Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
ממה נובעת הבעיה? ניסיתי לעלות ב SAFE MODE וכו.. וללא תוצאות. תודה
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם אני נכנס לבדוק אימלים דרך האתר של GMAIL ומופיעה כול הזמן הודעה מוזרה ??? ראו תמונה!! [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
הי זה נראה לי קצת מוגזם לא ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה נועד לעבוד על ווינדוס 95-98 וכידוע 2000 מבוסס על NT.... יש עוד דרך להפעיל את זה? (אין לי מקום לעוד מערכת הפעלה)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
להכנסי אלוי כל מיני תוכנות שישר אחרי התקנת הוינדוס יהיו לי כבר את כל התוכנות הדרושות לי. אפשרי? לפי מה שהבנתי זה חוקי לצרוב את הדיסק אם יש לך אותו מקורי.. ועוד משהו שקשור: אממ,קיבלתי מחבר שלי 3 דיסקים של התקנת וינדוס xp: 1.של הבוט. 2.של ההתקנה. 3.גם של ההתקנה. אחרי שאני מתקין את הוינדוס כבר יש לי מסנגר 7 ועוד תוכנות,כאשר נכנסתי דרך המחשב שלי לתוך הכונן תקליטורים כדי לראות את הקבצים בדיסק ההתקנה ראיתי שיש קובץ עם סיומת gho ,יש סיכוי לפתוח אותו ולהנכניס להתקנה עוד תוכנות? תודה רבה רבה מראש!!!
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אז ככה יש לית הסוס הטרוייאני בשם Qukart .S.4 הוא כול הזמן כשאני מכבה את הפיררואול הוא נידלק אז הוא מנתק לי את המחשב אחרי 40 שניות וריציתי לדעתאם יש FIX כולשהו לטויראן הזה? בבקשה שמישהו יעזור לי אני משתגע ממנו כבר :s05: :s05: שום אנטי וירוס ולא אנטי SPY לא יכולים לטפל בו אפילו אחרי FORMAT ברגע שהדלקתי את האינטרנט הוירוס שוב השתולל לו בבקשה תעזרו לי..
-
- 8 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, יש לי HDD ישן של 20 ג'יגה ( seagate) , עכשיו אני פירמטתי אותו כגיל והכל ואז שאני בא להתקין אותו הוא רושם לי NTLDR Is missing press Ctrl+Alt+Del to restart בבקשה תגידו לי מה לעשות, אני חייב להתקין את הווינדוס כמה שיותר מהר! תודה רבה רבה למי שיעזור....
-
- 8 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעייה של חלונות ש"יוצאים מהמסך" ואי אפשר לראות אותם בשלמותם וגם לא להזיז אותם. לפתור את הבעייה עם להגיע לתפריט של החלון ולבחור Move או ע"י קיצור הדרך Alt + Space לא עובד כי לרוב החלונות שאני מתייחס אליהם הם בתוך תוכנה אחרת[עריכת אודיו - Cubase 5]. האם יש דרך למנוע את זה מראש? כלומר לא לאפשר לווינדוס בכלל להציב חלונות "מחוץ לתחום המסך". ד"א - אני משתמש בשני מסכים בו זמנית.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פגשתי לא ממזמן באיזה אתר חביב שמנהל אותו מתכנת ותיק של Windows אשר טוען שהוא הצליח לעשות דיסק איתחול של WIN XP! פשוט מכניסים את הדיסק ויש WIN XP! לפי מה שקראתי באתרו כבר הרבה אנשים ניסו זאת והצליחו הוא מחלק את הידע והכלים הדרושים בחינם ואפילו עוזר בכל השלבים בהכנת הדיסק. עכשיו אני בה ושואל אתכם זה אפשרי? לא זה יעשה בעיות? זה יהיה יציב? והכי חשוב אתם יודעים איך להכין דיסק כזה? אשמח לתשובה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי נייד toshiba satellite L655 בן 3 שנים לערך. הוא חזר אתמול מתיקון של הלוח אם, ואני מעוניין לפרמט אותו ולהתקין עליו את הוינדוס מחדש. לפני שנה עשיתי זאת ע"י המדריך שנתנו לי מחברת מפעיל (היבואנית הרשמית של טושיבה) ,ניתן לראות את התמונה של ההוראות לפרמוט והתקנה. היום אני שום מעוניין לבצע את הפעולות אך המחשב מציג שגיאה בדיוק לאחר הלחיצה על "repair your computer", העליתי את פרטי השגיאה. לאחר לחיצה על enter, המחשב מעלה את ווינדוס רגיל. אשמח לעזרה מכם. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, היה לי ספייוור והעפתי אותו מהמחשב. מאז התוכניות שאני נכנס אליהן כל כמה דק' ממזערות את עצמן ולא קורה כלום.. נגיד אני באמצע משחק אז פיתאום זה ממזער את עצמו ולא נפתח לי חלון או תוכנית אחרת (לפעמים תוכניות ממזערות את עצמן כאשר עוד תוכנית נפתחת..). ד"א.. לפעמים שזה ממזער אז אני מנסה לחזור וזה ממזער עוד פעם.. צריך לחכות איזה 10 שניות ואז זה נותן להיכנס ואחרקי כמה דק' עוד פעם זה קורה..כאילו מישהו מנסה לצאת לי מהתוכנה/משחק. מה אפשר לעשות? ניראה לי שעדיין נשאר לי איזה קובץ מהספייוור. עם איזה תוכנה אתם חושבים היא תעיף אותו הכי טוב?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שחשבתי שפתרתי את כל הבעיות עם המחשב החדש גיליתי שטעיתי. כאשר אני מפעיל את המחשב יש לי את ההודעה הבאה: SVCHOST.EXE-שגיאת מערכת ההוראה ב"0X76A96BD9" ביצעה הפניה לזיכרון ב " 0X76081220'' . לזיכרון לא היתה אפשרות להיות ''READ'' לחץ על אישור כדי לסיים את פעולת התוכנית לחץ על ביטול כדי לאתר באגים בתוכנית. ואז כשאני לוחעל אחד מהם (לא משנה איזה) יש לי את ההודעה הבאה: כיבוי מערכת מתבצע כיבוי של מערכת שמור את כל העבודות שבביצוע והתנתק מהמערכת שינויים שלא נשמרו ייאבדו תהליך הכיבוי הופעל על ידי NT AUTHORITY\SYSTEM המחשב יופעל מחדש בעוד: 1:00 דקות הודעה יש להפעיל מחדש את WINDOWS כעת מאחר ששירות REMOTE PROCEDURE CALL (RPC) הסתיים באופן בלתי צפוי ואז יש לי דקה עד שהוא מתאתחל בבקשה…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי משהו יודע אייך אני מחזיר את היוזר למצב הקודם שלו
-
- 8 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היום מקרה אני לוחץ על כפתוי הכבוי במחשב שלי לפתע קופצת לי הודעה מסג'בוקס של וינדוס ובה רשום: משתמשים אחרים מחוברים למחשב האם בכל זאת אתה רוצה לכבות את המחשב ואז הייה כן ולא משהו כזהה מישהו לעזאזאל יודע מזה ? פרצו לי למחשב ? אני לא משתף קבצים עם אף אחד למיטב ידעתי ואין משתמשים אחרים במחשב מלבדי ..... למישהו יש הסבר מוצדק?
-
- 8 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אהלן. קיבלתי במתנה את הדיסק של ווידוס 2000 בעברית ואני רוצה להתקין אותו במקום ה-98. מכיוון שאין לי נסיון עם המערכת הזו הייתי רוצה לשאול: 1. האם יש משהו מיוחד באופן ההתקנה שלה או שצריך לפרמט כמו ב- 98 ואז להתקין ? 2. אם כן - האם צריך דיסקט בוט מיוחד ? 3. ידוע לי שיש מספר SP - כמה ? והאם הם קריטיים וצריך למהר להוריד אותם או שאפשר להתמהמה...? 4. האם גיבוי הדרייברים (יש במחשב כרגע 98) יעזור או שיש ל- 2000 דרייברים שונים ? 5. אשמח לכל טיפ ועצה לפני ההתקנה !!! תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
^ ממש מציק. מי שיודע למה או ממה זה נובע, אשמח לדעת. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
HI ANI GAR BE HUL VE ANI ROZE LEAKLID BE IVRIT EN LI IVRIT AL HA WINDOWS MA EFSHAR LASOT???
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם המחיר זהה בכל מקום ? האם דרך האינטרנט זה יותר זול ? אפשר לקבל link לרכישה כנ"ל דרך האינטרנט ?
-
- 8 תגובות
- 961 צפיות
-
-
הייתה לי בעיה עם התקן הקול,עשיתי שיחזור מערכת והוא כתב לי שהפעולה ניכשלה. אחרי שעשיתי ביטול שיחזור ונאמר לי שהפעולה הצליחה,הצלחתי לשמוע עם הרמקולים,דבר שלא עבד קודם. רציתי לדעת אם שיחזור המערכת מומלץ ואם כדאי לעשות את זה,ולמה כתוב לי ששיחזור המערכת בוטל,אם ביטלתי אותו רק פעם אחת?
-
- 8 תגובות
- 946 צפיות
-
-
כמו בכותרת. תודה
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
כשאני סוגר את ה - Internet explorer העמוד נשאר תקוע על המסך בלי אפשרות לסגור ואני נאלץ לאתחל את המחשב. יש לי WINXP תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב שקיבלתי שמותכנת עליו מערכת הפעלה של XP ככל הנראה לא מקורית מותקנת החבילה של SP2. בעידכונים שמחכים להורדה נמצאת החבילה של SP3. רציתי לדעת האם זה צריך/הכרחי להוריד את ה SP3 וגם האם זה בטוח. (וכמובן שמחכים עוד הרבה עידכונים.) תודה
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה, לפני כחודש וחצי קניתי בשביל חברה שלי מחשב: Athlon 64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore על ALiveNF6G-DVI אז ככה, התקנתי עליו XP64 ולאחר מספר ימים המערכת קרסה להם, כשהפעילו את המחשב הוא היה עושה מסך כחול וRESET ישר (עוד לפני שהיה טוען את הXP) לאחר בדיקה שלי הצלחתי להגיע למסך של DOS שאומר שחסרים קבצים בSYSTEM32. פרמטתי את המחשב התקנתי קיצר נדפק ההארד דיסק, אז החליפו לי לאחד אחר בחנות. לאחר שקיבלתי את המחשב שוב פעם, התקנתי מחדש XP ואז שוב פעם אחרי מספר ימים הוא קרס, הגיע למצב שחסרים קבצים, ניסיתי לעשות דרך התיקון של ההתקנה, הגעתי לתוכנת הדוס, ודרך שם ניסיתי לעשות DIR לכונן C הוא התחיל ואז עצר ואמר שיש בעיה כלשהי ולא הצליח למצוא בכלל א…
-
- 8 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום. אני ממש רוצה למחוק קובץ מסויים, אבל לא משנ הבאיזה מצב המחשב, גם אחרי איתחול, הוא רושם לי שהקובץ נמצא בשימוש איך אני יכול לדעת איזה תוכנה משתמשת בו? והאם אני יכול למחוק אותו למרות כל זה??
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם !! יש לי מחשב שמותקן עליו ווינדוס XP PRO. אני מעוניין להפוך את הממשק הוויזואלי לעברית. לדוגמא "התחל" במקום "START". אין לי בעיה עם הפונטים והכיתוב בעברית, אני רק מעוניין בתפריטים וויזואלים בעברית. תודה !! :xyxthumbs:
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-