עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by shlomom,

שלום למומחים. יש לי מזה זמן מערכת המותקנת עם Windows 7 ועושה לעיתים בעיות עם פרופיל המשתמש באתחול וכיבוי. הבעיה שלפעמים (אין לי דרך להגדיר מתי) לוקח זמן רב למחשב לבצע login או logoff. בזמן רב מדובר על 10 דקות ויותר. זה לא קורה תמיד. לפעמים המחשב מודיע הודעה בסגנון: your roaming profile is not synchronized completely with the server יש לציין שעם התקנת המחשב העברתי את הפרופיל לדיסק נפרד D: כך שמערכת ההפעלה על C:. עכשיו על D נוצר לי תחת users/ תיקיה עבור <user> וגם תיקיה נוספת בשם user>-v2> . ב-event log מופיעות הודעות 1504 : Windows Windows cannot update your roaming profile completely. Check previous events for more details. מה אני עושה בשביל לסגור את הנושא …

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by alia,

אני חושב שאני יודע את התשובה,אך רק כדי להיות בטוח,שהמומחים יאשרו שזה פתדון שעובד: win 7 ultimate כבר מותקן על המחשב,אני מתקיןxp על מחיצה אחרת,ובגמר ההתקנה אני חוזר לוינ7 ועושהboot repair מתוך נתפריט שלrepair my computter .ואז אמור להיות המסך של הדואל בוט. זה נכון או שפיספסתי\טעיתי במשהוא? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  3. הסיבה לתופעה הזאת נגרמת משום שהנורית של הדיסק הקשיח שבמחשב שלי, מבזיקה בקצב קבוע של פעם בשנייה כאשר אין שימוש במחשב או בדיסק, דבר שמונע מהדיסק להכבות לאחר פרק הזמן. התופעה קורית בכל המחשבים שאני משתמש בהם, כולל במחשב שלי. מהי הסיבה לכך?

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  4. Started by kobi_sion,

מערכת Windows 7 ultimate 64 bit יש לי שני דיסקים על אחד מהם עשיתי פרטישין עם ARCONICS Disk Director 11 Home ופרמטתי את הפרטישן החמשב עשה ריבוט ולא עולה יותר המחשב מזהה את שני הדיסקים ואת הצורב המורכב אבל לא נותן להמשיך מעבר להודעה NVRAM רושם CMOS ומתחיל את כל התהליך מחדש למחשב ביוס שלamerican Megatrends כדי להוסיף חטא על פשע קראתי באיזו הודעה שצריך לאפס את הביוס נתקתי את המחשב מהחשמל והוצאתי את הסוללת הגיבוי המחשב עלה מחדש ונתקע פחות או יותר באותו מקום המחשב הוא אינטל I5-750 4GIG זיכרון ולוח lanparty P55-t3eh9 מה עושים עכשיו ?

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  5. כשאני מנסה להפעיל שומך תלת מימדי ב-xp mode הוא לא מציג לי את התצוגה המקדימה. כשאני לוחץ על כפתור ה"תצוגה מקדימה" מטיילת לי על המסך הודעה "אין אפשרות ליצור את התקן ה-Direct3d". במנהל ההתקנים יש לי סימן שאלה צהוב על "התקנים אחרים" כשאני פותח אותו מופיע לי 3 פעמים Virtual PC Integration Device - ליד כולם מופיע סימן שאלה צהוב. אם זה משנה עם עובד עם Win 7 professional באנגלית. ה-xp mode על ה-Win 7 שלי. ב-Win 7 אין לי את הבעיה הזאת. איך פותרים את זה? תודה מראש, dr70

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם. יש לי בבית מחשב נייח ושני מחשבים ניידים. השבוע התקנתי רשת אלחוטית עם ראוטר של Edimax על המחשב הנייח ומאז התחילו הבעיות. שני המחשבים הניידים המחוברים לרשת התחילו להתקע כל שעה בערך (לפעמים יותר ולפעמים פחות). זה יכול להיות עכבר ומקלדת שלא מגיבים (והסאונד נתקע באמצע) ויכול להיות ריסטרט שהמחשב מבצע. אחרי יומיים החלפתי ראוטר ל TP-LINK אבל הבעיות נותרו בעינן. ניסיתי לעדכן את הדרייברים של אחד מהמחשבים ובהתחלה נראה היה שזה הצליח, אבל המחשב בכל זאת נתקע לאחר כמה שעות. נראה שזה קורה רק כאשר המחשבים מחוברים לרשת האלחוטית בבית. כאשר אני מתחבר לרשתות אלחוטיות אחרות, או כאשר המחשב מנותק מהרשת, הוא לא נתקע. בנוסף, שני המחשבים חדשים יחסית והישן מביניהם הוא בן פחות משנה. אוסיף…

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. אני הולך להחליף את הלוח אם אצלי במחשב. הלוח הוא ASUS P8P67 PRO. הינכם ודאי יודעים מדוע אני צריך להחליף אותו. המצב של הווינדווס הוא כזה… זהו WINDOWS 7 PRO 64BIT OEM ENGLISH. התקנתי את מערכת ההפעלה בפעם הראשונה לפני כ-חודשיים. כעבור 3 שבועות ביצעתי רישום (הפעלה) טלפוני. המחשב עוד לא היה מחובר לאינטרנט. התקשרתי, הזנתי את הקוד למערכת, והזנתי את הקוד שקיבלתי בחזרה אצלי במחשב. יש לי את הקוד רשום. אחרי כ-שבועיים מחקתי לגמרי את הכונן ועשיתי התקנה חדשה. לגבי הרישום עוד לא עשיתי דבר. מדי פעם המחשב מבקש שאני אבצע ACTIVATION. אתמול גיליתי שהלוחות המתוקנים הגיעו לארץ ומבחינתי זהו הזמן האידאלי להחליף את הלוח, מפני שרק התחלתי לסדר את המחשב הזה ואני לא אבכה אם אני אצטרך למחוק את הכל ולהת…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום לכולם נכנסתי לMSCONFIG בWINDOWS 7 ובלושנית שירותים סימנתי למטה הסתר את כל שירותי Microsoft והתהליך הזה ששמו FsUsbExService מסומן בV מישהו יודע מה זה??

9. Started by IMAGUY1X,

היי עכשיו יש לי WINDOWS 7 אני רציתי פשוט להכניס דיסק לעשות NEXT NEXT ולמחוק הכל ולהתחיל וידוס חדש מהתחלה נקי בלי כלום עכשיו אני זוכר פעם חבר שלי אמר להכניס דיסק לעשות הפעלה מחדש יהיו נקודות כאלו ללחוץ אנטר ואז מתחילה ההתקנה עכשיו אני עושה הפעלה מחדש וכלום לא קורה . כשאני מכניס דיסק זה קורא תדיסק ואני יכל להתקין להתקין אז השאלה מה לעשות לא הבנתי ..

10. Started by elior021,

היי, מישהו מכיר פקודה משורת ה RUN שמציגה את ה WIZARD של הגדרת חייגן ב XP במקום להגיע עד צור התקשרות חדשה ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. המעבד הוא pentium D 925. כשאני פותח את windows task manager אני רואה 2 חלונות "cpu usage history". אני לא אמור לראות 4? 2 לכל ליבה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by curdi1,

שבוע טוב לכולם, התקנתי על הנייד שלי win7 ultimate (ואפילו חוקי :-) ) איך אני מפעיל xp mode ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by mrdjmo,

שלום רב אני לא מעוניין למחוק את הקובץ pagefile.sys הענק שתופס שטח של יותר מ 3gb אני מעוניין לאפס אותו . איך עושים זאת בשלבים?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום אשמח לעזרתכם ביומיים האחרונים אני פותח את האינטרנט (אקספלורר 9 - שהוא קצת בעייתי) הכל בסדר עד שאני כנראה פותח כרטיסיות מסויימות שיש בהם משהו שגורם לו לקרוס. בהתחלה הוא מכבה ומדליק את המסך כמה פעמים כאילו הוא מנסה לשנות את הגדרות התצוגה או משהו. ומראה לי למטה בסמלים הקטנים משולש עם סימן קריאה ורשום שם מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שיחזור... ואז מגיע המסך הכחול שרץ עד 100 (כמה שניות) ועושה ריסטרט למחשב . לאחר שהמחשב עולה הוא פותח חלון - ווינדוס ביצע שיחזור לאחר יציאה בלתי צפויה הפרטים: ‏‏חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 116 BCP1: D32A7008 BCP2: 9042…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by binyamins,

בעבר הורדתי תוכנה שאפשר דרכה לראות את כל המיילים ולמחוק מה שצריך אשמח לקבל עזרה יש לי WIN 7 תודה, בני.

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  16. מדוע בעליית וינדוס תהליך explorer לא נטען מיידית, ובמקומו(?) נפתחים 2 תיקיות "סייר" וינדוס?

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  17. Started by newyork3,

שלום אני משתמש בווינדוס 7 HOME פרימיום במחשב נייד HP עם עכבר אלחוטי מיקרוסופט. 1.כאשר אני נכנס לתמונה עם המציג הבסיס של ווינדוס לא ניתן להגדיל ולהקטין אותה באמצעות הגלגלת של העכבר אלא רק ע"י הסמל של הזכוכית מגדלת שנמצא במציג התמונות (למטה). יש פתרון לבעיה? 2.אני משתמש באקסלפולרר 8 ושאני נכנס לאתר פייסבוק התצוגה משובשבת שם והדף מרענן את עצמו מידי פעם.כאשר אני מנטרל את תצוגת התאימות הבעיה נפתרת. אך כל פעם שאני יוצא ונכנס לאתר האתר חוזר לפעול תחת תצוגת תאימות מה שגורם לבעיות. האם יש פתרון לזה? 3.מדוע בתוך תיקיה מסוימת (למשל תיקיה עם תמונות) לא ניתן לגרור בתוך התיקיה תמונה ממקום למקום אחר? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום כשאני מאתחל את המחשב או מדליק מחדש הווינדווס 7 אולטימייט מתחיל לעלות מסך שחור עם הפרטים של כרטיס המסך מיד מופיע המסך של לוח האם ושם נתקע למספר שניות וממשיך הלאה- זה מצב טוב או נתקע לכמה דקות או נתקע להרבה זמן אני "משחרר" את זה ע"י איתחול מהכפתור במארז- גם זה לא עובד במכה ראשונה או ע"י קונטרול אלט דליט-כמה פעמים מה קורה כאן? תודה ערן

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by Born2Kill,

שלום, רציתי להתייעץ אתכם בעקבות הכתבה ב-HWzone על Windows 7 Thin. איך הוא לנטבוק, תמיכות? קלות הפעלה? וכו'...

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  20. האים קיים דבר כזה באתר של מיקרוסופט?

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  21. מבלי שיהיה דרך לגלות את זה?

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  22. כמו שכתוב בכותרת, קניתי מחשב נייד חדש ואני צריך WIN בשבילו, האם קיימת גרסה מיוחדת של WIN 7 בשביל מחשבים ניידים ? או שכל WIN 7 מתאים למחשבים ניידים ?

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  23. Started by Raziel Elmaliach,

שלום יש לי בעיה בסמלים שבמחשב כי פשוט הם החליפו צד אבל רק בקטע של השורה של ההתחל וגם פה הסמלים ככה: אני מקווה שיש פתרון לסדר את זה בתודה מראש רזיאל

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  24. שלום.. לאחרונה יש לי בעיה מוזרה ביותר שהווינדוס פשוט לא מאפשר לי ללחוץ לחצן ימני על כל קובץ כלשהו סתם ככה.. (הוא אמור לפתוח חלון קטן עם אפשרויות, הדבר הרגיל בקיצור). ובמקום זה הוא נותן לי הודעת שגיאה בכל פעם. לא משנה אם זה בשולחן עבודה או בתיקיות. כל קובץ. יש לי את הווינדוס כבר שנתיים ורק היום פתאום צצה הבעיה (אומנם התקנתי דברים חדשים כמו תוכנות מDriver Genius למי שמכיר אבל לא משנה). זה מה שהוא רושם לי בשגיאה: חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BEX שם היישום: Explorer.EXE גירסת היישום: 6.1.7601.17514 חותמת הזמן של היישום: 4ce796f3 שם מודול התקלה: StackHash_0a9e גירסת מודול התקלה: 0.0.0.0 חותמת הזמן של מודול התקלה: 00000000 היסט החריגה: 00000000 קוד החריג…

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  25. שלום לכולם בחצי שעה הראשונה אחרי שהדלקתי את המחשב אני שם שירים ואני שומע אותם קטוע ונתקע זה קורה בחצי שעה הראשונה אחרי עליית הWINDOWS זה בעייה ממש מוזרה ואין לי מושג עם היא נפוצה בWINDOWS 7 או שזה בעייה בכלל אצלי כי זה מראה שמבחינת דרייברים הכל בסדר ותקין ומותקן. אשמח לכולם עם תתנו לי פתרון לבעיה נ.ב אני חייב לציין שזה לא קורה במערכת ההפעלה XP אלא רק בWIN 7

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים