Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אני הולך להתקין את ווינדוס 7 64 ביט. בכונן C יש לי 35GB וב-D יש לי 198GB. כמה מומלץ להעביר לכונן C בשביל שלא יהיו בעיות של חוסר מקום אחר כך? בעזרת איזה תוכנה אתם ממליצים לעשות שינוי מחיצות? האם כדאי לפרמט (את C מן הסתם כי אני מתקין ווינדוס) אבל גם את D לאחר שינוי המחיצה? האם צריך לעשות איזה סריקת שגיאות או DEFRAG לאחר מכך?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברצוני להפוך אחת ממחיצות הfat32 שלי לNTFS, אבל ישנם שתי אפשרויות, אחת לבצע format והשניה convert. מה ההבדל?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. אם יש לי ווינדווס 7 מאוקטב עם רישיון X, אני יכול "ללכת אחורה" ולאקטב מחדש לרישיון Y? 2. יש לי מחשב נייח ישן (פנטיום) שעומד בדרישות הסף בעיקרון ורץ עם ווינדווס 7 די סבבה בסה"כ. ווינדווס 10 ירוץ עליו יותר טוב או פחות לדעתכם? במילים אחרת: ווינדווס 10 כבד יותר מווינדווס 7 או הפוך? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני הולך להחליף את הלוח אם אצלי במחשב. הלוח הוא ASUS P8P67 PRO. הינכם ודאי יודעים מדוע אני צריך להחליף אותו. המצב של הווינדווס הוא כזה… זהו WINDOWS 7 PRO 64BIT OEM ENGLISH. התקנתי את מערכת ההפעלה בפעם הראשונה לפני כ-חודשיים. כעבור 3 שבועות ביצעתי רישום (הפעלה) טלפוני. המחשב עוד לא היה מחובר לאינטרנט. התקשרתי, הזנתי את הקוד למערכת, והזנתי את הקוד שקיבלתי בחזרה אצלי במחשב. יש לי את הקוד רשום. אחרי כ-שבועיים מחקתי לגמרי את הכונן ועשיתי התקנה חדשה. לגבי הרישום עוד לא עשיתי דבר. מדי פעם המחשב מבקש שאני אבצע ACTIVATION. אתמול גיליתי שהלוחות המתוקנים הגיעו לארץ ומבחינתי זהו הזמן האידאלי להחליף את הלוח, מפני שרק התחלתי לסדר את המחשב הזה ואני לא אבכה אם אני אצטרך למחוק את הכל ולהת…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למה כל הDESKTOP שלי מבולגן כשאני שם רזולוציה גבוהה? למה כשאני משנה פיצ'ר שמובנה בתוך מערכת הפעלה, הגדלת אייקונים וטקסט של האייקונים, יוצא לי כזה בלאגן. למה מייקרוסופט מתגאים במליוני הורדות של WIN10 והמערכת הפעלה האחרונה שלהם כל כך מלאת באגים? למה הם לא מתקנים שום דבר ומנגד מכריחים אותך להיות איתה בגלל בלעדיות של DX12? (וזה אקטואלי בשביל כרגע בגלל HITMAN).
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הכוונה לוינדוס XP . אשמח לתגובות.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עבדתי לפי הוראות ההתקנה באתר, הורדתי את הקבצים, התקנתי, ואני לא מוצא את ה-XP MODE הזה! כשאני מנסה להתקין שוב, הוא אומר לי שהוא כבר מותקן. למישהו יש ניסיון עם זה?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי במחשב של חבר את WinXP Pro הכל טוב ויפה חוץ מהכרטיס מסך (יש לו S3 Trio 3D/2x 4MB - מה לעשות :-/ ) מישהו יודע איפה יש דרייברים לכרטיס הזה? בעיה נוספת - מישהו יודע איפה נמצאת ההתקנה של IE6 בדיסק של ה XP ? שאני מנסה להיכנס לצא'טים הוא מבקש ממני להוריד Java Virtual Machine ששוקל בלי עין הרע 14MB (ואני לא מחובר לDSL כמו מרבית החברים פה...)
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשאני פותח את המחשב לוקח לו מלא זמן עד שהוא יוצא מהמסך שכתוב עליו Wellcome והוא מגיע לווינדוס עצמו. אין אייקונים, ואין את הTaskBar שלמטה. רק כשאני לוחץ פעמיים ctrl-alt-del הכל עולה. מישהו יודע למה?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם.. שאני מעלה את הוינדוס (הבעיה התחילה עכשיו,אחרי repair) אז הוא נתקע לי בערך 2 -3 דקות במסך של ה windows is starting up מה שקודם ביכלל לא הופיע לי ..מרוב שזה היה מהיר זה ישר היה קופץ לוואלקאם סקרין..סרקתי וירוסים וספייווארים וניקיתי הכול ועדיין לא עזר?מה עוד אפשר לעשות זאת בעיה ממש מעצבנת.תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערב טוב ברגע שאני מפעיל את ה-האקספולור הוא נע בין 60-100% כל האתר לוקח לו פרק זמן עד שהוא נפתח סריקה בוצעה עם תוכנה אנטי וירוס עם מספר רב של תוכנות spy עדיין לא הצלחתי לעלות על הבעיה כל התוכנות נסרקו במצב בטוח כולל ביטול שיחזור מערכת הבעיה השניה היא מילכוד dma HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E96A-E325-11CE-BFC108002BE10318} שם מצא ומחוק את השורה MasterIdDataChecksum או SlaveIdDataChecksum תלוי באיזה ערוץ רוצים לטפל. א"כ סוגרים הכל, מפעילים מחדש את המחשב וזהו ! לבדיקת המצב החדש גש שוב למנהל ההתקנים ותסתכל בשורה CURRENT TRANSFER MODE . הפעלה מחדש זה חוזר לאותו המצב שניהם -גם בעורך הרישום וגם במנהל ההתקנים http://www.zix.co.il/images/z-814…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים, שאלה קטנה בפי, כרגע אני משתמש ב 2G ram, למרות שיש לי 4G, עקב שימוש בXP 32 bit . רוב התעסוקה שלי במחשב היא גרפיקה, בדגש על פוטושופ, וקצת משחקים... אני שוקל כבר דיי הרבה זמן האם לעבור ל- WIN7 מאחר והוא תומך ביותר מ-2G בגרסת ה-32BIT. (תקנו אותי אם אני טועה ) אז השאלה היא כזאת. במידה ואני מתקין עכשיו את ה WIN7, הוא תומך ביותר מ2G ? , או שמה אני צריך להתקין את הגירסה של 64 bit. רב תודות!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את האפשרות לשדרג לחלונות 10 עקב חוסר איזון ריגשי, סימנתי להסכמה לשידרוג לאחר שהתאוששתי מהשטות רציתי לבטל >> אני לא מוצא אפשרות! רק לדחות כול פעם ב-3 ימים. ככה זה כבר שבוע... כיצד אני מבטל את "ההסכמה" לשידרוג?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב שמותקן עליו ויסטה (ההתקנה בת 7 שנים...) שבזמן האחרון עובד לאט ונותן הודעות OUT OF MEMORY. קניתי גירסת שדרוג של WIN 8 (או 8.1) אבל לא בדקתי באתר של היצרן של הבורד, וכעת ראיתי שאין דרייברים של 8 לבורד אלא רק של 7. בורד: GIGABYTE P35-DS3, מעבד Q6600, 4GB RAM האם אני יכול להתקין חלונות 8 (או 8.1) עם דרייברים של חלונות 7? (הייתי מתקין את ויסטה מחדש אבל נראה לי שיקח חודש רק לעשות את כל העדכונים של 7 שנים....) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה דעתכם על המערכות ההפעלה השונות מה המערכת הכי טובה למשחקים באיזה מערכת אתם משתמשים הצביעו והגיבו? 8)
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כונן מלא וגדוש ובו גם מערכת ההפעלה, להמיר ל NTFS. היה פעם ב XP עצמה איזה יישומון ולא מוצא אותו. רעיונות מישהו? הפעלת מחשב עם HIREN ומשם את ACRONIS לא עזרה, האופציות של אפשרויות המרה באפור בהיר כבלתי פעילות משום מה. גם עם PARAGON מתוך אותו HIREN לא הולך, הוא מציג התקדמות כאילו מבצע ואח"כ כלום, חוזר למצב המקורי. הדיסק עצמו כלומר המחיצה הועברה מכונן ישן באמצעות GHOST כהעברת מחיצה. העברתה גם כדיסק ולא כמחיצה לא משנה את המצב. רעיונות על סיבה אפשרית ודרך תיקון? נסיון מעשי למישהו?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש בwindows 7.... האם אני יכול להפסיק את התהליך ולהפוך אותו ללא זמין?? שם התהליך Search Indexer.exe - Microsoft windows search indexer אני רוצה להפסיק אותו כי הוא לוקח כל פעם 7,652 זכרון.. יש סיכון בלהפסיק אותו ולהפוך אותו ללא זמן ואם כן מה הוא עושה??? ודרך אגב נכנסתי לשירותים במערכת הפעלה והפכתי את השירות WMPNetworkSvc ללא זמין שמו המלא Windows Media Player Network Sharing Service ממה שהבנתי זה שיתוף שירים או סרטים בין המחשבים בבית ויש לי רק מחשב אחד בבית ... יש בכך סכנה ??? ואם כל מה ההתהליך הזה עושה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב לכולם רציתי לשאול כיצד אני בודק את המחשב אם המעבד שקיים במחשב שלי תומך ב 64 ביט או לא ?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש דיווחים סותרים לגבי WINDOWS 10 על מחשבים פיראטיים, אומנם הצלחתי להתקין והוא ביצע אקטיבציה מלאה, אבל מה יקרה באמת לאחר שנה? האם מיקרוסופט יחסמו אותי או לא? האם לא אוכל להשתמש בה יותר לאחר שנה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי מחשב נייד מחבר שנסע לחול. הייתי רוצה לפרמט אותו ולהתקין אותו מחדש...שתי בעיות : 1. יש לי בבית רק ווינדוס HOME (חוקי)... האם זה מתאים גם ללפטופ ? 2. החבר שלי איבד את כול הדיסקים של החומרה של המחשב הנייד...איך אני משחזר מה שיש במחשב ? תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי! כיצד אני מתקין וינדוס 98 במחשב שלא מופיע בביוס boot cd אם אפשר לפרט את השלבים בפירוט ע"י תקליטו איתחול . תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
זה כל פעם משהו אחר וזה קורה כל כמה דקות ואז מפסיק ואז שוב... Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 05:53:41, on 21/07/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Ahead\InCD\InCDsrv.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Ahead\InCD\InCD.exe C:\Program Files\CyberLink DVD Solution\PowerDVD\PDVDServ.exe C:\Program Files\Java\jre1.5.0_04\bin\jusched.exe C:…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
[[ערכתי: יש תוספת בסוף ההודעה]] ההודעה המקורית: windows 7 x64 הותקנה על מחשב לא חדש, לאחר פרמוט. לאחר ההתקנה של מערכת ההפעלה, בין שאר התוכנות שהתקנתי עליו, הייתה התוכנה hard disk sentinel והכונן הקשיח(הוא כבר לא חדש) היה עם V ירוק וחמוד שאומר שהכל עובד בסדר. ה- health היה על בערך 52 אחוזים וה- performance על 100 אחוז. היה רק דבר שהוא מעט בעייתי וזה ה- current pending sector count שלידו יש משולש צהוב עם סימן קריאה, אבל ה- status הוא OK. כל השאר היו בסדר גמור ובסה"כ הוא אמר שהדיסק עדיין בסדר ושאפשר להשתמש בו(כמו שאמרתי, היה V ירוק שאומר שהכל (עדיין) עובד). לאחר שהתקנתי את כל התוכנות שרציתי והרצתי defrag, החלטתי שאני רוצה להעתיק את המחיצה, כדי שאולי, אם ארצה אי פעם לפרמט המ…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
XP או 7? עם ה-XP אף לא נתקלתי בבעיה עם משחקים. כשהתקנתי WIN7 32 BIT, הופיעו באגים חמורים במשחקים. אייקונים נעלמו משולחן העבודה, רקע המסך הפך לשחור, ושומר המסך הפסיק לעבוד. בגרסת ה-64 ביט היו פחות באגים. עד כמה שידוע לי, מיקרוסופט הוציאה עדכונים חדשים שסידרו את חלק מהבאגים ב-64 ביט. כרגע אני על XP PRO SP3. אם אני אתקין מחדש את ה-7 64 ביט, אתקין משחקים רק מהדור החדש (משחקים מהדור הישן עשו בעיקר באגים), אעשה עדכון ל-DX11, ואוריד את כל העדכונים של מיקרוסופט, האם יתוקנו כל הבאגים? נקודה חשובה שצריך לציין שאני עושה עוד דברים אחרים על המחשב חוץ ממשחקים, שקרוב לודאי יעבדו טוב יותר על ה-XP מאשר על ה-7. אני די מתלבט. מה דעתכם? נ.ב. ויסטה לא בא בחשבון.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-