עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by HttpShare,

תראו, קניתי מחשב חדש, ואני עדיין לא יודע אם אני יקבל איתו מערכת הפעלה.. המחשב יכלול : Q6600 + 8800GT השימוש העיקרי שלו למשחקים וסרטים.. עכשיו מה באמת הכי כדאי? Windows XP Pro שכולל DX9 .. או Windows Vista עם DX10? חבר אמר לי שעדיף לי ויסטה כי הגרפיקה יותר טובה ואם לא ויסטה אז סתם קניתי את הכרטיס מסך הזה.. הכרטיס מסך הזה צריך לנצל את הגרפיקה שלו בויסטה..

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום לכם. קבלתי את הssd250GB ואת הcuddy שהזמנתי. כמה שאלות לי אליכם: 1.האם לשים את הssd במקום של ההרד דיסק הרגיל או בcuddy? 2.איך אני מעביר את הwin של לssd קניתי את הלפטופ עם מערכת הפעלה מקורית 8 (ועדכנתי לא מזמן ל10 ) זה מפרט הנייד : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=877533 תודה ושבת שלום !

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by tiger2014,

יש לי USB מסוג SANDISK CRUZER BLADE עכשיו שאני מחבר אותו הכול תקין ועובד המחשב מזהה אותו והכול טוב ויפה שאני עושה סריקה בנוד 32 כללית של המחשב הוא מבטל את ה USB והופך אותו ל not recognized מה עושים?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by makakO,

אני רוצה לשנות את ה FOV במשחק METRO 2033... ואם ישלך WINDOWS 7 אז צריך להיכנס ל : Go to the user.cfg file located at X:\Users\<user name>\AppData\Local\4A Games\Metro 2033 עכשיו, לא מזמן היה לי את "AppData".. אבל עכשיו אני רואה : הוא לא קיים יותר! בנוסף, כאשר אני רוצה ללכת ל TASK MANAGER הוא לא נותן לי.. אומר ש"אין לי גישות" (ולא עשיתי דבר חריג במחשב..) תודה על העזרה עריכה : ישנה עוד בעיה, כאשר אני רוצה לבצע SYSTEM RESTORE ללפני שבוע נניח, הוא נותן לי טווח תאריכים מאוד קצר של כ-יומיים שלושה. כיצד אפשר לסדר את הבעיה ? שכחתי גם לציין כי, ביצעתי בדיקה נגד רוגלות עם AVIRA ועם MALWARE BYTES ולא נמצא דבר. תודה =) עריכה #2 : צירפתי צילום מסך בקשר ל TASK MANAGER :

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. היי, יש לי מחשב שמותקן עליו ויסטה (ההתקנה בת 7 שנים...) שבזמן האחרון עובד לאט ונותן הודעות OUT OF MEMORY. קניתי גירסת שדרוג של WIN 8 (או 8.1) אבל לא בדקתי באתר של היצרן של הבורד, וכעת ראיתי שאין דרייברים של 8 לבורד אלא רק של 7. בורד: GIGABYTE P35-DS3, מעבד Q6600, 4GB RAM האם אני יכול להתקין חלונות 8 (או 8.1) עם דרייברים של חלונות 7? (הייתי מתקין את ויסטה מחדש אבל נראה לי שיקח חודש רק לעשות את כל העדכונים של 7 שנים....) תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. היי, לאחרונה התחלתי להריץ תוכנה שעושה שימוש בdb מסוג postgres על המחשב. שמתי לב שפעולות שטוענות מידע מהdb לוקחות הרבה מאוד זמן. מריץ windows 7 x64 ent על במחשב 8GB RAM DDR3 CPU i5 3570 HD SATA 7200 RPM מה שאני רואה זה זהצריכה של ה CPU וה RAM נמוכות אבל עדיין נעשה שימוש ב page file. למיטב הבנתי המערכת צריכה להשתמש ב page file כשה RAM מלא. מצורפת תמונה. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Zeev86,

ניסיתי את הפקודה בכמה אפשרויות, אבל כל פעם אני מקבל שהsyntax לא נכון אני רוצה לשלוח ממחשב אחד ברשת למחשב שני דרך השם שלו. net send \\name1 text או net send text \\name2 רשום לי שהsyntax לא נכון. תעזרו לי בבקשה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. התקנתי windows xp דרך עותק שהתגלה אח"כ שהוא לא חוקי במחשב נייד כמו בכל מחשב יש לי מדבקה מאחורה עם סריאל אני יכול להשתמש בו כדי להפוך את ה windows שלי לחוקי בצורה כלשהי?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Condor,

מה קורה אם מפרמטים את המחשב ורוצים להתקין את ה xp שוב? או מחליפים חומרה .. האם זה נכון שאפשר להחליף עד 5 פעמים? ואם יש לי 3 מחשבים בבית אני צריך 3 רשיונות שונים? :

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Elia Lanksner,

שלום, יש לי מחשב ישן עם וינדוס XP באנגלית אני רוצה להתקין לו עברית והורדתי קובץ התקנה של MUI אבל כשאני מנסה להפעיל אותו הוא לא הזמן מחפש קבצים שלא נמצאים מה אפשר לעשות???

11. Started by KoM,

כאשר אני מתחיל את וינדוס 2000, כשאני פותח את המחשב, הכל עולה טוב וכשאני בוחר דרך הדיואל בוט את וינדוס 2000, המערכת מתחילה לעלות ואז עושה ריסטרט, ומתחילה הכל מחדש, להעלות את עצמה מחדש, למה ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום, אני רציתי לשדרג את windows 7 שלי ל- windows 8. הכנסתי את הדיסק והתחלתי התקנה רגילה...הכול עבד רגיל עד שהגעתי לחלק שבו הוא שואל אותי אם אני רוצה לשמור משהו או למחוק הכול, סימנתי שאני רוצה לשמור ולחצתי "הבא" ואז זה טען קצת והחלון הבא נפתח לי: לחצתי על "confirm" וזה פשוט לא הגיב... ניסיתי להתקין מחדש ושוב,ושוב,ושוב אותו דבר... אני פשוט מאוכזב - יום שלם בזבזתי בניסיונות להתקין windows 8 וכלום... אני כבר לא יודע מה לעשות, אני פונה לפורום הזה בתקווה שמישהו יעזור לי עם זה. אני מודה לכולם מראש. - זה חשוב לי מאוד אודה מאוד לעזרה. נ.ב- אותה התקנה עבדה במחשבים אחרים רגיל, רק אצלי במחשב זה לא עובד

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by dani k,

היי אנשים ! מותקן אצלי במחשב windows xp 64 bit באנגלית. מישהו יודע כיצד ניתן לשנות את שפת הממשק מאנגלית לעברית ? תודה לכל המשיבים

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. לפני כחודש התקנתי מערכת הפעלה מאוד אמינה ונהדרת ושמה windows 2000 pro, הכל היה טוב ויפה חוץ מתוכנת הצריבה האהובה עלי שלא פועלת על windows 2k(שהיא NTI cd maker), אבל זהו מחיר זעום לשלם בתמורה למערכת שעובדת נהדר בכל התחומים ולא מתרסקת.... אבל יום אחד שהיתי צריך להשתמש בסורק שלי UMAX ASTRA 3400, גיליתי שאין לי דרייברים.... גלשתי לאתר החברה(UMAX) ונדהמתי לגלות שאי אפשר להוריד דרייברים לWINDOWS 2K, אלא רק להזמין את זה על דיסק! בבקשה ממכם, אם יש לכם סורק דומה, עזרו לי למצוא דרייברים... אני לא רוצה לחזור לWIN 98se :'( תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by יוספי,

איך תוכנה יודעת באיזה תאריך התקנתי אותה? לדוגמא תוכנות של 30 יום ניסיון, איך היא יודעת שהתקנתי אותה ביום X ולא ביום Y? כמו שהבנתי התוכנה רושמת ערכים ברגיסטרי ומשם היא יודעת, נכון? אם כן , כיצד ניתן לדעת אילו ערכים היא רושמת לשם וכיצד ניתן לצפות בהם? אני יודע לפתוח רגיסטרי אבל יש שם אינסוף ערכים.... תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. הווינדואס XP שלי החליט להפתיע אותי. נחמד מצידו. המסך של הווינדואס כשהוא נטען עולה לשניה ואז הווינדואס עובר למצב כחול שם כתוב מלא בולשיט וששם הטעות הוא משהו כמו: UNMOUNTABLE_VOLUME_BOOT ושעלי לאתחל את המחשב ואם זה לא עובר אז להתעסק עם הBIOS. נראה לו. מישהו חווה משהו דומה/מסוגל לתת עצה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. מיקרוסופט תעדכן את חלונות 10 עבור כלל המשתמשים בתחילת השנה הבאה, עם כמה וכמה יכולות ויישומים חדשים לכתבה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Dark Tetris,

CTF Loader has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience מה זה הבעיה הזאת הוא עושה לי אותה על כל פעולה קטנה שאני מוציא מהמחשב אם זה לפתוח מסנג'ר ואם זה לפתוח בראוזר איך אני פותר אותה?

19. אנשים תראו האח הממש אבל ממש חכם שלי שהוא הגאון מווילמה ממש טמבל קיצר הוא דפק פה משהו ולקחתי ממנו תמחשב באתי לגלוש באינטרנט אז לחצתי על "התחל" הלחצן הזה בשורת משימות וזה לא נפתח לי ניסיתי ריסרט גם לא מה לעשות? עזרה!!!!!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by ERAN,

איך אפשר לבטל את ההפעלה של הSCAN DISK שלא יפאל אחרי שלא מכבים את המחשב

21. יש לי קבצי תמונה שכל אחד מהם עם שם אחר ואני מעוניין שכולם יהיו בשם זהה עם סדר עולה, למשל תמונה 1, תמונה 2, תמונה 3... אפשר לעשות את זה מבלי לעבור ולשנות כל קובץ בנפרד?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by oorlevi,

לאחר פירמוט הווינדוס עשה את כל העידכונים כמו שצריך רק באחד הוא נכשל. העידכון הוא Internet Explorer 7 עבור Windows XP ‏KB958215 למה הוא נכשל? הוא כל פעם קופץ שאני יעשה אותו אבל נכשל!

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום ניסיתי להגדיר תיקייה מסויימת שלא תיפתח לי כתיקיית מוזיקה ועשיתי משהו לא נכון כנראה (בטוח..) עכשיו כל פעם שאני לוחץ דאבל קליק על תיקייה זה פותח לי את הACDSEE כשאני לוחץ עכבר ימני, החלק המודגש (הברירת מחדל לפתיחת התיקייה) הוא Browse with ACDsee אתם יכולים לעזור לי לסדר את זה? ושאלה שנייה אני רוצה לעשות בתיקייה מיון לפי תאריך שהקבצים השתנו ובתיקיות מסויימות אין לי אפשרות כזאת הכי קרוב שיש זה מיון לפי שנה, אבל זה לא ממיין טוב מה צריך לעשות כדי שהמיון ע"פ תאריך יופיע? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by CyberGod,

שלום , יש לי בעיה שאני לא ממש יודע איך להתמודד איתה .... הזיכרון שלי מוצף מרגע שהמערכת הפעלה עולה . כבר בהתחלה יש לי 157mb תפוס , ואני לא מצליח לעלות על הבעיה . ניסיתי לסרוק עם התוכנות הבאות ולא יצאמזה כלום : norton antivirus adaware spybot tds 3 האם יש למישהו עוד רעיונות ? דוד

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by HellBoY,

שלום לכולם.. שאני מעלה את הוינדוס (הבעיה התחילה עכשיו,אחרי repair) אז הוא נתקע לי בערך 2 -3 דקות במסך של ה windows is starting up מה שקודם ביכלל לא הופיע לי ..מרוב שזה היה מהיר זה ישר היה קופץ לוואלקאם סקרין..סרקתי וירוסים וספייווארים וניקיתי הכול ועדיין לא עזר?מה עוד אפשר לעשות זאת בעיה ממש מעצבנת.תודה מראש לכל העוזרים!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.