עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, אני יודע שהנושא הזה חרוש אבל לא מצאתי תשובה לשאלה שלי. אם לדוגמא אני קונה את גירסת הOEM היא תעבוד רק במחשב הקיים שלי,השאלה אם למשל אני יפרמט את המחשב,יהיה אפשרות להתקין שוב על אותו מחשב?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. איך אני משחזר אותו ?? יש את התוכנה Easy Recovery אבל זה רק ל-98 95

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום מדובר ב WIN XP , והאפשרות לראות את השפה בסרגל הכלים לא קיימת , שאני ניכנס ללוח הבקרה ומנסה משם לסדר את העניין , החלונית סרגל שפה לא "עובדת" יש תמונה . כנראה שצריך לשנות משהו - בהפעלה - "עורך הרישום". אז בבקשה אלה שמיתמצאים בעניין תנו יד. דבר נוסף שורת הכתובת גם היא נעלמה לי מהתיקיות - על התיקיות - עשיתי איפוס תיקיות וזה לא עזר , באקספלורר , שורת הכתובת קיימת . כנראה שגם כאן צריך לבצע שינוי בהפעלה - "עורך הרישום". תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. נתקלתי בתקלה מסובכת שבה ה-XP נתקע בוולקאם סקריין (מתחבר רואים חצי שניה את שולחן העבודה וחוזר לוולקם סקריין) סייף מוד לא עובד ותיקון ההתקנה דרך דיסק WINXP לא זמין (כתוצאה מגרסאות שונות בין הדיסק התקנה לדיסק שיש ברשותי כעת) במצב כזה אני משתמש ב-BOOT CD שנקרא ERD COMMNDOR ומשם עושה שיחזור מערכת לנק' מסוימת הבעיה עכשיו היא שמחקתי את נק' השיחזור דרך ההגדרות של "ניקוי דיסק" ואין לי נק' שיחזור לחזור אליהם לכן, אשמח לדעת האם יש דרך שאני אצליח לשחזר את קבצי השיחזור שמחקתי (לפני שהתקלה הופיעה) מההגדרות של "ניקוי דיסק" ??? איפה קבצים אלו ממוקמים?? ומה הסיומות שלהם? זה הדבר היחיד שאני חושב שיכול להצליח אבל אם יש לכם רעיונות נוספים אשמח לשמוע. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by x-boy_24,

שלום . בהודעה הזאת אני ינסה לפרט כמה שיותר על הבעיה , למקרה שהמחשב שוב לא יעבוד. אז ככה לפני כמה זמן נקתע לי המחשב ועשיתי ריסט . אחרי זה ניסיתי להיכנס לאינטרנט דרך הFIRE FOX (אותו דבר דבר היה לי בE של מיקרוסופט) ולא משנה לאיזה אתה ניסיתי להיכנס זה לא נכנס והיה רשום בטאב Untitled וזה אפילו לי ניסה לחפש את האתר . אחרי זה הופיע לי הודעה שצריך להכניס דיסק של WINDOWS כי יש משהו שחסר במחשב . וגם הופיע לי חלון של DOS עם שגיאות (אין לי מושג למה הופעיה לי חלון כזה ) . אחרי שכיביתי את המחשב וניסיתי להדליק שוב הוא לא עלה . אחרי ההדלקה הופיע לי כמה אפשרויות ,להיכנס לוינדוס כרגיל , להיכנס במצב בטוח, ולהיכנס במצב בטוח +אינטרנט. , ויש למטה שעון של 30 שניות בשביל לבחור אפשרות . לא משנה …

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by TomB,

http://www.nu2.nu/pebuilder/ מישהו הספיק אולי להוריד את התוכנה הזו עד אתמול לפני שמיקרוסופט ביקשו שהיא תרד מהרשת?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. יש לי קבצי תמונה שכל אחד מהם עם שם אחר ואני מעוניין שכולם יהיו בשם זהה עם סדר עולה, למשל תמונה 1, תמונה 2, תמונה 3... אפשר לעשות את זה מבלי לעבור ולשנות כל קובץ בנפרד?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Condor,

מה קורה אם מפרמטים את המחשב ורוצים להתקין את ה xp שוב? או מחליפים חומרה .. האם זה נכון שאפשר להחליף עד 5 פעמים? ואם יש לי 3 מחשבים בבית אני צריך 3 רשיונות שונים? :

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by spz,

מחקתי בטעות חלק מהפונטים בתיקיה שלהם בC> WINDOWN. עכשיו חסרים לי פונטים והווינדוס נראה מוזר. ניסיתי להכניס את הדיסק XP ולהתקין את הפונטים של המזרח התיכון, אבל זה לא נותן לי את האפשרות. מה עושים? :'(

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by eran131,

השאלה שנשאלת אצל הרבה מאיתנו... מה כדאי Windows 7 64BITאו Windows 7 32BIT פרסום המפרט : מעבד - AMD Phenom II x4 945 3.0Ghz BOX לוח אם - Gigabyte GA-MA770-UD3 Retail זיכרונות(ראם) - A-Data 4GB(2X2GB) DDR2-800 CL4 Vitesta Extreme כונן קשיח- Samsung 500GB SATA3 3.5 7200 כרטיס מסך - Sapphire Radeon 4890 1GB GDDR5 Vapor-X Retail ספק כוח - Seasonic Silver Power 650W 52A@12V SPSS-650HT-APFC-F3 השימושים במחשב- משחקים (GAMER) , סרטים , עיצוב (PHOTOSHOP) וכו'....

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. עכשיו הוא נעלם עכשיו איך אני רואה אותו ? WIN 7 באנגלית

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. קיבלתי במשרד מחשב חדש, ואין לי ממש כוח להתקין את כל ה1000 ו1 דברים שיש על הישן שוב. אני אוכל לקחת את הארד דיסק הישן לעשות גוסט ממנו לחדש להפעיל את המחשב וזה יעבוד? הבנתי שאני כנראה יצטרך דיסק של ווינדוס, אבל האם זה אפשרי?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Dror Arasheven,

משום מה הכונן c מתמלא יתר על המידה . ואני לא יודע מאיפה זה מגיע .... למשהו יש פתרונות ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. השאלה היא כנ"ל . כי אני כל הזמן מוריד תוכנות והן לא עובדות כל מערכת ההפעלה של 64BIT !! והבעיה הגדולה ביותר אצלי היא שהזכרון הפנימי של המחשב הוא 4 גיגה וזה קצת בעייתי כי אני לא מוותר על 500 מיגה סתם . אתם יודעים כי ה32BIT לצערי לא תומך ביותר מ 3.5 גיגה . אז מה הפיתרון !!! אלוהים אדירים אני אתפוצץ אם לא אמצא פתרון לזה !!! תודה לעוזרים .

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום לכם. קבלתי את הssd250GB ואת הcuddy שהזמנתי. כמה שאלות לי אליכם: 1.האם לשים את הssd במקום של ההרד דיסק הרגיל או בcuddy? 2.איך אני מעביר את הwin של לssd קניתי את הלפטופ עם מערכת הפעלה מקורית 8 (ועדכנתי לא מזמן ל10 ) זה מפרט הנייד : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=877533 תודה ושבת שלום !

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. היי! כיצד אני מתקין וינדוס 98 במחשב שלא מופיע בביוס boot cd אם אפשר לפרט את השלבים בפירוט ע"י תקליטו איתחול . תודה!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by geniaXP,

בלינוקס ובמק מאז ומתמיד אין וירוסים. ב-XP היו וירוסים כי לא היה מנגנון לחלוקה זמנית של הרשאות. בויסטה היה את UAC שאמור היה לפתור את הבעיה. הבעיה היחידה שהייתה איתו זה שהוא שלח מלא התרעות ועיצבן. בחלונות 7 הם שיפרו את הUAC וניתן לשנות גם את רמת הפעילות שלו. מה שאני לא מבין זה למה חלונות עדיין מתריעה על זה שצריך אנטיוירוס? האם ה-UAC לא מספיק? למה חלונות 7 ממליצה ליצור משתמש רגיל ולא לעבוד עם אדמיניסטרטור? מה ההבדל בין אדמיניסטרטור עם UAC לבין משתמש רגיל עם UAC? אשמח לקבל תשובה ממישהו שמבין

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. תראו מזה רושם ...: http://img395.imageshack.us/img395/7009/96720872.jpg מה לעשות ? תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by חוזליטו,

שלום! קיבלתי היום את המחשב הנייד החדש שלי - DELL INSPIRON 1525. אל תשאלו אותי למה - אבל בטעות התקנתי בהתחלה את מע' ההפעלה FREEDOS שמגיעה עם המחשב הנייד. אח"כ התקנתי ווינדוס XP בהצלחה. אז מה הבעיה? 1. כאשר אני מאתחל את המחשב, הוא מציג לי אפשרות לבחור איזה מערכת הפעלה לבחור איזה מע' הפעלה לבחור - את הווינדוס, או "unidentified operating system on drive C". 2. נוצר לי מין כונן קטן בנפח 2 ג'יגה בשם OS (מניח שזה Operating System), שאינני יכול למחוק או לפרמט. כשאני נכנס אליו, לא מופיע בו שום קובץ (גם כשבחרתי להציג קבצים נסתרים וקבצי מערכת הפעלה). הנפח התפוס שם הוא 315 קילו בייט. השאלות שאשמח לקבל עליהן תשובה: 1. איך אני מסיר את המערכת הפעלה השנייה כך שהמחשב יעלה חלק? 2. איך א…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Noririco,

שלום, יש לי מחשב נייד ועליו יש WINDOWS8 שעידכתי ל8.1. את הווינדוס קיבלתי עם המחשב הנייד ובלי לקבל את הדיסק עצמו. עכשיו יש לי כונן SSD חדש ואני רוצה להתקין עליו WINDOWS 8. אני לא מצליח למצוא את הקובץ ISO כדי לעשות BOOT. כמו כן, אין לי RETAIL KEY כי לפי מה שהבנתי זה "אוטומטי" , יש רישיון "אוטומטי". מישהו יכול לעזור לי למצוא את הקובץ ? ואגב, למה שאתה קונה מחשב נייד לא מביאים לך את הדיסק של הווינדוס ?...

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. איפה אני יכול להתחיל ללמוד לינוקס???

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. Started by lt mor,

יש לי את האפשרות לשדרג לחלונות 10 עקב חוסר איזון ריגשי, סימנתי להסכמה לשידרוג לאחר שהתאוששתי מהשטות רציתי לבטל >> אני לא מוצא אפשרות! רק לדחות כול פעם ב-3 ימים. ככה זה כבר שבוע... כיצד אני מבטל את "ההסכמה" לשידרוג?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום רב, הסמן של העכבר זז ימינה מחוץ לשטח העבודה ולא נחסם על ידי הגבול הימני של המסך כבעבר. למעלה, למטה ומשמאל העכבר לא יוצא משטח העבודה רק מצד ימין. איך אפשר לסדר את זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. הוא נותן לי הודעת שגיאה: "אין אפשרות למחוק את הקובץ . אין אפשרות למצוא את הקובץ שצויין. ודא שציינת את הנתיב ואת שם הקובץ הניכונים". כל פעם זה קבצים אחרים (רוב הקבצים נמחקים כרגיל). כדי למחוק אני צריך להפעיל את המחשב, וגם לא תמיד עוזר. סרקתי עם Ad-Aware ולא עוזר במנהל המשימות מופיעות רק תוכניות קריטיות של ווינוודס . למה זה?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Component,

זה התוכן של הקובץ boot.ini שלי: [boot loader] timeout=30 default=C:\="Microsoft Windows 98" [operating systems] C:\="Microsoft Windows 98" multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINNT="Microsoft Windows 2000" /fastdetect האם תוכלו לערוך אותו כך ש windows 98 יהיה הראשון וה- default

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים