Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
חברים, יש לי מחשב שמותקנת בו ויסטה ואני רוצה להתקין עליו XP. כמובן שוינדוס לא מאפשר לי. איך אני מבצע פרמוט לכונן C(כונן מערכת ההפעלה) ומתקין בו XP ? כמו כן, יש לי כונן אחד שמחולק לשלוש מחיצות (partition). האם פרמוט C יגרום לי לאבד את כוננים D ו- E ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כחודש התקנתי מערכת הפעלה מאוד אמינה ונהדרת ושמה windows 2000 pro, הכל היה טוב ויפה חוץ מתוכנת הצריבה האהובה עלי שלא פועלת על windows 2k(שהיא NTI cd maker), אבל זהו מחיר זעום לשלם בתמורה למערכת שעובדת נהדר בכל התחומים ולא מתרסקת.... אבל יום אחד שהיתי צריך להשתמש בסורק שלי UMAX ASTRA 3400, גיליתי שאין לי דרייברים.... גלשתי לאתר החברה(UMAX) ונדהמתי לגלות שאי אפשר להוריד דרייברים לWINDOWS 2K, אלא רק להזמין את זה על דיסק! בבקשה ממכם, אם יש לכם סורק דומה, עזרו לי למצוא דרייברים... אני לא רוצה לחזור לWIN 98se :'( תודה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה קורה אם מפרמטים את המחשב ורוצים להתקין את ה xp שוב? או מחליפים חומרה .. האם זה נכון שאפשר להחליף עד 5 פעמים? ואם יש לי 3 מחשבים בבית אני צריך 3 רשיונות שונים? :
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב שמותקן עליו ויסטה (ההתקנה בת 7 שנים...) שבזמן האחרון עובד לאט ונותן הודעות OUT OF MEMORY. קניתי גירסת שדרוג של WIN 8 (או 8.1) אבל לא בדקתי באתר של היצרן של הבורד, וכעת ראיתי שאין דרייברים של 8 לבורד אלא רק של 7. בורד: GIGABYTE P35-DS3, מעבד Q6600, 4GB RAM האם אני יכול להתקין חלונות 8 (או 8.1) עם דרייברים של חלונות 7? (הייתי מתקין את ויסטה מחדש אבל נראה לי שיקח חודש רק לעשות את כל העדכונים של 7 שנים....) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השאלה שלי היא בשביל חבר יש לו בעיה שהוא מקבל הרבה פעמים הודעה שהמחשב נעול והוא לא זוכר את שם המשתמש והסיסמה שלו. אני מניח שיש לו חשבון משתמש אחד במערכת ההפעלה, ואני גם יוצא מתוך הנחה שהוא עובד עם XP האם יש איזה שהיא דרך לגלות מה היה שם המשתמש או הסיסמה שלו? האם הוא יכול לבטל את הצורך בחשבון משתמש?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, לאחרונה התחלתי להריץ תוכנה שעושה שימוש בdb מסוג postgres על המחשב. שמתי לב שפעולות שטוענות מידע מהdb לוקחות הרבה מאוד זמן. מריץ windows 7 x64 ent על במחשב 8GB RAM DDR3 CPU i5 3570 HD SATA 7200 RPM מה שאני רואה זה זהצריכה של ה CPU וה RAM נמוכות אבל עדיין נעשה שימוש ב page file. למיטב הבנתי המערכת צריכה להשתמש ב page file כשה RAM מלא. מצורפת תמונה. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
מיקרוסופט תעדכן את חלונות 10 עבור כלל המשתמשים בתחילת השנה הבאה, עם כמה וכמה יכולות ויישומים חדשים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רציתי לשדרג את windows 7 שלי ל- windows 8. הכנסתי את הדיסק והתחלתי התקנה רגילה...הכול עבד רגיל עד שהגעתי לחלק שבו הוא שואל אותי אם אני רוצה לשמור משהו או למחוק הכול, סימנתי שאני רוצה לשמור ולחצתי "הבא" ואז זה טען קצת והחלון הבא נפתח לי: לחצתי על "confirm" וזה פשוט לא הגיב... ניסיתי להתקין מחדש ושוב,ושוב,ושוב אותו דבר... אני פשוט מאוכזב - יום שלם בזבזתי בניסיונות להתקין windows 8 וכלום... אני כבר לא יודע מה לעשות, אני פונה לפורום הזה בתקווה שמישהו יעזור לי עם זה. אני מודה לכולם מראש. - זה חשוב לי מאוד אודה מאוד לעזרה. נ.ב- אותה התקנה עבדה במחשבים אחרים רגיל, רק אצלי במחשב זה לא עובד
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לשכפול דיסקים קשיחים, יצירת image ופתיחת image לדיסק - התוכנה תעבוד מתוך Windows XP. הדיסקים לשכפול הם דיסקים קשיחים נוספים שמתחברים למחשב (דרך חיבורי SATA אחרים בלוח) ולא הדיסק שממנו עובדת מערכת ההפעלה באותו רגע - התוכנה יכולה לשכפל XP, VISTA ו 7 (כרגע הכי חשוב שתדע לשכפל XP) - התוכנה יכולה לקחת דיסק קשיח ריק (ללא MBR), ולשכפל אליו (נניח מתוך image) כולל MBR תקין, כך שהוינדוס יוכל לעלות מהדיסק הקשיח שמתקבל - התוכנה חינמית, עובדת לזמן לא מוגבל, ולא מכילה adware ודברים דומים, ולא משתילה כאלה בדיסקים המשוכפלים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תראו, קניתי מחשב חדש, ואני עדיין לא יודע אם אני יקבל איתו מערכת הפעלה.. המחשב יכלול : Q6600 + 8800GT השימוש העיקרי שלו למשחקים וסרטים.. עכשיו מה באמת הכי כדאי? Windows XP Pro שכולל DX9 .. או Windows Vista עם DX10? חבר אמר לי שעדיף לי ויסטה כי הגרפיקה יותר טובה ואם לא ויסטה אז סתם קניתי את הכרטיס מסך הזה.. הכרטיס מסך הזה צריך לנצל את הגרפיקה שלו בויסטה..
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , ביומיים האחרונים קיבלתי פעמיים מסך כחול והודעת שגיאה בווינדוס 64 ביט( לאחר מכן המחשב עשה ריסטרט ) ההודעה שקיבלתי היא כדלקמן : Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.768.3 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 4e BCP1: 0000000000000099 BCP2: 0000000000034731 BCP3: 0000000000000003 BCP4: 00000000000943A2 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 768_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\022211-21855-01.dmp C:\Users\User\AppData\Local\Temp\WER-31325-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם. קבלתי את הssd250GB ואת הcuddy שהזמנתי. כמה שאלות לי אליכם: 1.האם לשים את הssd במקום של ההרד דיסק הרגיל או בcuddy? 2.איך אני מעביר את הwin של לssd קניתי את הלפטופ עם מערכת הפעלה מקורית 8 (ועדכנתי לא מזמן ל10 ) זה מפרט הנייד : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=877533 תודה ושבת שלום !
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אני עושה את זה? אני רוצה לעשות פורמט ואז להתקין תתווינדוס מהדיסק און קי ..וזה קובץ ISO
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לנו אינטרנט רימון (~אינטרנט מוגן). לפני שבועיים בערך הם הוציאו אפשרות חדשה: צנזורה ל-ssl. בעברית, הם הוסיפו רשות מאשרת חדשה וכל פעם שאני נכנס ל-ssl העניין עובר דרכם. הבעיה שלי פה זה בעיקר הבטיחות (מה שווה כל ה-ssl שלי אם הוא עובר בדרך אצל כמה ליצנים שחושבים שהם יכולים לעשות אינטרנט... וכבר היו דברים מעולם.) להסבר מדויק יותר: http://www.danielkatz.net/post/d7a4d7aad7a8d795d79f-d794d790d7aad7a8d795d792-d791d790d79ed7a6d7a2.aspx הסרתי את הרשות המאשרת שהם הוסיפו מהרשויות המאשרות אבל מאז כל פעם שאני נכנס ל-ssl אני מחכה כמה שניות ומקבל את האזהרה של הרשות המאשרת. לפי מה שהבנתי בעצם הסרתי מהמחשב רק את ההרשאה שלהם ולא את העובדה שכל פעם שאני מתחבר ל-ssl אני עובר דרך הרשות המאשרת…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי קבצי תמונה שכל אחד מהם עם שם אחר ואני מעוניין שכולם יהיו בשם זהה עם סדר עולה, למשל תמונה 1, תמונה 2, תמונה 3... אפשר לעשות את זה מבלי לעבור ולשנות כל קובץ בנפרד?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הINTERNET EXPLORER לא פותח לי אותו מה שהוא בד"כ אמור לעשות...הוא מביא לי תחלון הבא (אהה וברור שמותקן אצלי פלאש 8)
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בלינוקס ובמק מאז ומתמיד אין וירוסים. ב-XP היו וירוסים כי לא היה מנגנון לחלוקה זמנית של הרשאות. בויסטה היה את UAC שאמור היה לפתור את הבעיה. הבעיה היחידה שהייתה איתו זה שהוא שלח מלא התרעות ועיצבן. בחלונות 7 הם שיפרו את הUAC וניתן לשנות גם את רמת הפעילות שלו. מה שאני לא מבין זה למה חלונות עדיין מתריעה על זה שצריך אנטיוירוס? האם ה-UAC לא מספיק? למה חלונות 7 ממליצה ליצור משתמש רגיל ולא לעבוד עם אדמיניסטרטור? מה ההבדל בין אדמיניסטרטור עם UAC לבין משתמש רגיל עם UAC? אשמח לקבל תשובה ממישהו שמבין
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב דל ווטרו 1014 (יד שניה) עם מערכת הפעלה וינ 7 רישמית. אין שום משחקים ב"GAME". כנראה שנמחקו. אני מעוניין במשחקים (FREECELL) ודומיו שבאים אורגינלי. כיצד מעלים אותם מחדש? חן חן על הייעוץ
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב עולה הכרטיס מסך ואז הלוח אם ואז תמיד לפני שעולה וינדוס יש מסך שחור ובצד שמאל למעלה רשום:invailed boot c/:windows" ואז הוינדוס עולה אבל הפעם הוינדוס לא עולה יותר פשוט עולה הכרטיס מסך ואז הלוח אם ואז המסך השחור ואז לחצי שנייה רשום בצד שמאל למעלה "invailed boot c/:windows" ואז לא קורה כלום פשוט נשאר המסך השחור ומקף מהבהב בצד שמאל למעלה.. אני אמור לעשות? אפילו הסייפ מוד לא עולה לי... וגם לפרמט אני לא מצליח משום מה (אני שם את הדיסק ולא קורה כלום...) תודה לעוזרים..
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן עם וינדוס XP באנגלית אני רוצה להתקין לו עברית והורדתי קובץ התקנה של MUI אבל כשאני מנסה להפעיל אותו הוא לא הזמן מחפש קבצים שלא נמצאים מה אפשר לעשות???
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
כאשר אני מתחיל את וינדוס 2000, כשאני פותח את המחשב, הכל עולה טוב וכשאני בוחר דרך הדיואל בוט את וינדוס 2000, המערכת מתחילה לעלות ואז עושה ריסטרט, ומתחילה הכל מחדש, להעלות את עצמה מחדש, למה ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי שלושה כוננים במחשב. (D,C,G אם זה משנה) ואני רוצה לאחד את D ו-G לכונן אחד שנקרא לו D. איך אני עושה את זה במערכת ניהול הדיסקים של ווינדוס xp? תודה לעוזרים, דור
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה להכין דיסק (שיהיה בוטאבל) של WinXp כולל חבילת שירות 2. עכשיו ... המילכוד הוא שאני רוצה להכניס גם הגדרות מותאמות אישית ! כלומר המדריך מספק את הצרכים, אבל אני שהדיסק יהיה כאילו זה Ghost של המערכת. (דוגמה: לינק. אל תשימו לב לזמן ההתקנה והצ'יפסטים. זה לא העיקר). ישנה דרך כזו ? אפילו אם צריך לשחק עם הרג'יסטרי (אני מעדיף שלא..)... אשמח לתשובה, נעם בן-שבת.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-