Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
מה קורה אם מפרמטים את המחשב ורוצים להתקין את ה xp שוב? או מחליפים חומרה .. האם זה נכון שאפשר להחליף עד 5 פעמים? ואם יש לי 3 מחשבים בבית אני צריך 3 רשיונות שונים? :
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן עם וינדוס XP באנגלית אני רוצה להתקין לו עברית והורדתי קובץ התקנה של MUI אבל כשאני מנסה להפעיל אותו הוא לא הזמן מחפש קבצים שלא נמצאים מה אפשר לעשות???
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים פירמטי הרבה פעמים סוגים שונים של מחשבים דיסקים שונים וכו. קרה לי מקרה שחבר עשה עידכונים ונכבה המחשב עקב נפילת מתח מאז הווינדוס לא עולה ונשאר בלופ. העברתי את המידע מהדיסק למחשב אחר ועכשיו כשאני מנסה לפרמט כל דרך של פירמוט אני מגיעה לאותו מצב בו יש עליה מהדיסק מגיע לחלון של הווינדוס ועושה לופ שוב? משהו מכיר? מדובר במחשב hp dv6 נייד. אשמח לעזרה תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מפני שהיא מופיעה שנייה לפני שהמחשב ניכנס לתהליך האיתחול שלו. מה עליי לעשות כדי לראות איזה רכיב DLL חסר? (אי איפשר לעצור עם PAUSE) האם יש תוכנה שבודקת איזה רכיבי DLL חסרים במערכת ההפעלה?? אם כן מהי? ההערה לא מיתרחשת בעת שהמחשב עולה אלא רק שאני מבצע הפעלה מחדש . תודה ברשותי WIN XP SP1
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאני רוצה לפתןח מנהל משימות זה רושם שזה בוטל על ידי מנהל המערכת. אז הורדתי את הקובץ מפה בסקיטי ושהפעלתי אותו זה רושם "אפשרות עריכת הרישום בוטלה על ידי מנהל המערכת" מה אני יכול לעשות? ואין וירוסים במחשב בדקתי. כל מה שעשיתי זה שהתקנתי את הדרייבים של NVIDIA ואז זה הגיעה.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חבריה, יש לי חומר על מחשב עם מערכת הפעלה וינדוס 98 אני מנסה להעתיק את החומר ולהעבירו לכונן usb ,המחשב מזה חומרה חדשה אך לא מוצא את התקן המתאים. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום וערב טוב, כפי שהכותרת אומרת: קיים ברשותי קובץ AVI בתיקיית הורדות של המירק, ברגע שאני נכנס לתיקייה מה שקורה זה שהמעבד נכנס לשימוש מלא והתהליך שמשתמש במעבד הוא Explorer.exe (אני מדגיש Explorer ולא iExplorer) , כשאני מנסה למחוק את הקובץ כתוב שהוא בשימוש ולא ניתן למחקו... דרך ה-Dos אני לא יכול למחוק את הקובץ כי שם הקובץ הוא בעברית... איך אני יכול למחוק את הקובץ הסורר?? תודה מראש. *עריכה - מע. ההפעלה היא WinXP Pro Corp SP1
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני שומע מוזיקה רק דרך הרמקולים ולא דרך האוזניות איך אפשר שישמעו בשניהם בו זמנית? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מבלי לשנות את הרזולוציה בWindows 7 Ultimate.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני מוחק משהו שאפשר לימחוק ב regedit ועושה ריסטרט הפריט שוב מופיע ב regedit . איך אפשר להיפתר ממנו לתמיד?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר שלי ניסה להתקין ווידנוס XP דרך הדוס (winnt.exe), וזה רשם לו את ההודעה שהוא לא מוצא את ה - SMART DRIVE (משהו כזה) מה זה בדיוק ? ואיפה אפשר להשיג את זה ?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, הסמן של העכבר זז ימינה מחוץ לשטח העבודה ולא נחסם על ידי הגבול הימני של המסך כבעבר. למעלה, למטה ומשמאל העכבר לא יוצא משטח העבודה רק מצד ימין. איך אפשר לסדר את זה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום,יש לי בעיה במחשב כאשר אני מנסה ללחוץ על מקש ימיני בעכברבשולחן עבודה או על אייקון במחשב לדוגמא: סל מיחזור אני רוצה ללחוץ מקש ימיני על עכבר וזה לא מאפשר לי, או שזה לא מאפשר לי ללחוץ על שולחן עבודה במקש ימיני .מי שיכול לעזור לי תודה !תודה לכל העונים !
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם נתקלתם בהודעת NET SEND שהיא למעשה החלון שסתם נפתח לכם עם הודעה לא קשורה או פרסומת ואתם רוצים להפסיק את המטרד אנא עשו כך- קצת על הwindows messenger pop-ups: זהו שירות שקיים בחלונות XP ו-2000 שאין לו שום קשר תוכנת ה-msn messenger. במקור התוכנה מיועדת למנהלי רשת שיכולים לשלוח לפי פקודת net send הודעות לכל משתמשי הרשת ואז זה קופץ למשתמשים כהודעת Popup על המסך. בד"כ אלו הודעות של "ביום רביעי הרשת תושבת בין השעות 2 ל-4" או דבירם בסגנון. אתם יכולים לעשות ניסוי ולכתוב בחלון dos: net send [your ip address] wasssssssssup מה שקרה זה שמפרסמים גילו את הפוטנציאל בהודעות האלו והאפשרות לשלוח אותן לכתובות IP רנדומליות עם חומר פרסומי ועוד כל מיני שטויות והתחילו להפגיז בפרסומות האלו …
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לחבר שלי הארד דיסק חדש והוא רוצה להתקין עליו win xp pro ניסינו להפעיל את הדיסק התקנה דרך הדוס אך קיבלנו הודעה שהקובץ הזה רץ תחת ווינדוס בלבד. אמרו לי שצריך לשנות משהו בביוס כדי שהמחשב יידע לקרוא את הסי די במקום את ההארד דיסק בזמן ההפעלה מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי תוירוס הזה ששם לי את המעבד על 100% כל הזמן, ואין לי מושג מה לעשות. זה תמיד קורה לי כשאני סוגר את הפייר וול או שאני פותח יותר מידי פורטים. יש למישהו מושג מה עושים נגד זה כי זה ממש ממש מאט לי את המחשב. תודה מראש למי שעוזר אתם תעשו להרבה אנשים את החיים יותר קלים
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן קשיח של 1TB מתוכם 100GB הם כונן C של מערכת ההפעלה ו900 מהם של כונן D. רציתי להוריד מכונן D מאה ג'יגה ולהעביר אותם לכונן C, הצלחתי לכווץ את הגודל שלו ב100GB וכעת יש לי 100 ג'יגה שטח פנוי, אבל כשאני לוחץ מקש ימני על כונן C יש לי אפשרות רק לכווץ אותו ולא להרחיב, לעומת זאת אם אני לוחץ מקש ימני על כונן D(הכונן שממנו נלקח השטח) יש לי אפשרות להרחיב אותו. יש אפשרות להעביר את זה לC?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח שבו מותקן ווינדווס 7 ואני רוצה לחבר לו בנוסף ארדיסק פנימי ממחשב אחר שבו מותקן ווינדווס xp. אם אני אחבר, אז האם הווינדווס 7 יעלה או הווינדוס xp כמערכת הפעלה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
כאשר אני מתחיל את וינדוס 2000, כשאני פותח את המחשב, הכל עולה טוב וכשאני בוחר דרך הדיואל בוט את וינדוס 2000, המערכת מתחילה לעלות ואז עושה ריסטרט, ומתחילה הכל מחדש, להעלות את עצמה מחדש, למה ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי לפני כמה זמן מדריך בפורום איך אני יכול לבצע התקנה של מערכת ההפעלה על דיסק קשיח ולאחר מכן לחבר אותו למחשב אחר (עם לוח אם שונה). לבצע כמה שינויים בהגדרות וואלה! יש לי מערכת הפעלה מותקנת על המחשב ההוא. אני צריך את זה בשביל: יש לי מחשב נייד שאין בו CD ROM והוא לא מזהה CD ROM חיצוני. אני רוצה להתקין על הדיסק קשיח שלו את מערכת ההפעלה במחשב אחר, לבצע את ההגדרות הדרושות ואז להחזיר את הדיסק הקשיח למחשב הנייד ובכך אני פותר את בעית ההתקנה עליו (למרות שאין לו CD ROM). תודה רבה!! שבוע מעולה לכולם!!
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש שבא בארה"ב ומותקן עליו vista home premium שיניתי את כל מה שכתוב שם לעברית אבל עדיין כל התפריטים והכל באנגלית. מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם. קבלתי את הssd250GB ואת הcuddy שהזמנתי. כמה שאלות לי אליכם: 1.האם לשים את הssd במקום של ההרד דיסק הרגיל או בcuddy? 2.איך אני מעביר את הwin של לssd קניתי את הלפטופ עם מערכת הפעלה מקורית 8 (ועדכנתי לא מזמן ל10 ) זה מפרט הנייד : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=877533 תודה ושבת שלום !
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם יש לי במחשב 4 דיסקים קשיחים. אני רוצה להתקין 2 מערכות הפעלה על 2 דיסיקים שונים. אני יודע שניתן לעשות זאת אבל אין לי מושג איך מתקינים מערכת מבלי שתיהיה תלויה באחד הדיסקים. למה כוונתי, אם אני מתקין בדיסק :C ומתקין גם בדיסק אם דיסק :C נופל אין לי אפשרות להפעיל את המערכת שמותקנת ב בקיצור האם הדבר אפשרי באמצעות תוכנת צד שלישי? ואם כן איזו תוכנה עושב את הדבר. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נגיד ואני יוצר ספרייה חדשה, האם אני יכול לשייך לה אייקון בלעדי משלה ?!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-