Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים טובים, אני מקווה שזה המקום המתאים להעלות בעייה כזו - אנ'לא בטוח שזו בעיית Windows. אתמול במהלך משחק, המחשב החליט לעשות Restart, ומשם לא הסכים לעלות - בגלל בעיית Boot ההודעה שהוא נתן היא "DISK BOOT FAILURE - INSERT BOOT DISK AND PRESS ENTER" אז העליתי את המחשב דרך איזשהו CD שיש לי עם כל מיני תוכנות כמו Winternals, Bart PE, וכו' הסתבר לי בדרך שמשום מה הוא לא מזהה את ה HD עם מערכת ההפעלה, אז בדקתי חיבורים ואז וניסיתי לבצע System Restore. לא עזר. עכשיו, אחרי שניסיתי לשחזר משהו ב BOOT, הוא נותן הודעה של :NTLDR is missing, press ctrl+alt+del to restart האם יש תקומה למחשב או שחייבים להתקין מחדש? אני מריץ WIndows XP המון תודה על כל עזרה אייל
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנשים תקשיבו הורדתי את הגרסת טרייל שפורסמה פה באתר לפני כמה שבועות.. עכשיו היום הצלחתי להתקין אותה ושחכתי לרשום את הקוד שלה! מה אני יכול לעשות? אני ממש אבוד. אם המישהוא שפתח את התראד הזה ויודע מה הקוד שלו אני מתחנן שתעזורו לי. מה עוד אני יכול לעשות??
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
האם ניתן לקנות באופן רשמי וחוקי Windows 7 עבור Desktop PC? במידה וכן - מה הדרך הזולה ביותר לקנות גרסא מלאה (לא שדרוג) במידה ולא - מה הדרך הזולה ביותר לקנות Windows 8.1 (לא גרסת שדרוג)? תודה!
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני כבר כמה ימים נתקל בתופעה מרגיזה במחשב שלי, פתאום אי אפשר להחליף את השפה מעברית לאנגלית או להיפך. לא שונה כלום במחשב, לפעמים זה קורה אחרי שעתיים, לפעמים אחרי כמה שניות ולפעמים בכלל לא. מריץ חלונות 2000 SP4, מקלדת USB. תודה.
-
שלום , חבר'ה לאחרונה פירמטתי מחשב וכל מחשב שאני מפרמט אני שומר את הפרופיל של אותו יוזר בפרופיל אני יודע שנמצאים כל החתימות של היוזר באטולוק וכו אבל אין לי מושג איפה נימצא הפתקים ואיזה בן אדם שסידרתי לו את זה מאוד צריך את הפתקים האלו יש לכם מושג במקרה איפה נשמר הפתקים בתקייה של הפרופיל תודה מראש ,
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הינה תמונה שתקל עליכם אך אני אומר לגבות את הדברים ניסיתי לגבות שירים גם לא הלך לי ועכשיו גם זה לא הולך לי עדין מחליט להראות לי את ההודעה המעצבנת הזו http://img103.echo.cx/my.php?image=17gy.jpg
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי. איך אני לגמריי עושה Disable ל-Sync של הקבצים שיש לי בענן של OneDrive? יש לי טאבלט עם 16 ג'יגה והכל התמלא בתמונות עד שכל הטאבלט קורס. מי לעזאזל עומד שם מאחורי ההחלטות של מייקרוסופט?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, חבר של המשפחה הוא אדם מבוגר המשתמש במחשב בעיקר לחדשות וקריאה באינטרנט. מדי סוף שבוע הנכדים באים ועושים שמות במחשב שלו. אני רוצה למצוא לו פתרון שייצור שני משתמשים נפרדים, אחד אישי שלו ואחד של הנכדים, ושזה של הנכדים יתאפס בכל לוגין ויהיה מבודד מהחשבון האישי (משהו בסגנון deep freeze) תודה Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל פעם שעולה הוינדוס עולה ה msnmsg.exe המעאפן הזה שנדבק לי לחיייייםםםםםם ושאני מפעיל את הMSN MESSENGER 6.1 שפועל בקובץ msnmsgr.exe הם מתחילים להלחם כל אחד מתחבר ומנתק את השני ככה איזה 3-4 פעמים עד שה MSN MESSENGER 6.1 מנצח או שאני מתעצבן וסוגר את ה msgmsg.exe שבא בתוך הוינדוס דרך מנהל המשימות עכשיו מה הקטעעעעע אני לא יכול למחוק את ה windows messenger כי ביל גייטססססס המציק הזההההה דחף אותו לתוך הוינדוס בלי אפשרות למחוקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!! מה עושים???????
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי מחשב חדש, ואיתו מערכת הפעלה של WINDOWS XP חוקית, מלאה, בסכום כסף מלא (וכואב) שאלתי היא- האם לאחר ההתקנה על המחשב החדש- אוכל להתקין את הוינדוס במחשב נוסף בביתי שפירמטתי לאחרונה? ובמידה וההתקנה על המחשב לא תפעל באופן תקין (הכוונה- ללא הודעות על "חוקיות המערכת")- האם בעיות יופיעו גם במחשב החדש עליו כבר התקנתי את הווינדוס? האם בעצם ההתקנה של גרסה חוקית אחת על שני מחשבים אני אדפוק את שניהם??
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היי היום תחתי את המחשב (כרגיל) והווינדוס XP התחיל לעלות ופתאום מופיע לי מסך כחול אבל לא הכחול המוכר אלה זה שכאילו הוא מריץ אץ הבדיקת דיסק לפני אבל רשום למעלה autcheck progrm not found - skeeping autchek ואז מופיע למאית השניה מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט :\ ניסיתי לעשות ריפר לווינדוס אבל ההתקנה לא נותנת לי אופצייה ללחות על R בשום חלק רק להתקין שוב. איך עושים ריפר? אולי יש דרך אחרת? בנתיים התקנתי עוד ווינדוס בכונן D (איפה שאין ווינדוס) ועשיתי בדיקת שגיאות ל C איפה שהווינדוס המקורי נימצא אבל זה גם לא עזר.. בבקשה עזרה =\ תודה לעונים אחרי החפירה הזאת
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את מערכת ההפעלה שלי מחדש ולהפתעתי התגלה לי שבמקום עברית אני רואה ג'בריש. מערכת ההפעלה היא win 2000 pro באנגלית. ניגשתי ל Regional options>general ושיניתי גם את ה-Location ל-hebrew ולאחר מכן ירדתי למטה ל-language setting for the system וסימנתי את hebrew ובנוסף לכך נכנסתי ל-advanced וסימנתי את כל מה שקשור לעיברית. ניגשתי ללשונית input locales והוספתי עברית... עכשיו, אחרי כל מה שעשיתי אני יכול לראות עברית אבל לא בכל מקום - לדוגמה - כשאני מפעיל את קצה או את המיול ומנסה לרשום או לקרוא שם אין לי עברית. רעיונות התקבלו בשימחה...
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
-
שלום רב, אני אגש ישר לנושא אני לא אפרט איפה אני מתכוון לעשות זאת ולמה למי שמכיר ישנו קובץ hosts ששם אפשר להגדיר מעין מעקף DNS שכזה למשל לחסימת אתרים (הקובץ בXP ממוקם ב windows/system32/driver/etc/hosts) אני אדגים: אם אני רושם בקובץ את השורה הבאה www.hwzone.co.il 127.0.0.1 כשאני אשמור וינסה לגלוש אני אקבל שגיאה שאי אפשר עכשיו לעיקר... המחשב בעל הרשאות user בלבד (זאת אומרת שאין לי סיסמאת Admin וכדומה) ואין לי גישה לערוך את הקובץ שאלתי היא האם יש דרך לערוך\לעקוף את הקובץ? לעקוף יהיה מצוין יותר אפילו (יתכן שיש תוסף פיירפוקס שיטפל בזה?) תודה רבה לכם אגב אולי זה מתאים בכלל לפורום רשתות?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבעייה הזאת כבר משגעת אותי שנה... כל תוכנה\משחק שאני יוצא ממנו הוינדווס עושה ריסטרט אני כרגע על וינדווס 2000 pro בלי עידכונים(sp) וזה לא עושה ריסטרט אחריי כל תוכנה שאני יוצא כשאני מעדכן את הוינדווס זה כן קורה. ב xp ללא עידכונים זה גם עושה לי ריסטרט ורק ב 2000 בלי עידכונים זה לא מפרט:128mg sdram hd:wd 80gb פורמט ntfs gf4 440mx 64mg מעבד 1500 מגהרץ של אינטל אוליי זה בגלל הזכרון?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום. אני לא אוהב את ה Ctrl+Shift כדי להעביר בין הקלדה בעברית לאנגלית. האם אפשר לשנות כך שיהיה בלחיצה אחת? להקצות איזה כפתור (key) למטרה זאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים ובכן אילוץ חומרתי (4 גיגה ) דוחף אותי להתקין את המערכת הנוראית הזו ולהפרד מה XP האהובה עלי :-[ :-[ אני כבר חודש עובד עם סרוור 2003 והיא נוראית בעבודה שוטפת.כל דבר קשה איתה גם אחרי שמנטרלים הכל.עם XP הזיכרון עובד לי בחצי אפילו שהוא מותקן פיזית מתוך 4 XP רואה 2.75. ובכן לשאלה כיצד אפשר להפשיט מהויסטה את כל השטויות שלה?. א)את הסרגל שעונים המטופש. ב)את הלוח בקרה הנוראי שיותר גרוע ממבוך ג)את התפריט התחל שיותר מתאים לפלייסטיישן ולא לתחנת עבודה. חלונות 7 אני לא אתקין כי אני לא עובד עם גרסאות ניסוי מתוך עיקרון.
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן חיפשתי איך אפשר לגרום למחשב להתכבות אוטומטית אחרי סריקה של האנטיוירוס AVAST מצאתי רעיון שמשתמש ב scheduled tasks אך בשביל להשתמש בזה עלי ליצור קיצור דרך שבעצם גורם לכיבוי במחשב אז יש לי שני שאלות: איך אני יוצר קיצור דרך לכיבוי המחשב? ואם אני יכול בscheduled tasks לגרום למשימה אחת להתבצע מיד אחרי שהאחת שלפניה מסתיימת תודה רבה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם אני מוחק איזה דרייבר ומתקין דרייבר חדש ואח"כ עושה שחזור מערכת האם הדרייבר הקודם שהיה לי יחזור יחד עם כל ההגדרות גם שהיו מוגדרות לו. למה יש לי איזה דרייבר אחד שאני משחק איתו ואיך שהו מישהו סידר לי אותו שהוא לא יעשה לי את ההודעה המרגיזה הזאת של ה- cpu covver הזה. עכשיו אבל משום מה הכרטיס נתקע לי בכל מיני משחקים ואני חושב שאם אני יחליף לדרייבר חדש יותר 5.7 למשל זה יפתור לי את הבעיה. אבל אני מפחד שמה זה גם לא יפתור לי אותה וגם אח"כ תחזור לי את אותה בעיה. ד"א הכרטיס מסך שלי זה radeon 9600xt 128mb
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
יש לי את המחשב הבא: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 Arctic Cooling Freezer 7 Pro RC-690 Coolermaster CM 690 Black - In Stock Corsair 550VX 41A @ 12V Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - In Stock LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - In Stock! Seagate 500GB Sata II 32MB כרגע יש לי XP SP3 השאלה אם בויסטה המחשב יציג לי וינצל את המקסימום של המחשב שלי ? תודה לעונים.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל פעם כשאני עושה ריסט והוינדוס מתחיל לסגור את כל היישומים הוא מוציא לי הודעת שגיא על DWWIN.EXE למישהו יש מושג מה זה אומר ואיך מסדרים את זה?
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
חלון הרשת האלחוטית לא מופיע לי גם אם אני רוצה לעשות ב notification network V זה לא נותן לי הוא צבוע באפור. משהו יודע איך לסדר את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום. אני פונה לכם כגורם האחרון שלי לפני הייאוש האחרון לעזרה. ברשותי מערכת הפעלה win xp ודפדפן i.e 6. כמו כן הורדתי מחברת sun את ה plug-in שלהם העדכני ביותר. הבעייה- אינני יכול לפתוח קישורי java script כלל. (כמו כפתור אשר אני לוחץ עליו, לא מפעיל כלום). בשיחה שניהלתי עם מיקרוסופט, נאמר לי להתקין את ה plug-in של חברת SUN, כך עשיתי. בדפדפן, בכילים - ניהול הרחבות, ה plug-in נמצא כזמין. גם בלוח הבקרה, באייקון שך java, הוא משוייך ל דפדפן explorer 6. אם כך.. מה עלי לעשות על מנת שכן אוכל להכנס לדפי java script.. אודה לכם מאוד על העזרה בנושא. אסי.
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס אס פי 32 ביט (Home Edition) ואני רוצה להתקין ווינדוס XP פרו 64 ביט כדי שאני יוכל לשים יותר RAM במחשב. האם יש דרך שאני יכול פשוט להתקין את ה64 ביט על הקיים בלי למחוק את הXP הקיים שיש לי ולפרמט ולעשות את כל הדברים האלו?אני פשוט רוצה להתקין את הXP החדש על הקיים בלי לפרמט ולסבך עם מחיקות והתקנות של כל הדברים מחדש.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב, אחרי שהתקנתי WIN XP PRO ואת כל התוכנות (office , drivers, etc..) החלטתי לגבות את המחשב באמצעות norton ghost , ברגע שהתוכנה החלה לפעול ועשתה רסטרט כדי לגבות את המחשב התוכנה עלתה אך לא הגיבה , ועכשיו המחשב עולה ישר לתוכנה , איך אני יכול להחזיר את המצב לקדמותו? שהמחשב יעלה את הXP ? תודה?
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-