עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by raacup23,

ok אז ככה מכיוון שאני חושב שזה האתר בכל מה שקשור למחשבים אני פונה פה עם הבעייה שלי והבעייה היא: עשיתי שכפול ממחשב ישן למחשב חדש במחשב הישן היה גירסה של windows xp home oem עכשיו כאשר אני מעלה את המחשב החדש הוא קורס עוד לפני שעולה ה-windows גם במצב בטוח זה קורה וגם בכל אפשרות אחרת . ניסיתי דרכים ב-recovery console לא ממש עזר לי בבקשה מכל התותחים פה עזרו לי. נ.ב לפני כמה שנים ידעתי לטפל בעניין אך שכחתי איך עושים את זה. בברכה רענן מנהל רשתות מיקרוסופט פרש-נט מחשבים

• 10 תגובות
    • 856 צפיות
  2. Started by danezeq,

אני רוצה לדעת גודל של תיקייה, לוחץ עליה כפתור ימני > מאפיינים ומגלה שהגודל שמוצג הוא תמיד קטן יותר מהגודל בפועל. איך אני יודע את זה? כי כאשר אני נכנס לתיקייה ובודק את גודל כל התוכן שלה הוא מתגלה כגדול הרבה יותר, כאשר אני נכנס לתתי תיקיות אני מגלה שהוא עוד יותר גדול וכן הלאה. האם זהו באג שאפשר לפתור ואם לא האם יש תוכנה צד שלישי שאוכל לדעת איתה גדלים של תיקיות בקלות? תודה. מערכת הפעלה WIN10 בעברית גרסה 1809

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by SD Project,

מה קורה חבר'ה ? אז ככה, היום הסרתי לאחי את הWGA ואחרי הריסט המחשב ביקש ממני שם משתמש וסיסמא לא דרך החלון של הWelcome אלה דרך חלון קטן כזה ומוזר. בהמשך רשמתי לו Administrator בשם ושתמש את הסיסמא גם כן במקומה. הוא נותן אישור ואחרי שתי שניות הוא מעלה עוד פעם את החלון הזה וכאילו צריך מחדש. ניסיתי ככה כמה פעמים וכל פעם הוא רוצה מחדש שם משתמש וסיסמא. ניסיתי לתת סיסמא שגויה או שם משתמש שגוי וזה אמר לי שיש שגיאה אבל ברגיל הוא לא אומר לי. מכאן אני חוטר לזה שאין מצב בעולם שהשם משתמש והסיסמא שגוים. ניסיתי גם דרך Safe Mode, אותו דבר. אני כבר השתגעתי, איפה שלא חיפשתי לא מצאתי תשובה, בבקשה תעזרו לי, אם יש תוכנה חיצונית שמבטלת את הסיסמא אני אשמח לשמוע עלייה או על כל דרך אחר…

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  4. Started by menypeled,

אהלן, אתמול חלונות עבד, סגרתי את המחשב ואילו בבוקר המחשב מתחיל לעלות ומייד אחרי השלב שבו מופיע הסלוגן windows בפעם הראשונה המסך נצבע שחור וכלום לא קורה.... ממש מתסכל, מדובר ב-windows xp, והפעילות האחרונה שבציעתי לפני הכיבוי היה עדכון אוט' של מהאתר של microsoft... למי שיש רעיונות חוץ לפני שאני מפרמט אני אודה מאד.... נ.ב לא עולה גם ב-safemode

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  5. Started by kipi25,

שלום, יש לי לאחרונה בעיה של windows שנתקע ללא סיבה (נראית לעין) או עושה ריסטרט לבד. האם יש דרך לדעת למה הוא נתקע או מאתחל עצמו? אולי קיים איזה קובץ לוג ששומר את כל הדיווחים על תקלות במערכת ההפעלה? כשהמחשב נתקע (לעיתים קרובות אחרי כמה שעות עבודה, כאשר הוא במנוחה ואף אחד לא עובד עליו) יש צורך לעשות לו ריסטרט ידני. האם גם אז יש דרך לדעת למה הוא נתקע? תודה למי שיפתור לי את השאלות .....

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  6. היי , מכרתי את המחשב הישן שלי למישהו , ואני אמור להתקין לו ווינודס , ואני פשוט לא מצליח זה פעם ראשונה שקורה לי דבר כזה , בהתקנה הראשונה זה נתקע לי באמצע , ככה פעמיים , בהתקנה השלישית , זה נקתע לי שניה לפני ההפעלה האחרונה עכשיו שסוף סוף הצלחתי להתקין , איך שהווינודס עולה , שניה שתיים והוא קופא , נתקע , מת. אין לי מושגגגגג מה הבעיה , ניסיתי שלוש גירסאות של ווינודס , משלושה דיסקים שונים (ששלושתם עובדים!!) ככה שהדיסק בסדר , הבעיה כנראה במחשב.. זה המחשב amd sempron + mother board gigabyte - פעל אצלי עד לפני שבוע , כמו שצריך בלי שום בעיות , הבעיה לא כאן לדעתי corsair 512mb XMS pc3200 - כנ"ל ספק כוח 300 וואט של הק - כנ"ל ^ Radeon 9600pro - חדש , הגיע באותו יום שהתקנתי א…

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  7. Started by DJ-ARIK,

לא מזמן קניתי מחשב: AMD XP 1900 SUMA GEFORCE 4 TI 4200 128 MB עכשיו יש אל הלוגו בהפעלה של הווינדוס שאומר WELCOME שעד להיום לקח לו שתיים שלוש שניות להסגר ולהגיע לדסקטופ ובואו נתחשב שהמחשב שלי כמעט ריק כמעט בלי תוכנות כמעט בלי כלום מהיום המסך שאומר WELCOME נשאר תקוע למשך של כמעט חצי דקה ולא מספיק זה!!! לאחר שה WELCOME נסגר יש לי מסך כחול(הרקע של הווינדוס שלי) למשך כמעט דקה שלמה אני לא מבין גדול אבל יש לי הרגשה שזה לא אמור להיות ככה יש לזה איזו שהוא קשר אם זה שעשיתי DEFRUG ליפני כמה ימים ??? תודה אני אשמח אם תעזרו

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by jepe,

היום הדלקתי את המחשב ויש מסך ותמונה של WIN7 ממש לפני שהכל עולה ואז מסך שחור ורואים רק את הסמן של העכבר ואפשר להזיז אותו בSAFE MODE הכל עולה... עזרה בבקשה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Jesper,

יש לי WIN XP SP3. היה לי בשבוע שעבר וירוס XP internet security 2011 שלא איפשר לעבוד על המחשב. הצלחתי להסיר את הוירוס באמצעות התוכנה SPYDOCTOR אבל מאז אני מצליח להעלות את WINDOWS רק במצב safe mode with networking. אם אני מנסה להעלות אותו במצב הרגיל אני מגיע למסך שבו אני מתבקש להקליד את סיסמאת הכניסה ל-WINDOWS, ואחרי שאני מקליד אותה עולה הרקע של הדסקטופ בלי אייקונים ובלי שום דבר אחר. לא הצלחתי לעשות שחזור מערכת, ואין לי אפשרות להתקין WNDOWS מחדש או לעשות REPAIR מהדיסק התקנה (המחשב לא שלי ואין לי סיסמאת ADMINISTRATOR). אני גם מעדיף שלא לפרמט. מה אני יכול לעשות כדי ש-WINDOWS יעלה במצב הרגיל?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by nirko,

שלום אנשים! המחשב שלי עושה ריסט כמעט אחרי כל הפעלת תוכנה באופן אקראי, פרמטתי התקנתי מחדש אבל עכשיו הוא מסרב להפעיל את מה שהוא התקין... (nav2004 לדוגמא...) נסיתי לפרמט שוב... והצלחתי להפעיל את האנטי וירוס אבל תוכנה אחרת עשתה את אותה בעיה.... אה וגם קרה שהוא הראה מסך כחול..... ??? מה לעשות??? יכול להיות שזה בחומרה?? הארדיסק? זיכרון איך אני יכול לדעת...? תודה לכל מי שיגיב..

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  11. Started by yniq,

האם אפשר להתקין Windows על HD נייד (כלשהו - USB, Firewire...) כך שהמחשב יעלה ממנו? והאם אפשר אח"כ להעביר אותו למחשב אחר, כך שגם הוא יעלה ממנו? המטרה היא ליצור מעין מחשב נייד זול, שבמקום להיסחב עם מחשב נייד אמיתי, להעביר רק HD ממקום למקום, ולהעלות את הווינדוס ממחשבים שונים. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by imac,

מי שמכיר את לינוקס בטוח שמע על המעטפת הגרפית "blackbox" אז יש גם פרוייקט של blackbox לווינדוס שבזכות iceman90 גיליתי את זה והחלטתי לנסות .. הנה איך שזה נראה אצלי . http://planet.nana.co.il/w00t/blackbox.JPG למי שמעוניין לעוד פרטים ולהורדה כנסו לכאן http://bb4win.org/

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  13. Started by cold fire,

אני עוד מעט אקנה מחשב חדש יהיה לו הרד דיסק (wd 250GB) השאלה שלי האם ישנם הרד דיסקים שאינם צריכים דריבירים באמצע ההתקנה של xp אבל הממשק שלהם הוא sata2.

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  14. Started by edoson,

לאחרונה הXP שלי רץ קצת לאט, זה מתבטא בעיקר בפתיחת חלונות אחרי מיזעור וכאלה... אתם בטח מכירים. אז לקחתי עניינים לידיים והתחלתי להוריד קצת מהSTARTUP באמצעות הMSCONFIG. גם הורדתי את הGAIN אבל נתקלתי במספר בעיות: 1. כמה תוכניות מתעקשות לחזור לSTARTUP גם אחרי שהורדתי אותם, איך זה קורה ואיפה צריך למחוק ע"מ להוריד אותם באמת? 2. במהלך הפעלה רגילה המחשב מפעיל כ-35 PROCCEים, זה נורמלי? כמה קבצים שהTASKMANAGER מראה כי אני כביכול המפעיל שלהם, אני בכלל לא מכיר. איך אפשר לבדוק את זה? 3. אילו SERVICEים אני יכול לבטל? לתשומת לבכם אני מחובר לרשת. 4. איזה עוד פעולות אפשר לבצע על מנת לשפר את הביצועים השגרתיים בהפעלה שוטפת של ווינדוז? 5. יש אפשרות לפנות זכרון דרך ווינדוז? בלי תוכנות …

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  15. Started by felixb,

שלום, מדובר על windows 7 גרסאת 64 bit, שרץ על מחשב עם מעבד intel i3 עם 2 gb זכרון. לאחרונה כאשר אני מחבר disk on key או דיסק קשיח חיצוני כלשהו למחשב, מ"ה קופאת לכמה שניות עד דקות. מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  16. Started by yakir8,

שלום לכולם, מותקן לי על המחשב windows 7. לאחרונה המערכת הפעלה קורסת לי בזמן משחקים בצורה רנדומלית ללא קשר לזמן משחק וכו'. לפעמים המחשב פשוט מאתחל את עצמו מחדש ללא שום הודעת שגיאה ולפעמים מתקבלת הודעהת שגיאה(צירפתי תמונה של ההודעה האחרונה). דברים שביצעתי: עדכון driver לכרטיס מסך. עדכון bios. בדיקת סקטורים של דיסק קשיח. מפרט המחשב מצויין בצד. התקלה ממשיכה להופיע לי. אני אשמח לעזרה בנושא תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by yoni321,

טוב אז ככה אנשים אני משתמש ב WINDOWS XP SP2 ובטח שרובכם אם לא כולכם מכיר את הדבר שנקרא השלמה אוטמטית למשל אני הולך לgoogle ומקליד משהו ולוחץ אנטר לאחר מכן זה נשמר ואני רק צריך ללחוץ על האות שזה מתחיל וזה מעלה ישירות. מה שבעצם אני שואל זה איך אני מוחק את כל מה שהקלדתי שזה לא ישלים לי מה שרשמתי בעבר ואם אי אפשר אז איך אני מבטל את ההשלמה הזו? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  18. Started by adam2008,

שלום... windows תופס לי נפח של 3.9 גיגה הגיוני?? אגב זה וינדוס xp

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  19. Started by tsah1982,

שלום יש לי בעיה בווינדוס: כול הזמן הוא מוציא הודעות שגיאה וסוגר לי את האינטרנט אקספלורר וגם כול מיני תוכנות כמו האנטי וירוס והמסנג'ר, פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש ווינדוס מקורי והבעיה ממשיכה. מה זה יכול להיות?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. (לא משנה. התקנתי גירסא אחרת שעובדת.) התקנתי עכשיו MicroXP, והתקנתי Complex languages & support for right to left... ובכל שאר האפשרויות בחרתי ב-Israel, Hebrew; אבל בשמות של תיקיות וקבצים, רואים הפוך; כלומר במקום תיקיית "חדש" רשום "שדח".

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Cyb3r,

http://computers.walla.co.il/?w=/4/768233 אני מאמין שעל זה נאמר - OWNED.

22. Started by elixvx,

לאחר שפרמטתי לwin 7 64 bit הוא יצר לי תיקייה בשם Windows.old אם כול התוכנות והקבצים מהמערכת הפעלה הקודמת האם הם חשובים? הם שימושיים בכלל ? אפשר למחוק אותם? כי זה תופס המון המון מקום והאם יש דרייברים לPHENOM 940 של WIN 7 ? איך אני יודע שהכול פועל כמו שצריך? כול התוכנות שהיו לי בXP לא פעילות יותר נכון?. ודבר שלי מה אני צריך לדעת בכללי איך הכי טוב לנצל את המעכת הפעלה? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  23. Started by chook_rl,

היי, מכמה סיבות, יצא שהתקנתי באותה מחיצה את Win7 מספר פעמים.. ומופיעה לי התיקיה הזאת Windows.old.000 שכעיקרון אמור להיות שם מידע זבל (כי המערכת הפעלה יושבת כמו שצריך ב Windows לא?) אבל עדין משום מה, גם בתור אדמין, אין לי הרשאות למחוק את הקבצים הללו.. למי יש הרשאות? איך אפשר למחוק את ה 10 ג'יגה המבוזבזים האלה בכל זאת.. Win 7 x64 b7000

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by can_not_lose,

אני רואה כתבות שזה שילוב לא מוצלח ולא עובד ואפילו גורעה השאלה שאני רואה שני מעבדים במערכת . במערכת שלי אז למה זה לא טוב ו האם זה באמת גורע .? :s05: מצחיק

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  25. כשאני מדליק את המחשב , והטלפון מצלצל ,מערכת ההפעלה נתקעת . כדי למנוע את הבעיה , אני מחייג דרך המודם ובעצם "פותח " את הפורט של המודם ואז הטלפון הראשון שמצלצל לא "תוקע" את המחשב . האמת היא שאני חושד ב- WinfaxPro האם מישהוא נתקל בתופעה הזו ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.