Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
לפעמים (כערך כל שלוש או ארבע פעמים) שאני מדליק את המחשב העכבר והמקלדת מספיקים להגיב כבר כשהwindows עולה עם התוכנות שהוא מפעיל בכל פעם שהמחשב עולה ורק reset פותר את המצב. יש גם פעמים שהמחשב דולק כבר זמן מסוים ופתאום העכבר או רק הכפתור הימני שלו מפסיקים לעבוד. למישהו יש מושג אין לפתור את זה? נראה לי שזה התחיל אחרי שהתקנתי את העידכון האחרון של windows
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
לא יודע אם לשדרג או לפרמט ולהתקין נקי... מה היתרונות של כל אחד? באמת שאני לא יודע. אני נוטה לשדרג, כי אין לי כל כך איך לגבות את כל המידע על המחשב... נטו 120GB, אחרי ניקוי דברים שאני קצת לא צריך. יש לי כונן חיצוני של 40GB... איך עושים את בדרך-כלל? דיסקים? Norton Ghost? שמעתי שיש בעיות עם זה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מישהו יודע מה הבעיה עם הרצת הUpdate...?? לא מצליח לעדכן את Windows.. נותן שגיאה של ActiveX מישהו מכיר את הבעיה?? תודה
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכם... אנשים, לקח לי שנים להגיע למשקנה שאני רוצה להתקין ווינדוס אקס פי בפעם הראשונה... אז הלכתי לחבר ולקחתי ממנו דיסק התקנה, אבל פה מתחילה הדילמה, אני מכניס את הדיסק והופ... מה זה?!?!מה אני אמור להתקין?? http://news.hydepark.co.il/hydepark/uploaded/021121_223209-5080/untitled.jpg
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה עדיף? יש לי מחשב ישן פנטיום 2 350MHZ, עברתי על האופציות הנוספות של ה PRO ולא נראה לי שאני צריך אותם, האם הוא יותר מעמיס על המחשב? האם ה HOME פחות יציב? למשהו יש לינק להשוואה בין השניים? תודה
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
האם זה נכון שבעיקרון חלונות 2000 היא יותר מערכת הפעלה יותר חזקה ויציבה מחלונות אקס פי?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
האם אני יכול שיהיה לי על מחשב אחד גם וינדוס 98 וגם וינדוס אקספי? ואם כן האם אני פשוט מכניס את הדיסק של וינדוס 98 ומתקין? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני משתמש באוזניות ככה שלא ניתן כמו ברמקולים לשנות את החיווט(ככה עשיתי עד עכשיו) איך אפשר להפוך את זה לכיוון הרגיל? תודה
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם, פרמטתי את כונן C בשבוע שעבר והתקנתי WINDOWS XP מחדש. הדבר כמובן שיפר פלאים את ביצועי המחשב. שאלתי היא כזאת: ספריית מערכת ההפעלה תופסת Fucking 8 ג'יגה (להזכירכם מדובר במערכת בת פחות משבוע) כיביתי את ה System restore, ואת Recycle Bin. אחרי ההתקנה הייתי צריך לעשות עדכון למערכת (היו 120 עדכונים לבצע) למה?? 8 ג'יגה ואיך אפשר להוריד קצת מהכמות המטורפת הזאת? מה אפשר למחוק/ להסיר? שמתי לב שיש המון ספריות בשמות כאלו:$NtUninstallKB2286198$ שביחד תופסות 420 מגה. מה עוד אפשר להעיף כדי לפנות מקום?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש מבוסס 64bit. האם כדאי לנסות את הווינדוס החדש? האם יש ישומים שלא יעבדו עליו?
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני משתמש בXP ויש פתאום קרטועים ב"עליית המערכת (הב"טעינה" יש 2 ריצודים) והמערכת קופאת אחרי כמה זמן במצב רגיל (לרוב אחרי 5 דקות בערך). מה צריך לעשות? מה יכול להיות מקור הבעיה? המחשב עובד פרפקט בsafe mode. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, - מערכת ההפעלה שלי:WINDOWS 7 ULTIMATE 64-BIT בעברית. *השאלה בכותרת. *התקנת התוכנה לפיענוח מסכים כחולים מהמדריך באתר נכשלה. **מצורף קובץ הDMP (קובץ הDump). - מבקש עזרה בפיענוח שלו בבקשה... תודה רבה מאוד מראש . [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי WINDOWS XP והוא אנגלי תומך עברי בירצוני להעביר אותו לעברית איך אני עושה את זה ???
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אהלן יש לי WINDOWS XP באנגלית. עכשיו אני רוצה קובץ עדכון שיהפוך לי את כל התפריטים לצרפתית כמו שיש מאנגלית לעברית האם קיים דבר כזה ואיפה אני משיג אותו? תודה רבה! יניב
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אהלן, אני קונה מחשב חדש ומתלבט מה לעשות בנוגע ל-windows... קודם כל, הבנתי שסטודנטים יכולים להוריד windows בחינם מ-dreamspark. באמת אפשר? מדובר בגרסה מלאה לכל דבר? כדי להוריד משם? במידה שלא, האם אפשר להוריד windows או שעדיף לקנות עותק מקורי? האם כדאי לקנות windows 7 כש-8 מעבר לפינה? האם יש חנויות שמציעות קניית windows 7 עם שדרוג ל-8 כשיצא? או שכדאי לא לקנות את 7, להסתדר בינתיים עם גרסא שיש לי של XP? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3658818,00.html לפי המאמר והמידע שמתפרסם כאן יהיה שינוי מאוד מהותי, אם עד היום רכשנו גרסה מסויימת של מערכת ההפעלה ויכולנו לשדרג כשיוצאת גרסה חדשה או לרכוש גרסה חדשה בתשלום חד פעמי מיקרוסופט עוברת למודל של אופיס 365 עם דמי מנוי. ךמעשה ווינדוס 10 תשוחרר עכשיו ולאחריה הם מתכננים לעשות את השירות בדמי מנוי ופשוט לתת שידרוגים ועדכונים, בנוסף לפי המאמר הם ימכרו שידרוגים של רכיבים שונים במערכת בנפרד. לדעתי יש כאן בעיה, 1. קודם כל רבים רוכשים מערכת הפעלה בימינו ובכלל לא מבינים בנושא, לפתע יתבשר להם שעליהם לשלם דמי מנוי על מערכת הפעלה? יש יבוא הלקוח המצוי ויבקש גרסה בלי דמי מנוי אם קיימת. 2. עד היום גרסאות שונות של מערכת הפעלה ה…
-
- 24 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני זקוק לעזרה דחופה - יש לי תקלה בקובץ שמאוד מאוד חשוב לי. בטעות מחקתי קובץ והוא הגיע לסל מיחזור. עשיתי RESTORE והוא החזיר לי את הקובץ אבל כקובץ MDI והוא פותח לי אותו ע"י IMAGE FILE. אני חייב עזרה - איך אני מחזיר את הקובץ להיות וורד??? ניסיתי לשנות את שם הקובץ ואת הסיומת וזה לא עזר. הוא פתח לי את הקובץ בוורד אבל עם אלף עמודים ובג'יבריש. תודה למי שיודע לעזור...
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם משהוא יודע אולי אם יצא כבר הwin החדש?? כי אני רוצה להתקין אותו על המחשב החדש שירן (בת)
-
- 11 תגובות
- 896 צפיות
-
-
windows חוסם לי חלונות שאני מעוניין לפתוח, ניתקתי את ה-pop up blocker המובנה של ie וגם את של spyware doctor, אבל עדיין שאני לוחץ על קישור שאני מעוניין לפתוח מופיע ב-ie למטה בצד שמאל: "pop up window blocked", איך אפשר להפטר מזה ?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי, משום מה בזמן האחרון הWindows מתייחס למקלדת שלי כאילו היא מקלדת של לפטופ: כשה-Numlock דולק, כל המקשים הרגילים הופכים למקשי מספר כמו במקלדות של לפטופים שאין להם ספרות בצד. מישהו יודע איפה אני מגדיר לWindows את הפרמטר הזה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני כבר שבועיים מנסה לבטל כל מיני תוכנות שעולות בהפעלה הראשונית של החלונות ואני לא מצליח. נכנסתי לפקודה msconfig ,ביטלתי את כל מה שרציתי וכשאני מפעיל מחדש זה לא עוזר הן חוזרות. זה לא איזה תוכנות שאני לא מכיר ,אלא תוכנות שהתקנתי בעצמי והן בשימוש אבל מדוע הן חוזרות כל הזמן, יש פיתרון. תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הוספתי זכרון RAM ומאז הווינדוס לא מזהה את הסידירום. הוא לא מופיע גם ב-Device Manager. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים זהים לחלוטין. @ על המחשב הראשון התקנתי Windows מ- Image שהיה לי והוא לא מזהה שזה Dual Core, ב Task manager אני רואה רק מעבד אחד @ על המחשב השני התקנתי Windows מדיסק של Windows ושם הוא מזהה שיש Dual Core. במחשב הראשון, אין לי אפשרות ב Task manager בטאב של ה Performence תחת CPU History לראות יותר ממעבד אחד. איך אני מסדר את זה??
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
הווינדוס שלי (XP Pro SP2) לא מזהה את הצורב שלי בכלל, כלומר הוא לא מופיע במחשב שלי. מה עושים? אין לי וירוסים...
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-