עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Rinus,

היי, כנסו ל CMD.. אצלי כתוב C:\users\גייבריש (צריך להיות כאן השם שלי למשל RON) איך אני משנה שם לאנגלית שלא יהיה גייביריש? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. האייקונים בשורת ההתחל פשוט התהפכו לפתע הפעלה מחדש על ה WIN לא פתר את הבעיה מישהו יודע איך לסדר את זה ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  3. שלום רב ובוקר טוב אני משתמש בדפדפן אינטרנט אקספלורר 9 64 ביט לחלונות 7 64 ביט תוך כדי הגלישה עולה לי הודעת שגיאה שגורמת לאינטרנט אקספלורר להתרסק ! ולהיפתח מחדש חשוב לציין שהתקלה קורת בכל פעם , זה יכול לקרות בעת כתיבת אשכול , או בפורום דיבורים וכו' חיפשתי ביומן האירועים אודות התקלה ומצאתי כמה פרטים מענינים שאשתף אותם איתכם בס"ד פרטי התקלה ‏ יישום שחלות בו תקלות: iexplore.exe, גירסה: 9.0.8112.16421, חותמת זמן: 0x4d76255d שם מודול שחלות בו תקלות: ntdll.dll, גירסה: 6.1.7601.17514, חותמת זמן: 0x4ce7ba58 קוד חריגה: 0 xc0000374 היסט תקלה: 0 x000ce653 מזהה תהליך שחלות בו תקלות: 0 x17c0 שעת ההפעלה של היישום שחלות בו תקלות: 0 x01cc0a2339b710e1 נתב ה…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by רזי ברד,

יש לי במחשב XP בגירסת 32bit לפי מה שבדקתי. ויש לי במחשב 4GB זיכרון RAM והבנתי שיש מגבלה שבגירסת 32bit זה מגביל את כמות הזיכרון שאתה יכול להשתמש בו ובגלל זה אני לא מנצל את כל הכוח שיש לי במחשב בעצם. וגם אני רוצה בכלל להעלות את כמות הזיכרון RAM שלי ל6GB כדי להריץ דברים יותר מהר. ובגלל שהבנתי שאי אפשר להתחמק מן המגבלה של ה32bit אז אני צריך לעדכן שהגירסה של וינדוס שלי תהיה 64bit. אני גם לא אוהב ויסטה או וינדוס 7 ככה שאני רוצה לדעת איך אני משדרג מXP בגירסה של 32bit לגירסה של 64bit. אני רוצה לדעת האם אני צריך לפרמט את המחשב בשביל לעשות את זה או האם יש דרך לעשות את זה בלי לפרמט ואז להצטרך להתקין את הכל מחדש וכו' שזה דבר מעיק. תודה למי שעוזר.

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  5. Started by ron11,

שכחתי את הסיסמה שלי למחשב יש תוכנה או דרך לעקוף את הנעילה יש פתרון ? במקום להתקין מחדש מערכת הפעלה ? תודה לעוזרים ...

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  6. שלום, יש לי מחשב נייד של חברת DELL. המחשב היה מחובר ישירות לחשמל ללא סוללה, ובאותו הזמן שהמחשב עבד והותקנו עדכוני ווינדוס. בדיוק באותו הזמן התנתק הכבל חשמל (טעות שלי) והמחשב נכבה. לאחר הפעלת המחשב אותם גאדג'טים שהופיעו לי בשולחן עבודה מופיעים בצורה של תכנות (ראו תמונה מס' 1) ניסיתי לבצע שחזור מערכת (גם איתה יש בעיה- ראו תמונות מס' 2 ו-3). וניסיתי להפעיל מחדש והתקין מחדש את אותם עדכוני מערכת והבעיה לא נפתרה. תמונה מס' 1 http://img806.imageshack.us/i/111111il.jpg/ תמונה מס' 2 http://img840.imageshack.us/i/22222v.jpg/ תמונה מס' 3 http://img689.imageshack.us/i/33333kb.jpg/ אשמח מאוד לעזרה. בתודה מראש,

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  7. Started by alex188,

שלום, כמתואר בתצלום מסך יש לי 2 מחיצות שאני רוצה לאחד. האחת ריקה מתוכן לחלוטין ובאחרת יש קבצים. אני צריך לאחד בין "אמצעי אחסון חדש" לבין הכונן E. האם זה אפשרי? תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 6.2k צפיות
  8. שלום חברים, יש ברשותי תקליטור ובו כמות נכבדת של גופנים לטיניים. היום החלטתי לחפש גופן כלשהו אולם כאשר ניסיתי לבצע תצוגה מקדימה לגופנים שנמצאים בתקליטור, מציג הגופנים של חלונות 7 (ultimate 64 bit), הציג לי אותם כגופנים עבריים. במילים אחרות - מציג הגופנים של המערכת הציג לי גופן עברי שכבר מותקן בתיקיית הגופנים, במקום להציג לי את הגופן שפתחתי להצגה. אני מניח שגם לאחר ההתקנה של גופן כזה, הוא יוצג ע"י יישומים שונים (כדוגמת אופיס או היישומים של אדובה) כגופן עברי מה עושים כדי לפתור את הבעייה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  9. צהריים טובים, אני לא בטוח אם זה המקום לשאול אבל מקווה שזאת הכתובת, יש לי רישיון מקורי לוינדוס ויסטה 64-ביט שקניתי לפני שנתיים+ (לפני שהכריזו שכל מי שקונה ויסטה יכול לשדרג ל 7 בחינם) אני מעוניין לפרמט את המחשב ולהתקין עליו את ה ויסטה 64 ביט ומייד אחרי זה לשדרג ל 7, אני לא רוצה לקנות 7 במחיר מלא אלא רק לבצע את השידרוג, הבנתי שזה אפשרי במחיר סמלי למי שיש ויסטה עם רישיון מקורי, לשלם ולקבל את הוינדוס 7. חבר הפנה אותי לאתר http://www.latalmid.net בטענה שהם נותנים את השירות הזה של השידרוג, אך האתר לא עולה לי.. אם מישהו מכיר מקום אחר שנותן את השירות הזה או שאפשרי דרך הוינדוס לעשות את זה כבר אני אשמח תודה, יהונתן.

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  10. התקנתי מחדש נטבוק של קומפאק לאחר החלפת דיסק קשיח שקרס. הדיסק החדש הוא דיסק של סמסונג 120GB, במקום טושיבה 60. המחשב עצמו מצויד במעבד ATOM 1.6 וזכרון ג'יגהבייט. אני מבין שהוא לא מטוס, אבל ההתקנה הייתה איטית במיוחד. בהתחלה חשבתי שזה בגלל העובדה שאני מתקין מכונן CD שמחובר ב USB, אבל שמתי לב שגם בקטעים של ההתקנה שהוא לא קורא מהכונן אלא רק עובד על המחשב הוא עושה את זה ממש לאט. ההתקנה הסתיימה רק לאחר יותר משעה וחצי. המחשב עכשיו עובד בסדר גמור אפילו קצת יותר מהר ממה שחשבתי אבל יש לו עדיין מין קפיאות כאלה קטנות מדי פעם. הייתי שמח לדעת אם מישהו נתקל בתופעה דומה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by oreinis,

למחשב שלי לוקח 20 דקות להידלק וכל ה20 דקות האלה הוא נימצא כשכתוב starting windows. מה לעשות? המחשב שלי: מעבד- core i7 920 לוח אם- asus p6t זיכרונות- 10gb kingstone 1333mhz ספק- hec 550 כרטיס מסך- bfg gtx 280 oc מערכת הפעלה- windowws 7 ultimate 64bit

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  12. Started by spiker,

שלום, יש לי כונן אחד שהמערכת הפעלה לא יושבת עליו. יש עליו התקנה ישנה של ווינדוס שאני לא מצליח למחוק, כל פעם הוא מבקש הרשאת מנהל, אני מאשר ואז הוא אומר שלא ניתן. בקיצור לפרמט. אם בתפריט הניהול אני עושה "אתחול" זה מפרמט את הכונן? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ronbs100,

הי צריך את עזרתכם הדחופה מחשב חזק עם מערכת הפעלה . W7 ULTIMוינדוס 7 אולטימט. ותקנה גרסת שדרוג. כאשר המחשב עובר לשומר המסך עם ססמא מדי פעם המחשב קורס ונכבה. מה גם שזה לא קורה באופן קבוע. לעיתים אחרי שנגשים למחשב אחרי 4 שעות הוא בסדר ולעיתים אחרי שעה הוא נכבה מנהלי התקנים עודכנו תודה

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  14. Started by d1v,

Hey guys ,I'v installed XP on my old computer, can I cant find the Hebrew MUI for it. Help will be much appriciated,tnx !!

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. בפינה השמאלית של סרגל המשימות מופיע דגל של הפתירת בעיות במחשב. בדגל מופיע "הפעלת שירות מרכז האבטחה של windows (חשוב)". כשאני מנסה להפעיל אני מקבל את הודעת השגיאה המופיעה בכותרת. ניסיתי להפעיל את השירות דרך "שירותים" (הפיכה מלא זמין לאוטמטי) אך הוא חוזר להיות לא זמין. עיינתי בפורומים על מנת לחפש את הפתרון לבעיה וקראתי את כל האשכול הנ"ל:http://social.technet.microsoft.com/Forums/he-IL/windowshomeusershe/thread/9d5c6099-1eb1-4857-bf96-5463adfcc89f/ מהאשכול הבנתי כי זוהי בעיה שמצריכה התערבות של מומחים, משום שההבנה שלי בנושא זה לא מספיקה. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהנחות אותי לפתרון. מערכת ההפעלה שלי היא windows 7 ultimate X64 ושפת הממשק היא עברית. תודה מראש לעוזרים! נ.ב מה הנז…

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by Joli,

המחשב שלי נתקע בכל פעם שאני מעתיק קבצים, בכל פעם שאני פותח קובץ RAR או אפילו טיפה מעמיס עליו.. פרמטתי אותו ולצערי הבעיה נשארה אני כבר לא יודע מה לעשות מקווה שזה הפורום המתאים..

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  17. שמתי לב שכאשר אני בודק שטח איחסון בכונן ":D" אני רואה שיש שימוש בכ-40GB וכאשר אני נכנס לכונן ובודק אותו הדבר ע"י סימון כל תוכן הכונן(כולל קבצים מוסתרים) אני מקבל שטח ניצול 19GB... איפה כל שאר ה-21GB שמנוצל? הכונן 256GB SSD

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, התקנתי את WIN7 על כונן E כשהיה קיים כונן C שעליו יש VISTA. הBOOT מהמחשב מתבצע על C - שם קיים תפריט בחירה בין VISTA ל WIN7. אני מעוניין להוציא את כונן C - עליו VISTA שממנו המחשב עושה BOOT, ולהשאר עם כונן E - שעליו WIN7. שיהפוך לכונן C. איך אני מסדר את ה BOOT על כונן זה. שהמחשב יעלה תקין? תודה.

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by KingYes,

שלום לכולם, יש לי שני כוננים (פיזים כמובן) במחשב. על אחד מותקן לינוקס ועל השני ווינדוז. עכשיו הכונן של הווינדוז משום מה נפגם לי הבוט שמה, ככה שאני חייב לאתחיל אותו רק אם אריץ בוט דרך הכונן של הלינוקס.. יש סיכוי לשחזר את הבוט שלו מבלי לפגוע בבוט של הכונן השני? ככה שמתי שיבוא לי להשתמש בלינוקס אני יבחר ידני דרך הביוס (בכוונה אני רוצה ככה), ולא יהיה קשר אחד לשני בשביל הבוט. כל אחד משל עצמו. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  20. Started by jungle-man,

שלום כשאני שולח להדפסה קובץhtml, mht, htm אני מקבל באופן קבוע הודעת שגיאה (קובץ מצורף). ניתן להדפיס בלחיצה על OK או CANCEL, אבל עדיין זה מטריד בעבודה שוטפת. איך ניתן לתקן את השגיאה? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  21. ??.. מה ההבדלים ביניהם ואיזה נכון, טוב ומהיר למחשב כמו שלי ? מעבד + ראם : intel pentium d 3.0 ghz ram : 2.00 gb

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  22. Started by ofcourse,

היי קבלתי מהעבודה מחשב עם וינדוס הום 64 פרמיום עם עברית. האם יש דרך שאני יכול לשנות את שפת הממשק לאנגלית ? תודנ

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  23. מערכת הפעלה: WIN7 64BIT. המחשב הפסיק לזהות מחיצה. ניתן לראות אותה דרך ניהול [MANAGE], אולם גם שם היא מופיעה ללא אות [ראו חץ אדום]. להלן תמונה המעידה על הודעת השגיאה כאשר אני מנסה לשנות את שם המחיצה:

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  24. אז ככה, בימים האחרונים, המחשב שלי הדרדר לעברי פי פחת. הכל התחיל לקרטע והיום זה כבר עבר כל גבול. פשוט אי אפשר היה לעשות כלום. עד שכל דבר נפתח, נולד לי ילד חדש, זה ממש כמו לחכות למשיח. הקיצר, אין לי מושג למה זה קרה, אבל החלטתי שאני צריך לפרמט ולהתקין מחדש. לאחר שהכל גובה למקום המתאים, הפעלתי דיסק התקנה של xp. זה xp pro sp3. ההתקנה עברה כמו שצריך, אך עדיין, לאחר שההתקנה נגמרה, נשארה תקיעות כל כמה שניות. הכוונה היא שהעכבר לא זז ושום דבר בעצם לא פועל למשך כמה שניות, לפעמים יותר, ולפעמים פחות ואז חוזר למצב סביר וחוזר חלילה. הקיצר, מעצבן ביותר. כמו כן, ניסיתי להחזיר את התיקיות של ה- outlook express שגיביתי מבעוד מועד, אך עד שהייתי מצליח להעביר את הכל(4 ג'יגה) היה לוקח לי יותר מש…

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  25. Started by IMAGUY1X,

שלום לכולם מחר מגיע המחשב שלי ויש שמה 2GB RAM X 2 סה"כ 4 עכשיו יש לי דיסק של WINDOWS 7 לא מקורי ותמיד היה לי 32 לא יודע איך איך אני יכל לשנות ל 64?

• 3 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים