Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
האמת שרק היום גיליתי שהוא יצא לפני כמה חודשים, משום מה הוא לא מופיע בעדכונים האוטומטיים, עדכונים אחרים הוא התקין יפה וממשיך להתקין עד היום, מישהו נתקל בזה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. לאחר פירמוט שביצעתי(אני מודה, פעם ראשונה שעשיתי, אבל עקבתי אחרי מדריך והכל עבר חלק), המחשב מסרב להעלות את מערכת ההפעלה דרך ההארד דיסק. שיניתי בביוס את העדיפות, וכאשר ההארד דיסק הוא העדיפות הראשונה (Primary) אז אני מקבל את ההודעה הבאה בעת עליית המחשב: HARD DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK PRESS ENTER כאשר אני מגדיר שמערכת ההפעלה תעלה מכונן הדיסקים (CDROM), הוינדוס עולה מצויין ופועל יופי. מה שאני שואל זה האם יש בעיה שככה הוינדוס יפעל, מכונן הדיסקים? יש לי 2 כונני דיסקים ככה שאין לי בעיה שאחד קבוע יישאר תפוס, השאלה אם זה תקין שמחשב יעבוד ככה, באופן קבוע יעלה מה-CDROM. אשמח לתשובה. בתודה מראש, אלעד.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי בעבודה שרת DELL אם SBS 2003 שהוחלף לאחרונה לשרת HP ואת הDELL ברצוני להפוך למחשב אם XP ושיהיה בתור גיבוי לשרת עכשיו לבעיה: אני מנסה להתקין ווינדוס אקס פי (גם 7) ובשלב של של סידור הכוננים הוא אומר לי שכלום לא מחובר בתוך המחשב היה מין בקר מיוחד שמתחבר להארדיסקים ושמה לSATA של המחשב ניסיתי שהוא מחובר וגם שהוא מנותק לא זיהה לי הארדיסקים ניסיתי להתקין דרך התוכנה של DELL אבל באופציות של ההתקנה הוא נותן לי רק שרתים ולא XP רגיל מה עלי לעשות שיזהה תכוננים בתודה מראש cookie18
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להוסיף את SP1 לתוך דיסק התקנה של WINDOWS 7 אני משתמש ב RT 7 LITE כדי להטמיע אבל התוכנה יודעת להטמיע רק למערכת אחת בכל פעם הכוונה שלאחר שהטמעתי לתוך הIMAGE של PRO אני חייב לכבות את התוכנה ולהיכנס שוב כדי להטמיע את החבילה בIMAGE של HOME וכך הלאה כל חבילה וחבילה האם למישהו יש רעיון אחר או תוכנה אחרת שעושה את הכל בייחד ???
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי לוח DFI DK X48, כאשר בקר האחסון שלו מוגדר בביוס כ-RAID. נכון להיום אני עובד עם כונן SSD ראשי, שעליו מותקת מערכת ההפעלה וכל התוכנות..... ו-2 כוננים ב-RAID 1 (Mirror) ששם נמצא כל המידע החשוב - תמונות, מוסיקה גיבויים וכו'. אני מעוניין לבטל ה-Raid, ולהשתמש ב-2 הכוננים בנפרד......... הבעיה שאם אני מבטל את בקר ה-Raid ועולה במצב AHCI המחשב לא עולה. כאילו הדרייבר של הבקר צריך להתחלף גם כן, וווינדוס לא מעדכן אותו עצמאית... או שהוא לא מסתדר עם זה. מישהו מכיר פתרון לתופעה הנ"ל, או דרך אחרת להתגבר על הבעיה מבלי לפרמט ? תודה, תומר
-
- 37 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
בניתי HTPC מאפס. ז"א שהרכבתי את כול החלקים לבד החל מלוח לתוך המארז, מעבד זיכרונות וכו". זו הפעם הראשונה שהרכבתי מחשב מאפס ולפי מה שאני מבין הכל יצא בסדר! שאני מנסה להתקין ווינדוס יש כמה תופעות מוזרות שלא נותנות להתקנה להתבצע: 1)בהתחלה כאשר הייתי עושה בוט מ- DVD אחרי שלב הטעינה של הווינדוס מיתוך הדיסק לכונן הקשיח, הייתה מופיעה הודעה שיש שגיאה בחומרה שלא מגיבה או שנותקה פתאום. הבעייה הזו נעלמה בפעם השנייה שניסיתי להתקין אבל חזרה אולי עוד פעם אחת. 2)בפעמים שהבעייה הראשונה לא מופיעה, אני מגיע עד לשלב בהתקנה בו יש כבר מסך כחול של ווינדוס והעכבר כבר עובד ושאני מתחיל התקנה יש שלב שנקרה אם אני לא טועה "expanding windows files" בו המחשב חושב במשך חצי שעה לפחות מבלי להתקדם אפילו אח…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר שנה של שיפוצים חזר אליי החדר עם המחשב. הבעיה היא שנאבדו לי דיי הרבה דברים בין כל הבלאגן, אחד מהדברים זה הקופסא שקיבלתי עם המחשב שבא נמצא הדיסק של הווינדוס. כמו שהבנתכם לא החכמתי ולא הדבקתי את המדבקה על המחשב, ומה שקרה עכשיו זה שיש לי ווינדוס חוקי אבל אין לי את הסריאל ( ווינדוס שעושה לא מעט בעיות, ולא יזיק פירמוט ). ניסיתי לחפש ופשוט לא מצאתי זכר לדברים שנאלמו לי. האם יש דרך לשחזר את הקוד מוצר דרך הווינדוס עצמו? תודה!
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איך אני יוצר חשבון אורח עם התכונות הבאות: גישה לאקספלורר בלבד. באקספלוור רצוי שלא יהיה אותו אקספלורר כמו של המשתמש הראשי (בלי הסיסמאות השמורות המעודפים וכדומה חשוב שלא תהיהי גישה למחשב שלי ולשאר קבצים על המחשב
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. יש לי שרת פרוקסי: ip, port, username, password חפרתי ברשת וניסיתי למצוא אפשרות להגדיר פרוקסי במערכת הפעלה עצמה, אבל כל המדריכים מסבירים איך לעשות את זה בדפדפנים השונים. אני חייב להתחבר לשרת פרוקסי באופן כללי, כדי שתוכנה מסוימת לא תדע שאני מתחבר מישראל. מדובר על מערכת הפעלה Windows7 Ultimate. תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני צריך ליצור מסמך המתאר את שמות התיקיות בתיקיה מסוימת. (מדובר בתיקיית מוסיקה. מחולקת באופן של תיקיה לכל אמן, ובתוכן תיקיה לכל אלבום). אני צריך קובץ טקסט המציג את שמות כל האלבומים לפי אמנים. (כ-250 דיסקים שהעברת למחשב ועכשיו אני מעוניין למכור ליד שניה). איך עושים את זה? (ניסיתי לעשות DIR דרך ה-CMD כדי להעתיק משם, אבל העברית יוצאת מחורבשת) אגב - את ה-RIP עשיתי דרך ה-Windows Media Player ככה שזה נמצא גם שם ב-Library. גם אותה לא מצאתי איך אפשר ליצא למסמך טקסט. אשמח מאד לסיוע. תודה רבה, ערן
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המחשב שלי מכבה את עצמו באמצע עבודה (בעיקר במהלך משחקים). יש לי WIN 7. איך אני יכול לדעת מה גורם לבעיה ? יש בכל "נפילה" קובץ .DMP שאותו אני לא ידוע איך לפענח - האם מישהו יודע ? תודה !
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתה לי בעיה עם הווינדואז XP ועשיתי התקנה מחודשת כך שימחק רק את הקבצי מערכת ויתקין מחדש את הווינדואז לאחר מכן יצרתי יוזר , עכשיו כל הדברים הישנים שהיו לי ביוזר הקודם לפני ההתקנה המחודשת נשארו שם יש אפשרות לשחזר את כל מה שיש לי ביוזר הקודם? ואם כן אז איך? נ.ב להבהיר משהו, הכוונה בשחזור הקבצים היא בכך שתוכנות כרגע לא פועלות, וברצוני את כל ההתקנות הישנות להפעיל על ההתקנה המחודשת של חלונות.
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
1. ביומן האירועים הוא רושם תקלה 7026: The following boot-start or system-start driver(s) failed to load: TfFsMon TfSysMon מה זה ואיך לפתור את זה??? 2. תקיעה אחרת (תקלה 4226) רושמת: TCP/IP הגיע למגבלת האבטחה שנכפתה לגבי מספר הנסיונות לחיבור TCP בו-זמנית. למען הסר ספק, שתי התקלות הנ"ל אינן קורות יחד, כמובן, אז אבקשכם להסביר לי את פתרון כל אחת בנפרד. (והאם ייתכן קשר לתוכנה BITTORRENT, כי ייתכן שזה קורה רק לאחר הפעלתה) אובד עצות ממש! תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי,יש לי WIN7 וכל פעם שאני משאיר את המחשב שלי דולק למשך כמה זמן,אז הוא נכנס למצב שינה. בעצם המחשב נכבה אבל ברגע שלוחצים על כפתור ההפעלה שבמארז אז הוא עולה ישירות למסך של הסיסמא. וזה קורה גם אם אני מוריד משהו דרך הדפדפן... אבל אם אני מפעיל שיר בנגן ומפעיל repeat אז המחשב לא עובר למצב שינה. איך אני מבטל את המעבר למצב שינה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין תוסף כלשהו לתוכנה סטטיסטית שאיתה אני עובד. בהוראות ההתקנה צריך לשנות משהו בחלונות 7. טכנית זה לא נראה מסובך, אבל אין לי מושג מה זה הפרמטר שאני משנה, למה הוא משמש ומה יקרה לתוכנות אחרות או למערכת ההפעלה אם אשנה אותו. אני מצרף את ההוראות וגם קישור לדף ההוראות, אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה בדיוק אני הולך לשנות שם, ומה תהיה ההשפעה של השינוי (אם זה מסוכן למערכת ההפעלה, או לא...). תודה !! Download either or both versions of GTK+ for 32 bit and 64 bit.gtk+-bundle_2.22.0-20101016_win32.zip [110317]gtk+-bundle_2.22.0-20101016_win64.zip [110317] Extract the zip archive into, for example, c:\gtkwin32 or c:\gtkwin64 as appropriate. Both can be extracted into …
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
לא יודע איך בדיוק נוצרה הבעיה הזו אבל אני כבר נתקלתי בה בהרבה מחשבים ותמיד פתרתי את הבעיה על ידי פירמוט מלא של המערכה. נפעם אני לא יכול לפרמטו ואני חייב לתקן את זה , אני אצרף תמונה של מנהל ההתקנים שם תראו בדיוק על מה אני מדבר . כרטיס רשת USB חיצוני עובד רגיל רק החלקים הפנימיים אי אפשר למחוק את הדרייברים או לעדכן אותם או משהו כזה , אני מחובר בחיבור אלחוטי רגיל לחלוטין או כבל רשת רגיל לחולטין Uploaded with ImageShack.us
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתנצל על הבורות, אבל אם לא אשאל, לא אדע... במערכות הפעלה XP ו-7? ניכנסתי ל- REGEDIT, יש אפשרות לראות את כל הפרמטרים ברג'סטרי וגם למחוק ו/או לשנות. יש אפשרות לבצע גיבוי לרג'יסטרי, אבל איפה הקובץ נימצא פיזית? יש שם לקובץ? זה קובץ אחד או מספר קבצים (אולי לפי נושאים?) באיזו תיקיה או תיקיות זה נימצא? יודעי דבר, אנא החכימו אותי בנושא... תודה!
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
למישהו יש את האתר שאני מכניס בו את ה divice id ... והוא מביא לי את הדרייברים עם קישור להורדה לדוגמאHDAUDIO\FUNC_01&VEN_10DE&DEV_0014&SUBSYS_10DE0101&REV_1001\5&277076E3&0&0101 תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
היי, כנסו ל CMD.. אצלי כתוב C:\users\גייבריש (צריך להיות כאן השם שלי למשל RON) איך אני משנה שם לאנגלית שלא יהיה גייביריש? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פירמטתי מחשב ישן שאני משתמש בו (nforce 2) היה מותקן בו windows 7 ultimate והתקנתי אותו שוב. לאחר שהתקנתי לא היה שום בעיה, הכל עבד חלק. התקנתי עידכונים ולאחר הריסטרט הופיע המסך הכחול הבא: משהו עם Registry error הוא מופיע בדיוק דקה אחרי שהווינדוס עולה לאחר שאני מפעיל את המחשב שוב מופיע לי: ואחרי שאני רואה את זה, סוגר ועוד פעם המסך הכל בקיצור כל פעם אחרי שהוינדוס עולה מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
האייקונים בשורת ההתחל פשוט התהפכו לפתע הפעלה מחדש על ה WIN לא פתר את הבעיה מישהו יודע איך לסדר את זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום רב ובוקר טוב אני משתמש בדפדפן אינטרנט אקספלורר 9 64 ביט לחלונות 7 64 ביט תוך כדי הגלישה עולה לי הודעת שגיאה שגורמת לאינטרנט אקספלורר להתרסק ! ולהיפתח מחדש חשוב לציין שהתקלה קורת בכל פעם , זה יכול לקרות בעת כתיבת אשכול , או בפורום דיבורים וכו' חיפשתי ביומן האירועים אודות התקלה ומצאתי כמה פרטים מענינים שאשתף אותם איתכם בס"ד פרטי התקלה יישום שחלות בו תקלות: iexplore.exe, גירסה: 9.0.8112.16421, חותמת זמן: 0x4d76255d שם מודול שחלות בו תקלות: ntdll.dll, גירסה: 6.1.7601.17514, חותמת זמן: 0x4ce7ba58 קוד חריגה: 0 xc0000374 היסט תקלה: 0 x000ce653 מזהה תהליך שחלות בו תקלות: 0 x17c0 שעת ההפעלה של היישום שחלות בו תקלות: 0 x01cc0a2339b710e1 נתב ה…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי במחשב XP בגירסת 32bit לפי מה שבדקתי. ויש לי במחשב 4GB זיכרון RAM והבנתי שיש מגבלה שבגירסת 32bit זה מגביל את כמות הזיכרון שאתה יכול להשתמש בו ובגלל זה אני לא מנצל את כל הכוח שיש לי במחשב בעצם. וגם אני רוצה בכלל להעלות את כמות הזיכרון RAM שלי ל6GB כדי להריץ דברים יותר מהר. ובגלל שהבנתי שאי אפשר להתחמק מן המגבלה של ה32bit אז אני צריך לעדכן שהגירסה של וינדוס שלי תהיה 64bit. אני גם לא אוהב ויסטה או וינדוס 7 ככה שאני רוצה לדעת איך אני משדרג מXP בגירסה של 32bit לגירסה של 64bit. אני רוצה לדעת האם אני צריך לפרמט את המחשב בשביל לעשות את זה או האם יש דרך לעשות את זה בלי לפרמט ואז להצטרך להתקין את הכל מחדש וכו' שזה דבר מעיק. תודה למי שעוזר.
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
שכחתי את הסיסמה שלי למחשב יש תוכנה או דרך לעקוף את הנעילה יש פתרון ? במקום להתקין מחדש מערכת הפעלה ? תודה לעוזרים ...
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, כמתואר בתצלום מסך יש לי 2 מחיצות שאני רוצה לאחד. האחת ריקה מתוכן לחלוטין ובאחרת יש קבצים. אני צריך לאחד בין "אמצעי אחסון חדש" לבין הכונן E. האם זה אפשרי? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 6.2k צפיות
-