עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. ^^כותרת כשהמחשב שלי יסיים להוריד את השדרוג. (בתקווה שיתחיל בקרוב חח..)

2. Started by natan805,

זאת אומרת אני רוצה להתקין את שניהם ובהיתחול המחשב זה יתן לי לבחור לאיזה וינדווס אני רוצה לכנס.האם יש אפשרות כזאת כזאת?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי WINDOWS 7 64bit חדש שהותקן לפני כשבועיים, כאשר אני מוחק קבצים או מעביר לסל מיחזור אז נראה כאילו הסל מתמלא קבצים, הם נמצאים שם - כשאני מרוקן אותו הוא שואל אם למחוק את הקבצים וכן גם האייקון שלו משתנה למצב סל מלא. אבל כאשר אני מנסה לראות בתוך התיקייה אלו קבצים יש שם, או לשחזר חלק מהם אני לא רואה שום קובץ, כאילו הסל ריק. מישהו מכיר את הבעיה ? תודה רבה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by mulderfox,

מערכת ההפעלה לא עולה. נתקעת באמצע עליית הדרייברים (במסך הגרפי). הרצתי PARTITION MAGIC והוא הודיע שיש אכן תקלה במחיצה (error code 1516) שאפשר ותיפתר ע"י הרצת CHKDSK. הבעיה היא, שהBOOT לא מגיע לנקודה שבו הוא יריץ את הCHKDSK (העליתי במצב SAFE MODE + COMMAND PROMPT והפעלתי CHKDSK אבל הוא מודיע שזה ירוץ בRESTART הבא). למישהו או מישהי יש רעיון? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. הגעתי אל החלק שאומר ללחוץ על מקש כדי להתחיל את ההפעלה אבל הוא לא מגיב בלחיצות. אני משתמש במקלדת USB MK200 של LOGITECH.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אהלן יש לחבר שלי מחשב נייד והוא לא מצליח לראות סרטי HD במדיה פלייר. הבאתי לו את הקובץ CCCP, אבל עדיין זה לא עובד. מה עוד לעשות? להתקין VLC יעזור?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. איך אפשר לסדר את זה? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. הכל התחיל שסרקתי את המחשב בתוכנה שנקראת : SpyRemover התוכנה מצאה כמה SpyBots ואני הסרתי אותם. איך שיצאתי מהתוכנה החיבור שלי לאינטרנט נעצר (אני מחובר דרך ראוטר) אני אמרתי לעצמי בוא נעשה ריסטרט זה בטח יסתדר... עשיתי ריסטרט והוינדווס עלה נורא לאט,אני מתכוון ממש לאט! המסך שאומר שהמערכת מכינה את עצמה לעלות (משהו כזה) נשאר בערך דקה וחצי ואז יש את המסך שאומר ברוך הבא וגם זה לקח בערך דקה-דקה וחצי ואז הגעתי לדסקטופ...עד שהסמלים הופיעו לקחה דקה בערך וה-Bar שלמyה איפה שהvתחל והכל היה בעיצוב המקורי שלו...ללא ערכות הצבעים או משהו! לאחר כ20 שניות בערך עולה ההודעה הבאה: _____________________ כיבוי מערכת מתבצע כיבוי של המערכת. שמור את כל עבודותיך והתנתק מהמערכת. הכיבוי הופעל על-ידי NT …

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום לחברי הפורום. לאחר פירמוט שביצעתי(אני מודה, פעם ראשונה שעשיתי, אבל עקבתי אחרי מדריך והכל עבר חלק), המחשב מסרב להעלות את מערכת ההפעלה דרך ההארד דיסק. שיניתי בביוס את העדיפות, וכאשר ההארד דיסק הוא העדיפות הראשונה (Primary) אז אני מקבל את ההודעה הבאה בעת עליית המחשב: HARD DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK PRESS ENTER כאשר אני מגדיר שמערכת ההפעלה תעלה מכונן הדיסקים (CDROM), הוינדוס עולה מצויין ופועל יופי. מה שאני שואל זה האם יש בעיה שככה הוינדוס יפעל, מכונן הדיסקים? יש לי 2 כונני דיסקים ככה שאין לי בעיה שאחד קבוע יישאר תפוס, השאלה אם זה תקין שמחשב יעבוד ככה, באופן קבוע יעלה מה-CDROM. אשמח לתשובה. בתודה מראש, אלעד.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by llime,

היי היו מותקנות לי שתי מערכות הפעלה: XP על מחיצה C,ו WINDOWS 7 על מחיצה אחרת.כשהייתי מפעיל את המחשב,היה מופיע לי ה- dual boot menu,שממנו בחרתי איזה OS להעלות. המערכת שסידרתי שתעלה ראשונה היא W7. אתמול פירמטתי את כונן C,(פירמוט מלא NTFS),והתקנתי XP מחדש דרך אימג' שיצרתי מזמן (לפני שהיה מותקן לי גם W7),עם תוכנת acronis true image. ההתקנה עברה חלק,אבל עכשיו לא מופיע לי תפריט הבחירה בין שתי המערכות,ועולה מיד ה-XP.עיון ב-"מחשב שלי" מראה שהמחיצה עם W7 קיימת ושום דבר שם לא נמחק. קובץ BOOT.INI לא מראה שקיימת עוד מערכת הפעלה.... איך אני מחזיר את אפשרות ה dual boot?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by menis,

בוינדוס 2000 פרופישינל?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום, אני מעוניין להוציא כרגע מהמחשב קובץ ISO שגם התוכנות שיש כרגע על המחשב יהיו ביחד עם הווינדוס, שאני יבוא להתקין את הווינדוס אז הכל כבר יותקן ביחד איתו. יש למישו מושג איך אני עושה את זה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by amit123,

מישהו יכול לתת לי הסבר(בעברית...)על ההבדל בין גרסת ההוום פרימיום לבין האולטימייט,וגם להגיד האם ההבדל שווה את המחיר(נראה לי שמשהו כמו 800-900 ש"ח...)? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by xZiPeR,

היי, לא הייתי בטוח איפה לפרסם את זה, אם זה לא מתאים לכאן - בבקשה העבירו. בכל אופן, זו הבעיה: החלטתי לשדרג את המערכת שלי ע"י החלפת הכונן הקשיח המזדקן שלי (IDE) בכונן מהיר ושמנמן יותר (SATA). בכדי שאוכל להעביר את כל החומר בהתחלה פשוט חיברתי את הכונן החדש במקביל לישן, התקנתי על החדש מערכת הפעלה והעברתי את כל החומר הנחוץ מהכונן הישן - מה שקרה היה שכשהדלקתי את המחשב היתה לי אפשרות פשוט לבחור בין שתי מערכת ההפעלה (זו שמותקנת על הישן וזו שמותקנת על החדש). לאחר שסיימתי את ההעברות פשוט ניתקתי את הישן, אבל עכשין נראה שהמחשב לא מזהה אף מערכת הפעלה (אבל כן מזהה את הכונן עצמו כנראה .. לפי הבאיוס). איך אני יכול להסביר למחשב החמוד שלי שהוא צריך להפעיל את המערכת הפעלה שלי ? D: תודה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by erezo,

יש דיווחים סותרים לגבי WINDOWS 10 על מחשבים פיראטיים, אומנם הצלחתי להתקין והוא ביצע אקטיבציה מלאה, אבל מה יקרה באמת לאחר שנה? האם מיקרוסופט יחסמו אותי או לא? האם לא אוכל להשתמש בה יותר לאחר שנה? תודה.

16. שלום לכולם אני משתמש בwindows 7.... האם אני יכול להפסיק את התהליך ולהפוך אותו ללא זמין?? שם התהליך Search Indexer.exe - Microsoft windows search indexer אני רוצה להפסיק אותו כי הוא לוקח כל פעם 7,652 זכרון.. יש סיכון בלהפסיק אותו ולהפוך אותו ללא זמן ואם כן מה הוא עושה??? ודרך אגב נכנסתי לשירותים במערכת הפעלה והפכתי את השירות WMPNetworkSvc ללא זמין שמו המלא Windows Media Player Network Sharing Service ממה שהבנתי זה שיתוף שירים או סרטים בין המחשבים בבית ויש לי רק מחשב אחד בבית ... יש בכך סכנה ??? ואם כל מה ההתהליך הזה עושה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by portance,

יש לי XP עם זיכרון של 1 ג'יגה, רוב הזמן אין לי פרוססים שעובדים ברקע אפילו לא אנטיוירוס רק הפרוססים החיוניים של הוינדוס והאקספלורר והוינאמפ, ככה שהמחשב שלי לא צורך הרבה זיכרון. על כמה כדאי לי לשים את הpage file? או שבכלל כדאי לי לעבוד בלי page file?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by guyyug,

משהו מכיר את MSS32.DLL בXP מה עועה או בכלל קיים בXP

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by lev-27,

כולכם מכירים את מנהל הבוט המעצבן של מיקרוסופט המופיע כאשר יש שתי מערכות הפעלה על המחשב. הבעיה שמערכת הפעלה השנייה כבר לא קיימת די מזמן, אבל הבוט עדיין קיים. איך ניתן לבטל אותו כי זה ממש מעצבן ומעקב את עלייה מערכת הפעלה. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום, שדרגתי את מערכת ההפעלה ל- windows 10 לפני כמה ימים, ובחלון של ההתראות מופיעה לי ההודעה "אנו זקוקים לעזרתך כדי לסיים הוספת תכונה, הקש כדי לתקן". כאשר אני לוחץ על ההתראה, נפתח חלון של רכיבים אופציונליים, ולא מופיע שום דבר שקשור להודעה. (מצ"ב צילומי מסך) ההודעה מופיעה שוב ושוב, וזה מטריד. ניסיתי לחפש פתרון ברחבי הרשת ללא הצלחה. אשמח לעזרה!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Speed Demon,

אהלן! לאחרונה נתקלתי בבעיה,שכל דיסק C אצלי תמיד מפוצץ ואני אפילו לא יודע למה. הורדתי את תוכנת הTreeSize כמו שהרבה המליצו פה,אבל היא מראה לי שהקבצים שמשתמשים לי ברוב המקום הם קבצי Temp בWindows שאין לי בדיוק מושג מה אפשר לעשות עם זה. אין לי כמעט שום תוכנה מותקנת על C ואין שם קבצים כמו סרטים ומוזיקה. אין לי מושג מה אפשר לעשות עם זה וזה מחרפן אותי. לדעתי פתרון טוב לזה יכול להיות הגדלת הנפח של C,אך רציתי לשאול אתכם האם הדבר אפשרי מבלי לפרמט,דרך Disk Management או משהו להעביר קצת מקום מ-D למשל. האם הדבר אפשרי?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Cynicoren,

שלום, במקום עברית אני רואה ג'יבריש. האם יש דרך לתקן זאת ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by maverick,

כאשר אני צורב עם תוכנת צריבה של נרו אני רואה שהתוכנה מקצה את כל המשאבים לצריבה בעצם שמה את תהליך הצריבה על אופציית high priority. אני כל הזמן משנה את העדיפות ל-normal אך התוכנה בכל פעם שמתחילים אותה מחדש מחזירה את זה ל-high. הבעיה היא שאי אפשר לעשות כלום עם המחשב כאשר צורבים משהו. מה עושים?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. הוא נותן לי הודעת שגיאה: "אין אפשרות למחוק את הקובץ . אין אפשרות למצוא את הקובץ שצויין. ודא שציינת את הנתיב ואת שם הקובץ הניכונים". כל פעם זה קבצים אחרים (רוב הקבצים נמחקים כרגיל). כדי למחוק אני צריך להפעיל את המחשב, וגם לא תמיד עוזר. סרקתי עם Ad-Aware ולא עוזר במנהל המשימות מופיעות רק תוכניות קריטיות של ווינוודס . למה זה?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.