Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
בחלק שבו מידע מהדיסק מועתק למחשב (אחרי שבוחרים באיזה מחיצה יותקן הwin), מופיעה לי שגיאה: מה הבעיה שלו? 1.אם זה משנה מקודם היה מותקן על המחשב הזה לינוקס. 2.זה לא תמיד אותו קובץ, לפעמים השגיאה מופיעה על קובץ אחר. 3. לפעמים מופיעה לי שגיאה אחרת שאומרת משהו על ביטול ה cache והפלאש של הביוס. תודה!!
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בדלקת המחשב XP שואל סיסמא (אין) אז אני לוחץ ENTER וכאשר אני נכנס לווינדוס אני כותבcontrol userpasswords2 ובאופן מפתיע לא קורה כלום (אני יודע איפה ואיך להשתמש בזה)? אולי למישהו יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
לפני שעה התקנתי את הWINDOWS 7 הכל טוב ויפה מתקין DRIVERS קצת תוכנות. ופתאום מסך כחול,זה קרה לי פעמים הנה הלוגים שלהם אשמח לדעת מה זה,במסך הכחול היה כתוב משהו עם XP ומה הקשר אני לא מבין...
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מפרמט את המחשב בקרוב, החלטתי שאני מחליף את הXP הישן והטוב בWin 7. לאור המפרט שלי (E8400, 4GB) הבנתי שגרסאת ה64 ביט עדיפה. כשבאתי לבחור איזה גרסא (Home Premium, Professional, Enterprise, Ultimate) איבדתי כיוון. עשיתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי תשובה. הסתכלתי גם על הטבלה בויקיפדיה ולא הצלחתי להבין מה עדיף בשבילי. אשמח אם תעזרו לי בבחירה.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מכירים את תיבת הדו-שיח שמופיעה כשרוצים להוריד משהו מהרשת,כן , אתם יודעים זו ששואלת האם "לפתוח" את הקובץ או "לשמור" אותו במחשב... ובכן, נראה לי שמאוד העלבתי אותה כי השבוע היא הפסיקה להופיע לי!!! אין לי מושג מה לעשות, אני לא יכולה להוריד שום דבר מהאינטרנט, לא קבצים (גם כאלה שהגיעו מה-email), לא תמונות, כלום... ??? אני לוחצת על הקישור להורדה, ואין עונה, מה עושים? אני לא מבינה גדולה במחשבים (אני חושבת שיש לי win98, אם זה עוזר) אז אשמח לקבל תשובה בלי מילים מסובכות מדיי... :-\ תודה רבה מראש. המיואשת... עריכת המודר: שני הת'רדים אוחדו.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עדכון סיכום ביניים: כנראה שמקור הבעיה זה הדיירברים של USB2.0 של SIS בWin XP. אני פותח פרד בפורום חומרה להמשך פתרון שם. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=385921.0 הודעה מקורית: שלום לכולם, חיבורי הUSB במחשב של חברה שלי הפסיקו לעבוד. לא משנה אם זה הכונן או המדפסת המחשב אומר שההתקן לא מזוהה. אני חושש שזה קרה בגלל שהKASPERSKY הסיר איזה וירוס בצורה אלימה מידי. המחשב נוקה כבר (אני מקווה) ואני מניח שהבעיה שנשארה היא בעיית תוכנה וצריך רק להתקין מחדש את הקבצים הקשורים לממשק הUSB אבל אני לא יודע איך לעשות זאת ואשמח לקבל עזרה בנושא. ניסיתי לפני זה לנסות בעזרת SYSTEM RESTORE אבל הלכתי הרבה אחורה וזה עדיין לא עובד. מערכת ההפעלה היא WinXP Home SP3 והוירוס שתקף הוא זה: http…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. מצטער אם כבר דיברו על בעבר, לא ממש מצאתי דיון שעונה בדיוק על השאלה הזאת. אני רוצה לשדרג מ8.1 (חוקי) ל10. בזמנו כשיצא 10 אמרו שיהיה חינם לשנה ואז יצטרכו לשלם. אחר כך אמרו שזה יהיה חינם לגמרי ואז עוד פעם אמרו שזה חינם לתקופה מוגבלת... בקיצור נהיה לי בלאגן. מישהו יכול לעשות לי סדר? אם אני משדרג עכשיו לווינדוס 10 זה ישאר חינם? אני לא אצטרך לשלם? ומה יקרה במקרה של פירמוט? אני יכול ישר להתקין חזרה ווינדוס 10? או שצריך להתקין ווינדוס 8.1, לשים עליו את הרשיון שלי ורק אז לשדרג לווינדוס 10?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
לחבר שלי היו 2 כוננים במחשב C-D על D היה וינדוס XP ועל C קבצים ששמר בשביל לפרמט את המחשב ולהתקין 7 אז עשיתי לו פירמוט של D והקתנתי עליו 7, העלנו את המחשב עם הוינדוס החדש ועכשיו המחשב מזהה רק את D ,שבעצם הוינדוס כבר הפך לC אבל את הC המקורי מהXP הוינדוס לא מראה במחשב שלי,הוא מראה אותו בCOMP MANAGE אבל שם הוא כאילו נעול אי אפשר להתשמש בו,אפשר רק למחוק אותו ולשנות לו אותיות משהו כזה, בקיצור איך אני מחזיר אותו לתפעול רגיל.... ועוד משה וקטן,שאני מעלה את המשחב אז הוא שואל אותי במסך שחור לפני עליית הוינדוס איזה מערכת אני רוצה להעלות-WIN7 או שOther windos system כאילו נשארו לו קבצי מערכת של XP משהו כזה,אבל פירמטתי הכל למה זה ככה למה הוא לא מעלה ישר את 7 בלי ויתר מדיי שאל…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עברתי לווינדוס שבע. אני מפעיל אותו במצב עברית. הבעיה היא שהרבה מהשירים שכתובים בעברית מזוהים בג'יבריש. ב xp אותם הוא ידע לזהות את השירים האלה בעברית.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש לי Windows XP Pro באנגלית, וכשאני מכבה את המחשב הוא נתקע ב-Saving your setting. חיפשתי על זה בגוגל וכנראה שזאת בעיה נפוצה אבל אני לא יכול לפתור אותה... אם מישהו יודע איך בבקשה תעזרו לי! אבל הוא לא תמיד נתקע... הוא נתקע אם אני דולק את המחשב ליותר משעה משהו כזה... למשל, אם אני מדליק את המחשב ומכבה אותו אחרי 2 דקות הוא לא נתקע... ואני גם חושב שאולי יש לזה קשר עם חיבור האינטרנט... לא יודע.. אם מישהו יודע איך לפתור את זה בבקשה תעזרו בהקדם האפשרי. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי שאלה יש לי מחשב מצרפת שמערכת ההפעלה שלו ווינדואוס 7 והוא בצרפתית איך אפשר לשנות את השפה של מערכת ההפעלה? האם צריך לעשות פורמט ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעיה הזויה קצת,כל פעם שאני מחליף משתמש המסך מתחיל להבהב בשחור. לא בדיוק הבהוב יותר נכון לומר מחשיך וחוזר כי זה לוקח איזה שניה בערך.. נגיד כשאני ממזער חלון\סוגר,פותח דברים כאלה אז זה גם מחשיך. בעיה מוכרת ? יש פתרון?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמעו...כמעט כל קובץ שאני מוריד מכל מיני שרתי HTML רשמיים יורדים לי ב600KB, שזה המקסימום שלי. הגלישה באתרים טסה בצורה יוצאת דופן. עמודים "שמנים" עולים תוך שניה וחצי שתיים. אני מעריך שהמערכת הפעלה הזאת פשוט מתחברת לכל שרת כמה פעמים בו זמנית, כמו מנהל הורדות. אני צודק?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני עומד בפני שדרוג וזה תמיד מביא איתו התקנה של ווינדוס. היה לי דיסק ( לא קיים יותר) מקורי של ווינדוס 8.1 וכשיצא ווינדוס 10 אז עדכנתי אליו בחינם, איך אני יוצר כונן התקנה? והבעיה העיקרית היא שאין לי יותר את ה product key. יש איזה פתרון?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי win 8 מקורי וביומיים האחרונים התחלתי להתקל בבעיה של מסך כחול פתאומי שבו כתובה השגיאה :"critical structure corruption". חיפשתי באינטרנט את השגיאה הזאת אבל לא ממש הצלחתי להבין איך צריך לתקן את זה. אחרי המסך הכחול שהמחשב שוב עולה מופיע הדו"ח הבא (בקובץ המצורף). אשמח אם תוכלו לסייע לי לפתור את הבעיה, כי מדובר במחשב חדש וממש לא צפיתי לבעיות כאלה בו.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מפני שהיא מופיעה שנייה לפני שהמחשב ניכנס לתהליך האיתחול שלו. מה עליי לעשות כדי לראות איזה רכיב DLL חסר? (אי איפשר לעצור עם PAUSE) האם יש תוכנה שבודקת איזה רכיבי DLL חסרים במערכת ההפעלה?? אם כן מהי? ההערה לא מיתרחשת בעת שהמחשב עולה אלא רק שאני מבצע הפעלה מחדש . תודה ברשותי WIN XP SP1
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה באיתחול של ה-XP עד עכשיו היה לי WINDOWS 98 עשיתי התקנה נקיה של XP אבל כל פעם שאני מאתחל מופיע לי תפריט לבחירה של המערכת הפעלה למרות שמחקתי לגמרי את ה-98 (השתמשתי בדיסקט אתחול של 98) איך אפשר לבטל את התפריט ולאתחל קבוע את ה-XP
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, את המפרט אפשר למצוא בפרופיל שלי. כמו שרואים, זה מחשב מעולה ומספיק חזק כדי לסחוב את הויסטה, אבל הויסטה כנראה פשוט אוהבת למרר לי את החיים. מה שקורה זה שהיא פשוט לא מפסיקה לקפוא, בלי הפסקה היא קופאת, בגלל זה אני בכלל פוחד להתקרב למחשב! באותו שבוע שקניתי את המחשב, החזרתי אותו לחנות ואמרתי לבעל החנות "המחשב שלך הוא אסון מהלך" ואז הוא התעקש להוכיח שהמחשב תקין חומרתית ואפילו צילם סקרינשוטים של תוצאות הבדיקה שמוכיחות שהמחשב תקין חומרתית וגם אגב, אצלו התפרעתי עם המחשב והמחשב לא קפא אפילו לא פעם אחת! הוא אומר שמה שגורם לויסטה לקפוא בעיקרון זה חיבור עם האינטרנט או משהו, לא הבנתי. אני מחובר בכרטיס רשת אל חוטית. מכיוון שפורום תקשורת היעיל והטוב ניסה לעזור לי...לא, הם ל…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה המחשב שלי עולה מהר ויפה אבל כאשר אני רוצה לכבות אותו לוקח לו הרבה זמן הוא רושם שWINDOWS מכבה את המחשב וככה זה תקוע הרבה זמן אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע עליו תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עדכון בבלוג הרשמי של מיקרוסופט חשף את תאריך ההשקה ל-Anniversary Update של חלונות 10, ואז הוסר 11 חודשים של זמינות חינמית עבור חלק גדול מהמשתמשים (לצד לחצים והצקות בלתי פוסקים) סייעו למערכת החלונות 10 החדשה לשבור את כל השיאים בשוק, ולצבור מעל ל-300 מיליון מחשבים שבהן היא מותקנת, לנתח שוק של בין 15 ל-20 אחוזים מיקום ה-PC כולו. כל זה עתיד להשתנות במידה בלתי מבוטלת בעוד כחודש מהיום, כשבמיקרוסופט יעמדו בהצהרה המקורית שלהם ויפסיקו להציע את הגירסה החדשה כשידרוג חינמי לבעלי חלונות 8 וחלונות 7 (במקום זה תהיה זמינה גירסת Home במחיר של 120 דולר) – ומה שיסמל את השינוי האסטרטגי הזה יהיה עדכון חדש ומאסיבי העונה לשם המתבקש Anniversary Update. אם להתבסס על פוסט בבלוג הרשמי של ע…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המערכת היא XP PRO SP3 מעודכנת. בעבר היתה נוכחות טרויאנים שסולקו ונמחקו שורות הרישום בקבצי רג'יסטרי. נבדקה נוכחות מזיקים בדיסק בשתי תוכנות אנטיוירוס ובשתי תוכנות לאיתור נוזקות גם מתוך המערכת וגם בחיבור חיצוני למחשב אחר. בהפעלה רגילה המערכת עולה ומתפקדת. בבחירה ב SAFE MODE (אחרי F8 בהתנעה) המערכת מאתחלת עצמה לדעת ברגע שמסיימת העלאת חלק מהדרייברים, בביטול אפשרות איתחול בשגיאה, המערכת במקום בו התניעה עצמה מחדש כעת מציגה BSD עם הודעת ERROR מסוג 0X0000007B . קראתי את ההסבר המופיע באתר בסיס הידע של מיקרוסופט, וללא הועיל (אלא אם "פיספסתי" משהו. הצעות לתיקון? הסבר וניתוח התופעה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-