Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
היי חברים, שאלה קטנה בפי, כרגע אני משתמש ב 2G ram, למרות שיש לי 4G, עקב שימוש בXP 32 bit . רוב התעסוקה שלי במחשב היא גרפיקה, בדגש על פוטושופ, וקצת משחקים... אני שוקל כבר דיי הרבה זמן האם לעבור ל- WIN7 מאחר והוא תומך ביותר מ-2G בגרסת ה-32BIT. (תקנו אותי אם אני טועה ) אז השאלה היא כזאת. במידה ואני מתקין עכשיו את ה WIN7, הוא תומך ביותר מ2G ? , או שמה אני צריך להתקין את הגירסה של 64 bit. רב תודות!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עם WIN7 וכרום (במקביל לאקספלורר). לאחרונה התחיל לי מצב מעצבן ומוזר שאם אני מגדיל למסך מלא סרטוני וידאו (יוטיוב או כל וידאו אונליין) הוא כאילו ממלא את המסך, אבל אני רואה את הBAR של הWINDOWS בתחתית. לא רק שזה מעצבן ולא תקין, זה גם מסתיר לי את כל פאנל השליטה של הוידאו, ואינני יכול לשלוט בווליום, ברזולוציה וכיו"ב. מוזר עוד יותר, שהבאר עצמו כאילו שקוף, ואני יכול לראות דרכו את הוידאו (או באר הוידאו) אבל, כאמור- הוא ON TOP ולא מאפשר גישה של ממש למה שמאחוריו. הסיבה ששמתי את הת'רד הזה פה היא שהבאר השקוף של הווינדוס הולך איתי על כל מסך במחשב וגם אם אני בדסקטופ, תמונת הרקע של המסך לא נעצרת מעל הבאר, אלא כאילו נמצאת מאחוריו ורואים אותה דרכו. איך ולמה ומה אני עושה כדי להעלים את זה…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מותקנים אצלי במחשב 2 windwos ואני רוצה למחוק אחד מישהו יודע איך מוחקים?!!?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שיחקתי דרך steam את המשחק Heretic פתאום כל התצוגה התהפכה והמסך הוקטן האם יש מה לעשות בנידון?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש בwindows 7.... האם אני יכול להפסיק את התהליך ולהפוך אותו ללא זמין?? שם התהליך Search Indexer.exe - Microsoft windows search indexer אני רוצה להפסיק אותו כי הוא לוקח כל פעם 7,652 זכרון.. יש סיכון בלהפסיק אותו ולהפוך אותו ללא זמן ואם כן מה הוא עושה??? ודרך אגב נכנסתי לשירותים במערכת הפעלה והפכתי את השירות WMPNetworkSvc ללא זמין שמו המלא Windows Media Player Network Sharing Service ממה שהבנתי זה שיתוף שירים או סרטים בין המחשבים בבית ויש לי רק מחשב אחד בבית ... יש בכך סכנה ??? ואם כל מה ההתהליך הזה עושה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי מחשב נייד מחבר שנסע לחול. הייתי רוצה לפרמט אותו ולהתקין אותו מחדש...שתי בעיות : 1. יש לי בבית רק ווינדוס HOME (חוקי)... האם זה מתאים גם ללפטופ ? 2. החבר שלי איבד את כול הדיסקים של החומרה של המחשב הנייד...איך אני משחזר מה שיש במחשב ? תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, במקום העבודה שלי, אנחנו עובדים במערכת הפעלה Windows 7. המחשבים מחוברים דרך VPN לרשת הפנימית של החברה. המשתמש של כל אחד נמצא בקבוצת DOMAIN USERS, שמובן שהחשבונות בקבוצה הזו מוגדרים ברמה של USER ולא של ADMIN. התחברתי ליוזר ADMINISTRATOR במחשב המקומי שלי, והכנסתי את DOMAIN USERS לקבוצת ADMINISTRATORS. אך עדיין, כאשר אני נכנס לחשבון האישי שלי, אני כאילו "מוגבל" ורואה רק את מה שבחרו שאראה, כאילו אני USER. אמנם עכשיו כשיש צורך ב-ELEVATION ואני מכניס את שם המשתמש האישי שלי אני מקבל הרשאה, אבל כאילו סביבת העבודה שלי היא עדיין לא USER ואני לא רואה את המחשב שלי, לוח הבקרה וכו' כמו בחשבון ADMINISTRATOR. מקווה שהבנתם... מה פספסתי פה? איך אני גורם לכך שסביבת העבודה של המש…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מערכת ההפעלה לא עולה. נתקעת באמצע עליית הדרייברים (במסך הגרפי). הרצתי PARTITION MAGIC והוא הודיע שיש אכן תקלה במחיצה (error code 1516) שאפשר ותיפתר ע"י הרצת CHKDSK. הבעיה היא, שהBOOT לא מגיע לנקודה שבו הוא יריץ את הCHKDSK (העליתי במצב SAFE MODE + COMMAND PROMPT והפעלתי CHKDSK אבל הוא מודיע שזה ירוץ בRESTART הבא). למישהו או מישהי יש רעיון? תודה!
-
הכוונה לוינדוס XP . אשמח לתגובות.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשאני מנסה לפתוח תוכנות דרך הדוס חשבשבת לדוגמא אז עולה לי גיבריש במקום עברית מישהו יודע איך אני מסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מדפסת חדשה של HP משולבת. כשאני מחבר אותה למחשב המחשב לא מזהה אותה, וכותב שהתקן USB עובד באופן לא תקין או משהו כזה. הבעיה היא לא במדפסת!!! HP החליפו לי מדפסת והבעיה נשארה ! הבעיה היא לא בחיבור ה-USB!!! התקנים אחרים הוא מזהה. הבעיה היא לא בכבל!!! הוא תקין לחלוטין. נשארה רק מערכת ההפעלה. Win XP SP3. מה יכולה להיות הבעיה? (הסרתי את הדרייברים של ה-USB ונתתי לWIN לזהות באופן אוטומטי) מה עוד אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זאת אומרת אני רוצה להתקין את שניהם ובהיתחול המחשב זה יתן לי לבחור לאיזה וינדווס אני רוצה לכנס.האם יש אפשרות כזאת כזאת?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכל התחיל שסרקתי את המחשב בתוכנה שנקראת : SpyRemover התוכנה מצאה כמה SpyBots ואני הסרתי אותם. איך שיצאתי מהתוכנה החיבור שלי לאינטרנט נעצר (אני מחובר דרך ראוטר) אני אמרתי לעצמי בוא נעשה ריסטרט זה בטח יסתדר... עשיתי ריסטרט והוינדווס עלה נורא לאט,אני מתכוון ממש לאט! המסך שאומר שהמערכת מכינה את עצמה לעלות (משהו כזה) נשאר בערך דקה וחצי ואז יש את המסך שאומר ברוך הבא וגם זה לקח בערך דקה-דקה וחצי ואז הגעתי לדסקטופ...עד שהסמלים הופיעו לקחה דקה בערך וה-Bar שלמyה איפה שהvתחל והכל היה בעיצוב המקורי שלו...ללא ערכות הצבעים או משהו! לאחר כ20 שניות בערך עולה ההודעה הבאה: _____________________ כיבוי מערכת מתבצע כיבוי של המערכת. שמור את כל עבודותיך והתנתק מהמערכת. הכיבוי הופעל על-ידי NT …
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכבוד החג אני רוצה לנקות את המחשב שלי מכל דבר שאני לא צריך ולהשאיר רק את הקבצים שאני צריך אם את יכולים לתת לי דרך לנקות או אולי למחוק דברים שאני לא צריך או אם יש תיקיות שמאכסנות קבצים סתם שאני יכול למחוק כל דבר שיעזור לי לנקות את המחשב יתקבל תודה
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! איך אני יודע כמה זיכרון וכוח-מעבד אני מנצל וכמה נשאר חופשי ב-WIN XP PRO ? איפה רואים את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המחשב שלי עושה בעיות - לעיתים לאחר מספר שעות עבודה (משאירים אותו דולק,מחובר לאינטרנט ויוצאים) פשוט קופא (מסך שחור והמחשב תקוע). בדקתי אותו עם GLARY UTILITIES BIT DEFENDER Norton windoctor ועם PC-Tune up וכן עם COMBOFIX מה לדעתכם קורה לו שם ? מה ניתן לעשות ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה ההשלכות של ווינדווס 10 שלא עודכן שנתיים בגלל תקלה ויש בו מידע עסקי רגיש? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
^^כותרת כשהמחשב שלי יסיים להוריד את השדרוג. (בתקווה שיתחיל בקרוב חח..)
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי אז ככה.. היה לי ווינדוס XP התקנתי את ה-7 דרך הדמון טולס ועכשיו אני רוצה להחזיר בחזרה לXP וזה נותן לי שגיאה שאין אפשרות כזו.. מה אני עושה? אין לי כונן דיסקים! בבקשה תעזרו לי זה דחוף זה הזמן היחידי שלי אני בצבא.. תודה שבת שלום!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, פירמטתי את המחשב הנייד (לא פעם ראשונה שאני מבצע פירמוטים), התקנת ה- Windows בוצעה בהצלחה. הבעיה היא שהמחשב אינו מזהה את הדריוורים של הכרטיס רשת האלחוטי והמודם 56K ועקב כך המחשב לא מזהה את התשדורת מהראווטר. עם רכישת המחשב קיבלתי רק דיסק של נורוטון אנטי וירוס 2006 והתקנתי אותו בהצלחה. איך אני משיג דריוורים לחומרה הנ"ל או האם יש דרך אחרת לגרום לכרטיס רשת האלחוטי לפעול? מצורפות 3 תמונות: 1. פרטי הכרטיס רשת האלחוטי והמודם מתוכנת EVEREST Home Edition. 2. תמונת הדיסק היחיד שקיבלתי עם רכישת המחשב. 3. תמונת "מנהל ההתקנים". תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
המפרט שלי הוא E6600,X1950XT,אודיג'י 2,ZS,2 X1024 ST 800 MHZ,ASUS P5B DLX. כרגע מותקנת לי גירסת ה-32 ביט. פה ושם יש לי עדיין מסכים כחולים אז הורדתי את ה-OC מ-3600MHZ ל-2400MHZ הצנועים של המעבד שלי. ב-HL2 למשל (לפני הורדת ה-OC) המשחק קרס לי כמה פעמים לאחר 2-3 דק' של משחק ולאחר שהורדתי את ה-OC במסך הראשי של האפשרויות יש לי מין מעין הפרעות תצוגה קשות (ניסיתי להפעיל את המשחק פעמיים רצוף ויש לי את אותה הבעיה). יש לי גם מסך רחב עם רזולוציה של 1680X1050 ואחרי ריסטרטים לפעמים הרזולוציה משתנה לי וצריך לסדר אותה כל פעם מחדש ובנוסף מידי פעם שוב לאחר ריסטרטים ה-CCC לא עולה (מופיעה הודעה שיש בעיה והתוכנה צריכה להיסגר) ואז אם אני רוצה לפתוח אותה אני צריך לעשות שוב ריסט. אגב הדרייבר של ה…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום מדובר ב WIN XP , והאפשרות לראות את השפה בסרגל הכלים לא קיימת , שאני ניכנס ללוח הבקרה ומנסה משם לסדר את העניין , החלונית סרגל שפה לא "עובדת" יש תמונה . כנראה שצריך לשנות משהו - בהפעלה - "עורך הרישום". אז בבקשה אלה שמיתמצאים בעניין תנו יד. דבר נוסף שורת הכתובת גם היא נעלמה לי מהתיקיות - על התיקיות - עשיתי איפוס תיקיות וזה לא עזר , באקספלורר , שורת הכתובת קיימת . כנראה שגם כאן צריך לבצע שינוי בהפעלה - "עורך הרישום". תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
[TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 100%]שלום לכולם , יש לי בעיה בחיבור רמקולים אלחוטיים למחשב , בפלאפון אנ כן מוצא את הרמקולים , אבל במחשב לא. קניתי מתאם BLUETOOTH שאמור לסרוק ולמצוא אותם. לפני הפירמוט זה עבד . אחרי שפירמטתי את המחשב הוא לא מוצא אותם. הדגם של הרמקולים הוא : T4 CREATIVE . תודה רבה לעוזרים.[/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-