עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שמתי לב שכאשר אני בודק שטח איחסון בכונן ":D" אני רואה שיש שימוש בכ-40GB וכאשר אני נכנס לכונן ובודק אותו הדבר ע"י סימון כל תוכן הכונן(כולל קבצים מוסתרים) אני מקבל שטח ניצול 19GB... איפה כל שאר ה-21GB שמנוצל? הכונן 256GB SSD

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by felixb,

שלום, לאחרונה ה DEVICE MANAGER שלי התחיל להראות שני מופעים של: Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz במקום מופע אחד (בפועל יש לי רק מעבד אחד). שני המופעים מופיעים עם סימון אזהרה בצבע צהוב. מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  3. Started by maormark,

שלום ממתי שהתקנתי את המדיה סנטר, כל הקבצים אם זה סקייפ מסנג'ר אייסיקיו, כולם נהפכו להיות שייכים למדיה סנטר..אין אפשרות להתקין הם פשוט קיבלו את הציור של המדיה סנטר, קבצי exe אם אני לא טועה. איך אני מסדר את זה, אני רוצה שהכל יחזור להיות רגיל לפני שהתקנתי את המדיה סנטר..? זאת תוכנה מובנת בווינדוס 7. תודה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום לכולם... בוינדוס XP ידעתי איך לפתור את הבעייה בשנייה פשוט בלוח בקרה ואז עוד משהו שטח איחסון ואז לעשות התחל לכונן משהו כזה... אבל אחרי שחבר שלי חזר ל-XP והביא לי את הויסטה אולטימייט 64 ביט שלו ( אבל באנגלית... ) אני לא יודע איך לפתור את הבעייה הזו.... אם אפשר הסבר מדוייק באנגלית איך אני עושה את זה... תודה רבה לכל מי שיכול לעזור לי איך אני מחזיר את המחיצה השנייה ( עם 240 ג'יגה שצריכה להיות... ) אני מאוד יודה לו תודה רבה מראש לכל מי שיעזור לי... נב: חיפשתי בסטיקי ולא מצאתי תשובה לבעייה...

• 9 תגובות
    • 906 צפיות
  5. איך משווקים מערכת הפעלה חדשה? עם תינוקות וילדים קטנים, מסתבר לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הפרסומת-הראשונה-של-חלונות-10-תנסה-להמיס/

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by lilian,

ברצוני לפרמט את המחשב הנייד שלי : LG- F1 . המחשב הגיע עם חלונות XP מותקן בו. השאלה היא אחרי פירמוט איך שוב אשתמש בתוכנה? יש לציין שיש לי שני דיסקים שהגיעו עם המחשב. הראשון הוא להתקנת דרייברים שונים והשני בשם :RECOVERY.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם בעבר היה לי ווינדווס 7 עם 32 סיביות והבנתי שהמחשב שלי יכול להפעיל מערכת הפעלה עם 64 סיביות בנוסף הייתה את אותה בעיה שאחרי התקנה -לא נותן להפעיל את מערכת ההפעלה ללא דיסק ההתקנה- ניסיתי להיכנס לsafe mode ושם הוא מעלה לי את דיסק התקנה *ללא הדיסק אני מקבל את הבעיה הזאת: ניסיתי לעשות ריפר כבר מספר פעמים אבל לא עובד... בביוס מוגדר אצלי שיעבוד הפירסט הCD-ROM והסקאנדרי יעבוד ההארדיסק *ניסיתי להחליף בניהם וזה נתן לי את אותה הודעה שגיאה *משהו נוסף שחשוב לציין כשפירמטתי את C פירמטתי גם את הכונן משנה הקטן שהוא יוצר אוטמטי... הפעם הוא לא יצר קובץ כזה ונשאר לי פשוט 101 מגה שלא מנוצלים שאין עליהם כלום זה נראה כך: בהתקנה הוא מראה לי שכאילו יש איזה כונן BOOT בשם…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by natim,

זתומרת להוריד את קובץ ההתקנה עצמו? אני לא מצליח להתחבר לאתר של מייקרוסופט בזמן העדכון עם קובץ ההתקנה הרגיל שבאתר שלהם

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  9. תסתכלו בתמונה, אם מישהו צריך משהו, תגידו ואני אעלה את זה לרשת כדי שתוכלו להוריד.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. יש לי את ווינדוס7 ו-XP מותקנות ב dual boot על כונן פיזי אחד בעל שתי מחיצות. כשאני רץ על ווינדוס 7 ורוצה לפתוח קובץ מהמחיצה שעליה מותקן הXP אני נתקל בהודעה הבאה. אני מוגדר כמשתמש אדמין... מודה מראש למי שידע להציל אותי.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם , קניתי מחדש חדש עכשיו הוא נכנס לווינדוס הכל טוב ויפה אבל בשורת איפה שהשעון וזה עולה לי סמל "הוצאת חומרה באופן בטוח" הנה תמונה: http://www.2send.us/uploads/276a36f591.JPG מישהו יודע על מה השגיאה הזו בדיוק? ויש לי עוד שאלה עשייתי מחיצה חדשה (דרך Norton PartitionMagic 8.0) אני רוצה לתת לה אות D אבל הוא לא מראה את האפשרות הזה בתוכנה אולי יש דרך אחרת לשנות את האות של הכונן?

• 9 תגובות
    • 924 צפיות
  12. Started by Norm4nde,

שלום לכולם מחר המחשב החדש שלי יהייה מורכב. מפרט: AMD 3800D DualCore LanParty Ultra-D 1GB Geil Leadtek 7800GT 250GB SATA 2 SONY FLOPPY NEC X16 HEC 580 אני רוצה לעדכן בווידוס (אני מתקין עליו XP PRO) האם כדי להרכיב עליו משהו אחר? אני שם עליו אנטי וירוס של KASPERSKY איזה עידכון של windows הייתם בוחרים? אני צריך גם לרכוש בו קוד כניסה!כך שהאחים שלי לא יגעו בוא! (בגלל זה גם קניתי מארז עם מפתח) ד"א מה הייתם מתקינים ראשון במחשב לפי סדר. תודה יעקב!

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  13. Started by assaf990,

פירמטתי HD ואז התקנתי XP ומשום מה הוא נותן לי אופציה לבחור בין XP נוכחי לבין מע' הפעלה קודמת. איך מבטלים בלי להשאיר שאריות של קבצים מיותרים במחשב? להלן קובץהגדרות [boot loader] timeout=3 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect C:\="Previous Operating System on C:"

• 9 תגובות
    • 925 צפיות
  14. קיבלתי וירוס והמחשב נכבה אחרי 5-30 שניות מרגע שאני מדליק.איך אני יגבה תחומר? אם גם מהSAFE MODE הוא לא עולה מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי אני חדש פה, ולא ידעתי בדיוק לאיזה פורום לשלוח את זה.. בכל מקרה יש לי בעיה, אני לא מצליח להיכנס לתגובות בישראבלוג, מומה, וכו'. וגם לא לפתוח משחקים בוואלה כיף, וואלה וואו וכו'.. ואין לי מושג מה הבעיה, אני לוחץ נגיד על לינק לסרטון כלשהו בוואלה וואו וזה לא עושה כלום.. תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. יש לי מחשב HTPC בסלון שמחובר לפלזמה. הפלזמה מחוברת לכרטיס מסך (רדאון 2400) בחיבור HDMI וכל הזמן לאחר ריסט הרזולוציה משתנה (גם אם היא הייתה לפני זה 1680x1050 וגם אם היא הייתה 1024x768 כמו הרזולוציה של הפלזמה) למה זה קורה ואיך אני יכול להימנע מזה ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by cupidil,

כיבו לי את המחשב בצורה לא מסודרת. מאז כשאני מפעיל את המחשב, לקראת סוף העליה שלXP WINDOWS המסך נכבה והמחשב ממשיך לעבוד. אין שום ציפצוף של לוח אם. במצב בטוח המסך עובד ולא נכבה. כלומר נראה שמשהו בקבצים של WINDOWS נדפק. בעזרת הדיסק של WINDOWS הרצתי CHKSUM וביצעתי REPAIR. הבעיה לא נפתרה. איך יכול להיות שהמסך תקין וביצעתי REPAIR ובכל זאת זה לא עובד? מישהו יכול בבקשה לעזור? (יש לי המון דברים על הדיסק ולכן אני לא רוצה להתקין מחדש את WINDOWS)

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by HFDO5,

שלום, לפי מה שנראה לי זה מעין וירוס שמבטל את העלייה של כל מה שנמצא ב MSCONFIG יש עדיין V ליד כל התוכנות שם ברשימה הן פשוט לא עולות מישהו נתקל בזה? יש פתרון? (חוץ משחזור מערכת..) עדכון: גם אם אני מנסה להפעיל ידנית את הקבצים שאמורים לעלות (כמו אנטי וירוס וכו') הוא עושה שגיאות מוזרות קובץ אינו חוקי של WIN32 וכל מיני הודעות מוזרות תודה

• 9 תגובות
    • 929 צפיות
  19. לא תהיה כאן זכייה מן ההפקר: ענקית התוכנה חוזרת בה מההכרזה המפתיעה על כך שתאפשר עדכון אמיתי לחלונות 10 גם לבעלי גירסאות פיראטיות של מערכות ההפעלה הנוכחיות של החברה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%a8%d7%98%d7%aa-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10-%d7%9c%d7%90-%d7%aa%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%a0/

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by talb21,

אני חייב ווינדווס אקס פי פרו אבל שיהיה עם בוט חובה!! איפה אני יכול להוריד כזה?

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  21. Started by Pentium D,

כשאני מדליק את המחשב זה מציג לי מסך שבו אני יכול לבחור לאיזה משתמש להיכנס, מכירים את זה? עכשיו הבעיה היא שכשאני משאיר את המחשב שלי דלוק הרבה זמן ואני לא נוגע בו זה חוזר לעמוד הזה ואז האינטרנט מיתנתק. ועכשיו אני לא יודע איך לבטל את זה. הנה התמונה:

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by ag43,

לאחר ששדרגתי לעדכון CU האחרון כיביתי את המחשב. לאחר כשניה המחשב נדלק מעצמו, עשה את כל הרעשים של עבודה אבל נשאר במסך שחור. לאחר שכפיתי הפעלה מחדש המחשב עלה כרגיל אבל ללא כל השינויים שנעשו בו (כולל קבצים) מאז ההדלקה הקודמת! (עשרות שעות). חשבתי שמדובר על בעיה בעדכון וחזרתי לגרסה קודמת ולאחר כמה ימים זה קרה שוב - כיבוי והדלקה ואובדן כל המידע שהיה מאז ההדלקה. התחושה היא כאילו כל השינויים נשמרו בזכרון ולא נכתבו לדיסק. בינתיים ביטלתי את הRAPID בתוכנה של הSSD אבל אין לי שמץ של מושג אם היא הגורם. מישהו נתקל בבעיה ההזויה הזו?

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by PeaS,

I just installed win XP, and I have some hebrew support problems. I can read Hebrew, but I can't write Hebrew, as you see. There are some more Hebrew issues here, but let's try solve this one first, because it's probaly will solve the others too.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אני אפילו לא יודע איך למצוא בגוגל משהו על זה אני לא יודע איך זה קרה .רק עשיתי ריסטרט למחשב (לא היה שום דבר חריג שעשיתי לפני) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. יש לי דיסק קשיח אחד במחשב נייד בגודל 1TB שמחולק לשתי מחיצות. C: למערכת הפעלה D: לקבצים. אני רוצה לשדרג את מערכת ההפעלה מ8 ל 8.1 אבל השדרוג לא מתבצע בגלל שמחיצה D מוגדרת במערכת ההפעלה כמחיצה של הקבצים! חשבתי לאחד את שתי המחיצות לאחת ואז לשדרג. יש פתרון אחר? אם לא איך עושים את הנ"ל בלי למחוק קבצים?

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.