עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by desert,

לכתוב בדוס באקספי בעברית-לא מצליח אני פשוט רואה ג,יבריש מה אני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. האים יש דרך באקס פי להשתמש באקטיב דסקטופ רק במקום עמוד אינטרנט לשים תוכנה שאני אראה רצה על שולחן העבודה? תודה רבה!!!, יאיר.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  3. Started by eranmor,

הכותרת אומרת הכל...

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  4. האם יש אפשרות מלבד לפרמט את המחשב להעביר את ה- Windows XP מעברית לאנגלית חבר'ה אני באמת צריך תשובה דחוף למה זה בעיה בשבילי עכשיו לפרמט מספר מחשבים, וכמו שאפשר לעשות בווינדוס ויסטה וגם אם יש עברית אז מן הסתם היא מותקנת על האנגלית אז אפשר אבל אני לא יודע איך לעשות זאת. אשמח לתשובה מפורטת תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  5. Started by Dmoney,

הפעלת הפיירוול המובנה של WindowsXP Pro גורמת להאטת חיבור האינטרנט? וכאשר יש רשת (כבל מוצלב), אז הפעלת הפיירוול במחשב הראשי גורמת להאטת האינטרנט בכל המחשבים? 10x

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Kurt,

יש לי קובץ תמונה של ויסטה על המחשב ואני רוצה לעשות שידרוג מXP. הקטע הוא שבמהלך ההתקנה ישנם כמה ריסטים שלא מסתדרים עם העובדה שההתקנה מתבצעת מתוך אמולציה בDaemon tools בעיקרון, המעקף המאוד לא יעיל שלי הוא להעביר את התמונה למחשב אחר שיש לי שמחובר ברשת, לעלות אותו שם ולהתקין למחשב הנוכחי בעזרת Virtual PC, מה שנראה לי יאט את ההתקנה פי 3-4 אם בכלל יעבוד. יש פתרונות אחרים? עריכה: חשבתי גם על לעלות את האמולציה בstartup אבל נראה לי שהשידרוג בכלל לא יגיע לשלב הזה אחרי ריסטרט כי זה מצריך את הממשק של XP.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  7. Started by asichen,

כשאני מוחק משהו שאפשר לימחוק ב regedit ועושה ריסטרט הפריט שוב מופיע ב regedit . איך אפשר להיפתר ממנו לתמיד?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by miycel,

גרסת 7600 שמותקנת לי במחשב,או גרסת 7700 (אם יש בכלל גרסה כזאת)או שכל גרסה אחרת? אני מתכוון לגרסה שמוכרים כיום בחנויות

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. מה הבעיה ?!?!?!?!?! הוא עושה SAVING ALL SETTINGS... ונשאר ככה לתמיד . . . אז אני מכבה עם הכפתור.. איך אינ מתקן את זה?

10. Started by Lethal_Acid,

אז ככה אני משתמש ב OUTLOOK EXPREES כ תוכנת ה EMAIL שלי. יש לי EMAIL ב 012 ודרך POP3 אני בודק אימילים דרך OUTLOOK EXPREES. קיבלתי אימייל מ חבר אם קובץ בפנים ניסיתי לפתוח את הקובץ (SAVE ATTACHMENTS) אבל הוא בצבע אפור וכתוב לידו OE removed accessto the following unsafe attachments in your Eamil:filename. מה לעשות זה קובץ מאוד חשוב איך אני פותח אותו?

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  11. שלום כל פעם שאני מפעיל את המחשב התוכנה הזאת קופצת לי. איך אני מסיר אותה לגמריייייייי??

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  12. התקנתי XP לאחר שהסרתי את Vista. כמובן שלא היתי יכול להתקין את הXP לפני שביטלתי את הגדרות הדיסק הקשיח מSATA ל IDE בביוס. לאחר ההתקנה שהכל הלך חלק ... ניסתי להחזיר את ההגדרות לקדמותם שהדיסק הקשיח ל יעבוד על שיטת הIDE אלא שיעבוד על שיטת ה SATA. עשיתי ריסט והופיע לי מסך כחול ..... ושהחזרתי שוב את ההגדרות הקודמות חIDE הווינדוס כן פעל . איך אני יכול לבצע שאני יוכל להפעיל את Windows XP תחת הגדרות ביוס של Sata? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  13. לא עולה לי איך אפשר לשחזר שגם ה7 יעלה ושתהיה אפשרות לבחור בו. תודה לכל הצופים ואם תוכלו גם תגיבו תודה!

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  14. Started by esharone,

היי, קראתי פה פעם שויסטה בגרסת 32 ביט יכולה לזהות עד 4 ג'יגה וגם במיקרוסופט אמרו לי את זה, אבל אצלי עכשיו הויסטה מזהה רק 3.5 ג'יגה ולא 4, מה הבעיה? ה 32 לא יכול לזהות את כל ה 4? אני בטוח שאמרו לי ש 32 יכול לעבוד עם עד 4 ג'יגה

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  15. Started by kobi_af,

אני חייב עזרה אי אפשר להשתמש כך במחשב זה נורא מרגיז אותי יש לי מסך כחול כל כמה שעות בבקשה 13 קבצי minidump בראר תודה רבה עם תעזרו לי ותגידו לי מה הבעיות http://www.filefactory.com/get/g.php?f=586d4ab456a9b1bfefcb859c&c=141d8cb8bd52273c&b=8 סתכלו על הקבצים שהם בין התאריכים הכי חדשים מכולם כי אני מאמין שבכל כמה יש בעיה שונה

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  16. איזה שהם פעולות ??? עלי לבצע בכדי לחזור ברוורס ב120 קמ"ש לאקס פי האהוב המוכר וללא בילבולי שכל מיותרים של הויסטה המהוללת...?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by lexsus,

שלום רציתי לשאול האם כדי להתקין על המשחב שלי וינדוס 7 הגריסה הזאתי MICROSOFT WINDOWS 7 ULTIMATE RTM X86

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  18. סבא שלי קנה לפני חודשיים מחשב נייד ASUS עם מסך מגע ומערכת הפעלה וינדוס 8 מובנת בתוכה, סבא שלי ניסה להתרגל לוינדוס אבל לא הולך לו הוא רגיל לוינדוס 7. הוא אמר לי להתקין לו על המחשב את הוינדוס 7, הוא מוכן לוותר על המסך מגע העיקר שיהיה לו וינדוס 7. האם יש למחשבים האלה דרייברים לוינדוס ?7,? והאם כדאי להתקין עליו באמת וינדוס 7 כמו שהוא רוצה?

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  19. פתאום עולה לי המסך הזה אי אפשר להיפטר ממנו משלתט על המחשב עד שמכניסים תסיסמה מה הקטע? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. בכל פעם כשאני מפעיל את המחשב והווינדוס עולה לי הודעת שגיאה צירפתי תמונה שכולם יבינו... תודה! [attachment deleted by admin]

21. התקנתי WINDOWS 7 ULTIMATE 64 BIT בעברית והורדתי WINRAR מהאתר של התוכנה לגרסת 64 BIT, וחלק מהתפריטים של התוכנה הם בצורת סימני שאלה. מה בעצם הבעיה ואיך פותרים אותה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, חיפשתי רבות ברשת ולא מצאתי פאץ' שמתאים לי. יש לי Vista Ultimate 32bit + SP1 . מקווה שיש בכלל ל-SP1 .. תודה רבה מראש !

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  23. http://blogs.technet.com/markrussinovich/archive/2008/07/21/3092070.aspx אזהרה: צריך לדעת אנגלית טוב ולהבין קצת במחשבים / מערכות הפעלה. מה שכן, הוא נוגע בהרבה אלמנטים שקשורים לניצול הזיכרון במערכות הפעלה (64 מול 32, גירסאות שונות תומכות בכמות שונה, ניצול בפועל של הזיכרון ועוד...)

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  24. Started by SinfuL-,

ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה WIN7 וברצוני לחזור לXP. כאשר אני מכניס דיסק התקנה מקורי של XP ומגדיר בביוס BOOT דרך הCD (בעדיפות ראשונה וגם ניסיתי דרך הCD בלבד!) המחשב לא עולה ומציד לי מסך שחור שבו רשום שעליי להכניס דיסק לכונן וללחוץ על מקש כלשהו. כמובן שזה המצב הנוכחי אבל הCD לא מזוהה ע"י המחשב. לעומת זאת כאשר אני נכנס למחשב שלי הCD כן מזהה את הדיסק הנוכחי. מה עליי לעשות? תודה מראש, אריאל

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Ivan,

אצלי כרגע רק 27 ! מצוי ? רצוי ? כן, גיגלתי כבר.......

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.