עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by henz12345,

אז ככה , בעת הפעלת המחשב הופיע שחסר קובץ SYSTEM כלשהו , הוא אמר לי להכניס תדיסק ללחוץ על R ולתקן , ניסיתי להריץ chkdsk , chkdsk /r , fixboot & fixmbr זה כבר לא מראה לי תהודעה של החסר קובץ וטוען תווינדוס , אך משום מה הוא מגיע למסך טעינה של הווינדוס , עוד לפני שמציג את הכחול הוא מראה לי רק מסך שחור , העכבר [לד אדום למטה דולק] (לא רואים תעכבר על המסך) , ונשאר תקוע . ניסיתי להכנס לSAFE MOD ושמה הוא נטען די הרבה ואז הLOADING WINDOWS זה נתקע [מסך כחול של WELCOME] . מישהו יכול להסביר לי איך לתקן את זה ? להכניס אולי תדיסק ולעשות משהו שהוא יחליף קבצים פגומים של ווינדוס וישים חדשים דרך הדיסק ? בטוח יש עוד דרך חוץ מפרמוט

2. Started by bora-aa,

לפני שעה התקנתי את הWINDOWS 7 הכל טוב ויפה מתקין DRIVERS קצת תוכנות. ופתאום מסך כחול,זה קרה לי פעמים הנה הלוגים שלהם אשמח לדעת מה זה,במסך הכחול היה כתוב משהו עם XP ומה הקשר אני לא מבין...

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by IG,

שלום, כשאני פותח קובץ וורד שנגיד יושב לי במרכז הדסקטופ, וסוגר אותו הוינדוס שומר לי אותו במקום הקובץ הזמני שנפתח בצמוד לאייקונים שמיושרים לשמאל. הכוונה לא ל"יישור לרשת" או משהו כזה, הכוונה שהקובץ פשוט עובר ממקום למקום (אלא אם הוא כבר נמצא בגוש השמאלי\ ימני- תלוי בשפה של המערכת) איך אני מפסיק את זה? אני רוצה שקבצים ישארו איפה שאני שם אותם. זה עושה לי בלאגן מעצבן בכל הקבצים. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. יש לי מחשב לא ממש חזק עם 7, שווה להתקין 10? זה יעבוד מהר? מה דרישות החומרה של 10 לעומת 7?

5. אהלן, רציתי לדעת אם למישהו יש נסיון בווינדוס 7 64 ביט על מחשב אולפני מבחינת דרייברים לכרטיסי קול ואם משהו נתקל בבעיות בפלאגים מסויימים שלא עובדים ב64. האם אני ירגיש הבדל רציני בעבודה השוטפת ? אני יודע שאוכל לנצל את זיכרון ה4 ג'יגה שלי במלואם והמעבד שלי יעבוד מהר יותר.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. היי, אני מנסה להתקין ווינדוס על מחשב ישן שלי. זה מחשב שהיה עליו בעבר ווינדוס, לאחר מכן שימש כמדיה סנטר עם openelec עליו ועכשיו אני רוצה להחזיר ווינדוס 7. התקנתי את מערכת ההפעלה וזה הצליח, היא עובדת בסדר גמור, אבל כשעשיתי ריסטרט פתאום קיבלתי שגיאת boot error. שימו לב לנתונים המוזרים הבאים: 1. אם אני בוחר ידנית מאיזה כונן לעשות boot בזמן העלייה, הוא עולה בסדר גמור! 2. אם אני בוחר שהעלייה תתחיל מהדיסק והדיסק נמצא בכונן, הוא עולה בסדר גמור! 3. בכל מצב אחר, מקבל את השגיאה. הנחתי שזה קשור או לBIOS או לMBR, אבל עשיתי את כל מה שכתוב במאמר הזה: http://www.tomshardware.com/news/win7-windows-7-mbr,10036.html וזה לא עזר. ניסיתי גם לאפס את הBIOS ולשחק עם ההגדרות עליה שם - לא עזר. מה ש…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום אני רוצה לדעת האם ניתן לבצע המרה של מערכת XP למערכת קבצים של 95 98. בהנחה שהארכיטקטורת מעבדים של אז לא אותו דבר כמו היום.האם ניתן להריץ אפליקציות של 95 כמו משחקים ישנים תחת הדמייה של 95. כלומר ככה זה יעבוד XP -- וירטואל משין --- 95 ---- משחקים ישנים. ידוע לי שהמעבדים של היום מהירים מדי למשחקים של פעם לכן השאלה האם תיהיה תאימות לרעיון או שאני חייב פנטיום 1 או 2 על מנת שזה יעבוד. ואני מדבר על מאריו קומנדר קין פרינס וכדומה... תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. זה נכון של VISTA יש בעיה במשחקים ישנים? כמו למשל Red Alert 2 או אפילו משחק יותק מתקדם כמו אנרגיל 2004 או far cry ??

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by zoyaniv,

שלום יש לי בעיה באיתחול של ה-XP עד עכשיו היה לי WINDOWS 98 עשיתי התקנה נקיה של XP אבל כל פעם שאני מאתחל מופיע לי תפריט לבחירה של המערכת הפעלה למרות שמחקתי לגמרי את ה-98 (השתמשתי בדיסקט אתחול של 98) איך אפשר לבטל את התפריט ולאתחל קבוע את ה-XP

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. שלום. אני רוצה לשנות את ההגדרות של המשתמש שלי (WIN7 - משתמש בקבוצת administrators) שכל תוכנה שאני פותח ירוץ לי ב-elevated mode באופן דיפולטי. מבלי ללחוץ על קליק ימני ואז על elevated mode. ואני רוצה שההגדרה הזאת תחולגם על regedit ושאר הכלי ניהול של מייקרוסופט. חיפשתי וחיפשתי וכל מה שמצאתי הם הוראות לאיך לפתוח בelevated mode את ה-CMD. והצעות להנמיך את הUAC אני מצפה שאני צריך לשנות ערך כלשהו ב-registry אבל אני לא מצליח למצוא איזה אחד הוא. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Haflo,

כן יש עוד דבר כזה....! השאלה הזאת מופנת לזקנים מבנינו........ איך פותרים בעיית כתב ראי ב Word 97?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Kerberos,

טוב אז ככה, אני מניח שבטח זה נשאל בעבר פשוט לא הצלחתי למצוא את זה ... קרתה תקלה במחשב שלי מישו אחר - הוא עבד על Administrator שינה את הסיסמא וכנראה שנכנס איזה צ'ק לא מתאים והסיסמא שהוא חושב הכניס היא לא זאת .... מה עושים ? אני יודע, נכון !!! לא עובדים על האדמינסטורטור אלא על אקווילנט לו כך שאם קורה כזה דבר ...... אבל זה מה שהוא עשה ... מה עושים ? Kerberos

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. כל פעם שאני רוצה לפרמט את הXP אני מכניס תדיסק של הוין דוס ולוחץ התקנה חדשה זה טוב או שצריך לפרמט לגמרי כי אני לא יודע איך מישהו יכול להסביר לי איך מפרמטים לגמרי תודה

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום לכולם, רציתי לדעת איך אני פורס את החלונות לרוחב בווינדוס 7 שאני גולש באינטרנט? כמו שתמיד היה בשאר מערכות ההפעלה הקודמות. חוץ מזה אחלה מערכת ההפעלה. נ.ב-למה כתוב לי באתר שאני גולש מוינדוס NT ולא מווינדוס 7? סתם מסקרן...

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by tal hw king,

?- לא הי מצוין בשום מקום ולו פסיק אחד בקשר לזה.................... וגם מתי בכלל התעריך המשוער של XP64 (היה רשום בחדשות אבל שככתי) תודה

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by leahd3,

חברה אחרי שאני מוריד את העדכון אני מעוניין לעשות התקנה נקייה עכשיו יש לי את הקובץ על USB אני צריך לרשום בצד את המפתח מוצר הנוכחי שלי או שזה כלול בתוכו כבר? - - - תגובה אוחדה: - - - או שזה מקושר לחשבון מייקרוסופט שלי?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by chaikr,

לפני כשבוע קנו לאחותי מחשב נייג מסוג LG F1 שכלל בערכה שלו גם WIN XP מקורי. השאלה שלי היא האם אני יכול להתקין את הWIN גם על שאר המחשבים בבית וזה יחשב לי כחוקי? יש לציין שאם אני אכנס לאינטרנט זה יהיה מאותה כניסת אינטרנט של המחשב הנייד וכמו כן שבהתקנת הWIN לא הייתי צריך להתקשר למיקרוסופט או איפשהו לעשות אקטיבציה, רק הורדתי את כל העידכונים מ windows update כמו כן הגירסה היא windows xp home sp2

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by d_v,

שלום, קיבלתי הודעה שזיכרון RAM לא מספיק כשניסיתי לעבוד על קובץ הבתוכנת אילוסטרייטור. מצ"ב צילומי מסך של ההודעה, של מפרט המחשב, וכן של מנהל המשימות בזמן הפעלת התוכנה. אודה על כל עזרה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by aseetoP,

לפני כמה שעות הסמן של העכבר התחיל לזוז לי לבד למחשב שלי ואז הוא יצא מזה אז הדלקתי מהר את המחשב מחדש והוצאתי את המודם מהשקע ואז לא יכולתי להזיז את העכבר כי הוא פשוט זז לו לבד לצדו העליון של המסך והצלחתי רק דרך מצב בטוח להיכנס.... עשיתי בדיקת וורוסים עם קספרסקי - לא מצא כלום! בדיקת ספייווארים- מצא ומחק את הספייווארים שהיו ספייבוט-מצא 3 רוגלה ומחק אותם איידיאוור מצא קובץ 1-מחק גם אותו אני לא יודע כבר מזה יכול להיות ...... וכל מקום רשום לי Paradox שגם אני לא יודע מה זה...... למשל שתי תיקיות בC של Paradox ניסיתי למחוק ובסוף הצלחתי רק במצב בטוח וכשאני מתחבר לאינטרנט אני מרגיש שהמחשב איטי רצח......זה לא היה ככה בבוקר!! מה נשאר לי לעשות עוד? הנה הלוג של HijackThis v1.99.1 *****…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Sikamikanico,

איזה עדיף לי להתקין? יש להם בעיות עם דרייברים כמו שהיה פעם ל2000?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by alex28,

היי קרה לי משהו מוזר יש לי 2 תיקיות של שולחן העבודה במחשב שלי איך אני יכול לסדר את זה כי ברגע שאני משנה את שם אחת התיקיות זה משנה גם את שם של תיקה השנייה יש לי WIN10

22. שלום רב לכולם רציתי לשאול כיצד אני בודק את המחשב אם המעבד שקיים במחשב שלי תומך ב 64 ביט או לא ?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by xena,

שלום לכם, אני פונה אליכם בעזרה בבניית מפרט אחרי ייאוש טוטאלי מכל השידרוגים והמחשבים החדשים שקניתי בשנים האחרונות. השימושים שלי הם מולטיטסקינג כבד. כלומר, פועלות אצלי הרבה תוכנות ברקע, לא משהו כמו תלת מימד או תוכנות המרה, אלא תוכנות שוטפות כמו אופיס, סייר, פיירפוקס, תוכנות הורדה ואיסיקיו, בכמות כזו שהמחשב לא ממש זורם. לעיתים אפילו סרט לא זורם טוב, ויש קיטועים ותקיעות, אלא אם אני סוגר כמה תוכנות. לפתוח וורד לפעמים זה סיפור של חצי דקה. אני יושב לעיתים על מחשבים פשוטים יותר, אשר לא פועלים בהם כל כך הרבה תוכנות והם הרבה יותר מהירים משלי. אני מחליף מחשב כמעט כל חצי שנה ותמיד בהתייעצות חברי הפורום, אך כל הזמן אני מגיע לאותה תוצאה: מחשב איטי שלא מצדיק את ההשקעה. שיהיה ברור! אין …

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. בעיה הזויה קצת,כל פעם שאני מחליף משתמש המסך מתחיל להבהב בשחור. לא בדיוק הבהוב יותר נכון לומר מחשיך וחוזר כי זה לוקח איזה שניה בערך.. נגיד כשאני ממזער חלון\סוגר,פותח דברים כאלה אז זה גם מחשיך. בעיה מוכרת ? יש פתרון?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום, מישהו יודע איך אפשר להסיר את ההודעת "welcome" וההודעות שבאת איתה בווינדוס סרבר 2008? אני מתכוון לכך, שאחרי שהכנסתי יוזר/סיסמא, אני יראה את השולחן עבודה מיידית ולא את המסכים הנ"ל. ב XP יכלת לעשות את זה ידנית דרך הלוח בקרה, וב 2003 הייתה אפשרות לערוך מפתח ברגיסטרי שלא קיים ב 2008. תודה מראש על העזרה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.