עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, דבר מוזר ומטריד קרה לי לפני כמה ימים ועד עכשיו לא הצלחתי לסדר את הבעיה (הדי דחופה, אחרת אצטך לפרמט לא עלינו), מקוה שתוכלו לעזור לי. אז ככה - ביום שבת האחרון הדלקתי את המחשב שקניתי ממש לפני חודש, ולפתע המחשב ממאן לעלות בטענת שגיאה 0xc000000f. INFO: The boot selection failed because a required device is inaccessible. לא יכולתי להתעסק איתו מפאת המחסור בזמן ושלחתי אותו עם אמא לKSP. שם טענו שהבעיה איננה בחומרה אלא בתוכנה - ומאחר וישנה בעיית חוקיות קטנה ( ) הם מנועים מלהתעסק עם המחשב. כך שזה המצב כרגע, עם מחשב בן חודש. קיצר... איפשהו במהלך המשחקים שלי עם זה, בינתיים, אני חושב שגם נתקלתי בשורה שאומרת ש'לא נמצאה מערכת הפעלה'. הכנסתי את דיסק מערכת ההפעלה וניסיתי לעשות r…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Haflo,

כן יש עוד דבר כזה....! השאלה הזאת מופנת לזקנים מבנינו........ איך פותרים בעיית כתב ראי ב Word 97?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  3. היום שפתחתי את המחשב שלי ואחר כך את המחשב השני קיבלתי את ההודעה הזו: Your password will expire in 14 days, do you want to change it now? [Yes] [On] לחצתי על "כן" והגעתי לשם וסיסמא לכניסה למחשב, במחשב שלי אין בכלל סיסמא כי אני האדמינסטרטר, קח שלחצתי ENTER במקום הסיסמא, וקיבלתי הודעה שהשינוי התקבל. במחשב השני, ביטלתי את הסיסמא שהיתה ולחצתי ENTER. ה-XP שלי הוא corporation, ולא צריך התחברות למיקרוסופט לשם רישום, מעבר למספר של ה-25 תוים בהתקנה עצמה. האם גם אתה קיבלתם את ההודעה הזו? האם אני צודקת שזה רק ענין של בטחון וסיסמת משתמש לכניסה למחשב?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום לכולם, מכירים את תיבת הדו-שיח שמופיעה כשרוצים להוריד משהו מהרשת,כן , אתם יודעים זו ששואלת האם "לפתוח" את הקובץ או "לשמור" אותו במחשב... ובכן, נראה לי שמאוד העלבתי אותה כי השבוע היא הפסיקה להופיע לי!!! אין לי מושג מה לעשות, אני לא יכולה להוריד שום דבר מהאינטרנט, לא קבצים (גם כאלה שהגיעו מה-email), לא תמונות, כלום... ??? אני לוחצת על הקישור להורדה, ואין עונה, מה עושים? אני לא מבינה גדולה במחשבים (אני חושבת שיש לי win98, אם זה עוזר) אז אשמח לקבל תשובה בלי מילים מסובכות מדיי... :-\ תודה רבה מראש. המיואשת... עריכת המודר: שני הת'רדים אוחדו.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by orninyo,

שלום אני מנסה לשנות כתובת אייפי כך: netsh int ip set address name = "Local Area Connection" source = static addr = %varip% mask = %varsm% הבעיה שזה לא משנה א תזה בdhcp ולאחר שאני עושה ריסט הכל חוזר לdefault איך אפשר לעשות בעזרת CMD שהאייפי (והgw והsubnet) ישתנו לצמיתות? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by rander1,

עשיתי פירמוט למחשב וחילקתי כונן c 204800 MB שזה אמור להיות בעצם 200 gb אבל בפועל כנראה המערכת גונבת טיפה בהתקנה ויוצא לי כונן 199 gb כמה אני אמור לרשום שיצא בדיוק 200 ? תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by DJ_Yaniv,

לפני כחודש וקצת עברתי מוינדוס 7 64BIT לוינדוס 10 מאז כל פעם הוינדוס עושה עידכון לבד אוטומטית ומעמיס את המחשב עד 100% עד שאני לא מוריד אותו השאלה שלי עם יש פיתרון לזה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by m53242,

שלום וברכה.... אני מישתמש מחשב נייד DELL. ווינדוס 10 HOME ניהיה לי בלגל משובש ואיטית. החלטתי לפרמט ולהתקין מחדש. אני הורדתי קובץ MediaCreationTool1903 באתר מיקרוסופט. ויצרתי דיסק תקליטור התקנה חלונות HOME 10 גירסה חדשה 1903.דבר ראשון עשיתי גיבויים חומר חשוב לימודים. שמתי בצורב DVD תקליטור התקנה ווינדוס 10 והתקנה התסיימה. ואח"כ חיברתי אינטרנט ופתאום ניפתח חלון שכתוב : "הפק את המרב מ- Windows" קראתי הכל. אני לא מבין מה זה עושה. מה זה ההודעה זה, כיצד לבטל שלא יחזור הודעה זה? בלי להפריע לי בלימודים שלי. בחלון למטה אני לחצתי "דלג בינתיים" וזה ניעלם. אבל זה לא ממש יעלם בעתיד זה יחזור לי הודעה הזה. מה אני צריך לעשות שזה לא יחזור לי שוב הודעה הזה תמיד? …

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Thunder Storm,

התלבטתי בין שני המערכות קבצים האלו. מי מהם כדאית יותר, מי מהם מתפקדת בצורה טובה יותר ומי מהם עושה כמה שפחות בעיות ?1 אישית פעלתי עד היום עם FAT32 ואף פעם לא היו לי בעיות כמו "תוכנית זו צריכה להיסגר" ודברים מסוג זה. מה אתם אומרים ?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by ThE_BesT,

מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך אני מסיר נעילה של לוח בקרה בווינדוס 98 דרך ה-regedit.reg??

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by love-its-my-name,

יש לי אקס פי באנגלית ואני רוצה להפוך אותו לעברית... אין לי את האפשרות במאפינים להפוך לעברית אז אל תתאמצו. בבקשה אחותי לא יכולה להסתדר עם האנגלית כולכך טוב ואני יודע שאני צריך להוריד קובץ אז מאיפה מורידים [אני הורדתי מהאתר שלל מיקרוסופט אבל אני לא יודע איפה שמים את זה...] ואיפה שמים את מה שמורידים.... תודה מראש וביי

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. השאלה שלי היא בשביל חבר יש לו בעיה שהוא מקבל הרבה פעמים הודעה שהמחשב נעול והוא לא זוכר את שם המשתמש והסיסמה שלו. אני מניח שיש לו חשבון משתמש אחד במערכת ההפעלה, ואני גם יוצא מתוך הנחה שהוא עובד עם XP האם יש איזה שהיא דרך לגלות מה היה שם המשתמש או הסיסמה שלו? האם הוא יכול לבטל את הצורך בחשבון משתמש?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום, קניתי והתקנתי Windows 8 והגדרתי שני משתמשים נפרדים. אני מנסה להגדיר את Google Drive עבור כל אחד מהמשתמשים באופן נפרד (לכל משתמש חשבון גוגל/ג'ימייל משלו כמובן), אבל זה לא עובד: חיבור לחשבון גוגל במשתמש אחד מוציא אותי מחשבון גוגל במשתמש השני. וכדי להתחבר מחדש, אני נדרש כל פעם מחדש לתיקיה ריקה. כלומר, אי אפשר אפילו לחזור לתיקיה שהסתכרנה קודם לכן. במלים אחרות, אני לא מצליח להגיע למצב בו לכל משתמש פועל ברקע Google Drive, שמסונכרן עם חשבון הגוגל שלו. ניסיתי לקרוא על זה באינטרנט אבל לא הצלחתי למצוא פתרון לבעיה. נראה ש-drive פשוט לא תומך במה שאני רוצה. אשמח לעזרה איך בכל זאת לעשות זאת. אולי תוכנת סינכרון כלשהי? או יצירת הפרדה בחשבונות ב-windows? תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. לאחרונה החלו בעיות במחשב שלי, שחלונות 7 החלה להשמיע צלילים של ניתוק וחיבור התקן ללא הפסקה ולהתריע כי התקן USB לא מזוהה חובר למחשב. זאת למרות שאני לא עשיתי שום דבר. למה?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by huber,

please do me a favore if u have this file in ur hd (it should be in window?:\windows\system32\config directory please tell me

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Jack_g,

אחרי שאני מתקין את העברית ל חלונות אז לא כל התפריטים הופכים לעברית למשל התפריט של כפתור ימני יצירת תיקיה חדשה או מאפיינים על משהו אז הוא עדיין נשאר באנגלית. מה אפשר לעשות? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום הדיסק C: שלי מלא. ראיתי כי ב-DOC&SET יש לי 4G וחיפשתי מה זה. פתחתי חלון COMMAND ועשיתי DIR /S לתוך קובץ. אני מוצא קבצים במקום שאני לא מצליח לראות בסייר רגיל. הסייר אכן מדווח על קבצים גדולים שם אך לא רואה בסייר הכל מוככון להראות קבצים נסתרים. Directory of C:\Documents and Settings\Yehuda & Anat\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\OGDGPDX5 ויש עוד מקומות אותם אני לא רואה (כמובן שמחיקת קבצים זמניים מ-IE בוצעה וזה לא עזר) לעזרתכם אודה. עריכה: מצאתי, הייתי צריך להיות במצב ADMIN כדי לראות אותם יהודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום במחשב שלי מותקנת המערכת XP, כאשר קיימים 2 משתמשים - אחד אדמניסטרטור ואחד לא. מאתמול, מסיבה לא ידועה, המשתמש שהוא אינו אדמינסטרטור לא מצליח להפעיל את ה-explorer.exe. הדבר קורה בדיוק מתי שהמשתמש מנסה להתחבר. אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: "The application failed to initialize properly (0xc0000022)". ניסיתי גם להפעיל את האקספלורר דרך ה-Task Manager, ועדיין מופיעה לי השגיאה הנ"ל. אשמח לעזרה, תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Posford,

שלום, מה עושה הקובץ rundll32.exe ? זה תקין שהוא רץ לי מעל 10 פעמים בו זמנית על היוזר שאני עובד איתו במחשב ? (מערכת XP) ובנוסף מה עושה הקובץ svchost.exe שרץ על SYSTEM ? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by sh_idan,

קיבלתי מחשב נייד חדש, IBM T41 ויש בו בעיה מוזרה מאוד, הרבה פעמים קורה שהמעבד מנוצל 100 אחוז ע"י RUNDLL32 וזה תוקע לי את כל המחשב, אי אפשר לעבוד איתו וחייב להפעיל מחדש אם יש למישהו רעיון מזה הבעיה המוזרה הזאת או איך ניתן לפתור אותה אודה לכם

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by daniel0089,

מי פה התקין SP2 בטא לויסטה? האם יש שיפור בביצועים וכו'.. או שעדיף לא להתקין בינתיים?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by nikola7,

שלום חברים אני מנסה להתקין ווינ 8.1 ביט שברשותי הנמצא על פלאש דיסק ואני לא מצליח. אני לא יכול להיכנס להתקנה כיוון שהמערכת הקיימת היא 32 ביט. ניסיתי להגדיר את הפלאש דיסק כבוט הראשי ואתחלתי את המחשב אך שום דבר לא קורה וההתקנה לא מתחילה. אני יודע שעליי לפרמט בדרך כלשהי את המחשב ואז איכשהו ההתקנה שעל ההתקן הנייד אמורה לפעול. כיצד עליי לעשות זאת?? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. השאלה בגוף הההודעה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by matan_18,

התקנתי וינדוס אקס פי (פרו) לפניי משהו כמו שנה בערך והכל היה בסדר , עד לפניי כמה ימים המחשב התחיל להיתקע אם אני בנט או משחק הוא נתקע ולפעמים הייתי צריך לעשות לו ריסטארט דרך הכפתור הקטן והמגעיל במארז שבכלל שכחתי שהוא קיים! נכנסתי למאחה הדיסק ובדיקה קצרה הראתה לי שאני צריך לעשות איחוי הדיסק....עשיתי וחשבתי שנפתרו כל הבעיות אבל כאן הייתה הטעות שלי לא רק שהבעייה לא נפתרה זה נהייה יותר חמור ממה שזה היה! :AR15: בדקתי שגיאות על הדיסק וזה לא מצא! אני לא יודע מה לעשות (אני לא רוצה לפרמט) תעזרו לי :'(

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שאני מחכה איזה חצי שעה הוא שוב פועל ל20 דק' ואח"כ שוב אחרי 10 דק' נכבה ואחר כך אחרי 5 דק' יכול להיות שזה וירוס או בעית חומרה?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים