Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
השאלה שלי היא בשביל חבר יש לו בעיה שהוא מקבל הרבה פעמים הודעה שהמחשב נעול והוא לא זוכר את שם המשתמש והסיסמה שלו. אני מניח שיש לו חשבון משתמש אחד במערכת ההפעלה, ואני גם יוצא מתוך הנחה שהוא עובד עם XP האם יש איזה שהיא דרך לגלות מה היה שם המשתמש או הסיסמה שלו? האם הוא יכול לבטל את הצורך בחשבון משתמש?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי הסבר(בעברית...)על ההבדל בין גרסת ההוום פרימיום לבין האולטימייט,וגם להגיד האם ההבדל שווה את המחיר(נראה לי שמשהו כמו 800-900 ש"ח...)? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. קניתי נייד חדש עם ויסטה home premium sp1 64 bit, ואני מתחיל לעבוד איתו, ונכנס איתו לאינטרנט ואז כעבור מס' דקות קופץ לי ריבוע לבן עם הודעת שגיאה- צירפתי תמונה. אחרי שאני לוחץ ok הריבוע הלבן נשאר. אחרי 10 דק' הריבוע הלבן שוב קופץ (למרות שהוא תמיד ברקע של המחשב) הוא קופץ פתאום שוב לקדמת המסך אבל בלי ההודעת שגיאה. חיפשתי בפורום ולא מצאתי מישהו עם בעיה כזאת. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? זה מוזר מאד כי זה קרה לי יום אחרי שקניתי אותו ולא התקנתי משהו מיוחד.. תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
suddenly out of the bloom my windows xp stopped supporting the hebrew languge, giving me strange and gybrish like symbols...(ד??????) i tried to unload and load again the support in the windows disc and tried to fix the windows instalation the strange thing is that in word documents the hebrew is just fine nedd your advice thanx
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם.... אני מישתמש בחלונות 8.1 ניכנסתי לחנות ומוריד אפליקציה mako ומגיע לשידור חיי ערוץ 22 חדשות. ולא נותן לי ליראות שידור חיי. הנה תמונה באתר: כך מקבל הודעה שגיאה וידאו http://sizmedia.com/my.php?i=y4dkuzzy3tyz.png איך פותרים את בעייה שיעבוד שידור חיי ערוץ 2 חדשות? בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי לנובו יוגה 3 יחסית חדש... אני מת על שדרוגים, התחדשות וכו'... אבל משהו בי לא נותן לי לשדרג לוינדוס 10... ההרגשה מוצדקת? פשוט קיבלתי רושם שהמערכת ממש לא יציבה... ושהשקיעו באיך לרגל אחרינו מאשר בתפקוד המערכת עצמה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ויום עצמאות שמח, שידרגתי את המחשב בכונן SSD חדש של SAMSUNG 250GB, יש לי מספר שאלות לגבי ההתקנה של הווינדוס החדש, דבר ראשון - אם אני מעונין להשאיר מהכונן HDD הישן שלי רק את מחיצה D ולפרמט את-C (כל קבצי המערכת הישנים) האם זה אפשרי ואיך? דבר שני - איך אני יכול לעשות שכל קבצי ה-TEMP יהיו על כונן D החדש הכוונה על כונן ה-HDD (הכוונה אחרי התקנת הווינדוס על כונן ה-SSD) תודה מראש טל.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שאני מחכה איזה חצי שעה הוא שוב פועל ל20 דק' ואח"כ שוב אחרי 10 דק' נכבה ואחר כך אחרי 5 דק' יכול להיות שזה וירוס או בעית חומרה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום שפתחתי את המחשב שלי ואחר כך את המחשב השני קיבלתי את ההודעה הזו: Your password will expire in 14 days, do you want to change it now? [Yes] [On] לחצתי על "כן" והגעתי לשם וסיסמא לכניסה למחשב, במחשב שלי אין בכלל סיסמא כי אני האדמינסטרטר, קח שלחצתי ENTER במקום הסיסמא, וקיבלתי הודעה שהשינוי התקבל. במחשב השני, ביטלתי את הסיסמא שהיתה ולחצתי ENTER. ה-XP שלי הוא corporation, ולא צריך התחברות למיקרוסופט לשם רישום, מעבר למספר של ה-25 תוים בהתקנה עצמה. האם גם אתה קיבלתם את ההודעה הזו? האם אני צודקת שזה רק ענין של בטחון וסיסמת משתמש לכניסה למחשב?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה שאני לא ממש יודע איך להתמודד איתה .... הזיכרון שלי מוצף מרגע שהמערכת הפעלה עולה . כבר בהתחלה יש לי 157mb תפוס , ואני לא מצליח לעלות על הבעיה . ניסיתי לסרוק עם התוכנות הבאות ולא יצאמזה כלום : norton antivirus adaware spybot tds 3 האם יש למישהו עוד רעיונות ? דוד
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי קרה לי משהו מוזר יש לי 2 תיקיות של שולחן העבודה במחשב שלי איך אני יכול לסדר את זה כי ברגע שאני משנה את שם אחת התיקיות זה משנה גם את שם של תיקה השנייה יש לי WIN10
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ב-Administrative tools אין לי אייקון כזה....
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כחודש בערך עברתי מווינדוס 7 ל10. בכמה ימים הראשונים לא היה בעיות הכל עבד חלק. אחרי זה פתאום ההתחל הפסיק לעבוד ואז כל השורה של ההתחל בכללי לא חיפש שום דבר של ווינדוס לא עובד ועכשיו זה הגיע לדבר הכי מעצבן הבחירה של רשת אינטרנט לא נפתח בשום צורה שזה אומר רק במקומות שיש לי כמו בבית ובעבודה שהוא זוכר את האינטרנט ומתחבר אוטומטי שום מקום אר אין אפשרות להתחבר לא בלימודים ולא ברכבת לא משנה לאן אני הולך אין לי אינטרנט! ומשום מה המחשב מתחמם ממש שזה היה רק בהתחלה פניתי לווינדוס בטלפון ועלה טכנאי שהשתלט על המחשב ובמשך שעתיים ניסה לסדר בסוף הוא אמר לי אין מה לעשות תחכה שיסדרו את זה.זה כלל פתיחת משתמש חדש והכל. גם לחזור לווינדוס 7 הוא לא נותן הוא רושם שגיאה. השאלה שלי כז…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב בקצרה באופן רנדומאלי המחשב שלי קורס עם השגיאה הזאת: - <Event xmlns="[url]http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">[/url] - <System> <Provider Name="Microsoft-Windows-Kernel-Power" Guid="{331C3B3A-2005-44C2-AC5E-77220C37D6B4}" /> <EventID>41</EventID> <Version>2</Version> <Level>1</Level> <Task>63</Task> <Opcode>0</Opcode> <Keywords>0x8000000000000002</Keywords> <TimeCreated SystemTime="2010-01-22T16:59:01.107636100Z" /> <EventRecordID>66923</EventRecordID> <Correlation /> <Execution ProcessID="4" ThreadID="8" /> …
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ההשלמה האוטומטית באייבי הפסיקה לעבוד לי מישהו יודע אולי איך לפתור את זה ?! זה מציק!!!!!:kopfpatsch::kopfpatsch: צירפתי קובץ תודה מראש אבי
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד, asus m70v, אני מנסה להתקין עליו ווינדוס 10 באמצעות DOK, הוא מזהה את הDOK, מתחיל התקנה ומגיע לשלב של זיהוי הדיסקים הקשיחים, במצב הזה הוא רושם לי שגיאה שלא מצליח למצוא דיסקים קשיחים, חוסר של דרייברים או משהו כזה. ניסתי לעשות active לדיסק הקשיח באמצעות ממשק הcommand line של ההתקנה, ועדיין לא מזהה לי. ניסתי גם לקחת את ההארד דיסק ולהפוך אותו לGPT דרך מחשב אחר, וגם לא עובד. מה אני יכול לנסות בנוסף לפעולות אלה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הכל התחיל שסרקתי את המחשב בתוכנה שנקראת : SpyRemover התוכנה מצאה כמה SpyBots ואני הסרתי אותם. איך שיצאתי מהתוכנה החיבור שלי לאינטרנט נעצר (אני מחובר דרך ראוטר) אני אמרתי לעצמי בוא נעשה ריסטרט זה בטח יסתדר... עשיתי ריסטרט והוינדווס עלה נורא לאט,אני מתכוון ממש לאט! המסך שאומר שהמערכת מכינה את עצמה לעלות (משהו כזה) נשאר בערך דקה וחצי ואז יש את המסך שאומר ברוך הבא וגם זה לקח בערך דקה-דקה וחצי ואז הגעתי לדסקטופ...עד שהסמלים הופיעו לקחה דקה בערך וה-Bar שלמyה איפה שהvתחל והכל היה בעיצוב המקורי שלו...ללא ערכות הצבעים או משהו! לאחר כ20 שניות בערך עולה ההודעה הבאה: _____________________ כיבוי מערכת מתבצע כיבוי של המערכת. שמור את כל עבודותיך והתנתק מהמערכת. הכיבוי הופעל על-ידי NT …
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, לאחרונה רכשתי HTPC חדש לסלון, הוא בעל פתחי USB 3.0 בלבד, הוא הגיע ללא מערכת הפעלה כלל. יש לי בבית DOK להתקנת וינדוס 7 אשר איתו התקנתי וינדוס להרבה מחשבים ללא בעיות מיוחדות. כשהמחשב הגיע נקי לגמרי חיברתי לו את הDOK לפתח USB 3 וגם מקלדת ועכבר אלחוטיים לUSB 3 וההתקנה עלתה בלי בעיה ויכולתי לנווט בעזרת העכבר והמקלדת. לאחר ההתקנה הכל רץ כמו שצריך והורדתי Driver Booster והתקנתי לו את כל הדרייברים שהיו, כולל דרייבר לUSB 3. מאז היו לי כמה בעיות עם המחשב והחלטתי שאני רוצה לפרמט אותו ולהתקין מחדש וינדוס 7. הבעיה היא שכרגע הוא מגיע למסך BOOT דרך הDOK אבל ברגע שהוא שם כל יציאות הUSB "נרדמות" ושום דבר לא עובד, לא העכבר לא המקלדת ולא הDOK. חיברתי עכבר ליציאה האופטית הרגי…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. לוח האם שלי מת (DFI ULTRA-D). רכשתי במקומו לוח של גיגהבייט K8N-SLI. למיטב זיכרוני החלפת לוח אם עם אותו צ'יפסט לא אמור לגרום בעייה מבחינת מערכת ההפעלה - לא? זכור לי פעם שקראתי היכן שהוא שיש דרך "לשכנע" את מערכת ההפעלה להתגבר על החלפת רכיב כגון לוח אם - מישהו יודע איך? מצאתי הרבה מאמרים על איך להתכונן לזה לפני ההחלפה, אך לצערי לי זה ממש לא רלוונטי, הלוח אם שלי פשוט מת ללא הכנה, מה שלא איפשר לי להתכונן להחלפה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נוכחתי לשים לב לכך, שבעוד סרטונים בפורמטים של AVI ו-MP4 למשל, מציגים תמונת פתיחה בחלונות 7, סרטונים בפורמט FLV מציגים רק לוגו גנרי של נגן המדייה המשוייך אליהם (במקרה שלי Media Player Classic) ולא מציגים תמונת פתיחה. הדבר מחייב אותי להוריד מיוטיוב סרטונים בפורמט MP4 על מנת שתהייה תמונת פתיחה לסרטון, דבר שעשוי להוריד במקצת את איכות הסרטון, שכן בעת הורדה בפורמט שאיננו FLV, הסרטון עובר המרה לפורמט המבוקש, דבר שכרוך באובדן כלשהו מאיכות הסרטון, גם אם בוחרים באיכות המירבית. מה הסיבה לבעייה? (כל הסרטונים אצלי במחשב, הינם סרטונים שהורדו מיוטיוב, וחלקם הורדו כ-FLV)
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לשנות את ההגדרות של המשתמש שלי (WIN7 - משתמש בקבוצת administrators) שכל תוכנה שאני פותח ירוץ לי ב-elevated mode באופן דיפולטי. מבלי ללחוץ על קליק ימני ואז על elevated mode. ואני רוצה שההגדרה הזאת תחולגם על regedit ושאר הכלי ניהול של מייקרוסופט. חיפשתי וחיפשתי וכל מה שמצאתי הם הוראות לאיך לפתוח בelevated mode את ה-CMD. והצעות להנמיך את הUAC אני מצפה שאני צריך לשנות ערך כלשהו ב-registry אבל אני לא מצליח למצוא איזה אחד הוא. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בכל מחשב שלא יתן להפעיל תוכנות\משחקים פרוצים ויהיה קשה לעקוף אותו האם זה נכון? כי השמועה הזאתי מתחזקת בזמן האחרון... עריכה: למי שלא הבין אני מתכוון שיתחילו ליצר צ'יפ שמונע מתוכונת פרוצות לעבוד על המחשב כאשר longhorn יצא...
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא מבין מה ההבדלים ביניהם יש מקרים שאני רואה בתרגילים שנותנים ב share permission הרשאות ולפעמים הפוך שנותנים ב ntfs permission הרשאות איך אפשר לדעת מתי להשתמש במה?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כרגע מותקנות לי במחשב XP וWINDOWS 7 ובכל הפעלה של המחשב מופיע לי מסך בו אני מתבקש לבחור איזו מערכת הפעלה להעלות. איך אני מבטל את המסך הזה כך שרק WINDOWS 7 תעלה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-