עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי, לאחרונה רכשתי HTPC חדש לסלון, הוא בעל פתחי USB 3.0 בלבד, הוא הגיע ללא מערכת הפעלה כלל. יש לי בבית DOK להתקנת וינדוס 7 אשר איתו התקנתי וינדוס להרבה מחשבים ללא בעיות מיוחדות. כשהמחשב הגיע נקי לגמרי חיברתי לו את הDOK לפתח USB 3 וגם מקלדת ועכבר אלחוטיים לUSB 3 וההתקנה עלתה בלי בעיה ויכולתי לנווט בעזרת העכבר והמקלדת. לאחר ההתקנה הכל רץ כמו שצריך והורדתי Driver Booster והתקנתי לו את כל הדרייברים שהיו, כולל דרייבר לUSB 3. מאז היו לי כמה בעיות עם המחשב והחלטתי שאני רוצה לפרמט אותו ולהתקין מחדש וינדוס 7. הבעיה היא שכרגע הוא מגיע למסך BOOT דרך הDOK אבל ברגע שהוא שם כל יציאות הUSB "נרדמות" ושום דבר לא עובד, לא העכבר לא המקלדת ולא הDOK. חיברתי עכבר ליציאה האופטית הרגי…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by alex28,

היי קרה לי משהו מוזר יש לי 2 תיקיות של שולחן העבודה במחשב שלי איך אני יכול לסדר את זה כי ברגע שאני משנה את שם אחת התיקיות זה משנה גם את שם של תיקה השנייה יש לי WIN10

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. השאלה שלי היא בשביל חבר יש לו בעיה שהוא מקבל הרבה פעמים הודעה שהמחשב נעול והוא לא זוכר את שם המשתמש והסיסמה שלו. אני מניח שיש לו חשבון משתמש אחד במערכת ההפעלה, ואני גם יוצא מתוך הנחה שהוא עובד עם XP האם יש איזה שהיא דרך לגלות מה היה שם המשתמש או הסיסמה שלו? האם הוא יכול לבטל את הצורך בחשבון משתמש?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by heleriko,

יש לי וינדוס אקס.פי פרו , לאחרונה החלו לי בעיות כאשר אני מעוניין להחליף מעברית לאנגלית ולהיפך(בעזרת לחיצות על מקשי אלטשיפט) לעומת זאת עם העכבר אני מצליח להחליף לאחר מספר לחיצות ארוך מן המקובל (לקוח למחשב זמן להגיב על כך ולא תמיד זה מצליח) בעבר הכל עבד בצורה תקינה ולא התקנתי שום תוכנה חדשה לאחרונה. למרבה הפלא כאשר אני עובד עם איי סי קיו בחלון הודעה רגילה המקשים חוזרים לתפקד והשפות מתחלפות בצורה תקינה. יש לציין גם שההחלפה לא מתבצעת תחת אקספלורר בנסיון למלא מסמכים שאלונים לכתוב בפורומים וכיוצא בזאת.... מה עושים? בעיה נוספת היא שאני מנסה להשתמש בנטקס (בה השתמשתי עד לפני מספר ימים) אבל משום מה כאשר אני כותב של של חברה שהאתר שלה היה עולה לי בלי בעיות בעבר, כיום עולה לי מן חלון…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by KoM,

ניסיתי להתקין תוכנת צריבה על הוינדובס שלי וההתקנה נכשלה, ומעכשיו אני מקבל בכל התחלת הוינדוס את ההודעה הבאה ומיד ארחריה מסך עזרה... עזרה ?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by kakikwaski,

זה התחיל כששחקתי לראשונה Bioshock על המחשב שלי. חשבתי שזה בגלל הFraps, סגרתי את התוכנה וזה אכן פתר את הבעיה לזמן מה. לאחרונה המחשב שלי קורס יותר ויותר גם כשאני לא משחק במחשב שלי (פעמיים בלילה אחד) וזה קורה בעיקר שאני משחק במחשב לדוגמא ב-FarCry 2, Prototype, Left 4 Dead וBioshock. הבעיה היא שהמחשב ללא הודעה מוקדמת קורס, מופיע המסך הכחול, זה סופר למטה עד 100 ומתחיל את המערכת מחדש. המפרט של המחשב שלי הוא כזה: Core 2 Due E8500. GTX 260. 4GB RAM. לוח אם של ASUS - P5QC. וספק כח של ENERMAX - PRO 82 יש למישהו פתרון בבקשה?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by INFERNO,

ניראה שזה משהו של Borland אבל מה ?..

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום, יש ברשותי Windows 8.1 (מקורי). עכשיו קיימות 2 בעיות כפי שציינתי בכותרת. 1. הגדרות צריכת חשמל מתאפסות אחרי כל הפעלה מחדש - לדוגמה אני מגדיר בהירות מסך ל40% אחרי הפעלה מחדש זה קופץ בחזרה ל- 100% ככה כל פעם מחדש. 2. ההגדרות של עדכון מערכת אוטומטי מתבטל אחרי כל הפעלה מחדש. ואז קופת לי הדגל בשורת המצב למטה ומציין לי זאת. לא משנה כמה פעמים הגדרתי לו שיעדכן אוטומטית זה חוזר למצב הזה. אני ישמח אם משהו יוכל לעזור לי עם הבעיות האלה - אני מאמין שהם קשורת אחת לשנייה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. Started by kaisman,

רציתי לשאול אותכם דבר כזה: יש לי חברים שאומרים שבWINDOWS XP משחקים לא עובדים טוב כמו ב 98 הם צודקים?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. שלום. אני רוצה לשנות את ההגדרות של המשתמש שלי (WIN7 - משתמש בקבוצת administrators) שכל תוכנה שאני פותח ירוץ לי ב-elevated mode באופן דיפולטי. מבלי ללחוץ על קליק ימני ואז על elevated mode. ואני רוצה שההגדרה הזאת תחולגם על regedit ושאר הכלי ניהול של מייקרוסופט. חיפשתי וחיפשתי וכל מה שמצאתי הם הוראות לאיך לפתוח בelevated mode את ה-CMD. והצעות להנמיך את הUAC אני מצפה שאני צריך לשנות ערך כלשהו ב-registry אבל אני לא מצליח למצוא איזה אחד הוא. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by asafgolan,

כרגע מותקנות לי במחשב XP וWINDOWS 7 ובכל הפעלה של המחשב מופיע לי מסך בו אני מתבקש לבחור איזו מערכת הפעלה להעלות. איך אני מבטל את המסך הזה כך שרק WINDOWS 7 תעלה?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. היי, - מערכת ההפעלה שלי:WINDOWS 7 ULTIMATE 64-BIT בעברית. *השאלה בכותרת. *התקנת התוכנה לפיענוח מסכים כחולים מהמדריך באתר נכשלה. **מצורף קובץ הDMP (קובץ הDump). - מבקש עזרה בפיענוח שלו בבקשה... תודה רבה מאוד מראש . [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Jack_g,

אחרי שאני מתקין את העברית ל חלונות אז לא כל התפריטים הופכים לעברית למשל התפריט של כפתור ימני יצירת תיקיה חדשה או מאפיינים על משהו אז הוא עדיין נשאר באנגלית. מה אפשר לעשות? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. יש לי מחשב מוגן, פחות או יותר. יש לי את אאוטפוסט FW, ואת קספרסקי כAV. אבל לאחרונה קיימת אצלי תופעה מוזרה. פתאום, משניה לשניה, בלי שאני אוריד כלום, לא בקצב שאני יכול להוריד בו אפילו (עשריה מגה לשניה, יותר, פחות), וגם כשהאינטרנט כבוי, המקום הולך וקטן, עד שאין מקום יותר. כשאין מקום, או סתם ככה, פתאום יש שני ג'יגה של מקום, ושוב זה מתחיל לרדת ולרדת, עד שלא נשאר מקום. הרצתי את כל הסריקות, ואין לי שמץ של מושג מזה! מקוום שתוכלו לעזור לי בנושא הנ"ל, גבריאל.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by url,

אהלן אם אני רוצה ליצור אייקון של סגירת המחשב או של ריסט על ה-desktop או באחד ה-toolbars איך אני עושה את זה?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by בוני70,

יש תאריך ליציאת windows 7 sp2 ?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום רב, נניח שיש לי קובץ שהסיומת שלו היא RAR.HTML ואני מעוניין למחוק את ה-HTML. כמובן שכאשר מדובר בקובץ אחד, הפעולה הינה קלה ופשוטה. השאלה היא מה קורה כאשר יש לי 100 קבצים כאלה, שבכולם אני רוצה למחוק את ה-HTML. האם יש דרך אלגנטית לעשות זאת במהירות באמצעות שימוש בכלים של WINDOWS ,או אולי באמצעות תוכנה כלשהי ? (במקרה של תוכנה, הנושא הזה יצטרך לעבור מן הסתם לפורום המתאים) תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by BenK,

מישהו זוכר מה עושים כשיש ב Win 2000 וב Winxp בעיות עברית למשל בICQ יש לי Win 2000

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום לכולם, לפני כמה ימים התקנתי דיסק קשיח חדש ופירמטתי את כל האחרים. כרגע יש לי 3 דיסקים מחוברים. המחשב נהיה ממש כבד ובקושי זז. אשמח אם מישהו יעזור לי לפטור את הבעיה. איפה להתחיל?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by thebenjamin,

שלום, יש לי תקייה ובה סרטי וידיאו, משום מה שמתי לב בשלב מסויים שאני לא יכול להיכנס אליה: הגישה נדחתה. ניסיתי לקחת בעלות על התקייה, זה לא מציג את הבעלים הנוכחי וכשאני מנסה להגדיר בעלות מחדש זה שוב רושם שהגישה להגדרת בעלים חדשים נדחתה. ניסיתי להוריד איזשהו REG שמוסיף אופציית TAKE OWNERSHIP אבל גם זה לא עזר והמצב נשאר בעינו. איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Ibrow-Now,

מתי?!

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום לכולם לפני כחודש בערך עברתי מווינדוס 7 ל10. בכמה ימים הראשונים לא היה בעיות הכל עבד חלק. אחרי זה פתאום ההתחל הפסיק לעבוד ואז כל השורה של ההתחל בכללי לא חיפש שום דבר של ווינדוס לא עובד ועכשיו זה הגיע לדבר הכי מעצבן הבחירה של רשת אינטרנט לא נפתח בשום צורה שזה אומר רק במקומות שיש לי כמו בבית ובעבודה שהוא זוכר את האינטרנט ומתחבר אוטומטי שום מקום אר אין אפשרות להתחבר לא בלימודים ולא ברכבת לא משנה לאן אני הולך אין לי אינטרנט! ומשום מה המחשב מתחמם ממש שזה היה רק בהתחלה פניתי לווינדוס בטלפון ועלה טכנאי שהשתלט על המחשב ובמשך שעתיים ניסה לסדר בסוף הוא אמר לי אין מה לעשות תחכה שיסדרו את זה.זה כלל פתיחת משתמש חדש והכל. גם לחזור לווינדוס 7 הוא לא נותן הוא רושם שגיאה. השאלה שלי כז…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אני מעוניין בפתרונות Low-Level ללא שימוש בתוכנה של צד שלישי לשינוי אייקונים ב-Windows 2000 Professional. האייקונים שאני רוצה לשנות הם אייקונים של תיקיות, אייקונים של ה-Control Panel, אייקונים של ה-Toolbar בתיקיות וכל אייקון אחר שההגדרה שלו חבוייה ולא ניתנת לשינוי באמצעים רגילים. אני מכיר תוכנות שמאפשרות לשנות חלק מהאייקונים הנ"ל. אולם, אני מעוניין בפתרונות Low-Level שמצריכים שימוש ב-Registry ובקבצי מערכת אחרים לצרכים לימודיים.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by wooper,

אני לא מבין מה ההבדלים ביניהם יש מקרים שאני רואה בתרגילים שנותנים ב share permission הרשאות ולפעמים הפוך שנותנים ב ntfs permission הרשאות איך אפשר לדעת מתי להשתמש במה?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by אריק9,

אהלן אנשים, אני חייב את המערכת הזאת ולכן יש לי מספר שאלות כי אני יודע שיש כאן כמה גאונים שאפשר להיעזר בהם יש לי כרגע וינדוס 7 אולטימייט 64 ביט מותקן על המחשב. כשאני מנסה להתקין את וינדוס סרבר 2008 אני רואה שבזמן ההתקנה זה שואל אותי על "Upgrade" או Custom מה שמשאיר אותי בהרבה סימני שאלה. האם ההתקנה של Windows Server 2008 תמחוק לי את הוינדוס הקיים או שתעשה לי בעיות ? האם ההתקנה הזאת היא בנוסף לוינדוס הקיים ? איך העיניין הזה עובד ? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים