Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
ל XP SP2 היה תיקון לפתיחת יותר connections האם גם לויסטה יש Fix כזה? פשוט הויסטה מידי פעם פשוט קופאת לי ולא ניתן לעשות כלום מלבד ריסט,כשאני בודק ב event view אני שם לב שאולי ה tcp גורם לכך.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
בימים האחרונים מופצים ב ICQ הודעות אשר אומרות(למרות שהבדיחה ישנה כבר היא חזרה שוב) "שהקובץ Jdbgmgr.exe הוא וירוס ויש למחוק אותו מיד" הקובץ הנ"ל מצויר בדובי הבדיחה המצחיקה הזאת לוקחת יתרון על התפתחויות של תולעת W32.bugbear@mm הקובץ Jdbgmgr.exe מזכיר בבדיחה שיש לו Icon של דובי אבל לעומת זאת התולעת W32.bugbear@mm זהו קובץ exe.* אבל אינו כולל Icon של דובי על הבדיחה באתר Symantec אם הינכם מחקתם את הקובץ ורוצים לשחזר אותו תעקבו אחר ההוראות שנמצאות פה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש מושג איפה אני מוצא שומר מסך יפה, משהו בסגנון 3D? אין לי בעיה שינצל קצת את הכרטיס מסך שלי.
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
היי הכל התחיל במסך כחול עם הודעת שגיאה ״kernel_data_inpage_error", נראה לי, זה נעלם די מהר. הכל היה בסדר לפני, פתאום באמצע סרט, הסרט נתקע, המחשב נתקע ואז מסך כחול. אחר כך נתקע ב windows starting אחר כך נתקע במסך אחר בהעלאה ואחר כך עלה כרגיל משום מה, ניצלתי את ההזדמנות לגבות מההארדיסק ובאיזה שלב לאחר חצי שעה המחשב כנראה קרס, עשה ריסטארט ושוב נתקע. שיניתי את הביוס לדפולט והפעם מקבל שגיאת boot error 0xc00000e9 ומאז זה קורה כל פעם. לפחות בעיה עקבית עכשיו. מתישהוא בכל התהליך הזה הייתה אפשרות לווינדוז סטארטאפ ריפייר אבל הוא נכשל. הדיסק התקנה עולה אבל מביא אותי למסך שחור. לא נתקע אבל רק מסך שחור וסמן עכבר שזז. ניסיתי להעלות עם ההארדיסק מנותק והדיסק התקנה עלה עם אפשרויות אבל לא …
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה אני מקבל הודעה שלא ניתן להשלים את הפרמוט מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
כל איתחול זה מוסיף לי את זה למרות שכל פעם אני מבטל א. מזה ? ב. למה זה חוזר בכל איתחול ג אפשר להיפטר סופית מזה ? (לא אוהב דברים שעולים לי בהתחל)... win xp SP2 תודה.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
לא מצא חן בעיני אחי הצעיר שהחלטתי לנעול בפניו בססמא את המחשב (כיון שהוא יושב שעות ומזניח דברים אחרים) והוא מצא תוכנה שמוחקת את הססמא של האדמיניסטרטור. שמתי ססמא במשתמש שלו ובאדמיניסטרטור, הוא מצא תוכנה שמוחקת את הססמא של האדמיניסטרטור ודרכו הוא מחק את הססמא של המשתמש שלו... מישהו יודע/ מכיר אולי תוכנה שעולה לפני טעינת הווינדוס ומבקשת ססמא? ראיתי פעם תוכנה שעולה בדוס מיד כשמדליקים את המחשב וכדי להכנס להרדיסק ולטעון ממנו נתונים (וע"י כך לטעון את מערכת ההפעלה) צריך ססמא.. תודה רבה לעוזרים. יו"ט.
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב! יש לי HD עם מערכבת הפעלה XP לא פעילה. לפני פירמוט גיביתי את כל המידע החשוב חוץ מקובץ הContacts שלי בOutlook Express, לא הצלחתי למצוא את המקום בו ממוקם. איפה ממוקם הקובץ הזה? איך לגבות את Contacts אם המערכת הפעלה נדפקה, ולא ניתן להפעילה בכלל? נ.ב בוצע חיפוש לא נמצאה תשובה רלונטית. תודה מראש L.A
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמותקן עליו XP SP2 עם כל העדכונים. היוזר הראשי שלו הוא אדמיניסטרטור והיוזר היחיד ואין לו סיסמא. אבל מדיי פעם הוא דורש סיסמא בשביל להכנס למסך הראשי למרות שאין סיסמא. כמובן שבאותו רגע אין הרבה מה לעשות חוץ מלהפעיל אותו מחדש. למישהו יש רעיון למה הוא סכיזופרן?
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
זוכרים את טכנולוגיות ה-Securom וה-SafeDisc שעשו לגיימרים חיים קשים במהלך העשור הקודם? חלונות 10 רואה בהם נוזקות ותבלום שימוש במשחקים הכוללים אותן לכתבה: http://hwzone.co.il/משחקים-עם-הגנות-קבצים-וותיקות-וידועות/
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי Windows Vista Ultimate x86 SP1. פתחתי את הקובץ hosts ב-Notepad ושיניתי אותו, אבל הוא לא נותן לי לשמור אותו. אני מקבל הודעת שגיאה: Cannot create the C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts file. Make sure that the path and file name are correct. מה אני צריך לעשות?
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
הנה צילום מסך לתוצאה המוצגת לי כשאני מחפש למשל את המחשבון: http://srv1.jpg.co.il/6/561bb4076f249.jpg תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למה כשאני מעלה את הווידווס(XP PRO) אז במסך השחור אני לא רואה את הזיכרון של הכרטיס מסך רץ וגם את סוג הלוח והמעבד?
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שיכולה להעלים את סרגל הכלים ב-DESKTOP ולא להעלים גם את האייקונים שפועלים למטה. ? ניסיתי כבר מספיק תוכנות ואף אחת לא עושה את העבודה כמו שצריך. תודה.
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי WIN XP . יש לי שתי מחיצות (כוננים) אחד - C שני - D עכשיו אני רוצה למרפט את הכל את כל המחשב... ה- WIN יושב על C ... איך אני עושה את זה?? קודם מפרמט את D ואז את C עכשיו לשאלות: 1) אז לפרמט קודם את D ואז את C ? 2) אחרי זה זהו? או שיש עוד משהו לפרמט? אשמח לתשובות תודה עריכת המודר: כותרת נערכה.
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני עובד במתן תמיכה ללקוחות בשטח. במלון שיש בו דומיין יש לי תחנה אחת שהיא בדומיין עם משתמש שהוא מנהל במחשב המקומי ובדומיין הוא "domain user". כך כל התחנות מוגדרות בדומיין הזה. על אותו מחשב יש מדפסת משותפת וגם תיקיה משותפת עם הרשאות "full controll" ל"everyone". בשכנים ברשת אני רואה את שם המחשב ובלחיצה עליו אני מקבל הודעה שאין לי הרשאה... גם מהשרת כ"administrator" אני לא מורשה להיכנס לשם המחשב הזה... ניסיתי להוציא את התחנה מהדומיין ולהכניס אותה שוב וזה לא עזר. יש לציין שישנם מחשבים אחרים שיש בהם שיתופים ויש לי אפשרות להיכנס אליהם מכל תחנה. כמו כן מהתחנה הבעייתית אני יכול להיכנס לשיתופים של אחרים אך לא להיפך... השרת הוא Server 2003 Standard Edition. לא נראה שהבעיה היא …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, התקנתי ויסטה בנוסף לWIN7 שלי ובהתקנה התווסף לי כנון בגודל 200 MB והוא מאוד מציק לי בעיין , איך אני מסתיר אותו? למחוק אותו בלתי אפשרי כי הוא הBOOT DRIVE של הויסטה ,יש דרך להסתיר ? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב את הויסטה שהורדתי לדיסק DVD ולעשות ממנו BOOT כדי להתקינו.. איזה תוכנת צריבה אני צריך ואיך אני עושה את זה.. נ''ב יש לי nero7 ???
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
היי, פתאום כל האייקונים שלי נהיו מבולגנים כאלו שאני לוחץ על התחל לא מבינים כלום הכל קווים כאלו הכל השתנה והתבלגן! אפילו פרינט סקרין אי אפשר להביא.. זה יוצא מטושטש. מה עושים? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי קישור להורדה של ווינדוס XP PRO באנגלית? חיפשתי ולא מצאתי. אם אסור לתת פה קישורים להורדות לא חוקיות אז תתנו לי בבקשה אתר הורדות גדול באנגלית (משהו בסגנון של להלה). תודה.
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני מקבל מידי פעם עדכונים אבל שום דבר לא עדכן לי עדיין את הגרסה של הווינדוס.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. לחבר שלי הייתה בעייה הנרטון שלנו נדפק לכן הייתי צריך להסיר את הנורטון ידנית והשתמשתי ב SymNRT להסיר מה של ידעתי שזה יסיר את כל מוצרי נותן כולל הגוסט והפיירוואל. לאחר מכן התקנתי פנדה אנטי וירוס ומשום מה כל דבר שאני מנסה להתקין נתקל בשגיאה (winzip , winrar). מה לעשות עכשיו לפרמט ? מערכת הפעלה:windows xp
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
This is my 2nd thread about this situation, because in the previous none helped me. I use windows XP pro and I got no hebrew, I know how to set that I will but it is just not working, the following pictures will say it all, if you know whats the mistake please tell me: http://planet.nana.co.il/elixir/1.JPG http://planet.nana.co.il/elixir/2.JPG http://planet.nana.co.il/elixir/3.JPG http://planet.nana.co.il/elixir/4.JPG http://planet.nana.co.il/elixir/5.JPG Please tell me what to do in HEBREW. thanks! BY THE WAY, if the links doesn't work, copy paste it in the adress bar.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. אני עובד עם הפקס של XP והכל בסדר, רק שמשום מה, למרות שאני מגדיר לו תיקייה מסויימת אליה יקבל את הפקסים, הוא מקבל לתיקייה הזו ולתיקיית TEMP בלוקל סטינגז לסירוגין. יותר גרוע מזה, הוא מקבל לסירוגין גם לפקס האמיתי של HP שיש לי, ולפעמים למחשב. בלי סיבות שברורות לי. 2. האם אני יכול להשאיר את המחשב כבוי, כשהוא עדיין מוגדר לקבל, ואז הפקסים יתקבלו במכשיר הפקס (האמיתי) שיש לי? 3. חיפשתי אם מישהו כבר שאל על זה אך לא מצאתי. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
המפרט פה בצד האלה היא אם יש תמיכה מלאה לדרייברים ולא גרסאות בטא
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-