עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ido567,

מה קורה? משום מה קופצות לי הרבה שגיאות זיכרון שפשוט הורסות לי את המחשב: פעם בכמה זמן המחשב עושה קול ארוך של שגיאה, המסך נמרך בצבע אפור ואז הוא מתרסט הרבה פעמים קופצת השגיאה הזאת : http://imageshack.us/photo/my-images/851/56471000.png/ באינטרנט כשאני באתרים שצורכים Flash אז תמיד התוסף נופל ותוקע את האינטרנט והבעיה הכי גרועה כל פעם שאני מנסה להיכנס לתיקייה במחשב - כולל המחשב שלי כתוב לי "ממשחק מסוג זה לא נתמך"!! ובנוסף אין שמע במחשב תודה מראש

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  2. Started by sagigs,

שלום רכשתי לפטופ DELL וקיבלתי איתו WIN7 האם אני יכול להתקין את הוינדוס על מחשב נוסף שיש לי ? (נייח ולא DELL) אני מתכנן לרכוש מחשב נייח חדש וחבל לי לשלם 420 ש"ח על עוד מערכת הפעלה אם יש פתרונות נוספים אשמח לשמוע תודה רבה

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  3. Started by אופק008,

אהלן חברים יש לי WINDOWS 7 64 BIT וכשאני מנסה לתת פקודות בCMD הוא לא נותן לי... ראה תצלום Uploaded with ImageShack.us

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. במחשב הנייד שלי כשאני מחבר רמקולים חיצוניים או אוזניות אליו הרמקולים הפנימיים ממשיכים לעבוד.איך אני אוכל לבטל אותם בזמן שהרמקולים החיצוניים מחוברים?יש לי מחשב של TOSHIBA SATELITE WINDOWS 7 הדרייבר של הסאונד שלי הוא של REALTEK הרמקולים מחוברים דרך היציאה של האוזניות.

• 2 תגובות
    • 4.2k צפיות
  5. Started by shdrthki1,

קניתי מחשב חדש ואיתו WIN7 מקורי מגרסאת OEM ואני הבנתי שאי אפשר להתקין אותו על מחשב אחר גם אם הוא נמחק מהמחשב הקודם , אבל זה תקף גם על שדרוג כלשהו במחשב ? אם אני יחליף לוח אם +מעבד+דיסק קשיח+זכרונות וכרטיס מסך ואני יתקין מחדש את הווינדוס מיקרוסופט לא יגידו לי שזה מחשב חדש ואסור לי להתקין אותו על המחשב המשודרג ? וגם אם נגיד משהו שקצת יותר קשור למציאות שלי עכשיו, הדיסק הקשיח שלי עומד למות (כמובן שיש אחריות והוא יוחלף) אבל ברגע שאני יחליף אותו אני יצתרך להתקין את הווינדוס מחדש אבל אסור להתקין אותו יותר מפעם אחת , לדעתכם זה יצור לי בעיות ?

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  6. Started by Gil28,

בעייה ממש מעצבנת. כשאני משנה את השפה במקלדת (alt+shift) השפה בסרגל שבשורת המשימות משתנה לעברית, אבל הכל נכתב באנגלית. הדבר נכון הן לדפדפן והן למעבדי תמלילים, כאשר אני כותב עכשיו משורת החיפוש שבתפריט התחל וזה כותב בעברית.

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  7. Started by tomsher,

שלום יש לי בעייה - הקספלורר נפתח עם הדלקת המחשב. הדבר מאד מאט את תהליך ה-startup. כמו כן ב - msconfig אני לא מזהה את האקספלורר בתגית ה startup על מנת לבטלו. הרצתי מספר תכנות spyware אבל זה לא עזר... מישהו יכול לעזור???? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by YARONGT,

שלום יש לי מחשב נייד lenovo s-10-3 מעבד n455 1 giga ram ובלי מאמץ ואחרי סגירת תוכניות במנהל משימות רשום שהמחשב אוכל בין 670 ל840 מגהבית ראם וגם שאני מנסה להפעיל עליו need for speed undergrund2 [אני לא חושב שזו כל כל בעיה בישבילו] ועוד משחקים ישנים הוא פועל לי על 4-8 fps יש אפשרות לתקן את האכילה הזאת ועוד משהו אני חושב אולי שזה בגלל הווינדוס 7 [סטרטר]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by eranmor,

שלום לכולם, לאחרונה הנייד שלי התחיל בבעיה מוזרה וחדשה חלק מהSERVICES פשוט הפסיקו לפעול ואי אפשר להפעיל אותם (גם לא ידנית) מדובר למשל בwindows audio וגם בWLAN AutoConfig ועוד תהליכים נוספים כתוצאה מכך אין שמע ואין אפשרות להתחבר לרשת (גם לא קווית) ויש עוד בעיות נוספות כשאני מנסה להפעיל אותם ידנית אני מקבל הודעה Windows could not start the WLAN AutoConfig service on local computer Error 1068: The dependency service or group faild to start. זאת דוגמה לתהליך אחד אך זה קורה גם בתהליכים נוספים מישהו מכיר את הבעיה ויודע מה צריך לעשות?

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  10. שלום לכם, לאחרונה היה לי וירוס על המחשב שגרם לאייקונים שלי להיעלם בהארד דיסק הנייד גם אחרי שהסרתי אותו, הקבצים שם רק אי אפשר לראות אותם. יש למישהו מושג איך לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  11. יש לי Office 2010 HEB אני מנסה להתקין אותו על Win Server 2008 Eng ומקבל הודעה: The language of this istallation package is not supported by your system יש מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  12. Started by Rimo,

שלום לכולם, בבקשה תעזרו לי, אם מישהו נתקל בתופעה כזאת. במחשב של חבר שלי פיתאום אחרי הדלקת מחשב נהיה בעיה של Windows explorer.exe. מערכת הפעלה - Windows 7 כאשר הווינדוווס עולה ישר קופץ חלון עם תיקון שגעיות אוטומטי ומחפש מחפש, אחרי דקה קופץ עוד חלון של שגעיה וכותב שלא מוצא איזה קובץ ב- explorer ושוב נכנס ללולאה ומתחיל שוב לעבוד תיקון שגיעות אוטומטי וככה אין סוף. אי אפשר ללחוץ על שום דבר אחר הכל קורה מהר מאוד. כשסוגרים זה קופץ שוב. נכנסתי למצב safe mode היה בסדר, הרצתי את AVG אנטיוורוס, לא נראה לי שמצא משהו, הרצתי Spyboot search and destroy זה מצא רק cookies מחקתי אותם גם. כשהעלתי ווינדוס במצב רגיל הכל ממשיך עם השגיעה הזאת. העלתי מחשב מהמצב התקין האחרון - לא עוזר. …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Aviv C,

מערכת ההפעלה היא Windows XP. יש לי שני דיסקים קשיחים פיזיים. כרגע על כל דיסק יש מחיצה אחת. על הדיסק הראשון שמזוהה יש מחיצה בשם C ועל הדיסק השני שמזוהה יש מחיצה בשם E. מערכת ההפעלה מותקנת על E. אני רוצה לפצל את C לשתי מחיצות. יש לי את כל המידע מגובה על E ולכן לא זאת הבעיה. ככל שאני יודע בשביל לפצל את C אני צריך קודם למחוק את C ואחר כך ליצור שתי מחיצות חדשות. הבעיה היא שכשפתחתי את Disk Management ראיתי ש- C מסומנת כמחיצת מערכת ואני לא יכול למחוק אותה. האם יש איזושהי דרך לפצל את C למרות שהיא מחיצת מערכת?

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  14. Started by dotan3310,

שלום לתותחים! תיאור מצב: אני משתמש במחשב נייד, לפעמים אני שומע דרך הרמקולים של המחשב ולפעמים כשאני רואה סרט או שומע מוזיקה אני מחבר כבל RCA ושומע דרך המערכת קולנוע ועכשיו לבעיה: כשאני מסתפק ברמקולים של המחשב אז הכבל מנותק וכשאני שומע בקולנוע ביתי אני מחבר את הכבל, היום שמתי לב שהחיבור נהיה רופף מעט (החיבור של הכבל למחשב נייד - היציאה של האוזניות כביכול) עקב הכנסה והוצאה חוזרת של הכבל למחשב ועכשיו לשאלה: כאשר אני מחבר את הכבל ליציאת האוזניות המחשב מנתב את השמע אל היציאה ומנתק את השמע מהרמקולים של המחשב... האם אני יכול להשאיר את הכבל מחובר תמיד ליציאה של המחשב מבלי שהמחשב יכבה לי את הרמקולים של המחשב?? כך אני אוכל להשאיר את הכבל מחובר תמיד ולא יהרס לי החיבור... יש לי נייד ש…

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  15. כשאני מדליק את המחשב מופיע לי מסך שחור, GRUB loading, ואז בחירה בין מערכות הפעלה (xp ולינוקס אובונטו). אני פשוט רוצה לבטל את זה וכשאני אדליק את המחשב ה-xp יעלה לבד בלי שום בחירה. איך עושים את זה ?

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  16. Started by barak1lavi,

שלום רב יש לי hard disk שעליו מתקנות 2 מערכות הפעלה לינוקס ו-WINXP 2. מערכות ההפעלה עבדו הצורה טובה עד ששניתי משהו בWIN שגרם לכך שבכל פעם שאני מנסה להעלות אותו המערכת מבצעת איתחול באופן אוטומטי (בשלב שבו כתוב XP ורצים הקווים הכחולים). הלינוקס עובד באופן תקין. חיברתי את ה-hard disk למחשב אחר (בנוסף לhard disk שקיים בו) ולאחר העלאת WIN של המחשב השני אפשר להיכנס לקבצים של הhard disk הראשון (שלא ניתן לעלות באמצעותו את WIN). מה אני צריך לעשות כדי לגרום להצליח להעלות את הWIN ע"י ה-hard disk הראשון? ד"א לא ניתן להכנס לsafe mode תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  17. Started by SLI/CF,

האם ישנה אפשרות של העתקה של מערכת הפעלה מדיסק אחד לדיסק אחר? משום שהיא נצרבת על גבי הדיסק הקשיח איני בטוח אם זה ניתן להוצאה לפועל תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by Kenny,

היי אנשים.. תמיד התקנתי 7, על XP ללא בעיה. עכשיו אני רוצה לעשות את זה בצורה ההפוכה.. זה מחשב של עסק שהתוכנות שהוא עובד איתם עושות המון בעיות על WINDOWS 7 גם הבחור רגיל ל XP.. בכל קרה, את ההתקנה אני לא מצליח לפתוח דרך הווינודס.. שאני שם את הדיסק בכונן הוא לא עושה לי בוט מהדיסק.. יש עוד רעיונות? יש משהו מיוחד שצריך לעשות כשמתקינים XP על 7 ? מלבד פרמוט..

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  19. Started by eitan69,

יש לי מערכת הפעלה ויסטה 32 עולה אבל אומרת שהיא משלימה את העידכונים אבל האחוזים לא עולים בשלב 1 הוא מדלק לשלב 3 וגם שם 0 אחוז ואז עושה ריסטרט. ניסיתי לעשות שיחזור מערכת אבל הוא מחק את כל השיחזורים הקודמים (בדוק כי לפני איזה יומיים עשיתי שיחזור). ניסית גם לתקן איתחול דרך F8 REPER גם שם לא עזר לי. ניסיתי דרך ERD גם לא עזר לי. בדקתי את הדיסק ואת הזיכרון עם התוכנות שיש ב HIRENS BOOT 10.4 הכל תקין. משהו יכול לעזור לי בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, מכיוון שאינני מבין גדול במחשבים ומערכות הפעלה רציתי לשאול לגבי וינדוס שמגיע עם המחשב הנייד כמיטב הבנתי אני לא מקבל דיסק התקנה של הוינדוס ולכן רציתי לשאול במקרה של פירמוט המחשב כיצד אני משחזר את הוינדוס? האם יש אופציית שחזור/גיבוי והאם קריטי מלכתחילה לקנות מחשב נייד עם מערכת הפעלה. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  21. שלום לכולם, אני חושש שמחשב נדבק בוירוס. הקובץ היה אמור להיות קראק לכן ביטלתי את האנטי וירוס, לאחר מכן עלה החשד שזה לא באמת קראק ופתחתי בסדרת הבדיקות האלו. אני שם לב שמחשב נהיה קצת איטי יותר, ואפילו קיבלתי מסך כחול מאוחר יותר, משהו שלא קבלתי מזמן, מפני שאני בדרך כלל מטפל במחשב כמו שצריך ושומר עליו ולא מתקין שטויות. האיטיות החלה מרגע התקרית, המחשב תמיד עבד כמו שצריך לפני, כמו שאמרתי הייתי מתחזק אותו בצורה נאותה. החשש הוא לוירוס הזה: Trojan-PSW.Win32.Dybalom.bkn אלו הדברים שביצעתי: סריקה מלאה עם spyware doctor במצב רגיל ובמצב בטוח, סריקה עם spyware terminator במצב רגיל ומצב בטוח, סריקה עם NOD32 במצב רגיל, סריקה עם stinger, עברתי גם על התהליכים ב-task manager ולא ראיתי שם ד…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אהלן, הלוח אם הוא של GIGABYTE עם צ'יפסט GEFORCE 8200, נקנה לפני שנה . הצלחתי להתקין XP, אך כשאני מנסה להעלות את המחשב מדיסק אתחול של 98, שעובד על מחשב אחר, אני מקבל את השגיאה Device driver not found: mscd001, ואז מן הסתם אין לי גישה לדיסק. כשאני מנסה להתקין WIN7 אני מקבל את השגיאה No drives found: error code 5. הכונן הוא צורב של LG בחיבור SATA. מחיפושי באינטרנט הבנתי ש- ERROR CODE 5 יכול להיגרם בלוחות ישנים שלא תומכים באתחול מדיסק DVD, אך המחשב שלי נקנה לפני שנה. מה גם שהוא לא מוצא את mscd001 בדיסק אתחול הרגיל שלי. אשמח לעזרה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום אחד מהיוזרים במחשב שלי רואה את סרגל ההפעלה (הסרגל שמופיע למטה עם כך התוכנות והשעון) בצבע אפור מת, כמו כן גם כל שאר החלונות ביוזר הזה מופיעים עם מסגרת אפורה ולא עם מסגרת שקופה. כשניכנסים ל-לוח הבקרה\מראה והתאמה אישית\התאמה אישית לא ניתן לשנות את הגדרות המראה ולמטה רשום: "אחת או יותר מההגרות בדף זה הפכה ללא זמינה על ידי מנהל המערכת" (ישנה תמונה מצורפת) דבר ראשון בדקתי בהגדרות הביצועים שכל ההגדרות נמצאות במראה מקסימלי ולא בביצועים מקסימליים. לאחר חיפוש רב בגוגל הציעו לי לבדוק את ההגדרות בgpedit.msc ולודא שהאפשרויות לשינוי מראה לא מבוטלות (מצורף צילום מסך) אשמח לעזרתכם תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by ליטל נדב,

אני מנסה לפרמט לבן דוד שלי את המחשב. הוא קנה דיסק מקורי לפני שנתיים של windows xp. הקוד של הwindows נעלם לו.. ולכן אין לי דרך לפרמט את המחשב. הדיסק הוא מקורי. אין לי אפשרות לאתר את המספר דרכו? מודה לעוזרים, ליטל.

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  25. שלום ! איזה רישיון אני צריך, בשביל 3 מחשבים של WIN 7 ENTERPRISE ? (בחרתי את זה דווקא בגלל סיבות של החברה) בתודה..

• 2 תגובות
    • 831 צפיות

דיונים חדשים בפורומים