עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. הכונן הקשיח שלי WD 200GB 7200RPM 8MB SATA2, מופיע באופן קבוע ב - Safely remove hardware, וזה די בעייתי, כי לא נראה לי שזה יהיה ממש טוב אם אני רוצה לעשות Remove hardware לאחד מחיבורי ה USB שלי, ובלי כוונה אני מכבה את ההארד דיסק, למה זה מופיע שם בכלל ? זה לא כונן נייד או משהו.... והאם יש דרך להוציאו משם ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. למרות שהמחשב חדש + מערכת הפעלה חדשה XP פרופשיונאל...עדיין הוא עולה די לאט אומנם התקנתי לא מעט תוכנות אבל שמעתי שאפשר לוותר על דברים מיותרים של הווינדוס בעלייה של המחשב 1. מחפש מדריך לאופטומיזצייה של איתחול המחשב ושל פעולתו...כל הטיפים הניסתרים...מכירים כזה? 2. אם יש תוכנה טובה ויציבה >> גם כן מחפש כזו 3. מעבר לזה כאמור יש לי זיכרון 2G >>> שרובו עומד פנוי...אילו הגדרות אני יכול לשפר כדי להמהיר את פעולת המחשב? או שווידוס אמור לעשות את זה אוטומטית? בקיצור התחושה שלי שהמערכת מחשב החדשה שלי לא מכויילת כהלכה מחפש עצות ועזרה תודה מראש

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  3. Started by prigat_a,

1234

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. השתלט לי על אתר הבית שלי אתר בלתי רצוי של חיפוש שמקושר ל אתר שלmicrosoft שמציע לי תוכנה spyware להורדה. ניסיתי להוריד את האתר על ידי חיפוש spyeware עם תוכנה spyware adware גירסה 7 וזה לא הצליח ,המחשב שלי ניהיה מאוד מאוד איטי ואני לא מצליח להפטר מהאתר הזה . בבקשה איזה פתרון יש ואיך לבצע. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. המחשב נכנס למצב שינה ואמור להתעורר רק בהזזת עכבר. אבל משום מה הוא מתעורר לי כל יום בשעה 13:00 כאשר לפי ה EVENT LOG סיבת התעוררות היא RTC. לפעמים הוא חוזר לישון אחרי 2-3 דקות (אמור לישון אחרי 120 דקות, ולפעמים יש בעייה יותר רצינית שאני לא מצליח לקבל תמונה על המסך (מסך LCD-TV חיבור DVI-HDMI) - גם לחיצה קצרה על כפתור ה POWER לא עוזר ואני חייב לכבות אותו אגרסיבית (לחיצה ארוכה). ביטלתי את כל הדברים ב TASK SCHEDULER ביטלתי עדכונים אוטומטיים ביטלתי MEDIA CENTER UPDATE לא עוזר... 1. למישהו יש מושג למה הוא מתעורר ב 13:00 בגלל "RTC" ? 2. מישהו נתקל בבעייה שמחשב חוזר מ SLEEP ואין תמונה במסך? VISTA SP1 (לפי ה REL NOTES SP2 לא פותר בעיות שקשורות ל SLEEP) GIGABYTE EP45-DS3R ביוס אחרון …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. ראיתי בחיפוש כי יש ב-PCWorld לינקים להורדת ISO של Windows 7 שדורשים סיראל. רציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד ISO מלא של Windows 8 Pro שבסיום ההתקנה אצטרך להכניס את הסיראל שרכשתי? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by lader,

אתמול כשהייתי במחשב המחשב נתקע ולא היה אפשר לעשות כלום אפילו לא CTRL+ALT+DEL אז עשיתי ריסט וחיכיתי שהמחשב יעלה. כשהwindows התחיל להעלות את השולחן עבודה זה לא העלה את האייקונים אלא רק את הטפט ואת שורת המשימות. ככה הוא נשאר וכשאני מנסה לעשות CTRL+ALT+DEL המחשב נהיה ממש איטי כמעט נתקע ואי אפשר לעשות כלום. בנוסף לכך, התהליך EXPLORER.EXE תופס 100%. מה זאת הבעיה הזאת? ממה זה נגרם?

• 9 תגובות
    • 767 צפיות
  8. הגיע לידי מחשב מחברה מסויימת וכשניסיתי להתקין עליו WINDOWS XP PRO באמצע ההתקנה הוא נתן לי מסך כחול. ניסיתי גם דרך הדוס להעביר את הI386 ולעשות התקנה ואותה הבעיה. דיברתי עם החברה והם אמרו שרק WINDOWS עם SP2 ומעלה ניתן יהיה להתקין על המחשב הזה. סוג המחשב: נייד MSI ? תודה.

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  9. מחשב חדש. ויסטה home perimum 32bit. כל הדרייברים מעודכנים. אף משחק לא פועל. ההתקנה עוברת כנדרש ואז בהפעלה של המשחק הרזולוציה של המסך כאילו משתנה (יורדת) הוא הופך מטושטש קופא לכמה שניות ואח"כ המחשב מאתחל. ניסתי עם call of duty 2, oblivion, farcry, morowind מישהו נתקל בתופעה כזאת? מה עושים?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, כאשר אני מנסה להיכנס לפונקציית הצגת וידאו במדיה סנטר הוא ישר זורק אותי החוצה עם הודעת שגיאה: ווינדוס נתקל בבעיה וסוגר את התוכנית או משהו כזה, אני לא זוכר הת ההודעה במדוייק. המדיה סנטר עובד מצויין חוץ מהפונקצייה הזו. כאשר שוחחתי עם התמיכה של מיקרוסופט וגם של hp (זהו מחשב נייד שלהם) הם הציעו לי להוריד את הקודקים של הסרטים כי אולי זה יוצר התנגשות. ניסיתי וזה לא עזר. הפתרון שלהם הוא לפרמט את המחשב. ממש גאונים. אשמח לעזרתכם. תודה מראש.

11. אני רוצה ליראות אותו ליפני שאני מקבל אותו כי לדוד שלי בחול יש אותו והוא שאל אותי אם אני רוצה הוא עדיין לא התקין אותו אז אני רוצה לדעת אם שווה מישהו יכול להראות לי תמונות מימנו יעני את סרגלי הכלים את הdesktop וזה והאם הוא תומך רק במעבדי amd?

• 9 תגובות
    • 687 צפיות
  12. היי, יש לי מחשב שולחני ללא מסך. עקב ריבוי מחשבים במקום בו אני עובד (חדר עבודה בבית) אני לא רוצה לחבר לו מסך אלא להתחבר אליו עם הנייד שלי. האם זה אפשרי? אני מכיר את remote desktop connection של windows אך האם יש שיטה יותר נחמדה? אופיר

• 9 תגובות
    • 986 צפיות
  13. Started by puuma1,

ניסיתי לשחזר את המחשב אבל הוא רושם שתמונת המערכת נוצרה ב(efi) ומחשב זה משתמש ב (BIOS) יש אפשרות לעשות בכל זאת את השחזור? תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. התקנתי ווינדוס XP בכונן D שלי כי השני שהיה לי נפל ,אחרי שהתקנתי מחקתי את הווינדוס עשיתי פורמט דרך הווינדוס אבל הוא כשל ,ניסיתי גם דרך הדוס וגם שם הפירמוט לא הצליח ועדיין יש לי את הבחירה הזאת בין הווינדוסים איך אני עושה שזה לא יהיה?:\

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by imac,

שמתי לב לאחרונה שחסרים לי 10GB בכונן D, בדקתי כמה כל התקיות בכונן שוקלות וכולם שוקלים בגיחד 17 GB ולכונן בסך הכל יש 27GB! איפה לעזאזל 10GB נעלמו לי? אני ממש משתגע, אני ממש זקוק למקום הזה במיוחד עכשיו..

• 9 תגובות
    • 907 צפיות
  16. Started by DOR_2911,

מה זה ההודעה הזאת :s05: http://img230.imageshack.us/img230/6061/wor0rk.png

• 9 תגובות
    • 676 צפיות
  17. Started by SoftMaker,

האם זה נכון כי מערכת הפעלה זו הכי יציבה שיש? מי בלבל את המוח יותר מדי ואמר כי היא לא מפעילה משחקים? למה היא לא שווקה בעיברית? למה מערכת חלונות לא מצורפת עם msconfig כי הייתי צריך להשיג אותו בנפרד?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש לי כנראה תוכנה לא טובהשמעלה לי מסך כחול והמחשב מאתחל את עצמו מחדש. הוא יצר לי קובץ דאמפט ופשוט אני לא יודע לפענח אותו . אם יש מישהו שיכול לעזור לי תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 626 צפיות
  19. היי, 2 בעיות... יש היון פעמים שאני מנסה לתוח קישור, והוא פשות פותח דף ריק, לבן, וכשאני הולך ל- TOOLS --> INTERNT OPTIONS -->SECURITY ועושה שם סתם שינויי קטן, כמו מעבר באחת התגיות מדיפולט לקסטום או חזרה או זה כבר על קסטום ואז פותח תקישור שוב זה נפתח שוב... זה קורה לי באתרים קבועים וזה משגע לי תשכל כבר!! עוד בעייה היא שזה לא מנגן לי סרטים בדפדפן.. אפילו תחדשות של וואלה, זה עם ערוץ 10 זה לא מנגן.. זה פשוט כל הזמן עושה לי READY וכשאני לוחץ על פליי זה שוה עושה READY... אההההההההההה וגם המון תמונות \ באנרים וכדומה מופיעים לי ככפתורים (הכוונה היא שזה מסמן אותם כשאני מעל ונותן לי לבחור אותם... הבחירה מזיזה אותם כזה ואז הם נהייה נורמאליים...) אני אשמח לעזרה עם זה, תודה אור!

• 9 תגובות
    • 777 צפיות
  20. Started by xTz,

המחשב עצמו מאוד מהיר, מעבד E6600 ו-4 ג'יגה זיכרון. עובד טוב כל הזמן, רק כשאני עושה אתחול\כיבוי הוא רושם shutting down בערך דקה וחצי ורק אחרי זה נכבה. יש לי Vista Ultimate 64bit SP1 האם זה איזשהו באג או משהו שניתן לשנות בהגדרות? תודה

• 9 תגובות
    • 835 צפיות
  21. סימנים מצביעים על כך שגרסאות קודמות של חלונות יפסיקו להגיע עם מחשבים בסוף החודש - אבל יתכן שיש תקווה לכתבה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by lidor_abo,

חברה המחשב שלי אחרי פירמוט התקנתי קצת דברים איסיקיו ודברים בסיסיים ובהטענה עוברים 14 קווים עד שהוינדוס עולה האם זה בסדר?

• 9 תגובות
    • 643 צפיות
  23. Started by eladcohen100,

שלום! לפני כמה ימים החל הדפדפן אקספלורר 7 לעשות לי בעיות:הדפים נטענו לאט וכל פעם שהייתי סוגר איזשהו דף הוא הי פותח את החלון דו שיח של ה"סיים משימה".החלטתי להוריד את האקספלורר מחדש שמתאים למערכת ההפעלה שלי ווינדוס סרביס פק 2. בסיום ההתקנה התבקשתי להדליק את המחשב מחדש ומאז לא משנה באיזה מצב אני מפעיל את המערכת עם פקודת F8 הוא מראה לי הודעת שגיאה האומרת כך: LSASS.EXE אזהרת מערכת.(זאת הכותרת של התיבת דו שיח) הנתונים היו גדולים מדי ואינם מתאימים למאגר שצויין אישור. כאשר לוחצים על אישור או על האיקס המחשב חוזר לריסטרט וכן הלאה אפילו במצב סייף מוד. אנא עיזרו לי! בתודה מראש..

24. אז ככה, עוד כמה ימים אני מתכנן לקנות מחשב חדש למשחקים כבדים, ואני מתלבט מאוד אם להתקין ויסטה או XP. קראתי המון דעות בנושא ואני די מבולבל. אם מישהו יוכל לפרט לי את היתרונות והחסרונות בצורה מסודרת אני אודה לו מאוד. נ.ב יש לשים דגש לכיוון של תמיכה במשחקים (שמעתי שיש הרבה בעיות להפעיל משחקים על ויסטה, או שזה רק משחקים פרוצים?) אם אפשר כמובן להתחשב בגרסאות השונות (32 BIT או 64 BIT) תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by מתענין,

אחרי שהביוס עולה הוא נותן או ווינדוס 7 או windows 7 device/harddiskvolume2/windows מה זה אומר? אולי כדאי למחוק את זה וא"כ איך. המערכת מותקנת בכונן c ותופסת מקום ניסתר גם בכונן d. מדובר במחשב חדש עם חומרה חזקה ביותר מעבד i5 . גיגה ראם 8 1600 . לוח אם udl3 גיגהביט. כרטיס מסך קוואדרו 580 fx. וכן קרור טוב . וספק של סיסוניק. מערכת הפעלה ווינדוס 7 יולטימתי 64 ביט. אנטי וירוס עדכני של קספרסקי. ובכל זאת המחשב איטי .... רק לפעמי ם תופס מרץ... למה זה קשור אולי להתקנה שגויה של מערכת ההפעלה? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.