עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, אני לא מצליח למצוא מדריך רשמי של מיקרוסופט או לפחות משהו שנראה רציני על איך מגדירים נכון משתמשים שיעבדו על דיסק שונה מ-C. השינוים הידניים שמכניסים לאחר יצירת משתמש בנתיב הספריות משאירים עדיין הרבה מאוד זבל שמאוחסן ב-C אז איך עושים את זה נכון?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by xjj,

התפריט העליון נעלם, איך אני מחזיר אותו?

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  3. אני מנסה למחוק משהו מהמסמכים של המוזיקה שלי, אבל בכל פעם שאני מנסה לעשות זאת, המחשב טוען שאני צריך לספק לו הרשאה ממנהל המערכת. המערכת היא WIN7 PREMIUM 64 BIT, יש לי את המחשב שנה וחצי בערך ועד לפני חודש בערך זה לא עשה לי שום בעיה עם ההרשאות מערכת הללו. מה עליי לעשות? תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 18.9k צפיות
  4. Win 7 Pro. יש לי IP קבוע. מה אני עושה כדי להגדיר את שולחן העבודה? תודה.

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  5. שלום. סליחה שאני מטריד עם בעיות "הזויות" כאלה. כאשר אני מבקש להקליד שם ארוך-משהו לתיקייה או קובץ, מתרחש דבר מוזר. אני מוגבל, ובו בעת הסמן של העכבר נעלם. בשני המקרים [בתמונות] אני מוגבל על ידי המערכת מלהמשיך ולרשום שם

• 9 תגובות
    • 5.2k צפיות
  6. שלום, כשאני נכנס ללשונית Security, במאפיינים של קובץ, אז יש שם כל מיני חשבונות לא ידועים, בין שאר הרגילים: Everyone SYSTEM Account Unknown(S-1-5-21-xxxxxxxx-yyyyyyy-zzzzzzzzz) Account Unknown(S-1-5-21-xxxxxxxx-yyyyyyy-zzzzzzzzz) Account Unknown(S-1-5-21-xxxxxxxx-yyyyyyy-zzzzzzzzz) Administrators (MyUsername\Administrators) אני לא כל כך מבין מאיפה זה צץ, בלוח הבקרה, תחת User Accounts, רואים רק את היוזר שלי.. למישהו יש הסבר הגיוני לתופעה? ואיך אני מוחק אותם? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  7. שלום, ברשותי מחשב ניד Dell Inspiron 1300 המכיל כרטיס רשת אלחוטי. התקנתי מ"ה XP hebrew professional והורדתי את הדרייברים המתאימים מאתר החברה. (המחשב הגיע מחו"ל עם מ"ה Vista אנגלית). הבעיה שכאשר נפתח החלון של הקונפיגורציה של כרטיס הרשת, אין כיתוב כי אם סימני שאלה (ג'יבריש). כמובן שלא ניתן להגדיר את הרשת האלחוטית ולא ניתן לגלוש באמצעותה. מה ניתן לעשות ע"מ שיופיע כיתוב באנגלית או בעברית ושניתן יהיה לגלוש? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  8. שלום. אני חושב ששורת הנושא ממצא. בעקרון, כדי להאיץ את משך הזמן שלוקח לפראנויד להריץ מספר סריקות [maleware, AV, Search and Destroy, Avast, וכן הלאה], איזה מן הרכיבים הוא אשר משפיע? תודה

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  9. שלום. אני מפרמט את המחשב לעתים קרובות [מסיבות לא רלוונטיות כרגע]. הדבר היחידי שהייתי רוצה באמת לשמור עליו, הם ההגדרות של ווינדוס. למשל - ערכת הנושא, מראה החלונות, הגדרות שורת המסימות, הגדרות התיקייות. האם יש דרך לעשות זאת? מאוד מייגיע לעבור על אלה מחדש בכל פעם. אשמח לכל טיפ, גם אם הוא לא ממצא את כל אלה, אלא רק חלק. תודה

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  10. שלום הגדרתי שמכונות וירטוליות יעבדו ב vmware ב nat ובזמן הזה היה חיבור לאינטרנט אחרי זה הפכתי את המכונה ל dc וצירפתי אותה לדומיין מאז אין חיבור לאינטרנט. יש גם X בתרשים ב network and sharing center בחיבור לאינטרנט איך לחבר את המכונה?

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. המחשב החדש שהזמנתי הגיע ושקיבלתי אותו הגיע איתו ווינדוס 7 באנגלית, איך אני יכול לשנות אותו לעברית? תודה מראש! 64 ביט אם זה משנה...

• 4 תגובות
    • 4.3k צפיות
  12. Started by redead,

במחשב הנייד של אחי מבוסס VISTA מנסה לעדכן לו את הווינדואס והעידכונים נכשלים מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  13. Started by Aviad6,

שלום, ברצוני להתקין וונדוס XP גירסת הטאבלט לנייד thinkpad x41 דרך USB מכיוון שלנייד אין כונן דיסקים. אני קראתי המון בעברית ואנגלית על איך לעשות את זה ואני לא מצליח (כולל המדריכים שהביאו פה שזה יוצא איזה 4-5 דרכים בערך ). אני יודע גם שיש תמיכה למחשב לבצע בוט מUSB. ניסיתי כבר 3-4 תוכנות ופעלתי לפי ההוראות אבל משהו ממש דפוק שם, על המחשב כרגע יש מערכת אובנטו אז יכול להיות שזה מקור הבעיה והמחשב לא יודע איך לקרוא את הקבצים. מישהו יוכל לעזור לי? אני משתמש בכונן של sandisk 8 giga cruzer.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אני מחפש תוכנה שעולה בין הPOST לטעינה של הווינדוס ומבקשת את היוזר והסיסמה של הווינדוס ברגע שהווינדוס עולה היא עושה לוגין עם הפרטים שהקלדתי לא מעניין תמיכה בסביבה דומיינית, זה לשימוש בייתי פשוט מעצבן אותי שאני מדליק את המחשב ואני מחכה שהוא יעלה את הווינדוס ואז אני שם סיסמה והוא ממשיך לחשוב כדי לטעון את הדסקטופ ושאר השטויות.... אם מישהו מכיר תוכנה כזאת אני ישמח לשמוע

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי, מערכת ההפעלה Windows 7 מותקנת אצלי במחשב. זו פעם שניה ב14-20 יום,שהיא קורסת,מופעלת מחדש ומבצעת BOOT.אני יודע,שיכולות להיות 1001 סיבות לקריסתה. איך אני יכול לדעת - מהי בדיוק הסיבה לכך הפעם,יש איזשהו Log (יומן) כלשהו לכך,במידה וכן - איך אני נכנס אליו ומברר מהי בדיוק הסיבה לקריסתה,ובה התאריך של היום (בו היא קרסה)? תודה רבה מאוד מראש .

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  16. היי, אם אני מאתחל את הכונן,אשר בו מותקנת מערכת ההפעלה,ע"י ניהול הדיסק - אני אוכל לאחר מכן,להתקין את מערכת ההפעלה בכונן אחר - האם זה נחשב להסרת מערכת ההפעלה? תודה רבה מאוד מראש .

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי, השאלה בכותרת,אם אפשר להשיב בתשובה - לפי השלבים לביצוע משימה זו. תודה רבה מאוד מראש .

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. התוכן בכותר ^ תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי, יצרתי לאחי משתמש Standard ב-Win7\64 יש לי רמקולים Logitech Z-Cinema שבכדי לשלוט בהם יש צורך בתוכנה. במשתמש ה-Admin שלי מן הסתם היא פעילה כמו שצריך,אך איננה מופיעה בחשבון שלו. איך אני מוסיף את התוכנה שיוכל להשתמש בה בכדי לשלוט ברמקולים?

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  20. שלום. אני לא בטוח שזה המקום המתאים לשאול אבל אשמח לקבל תשובה או הפניה למקום מהתאים כיום אני מתקין את מערכת ההפעלה במחשבים בעבודה דרך דיסק און קי (אימג' XP שמתאים לרוב המחשבים) והייתי רוצה לשנות את התפריט ההתקנה כך שיציג לי אפשרות להוסיף אפשרויות להתקנה של מערכות הפעלה נוספות (WIN7) אבל באותו תפריט ושאני אוכל לבחור איזה מערכת להתקין יש דרך לעשות את זה? חיפשתי ומצאתי אפשרות של bartPE אבל הבנתי שזה מתיחס ל XP אני צודק? אשמח להכוונה בנושא אם יש תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. שלום במחשב הנייד שלי התקנתי לאחרונה ווינדוס 7, אך בגלל תקלה שהייתה במחשב הייתי חייב להתקין קודם את ויסטה (היה עליו XP בהתחלה..) כעת כשאני מעלה את המחשב הוא שואל אותו אם אני רוצה להפעיל את הווינדוס 7 או "גרסאות קודמות של ווינדוס" (אני מניח שאם אני אבחר באפשרות הזו הוא יתן לי לבחור בין XP לויסטה..). השאלה שלי היא איך אני מסיר לחלוטין (ללא שאריות..) את ה XP והויסטה- בלי לפגוע כמובן בווינדוס 7... תודה מראש על העזרה

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by ohadaridan13,

יש לי בעיה, האיקונים על שולחן העבודה נעלמו לי ושאני עושה גם קליק ימני על שולחן עבודה אין אפשרויות. יש פיתרון ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום, יש לי תיקיה ריקה ואני לא יודע איך או למה היא נעשתה בלתי נראית.. אם אני מנסה ליצור תיקיה עם אותו שם באותו מיקום זה שואל אותי על איחוד ועדיין נשאר בלתי נראה.. הצלחתי להגיע דרך פקודות CD בCMD לשם, גם האנטיוירוס רואה את התיקיה, הסייר של ווינדוס עצמו שדרכו אפשר למחוק את התיקיה לא מראה אותה.. איך אני יכול למחוק אותה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Xronic,

שלום לכולם, אני עובד הרבה בתחנות אינטרנטיות ויש לי בעיה במערבל סטריאו. הבעיה היא שאני לא מצליח ליצור ערבול של המיקרופון עם המוסיקה ביחד, זה מוסיקה או לדבר, אין מצב כזה ביחד. בעיקרון אני צריך לשחרר את הסטריאו מיקס שיהיה לי אפשרות לערוך אותו. תודה מראש לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by wooper,

אני לא מבין מה ההבדלים ביניהם יש מקרים שאני רואה בתרגילים שנותנים ב share permission הרשאות ולפעמים הפוך שנותנים ב ntfs permission הרשאות איך אפשר לדעת מתי להשתמש במה?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים