Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, דבר מוזר ומטריד קרה לי לפני כמה ימים ועד עכשיו לא הצלחתי לסדר את הבעיה (הדי דחופה, אחרת אצטך לפרמט לא עלינו), מקוה שתוכלו לעזור לי. אז ככה - ביום שבת האחרון הדלקתי את המחשב שקניתי ממש לפני חודש, ולפתע המחשב ממאן לעלות בטענת שגיאה 0xc000000f. INFO: The boot selection failed because a required device is inaccessible. לא יכולתי להתעסק איתו מפאת המחסור בזמן ושלחתי אותו עם אמא לKSP. שם טענו שהבעיה איננה בחומרה אלא בתוכנה - ומאחר וישנה בעיית חוקיות קטנה ( ) הם מנועים מלהתעסק עם המחשב. כך שזה המצב כרגע, עם מחשב בן חודש. קיצר... איפשהו במהלך המשחקים שלי עם זה, בינתיים, אני חושב שגם נתקלתי בשורה שאומרת ש'לא נמצאה מערכת הפעלה'. הכנסתי את דיסק מערכת ההפעלה וניסיתי לעשות r…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת מה ההבדל בין Windows XP Home/Pro SP3 האם יש הבדל בין הווינדווסים? תודה 8)
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם.... אני מישתמש בחלונות 8.1 ניכנסתי לחנות ומוריד אפליקציה mako ומגיע לשידור חיי ערוץ 22 חדשות. ולא נותן לי ליראות שידור חיי. הנה תמונה באתר: כך מקבל הודעה שגיאה וידאו http://sizmedia.com/my.php?i=y4dkuzzy3tyz.png איך פותרים את בעייה שיעבוד שידור חיי ערוץ 2 חדשות? בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שאני מחכה איזה חצי שעה הוא שוב פועל ל20 דק' ואח"כ שוב אחרי 10 דק' נכבה ואחר כך אחרי 5 דק' יכול להיות שזה וירוס או בעית חומרה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב נייד חדש, IBM T41 ויש בו בעיה מוזרה מאוד, הרבה פעמים קורה שהמעבד מנוצל 100 אחוז ע"י RUNDLL32 וזה תוקע לי את כל המחשב, אי אפשר לעבוד איתו וחייב להפעיל מחדש אם יש למישהו רעיון מזה הבעיה המוזרה הזאת או איך ניתן לפתור אותה אודה לכם
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג דריוורים ל CT4810 ל WIN9X ??
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון נעלם לי מקום מהדיסק קשי בלי שהתקנתי כלום עשיתי סריקת ווירוסים וספייור וזה לא עוזר... כל פעם נעלם עוד איזה 1GB סתם ככה (לדוגמא: היום בבוקר היה לי 9GB פנוי ועכשיו יש לי 6GB פנוי ולא התקנתי כלום...) אשמח לעזרה, תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, קניתי והתקנתי Windows 8 והגדרתי שני משתמשים נפרדים. אני מנסה להגדיר את Google Drive עבור כל אחד מהמשתמשים באופן נפרד (לכל משתמש חשבון גוגל/ג'ימייל משלו כמובן), אבל זה לא עובד: חיבור לחשבון גוגל במשתמש אחד מוציא אותי מחשבון גוגל במשתמש השני. וכדי להתחבר מחדש, אני נדרש כל פעם מחדש לתיקיה ריקה. כלומר, אי אפשר אפילו לחזור לתיקיה שהסתכרנה קודם לכן. במלים אחרות, אני לא מצליח להגיע למצב בו לכל משתמש פועל ברקע Google Drive, שמסונכרן עם חשבון הגוגל שלו. ניסיתי לקרוא על זה באינטרנט אבל לא הצלחתי למצוא פתרון לבעיה. נראה ש-drive פשוט לא תומך במה שאני רוצה. אשמח לעזרה איך בכל זאת לעשות זאת. אולי תוכנת סינכרון כלשהי? או יצירת הפרדה בחשבונות ב-windows? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מיקרוסופט הודיעה שמי שלא מעדכן עד מחר, לא יוכל לעשות זאת בעתיד, כי הם מפסיקים את התמיכה ל- sp2. אני כרגע עם sp2 ולא מצאתי צורך לשדרג ל- sp3 , בעיקר בגלל שאני יודע שב- sp2 עשו הגבלת חיבורים ל- 10 בשימוש בשיתוף קבצים ברשת, היה לזה פאץ, והתקנתי אותו, וככה ביטלתי את המיגבלה, אבל יצאתי מנקודת הנחה, שאת אותה מגבלה הם עושים גם ב- sp3, ראשית, האם זה נכון, ושנית, אם זה נכון, האם יש פאץ לניטרול המגבלה? מעבר לכך, האם באופן כללי כדאי לי לשדרג, או שאני יכול להישאר עם ה- sp2? אני חייב לציין שבחצי שנה- שנה אחרונה, לא ממש דאגתי להתקין את כל עדכוני האבטחה שלהם, וגם אין לי בעיות מיוחדות עם מערכת ההפעלה. תודה מראש לעונים מהר, יש לי עד מחר זמן לעדכן, ככה שאני ממתין לתשובה מהירה ככל האפשר.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד, asus m70v, אני מנסה להתקין עליו ווינדוס 10 באמצעות DOK, הוא מזהה את הDOK, מתחיל התקנה ומגיע לשלב של זיהוי הדיסקים הקשיחים, במצב הזה הוא רושם לי שגיאה שלא מצליח למצוא דיסקים קשיחים, חוסר של דרייברים או משהו כזה. ניסתי לעשות active לדיסק הקשיח באמצעות ממשק הcommand line של ההתקנה, ועדיין לא מזהה לי. ניסתי גם לקחת את ההארד דיסק ולהפוך אותו לGPT דרך מחשב אחר, וגם לא עובד. מה אני יכול לנסות בנוסף לפעולות אלה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
היי לחבר שלי יש כנראה XP מותקן לא חוקי... ועכשיו הוא קיבל אחד חוקי! יש דרך במקום להתקין הכל מחדש כולל דרייברים וקונפיגורציות ועוד ועוד... פשוט להחליף את הסיריאל ושהמערכת תשאר אותו הדבר?? אם כן זה היה ממש נס במקום לחדש את הכל כי המערכת עובדת יופי ;D
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
suddenly out of the bloom my windows xp stopped supporting the hebrew languge, giving me strange and gybrish like symbols...(ד??????) i tried to unload and load again the support in the windows disc and tried to fix the windows instalation the strange thing is that in word documents the hebrew is just fine nedd your advice thanx
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים התקנתי דיסק קשיח חדש ופירמטתי את כל האחרים. כרגע יש לי 3 דיסקים מחוברים. המחשב נהיה ממש כבד ובקושי זז. אשמח אם מישהו יעזור לי לפטור את הבעיה. איפה להתחיל?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מנסה למחוק כבר כמה ימים קובץ MKV בסל מחזור ללא הצלחה, יש רעיונות כיצד למחוק אותו?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אם אני רוצה ליצור אייקון של סגירת המחשב או של ריסט על ה-desktop או באחד ה-toolbars איך אני עושה את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש שמיועד למשחקים. המעבד יהיה Intel Core 2 QUAD Q6600, וכרטיס המסך NVidia 8800 GTX. הקונפיגורציות שאני שוקל: 1. XP x86 עם 2GB. 2. XP x86 עם 3GB -- אמנם ישום לא ממש יכול לנצל מעל 2GB, אבל אני מניח שהג'יגה הנוספת תועיל לי (כלומר מערכת הפעלה וכל התוכנות עדיין ישאירו מספיק זיכרון כדי שהישום יקבל 2 "נקי" בלי swapping)? אשמח להתייחסות. 3. Vista x64 עם 4GB. זה אבל מחייב אותי לעבור לוויסטה שזוללת זיכרון -- אמנם המחשב יראה את כל ה-4 ג'יגה בלי בעיות, אבל חלק מזה תאכל לי מערכת ההפעלה (נראה לי שמבחינת זיכרון זה די יתקזז עם אופציה 2 במידה והיא אכן ישימה), שלא לדבר על העלות של רכישת הזיכרון. וחוץ מזה אני גם נאלץ לנטוש את XP x86 שאני די מרוצה ממנה, דבר שבעיקרון הי…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נוכחתי לשים לב לכך, שבעוד סרטונים בפורמטים של AVI ו-MP4 למשל, מציגים תמונת פתיחה בחלונות 7, סרטונים בפורמט FLV מציגים רק לוגו גנרי של נגן המדייה המשוייך אליהם (במקרה שלי Media Player Classic) ולא מציגים תמונת פתיחה. הדבר מחייב אותי להוריד מיוטיוב סרטונים בפורמט MP4 על מנת שתהייה תמונת פתיחה לסרטון, דבר שעשוי להוריד במקצת את איכות הסרטון, שכן בעת הורדה בפורמט שאיננו FLV, הסרטון עובר המרה לפורמט המבוקש, דבר שכרוך באובדן כלשהו מאיכות הסרטון, גם אם בוחרים באיכות המירבית. מה הסיבה לבעייה? (כל הסרטונים אצלי במחשב, הינם סרטונים שהורדו מיוטיוב, וחלקם הורדו כ-FLV)
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן AMD 450 מעבד אתלון = 4 ג'גה זיכרון, ONE DRIVE עולה כל פעם מחדש ולוקח לי 35% משאבים והמחשב מתחיל לקרטע. אני רוצה להשבית את ONE DRIVE כי אין צורך בו. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך אני מסיר נעילה של לוח בקרה בווינדוס 98 דרך ה-regedit.reg??
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי לנובו יוגה 3 יחסית חדש... אני מת על שדרוגים, התחדשות וכו'... אבל משהו בי לא נותן לי לשדרג לוינדוס 10... ההרגשה מוצדקת? פשוט קיבלתי רושם שהמערכת ממש לא יציבה... ושהשקיעו באיך לרגל אחרינו מאשר בתפקוד המערכת עצמה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בדקתי בסטיקי איך אפשר לבדוק ושם נאמר לבדוק ע"י התוכנה CPU-Z. הרצתי את התוכנה והנה מה שזה מראה לי : המעבד שלי : E6600 Conroe 2.4 GHZ הלוח אם שלי : Asus P5WDH רשום בסטיקי פשוט להריץ את התוכנה ולראות האם מופיע 64BIT, ולא ממש מופיע לי אלא מופיע EM64T שאין לי מושג האם ה-64 הזה זה מה שאני מחפש וצריך ;D תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש ברשת כמה מחשבים עם אותה סיסמא, אין בעיה שלכל משתמש תיהיה גישה לכל מחשב כל עוד הם לוקלים וכולם יודעים שהם עליהם, הבעיה מתחילה שמתחילים לעשות שינויים מרחוק שלא בתיקיות רשת שקבועות מראש. האם זה בטוח ולא יפגע בכלום אם אני אמחק את השיתוף האוטומטי שנוצר לכל תיקיה, אות כונן+$ ? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום קיבלתי היום את הלפטופ החדש - lenovo g550 2958 הלפטופ מגיע עם ויסטה ואני מעוניין לשדרג לוינדוס 7 כאשר ביקרתי באתר הרשמי של לנובו כדי למצוא את הדרייברים הופתעתי לגלות שקיימים כל הדריברים לכל רכיבי המחשב לוינדוס 7 (כרטיס קול, כרטיס מסך,טאץ' פאד והשאר) אבל רק לצ'יפסטט של המחשב אין (יש רק לויסטה ומטה) הנה הלינק מהאתר הרשמי של לנובו http://consumersupport.lenovo.com/en/DriversDownloads/drivers_list.aspx?CategoryID=600154 האם כדאי לי לפרמט ולעבוד בלי הדריבר של הצ'יפסט? האם זה יכול להוות בעיה רצינית? תודה רבה, ניב
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי Windows 8.1 (מקורי). עכשיו קיימות 2 בעיות כפי שציינתי בכותרת. 1. הגדרות צריכת חשמל מתאפסות אחרי כל הפעלה מחדש - לדוגמה אני מגדיר בהירות מסך ל40% אחרי הפעלה מחדש זה קופץ בחזרה ל- 100% ככה כל פעם מחדש. 2. ההגדרות של עדכון מערכת אוטומטי מתבטל אחרי כל הפעלה מחדש. ואז קופת לי הדגל בשורת המצב למטה ומציין לי זאת. לא משנה כמה פעמים הגדרתי לו שיעדכן אוטומטית זה חוזר למצב הזה. אני ישמח אם משהו יוכל לעזור לי עם הבעיות האלה - אני מאמין שהם קשורת אחת לשנייה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-