עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Posford,

שלום, מה עושה הקובץ rundll32.exe ? זה תקין שהוא רץ לי מעל 10 פעמים בו זמנית על היוזר שאני עובד איתו במחשב ? (מערכת XP) ובנוסף מה עושה הקובץ svchost.exe שרץ על SYSTEM ? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by nikola7,

שלום חברים אני מנסה להתקין ווינ 8.1 ביט שברשותי הנמצא על פלאש דיסק ואני לא מצליח. אני לא יכול להיכנס להתקנה כיוון שהמערכת הקיימת היא 32 ביט. ניסיתי להגדיר את הפלאש דיסק כבוט הראשי ואתחלתי את המחשב אך שום דבר לא קורה וההתקנה לא מתחילה. אני יודע שעליי לפרמט בדרך כלשהי את המחשב ואז איכשהו ההתקנה שעל ההתקן הנייד אמורה לפעול. כיצד עליי לעשות זאת?? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום לכולם יש לי עכשיו וינדווס XP כאשר ההתקנה והכל היה באנגלית אבל יש לי כזה "חבילת שפות" שאפשר להחליף את כל הWINDOWS לעברית {אני מתכוון ל"התחל", "המחשב שלי"...} , אני רוצה להתקין את WINDOWS 2K ההתקנה היא באנגלית {כל הווינדוס} האם ה"חבילת שפות" הנ"ל תתאים? ועוד 2 שאלות? 1) האם בשביל להתקין SP 3 צריך להתקין לפני גם את SP1&2 ? 2) האם בWINDOWS 2K הSP "מוגן" כמו בXP שצריך מספר חוקי? או שזה רגיל? בתודה מראש , יאיר

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. השאלה בגוף הההודעה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by The Dom,

איך אני נכנס לSAFE MODE? חח תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by sh_idan,

קיבלתי מחשב נייד חדש, IBM T41 ויש בו בעיה מוזרה מאוד, הרבה פעמים קורה שהמעבד מנוצל 100 אחוז ע"י RUNDLL32 וזה תוקע לי את כל המחשב, אי אפשר לעבוד איתו וחייב להפעיל מחדש אם יש למישהו רעיון מזה הבעיה המוזרה הזאת או איך ניתן לפתור אותה אודה לכם

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by ilan_k,

לאחר התקנת SP3 על XP והתחרפנות הלפטופ (הרשת נעלמה לה כלא הייתה) וRESTORE לווינדוס תוכנת REMOTE DESKTOP הפסיקה לעבוד. היא נמצאת על המחשב אבל דאבל קליק עליה לא מפעיל אותה. האם יש דרך לראות אם היא "מותקנת" והאם יש דרך לחלצה ולהתקינה מחדש?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אם בימים האחרונים נתקלתם במסך כחול, ייתכן והתקנתם עדכון ממיקרוסופט שגורם לכך. כך תסירו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a7%d7%99%d7%91%d7%9c%d7%aa%d7%9d-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%9b%d7%97%d7%95%d7%9c-%d7%94%d7%a1%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%99/

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by maormark,

שלום ממתי שהתקנתי את המדיה סנטר, כל הקבצים אם זה סקייפ מסנג'ר אייסיקיו, כולם נהפכו להיות שייכים למדיה סנטר..אין אפשרות להתקין הם פשוט קיבלו את הציור של המדיה סנטר, קבצי exe אם אני לא טועה. איך אני מסדר את זה, אני רוצה שהכל יחזור להיות רגיל לפני שהתקנתי את המדיה סנטר..? זאת תוכנה מובנת בווינדוס 7. תודה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by veredaniel,

הסרתי את גירסה 11 וגם בגירסה 10 לא שמעו התקנה מחדש של גירסה 11 לא עזרה גם . שומעים בנגנים אחרים. על המחשב יש win xp pro.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by ORBIT,

אני מקבל את ההודעה הזאת: MMC לא יפעל עם גירסה הקודמת לאינטרנט אקספלורר 5.5 זה התחיל כשהסרתי לחלוטין את ה-ICQ עם כל מה שנלווה אליו. חיפשתי ברשת ומצאתי פתרון שעשוי לעזור לי אך איני יודע איך ליישם זאת. כאן נמצא הפתרון בשרשור הזה בהודעה הרביעית: http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/quebeccomponentsforum/thread/48a532e3-a061-4e42-829a-a17574874bec תודה

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום. לפני כמה חודשים רכשתי WIN XP מאתר "נס מטח" של משרד החינוך. אני זוכר שהיה כתוב או באתר או בחשבונית שמי שקנה מנובמר את הOS ראשי לקבל ויסטה בחינם. שהתקשרתי הם לא ידעו על מה אני מדבר. מה לעשות? :-\

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by DJ_Yaniv,

לפני כחודש וקצת עברתי מוינדוס 7 64BIT לוינדוס 10 מאז כל פעם הוינדוס עושה עידכון לבד אוטומטית ומעמיס את המחשב עד 100% עד שאני לא מוריד אותו השאלה שלי עם יש פיתרון לזה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Riquelme,

שלום לפני כשנה רכשתי לפטופ של לנובו g550 עם זכרון של 4G.באותו הזמן הדגם היה נמכר עם WIN 7 HOME PREMIUM 32BIT ולא היה את הגירסה של 64 ביט.השאלה שלי היא האם מגיע לי לקבל את הגירסה של 64 ביט?כי היום הדגם הזה נמכר עם 64 ביט.במקרה ומישהו נתקל במצב כזה ויודע אשמח לתגובה,תודה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by orninyo,

שלום אני מנסה לשנות כתובת אייפי כך: netsh int ip set address name = "Local Area Connection" source = static addr = %varip% mask = %varsm% הבעיה שזה לא משנה א תזה בdhcp ולאחר שאני עושה ריסט הכל חוזר לdefault איך אפשר לעשות בעזרת CMD שהאייפי (והgw והsubnet) ישתנו לצמיתות? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. היי, אני מנסה להתקין ווינדוס על מחשב ישן שלי. זה מחשב שהיה עליו בעבר ווינדוס, לאחר מכן שימש כמדיה סנטר עם openelec עליו ועכשיו אני רוצה להחזיר ווינדוס 7. התקנתי את מערכת ההפעלה וזה הצליח, היא עובדת בסדר גמור, אבל כשעשיתי ריסטרט פתאום קיבלתי שגיאת boot error. שימו לב לנתונים המוזרים הבאים: 1. אם אני בוחר ידנית מאיזה כונן לעשות boot בזמן העלייה, הוא עולה בסדר גמור! 2. אם אני בוחר שהעלייה תתחיל מהדיסק והדיסק נמצא בכונן, הוא עולה בסדר גמור! 3. בכל מצב אחר, מקבל את השגיאה. הנחתי שזה קשור או לBIOS או לMBR, אבל עשיתי את כל מה שכתוב במאמר הזה: http://www.tomshardware.com/news/win7-windows-7-mbr,10036.html וזה לא עזר. ניסיתי גם לאפס את הBIOS ולשחק עם ההגדרות עליה שם - לא עזר. מה ש…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by m53242,

שלום וברכה.... אני מישתמש מחשב נייד DELL. ווינדוס 10 HOME ניהיה לי בלגל משובש ואיטית. החלטתי לפרמט ולהתקין מחדש. אני הורדתי קובץ MediaCreationTool1903 באתר מיקרוסופט. ויצרתי דיסק תקליטור התקנה חלונות HOME 10 גירסה חדשה 1903.דבר ראשון עשיתי גיבויים חומר חשוב לימודים. שמתי בצורב DVD תקליטור התקנה ווינדוס 10 והתקנה התסיימה. ואח"כ חיברתי אינטרנט ופתאום ניפתח חלון שכתוב : "הפק את המרב מ- Windows" קראתי הכל. אני לא מבין מה זה עושה. מה זה ההודעה זה, כיצד לבטל שלא יחזור הודעה זה? בלי להפריע לי בלימודים שלי. בחלון למטה אני לחצתי "דלג בינתיים" וזה ניעלם. אבל זה לא ממש יעלם בעתיד זה יחזור לי הודעה הזה. מה אני צריך לעשות שזה לא יחזור לי שוב הודעה הזה תמיד? …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by barakdavid,

שלום יש לי כמה שאלות בנושא : כשאני מכין USB עם winpe ו imagex , נגיד של מחשב עם windows 7 , האם אני יכול ישר לחבר אותו נגיד למחשב אחר שכבר מותקן עליו windows xp , פשוט לחבר אותו ולהריץ את הסקריפטים או שזה רק למחשב שהוא ריק 2. איך אני יכול לפרמט את המחשב ושיהייה ריק מכל תוכן windows תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. Started by aseetoP,

לפני כמה שעות הסמן של העכבר התחיל לזוז לי לבד למחשב שלי ואז הוא יצא מזה אז הדלקתי מהר את המחשב מחדש והוצאתי את המודם מהשקע ואז לא יכולתי להזיז את העכבר כי הוא פשוט זז לו לבד לצדו העליון של המסך והצלחתי רק דרך מצב בטוח להיכנס.... עשיתי בדיקת וורוסים עם קספרסקי - לא מצא כלום! בדיקת ספייווארים- מצא ומחק את הספייווארים שהיו ספייבוט-מצא 3 רוגלה ומחק אותם איידיאוור מצא קובץ 1-מחק גם אותו אני לא יודע כבר מזה יכול להיות ...... וכל מקום רשום לי Paradox שגם אני לא יודע מה זה...... למשל שתי תיקיות בC של Paradox ניסיתי למחוק ובסוף הצלחתי רק במצב בטוח וכשאני מתחבר לאינטרנט אני מרגיש שהמחשב איטי רצח......זה לא היה ככה בבוקר!! מה נשאר לי לעשות עוד? הנה הלוג של HijackThis v1.99.1 *****…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Thunder Storm,

התלבטתי בין שני המערכות קבצים האלו. מי מהם כדאית יותר, מי מהם מתפקדת בצורה טובה יותר ומי מהם עושה כמה שפחות בעיות ?1 אישית פעלתי עד היום עם FAT32 ואף פעם לא היו לי בעיות כמו "תוכנית זו צריכה להיסגר" ודברים מסוג זה. מה אתם אומרים ?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. איפה אני יכול להשיג דריוורים ל CT4810 ל WIN9X ??

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by matan_18,

התקנתי וינדוס אקס פי (פרו) לפניי משהו כמו שנה בערך והכל היה בסדר , עד לפניי כמה ימים המחשב התחיל להיתקע אם אני בנט או משחק הוא נתקע ולפעמים הייתי צריך לעשות לו ריסטארט דרך הכפתור הקטן והמגעיל במארז שבכלל שכחתי שהוא קיים! נכנסתי למאחה הדיסק ובדיקה קצרה הראתה לי שאני צריך לעשות איחוי הדיסק....עשיתי וחשבתי שנפתרו כל הבעיות אבל כאן הייתה הטעות שלי לא רק שהבעייה לא נפתרה זה נהייה יותר חמור ממה שזה היה! :AR15: בדקתי שגיאות על הדיסק וזה לא מצא! אני לא יודע מה לעשות (אני לא רוצה לפרמט) תעזרו לי :'(

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Haflo,

כן יש עוד דבר כזה....! השאלה הזאת מופנת לזקנים מבנינו........ איך פותרים בעיית כתב ראי ב Word 97?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  24. שלום. רציתי לדעת מה ההבדל בין Windows XP Home/Pro SP3 האם יש הבדל בין הווינדווסים? תודה 8)

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. מה ההשלכות של ווינדווס 10 שלא עודכן שנתיים בגלל תקלה ויש בו מידע עסקי רגיש? תודה

דיונים חדשים בפורומים