Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין בפתרונות Low-Level ללא שימוש בתוכנה של צד שלישי לשינוי אייקונים ב-Windows 2000 Professional. האייקונים שאני רוצה לשנות הם אייקונים של תיקיות, אייקונים של ה-Control Panel, אייקונים של ה-Toolbar בתיקיות וכל אייקון אחר שההגדרה שלו חבוייה ולא ניתנת לשינוי באמצעים רגילים. אני מכיר תוכנות שמאפשרות לשנות חלק מהאייקונים הנ"ל. אולם, אני מעוניין בפתרונות Low-Level שמצריכים שימוש ב-Registry ובקבצי מערכת אחרים לצרכים לימודיים.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי לינוקס לצד WIN 7, לא התלהבתי, מחקתי בגלל שלינוקס לא משתמש בNTFS אני צריך להגיע לrecovery console ולהריץ fixbmr כדי לקבל בחזרה את המחיצה שלו איך מגיעים לזה ב7? כשאני מכניס את הדיסק התקנה אין אפשרות לבחור בזה, זה ישר מריץ התקנה תודה
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בכל מחשב שלא יתן להפעיל תוכנות\משחקים פרוצים ויהיה קשה לעקוף אותו האם זה נכון? כי השמועה הזאתי מתחזקת בזמן האחרון... עריכה: למי שלא הבין אני מתכוון שיתחילו ליצר צ'יפ שמונע מתוכונת פרוצות לעבוד על המחשב כאשר longhorn יצא...
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה המחשב שלי עולה מהר ויפה אבל כאשר אני רוצה לכבות אותו לוקח לו הרבה זמן הוא רושם שWINDOWS מכבה את המחשב וככה זה תקוע הרבה זמן אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע עליו תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. לוח האם שלי מת (DFI ULTRA-D). רכשתי במקומו לוח של גיגהבייט K8N-SLI. למיטב זיכרוני החלפת לוח אם עם אותו צ'יפסט לא אמור לגרום בעייה מבחינת מערכת ההפעלה - לא? זכור לי פעם שקראתי היכן שהוא שיש דרך "לשכנע" את מערכת ההפעלה להתגבר על החלפת רכיב כגון לוח אם - מישהו יודע איך? מצאתי הרבה מאמרים על איך להתכונן לזה לפני ההחלפה, אך לצערי לי זה ממש לא רלוונטי, הלוח אם שלי פשוט מת ללא הכנה, מה שלא איפשר לי להתכונן להחלפה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך משווקים מערכת הפעלה חדשה? עם תינוקות וילדים קטנים, מסתבר לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הפרסומת-הראשונה-של-חלונות-10-תנסה-להמיס/
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי יש לי בעיה קצת תמוהה אולי מישהו יוכל לעזור... העניין הוא שקניתי מחשב חדש לפני קצת יותר משבוע, והדבר הראשון שעשיתי הוא להעביר את כל הקבצים מהמחשב הישן לחדש - פשוט הנכסתי את ההארד דיסק הישן למחשב החדש, העתקתי (או ברוב המקרים פשוט העברתי), והחזרתי אותו למקום. הבעיה היא ששכחתי שהיו לי שם מספר קבצים די חשובים לי שחסמתי גישה אליהם באמצעות אפשרות ה- Encryption של ווינדוס. אחרי ההעתקה, הסתבר שאני לא יכול לפתוח את הקבצים האלו יותר. ניסיתי כמה תוכנות אבל כולן מבקשות Encryption Key שאין לי כי אני מתאר לעצמי שהם נשארו במחשב הישן. אני גם לא יכול להחזיר את הקבצים למחשב הישן בשביל לחפש שם, כי כשאני מנסה להעתיק ווינדוס ויסטה מודיעה לי שאין לי גישה למרות שאני מחובר בתור Administrat…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב נייד חדש, IBM T41 ויש בו בעיה מוזרה מאוד, הרבה פעמים קורה שהמעבד מנוצל 100 אחוז ע"י RUNDLL32 וזה תוקע לי את כל המחשב, אי אפשר לעבוד איתו וחייב להפעיל מחדש אם יש למישהו רעיון מזה הבעיה המוזרה הזאת או איך ניתן לפתור אותה אודה לכם
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה הזאת: MMC לא יפעל עם גירסה הקודמת לאינטרנט אקספלורר 5.5 זה התחיל כשהסרתי לחלוטין את ה-ICQ עם כל מה שנלווה אליו. חיפשתי ברשת ומצאתי פתרון שעשוי לעזור לי אך איני יודע איך ליישם זאת. כאן נמצא הפתרון בשרשור הזה בהודעה הרביעית: http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/quebeccomponentsforum/thread/48a532e3-a061-4e42-829a-a17574874bec תודה
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מפרמט את המחשב בקרוב, החלטתי שאני מחליף את הXP הישן והטוב בWin 7. לאור המפרט שלי (E8400, 4GB) הבנתי שגרסאת ה64 ביט עדיפה. כשבאתי לבחור איזה גרסא (Home Premium, Professional, Enterprise, Ultimate) איבדתי כיוון. עשיתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי תשובה. הסתכלתי גם על הטבלה בויקיפדיה ולא הצלחתי להבין מה עדיף בשבילי. אשמח אם תעזרו לי בבחירה.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי וינדוס אקס.פי פרו , לאחרונה החלו לי בעיות כאשר אני מעוניין להחליף מעברית לאנגלית ולהיפך(בעזרת לחיצות על מקשי אלטשיפט) לעומת זאת עם העכבר אני מצליח להחליף לאחר מספר לחיצות ארוך מן המקובל (לקוח למחשב זמן להגיב על כך ולא תמיד זה מצליח) בעבר הכל עבד בצורה תקינה ולא התקנתי שום תוכנה חדשה לאחרונה. למרבה הפלא כאשר אני עובד עם איי סי קיו בחלון הודעה רגילה המקשים חוזרים לתפקד והשפות מתחלפות בצורה תקינה. יש לציין גם שההחלפה לא מתבצעת תחת אקספלורר בנסיון למלא מסמכים שאלונים לכתוב בפורומים וכיוצא בזאת.... מה עושים? בעיה נוספת היא שאני מנסה להשתמש בנטקס (בה השתמשתי עד לפני מספר ימים) אבל משום מה כאשר אני כותב של של חברה שהאתר שלה היה עולה לי בלי בעיות בעבר, כיום עולה לי מן חלון…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג דריוורים ל CT4810 ל WIN9X ??
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לחבר שלי היו 2 כוננים במחשב C-D על D היה וינדוס XP ועל C קבצים ששמר בשביל לפרמט את המחשב ולהתקין 7 אז עשיתי לו פירמוט של D והקתנתי עליו 7, העלנו את המחשב עם הוינדוס החדש ועכשיו המחשב מזהה רק את D ,שבעצם הוינדוס כבר הפך לC אבל את הC המקורי מהXP הוינדוס לא מראה במחשב שלי,הוא מראה אותו בCOMP MANAGE אבל שם הוא כאילו נעול אי אפשר להתשמש בו,אפשר רק למחוק אותו ולשנות לו אותיות משהו כזה, בקיצור איך אני מחזיר אותו לתפעול רגיל.... ועוד משה וקטן,שאני מעלה את המשחב אז הוא שואל אותי במסך שחור לפני עליית הוינדוס איזה מערכת אני רוצה להעלות-WIN7 או שOther windos system כאילו נשארו לו קבצי מערכת של XP משהו כזה,אבל פירמטתי הכל למה זה ככה למה הוא לא מעלה ישר את 7 בלי ויתר מדיי שאל…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כרגע מותקנות לי במחשב XP וWINDOWS 7 ובכל הפעלה של המחשב מופיע לי מסך בו אני מתבקש לבחור איזו מערכת הפעלה להעלות. איך אני מבטל את המסך הזה כך שרק WINDOWS 7 תעלה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כחודש בערך עברתי מווינדוס 7 ל10. בכמה ימים הראשונים לא היה בעיות הכל עבד חלק. אחרי זה פתאום ההתחל הפסיק לעבוד ואז כל השורה של ההתחל בכללי לא חיפש שום דבר של ווינדוס לא עובד ועכשיו זה הגיע לדבר הכי מעצבן הבחירה של רשת אינטרנט לא נפתח בשום צורה שזה אומר רק במקומות שיש לי כמו בבית ובעבודה שהוא זוכר את האינטרנט ומתחבר אוטומטי שום מקום אר אין אפשרות להתחבר לא בלימודים ולא ברכבת לא משנה לאן אני הולך אין לי אינטרנט! ומשום מה המחשב מתחמם ממש שזה היה רק בהתחלה פניתי לווינדוס בטלפון ועלה טכנאי שהשתלט על המחשב ובמשך שעתיים ניסה לסדר בסוף הוא אמר לי אין מה לעשות תחכה שיסדרו את זה.זה כלל פתיחת משתמש חדש והכל. גם לחזור לווינדוס 7 הוא לא נותן הוא רושם שגיאה. השאלה שלי כז…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי Windows XP Pro באנגלית, וכשאני מכבה את המחשב הוא נתקע ב-Saving your setting. חיפשתי על זה בגוגל וכנראה שזאת בעיה נפוצה אבל אני לא יכול לפתור אותה... אם מישהו יודע איך בבקשה תעזרו לי! אבל הוא לא תמיד נתקע... הוא נתקע אם אני דולק את המחשב ליותר משעה משהו כזה... למשל, אם אני מדליק את המחשב ומכבה אותו אחרי 2 דקות הוא לא נתקע... ואני גם חושב שאולי יש לזה קשר עם חיבור האינטרנט... לא יודע.. אם מישהו יודע איך לפתור את זה בבקשה תעזרו בהקדם האפשרי. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מותקן לי על המחשב windows 7. לאחרונה המערכת הפעלה קורסת לי בזמן משחקים בצורה רנדומלית ללא קשר לזמן משחק וכו'. לפעמים המחשב פשוט מאתחל את עצמו מחדש ללא שום הודעת שגיאה ולפעמים מתקבלת הודעהת שגיאה(צירפתי תמונה של ההודעה האחרונה). דברים שביצעתי: עדכון driver לכרטיס מסך. עדכון bios. בדיקת סקטורים של דיסק קשיח. מפרט המחשב מצויין בצד. התקלה ממשיכה להופיע לי. אני אשמח לעזרה בנושא תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר התקנת SP3 על XP והתחרפנות הלפטופ (הרשת נעלמה לה כלא הייתה) וRESTORE לווינדוס תוכנת REMOTE DESKTOP הפסיקה לעבוד. היא נמצאת על המחשב אבל דאבל קליק עליה לא מפעיל אותה. האם יש דרך לראות אם היא "מותקנת" והאם יש דרך לחלצה ולהתקינה מחדש?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. חבר רוצה להתקין ווינדוס 8.1 נקי וחוקי על המחשב שלו (כרגע על 7) האם זה הדבר הנכון לקנות? https://www.g2a.com/microsoft-windows-8-professional-32-64-bit-cd-key-global.html
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם; לאחר שקיבלתי דיסק קשיח נוסף פירמטתי אותו ע"י דיסק של ווינדוס, אך בטעות במקום פשוט ליצור מחיצה, המשכתי לכדי העתקת קבצי ווינדוס מהדיסק אל הדיסק הקשיח והתחלה בהתקנת מערכת הפעלה נוספת. ביטלתי את ההתקנה, אך כעת כל פעם כאשר המחשב עולה ניתנת לי אפשרות בחירה בין שני מערכות הפעלה (שניהם WIN XP PRO SP2, והבעיה היא שאוטומטית המחשב מתחיל מהמערכת השגויה, ואז נתקע, מאחר ואין באמת מערכת נוספת מותקנת. כיצד אפשר לעקוף את בחירת מערכת ההפעלה ו\או לשנות את סדר העלייה כך שאוטומטית תעלה המערכת הנכונה? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב לכולם ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה 10PRO מבוסס 32 ביט. המערכת בעברית עם קוד מוצר דיגיטלי מופעל. הוספתי RAM ל 8 ג’יגה. אך כאמור ב 32 ביט זה לא ניתמך איך ניתן לשנות את המערכת ל-64 ביט? האם אני צריך ממש להתקין את ווינדוס מחדש או יש אופציה יותר פשוטה? במידה וצריך התקנה מחדש, איך עושים זאת כך שהקוד מוצר יישמר. אין לי פיסית את מס’ הקוד, לכן כרגע מפחד לבצע התקנה מחדש, שמע לא אוכל להזין קוד מוצר ולהפעיל את ווינדוס אודה לעזרתכם בעניין. אשמח שתכתבו פה, במידת האפשר ממש את סדר הפעולות שצריך לבצע כדי לשדרג ל 64 ביט תודה רבה מראש
-
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אני מנסה לשנות כתובת אייפי כך: netsh int ip set address name = "Local Area Connection" source = static addr = %varip% mask = %varsm% הבעיה שזה לא משנה א תזה בdhcp ולאחר שאני עושה ריסט הכל חוזר לdefault איך אפשר לעשות בעזרת CMD שהאייפי (והgw והsubnet) ישתנו לצמיתות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתקין על המחשב של אבא שלי WINDOWS 98 ויש לו מחשב קצת ישן! אז אני צריך לדעת אם זה בכלל יעבוד אצלו אז בקשה אם מישהו יכול לרשום את הדרישות המדויקות של WINDOWS 98 SECOND EDITION זה יהיה נפלא!!!??? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם מאתמול המחשב שלי החליט קצת לעצבן אותי כל פעם שהוא נדלק מופיע לי הודעה כזאת כמו בתמונה. מישהו יודע איך מבטלים את זה,ניסיתי עם תוכנות לניקוי רגולות אנטי וירוס וכו'...ולא עזר הקובץ הזה שרשום בתמונה EF.tmp פועל גם ב-task manager ואז הוא נעלם כשאני סוגר את ההודעה [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע רכשתי את המחשב הבא: Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz TripleD Axle GeForce 9800GT 512MB GDDR3 256Bit PCI e Cooler Master Elite 310 Blue ספק Seasonic 430 80 bronza plus Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ צורב LG GH22 SATA x 22 Black קרור למעבד V1 Thermaltake בהתחלה הייתה מותקנת עליו גרסה זמנית של WIN7 HOME. אני מעדיף את XP על WIN7 ולכן התקנתי את XP 64 BIT בשביל לנצל את כל הזיכרון שרכשתי. להפתעתי בעת הפעלת משחק (SETTLERS 7 לצורך העניין) צצו הבדלים בין שתי מערכות ההפעלה. כשהמשחק פעל ב WIN7 הוא איפשר לי להגדיר את הגדרות הוידאו על הרזולוציה הכי גבוהה …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-