עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Xthread,

הפקודה היא DISKPART ניסיתי לקרוא עליה ולא ממש הבנתי מה היא עושה בדיוק יש לה עוד תתי פונקציות או משהו גם לוקח לה לא קצת זמן יחסית לפקודה ב DOS לפעול תודה מראש

2. Started by veredaniel,

הסרתי את גירסה 11 וגם בגירסה 10 לא שמעו התקנה מחדש של גירסה 11 לא עזרה גם . שומעים בנגנים אחרים. על המחשב יש win xp pro.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Riquelme,

שלום לפני כשנה רכשתי לפטופ של לנובו g550 עם זכרון של 4G.באותו הזמן הדגם היה נמכר עם WIN 7 HOME PREMIUM 32BIT ולא היה את הגירסה של 64 ביט.השאלה שלי היא האם מגיע לי לקבל את הגירסה של 64 ביט?כי היום הדגם הזה נמכר עם 64 ביט.במקרה ומישהו נתקל במצב כזה ויודע אשמח לתגובה,תודה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by xena,

שלום לכם, אני פונה אליכם בעזרה בבניית מפרט אחרי ייאוש טוטאלי מכל השידרוגים והמחשבים החדשים שקניתי בשנים האחרונות. השימושים שלי הם מולטיטסקינג כבד. כלומר, פועלות אצלי הרבה תוכנות ברקע, לא משהו כמו תלת מימד או תוכנות המרה, אלא תוכנות שוטפות כמו אופיס, סייר, פיירפוקס, תוכנות הורדה ואיסיקיו, בכמות כזו שהמחשב לא ממש זורם. לעיתים אפילו סרט לא זורם טוב, ויש קיטועים ותקיעות, אלא אם אני סוגר כמה תוכנות. לפתוח וורד לפעמים זה סיפור של חצי דקה. אני יושב לעיתים על מחשבים פשוטים יותר, אשר לא פועלים בהם כל כך הרבה תוכנות והם הרבה יותר מהירים משלי. אני מחליף מחשב כמעט כל חצי שנה ותמיד בהתייעצות חברי הפורום, אך כל הזמן אני מגיע לאותה תוצאה: מחשב איטי שלא מצדיק את ההשקעה. שיהיה ברור! אין …

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. איפה אני יכול להשיג דריוורים ל CT4810 ל WIN9X ??

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. על פי דיווחים אחרונים בשוק, מיקרוסופט מתכננת להיפטר ממקור הלעג זה שנים שהוא דפדפן ה-\"אינטרנט אקספלורר\" שלה, עם תחליף קל שמגיע עם שם הקוד \"Spartan\" לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%95-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%97%d7%95%d7%a7%d7%a8-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%aa%d7%97%d7%9c%d7%99%d7%a3-%d7%90%d7%aa-%d7%93%d7%a4%d7%93%d7%a4%d7%9f/

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Art Tatum,

יש לי סט מקלדת עכבר אלחוטי של מיקרוסופט דגם 3000 גירסה 2.0 הבעיה די מוזרה. פעם ראשונה שנתקלתי בזה היתה בנגן SPLASH PRO. הזזת הגלדלת למטה מורידה ווליום, אך גם הזזת הגלגלת למעלה מורידה ווליום. אתמול נתקלתי בזה גם במשחק מסוים, שם זה היה בגילגול הINVENTORY. ברוב המוחלט של התוכנות ומשחקים הכל עובד בסדר, למטה זה למטה ולמעלה זה למעלה. בגלל שזה הופיע (או לפחות רק שם שמתי לב זה) רק בשני תוכנות עוד לא ממש ניסיתי לפתור את הבעיה. והאמת שאין לי מושג מה זה יכול להיות. למישהו יש רעיון ?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by tomy669,

שלום לכולם.. הורדתי תוכנה גדולה לא מזמת והיא הורדה כקבצי RAR ניסיתי לחלץ אותם לתיקיה כלשהיא מספר פעמים ולא הצלחתי. בסוף מצאתי את הקבצים וכל ההתקנות בתוך תיקיה מוסתרת במחשב שלי- כונן C- מסמכים והגדרות - USER- הגדרות מקומיות (LOCAL SETTINGS) - ובתוך תיקיית TEMP התקנתי את התוכנות והכל וראיתי שיש בנוסף להתקנות של התוכנות כל מיני דברים שלא שימושיים עבורי. עשיתי ניקוי דיסק לכונן C, הורדתי את התוכנה CCLEANER והקבצים הנ"ל לא נמחקו.. רציתי לדעת אם אפשר למחוק את כל הקבצים והתיקיות שמופיעות לי בתיקיית TEMP מהסיבה שהם תופסים לי הרבה מקום בכונן. אשמח לקבל תשובות ענייניות ומתוך ניסיון.. שיהיה לכולם לילה טוב!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by kakikwaski,

זה התחיל כששחקתי לראשונה Bioshock על המחשב שלי. חשבתי שזה בגלל הFraps, סגרתי את התוכנה וזה אכן פתר את הבעיה לזמן מה. לאחרונה המחשב שלי קורס יותר ויותר גם כשאני לא משחק במחשב שלי (פעמיים בלילה אחד) וזה קורה בעיקר שאני משחק במחשב לדוגמא ב-FarCry 2, Prototype, Left 4 Dead וBioshock. הבעיה היא שהמחשב ללא הודעה מוקדמת קורס, מופיע המסך הכחול, זה סופר למטה עד 100 ומתחיל את המערכת מחדש. המפרט של המחשב שלי הוא כזה: Core 2 Due E8500. GTX 260. 4GB RAM. לוח אם של ASUS - P5QC. וספק כח של ENERMAX - PRO 82 יש למישהו פתרון בבקשה?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום במחשב שלי מותקנת המערכת XP, כאשר קיימים 2 משתמשים - אחד אדמניסטרטור ואחד לא. מאתמול, מסיבה לא ידועה, המשתמש שהוא אינו אדמינסטרטור לא מצליח להפעיל את ה-explorer.exe. הדבר קורה בדיוק מתי שהמשתמש מנסה להתחבר. אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: "The application failed to initialize properly (0xc0000022)". ניסיתי גם להפעיל את האקספלורר דרך ה-Task Manager, ועדיין מופיעה לי השגיאה הנ"ל. אשמח לעזרה, תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by orninyo,

שלום אני מנסה לשנות כתובת אייפי כך: netsh int ip set address name = "Local Area Connection" source = static addr = %varip% mask = %varsm% הבעיה שזה לא משנה א תזה בdhcp ולאחר שאני עושה ריסט הכל חוזר לdefault איך אפשר לעשות בעזרת CMD שהאייפי (והgw והsubnet) ישתנו לצמיתות? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by roeesnir,

https://www.exongames.co.il/product/windows-10-pro-retail/?utm_source=Google Shopping&utm_campaign=Copy Google shopping EXON&utm_medium=cpc&utm_term=40655&gclid=EAIaIQobChMIq8mzmei97QIVYoBQBh1XIgcyEAQYASABEgLZtPD_BwE האם מפתח המוצר לWindows חוקי?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. שלום. רציתי לדעת מה ההבדל בין Windows XP Home/Pro SP3 האם יש הבדל בין הווינדווסים? תודה 8)

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by daniel0089,

מי פה התקין SP2 בטא לויסטה? האם יש שיפור בביצועים וכו'.. או שעדיף לא להתקין בינתיים?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. מיקרוסופט הודיעה שמי שלא מעדכן עד מחר, לא יוכל לעשות זאת בעתיד, כי הם מפסיקים את התמיכה ל- sp2. אני כרגע עם sp2 ולא מצאתי צורך לשדרג ל- sp3 , בעיקר בגלל שאני יודע שב- sp2 עשו הגבלת חיבורים ל- 10 בשימוש בשיתוף קבצים ברשת, היה לזה פאץ, והתקנתי אותו, וככה ביטלתי את המיגבלה, אבל יצאתי מנקודת הנחה, שאת אותה מגבלה הם עושים גם ב- sp3, ראשית, האם זה נכון, ושנית, אם זה נכון, האם יש פאץ לניטרול המגבלה? מעבר לכך, האם באופן כללי כדאי לי לשדרג, או שאני יכול להישאר עם ה- sp2? אני חייב לציין שבחצי שנה- שנה אחרונה, לא ממש דאגתי להתקין את כל עדכוני האבטחה שלהם, וגם אין לי בעיות מיוחדות עם מערכת ההפעלה. תודה מראש לעונים מהר, יש לי עד מחר זמן לעדכן, ככה שאני ממתין לתשובה מהירה ככל האפשר.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Posford,

שלום, מה עושה הקובץ rundll32.exe ? זה תקין שהוא רץ לי מעל 10 פעמים בו זמנית על היוזר שאני עובד איתו במחשב ? (מערכת XP) ובנוסף מה עושה הקובץ svchost.exe שרץ על SYSTEM ? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by aseetoP,

לפני כמה שעות הסמן של העכבר התחיל לזוז לי לבד למחשב שלי ואז הוא יצא מזה אז הדלקתי מהר את המחשב מחדש והוצאתי את המודם מהשקע ואז לא יכולתי להזיז את העכבר כי הוא פשוט זז לו לבד לצדו העליון של המסך והצלחתי רק דרך מצב בטוח להיכנס.... עשיתי בדיקת וורוסים עם קספרסקי - לא מצא כלום! בדיקת ספייווארים- מצא ומחק את הספייווארים שהיו ספייבוט-מצא 3 רוגלה ומחק אותם איידיאוור מצא קובץ 1-מחק גם אותו אני לא יודע כבר מזה יכול להיות ...... וכל מקום רשום לי Paradox שגם אני לא יודע מה זה...... למשל שתי תיקיות בC של Paradox ניסיתי למחוק ובסוף הצלחתי רק במצב בטוח וכשאני מתחבר לאינטרנט אני מרגיש שהמחשב איטי רצח......זה לא היה ככה בבוקר!! מה נשאר לי לעשות עוד? הנה הלוג של HijackThis v1.99.1 *****…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Sikamikanico,

איזה עדיף לי להתקין? יש להם בעיות עם דרייברים כמו שהיה פעם ל2000?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by kalda01,

השעון אמור להתעדכן מהאינטרנט. מה לעזאזל קרה ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Kerberos,

טוב אז ככה, אני מניח שבטח זה נשאל בעבר פשוט לא הצלחתי למצוא את זה ... קרתה תקלה במחשב שלי מישו אחר - הוא עבד על Administrator שינה את הסיסמא וכנראה שנכנס איזה צ'ק לא מתאים והסיסמא שהוא חושב הכניס היא לא זאת .... מה עושים ? אני יודע, נכון !!! לא עובדים על האדמינסטורטור אלא על אקווילנט לו כך שאם קורה כזה דבר ...... אבל זה מה שהוא עשה ... מה עושים ? Kerberos

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום, בזמן האחרון נעלם לי מקום מהדיסק קשי בלי שהתקנתי כלום עשיתי סריקת ווירוסים וספייור וזה לא עוזר... כל פעם נעלם עוד איזה 1GB סתם ככה (לדוגמא: היום בבוקר היה לי 9GB פנוי ועכשיו יש לי 6GB פנוי ולא התקנתי כלום...) אשמח לעזרה, תודה.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by matan_18,

התקנתי וינדוס אקס פי (פרו) לפניי משהו כמו שנה בערך והכל היה בסדר , עד לפניי כמה ימים המחשב התחיל להיתקע אם אני בנט או משחק הוא נתקע ולפעמים הייתי צריך לעשות לו ריסטארט דרך הכפתור הקטן והמגעיל במארז שבכלל שכחתי שהוא קיים! נכנסתי למאחה הדיסק ובדיקה קצרה הראתה לי שאני צריך לעשות איחוי הדיסק....עשיתי וחשבתי שנפתרו כל הבעיות אבל כאן הייתה הטעות שלי לא רק שהבעייה לא נפתרה זה נהייה יותר חמור ממה שזה היה! :AR15: בדקתי שגיאות על הדיסק וזה לא מצא! אני לא יודע מה לעשות (אני לא רוצה לפרמט) תעזרו לי :'(

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. לאחרונה החלו בעיות במחשב שלי, שחלונות 7 החלה להשמיע צלילים של ניתוק וחיבור התקן ללא הפסקה ולהתריע כי התקן USB לא מזוהה חובר למחשב. זאת למרות שאני לא עשיתי שום דבר. למה?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by ORBIT,

אני מקבל את ההודעה הזאת: MMC לא יפעל עם גירסה הקודמת לאינטרנט אקספלורר 5.5 זה התחיל כשהסרתי לחלוטין את ה-ICQ עם כל מה שנלווה אליו. חיפשתי ברשת ומצאתי פתרון שעשוי לעזור לי אך איני יודע איך ליישם זאת. כאן נמצא הפתרון בשרשור הזה בהודעה הרביעית: http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/quebeccomponentsforum/thread/48a532e3-a061-4e42-829a-a17574874bec תודה

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by nikola7,

שלום חברים אני מנסה להתקין ווינ 8.1 ביט שברשותי הנמצא על פלאש דיסק ואני לא מצליח. אני לא יכול להיכנס להתקנה כיוון שהמערכת הקיימת היא 32 ביט. ניסיתי להגדיר את הפלאש דיסק כבוט הראשי ואתחלתי את המחשב אך שום דבר לא קורה וההתקנה לא מתחילה. אני יודע שעליי לפרמט בדרך כלשהי את המחשב ואז איכשהו ההתקנה שעל ההתקן הנייד אמורה לפעול. כיצד עליי לעשות זאת?? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים