Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי להתקין תוכנת צריבה על הוינדובס שלי וההתקנה נכשלה, ומעכשיו אני מקבל בכל התחלת הוינדוס את ההודעה הבאה ומיד ארחריה מסך עזרה... עזרה ?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , הבעיה היא שאני לחוץ על הכפותר של ה - turn off במקום לכבות את המחשב הוא עושה ריסטרט מישהו יודע איך אני מתקן את זה ?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בנוסף CPUZ מראה שאכן יש 6 על המחשב מערכת ווינדוס 7 64ביט. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. האם מישהו יודע כיצד לתקן הבעיה. סרטים המגיעים עם קובץ כתוביות נפרד מוצגים ללא הכתוביות( גם עברית וגם אנגלית) אותו סרט מוצג עם הכתובית ללא בעיה ב-xp או בוויסטה. תודה........
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תמיד שעולה המחשב זה מה שמופיע לי: http://img165.imageshack.us/img165/8858/helpez7.jpg כמובן שכל הזמן מופיע לי אייקון קטן בצד שאומר שהווינדואוס של לא מקורי, וזה כל הזמן מוצג זה ממש מעצבן פעם ידעתי לסדר את זה אבל שכחתי, מישהו יכול לעזור? תודה מראש =)
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה במחשב שאי מפעיל מחדש או מדליק את המחשב לפני שהוא ניכנס לwindows הוא רושם לי משהו כזה שהwindows מזויף או משהו כזה מה עלי לעשות וגם לפני שבוע ככה זה לי היה לי ומאז שיש לי את זה אז לפני שהוא נכנס לwimdows הוא עושה לי שם המחשב או משהו כזה וסיסמא מה אני צריך לעשות...?? תודה מראש לעוזרים...!!
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, מנסה לבצע עידכון גירסא מ 8.1 ל 10. במהלך ההתקנה הוא מבצע 3 שלבים (אני מדבר אחרי שהוא מוריד את העדכון שהוא מגיע למסך שחור כזה שלמטה יש 3 אופציות ), בשלב השלישי הוא נתקע על 75% ולא ממשיך משם. ניסיתי לבצע עידכון כמה פעמים וכל פעם הוא נתקע באותם 75 אחוז. מה יכולה להיות הבעיה? לאחר שאני מרסט את המחשב הוא מחזיר ל 8.1 ורושם שהייתה שגיאה בעידכון. אשמח לפתרון!! תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיים לי בעיה במחשב.. מישהו נגע ליבcontrol userpasswords2 שיחק עם הסיסמאת וכל זה עכשיו הממחשב תמיד מחובר על משתמש שהוא בהרשאות של GUEST ואין לי אפשרות לעשות כלום... תראו תמונה לדוגמה כמו שאתם רואים אין לי איפה להכניס סיסמה והלחצן של הכן חסום אין אפשרות כרגע להתקין \ למחוק כל דבר מהמחשב אם אפשר מישהו שידריך אותי איך לסדר את זה תודה רבה אלון
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי Windows Vista Ultimate SP1. איך ניתן לחסום תיקיות ספציפיות בעזרת סיסמה ? כל פעם שינסו להיכנס אליה תופיע סיסמה... ולא בעזרת USER אחר ב- Windows... (משתמש תמיד ב- Administrator) עדיפות לא לתוכנות צד שלישי - אלא מהווינדוס עצמו...
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הסרתי את גירסה 11 וגם בגירסה 10 לא שמעו התקנה מחדש של גירסה 11 לא עזרה גם . שומעים בנגנים אחרים. על המחשב יש win xp pro.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בניקוי חלונות (cleanmgr.exe) מופיע לי באופן קבוע כ-1.5GB של קבצי אינטרנט זמניים שלא קיימים - גם אחרי שאני מוחק אותם הם ממשיכים להופיע, כאילו ניקוי הדיסק מדווח על קבצים שלא קיימים. מישהו עוד נתקל בזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , קניתי מחשב והתקנתי עליו ווינדוס 8.1 עכשיו בהתקנה היה לי אפשרות להתקין את הווינדוס על DRIVE 0 וDRIVE 1 שDRIVE 1 היה 30 גיגה וDRIVE 0 היה 480 גיגה ( בערך ) אז בחרתי להתקין על DRIVE 1 כך שהמערכת תשב שם וכל הקבצים שלי יהיה בכונן השני אך הבעיה היא שכל דבר שאני מתקין המיקום הדיפולט שהוא רוצה להתקין זה על הכונן הקטן האם ניתן לשנות את זה שהדיפולט שלו יהיה להתקין על הכונן הגדול? דבר נוסף , כל דבר שאני שומר על השולחן עבודה גם כן נשמר על הכונן הקטן האם את זה גם אפשר לשנות? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי כולם, יש בעייה מוכרת וידועה וקבלתי עליה אפילו מייל מהwindows insider שמפרט את הבעייה ומבטיח שמיקרוסופט יעשו הכל כל לפתור אותה. וטכלס לא עשו כלום! אני מדבר על זה שמפעילים תוכנה מוכרת, נניח chrome, במסך גדול ברזולוציה גבוהה (לא 4K אפילו) והטקסט והאיקונים נראים מטושטשים בצורה בלתי נסבלת ומכוערת. גם תוכנות אחרות כמו android studio, פעם זה קרה גם בexplorer (זה תוקן ב10) וכל מני תוכנות אחרות. אפילו במאפיינים של קובץ, חלק מלוח הבקרה בwindows וכל מני חלונות. מה הפתרון שמיקרוסופט מציעים? לחיצה ימנית על התוכנה, מאפיינים, תאימות, וdisable display scaling on high dpi settings אי אפשר מן הסתם לעשות את זה לכל תוכנה, ויש אפילו תוכנה שמי…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
הפקודה היא DISKPART ניסיתי לקרוא עליה ולא ממש הבנתי מה היא עושה בדיוק יש לה עוד תתי פונקציות או משהו גם לוקח לה לא קצת זמן יחסית לפקודה ב DOS לפעול תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
בהמשך לדיון כאן: http://hwzone.co.il/community/threads/562360-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%9C%D7%97%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%AA%D7%9E%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%9B%D7%91%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%93-10000-%D7%A9-%D7%97/page2?p=5042103&viewfull=1#post5042103 האם יש גרסת WIN שמתאימה יותר לישומי REAL TIME ולהפעלה במקביל של כמה ת'רדים בלתי תלויים?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי XP עם זיכרון של 1 ג'יגה, רוב הזמן אין לי פרוססים שעובדים ברקע אפילו לא אנטיוירוס רק הפרוססים החיוניים של הוינדוס והאקספלורר והוינאמפ, ככה שהמחשב שלי לא צורך הרבה זיכרון. על כמה כדאי לי לשים את הpage file? או שבכלל כדאי לי לעבוד בלי page file?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם, אני פונה אליכם בעזרה בבניית מפרט אחרי ייאוש טוטאלי מכל השידרוגים והמחשבים החדשים שקניתי בשנים האחרונות. השימושים שלי הם מולטיטסקינג כבד. כלומר, פועלות אצלי הרבה תוכנות ברקע, לא משהו כמו תלת מימד או תוכנות המרה, אלא תוכנות שוטפות כמו אופיס, סייר, פיירפוקס, תוכנות הורדה ואיסיקיו, בכמות כזו שהמחשב לא ממש זורם. לעיתים אפילו סרט לא זורם טוב, ויש קיטועים ותקיעות, אלא אם אני סוגר כמה תוכנות. לפתוח וורד לפעמים זה סיפור של חצי דקה. אני יושב לעיתים על מחשבים פשוטים יותר, אשר לא פועלים בהם כל כך הרבה תוכנות והם הרבה יותר מהירים משלי. אני מחליף מחשב כמעט כל חצי שנה ותמיד בהתייעצות חברי הפורום, אך כל הזמן אני מגיע לאותה תוצאה: מחשב איטי שלא מצדיק את ההשקעה. שיהיה ברור! אין …
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן AMD 450 מעבד אתלון = 4 ג'גה זיכרון, ONE DRIVE עולה כל פעם מחדש ולוקח לי 35% משאבים והמחשב מתחיל לקרטע. אני רוצה להשבית את ONE DRIVE כי אין צורך בו. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה שאני לא ממש יודע איך להתמודד איתה .... הזיכרון שלי מוצף מרגע שהמערכת הפעלה עולה . כבר בהתחלה יש לי 157mb תפוס , ואני לא מצליח לעלות על הבעיה . ניסיתי לסרוק עם התוכנות הבאות ולא יצאמזה כלום : norton antivirus adaware spybot tds 3 האם יש למישהו עוד רעיונות ? דוד
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה .. שכחתי את הססמה =\ אין לי כל כך מה להגיד ניסתי KON-BOOT ניסתי עוד תוכנה שמתחברת לBOOT ושכחתי כרגע את השם שלה המערכת שלי היא Windows 7 Ultimate 64bit תעזרו לי איך אני פותר את הבעיה הזאת .. אני ממש לא רוצה לפרמט את המחשב בשביל שטות כזאת !! תודה רבה רבה רבה לעוזרים !!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כונן ONE DRIVE. אחד הדברים המעצבנים. הכל הוא מנסה לשמור שם, ולפעמים לוקח לו חצי דקה עד שמעלה לענן מסמך פשוט או מצגת... זה גם יוצר לי כפילויות מעצבנות במסמכים ואני כבר לא יודע היכן לחפש מסמך פשוט, יש הרבה תיקיות עם שם זהה, לכן מעבירים הכל לדסקטופ שכבר נהיה עמוס מידי... אוף. חלונות 7 היה הרבה יותר אינטואיטיבי. מה עושים עם זה??
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט עם רשת ביתית. לאחר הפעלת eMule ו/או ביטורנט ו/או שימוש ממושך (כמה ימים) או מאסיבי (פתיחת חלונות רבים, הורדת כמה קבצים), האינטרנט נעשה איטי ואף לא מגיב. גם כתובת הראוטר (192.168.2.1) לא מגיבה. עם זאת, אם אני שולח פינג דרך cmd, אני מקבל פינג גם לכתובת הראוטר וגם לאתרי אינטרנט. לכן, אני חושד שהבעיה היא במערכת הפעלה / פיירוול / דפדפן.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. לאחר פירמוט שביצעתי(אני מודה, פעם ראשונה שעשיתי, אבל עקבתי אחרי מדריך והכל עבר חלק), המחשב מסרב להעלות את מערכת ההפעלה דרך ההארד דיסק. שיניתי בביוס את העדיפות, וכאשר ההארד דיסק הוא העדיפות הראשונה (Primary) אז אני מקבל את ההודעה הבאה בעת עליית המחשב: HARD DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK PRESS ENTER כאשר אני מגדיר שמערכת ההפעלה תעלה מכונן הדיסקים (CDROM), הוינדוס עולה מצויין ופועל יופי. מה שאני שואל זה האם יש בעיה שככה הוינדוס יפעל, מכונן הדיסקים? יש לי 2 כונני דיסקים ככה שאין לי בעיה שאחד קבוע יישאר תפוס, השאלה אם זה תקין שמחשב יעבוד ככה, באופן קבוע יעלה מה-CDROM. אשמח לתשובה. בתודה מראש, אלעד.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, רציתי לברר אם אפשר לחבר סמארטפון דרך RDP RemoteFX או שיש התקנים מסויימים שנתמכים. חיברתי ל-USB את ה-Galaxy S2 שלי וסימנתי אותו כשהתחברתי ל-RDP (הופיע תחת Other supported PnP devices), אבל אני לא רואה אותו אחרי שאני מתחבר ל-VM. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שירים שנתקעים בעת ניגון,לא משנה באיזו תכנה. הם נקטעים בכל שניה וחצי-שתיים.WIN7 מחקתי וירוסים באמצעות Malwarebytes' Anti-Malware + SUPERAntiSpyware החינמיים. היו, בערך, 105 בסה"כ. נכנסתי לMSCONFIG, הורדתי את כל מה שלא צריך, נכנסתי להסרת תכניות, הסרתי משם המון דברים, הסרתי את הדרייבר של הכ.קול. כמובן שלאחר כל פעולה עשיתי ריסטארט. יש עוד עצות כדי להפסיק את העונש הזה? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-