עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by url,

אהלן אם אני רוצה ליצור אייקון של סגירת המחשב או של ריסט על ה-desktop או באחד ה-toolbars איך אני עושה את זה?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. ערב טוב לכולם.... אני מישתמש בחלונות 8.1 ניכנסתי לחנות ומוריד אפליקציה mako ומגיע לשידור חיי ערוץ 22 חדשות. ולא נותן לי ליראות שידור חיי. הנה תמונה באתר: כך מקבל הודעה שגיאה וידאו http://sizmedia.com/my.php?i=y4dkuzzy3tyz.png איך פותרים את בעייה שיעבוד שידור חיי ערוץ 2 חדשות? בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Windows 8 מדובר במחשב נייד Samsung NP470R5E לאחר התקנת העדכונים, המחשב נתקע במסך ה-Login ואין אפשרות להזיז את המקלדת או את העכבר.(לא ניסיתי עדיין עכבר חיצוני) כבר פעמיים שנאלצתי בגלל זה להתקין את ה- Windows מחדש (Refresh) בינתיים בטלתי את העדכונים האוטומטיים... מחיפוש ברשת ראיתי שאנשים נתקלו בבעיה הזו אל לא מצאתי פתרון הולם לבעיה. ה- Bios מעודכן לגירסא העדכנית ביותר. פחות או יותר זה מתאר את הבעיה: http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_8-windows_update/windows-8-stuck-after-restarting-after-update/78df4e22-9622-4a27-8958-12e8459ad3db נשבר לי כבר מה- Windows הזה, אני חושב לשנמך ל- Windows 7 ולסיים את הסאגה הזו.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by sh_idan,

קיבלתי מחשב נייד חדש, IBM T41 ויש בו בעיה מוזרה מאוד, הרבה פעמים קורה שהמעבד מנוצל 100 אחוז ע"י RUNDLL32 וזה תוקע לי את כל המחשב, אי אפשר לעבוד איתו וחייב להפעיל מחדש אם יש למישהו רעיון מזה הבעיה המוזרה הזאת או איך ניתן לפתור אותה אודה לכם

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום קיבלתי היום את הלפטופ החדש - lenovo g550 2958 הלפטופ מגיע עם ויסטה ואני מעוניין לשדרג לוינדוס 7 כאשר ביקרתי באתר הרשמי של לנובו כדי למצוא את הדרייברים הופתעתי לגלות שקיימים כל הדריברים לכל רכיבי המחשב לוינדוס 7 (כרטיס קול, כרטיס מסך,טאץ' פאד והשאר) אבל רק לצ'יפסטט של המחשב אין (יש רק לויסטה ומטה) הנה הלינק מהאתר הרשמי של לנובו http://consumersupport.lenovo.com/en/DriversDownloads/drivers_list.aspx?CategoryID=600154 האם כדאי לי לפרמט ולעבוד בלי הדריבר של הצ'יפסט? האם זה יכול להוות בעיה רצינית? תודה רבה, ניב

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by kakikwaski,

זה התחיל כששחקתי לראשונה Bioshock על המחשב שלי. חשבתי שזה בגלל הFraps, סגרתי את התוכנה וזה אכן פתר את הבעיה לזמן מה. לאחרונה המחשב שלי קורס יותר ויותר גם כשאני לא משחק במחשב שלי (פעמיים בלילה אחד) וזה קורה בעיקר שאני משחק במחשב לדוגמא ב-FarCry 2, Prototype, Left 4 Dead וBioshock. הבעיה היא שהמחשב ללא הודעה מוקדמת קורס, מופיע המסך הכחול, זה סופר למטה עד 100 ומתחיל את המערכת מחדש. המפרט של המחשב שלי הוא כזה: Core 2 Due E8500. GTX 260. 4GB RAM. לוח אם של ASUS - P5QC. וספק כח של ENERMAX - PRO 82 יש למישהו פתרון בבקשה?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by nimrods,

שלום לכולם יש לי בעייה במחשב שאי מפעיל מחדש או מדליק את המחשב לפני שהוא ניכנס לwindows הוא רושם לי משהו כזה שהwindows מזויף או משהו כזה מה עלי לעשות וגם לפני שבוע ככה זה לי היה לי ומאז שיש לי את זה אז לפני שהוא נכנס לwimdows הוא עושה לי שם המחשב או משהו כזה וסיסמא מה אני צריך לעשות...?? תודה מראש לעוזרים...!!

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by ortapiero,

יש לי לנובו יוגה 3 יחסית חדש... אני מת על שדרוגים, התחדשות וכו'... אבל משהו בי לא נותן לי לשדרג לוינדוס 10... ההרגשה מוצדקת? פשוט קיבלתי רושם שהמערכת ממש לא יציבה... ושהשקיעו באיך לרגל אחרינו מאשר בתפקוד המערכת עצמה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by אריק9,

אהלן אנשים, אני חייב את המערכת הזאת ולכן יש לי מספר שאלות כי אני יודע שיש כאן כמה גאונים שאפשר להיעזר בהם יש לי כרגע וינדוס 7 אולטימייט 64 ביט מותקן על המחשב. כשאני מנסה להתקין את וינדוס סרבר 2008 אני רואה שבזמן ההתקנה זה שואל אותי על "Upgrade" או Custom מה שמשאיר אותי בהרבה סימני שאלה. האם ההתקנה של Windows Server 2008 תמחוק לי את הוינדוס הקיים או שתעשה לי בעיות ? האם ההתקנה הזאת היא בנוסף לוינדוס הקיים ? איך העיניין הזה עובד ? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום לכולם. ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה Windows Vista. רוב הפעילות שלי במחשב מתבצעת, כאשר הרזולוציה של המסך היא מאוד נמוכה (אייקונים גדולים). קורה לא פעם, שאני צריך לעבור לרזולוציות גבוהות יותר, על מנת שיתאפשר לי להשתמש בתוכנות מסוימות או לראות תכנים של אתרים מסוימים. ראוי לציין, שמדובר בלפחות 3 רזולוציות שונות. לא מזמן שוטטתי במחשב של מקום ציבורי מסוים, ועל שולחן העבודה היה אייקון, אשר לחיצה עליו מעבירה מיידית את המסך לרזולוציה אחרת (שכנראה נקבעה מראש). הייתי שמח אם מישהו יוכל לומר לי איך מכינים אייקון כזה, כי אני בהחלט מעוניין לחסוך בכמות הלחיצות, שנדרשות בשביל שינויי רזולוציה תכופים.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by kaisman,

רציתי לשאול אותכם דבר כזה: יש לי חברים שאומרים שבWINDOWS XP משחקים לא עובדים טוב כמו ב 98 הם צודקים?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. היי, לאחרונה רכשתי HTPC חדש לסלון, הוא בעל פתחי USB 3.0 בלבד, הוא הגיע ללא מערכת הפעלה כלל. יש לי בבית DOK להתקנת וינדוס 7 אשר איתו התקנתי וינדוס להרבה מחשבים ללא בעיות מיוחדות. כשהמחשב הגיע נקי לגמרי חיברתי לו את הDOK לפתח USB 3 וגם מקלדת ועכבר אלחוטיים לUSB 3 וההתקנה עלתה בלי בעיה ויכולתי לנווט בעזרת העכבר והמקלדת. לאחר ההתקנה הכל רץ כמו שצריך והורדתי Driver Booster והתקנתי לו את כל הדרייברים שהיו, כולל דרייבר לUSB 3. מאז היו לי כמה בעיות עם המחשב והחלטתי שאני רוצה לפרמט אותו ולהתקין מחדש וינדוס 7. הבעיה היא שכרגע הוא מגיע למסך BOOT דרך הDOK אבל ברגע שהוא שם כל יציאות הUSB "נרדמות" ושום דבר לא עובד, לא העכבר לא המקלדת ולא הDOK. חיברתי עכבר ליציאה האופטית הרגי…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. מיקרוסופט הודיעה שמי שלא מעדכן עד מחר, לא יוכל לעשות זאת בעתיד, כי הם מפסיקים את התמיכה ל- sp2. אני כרגע עם sp2 ולא מצאתי צורך לשדרג ל- sp3 , בעיקר בגלל שאני יודע שב- sp2 עשו הגבלת חיבורים ל- 10 בשימוש בשיתוף קבצים ברשת, היה לזה פאץ, והתקנתי אותו, וככה ביטלתי את המיגבלה, אבל יצאתי מנקודת הנחה, שאת אותה מגבלה הם עושים גם ב- sp3, ראשית, האם זה נכון, ושנית, אם זה נכון, האם יש פאץ לניטרול המגבלה? מעבר לכך, האם באופן כללי כדאי לי לשדרג, או שאני יכול להישאר עם ה- sp2? אני חייב לציין שבחצי שנה- שנה אחרונה, לא ממש דאגתי להתקין את כל עדכוני האבטחה שלהם, וגם אין לי בעיות מיוחדות עם מערכת ההפעלה. תודה מראש לעונים מהר, יש לי עד מחר זמן לעדכן, ככה שאני ממתין לתשובה מהירה ככל האפשר.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. היי, אני מחפש להוריד אימג' של ווינדוס 10 העדכני, לצורך פירמוט מחשב של חבר. לפי מה שזכור לי (יצא לי לעשות זאת לפני שנה בערך...), היתה הורדה של האימג' עצמו ישירות מהאתר של מיקרוסופט, היה אפשר להתקין אותו ללא אקטיבציה, ולאקטב אותו בנפרד לאחר מכן. ראיתי עכשיו באתר את כלי יצירת המדיה: https://www.microsoft.com/he-il/software-download/windows10 לא זכור לי שכך היה בעבר, אולי אני מתבלבל אבל זה נראה לי שונה ממה שהיה פעם. הם רושמים שיש צורך ברשיון לפני הכל. האם הכלי הזה יאפשר להוריד את האימג' ולהתקין בעזרתו את הווינדוס, ולדאוג אח"כ לרשיון? או שחייב רשיון מראש? תודה

15. איפה אני יכול להשיג דריוורים ל CT4810 ל WIN9X ??

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום אני רוצה לדעת האם ניתן לבצע המרה של מערכת XP למערכת קבצים של 95 98. בהנחה שהארכיטקטורת מעבדים של אז לא אותו דבר כמו היום.האם ניתן להריץ אפליקציות של 95 כמו משחקים ישנים תחת הדמייה של 95. כלומר ככה זה יעבוד XP -- וירטואל משין --- 95 ---- משחקים ישנים. ידוע לי שהמעבדים של היום מהירים מדי למשחקים של פעם לכן השאלה האם תיהיה תאימות לרעיון או שאני חייב פנטיום 1 או 2 על מנת שזה יעבוד. ואני מדבר על מאריו קומנדר קין פרינס וכדומה... תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום. לוח האם שלי מת (DFI ULTRA-D). רכשתי במקומו לוח של גיגהבייט K8N-SLI. למיטב זיכרוני החלפת לוח אם עם אותו צ'יפסט לא אמור לגרום בעייה מבחינת מערכת ההפעלה - לא? זכור לי פעם שקראתי היכן שהוא שיש דרך "לשכנע" את מערכת ההפעלה להתגבר על החלפת רכיב כגון לוח אם - מישהו יודע איך? מצאתי הרבה מאמרים על איך להתכונן לזה לפני ההחלפה, אך לצערי לי זה ממש לא רלוונטי, הלוח אם שלי פשוט מת ללא הכנה, מה שלא איפשר לי להתכונן להחלפה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום ויום עצמאות שמח, שידרגתי את המחשב בכונן SSD חדש של SAMSUNG 250GB, יש לי מספר שאלות לגבי ההתקנה של הווינדוס החדש, דבר ראשון - אם אני מעונין להשאיר מהכונן HDD הישן שלי רק את מחיצה D ולפרמט את-C (כל קבצי המערכת הישנים) האם זה אפשרי ואיך? דבר שני - איך אני יכול לעשות שכל קבצי ה-TEMP יהיו על כונן D החדש הכוונה על כונן ה-HDD (הכוונה אחרי התקנת הווינדוס על כונן ה-SSD) תודה מראש טל.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. יש לי Windows Vista Ultimate SP1. איך ניתן לחסום תיקיות ספציפיות בעזרת סיסמה ? כל פעם שינסו להיכנס אליה תופיע סיסמה... ולא בעזרת USER אחר ב- Windows... (משתמש תמיד ב- Administrator) עדיפות לא לתוכנות צד שלישי - אלא מהווינדוס עצמו...

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. חבר שלי התקין לי חלונות 7 על המחשב נייד של DELL והכל הלך בסדר גמור,כל הדרייברים הכל! אחרי זה ביקשתי ממנו שיעשה לי שלושה מחיצות במחשב,בקיצור הוא הישתמש בתוכנה partition magic שלבסוף חילוק המחיצות במחשב נכשל. כתוצאה מכך נדפקה המערכת והייתי צריך להתקין אותה שוב. עכשיו יש לי חלונות 7 על המחשב אחרי שהתקנתי אותה שוב,אבל יש לי בעיה: כל פעם שעולה המחשב,בדוס הוא שואל אותי איזה מערכת הפעלה להריץ ורשום פעמיים: windows 7 windows 7 דבר נוסף שמחזק את הדעה שלי זה שבשני הכוננים גם C וגם D ראיתי שמותקנת מערכת ההפעלה windows 7. - השאלה שלי היא איך אני יכול למחוק אחת מהם ?,או שאם אין אפשרות אז איך למחוק את שניהם ולהתקין שוב הכל מחדש.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by susuFOX,

האם אפשר לתקן את התקנת האקספולרר ב WindowsXP? משום שלאחרונה צצה לי בעייה שכאשר המחשב פועל שולחן העבודה לא מופיע (רק הטפט ללא האייקונים) וגם שורת המשימות + תפריט התחל לא מופיע... ואני חושב שבעזרת תיקון של האקספלורר זה ייתוקן... ולמה שאני מבקש תיקון על ידי sfc/ scannow הוא מבקש את הדיסק של winXP pro שההתקנה על המחשב שלי התבצעה על-ידי winXP Home edition?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. טוב בקצרה באופן רנדומאלי המחשב שלי קורס עם השגיאה הזאת: - <Event xmlns="[url]http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">[/url] - <System> <Provider Name="Microsoft-Windows-Kernel-Power" Guid="{331C3B3A-2005-44C2-AC5E-77220C37D6B4}" /> <EventID>41</EventID> <Version>2</Version> <Level>1</Level> <Task>63</Task> <Opcode>0</Opcode> <Keywords>0x8000000000000002</Keywords> <TimeCreated SystemTime="2010-01-22T16:59:01.107636100Z" /> <EventRecordID>66923</EventRecordID> <Correlation /> <Execution ProcessID="4" ThreadID="8" /> …

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by maor676,

עברתי לווינדוס שבע. אני מפעיל אותו במצב עברית. הבעיה היא שהרבה מהשירים שכתובים בעברית מזוהים בג'יבריש. ב xp אותם הוא ידע לזהות את השירים האלה בעברית.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Avi Moshe,

שלום לכולם ההשלמה האוטומטית באייבי הפסיקה לעבוד לי מישהו יודע אולי איך לפתור את זה ?! זה מציק!!!!!:kopfpatsch::kopfpatsch: צירפתי קובץ תודה מראש אבי

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. Started by love-its-my-name,

יש לי אקס פי באנגלית ואני רוצה להפוך אותו לעברית... אין לי את האפשרות במאפינים להפוך לעברית אז אל תתאמצו. בבקשה אחותי לא יכולה להסתדר עם האנגלית כולכך טוב ואני יודע שאני צריך להוריד קובץ אז מאיפה מורידים [אני הורדתי מהאתר שלל מיקרוסופט אבל אני לא יודע איפה שמים את זה...] ואיפה שמים את מה שמורידים.... תודה מראש וביי

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.