Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אז לפני בערך חודש קניתי מחשב חדש, ואיתו, אחרי שיקולים רבים, התקנתי Vista 64 bit. עד לפני יומיים המחשב עבד מצויין, בלי שום בעיות. אבל פתאום המחשב מתחיל להיתקע, בעיקר כשאני לא נמצא עליו (למרות שזה עדיין לפעמים קורה כאשר אני משתמש בו). מה זאת אומרת נתקע? העכבר עובד. כל החלונות הפתוחים נעשים Not Responding, אני יכול לעבור ביניהם אבל שום דבר לא מתפקד. אחרי כמה זמן, גם הדסקטופ עצמו נעשה לא מתפקד. האפשרות היחידה לכבות את המחשב היא דרך הכפתור, CTRL+ALT+DEL לא עובד. הרצתי סריקה עם הNod 32, בדקתי את הרג'יסטרי עם CCleaner, והרצתי בדיקות של Ad-Aware ו-Spybot: Search and Destroy. הנוד לא מצא כלום, הCCleaner מצא כמה בעיות, והאנטי-ספייוורים מצאו כמה דברים. מחקתי את הכל, אבל המ…
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש שקניתי לפני יומיים עם וינדוס ויסטה 64 ביט. יש בוינדוס באג - כל פעם שאני מכניס את המחשב למצב סליפ (או שהוא מכניס את עצמו לבד אחרי שעה) במקום להיכנס לסליפ המחשב מתרסק ועושה BOOT מחדש, במקום לעלות בחזרה עם המצב שהוא היה בו, ובזמן העלייה הוא מציג את המסך שבו הוא אומר שהוינדוס נפל והוא שואל אותי אם לעלות במצב נורמאלי או במצב SAFE MODE, ולאחר סיום העלייה הוא אומר "Windows has recovered from an unexpected shutdown." יש לבעייה הזו איזשהו פתרון? תודה
-
- 7 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול ניסיתי להתקין את ה SP2 לויסטה שלי. לאחר ההתקנה המחשב עשה ריסט, ובשלב של ה Welcome קיבלתי BSOD. גיליתי שה BSOD נובע מה NOD32 שלי. נאלצתי למחוק את ה NOD32, למחוק את ה SP2, ולהתקין מחדש את ה NOD32. משהו נתקל בבעיה ? יודע איך לתקן ? תודה רבה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום רב יש לי WINDOWS VISTA 64BIT ולפני שהמערכת עולה בכלל עולה מסך של התקנת עדכונים של שלב 3 מתוך 3 שנמצא כמה שניות על 0% ואז מבצע יציאה מהמערכת וריסט וככה שוב ושוב. ניסיתי להכנס לסייפ-מוד וקורה אותו הדבר, ניסיתי לעשות תיקון בעיות מהדיסק של ווינדווס וזה לא עוזר, אין לי קבצי שחזור אז אני לא יכול לשחזר את המערכת. בבקשה תעזרו לי אנשים!
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
הציעו לי ויסטה בייסיק 64 ביט SP1 ב 405 ש"ח השאלה אם זה כבד מדי למפרט שלי ומה ההבדל בין הגרסה של הבייסיק לפרימיום ? יש עליו באגים ?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
וינדוס ויסטה - ככה אני רואה אותו : התקנה דורש NTFS, אבל ההתקנה נוחה וקלה ביותר. בחלונות - מכניסים את תקליטור הDVD לוחצים על התקנה מכניסים קוד עוד פעם או פעמיים הבא וזהו עכשיו רק לחכות פעם הבאה שהמחשה יעשה ריסט הוא כבר יעלה בווינדוס ויסטה מוכן לשימוש! בדוס - אותו העיקרון רק צריך להגדיר לביוס לקרוא בוט מכונן הDVD. חזות חזות תלת מימדית מרשימה ביותר, צבעוני וגדול והרבה מידע ש"מסתובב" ברקע! נוחות נוח לשימוש, מהיר. בכל חלון בו אנו נמצעים ובכל קובץ עליו אנו מצביעים או בוחרים מופיע פס מידע בתחתית החלון (כמו בצד בארקס פי) רק שהפעם בגרפיקה נהדרת והרבה מידע חשוב. לגבי תפעול הזורם, לא נתקלתי בבעיות מיוחדות רק בנושא המשתמשים ישנה בעיה לא מובנת ומעצבנת, כאילו זה לא רץ חלק. לגבי השינויי…
-
- 35 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ובכבקשה בלי התחכמויות כמו באתר של מייקרוסופט וכל זה כי מן הסתם כבר חיפשתי שם ולא מצאתי ככה שאם למישהו יש קישור ישיר להורדה זה יעזור המון, תודה. ואגב, אם למישהו כבר יש את המערכת, איך היא תומכת בתוכנות ישנות? (אפשר לשים עלייה אופיס אקס-פי או אי סי קיו וכל זה?)
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון שמתי לב כויסטה כולה ה-ScanDisk מופעל ומפסיק בשלב 2 של בדיקת האינדקסים של הדיסק, לאחר קריאה מעמיקה בנושא גיליתי כי הדיסק מסומן כ-Dirty לכן ההפעלה האוטומטית קוראת כל פעם. א. אין באפשרות ה- scanDisk להשלים את הבדיקה הוא מפסיק באמצע (גם לא באמצעות recovery Tool בדיסק ההתקנה) ב. לא יכול לבצע defrag . ג. לא יכול לבצע system restore. איך ניתן לטפל בבעית ה- dirty ??
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי בנייד שלי מותקנת Windows Vista Home Premium Media center כשאני נכנס לשם יש שם אייקון לשידורים של חברת YES משומה כשאני מפעיל את זה הוא מתחיל לבצע הורדה שאינה מסתיימת ואז מראה לי על שגיאה \ תוכן לא חוקי. כשאני נכנס ללינק שהוצאתי מהDATA שלו הוא נותן לי קובץ להורדה. הורדתי את הקובץ אבל אינני יודע מה לעשות עם זה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, יש ברשותי Windows Vista שחובר לראוטר בצורה קווית, ולמחשבים אחרים בצורה אלחוטית. תחילה, המחשבים האלחוטיים יכולו להתחבר למחשב שלי על ידי הקשת ה- IP של המחשב שלי, אך לפני מספר ימים התקנתי Kaspersky anti virus ועדכנתי את המערכת של Windows Vista, מאז המחשבים הפסקו לזהות אותי, ורק אני יכול להתחבר אליהם. - אין ברשותי Fire Wall. - כל מחשבי הרשת בעלי Windows XP, רק שלי Windows Vista. - הפורטים של ה Fire wall פתוחים! - ה Fire wall של Windows כבוי בכל המחשבים. - ה שיתוף מידע של Windows Vista פעיל! * הבעיה התחילה באותו יום שהתקהנתי את עדכוני ה Windows ו Kaspersky anti virus. אני חדש כאן, כך שאם ההודעה הזו נמצאת בפורום לא נכון אני מצעטר מאוד. תודה מראש, Vergil
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
תגידו , איך הויסטה פרימיום מתפקדת על 2 גיגה בייט זכרון 667 ?
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מקור - http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=15340&catid=3 סוף סוף!, אבל לחכות שנה שלמה?... זה די מבאס! :-[
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד עם רישיון לויסטה הום בייסיק. אני מעוניין להתקין את SP1 בהתקנה חדשה וחלקה. יש לי את הדיסקים של היצרן בהם יש ויסטה. ויש אופציה לבצע אינטגרציה. רק שהבנתי שהיא אף פעם לא מושלמת. שאלתי האם הקוד שלי שהוא OEM עובד גם עם הגרסאות של MSDN? האם ויסטה כמו XP עושה הפרדה בין גרסאות ל- OEM לבין רגילות או שבויסטה ההבדל הוא רק בקוד? תודה.
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
לפני מספר ימים שוחרר SP2 הסופי לVista וWS2008 והוא ניתן להורדה ללקוחות לציבור הרחב מאתר מיקרוסופט. אני התקנתי היום ויסטה נקייה עם SP2 מובנה ואין שום בעיות. http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Vista#Service_Pack_2 לינקים להורדה: 32-bit: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=a4dd31d5-f907-4406-9012-a5c3199ea2b3&DisplayLang=en 64-bit: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=656c9d4a-55ec-4972-a0d7-b1a6fedf51a7&DisplayLang=en [attachment deleted by admin]
-
- 96 תגובות
- 11.9k צפיות
-
-
שלום, לפני כמעט שנה התקנתי את הויסטה גירסת OEM שלא מצריכה אקטיבציה וכמובן לאחר מכן שידרגתי ל- SP1 ואתמול פתאום לאחר מספר כיבויים והדלקות לא סדירות הויסטה מבקש לעשות אקטיבציה א. גירסת OEM לא דורשת אקטיבציה ב. ע"פ KB של מיקרוסופוט האקטיבציה יכולה לנבועה מישנויים/תקלות בBIOS (היו הדלקות וכיבויים של המחשב) ג. האם מישהו נתקל בבעיה דומה ומצא פיתרון מבלי לפרמט ולהתקין מחדש????
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
בהסתדרות המורים יש אפשרות לקנות ויסטה במחיר מאוד מוזל (משהו כמו 99 ש"ח אם אני לא טועה) הקאטצ' היחיד הוא שמדובר בגרסת Upgrade, ועל זה יש לי שאלה (הם לא ממש מספקים תשובות מספקות): האם כשארצה בעתיד לפרמט את המחשב, אני אהיה חיב להתקין XP ואז להתקין Vista או שמספיק שאכניס את הדיסק של ה-XP בתחילת ההתקנה לצורך אימות? מתישהו, אני בטוח לא ארצה להתקין יותר XP ולהישאר עם ויסטה בלבד על המחשב, ואני לא רוצה שתהיה לי הגבלה כזו.
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
תגידו המיקרוסופט האלה אמיתיים? הקטע הזה לקוח מהאתר שלהם : The Windows Vista Upgrade Advisor works with 32-bit versions of Windows XP and Windows Vista. It will not work with Windows 98, Windows 2000, or Windows XP Professional x64 Edition נעזוב בצד אנשים עם ווינדואס 98 או 2000 שאולי באמת אין מה להשקיע בהם אבל למה לכול הרוחות הדבר הזה לא פועל על גירסת ה64 ביט של אקספי?? הם מסרסים את עצמם..
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני שוקל להחליף את הXP שלי במערכת הזאת, יש לי אותה כבר על דיסק שכמובן השגתי בדרך כשרה למהדרין ;D אני מרוצה מאוד מאוד מאוד מהXP שלי, אני מנקה את המערכת באופן קבוע והמחשב רץ חלק ללא בעיות. אבל - הVISTA מאוד מפתה ואם אני מתקין אני כבר ילך עד הסוף וינצל את המעבד 64ביט שלי... ואני לא מתכוון להתקין שתי מערכות ווינדוס. לכל אלו שכבר משתמשים, שווה את הפיתוי ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברצוני לדעת אם אני יכול להשתמש ב WINDOWS VISTA X86 על מעבד INTEL E6300 תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
הצלחתי להשיג את הBETA מחברי הטוב בפורום אחר, ונכון לעכשיו נשמתו משוטטת בגן עדן גיהינומי יפה, לפניכם מספר לינקים להורדה ב2 אתרים שונים: <צונזר> או לחלופין: <צונזר> אני בודק בפורום אחר מה הSP1 BETA עושה לWINDOWS, האם היא באמת מתקנת המון בעיות ומשפרת ביצועים או שלא? תשובה בקרוב.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי WINDOWS VISTA שעבדה מצוין,הבעיה שעשיתי משהו כנראה ועכשיו אני רואה את העברית בצורה לא תקינה או ריבועים במקום עברית או עברית עם פונטים משונים אשמח לעזרה תודה רבה שי
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
Windows Vista זאת מערכת ההפעלה היא פחות ידידותית שראיתי למשתמש היא מסורבלת ומעצבנת היום התקנתי את המערכת הנ"ל Windows Vist Ultimate על מחשב מסוג: hp xw6200 2 מעבדים של xeon 3000MHZ 5GB של זיכרון פנימי (המערכת אומרת לי שהיא משתמשת רק ב - 3 (פאק!!)) כרטיס מסך טוב מסוג NVIDIA FX1400 תומך Call OF Dute 4 בצורה מצוינת! ואני עדיין לא רואה הבדלי ביצועים בין המערכת ה - XP הישנה שלי ל - Vista החדשה חוץ מזה שהיא מאוד מעצבנת ואין לי הרשאות לעשות דברים כמו לערוך את הקובץ boo.ini שאגב כבר לא נראה לי כל כך בשימוש ביוסטה הזה ואני צריך להכנס עם השם המשתמש Administrator כדי לקבל הרשאות זאת ממש מערכת דפוקה ולא שווה שקל אני מעדיף את ה XP הישן שלי בחיי מה כולם מתלהבים מזה? סה"כ מערכת גרועה בי…
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם האם ויסטה 32 ביט יודעת לנצל ולהשתמש בזיכרון מעל 2 גיה?? כרגע יש לי במחשב זיכרון 2 גיגה ,חשבתי לשדרג ל4 אבל אמרו לי שאין צורך כי ויסטה לא יודעת להשתמש בכמות זיכרון כזו (WINDOWS VISTA 32 BIT) אשמח ליעוץ תודה רבה שי
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. הבעיה היא שפתאום נעלמו מהעזרים את ה SNIPPING TOOL וצייר, עוד כל מיני תוכנות כאלה. השאלה שלי איפה נמצא ב VISTA הוספה והסרה של התוכנות האלה כמו שהיה ב XP ב ADD REMOVE PROGRAMS? ואם מישהו נתקל בתופעה המוזרה הזאת? תודה לעונים.[br]פורסם בתאריך: 11-08-2009, 00:53:55 יש למישהו מושג?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
המחשב נתקע במסך הטעינה של הווינדוס לפני שהוא עולה,לאחר הפעלה מחדש,זה מסתדר. ידוע לכם על פתרון או תוכנה המריצה בעיות או תיקונים? בעקרון התקנתי גם את הדרייברים של הכרטיס מסך בדרך הבאה- הסרתי את הדרייברים הישנים,עשיתי הפעלה מחדש ונכנסתי למצב בטוח שם התקנתי את הדרייברים החדשים ההתקנה הגיע לאמצע ומשם כבר חיכיתי הרבה יותר זמן עד שזה המשיך במהירות והראה לי ת ההודעה הבאה- (התמונה למטה) הסרתי,הורדתי שוב,התקנתי במצב רגיל,לאחר שזה עשה זאת שוב,הפעלתי מחדש וזה "הסתדר" כלומר יש לי את ההגדרות,אין לי הודעות שגיאה וזה בעצם מראה שהכרטיס זוהה ויש דרייברים והמשחקים פועלים בנתיים כמו שצריך. לא נתקלתי בבעיות כאלו אף פעם,של הדרייברים ושל הווינדוס,הוספתי את המידע על הבעיה של הדרייברים כי אני חוש…
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-