עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by erap129,

היום פירמטתי מחשב ישן שלי והתקנתי לו WINDOWS XP ישן. אני צריך לשדרג לSP2 כי האינטרנט לא עובד על המחשב השני והדרייבר יעבוד רק בSP2 זאת אומרת שאי אפשר להוריד את SP2 מWINDOWS UPDATE מישהו יודע איפה אפשר להוריד את הקובץ התקנה של SP2 בהורדה ישירה?

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  2. Started by artyom,

דבר נחמד ביותר אבל לוקח לו זמן עד שהוא מבין את הקול והדיבור, למרות שיש דברים שדיי מעצבנים כמו הכתיבה, אני אומר קו תחתון והוא רושם Underline אז אם יש לכם טיפים או כל מיני דברים נחמדים שאפשר לעשות עם זה שתפו עריכה: אם החלטתם להשתמש בתוכנה אני ממליץ לעבור את הTUTORIAL, מסביר הכל כמו שצריך עריכה2: אגב, לא יודע אם זה תומך בעברית, אני משתמש באנגלית, יותר נוח לי מעברית (אם היה).

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  3. Started by hagay21,

האם ניתן לאלץ את המחשב לבצע פעולות חישוב יותר מהר גם אם הוא מראה שהוא ממצה 16 אחוז מפעילות המעבד? (פעולה שצורכת 16 אחוז כביכול תצרוך יותר ותסתיים מהר יותר ואני לא מדבר על המהרה פיזית)

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  4. Started by udi,

האם משהאו יודע איך אני יכול לזהות אילו קבצים שיכים לאילו תוכנות יש לי מלא קבצים שרצים לי במחשב באותו הזמן דבר המאט לי את המחשב ממש למרות הזיכרון של 256 יש לי שאלה איך אני יכול לזהות את הקבצים האלו ולהורות להם לא לעלות מתי ש WINDOWS מתחיל אני יודע שיש את הדרך של ה MSCONFIG אבל שם לא רשומים כל הקבצים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by bennash,

קניתי בשביל "חלונות ללכת" דיסק און קי של 64GB אבל הוא רושם לי את ההודעה הבאה: this is a removable drive and isn't compatible with Windows To Go. Choose a drive that meets the required hardware specifications האם אני צריך לצרוב דיסק של חלונות 8 בboot ואם כן איך עושים את זה בנרו 16 יש לי חלונות 8 ששדרגתי מדיימון טולס לייט דרך הגב מחקתיהו והתקנתיו מחדש כך שהDTL עובד.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by jonsi11,

היי לכולם נשאלתי שאלה בראיון לגבי התנהגות UAC , כאשר רוצים להתקין אפליקציה מסויימת , קופץ ה UAC דיאלוג , ששואל אותנו אם אנו רוצים להתקין את האפליקציה , עכשיו אם לוחצים "YES" אז הוא מבקש ממך להכניס סיסמא של ה admin ומתקין, ואם לוחצים "NO" אז הדיאלוג נסגר והאפליקציה לא מותקנת עכשיו השאלה היא האם מעבר לכך שכשלוחצים "NO" הדיאלוג רק נסגר וההתקנה נסגרת או שקורה עוד משהו ברקע מעבר לכך ? כי כשעניתי שהדיאלוג רק ניסגר וההתקנה נסגרת הוא אמר לי שזה לא נכון , האם מישהו יודע מה קורה מעבר לכך ? תודה

• 11 תגובות
    • 4.6k צפיות
  7. Started by Dan1989,

שלום, לפני כמה שבועות המחשב שלי נדבק מהוירוס שעובר דרך האיסיקיו. תאמינו או לא, אבל הייתי 'חכם' מספיק בשביל לפתוח אותו פעמיים. בפעם הראשונה הצלחתי להסיר אותו בהצלחה בעזרת הוראות שמצאתי באינטרנט, ובפעם השניה הצלחתי למחוק אותו חלקית לדעתי, כי ההודעות מנורטון שיש וירוס נפסקו, אבל הבעיה הבאה, של העדכונים של ווינדוס עדיין ממשיכה. מיד אחרי, או תוך כדי שהיה לי את הוירוס בפעם השניה, הופיע לי אייקון בשורת משימות שהעדכונים שלי של ווינדוס לא מופעלים. ניסיתי להפעיל מחדש דרך לוח הבקרה וזה לא נעלם. ניסתי להכנס דרך האתר של העדכונים של ווינדוס ושם זה עושה לי שגיאה (מס' 0x80070424) אחרי שאני אומר לו לסרוק את העדכונים הנחוצים/זמינים. יש באתר גם אייקון כזה שאפשר דרכו להפעיל את העדכונים שיהי…

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  8. Started by refael111,

אחרי התקנה נקייה של win 7 pro 32 bit אני מקבל את ההודעת שגיאה הזאת בעת התקנת עדכונים ל-Windows Update אין אפשרות לבדוק כעת אם קיימים עדכונים, משום שהשירות אינו פועל. ייתכן שיהיה עליך להפעיל מחדש את המחשב. בדקתי את ה- services של windows update והוא תקין דחוף תודה לכולם

9. Started by gigi,

שלום...כשאני מנסה לעדכן את הווינודס שלי אז מופיע לי באתר את ההודעה הבאה: מות של Windows מקורי כדי לקבל עדכונים, עליך לאמת תחילה את החוקיות של תוכנת Windows שברשותך. פעולת אימות החוקיות מבטיחה שאתה משתמש בעותק מקורי ומורשה כדין של Windows. מה אני אמור לעשות כדי לעדכן את המחשב

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  10. Started by susuFOX,

שלום לתמיכת מיקרוסופט... התקנתי WindowsXP Home Edition בהתקנה נקייה וחדשה לגמריי דרך תוכנית ההתקנה של WindowsXP (מערכת קבצים NTFS) בהפלה הראשונה ניסיתי לעדכן את ה Windows דרך האינטרנט (דרך האתר Windows Update) והעדכונים האלה נכשלו בהתקנה: 811630: עדכון קריטי (Windows XP) 810833: עדכון אבטחה (Windows XP) 810577: עדכון אבטחה Q328310: עדכון אבטחה (Windows XP) 329170: עדכון אבטחה (Windows XP) Q329390: עדכון אבטחה Q329834: עדכון אבטחה (Windows XP) Q324096: עדכון אבטחה Q329115: עדכון אבטחה Q323172: עדכון אבטחה Q326830: עדכון אבטחה Q324380: עדכון אבטחה Q313450: עדכון אבטחה Q323255: עדכון אבטחה Q329048: עדכון אבטחה Q318138: עדכון אבטחה Q311967: עדכון אבטחה עדכון תאימות יישומים …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by idoaa,

שלום לכולם פרימטתי את המחשב, התקנתי מחדש את win xp pro sp2, ועשיתי windows update, אולם לאחר שהעדכונים ירדו, מערכת ההפעלה נתנה לי הודעת שגיאה, שלא ניתן להתקין את העדכונים, אשמח לקבל פתרונות בהקדם האפשרי. ביי

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  12. Started by RAZIEL98,

שלום 1. אני משתמש בוינדוס 8.1 ומשום מה אני לא מצליח למצוא איפה ממוקם הwindows update 2. התקנתי על המחשב את התוכנה lg pc suite אבל משום מה היא מוצגת לי מאוד קטן וגם שאני מגדיל עדיין כל הפקודות מופיעות בקטן מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Dan1989,

שלום, אני פותח את האשכול הזה שוב לאחר שהקודם ננעל. אם מישהו יוכל לעזור זה יהיה אחלה, תודה מראש. --- לפני כמה שבועות המחשב שלי נדבק מהוירוס שעובר דרך האיסיקיו. תאמינו או לא, אבל הייתי 'חכם' מספיק בשביל לפתוח אותו פעמיים. בפעם הראשונה הצלחתי להסיר אותו בהצלחה בעזרת הוראות שמצאתי באינטרנט, ובפעם השניה הצלחתי למחוק אותו חלקית לדעתי, כי ההודעות מנורטון שיש וירוס נפסקו, אבל הבעיה הבאה, של העדכונים של ווינדוס עדיין ממשיכה. מיד אחרי, או תוך כדי שהיה לי את הוירוס בפעם השניה, הופיע לי אייקון בשורת משימות שהעדכונים שלי של ווינדוס לא מופעלים. ניסיתי להפעיל מחדש דרך לוח הבקרה וזה לא נעלם. ניסתי להכנס דרך האתר של העדכונים של ווינדוס ושם זה עושה לי שגיאה (מס' 0x80070424) אחרי שאני אומר…

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  14. שלום חברים, רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לבעיה קצת משונה שנתקלתי בה האנטי-וירוס שלי הפנה את תשומת ליבי לכך שהגרסה שלי של MICROSOFT OFFICE לא מעודכנת, ויש בה פרצות אבטחה ניסיתי להבין איך אני מריץ באופן ידני את העדכון לאופיס, ואחרי הסתבכויות רבות - הצלחתי להגיע לאתר הנכון העדכון שלי של WINDOWS מכוון לעבוד באופן אוטומטי, והוא אכן עבד כך עד כה בצורה טובה מה שכן, מסתבר שהוא הריץ אך ורק עדכונים של ווינדוס, כלומר - העדכון עבד מול: http://www.update.microsoft.com/windowsupdate בעוד שכדי לתפוס את מוצרי אופיס הוא היה צריך לעבוד מול: http://www.update.microsoft.com/microsoftupdate כשאני אומר "מול" אני מתכוון שכשהייתי לוחץ על האייקון של העדכון הידני, הייתי מגיע לכתובת הראשונה ולא השניה!…

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  15. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

ביומיים האחרונים אני לא מצליח להוריד שום עדכון קיים מהאתר הזה. פרמטתי והתקנתי חלונות 98, הבעיה התחילה איתו. חשבתי שהבעיה אולי נעוצה במערכת ההפעלה אבל מסתבר שזה לא כך. התופעה מתרחשת גם במילניום ואני משער שתקרה גם עם XP. העדכונים הנחוצים למחשב קיימים, הבעיה מתחילה כאשר חלון ההורדות קופץ ונשאר מקובע על 0 KB. לאחר חצי דקה מתקבלת הודעה באתר שהעדכון לא הותקן עקב "שגיאה לא ידועה". להלן הקובץ... למישהו זה עוד קרה?

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by Retaliator,

שלום לכולם, לאחר התקנת מערכת הפעלה Windows Server 2003 לא ניתן לבצע Windows Update, מישהו יודע כיצד ניתן לאפשר זאת? תודה, אלון.

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  17. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

אני שמח להודיע שסוף כל סוף, בעלי חלונות 98, 2000, NT ומילניום יכולים לחזור ולהוריד עדכונים דרך Windows Update! שלושה חודשים חיכינו לזה לא?...

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Lethal_Acid,

לפני כמה ימים המערכת הפעלה שלי עשתה עידכון רציני. ואכשיו כל פעם שמחשב שלי עובד יש לי את האייקון ליד השעון Downloading Updates (כדור הארץ עם סימן של אייקון של חלונות) שעומד על 0% כל הזמן. איך אני מעיף אותו? תודה.

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  19. התנקתי אתמול ווינודס על ההארד דיסק החדש שלי (W.D 80G) אם הקוד FCKGW.... אני בא לעשות עדכון לווינודס והוא אומר שאין עידכונים (וזה לא יכול להיות !) הלכתי להוספה הסרה וראיתי שגם שם אין את הסעיפים של העדכונים (אני יודע, אולי זה עידכן בהתקנה) עכשיו החלפתי את הסריאל לקוד הזה: M74XB-7K8Y4-YT6MY-B6XX4-PWBF4 וזה עדיין אומר שאין מה לעדכן (וזה ממש לא הגיוני !) מה לעשות ?

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  20. Started by SpEcToR,

תראו.. אני מנסה להיכנס לאתר של האפדיט.. וזה מה שאני מקבל

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by AiXC,

חצי שעה הוא סורק ולא נותן תוצאות, יש למישהו פתרון?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by yousux,

יש לי מחשב נייד עם חלונות חוקי עליו, אבל אני לא מעוניין שה WGA יותקן לי על המחשב, האם יש דרך להשתמש ב WU אוטומטי (או עם בחירה ידנית) אבל שלא ידחוף/יתקין לי את ה WGA בכח ? אם לא, איזה ברירות יש לי (תוכנות כמו autopatcher מומלצות ?)

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by snogoo,

היי, לפני לא מעט זמן גיליתי שאחד העדכונים של הWINDOWS הורס לי את המחשב ושולח לי STOP ERROR (C00000021 אני חושב) אז הפסקתי לעדכן את ווינדוס, כי זה היה הפתרון היחידי שהיה לי באותו הזמן בינתיים הצטברו לי כבר 60 עדכונים שלא ביצעתי, ובנוסף יש לי בעיה עם ה USB כל הזמן שבחלק מהפורומים ברשת נטען שאפשר לפתור אותם בעדכוני הדרייברים, מה שהוביל אותי לאחר חיפושים שוב לאתר מיקרוסופט ולעידכוני WINDOWS..(אני אשמח בהזדמנות זו אם מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד דרייברים עדכניים ל UNIVERSAL HOST CONTROLLER ויכול לספר לי על כך) בכל מקרה אני אודה למי שכבר מכיר את הבעיה הזו של העידכונים ויכול להגיד לי איזה עדכון בדיוק גורם לכך - כי כרגע אני מנסה לעדכן , המחשב קורס ואני מבלה כמה שעות בשחזור מה GH…

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  24. התקנתי שלושה עדכוני אבטחה לאופיס 2010 דרך Windows Update. העדכונים היו: KB3191843 ,KB3191899 ו-KB3118310. יחד איתם התקנתי גם את כלי הסרת תוכנות זדוניות של Windows של מאי 2017 (KB890830). למרות שלא היה פה אף עדכון אחד לאינטרנט אקספלורר או לווינדוס, אלא רק לאופיס + כלי הסרת תוכנות זדוניות, Windows Update דרש הפעלה מחדש של המחשב. זאת כבר פעם שנייה אם לא ראשונה, שהוא דורש ממני הפעלה מחדש של המחשב על עדכונים של אופיס או שאינם קשורים ל-Windows, או אינטרנט אקספלורר. מה הסיבה לכך?

25. שלום רב: התקנתי היום 5 עדכוני אבטחה של אופיס 2010 עם Windows Update של Windows 7. לתדהמתי הרבה, עם סיום העדכונים, Windows Update ביקש ממני להפעיל מחדש את המחשב, למרות שאלו עדכונים לאופיס, לא ל-Windows. איך זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.