Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
הי לכולם יש לי PRO XP מנסה להתקין חלונות 7 בדואל בוט... אני מכניס את הדיסק של 7' מדליק מחשב ועולה לי רגיל עד שלב מסוים בו אני נדרש ללחוץ על כל מקש בכדי לעשות בוט פרום די וי די.. לוחץ.. ווינדו 7 מתחיל להתקין תיקים ואחרי דקה בערך פשוט עובר ל STARTING WINDO מעלה לי מסך כמו בדסקטופ ונשאר שם.. בקיצור כל שלב ההתקנה לא מתבצע ! ניסיתי עם עותק מקורי ועותק צרוב בשני המיקרים אותה תוצאה.. מה לא ב סדר? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. היום קיבלתי את המחשב החדש. מסך: DELL ULTRASHARP 23" U2311H מעבד: INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - TRAY לוח אם: GIGABYTE GA-Z68X-UD3-B3 זיכרון: KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 כמות:2 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 - RETAIL כמות:2 מערכות הפעלה: WINDOWS 7 HOME PREMIUM - 64 BIT - ENG - OEM ספק כוח: HEC COUGAR "A" 760W - RETAIL קרור למעבד: SCYTHE MUGEN II REVB אני מעוניין לשמוע איך לדעתכם אני יכול לנצל אותו כמו שצריך... תוכנות מסויימות? עדכונים מסויימים ? או שפשוט להשאיר את המחשב איך שהוא ולתת לווינדוס להחליט בשבילי ?
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היי, חבר שלי נתקל בבעיה עכשיו. המובי מייקר לא עבד לו אז הוא עשה ריסטרט למחשב. כשהמחשב נדלק מחדש עלה המסך של בחירת יוזר, והוא ראה שהיוזר שלו נעלם ורק יוזר בשם Admin נשאר והוא לא יודע את הסיסמה אליו. למישהו יש מושג איך היוזר נמחק פתאום ? והאם כל הקבצים שהיו ביוזר ובמחשב נמחקו ביחד איתו ? ואפשר לפתוח יוזר חדש דרך מסך בחירת המשתמש ? ה-Windows שלו לא מקורי, יכול להיות שזאת הבעיה ? יכול להיות שזה וירוס ? אשמח לתשובות, נועם
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש אפשרות כמו ב XP , שמקישים פקודה מסוימת בשביל שהאייקון יהיה ללא שם - שיהיה פשוט ריק ורק האייקון יראה יש לי WIN7 תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
יש אפשרות לשנות נתיב לדסקטופ לכונן אחר מאשר C אני יודע שמחשב בדומיין דרך הגרופ פוליסי מאפשר שינוי כתובת דסקטופ ליוזר האם אפשר לעשות זאת גם במחשב שבוורק גרופ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
על הדיסק ההתקנה רשום"ניתן להתקנה על מחשב חדש בלבד" שזה המחשב הקודם שלי. יש לי את הדיסק והסיסמה ,האם אפשר להתקין על מחשב חדש?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי, לאחרונה התחילה לי בעיה מוזרה, כשאני נכנס לתיקייה ב-windows explorer ומתחיל להקליד שם של קובץ\תיקייה הסמן של הכתיבה קופץ לי ישירות לתיבת החיפוש הקטנה בפינה השמאלית ומה שהקלדתי נרשם שם, וכמובן שהחיפוש מתחיל בצורה אוטו'. מה שאמור לקרות שמקלידים שם של קובץ שקיים בתיקייה זה שיהיה מעין מלבן תכלת שרץ על הקבצים שעונים על שם הקובץ המוקלד לפי ההתקדמות תוך כדי ההקלדה, לדוגמא אם אני בתיקייה מסויימת ויש שם קובץ בשם "בדיקה.doc" ואני אתחיל להקליד "בד" הסמן של ה-explorer יסמן לי את הקובץ ויאפשר לי לבחור בו, במקרה שלי בתחילת ההקלדה זה ישר עובר לי לחיפוש ומקליד שם. אשמח לקבל את עזרתכם, תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שאלת תם: במידה ואני מפרמט את המחשב ומתקין הכל מחדש (תוכנות, דרייברים וכו') ורוצה ליצור לאחר מכן משתמש נוסף על המחשב - האם אני אצטרך לבצע את כל ההתקנות מחדש (תוכנות, דרייברים, וכו') עבור ה-USER הנוסף?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום חבר הביא לי מחשב של טושיבה נייד ישן עם וינדוס 2000 והוא לא זוכר תסיסמא, ואין לו לא כונן דיסקים,רק יציאה אחת של יואסבי אז חברתי את היואסבי למחשב עם הכונן הכנסתי תדיסק שמאפס סיסמאות אבל זה לא מזה כניראה בבוט שזה מיואסבי. מה עושים כדי לאפס יש אפשריות אחרות?
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום רב לכולם יש לי שלושה הרדיסקים של 1T כל אחד ואני מנסה לעשות RAID 0 אני בונה RAID דרך הביוס והביוס מזה את כל השלושה ונותן לי נפח של 2748 זאת אומר 2T ו748GB אבל כאשר אני מגיע להתקין את הוינדוס הוא לא מאפשר לי RAID0 של יותר מ 2T אם יש למשיהוא הסבר אני ישמח לשמוע כיצד ניתן לפתור את הבעיה אני מנסה להתקין וינדוס 7 פרופשנאל 64 ביט
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אהלן חברה. או שזה קשור לפורום כאן, או לפורום תוכנה. מאז שהתקנתי OFFICE 2010 LANGUAGE PACK כדי שיהיה לי אוצר מילים בעברית ב OFFICE (כבר הבנתי שזה לא זה, אלה רק לממשק), כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש אז קוריאנית ויפנית מותקנות לי מחדש, אני לא מדבר על ה OFFICE, אלה על השפת הקלדה בווינדווס. את ה LANGUAGE PACK מחקתי מזמן, וגם את השפות של המקלדת מחקתי, אבל זה חוזר לי אחרי כל רסטרט. עזרה בבקשה, זה כבר ממש מתחיל להציק כל פעם שאני בא לעבור לעברית מאנגלית ואני מגלה שכתבתי משהו בקוריאנית! אני בכל מקרה אנסה להסיר את כל החבילה של OFFICE אבל אם למישהו יש הצעה אז אני אשמח! עריכה: הסרה של OFFICE לא עזרה, זה עדיין חוזר בכל הפעלה מחדש (גם לא התקנתי את האופיס מחדש) נראה לי שהדבר הזה קשור ל…
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום התקנתי משחק שההתקנה הייתה ברוסית ולאחר מכן התפריטים נהפכו לי לרוסית בווינראר ושאר התוכנות ... איך מחזירים את זה תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
מחשב נייד של ידידה שלי עם ויסטה. כפתור CAPS מגיב ומדליק את נעילת CAPS, אבל לא מכבה אותה. ניסיתי גם עם הפעלת מקלדת וירטואלית ב"עזרים". גם שם לחיצה על המקש מדליקה, אבל לא מבטלת את נעילת ה-CAPS. הדבר היחיד שמצאתי שמבטל את נעילת ה-CAPS הוא לחיצה על SHIFT ימני ושמאלי יחד ??? מישהו מכיר את התופעה?
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
בעבר כשהיה לי WINXP השתמשתי בERD COMMANDER,יש משהו דומה שמתאים ל WIN7? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
איך מערכת הגיבוי של וינדוס 7 בהשוואה ל-ghost וחבריו, מנקודת מבט של משתמש "פשוט" ? בבקשה תשובות רק מאנשים שבאמת עובדים עם זה. תודה. :bash: :bash:
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
פירמטתי והתקנתי מחדש WINDOWS 7 X64 עם 4GB זיכרון ובSYSTEM הוא מזהה את ה-4 אבל בסוגריים רשום שרק 3 מהם שמישים. זה לא קרה לי במחשב ההנוכחי אלא במחשב השני שלי: Intel Core 2 Duo E7200 2x2GB DDR2 800MHz 3Dclub GeForce 9500GT 512MB ASUS P5KPL-C/1600 יש לציין שלפני הפירמוט היה מותקן ויסטה 64 והבעיה לא הופיעה. הצעות? :s05:
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
קורה לי לעיתים קרובות שתפריט ההתחל ניהיה מטושטש מחוק כזה והדרך ליפתור את זה זה לצאת מהתהליך EXPLORER וליפתוח אותו שוב ואז זה חוזר לעצמו, פירמטתי כבר כמה פעמים וזה תמיד קורה שוב אז זה לא וירוס, הבעיה מוכרת אולי? הווינדוס מקורי 64BIT האמת אני חושב שזה התחיל לי מאז שהתקנתי את SP1 יכול להיות? הינה תמונה של הבעיה : http://www.s iz.co.il/my/imft jkn4nmml.jpg להוריד רווחים!
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום חברים, התקנתי XP, הכל הלך חלק, אבל אחרי שסיימתי את כל התקנת הדרייברים והתוכנות אז אני מנסה לפתוח את הכונן היחיד שיש לי© והוא לא פותח, אלא נותן לי הודעה של פתיחה באמצעות. אני יכול להגיע לקבצים רק דרך ה"סייר", אבל איך אני מסדר את זה שזה לא יהיה מעיק ? תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי לפטופ HP Pavilion dv1000 ישן בן איזה 7 שנים . עכשיו הוא אחרי פירמוט והתקנה בסיסית של אופיס ועוד כמה תוכנות לא גדולות במיוחד. מתוך המחיצה של של 50 גיגה (שעליה מותקנת מערכת ההפעלה) יש לי 40 פנוי. הרצתי סיסי קלינר וביצעתי איחוי מלא של הדיסק. ועדין המחשב עובד לאט. יתכן והמעבד כבר עבר כברת דרך אבל יש לי תחושה שכנראה יש לי הרבה יסומים שפועלים לי ברקע האחורי וגוזלים לי את זיכרון העבודה. המחשב בא עם 504 mb זיכרון ram כשאני נכנס לחלונית מנהל משימות אני רואה שיש שם תוכנות שאני מזהה שאני לא משתמש בהם כרגע או כאלה שאני לא משתמש בכלל ולא יודע איך הם הגיעו אלי. כמו איפוד למשל. שורה תחתונה השאלה שלי מה הגורם לאיטיות : 1) והאם זה כמו שאני חושד - ריבוי משימות שפועלות ברקע? 2) האם כד…
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
איזה אתרים אתם מכירים שיש להם DreamSceneים בHD טובים להורדה?עד כה הורדתי 60 בערך,אבל עדיין לא מה שממש אהבתי.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הסיסמא היא בעברית, אבל המקלדת באנגלית. אני לא יכול להפוך אותה לעברית. מה אפשר לעשות?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני כבר אייזה חצי שניה מנסה לפרמט את המחשב מיני נייד שלי ואני לא מצליח מישהו יכל לעזור לי בתהליך הזה המטרה היא לפרמט מ וינדוס 7 סטרטר לוינדוס xp הישן והטוב. תוורה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS 7 ובזמן האחרון כל יומיים 3 המחשב קורס עם מסך כחול, (לדעתי זה מאז שהתקנתי SERVICE PACK 1). זה הקובץ שנשמר בMINIDUMP בפעם האחרונה, http://www.f2h.co.il/bf6tnixf30vt אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את התקלה. תודה מראש ערן.
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
זה מחשב שאחותי קנתה, זה המפרט: לוח אם: Intel DH67BL מעבד: Core i3 2100 זכרון: 4GB DDR3 1333 KINGSTON כרטיס מסך: GeForce GT 210 1024 HDMI DVI דיסק קשיח: 500 WD 16MB BLUE צורב דיוידי: DVDRWX20 SATA LG מארז: COMPUCASE 6A19 ספק: HEC 300w אני רוצה להתקין לה גרסת 64 ביט. האם ישנם דברים בסיסיים שאני אמור להכיר? (לדוגמה אני מניח שאת הHDD אני אצטרך לפרמט וליצור מחיצות חדשות..) תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-