עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by slivinn,

ערב טוב, התקנתי Win7 על הלפטופ שלי כי ה Win8 שמגיע איתו פשוט נורא. לאחר שהתקנתי את כל הדרייברים והתוכנות ניסיתי לחבר את המקלדת BT שלי וגיליתי שהמחשב לאמצליח למצוא אותה. אשמח אם תוכלו לעזור לי לסדר את זה. בעיה:כאשר אני מנסה להוסיף התקן בלוטוס חדש, לא נמצאים שום התקנים. אני מנסה להוסיף דרך Control panel > Hardware and sound > Devices and Printers > Add Device. בחלון שאומר " Select a device to add to this computer" ההודאה המוצגת היא "Searching for devices... Make sure your device is discoverable". מיותר להוסיף שבדקתי אם ההתקן ניתן לגילוי עם הנייד שלי. כמו כן כשלחצתי מקש ימני על האיקון של הבלוטוס ב-Taskbar ולחצתי Add Device, זה לוקח אותי ל Devices and Printers. תהל…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. יש לי WIN XP כבר למעלה מחצי שנה ואני מאוד מרוצה מהיציבות של המערכת אך בזמן האחרון קורא שפתאום תוך כדי עבודה עם המחשב או אפילו כשאני לא נוגע במחשב די הרבה זמן פתאום הניצול של המעבד מגיע ל100 אחוז (AMD TB1.3) למרות שאין שום תוכנה מופעלת חוץ מהרגילות (ICQ GET RIGHTוכ') בדקתי את המאווררים והם עובדים בסדר גמור (יש לי תספיר שמגיע עם הAMD) והטמ]' של המעבד בערך 54 אין לי מושג מה גורם לניצול של 100 אחוז של המעבד אבל זה מאיט את המחשב וממש משגע אותי אם מישהו יודע מה זה יכול להיות ויודע איך לפתור תבעיה בבקשה שיסביר לי תודה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by ybe,

אני מחפש "מדריך" להתקנת windows xp .על כל שלבי ההתקנה. אם אתם יכולים להמליץ

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by kalda01,

קוד השגיאה המתקבל הוא 80070057 חפרתי בגוגל ועשיתי ניקוי REGISTRY וCHKDSK וכלום לא עוזר. ניסיתי להתקין מUSB שיצרתי באמצעות הMEDIA CREATION TOOL וגם נכשל. יש למישהו רעיון אחר ?

5. Started by jackhammer,

האם יש אפשרות לשחזר הרשאות על תקיות מסויימות בשרת קבצים? הכוונה היא להרשאות NTFS. שיניתי בטעות הרשאות בהרבה תיקיות ואני חייב להחזיר אותם אחורה. יש עליהם VSS אבל אני לא רוצה לאבד את המידע על הקבצים עצמם. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. בחיי מחשב נייד חדש של אייסר לא מבין למה זמן העלייה כל כך איטי...כמעט ולא התקנתי כלום!>וכמעט 3 דקות! רגיל לעבוד עם אנטי וירוס NOD32 ...ולא עם נורטון.....אולי הנורטון תוקע לי את זמן העלייה של המחשב ?

7. לילה טוב לכולם . אני כבר זמן מסויים מנסה לבצע את הערבול סטריאו שמ'ה שאני שומע דרך ה-WINAMP למשל גם אחרים יוכלו לשמוע ( כמו בהקלטת הסאונד ב- מסנג'ר ) . נסיתי כל דרך אפשרית דרך מערבל עוצמה או הדרייברים של הלוח שלי על מערכת ההפעלה וויסטה שיש ברשותי . כל הנסיונות שלי כשלו , זה פשוט מתיש ! איפה לעזא..אני מוצא את האופציה הזאת , ב-XP למשל תוך כמה שניות אני מפעיל ומתאים לעוצמה נמוכה בשביל איכות שמע טובה שהמאזין ישמע כמו שצריך ולא צורם . פה לדוגמא אני אפילו לא מצליח להשמיע כלום זה פשוט משגע .. אז השאלה שלי היא כזאת , אם מישהו הגיע לפיתרון עם הבעיה הזאת אני כבר מנסה ומנסה כל פעם בדרך אחרת ולא מוצא פתרון ממשי נסיתי מדריכים ביוטיוב גם כן אי אפשר להבין מה הולך שם - גם ככה וו…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by אנדרי07,

שלום לכולם. כל פעם כאשר אני מריץ משחק כבד MEDAL OF HONOR-AIRBORNE, או CALL OF DUTY4, מה שקורה זה שאחריי כמה דקות המשחק נתקע כל הזמן ועובד בצורה גרועה ואיטית וכאשר אני יוצא מהמשחק רשום לי."שגיאת מערכת-זיכרון וירטואלי מינימלי". מה עושים עם זה? מה זה אומר? ואיך אפשר לפתור את זה?. יש לי 512MB RAM DDR2 אם זה קשור...

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

הוצאתי מהבויידם את החלקים הבאים: Amd 486 Dx4 120Mhz Epox Board /w SiS chipest including PCI Slots C.logic 1MB PCI Creative SB16 HDD בקרוב ימצא איזה זבל יד שנייה של שני ג'יגה. Modem 33600 32 מגה של ראם. המחשב הזה שירת אותי חמש שנים בעבר הדי רחוק, ועכשיו שמתי לי למטרה להתקין עליו חלונות XP או לפחות 2000 בגרסאות הPRO. Wish me luck

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Windows 8 מדובר במחשב נייד Samsung NP470R5E לאחר התקנת העדכונים, המחשב נתקע במסך ה-Login ואין אפשרות להזיז את המקלדת או את העכבר.(לא ניסיתי עדיין עכבר חיצוני) כבר פעמיים שנאלצתי בגלל זה להתקין את ה- Windows מחדש (Refresh) בינתיים בטלתי את העדכונים האוטומטיים... מחיפוש ברשת ראיתי שאנשים נתקלו בבעיה הזו אל לא מצאתי פתרון הולם לבעיה. ה- Bios מעודכן לגירסא העדכנית ביותר. פחות או יותר זה מתאר את הבעיה: http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_8-windows_update/windows-8-stuck-after-restarting-after-update/78df4e22-9622-4a27-8958-12e8459ad3db נשבר לי כבר מה- Windows הזה, אני חושב לשנמך ל- Windows 7 ולסיים את הסאגה הזו.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by ASI89,

אנשים לא מודעים לכך שהאפשרות לחזור לאחור ל 8 ,מוגבלת ,משום מה לחודש . מה גם שאין שום אפשרות ,(אני לא מצאתי בכל אופן ) לדעת מתי ה-"החודש" , תכלס מסתיים . המשמעות המעשית היא שאם לא רשמת את התאריך של יום השידרוג וציינת ביומן והקפדת לחזור ל 8 בזמן , אתה ניתקעת עם 10 . במקרה שלי ,נסעתי כמו רבים בתקופה הזאת של השנה לחו"ל ושכחתי את התאריך בו שידרגתי .

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by RAND25,

שידרגתי את הנייד שלי ל WIM 10 הוא של HP 620 HP לא תומכת בו מבחינת דריברים וביוס איך בכל זאת ניתן להתקין דריברים מתאימים אני חושב שהמחשב עדין ממש טוב אולי חסר 1GB של RAM אבל ככה ממש טוב מאמין שדריברים יכולים לעזור ממש תודה והמשך יום טוב

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by alons126,

יש לי את הלפטופ שלי קצת יותר מחצי שנה הוא הגיע עם 250GB בHD ושהפעלתי אותו בפעם הראשונה היה פנוי 199GB אני מתקין הכל על HD נייד שלי ולא על הלפטופ חוץ מדברים חיוניים בלבד עכשיו אני לא יודע איך זה אבל המקום על הלפטופ מתמלא למרות שאני לא מתקין כלום! כיום הוא הפסיק לרדת ונשאר על 150GB היתה פעם שרק התקנה של התוכנה של הפלאפון שלי שקלה 20GB על המחשב! ואפילו שמחקתי אותה לא התפנה לי כלום! ורק שהתקנתי אותה והסרתי אותה מחדש כחודש אחרי זה התפנה 27GB ליום אחד ואז ותמלא מחדש! מה לעשות זה בעיה בWIN? או בחומרה? אני לא יודע מה לעשות!

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום וערב טוב חברי קהילת ווינדוס! ;D בעקבות התקנה לאימי של וינדוס XP לאחר ריבים קשים שלי עם המחשב הנייד שלה שהגיע ללא מערכת הפעלה (DOS) הצלחתי אחרי ריב ממושך להיתחבר לאינטרנט בכבל ולאמת את ההתקנה והכל בסדר. עכשיו אני ברגעים אלה מעדכן לה ל-SP3 כי הדיסק שיש לי של הווינדוס ישן מאוד מאוד ומגיע עם SP1 כי הוא בערך בן איזה 5-6 שנים.. בכל מיקרה, השאלה העיקרית שלי שנועדה במיוחד בשביל אמא שלי היא כיצד אני הופך את המערכת מעברית לאנגלית? הכוונה היא לאוו דווקא בשמות והכל אלא גם בהתחל שיהפוך ל-START וכן הלאה.. ממה שהבנתי אני צריך להתקין MUI או משהו דומה לזה אם אני לא טועה.. אשמח לעזרתכם בכל שתוכלו לעזור לי! נ.ב- פרמוט המחשב והתקנה מההתחלה לא באה בחשבון. (בלגן שלם וענק! )

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Galit17,

איך אני רואה שקיפות של חלון על חלון? ואיך אני מפסיקה את הקטע הזה של ההזהרה שכל שניה כאשר אני פותחת תוכנה הוא רוצה שאני יאשר?

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by asichen,

כשאני מוחק משהו שאפשר לימחוק ב regedit ועושה ריסטרט הפריט שוב מופיע ב regedit . איך אפשר להיפתר ממנו לתמיד?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by yeya,

תוך כדי השימוש במחשב העכבר מתחיל לזוז מעצמו להיכנס לתיקיות, למאפיינים וכל מיני שטויות. ניתקתי מיד את החיבור לרשת, היה נראה שזה עוזר אך לאחר 3 שניות העכבר המשיך לנוע מעצמו. אני מקבל את ההרגשה שמה שזה לא יהיה שמזיז לי את העכבר לא רואה את המסך, אבל אני לא בטוח. מה אפשר לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. מיקרוסופט חושפת כלי פיתוח שיאפשרו למפתחים מהעולמות של אפל וגוגל להיכנס למערכת החלונות החדשה במאמץ מזערי לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10-%d7%97%d7%91%d7%a8%d7%94-%d7%a9%d7%9c-%d7%9b%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%aa%d7%aa%d7%9e%d7%95%d7%9a-%d7%92%d7%9d-%d7%91%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99/

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by llime,

היי היו מותקנות לי שתי מערכות הפעלה: XP על מחיצה C,ו WINDOWS 7 על מחיצה אחרת.כשהייתי מפעיל את המחשב,היה מופיע לי ה- dual boot menu,שממנו בחרתי איזה OS להעלות. המערכת שסידרתי שתעלה ראשונה היא W7. אתמול פירמטתי את כונן C,(פירמוט מלא NTFS),והתקנתי XP מחדש דרך אימג' שיצרתי מזמן (לפני שהיה מותקן לי גם W7),עם תוכנת acronis true image. ההתקנה עברה חלק,אבל עכשיו לא מופיע לי תפריט הבחירה בין שתי המערכות,ועולה מיד ה-XP.עיון ב-"מחשב שלי" מראה שהמחיצה עם W7 קיימת ושום דבר שם לא נמחק. קובץ BOOT.INI לא מראה שקיימת עוד מערכת הפעלה.... איך אני מחזיר את אפשרות ה dual boot?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום, יש לי מחשב עם המפרט הבא: ‏Core 2 Quad Q9300, 1333MHz, s775, 6MB‎ Gigabyte P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E‎ ‏1GB Kingston Value‎X4 Western Digital ‏500GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ Gigabyte ‏9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ קניתי עוד הארד דיסק של 500GB, אני רוצה להתקין על החדש WIN 7 ועליו להפעיל את המחשב שיושב על הארד דיסק הקודם במכונה וירטואלית. האם אפשר לבצע דבר כזה? והאם המפרט של המחשב תומך בכלל במכונה וירטואלית? תודה, חנן

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום. האם מישהו יודע כיצד לתקן הבעיה. סרטים המגיעים עם קובץ כתוביות נפרד מוצגים ללא הכתוביות( גם עברית וגם אנגלית) אותו סרט מוצג עם הכתובית ללא בעיה ב-xp או בוויסטה. תודה........

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Oranl,

אהלן, מיד אחרי שהתקנתי SP1 לחלונות 7, המחשב לא מצליח להיכבות. פתאום לאחר הכיבוי, המאווררים (מעבד, מארז) ממשיכים לעבוד ואפילו ב-RPM גבוה יותר מהרגיל, ונורת החיווי של המחשב ממשיכה לדלוק. בדקתי את הגדרות תצרוכת החשמל ושום דבר לא השתנה. מה זה הדבר המוזר הזה?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by nimrods,

שלום לכולם יש לי בעייה במחשב שאי מפעיל מחדש או מדליק את המחשב לפני שהוא ניכנס לwindows הוא רושם לי משהו כזה שהwindows מזויף או משהו כזה מה עלי לעשות וגם לפני שבוע ככה זה לי היה לי ומאז שיש לי את זה אז לפני שהוא נכנס לwimdows הוא עושה לי שם המחשב או משהו כזה וסיסמא מה אני צריך לעשות...?? תודה מראש לעוזרים...!!

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. בנוסף CPUZ מראה שאכן יש 6 על המחשב מערכת ווינדוס 7 64ביט. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by hagai-,

אתמול התקנתי WinXP Pro, והבעיה היא שלעתים באמצע העבודה על המחשב הווינדוס כולו פשוט קופא, לפרק זמן של דקה בערך, וא חוזר לעצמו תוך כדי ביצוע כל הפעולות שביצעתי עם העכבר במשך הזמן שהוא היה תקוע (כל היישומים והחלונות שנסיתי להפעיל בזמן שהווינדוס היה תקוע פתאום קופצים). אני משער שיש הרבה סיבות לתופעה, אולי בכל זאת למישהו יש מושג?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים