עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by אמיר יצחקי,

כל פעם שאני פותח את ה IE או כאשר אני מפעיל את המחשב יש לי חלון שרשום בו שגיאה ב CTF LOADER אין לי אפילו מושג מזה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Biatch,

אני מחכה יומיים לתשובה למעלה .. וזמני מוגבל .. חייל קרבי ברגילה מצטער שאני עובד על חוקי הפורום אבל אני חיב תשובה הפרטים של המחשב בצד << בעיקרון זה גם בשביל משחקים אז אני מתלבט כי עדיין לא התנסתי ב WINDOWS 7

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by buuhaa,

שלום. יש לי מחשב עם ביוס שמוגן בסיסמא. יש לי 2 שאלות: 1. איך אני מבטל את הסיסמא. 2. מצאתי שאפשר לאתחל את המחשב עם דיסקט של 98 במקום סידירום (הביוס נעול-כאמור) - איך אני ממשיך משם לפירמוט ל-XP. הפקודה SETUP הרי לא עובדת תחת דוס. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום, מישהו יודע איך אפשר להסיר את ההודעת "welcome" וההודעות שבאת איתה בווינדוס סרבר 2008? אני מתכוון לכך, שאחרי שהכנסתי יוזר/סיסמא, אני יראה את השולחן עבודה מיידית ולא את המסכים הנ"ל. ב XP יכלת לעשות את זה ידנית דרך הלוח בקרה, וב 2003 הייתה אפשרות לערוך מפתח ברגיסטרי שלא קיים ב 2008. תודה מראש על העזרה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by eladbu,

שלום לכולם רציתי לדעת איך אני עושה backtrace משורת ה CMD או בכלל אני מכיר את TRACERT על כל מרכיביו אבל לא יודע איך להוציא backtrace בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  6. סתכלו בתמונה ...(מחשב חדש) למה כל פעם זה עולה ה SAFTLY REMOVE HARDWARE ? הרי זה הרדיסק !!! לא התקן USB או משהו אחר הרדיסק SATA2 רגיל זה לא אמור לעלות . למה זה קורה ואיך אני ניפטר מזה ? תודה. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by eART,

בדיון בסטיקי "ויסטה 32 או 64 ביט?" נשאלה שאלה מעניינת בעמוד הראשון: וענו לו: רציתי לדעת, מישהו יכול לאשר לי את התשובה הנ"ל? מפני שאני מתכנן לקנות מחר Vista Home Premium 32bit אבל OEM, ואני מצפה לבונוס מסויים של הכנסה בחודש הבא ככה שאני חושב לשדרג את המחשב שלי ל4GB ואז אני אוכל לעבוד גם על 64bit. אם הייתי יכול, הייתי מחכה את החודש הזה. אבל כרגע המחשב שלי מחוסר מערכת הפעלה ואני די צריך אותו. אז שוב, השאלה היא: האם כאשר אני אשדרג את המחשב כשברשותי OEM Home Premium 32bit, אני אוכל להתקשר למיקרוסופט ישראל ולבקש שישלחו לי עותק של אותה גרסא רק בגרסאת 64bit? תודה מראש, next.

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום אני רוצה לדעת האם ניתן לבצע המרה של מערכת XP למערכת קבצים של 95 98. בהנחה שהארכיטקטורת מעבדים של אז לא אותו דבר כמו היום.האם ניתן להריץ אפליקציות של 95 כמו משחקים ישנים תחת הדמייה של 95. כלומר ככה זה יעבוד XP -- וירטואל משין --- 95 ---- משחקים ישנים. ידוע לי שהמעבדים של היום מהירים מדי למשחקים של פעם לכן השאלה האם תיהיה תאימות לרעיון או שאני חייב פנטיום 1 או 2 על מנת שזה יעבוד. ואני מדבר על מאריו קומנדר קין פרינס וכדומה... תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שמתי לב שבכונן ה TEMP של ה WINDOWS XP יש כ 1.5 גי'גה מחקתי את הקבצים שהיו תחת ספריית ה C:\Windows\Temp\Sys32 ואתחלתי את המחשב והקבצים שוב חוזרים בכל הפעלה מחדש ! מה עושים !? דרך אגב, רוב סוגי הקבצים בספרייה הם SCR וקבצי סרטים סרטים למינהם

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  10. Started by davidcohen,

היי אחים שלי, התקנתי WINDOWS XP 64 BIT ועכשיו המחשב באנגלית. אני רוצה לדעת אם יש דרך לשנות אותו לעברית דרך שינוי בהגדרות? אם אי אפשר לשנות דרך ההגדרות רציתי לדעת אם יש תוכנות או התקנות מיוחדות לווינדווס שאפשר לקנות/להוריד ואיתם לשנות את השפה לעברית. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  11. Started by yonib5,

שלום! יש לי 2 דיסקים קשיחים ואחד מהם הייתי רוצה לפצל ל-3 ג'יגה בלבד שעליו תותקן חלונות רציתי לדעת איך עוושים זאת? והאם יש אפשרות לעשות זאת ללא מחיקה של קבצים בדיסק קשיח..? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. כאשר אני מעתיק טקסט ביפנית ומדביק בכתבן קובץ TXT, זה לא מדביק טוב אלא יוצא לי רק מרובעים. נכנסתי להגדרות השפה(ראו תמונה מצורפת להודעה), וסימנתי 2 שורות שרשום בהם יפנית אך זה לא עזר, שוב מרובעים. האם עשיתי משהו לא טוב? אולי פיספסתי משהו ? באופיס 2003 ניתן לשמור יפנית ורוב השפות אך אני מעוניין לשמור בקובץ TXT. שפות: עברית, אנגלית, ערבית, רוסית מוצגות ונשמרות בלי בעיה בעורך הטקסט(כתבן). יפנית, סינית, אמהרית וכו' לא עובד. תודה רבה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by hj4ever,

אני מתכוון לקנות ויסטה בקרוב למחשב החדש שלי (ואל תגידו לי שזה לא שווה כי עלזה כבר החלטתי.. אין טעם לקנות כרגע XP, זמנה מתחיל לעבור), ואני מתלבט בין גרסאות ה32 וה64 ביט. מה היתרונות וחסרונות של הגרסאות, והאם יש טעם בכלל למחשב חדש לקנות 32 ביט? המחשב אגב הוא עם מעבד e6300 וכ"מ 1950gt super...

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by yosi-m,

יש לי WIN XP PROFESSIONAL ואין לי עברית בדוס. מה לעשות ??????? וגם איפה אני רואה את מערכת ה ACTIVATION ??

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Lampa,

צלמית שינוי השפה נעלמה לי בשורת המצב התחתונה משמאל (Win XP Home). נסיתי באמצעות "מקלדת" בלוח הבקרה בדומה ל- Win98 אולם לא קיימת האופציה להוספת הצלמית. אודה אם מי מהמשתתפים בפורום יעזור לי. תודה מראש דן

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום רב. שאלה לאלה שאוהבים לחשוב. ברשותי לפטופ שמחובר למסך חיצוני. זאת מכיוון שהמסך של הלפטופ שלי נשבר. לא רק זאת, אלא שכאשר המסך של הלפטופ שלי נשבר - לא הייתה מערכת הפעלה מותקנת. לכן חיברתי את הלפטופ למסך חיצוני (דרך כבל VGA). הכנסתי דיסק התקנה של ווינדוס 7, ואכן שמעתי את הדיסק נטען ורץ - אלא שהתצוגה על המסך החיצוני לא הופיעה. לכן, הכנסתי דיסק הפעלה של UBUNTU, ואכן - המסך החיצוני התוערר לחיים - ויכולתי להתקין את אובונטו בקלות. לכן כרגע אני מריץ אובונטו, בלית ברירה (אוהב מאוד את לינוקס, ורוצה לתמוך, אבל כבר שבוי של ווינדוס - לצערי). למי יש רעיון? מכיוון שלי אזלו, אני שואל לעצתכם: כיצד אוכל להתקין ווינדוס 7, כאשר אין לי יכולת לראות מה מתרחש לאחר שהדיסק נטען. כמוב…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by aragon,

תודה לעוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. מדי פעם, כשאני עובר לשימוש באותיות עברית חל בלבול במחשב, ואותיות שאני לוחץ עליהן מופיעות כאחרות, לדוגמא האות ט' כשאני לוחץ על א', וכן כל מיני סימנים (symbols) במקום אותיות. זה קורא בעיקר בשימוש בשורת ה-search כשאני בעמוד של google, אבל לא רק. משום מה אם אני כותב בחלק שבו אמורים לכתוב את כתובת האתר הכל תקין אני משתמש בחלונות 7 גירסא 64 סיביות. האם מישהו מכיר את התופעה?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום חבר'ה... ברשותי יש תוכנה שכאשר אני עובד באמצעותה על קבצים מסוימים (התוכנה ACID ו קבצי MP3) היא יוצרת קובץ SFK שמכיל אינפורמציה על הטראק שהיא פתחה. עכשיו את הקובץ הזה היא יוצרת בתיקייה של השיר וזה ממש מעצבן שיש שם עוד קבצים (בנוסף למאות שכבר יש שם)... עכשיו רציתי לדעת אם אני יכול לקבוע בWIN שהסיומת SFK הזו, תהיה מוגדרת כסיומת נסתרת, ואז אני לא אצטרך להתעסק עם הקבצים האלו סתם... תודה!!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  20. Started by אנדרי07,

שלום לכולם. כל פעם כאשר אני מריץ משחק כבד MEDAL OF HONOR-AIRBORNE, או CALL OF DUTY4, מה שקורה זה שאחריי כמה דקות המשחק נתקע כל הזמן ועובד בצורה גרועה ואיטית וכאשר אני יוצא מהמשחק רשום לי."שגיאת מערכת-זיכרון וירטואלי מינימלי". מה עושים עם זה? מה זה אומר? ואיך אפשר לפתור את זה?. יש לי 512MB RAM DDR2 אם זה קשור...

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by אסף ב,

שלום כבר כמעט חודשיים יש לי קריסות במחשב סתם ככה גם אם אני לא נוגע בו.. לפעמים רואים את הBSOD ולפעמים סתם רואים מסך שחור פתחתי את הקובץ dmp האחרון אבל אני לא ממש מבין מה הסיבה שם כתוב שם גם VISTA_DRIVER_FAULT וגם memory_corruption ומז"א השורה "Some register values may be zeroed or incorrect" ? Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.12.0002.633 AMD64 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Windows\MEMORY.DMP] Kernel Summary Dump File: Only kernel address space is available Symbol search path is: SRV*c:\symbols*[url]http://msdl.microsoft.com/download/symbols[/url] Executable search path is: Windows 7 Kernel Version 7600 MP (2 …

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  22. התקנתי לינוקס לצד WIN 7, לא התלהבתי, מחקתי בגלל שלינוקס לא משתמש בNTFS אני צריך להגיע לrecovery console ולהריץ fixbmr כדי לקבל בחזרה את המחיצה שלו איך מגיעים לזה ב7? כשאני מכניס את הדיסק התקנה אין אפשרות לבחור בזה, זה ישר מריץ התקנה תודה

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. מדובר על win2k/xp, אז אם אתם משתמשים ב- win9x, אין לכם מה להמשיך לקרוא. הרעיון הוא שכשאתם מסירים *חומרתית* התקן מסויים, הוא לא מוסר ב- windows ונשארות רשומות שלו ב-registry, דרייברים שלו וכו', דבר שכידוע לכולם מעמיס על המערכת. הבעיה היא שהוא לא מופיע יותר ב- device manager, ולמי יש כוח להתחיל באמת לחפש אחרי השאריות שלו? הנה דרך לגרום ל- device manager להראות את ההתקנים האלה (ותתפלאו כמה יש לכם!): פותחים Command Prompt ומתחילים להקליד: set devmgr_show_nonpresent_devices=1 cd %SystemRoot%\system32 start devmgmt.msc [*]בתפריט view בוחרים ב- show hidden devices [*]שימו לב כמה התקנים מופיעים ב- fade. אלה התקנים שלא מחוברים כרגע ("Currently, this hardware device is not conn…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by idoaa,

שלום לכולם לאחר שגלשתי בגוגל, ולחצתי על איזה לינק להורדת תוכנה בשם ERD COMMANDER, האתר רצה להתקין לי איזה שהיא תוכנה שמורידה קבצים, בהתחלת ההתקנה הייתה לי אפשרות לבטל את ההתקנה ואכן ביטלתי. אבל מאז כשאני גולש לא משנה איפה, נפתח לי טאב חדש בגוגל כל פעם עם אתר אחר כמו אלי אקספרס, ניסיתי להתקין SPYBOT SEARCH & DESTROY ההתקנה עברה בשלום, אבל שעשיתי UPDATE לאנטי ספייוור, הוא לא הצליח לעשות UPDATE עד הסוף ונשאר באמצע. משהו נתקל בבעיה כזאת, או יש לו איזה שהיא הצעה כיצד ניתן לפתור אותה? תודה מראש

25. Started by mb512,

שלום לכולם במחשב הנייד שרשמתי עליו הודעה קודמת יש לי בעיה (אני יכול או לפרמט או לפתור את הבעיה הזו) אני לא יכול להכנס למחשב בגלל סיסמא ששמתי שמה גם לאדימנסטטור יש סיסמא אז ככה שהיא אפשר לפרוץ את זה למישהו מכיר איזה דרך לפרוץ את זה ולהכנס למחשב ? אין לי כונן סידי אז אולי אפשר לעשות את זה דרך ה floppy ?? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים