עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Bug2000,

שלום לכולם ! הסיפור קצת ארוך, אבל בכל זאת תקראו תנסו לעזור :-\. אז ככה, הוינדאוס המדובר הוא וינדאוס XP PRO+SP1. הכל התחיל ביום שישי שעבר אחרי משחק של שעתיים במשחק העתיק והנחמד BROODWAR, לאחר שסיימתי לשחק במשחק יצאתי מהמשחק וחשתי מן תקיעות מוזרות שלא היו אף פעם בוינדאוס, הכל עבד אצלי תמיד חלק ומהיר אפילו אחרי משחקים כבדים כמו UT2. לאחר בערך 10 דקות הוינדאוס קפא לגמרי הוינאמפ נתקע, אבל יכלתי להוזיז את העכבר ??? חיכתי כמה זמן חשבתי שהוינדאוס ישתחרר וימשיך לעבוד, אך זה לא קרה נאלצתי לעשות RESET ולאחר מכן לא הצלחתי להכנס לוינדאוס יותר ולא למצב הבטוח של הוינדאוס :\. הוינדאוס עושה את הLOADING ולא נכנס לוינדאוס יענו הוא כל הזמן עושה לאודינג אבל לא נכנס לוינדאוס. כשחיברתי את …

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by mrraz,

בזמן האחרון כל פעם שאני פותח חלון חדש הוא נפתח במסגרת מצומצמת ואני צריך ללחוץ על הריבוע מצד ימין למעלה וזה מעצבן איך מסדרים את זה ???

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. Started by mb512,

שלום לכולם במחשב הנייד שרשמתי עליו הודעה קודמת יש לי בעיה (אני יכול או לפרמט או לפתור את הבעיה הזו) אני לא יכול להכנס למחשב בגלל סיסמא ששמתי שמה גם לאדימנסטטור יש סיסמא אז ככה שהיא אפשר לפרוץ את זה למישהו מכיר איזה דרך לפרוץ את זה ולהכנס למחשב ? אין לי כונן סידי אז אולי אפשר לעשות את זה דרך ה floppy ?? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שירים שנתקעים בעת ניגון,לא משנה באיזו תכנה. הם נקטעים בכל שניה וחצי-שתיים.WIN7 מחקתי וירוסים באמצעות Malwarebytes' Anti-Malware + SUPERAntiSpyware החינמיים. היו, בערך, 105 בסה"כ. נכנסתי לMSCONFIG, הורדתי את כל מה שלא צריך, נכנסתי להסרת תכניות, הסרתי משם המון דברים, הסרתי את הדרייבר של הכ.קול. כמובן שלאחר כל פעולה עשיתי ריסטארט. יש עוד עצות כדי להפסיק את העונש הזה? תודה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. כמו שהכותרת אומרת, מעוניין להתקין ווינדוס 7 מקורי עם אותו הסיריאל. אפשרי? עדיין לא שדרגתי לווינדוס 10 במחשב הראשון אז אם זה יפתור בעיות מצורת כפילות סיריאל אשמח לדעת.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. שמתי לב למשהו מעניין: אופיס מגיע כחלק מווינדוס 10. הבעיה היא שבמחשב הביתי שלי, מסיבות כאלו ואחרות, אני עדיין עובד עם ווינדוס 7. אני מעוניין להתקין אופיס, אך לא ממהר לשלם. האם ניתן להתקין איכשהו אופיס בחינם על גבי ווינדוס 7(עם רישון)? האם יתכן שמיקרוסופט החליטו לספק את זה כחלק מה"חבילה" רק מאז ווינדוס 10? מחיפוש בגוגל יצאתי קצת מבולבל. אשמח להבהרה בנושא.

7. Started by RAND25,

שידרגתי את הנייד שלי ל WIM 10 הוא של HP 620 HP לא תומכת בו מבחינת דריברים וביוס איך בכל זאת ניתן להתקין דריברים מתאימים אני חושב שהמחשב עדין ממש טוב אולי חסר 1GB של RAM אבל ככה ממש טוב מאמין שדריברים יכולים לעזור ממש תודה והמשך יום טוב

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Liran Libovitz,

שלום, מנסה לבצע עידכון גירסא מ 8.1 ל 10. במהלך ההתקנה הוא מבצע 3 שלבים (אני מדבר אחרי שהוא מוריד את העדכון שהוא מגיע למסך שחור כזה שלמטה יש 3 אופציות ), בשלב השלישי הוא נתקע על 75% ולא ממשיך משם. ניסיתי לבצע עידכון כמה פעמים וכל פעם הוא נתקע באותם 75 אחוז. מה יכולה להיות הבעיה? לאחר שאני מרסט את המחשב הוא מחזיר ל 8.1 ורושם שהייתה שגיאה בעידכון. אשמח לפתרון!! תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by levy18,

היי, יש לי בעיה ממש מעצבנת...כשאני פותח קבצי RAR גדולים ב-vista יש לי שגיאות CRC ובסוף אני מקבל קובץ פגום שאני לא יכול להשתמש בו... הורדתי את הקבצים מחדש כמה פעמים, אפילו הורדתי תוכנה שנקראת Rar Repair Tool... היום במקרה נכנסתי ל-XP וגיליתי ששם הקבצים נפתחים ללא שום בעיה וללא שום שגיאות.. אני סובל מהבעיה הזאת כבר הרבה זמן..ולהיכנס כל פעם ל-XP לפתוח את הקבצים זה לא פיתרון כי אני מוריד בכמויות... בבקשה בבקשה אני אשמח מאוד אם למישהו יש פיתרון או שהוא יוכל לעזור לי כי אני חיפשתי ולא מצאתי...

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. על פי דיווחים אחרונים בשוק, מיקרוסופט מתכננת להיפטר ממקור הלעג זה שנים שהוא דפדפן ה-\"אינטרנט אקספלורר\" שלה, עם תחליף קל שמגיע עם שם הקוד \"Spartan\" לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%95-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%97%d7%95%d7%a7%d7%a8-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%aa%d7%97%d7%9c%d7%99%d7%a3-%d7%90%d7%aa-%d7%93%d7%a4%d7%93%d7%a4%d7%9f/

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by hj4ever,

אני מתכוון לקנות ויסטה בקרוב למחשב החדש שלי (ואל תגידו לי שזה לא שווה כי עלזה כבר החלטתי.. אין טעם לקנות כרגע XP, זמנה מתחיל לעבור), ואני מתלבט בין גרסאות ה32 וה64 ביט. מה היתרונות וחסרונות של הגרסאות, והאם יש טעם בכלל למחשב חדש לקנות 32 ביט? המחשב אגב הוא עם מעבד e6300 וכ"מ 1950gt super...

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by rander1,

עשיתי פירמוט למחשב וחילקתי כונן c 204800 MB שזה אמור להיות בעצם 200 gb אבל בפועל כנראה המערכת גונבת טיפה בהתקנה ויוצא לי כונן 199 gb כמה אני אמור לרשום שיצא בדיוק 200 ? תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by maormark,

שלום ממתי שהתקנתי את המדיה סנטר, כל הקבצים אם זה סקייפ מסנג'ר אייסיקיו, כולם נהפכו להיות שייכים למדיה סנטר..אין אפשרות להתקין הם פשוט קיבלו את הציור של המדיה סנטר, קבצי exe אם אני לא טועה. איך אני מסדר את זה, אני רוצה שהכל יחזור להיות רגיל לפני שהתקנתי את המדיה סנטר..? זאת תוכנה מובנת בווינדוס 7. תודה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by eART,

בדיון בסטיקי "ויסטה 32 או 64 ביט?" נשאלה שאלה מעניינת בעמוד הראשון: וענו לו: רציתי לדעת, מישהו יכול לאשר לי את התשובה הנ"ל? מפני שאני מתכנן לקנות מחר Vista Home Premium 32bit אבל OEM, ואני מצפה לבונוס מסויים של הכנסה בחודש הבא ככה שאני חושב לשדרג את המחשב שלי ל4GB ואז אני אוכל לעבוד גם על 64bit. אם הייתי יכול, הייתי מחכה את החודש הזה. אבל כרגע המחשב שלי מחוסר מערכת הפעלה ואני די צריך אותו. אז שוב, השאלה היא: האם כאשר אני אשדרג את המחשב כשברשותי OEM Home Premium 32bit, אני אוכל להתקשר למיקרוסופט ישראל ולבקש שישלחו לי עותק של אותה גרסא רק בגרסאת 64bit? תודה מראש, next.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by BreezeNET,

אני לא רואה בשורת המשימותאת החלונות שפתוחים לי . והדרך היחידה שאני יכול לעבור דרך החלונות זה רק ALT+TAB . ניסיתי לשחק בהגדרות, אך ללא הצלחה. מצורף תמונה שבו רואים 4 חלונות פתוחים ושורת המשימות ריקה :-[ [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום, יש לי מחשב עם המפרט הבא: ‏Core 2 Quad Q9300, 1333MHz, s775, 6MB‎ Gigabyte P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E‎ ‏1GB Kingston Value‎X4 Western Digital ‏500GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ Gigabyte ‏9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ קניתי עוד הארד דיסק של 500GB, אני רוצה להתקין על החדש WIN 7 ועליו להפעיל את המחשב שיושב על הארד דיסק הקודם במכונה וירטואלית. האם אפשר לבצע דבר כזה? והאם המפרט של המחשב תומך בכלל במכונה וירטואלית? תודה, חנן

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. האם הסכם השימוש בחלונות 10 באמת מעניק למיקרוסופט אפשרות לסרוק את קבצי המחשב שלכם ולנטרל תוכנות בלתי חוקיות? לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/חלונות-10-תוכל-להשבית-תוכנות-ומשחקים-פיר/

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. השאלה בגוף הההודעה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by kalda01,

קוד השגיאה המתקבל הוא 80070057 חפרתי בגוגל ועשיתי ניקוי REGISTRY וCHKDSK וכלום לא עוזר. ניסיתי להתקין מUSB שיצרתי באמצעות הMEDIA CREATION TOOL וגם נכשל. יש למישהו רעיון אחר ?

20. Started by KoDkOd,

שלום , הבעיה היא שאני לחוץ על הכפותר של ה - turn off במקום לכבות את המחשב הוא עושה ריסטרט מישהו יודע איך אני מתקן את זה ?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אני מנסה להתקין מדפסת עכשיו ההתקנה גם דרך ווינדוס וגם דרך הדיסק דרייברים אומרת לי שה- service Print Spooler לא פועל.. אז הלכתי לשרמוטה הזה שמתי לו כאפה והוא לא רוצה להידלק הקוטף שזיפים הזה אומר לי: Error 1068: the dependency service or group failed to start אני חסר אונים. המורה שלי להיסטוריה יהרוג אותי. אעעעע לא רוצה למות בגיל כל כך צעיר עריכה: google iz di best.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by nikola7,

שלום חברים אני מנסה להתקין ווינ 8.1 ביט שברשותי הנמצא על פלאש דיסק ואני לא מצליח. אני לא יכול להיכנס להתקנה כיוון שהמערכת הקיימת היא 32 ביט. ניסיתי להגדיר את הפלאש דיסק כבוט הראשי ואתחלתי את המחשב אך שום דבר לא קורה וההתקנה לא מתחילה. אני יודע שעליי לפרמט בדרך כלשהי את המחשב ואז איכשהו ההתקנה שעל ההתקן הנייד אמורה לפעול. כיצד עליי לעשות זאת?? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום הדיסק C: שלי מלא. ראיתי כי ב-DOC&SET יש לי 4G וחיפשתי מה זה. פתחתי חלון COMMAND ועשיתי DIR /S לתוך קובץ. אני מוצא קבצים במקום שאני לא מצליח לראות בסייר רגיל. הסייר אכן מדווח על קבצים גדולים שם אך לא רואה בסייר הכל מוככון להראות קבצים נסתרים. Directory of C:\Documents and Settings\Yehuda & Anat\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\OGDGPDX5 ויש עוד מקומות אותם אני לא רואה (כמובן שמחיקת קבצים זמניים מ-IE בוצעה וזה לא עזר) לעזרתכם אודה. עריכה: מצאתי, הייתי צריך להיות במצב ADMIN כדי לראות אותם יהודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. זה נכון של VISTA יש בעיה במשחקים ישנים? כמו למשל Red Alert 2 או אפילו משחק יותק מתקדם כמו אנרגיל 2004 או far cry ??

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום לכולם יש לי עכשיו וינדווס XP כאשר ההתקנה והכל היה באנגלית אבל יש לי כזה "חבילת שפות" שאפשר להחליף את כל הWINDOWS לעברית {אני מתכוון ל"התחל", "המחשב שלי"...} , אני רוצה להתקין את WINDOWS 2K ההתקנה היא באנגלית {כל הווינדוס} האם ה"חבילת שפות" הנ"ל תתאים? ועוד 2 שאלות? 1) האם בשביל להתקין SP 3 צריך להתקין לפני גם את SP1&2 ? 2) האם בWINDOWS 2K הSP "מוגן" כמו בXP שצריך מספר חוקי? או שזה רגיל? בתודה מראש , יאיר

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.