עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by mb512,

שלום לכולם במחשב הנייד שרשמתי עליו הודעה קודמת יש לי בעיה (אני יכול או לפרמט או לפתור את הבעיה הזו) אני לא יכול להכנס למחשב בגלל סיסמא ששמתי שמה גם לאדימנסטטור יש סיסמא אז ככה שהיא אפשר לפרוץ את זה למישהו מכיר איזה דרך לפרוץ את זה ולהכנס למחשב ? אין לי כונן סידי אז אולי אפשר לעשות את זה דרך ה floppy ?? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום כיצד אני יוצר מחיצה חדשה (דיסק מקומי) לאחר התקנת windows אשמח אם תעזרו לי בתודה שי בן יהודה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אז ככה .. שכחתי את הססמה =\ אין לי כל כך מה להגיד ניסתי KON-BOOT ניסתי עוד תוכנה שמתחברת לBOOT ושכחתי כרגע את השם שלה המערכת שלי היא Windows 7 Ultimate 64bit תעזרו לי איך אני פותר את הבעיה הזאת .. אני ממש לא רוצה לפרמט את המחשב בשביל שטות כזאת !! תודה רבה רבה רבה לעוזרים !!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Oranl,

אהלן, מיד אחרי שהתקנתי SP1 לחלונות 7, המחשב לא מצליח להיכבות. פתאום לאחר הכיבוי, המאווררים (מעבד, מארז) ממשיכים לעבוד ואפילו ב-RPM גבוה יותר מהרגיל, ונורת החיווי של המחשב ממשיכה לדלוק. בדקתי את הגדרות תצרוכת החשמל ושום דבר לא השתנה. מה זה הדבר המוזר הזה?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by mrraz,

בזמן האחרון כל פעם שאני פותח חלון חדש הוא נפתח במסגרת מצומצמת ואני צריך ללחוץ על הריבוע מצד ימין למעלה וזה מעצבן איך מסדרים את זה ???

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. Windows 8 מדובר במחשב נייד Samsung NP470R5E לאחר התקנת העדכונים, המחשב נתקע במסך ה-Login ואין אפשרות להזיז את המקלדת או את העכבר.(לא ניסיתי עדיין עכבר חיצוני) כבר פעמיים שנאלצתי בגלל זה להתקין את ה- Windows מחדש (Refresh) בינתיים בטלתי את העדכונים האוטומטיים... מחיפוש ברשת ראיתי שאנשים נתקלו בבעיה הזו אל לא מצאתי פתרון הולם לבעיה. ה- Bios מעודכן לגירסא העדכנית ביותר. פחות או יותר זה מתאר את הבעיה: http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_8-windows_update/windows-8-stuck-after-restarting-after-update/78df4e22-9622-4a27-8958-12e8459ad3db נשבר לי כבר מה- Windows הזה, אני חושב לשנמך ל- Windows 7 ולסיים את הסאגה הזו.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. מדי פעם, כשאני עובר לשימוש באותיות עברית חל בלבול במחשב, ואותיות שאני לוחץ עליהן מופיעות כאחרות, לדוגמא האות ט' כשאני לוחץ על א', וכן כל מיני סימנים (symbols) במקום אותיות. זה קורא בעיקר בשימוש בשורת ה-search כשאני בעמוד של google, אבל לא רק. משום מה אם אני כותב בחלק שבו אמורים לכתוב את כתובת האתר הכל תקין אני משתמש בחלונות 7 גירסא 64 סיביות. האם מישהו מכיר את התופעה?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום וערב טוב חברי קהילת ווינדוס! ;D בעקבות התקנה לאימי של וינדוס XP לאחר ריבים קשים שלי עם המחשב הנייד שלה שהגיע ללא מערכת הפעלה (DOS) הצלחתי אחרי ריב ממושך להיתחבר לאינטרנט בכבל ולאמת את ההתקנה והכל בסדר. עכשיו אני ברגעים אלה מעדכן לה ל-SP3 כי הדיסק שיש לי של הווינדוס ישן מאוד מאוד ומגיע עם SP1 כי הוא בערך בן איזה 5-6 שנים.. בכל מיקרה, השאלה העיקרית שלי שנועדה במיוחד בשביל אמא שלי היא כיצד אני הופך את המערכת מעברית לאנגלית? הכוונה היא לאוו דווקא בשמות והכל אלא גם בהתחל שיהפוך ל-START וכן הלאה.. ממה שהבנתי אני צריך להתקין MUI או משהו דומה לזה אם אני לא טועה.. אשמח לעזרתכם בכל שתוכלו לעזור לי! נ.ב- פרמוט המחשב והתקנה מההתחלה לא באה בחשבון. (בלגן שלם וענק! )

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. Started by tomer_et,

אני רוצה לפרמט מחיצה בדיסק ולא מצליח... הדיסק מחולק לשני חלקים כאשר אחד הוא FAT32 והשני - שאותו אני רוצה לפרמט - ב - NTFS. כשאני מעלה את המחשב דרך דיסקט כדי לפרמט אני לא רואה בכלל את המחיצה שאני רוצה לפרמט. אני מתאר לעצמי שזה בגלל שהמחיצה היא ב - NTFS ולכן לא רואים אותה במצב של דוס (שוב, ככה נראה לי). ניסיתי להמיר את המחיצה ל - FAT32 ע"י PM אבל קיבלתי הודעת שגיאה... הבנתי שאפשר לפתור את הבעיה הזאת ע"י FDISK אבל אני לא יודע איך.... בבקשה עזרו לי - המחשב מנוטרל... אני בסך הכל רוצה לפרמט את המחיצה ולהחזיר אותה למצב של FAT32. בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. הנה מאמר שראיתי ב ynet לגבי הפיצ'ר הזה בויסטה (ראו 4): http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3495883,00.html זה גם ככה ב XP??? אופיר

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by אמיר יצחקי,

כל פעם שאני פותח את ה IE או כאשר אני מפעיל את המחשב יש לי חלון שרשום בו שגיאה ב CTF LOADER אין לי אפילו מושג מזה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. שלום לכולם קניתי מיני-מחשב שהגיע עם Windows 11 Pro. אני מעוניין להתקין עליו Windows 10 Pro. יש לי Product Key ל-Windows 10 Home, אבל לא ל-Pro. תוכלו להגיד לי מאיפה הכי זול לקנות Product Key ל-Windows 10 Pro? תודה

• תודה!
    • 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. שלום לכולם, נחמד לפרסם הודעה אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה השאלה שלי מתחלקת לשתיים 1. התקנתי וינדוס 7 x86 על מחשב חדש שהיה לו לפני XP32 בסיום ההתקנה הוא העלה את המערכת הפעלה כמסך שחור עם סמם העכבר מה הבעיה ? 2. האם אוכל להתקין windows 7 במחשב שיש לו q8200 מעבד ולוח אם gigabye ep45-ds54 ואם כן איזו גרסה ? x86 או x64 תודה לעוזרים, ולילה טוב

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by alons126,

יש לי את הלפטופ שלי קצת יותר מחצי שנה הוא הגיע עם 250GB בHD ושהפעלתי אותו בפעם הראשונה היה פנוי 199GB אני מתקין הכל על HD נייד שלי ולא על הלפטופ חוץ מדברים חיוניים בלבד עכשיו אני לא יודע איך זה אבל המקום על הלפטופ מתמלא למרות שאני לא מתקין כלום! כיום הוא הפסיק לרדת ונשאר על 150GB היתה פעם שרק התקנה של התוכנה של הפלאפון שלי שקלה 20GB על המחשב! ואפילו שמחקתי אותה לא התפנה לי כלום! ורק שהתקנתי אותה והסרתי אותה מחדש כחודש אחרי זה התפנה 27GB ליום אחד ואז ותמלא מחדש! מה לעשות זה בעיה בWIN? או בחומרה? אני לא יודע מה לעשות!

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. יש לי Windows Vista Ultimate SP1. איך ניתן לחסום תיקיות ספציפיות בעזרת סיסמה ? כל פעם שינסו להיכנס אליה תופיע סיסמה... ולא בעזרת USER אחר ב- Windows... (משתמש תמיד ב- Administrator) עדיפות לא לתוכנות צד שלישי - אלא מהווינדוס עצמו...

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. מיקרוסופט חושפת כלי פיתוח שיאפשרו למפתחים מהעולמות של אפל וגוגל להיכנס למערכת החלונות החדשה במאמץ מזערי לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10-%d7%97%d7%91%d7%a8%d7%94-%d7%a9%d7%9c-%d7%9b%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%aa%d7%aa%d7%9e%d7%95%d7%9a-%d7%92%d7%9d-%d7%91%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99/

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by shimronfio,

היי, אני מנסה למחוק כבר כמה ימים קובץ MKV בסל מחזור ללא הצלחה, יש רעיונות כיצד למחוק אותו?

18. Started by davidcohen,

היי אחים שלי, התקנתי WINDOWS XP 64 BIT ועכשיו המחשב באנגלית. אני רוצה לדעת אם יש דרך לשנות אותו לעברית דרך שינוי בהגדרות? אם אי אפשר לשנות דרך ההגדרות רציתי לדעת אם יש תוכנות או התקנות מיוחדות לווינדווס שאפשר לקנות/להוריד ואיתם לשנות את השפה לעברית. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. קודם כל הפיתרון מופיע במפורומים של WIN10 _ (ממש מלפני כמה ימים). אז הקרדיט הולך אליהם. הערה: לפי מה שהבנתי, המפתחים במיקרוסופט הגבילו את השימוש ברגיסטרי ואנחנו נדרש לתת לעצמינו (ADMINS) הרשאות בכדי לשנות. ועוד הערה קטנה, לפני הבנתי זה נוגע או לא לבעלי ESET בלבד _ (תקנו אותי בהמשך אם אני טועה) נתחיל: קודם כל ההרשאות (כי ללא זה כל שינוי שיערך... לא ישמר!!!!) אז נכנסים ל REGEDIT והולכים ללשונית EDIT ובוחרים ב PERMISSIONS בחלון שיפתח הולכים למטה ללשונית ADNVANCED ומקליקים בחלון שיפתח יהיה כתוב ה OWNER ובסופו יהיה כפתור CHANGE, אז נקליק עליו. בחלון שיפתח לנו שוב נרד ללשונית ADVANCED ונבחר בה ובחלון שיפתח נקליק על FIND NOW _ (לאחריו תופיע למטה רשימה) מהרשימה נבחר את ADMINIST…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by kalda01,

קוד השגיאה המתקבל הוא 80070057 חפרתי בגוגל ועשיתי ניקוי REGISTRY וCHKDSK וכלום לא עוזר. ניסיתי להתקין מUSB שיצרתי באמצעות הMEDIA CREATION TOOL וגם נכשל. יש למישהו רעיון אחר ?

21. Started by ariel007,

בניקוי חלונות (cleanmgr.exe) מופיע לי באופן קבוע כ-1.5GB של קבצי אינטרנט זמניים שלא קיימים - גם אחרי שאני מוחק אותם הם ממשיכים להופיע, כאילו ניקוי הדיסק מדווח על קבצים שלא קיימים. מישהו עוד נתקל בזה? תודה

22. Started by eliXir,

נכנסתי אתמול לאתר של סריאלס שהייתי נכנס אליו תמיד בלי בעיות, ואתמול הוא פשוט שבר לי את המחשב.. מיליון ווירוסים. עשיתי סריקת ווירוסים, ADAWARE, SPYBOT SEARCH AND DESTORY ועוד כמה דברים כמו SYSTEM MECHANIC.. עכשיו המחשב עובד בסדר שוב ואין יותר ווירוסים אבל בכל זאת כל הזמן קופצים לי חלונות של ה-EXPLORER עם אתרים לא קשורים בווינדוס.. יעני אם אני אשאיר את המחשב סתם ככה בשולחן עבודה לכמה שעות, אני אחזור כל השולחן עבודה יהיה מפוצץ בחלונות EXPLORER עם פרסומות.. מישהו יודע מה אוכל לעשות? תודה מראש..

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by ybe,

אני מחפש "מדריך" להתקנת windows xp .על כל שלבי ההתקנה. אם אתם יכולים להמליץ

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by jambo222,

יש לי מחשב ישן AMD 450 מעבד אתלון = 4 ג'גה זיכרון, ONE DRIVE עולה כל פעם מחדש ולוקח לי 35% משאבים והמחשב מתחיל לקרטע. אני רוצה להשבית את ONE DRIVE כי אין צורך בו. תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. היי, נתקלתי בבעיה משונה. בתוכנות של אדובי (lightroom 3, photoshop cs5) כאשר אני פותח קובץ CR2 (קובץ תמונה בפורמט RAW), הצבעים שבתמונה נראים ממש רע. מעברי גוונים נראים פשוט נורא, כאילו שהתמונה מרונדרת ב-256 צבעים או משהו בסגנון (אני מקצין..). ברגע שאני עושה לאותו קובץ בדיוק EXPORT לפורמט "רגיל", התמונה מסתדרת ונראית מצויין. ניסיתי גם JPG וגם PNG, שניהם נראים מעולה. מבחינת ניהול צבעים, אני עובד עם sRGB בכל מקום. כמו כן ניסיתי להמיר/לשנות/לשחק עם זה במיליון מקומות ואפשרויות.. כלום לא עזר. והנה תוספת משעשעת: רציתי להכין screen shot בשביל להראות את ההבדלים, אז עשיתי printscreen על החלון של הפוטושופ כאשר הוא מציג את התמונה מצורה מעוותת. העתקתי את זה (את ה-printscreen!) למסמך פו…

דיונים חדשים בפורומים