Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להפעיל בrun את ipconfig אבל אני לא רוצה שהחלון ייסגר במהירות בלי שאני אראה את התוצאה בדוס זה פשוט אבל איך עושים את זה בווינדוס ? (אני מעוניין לחסוך את cmd-->ipconfig)
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, מעוניין להתקין ווינדוס 7 מקורי עם אותו הסיריאל. אפשרי? עדיין לא שדרגתי לווינדוס 10 במחשב הראשון אז אם זה יפתור בעיות מצורת כפילות סיריאל אשמח לדעת.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, אתמול כאשר הדלקתי את המחשב, הופיע לי מסך כחול ואחרי כמה הפעלות מחדש הודעת השגיאה שעקב מחסור בקובץ מערכת ההפעלה לא יכולה להעלות את הWindows. ביצעתי Windows repair מתוך Windows 7 אך גם זה לא עזר, נאלצתי לבצע פירמוט למחיצה עלייה מותקן המערכת ההפעלה. הבעיה שלא היצלחתי לגבות דבר מכיוון שלא יכולתי לגשת אל הקבצים עקב הבעיה. ברצוני לדעת האם ניתן לשחזר את תיקיית My Pictures שנמצאת בתוך Personal folder על כונן C שפורמט. אגב ניסיתי כמה תוכנות לשחזור אך הם לא הועילו כלל במיוחד התוכנה המוכרת Recover my file pro שלאחר החיפוש מופיעה ההודעה: .Division by zero אשמח אם תעזרו לי כי מדובר בתיקייה חשובה מאוד! ברשותי מערכת הפעלה מסוג Windows 7 ultimate באנגלית ומחשב מסוג Intel® Core™…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה החלו בעיות במחשב שלי, שחלונות 7 החלה להשמיע צלילים של ניתוק וחיבור התקן ללא הפסקה ולהתריע כי התקן USB לא מזוהה חובר למחשב. זאת למרות שאני לא עשיתי שום דבר. למה?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי טרם נתקלתי בתופעה כזו , תוכנה להקלטת שיחות פתוחה גם בשורת המשימות task bar(בצד הימני של התוכנות שעולות עם המחשב) וגם בסרגל התחתון האמצעי בתור חלון פעיל, שסוגרים את החלון הפעיל , התוכנה נסגרת לגמרי גם משורת המשימות (ווינדוס 10 אנגלית) למישהו יש פתרון לזה?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
VMWARE 8.0.5 חלונות 7 וגם חלונות 10 הוספתי מכונה וירטואלית שלישית ל 2 קימות. רשת מוגדרת NAT המכונה הזאת מודיעה על כבל רשת מנותק גם ב 7 וגם ב 10 גם שרק היא מופעלת. המכונה השלישית תמיד נכשלת לא משנה איזה חלונות הותקנה אחרונה. יש מגבלה למספר מכונות שמוגדרות ? היכן ניתן להגדיר זאת אם בלל ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם הסכם השימוש בחלונות 10 באמת מעניק למיקרוסופט אפשרות לסרוק את קבצי המחשב שלכם ולנטרל תוכנות בלתי חוקיות? לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/חלונות-10-תוכל-להשבית-תוכנות-ומשחקים-פיר/
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז קיבלתי היום בדואר אז הדיסק וחשבתי שתיתעניינו בזה אז צילמתי מיספר תמונות http://photos.walla.co.il/danieln9 להיכנס ל security update
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , קניתי מחשב והתקנתי עליו ווינדוס 8.1 עכשיו בהתקנה היה לי אפשרות להתקין את הווינדוס על DRIVE 0 וDRIVE 1 שDRIVE 1 היה 30 גיגה וDRIVE 0 היה 480 גיגה ( בערך ) אז בחרתי להתקין על DRIVE 1 כך שהמערכת תשב שם וכל הקבצים שלי יהיה בכונן השני אך הבעיה היא שכל דבר שאני מתקין המיקום הדיפולט שהוא רוצה להתקין זה על הכונן הקטן האם ניתן לשנות את זה שהדיפולט שלו יהיה להתקין על הכונן הגדול? דבר נוסף , כל דבר שאני שומר על השולחן עבודה גם כן נשמר על הכונן הקטן האם את זה גם אפשר לשנות? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי דיסק קשיח חדש והפכתי אותו לראשי במקום הישן ע"י שכפול מחיצת C של הדיסק הישן מאז כאשר אני לוחץ על SLEEP המחשב מבצע LOG OUT ומכבה את המסך בלבד איך מתקנים את העיניין הזה ? תודה !
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עכשיו וינדווס XP כאשר ההתקנה והכל היה באנגלית אבל יש לי כזה "חבילת שפות" שאפשר להחליף את כל הWINDOWS לעברית {אני מתכוון ל"התחל", "המחשב שלי"...} , אני רוצה להתקין את WINDOWS 2K ההתקנה היא באנגלית {כל הווינדוס} האם ה"חבילת שפות" הנ"ל תתאים? ועוד 2 שאלות? 1) האם בשביל להתקין SP 3 צריך להתקין לפני גם את SP1&2 ? 2) האם בWINDOWS 2K הSP "מוגן" כמו בXP שצריך מספר חוקי? או שזה רגיל? בתודה מראש , יאיר
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, - מערכת ההפעלה שלי:WINDOWS 7 ULTIMATE 64-BIT בעברית. *השאלה בכותרת. *התקנת התוכנה לפיענוח מסכים כחולים מהמדריך באתר נכשלה. **מצורף קובץ הDMP (קובץ הDump). - מבקש עזרה בפיענוח שלו בבקשה... תודה רבה מאוד מראש . [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם במחשב הנייד שרשמתי עליו הודעה קודמת יש לי בעיה (אני יכול או לפרמט או לפתור את הבעיה הזו) אני לא יכול להכנס למחשב בגלל סיסמא ששמתי שמה גם לאדימנסטטור יש סיסמא אז ככה שהיא אפשר לפרוץ את זה למישהו מכיר איזה דרך לפרוץ את זה ולהכנס למחשב ? אין לי כונן סידי אז אולי אפשר לעשות את זה דרך ה floppy ?? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כונן ONE DRIVE. אחד הדברים המעצבנים. הכל הוא מנסה לשמור שם, ולפעמים לוקח לו חצי דקה עד שמעלה לענן מסמך פשוט או מצגת... זה גם יוצר לי כפילויות מעצבנות במסמכים ואני כבר לא יודע היכן לחפש מסמך פשוט, יש הרבה תיקיות עם שם זהה, לכן מעבירים הכל לדסקטופ שכבר נהיה עמוס מידי... אוף. חלונות 7 היה הרבה יותר אינטואיטיבי. מה עושים עם זה??
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום הדיסק C: שלי מלא. ראיתי כי ב-DOC&SET יש לי 4G וחיפשתי מה זה. פתחתי חלון COMMAND ועשיתי DIR /S לתוך קובץ. אני מוצא קבצים במקום שאני לא מצליח לראות בסייר רגיל. הסייר אכן מדווח על קבצים גדולים שם אך לא רואה בסייר הכל מוככון להראות קבצים נסתרים. Directory of C:\Documents and Settings\Yehuda & Anat\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\OGDGPDX5 ויש עוד מקומות אותם אני לא רואה (כמובן שמחיקת קבצים זמניים מ-IE בוצעה וזה לא עזר) לעזרתכם אודה. עריכה: מצאתי, הייתי צריך להיות במצב ADMIN כדי לראות אותם יהודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, זה קרה במחשב של חבר שלי...ניסיתי להציע פתרונות והם לא עזור...אז הרמקולים הפסיקו להשמיע צליל..ומופיעה הודעת שגיאה לגבי דרייברים של DIRECT SOUND. הוא ניסה להתקין מחדש את הדרייברים של לוח האם (ALBATRON סוקט 865). לע עזר התקין מחדש דירקטX. לא עזר כשנכנסים ללוח בקרה---SOUND AND AUDIO DEVICES...הכל אפור, יעני אין אפשרות לבחור כלום
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה ממש מעצבנת...כשאני פותח קבצי RAR גדולים ב-vista יש לי שגיאות CRC ובסוף אני מקבל קובץ פגום שאני לא יכול להשתמש בו... הורדתי את הקבצים מחדש כמה פעמים, אפילו הורדתי תוכנה שנקראת Rar Repair Tool... היום במקרה נכנסתי ל-XP וגיליתי ששם הקבצים נפתחים ללא שום בעיה וללא שום שגיאות.. אני סובל מהבעיה הזאת כבר הרבה זמן..ולהיכנס כל פעם ל-XP לפתוח את הקבצים זה לא פיתרון כי אני מוריד בכמויות... בבקשה בבקשה אני אשמח מאוד אם למישהו יש פיתרון או שהוא יוכל לעזור לי כי אני חיפשתי ולא מצאתי...
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב ככל הידוע לי ולכם מערכות הפעלה 64 ביט יודעות לנצל גם מעל 4 ג'יגה זיכרון וזו הסיבה שעברתי לווינדוס 7 64 ביט למרות שהייתי מרוצה ב32 ביט! משם מה לאחרונה הסתכלתי במאפיינים וראיתי שהמערכת מזהה שיש לי 4 ג'יגה מותקנים אך רק 3.25 הם ניתנים לשימוש! אני לא בטוח במה שאני אומר אבל נראה לי שבהתחלה כשהתקנתי זה היה מראה שימוש מלא בכל ה4 זתומרת שמשהו השתנה איפשהוא בדרך השאלה היא מה?! אשמח לעזרה בהקדם לפני שאני מתקין ווינדוס מחדש!!!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום מדי פעם כשאני מדליק את המחשב אני מקבל מסך כחול שכתוב עליו הודעת שגיאה: Driver IRQL not Less Or Equal ושהבעיה נמצאת ב- atapi.sys המסך לא קופץ כל פעם שאני מדליק את המחשב אלא רק לפעמים אחרי שימוש של כ10 דקות ואולי אפילו יותר. חיפשתי בגוגל פתרון לבעיה אבל לא מצאתי מקום שמתייחס לatapi.sys יש לי ווינדוס XP אם מישהו יכול לעזור... אני אשמח תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בדיון בסטיקי "ויסטה 32 או 64 ביט?" נשאלה שאלה מעניינת בעמוד הראשון: וענו לו: רציתי לדעת, מישהו יכול לאשר לי את התשובה הנ"ל? מפני שאני מתכנן לקנות מחר Vista Home Premium 32bit אבל OEM, ואני מצפה לבונוס מסויים של הכנסה בחודש הבא ככה שאני חושב לשדרג את המחשב שלי ל4GB ואז אני אוכל לעבוד גם על 64bit. אם הייתי יכול, הייתי מחכה את החודש הזה. אבל כרגע המחשב שלי מחוסר מערכת הפעלה ואני די צריך אותו. אז שוב, השאלה היא: האם כאשר אני אשדרג את המחשב כשברשותי OEM Home Premium 32bit, אני אוכל להתקשר למיקרוסופט ישראל ולבקש שישלחו לי עותק של אותה גרסא רק בגרסאת 64bit? תודה מראש, next.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות ויסטה בקרוב למחשב החדש שלי (ואל תגידו לי שזה לא שווה כי עלזה כבר החלטתי.. אין טעם לקנות כרגע XP, זמנה מתחיל לעבור), ואני מתלבט בין גרסאות ה32 וה64 ביט. מה היתרונות וחסרונות של הגרסאות, והאם יש טעם בכלל למחשב חדש לקנות 32 ביט? המחשב אגב הוא עם מעבד e6300 וכ"מ 1950gt super...
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתי שיצא היום עדכון חדש לWIN7 64bit במספר: KB3173040 בגוגל אין שום תוצאה בכלל (כבר שנים שלא ראיתי מצב שכזה), ושאני לוחץ על הלינק מתוך החלון של העדכון עצמו הוא מוביל אותי לדף 404 של מייקרוסופט. קצת מחשיד הייתי אומר... מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מידע על מה העדכון הזה או מה התוכן שלו? עדכון: לאחר כמה שעות נראה שיש עוד אנשים שחששו מהעדכון הזה כמוני ופתאום התחילו לצוץ תוצאות בגוגל, ביניהם הפוסט הזה בreddit. כעת אני רואה שמיקרוסופט התאפסו על עצמם ותיקנו את הדף שלהם. אזהרת ספויילר! העדכון הזה לא חשוב בכלל. הוא נועד לבטל את השדרוג לWIN10.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא רואה בשורת המשימותאת החלונות שפתוחים לי . והדרך היחידה שאני יכול לעבור דרך החלונות זה רק ALT+TAB . ניסיתי לשחק בהגדרות, אך ללא הצלחה. מצורף תמונה שבו רואים 4 חלונות פתוחים ושורת המשימות ריקה :-[ [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ! הסיפור קצת ארוך, אבל בכל זאת תקראו תנסו לעזור :-\. אז ככה, הוינדאוס המדובר הוא וינדאוס XP PRO+SP1. הכל התחיל ביום שישי שעבר אחרי משחק של שעתיים במשחק העתיק והנחמד BROODWAR, לאחר שסיימתי לשחק במשחק יצאתי מהמשחק וחשתי מן תקיעות מוזרות שלא היו אף פעם בוינדאוס, הכל עבד אצלי תמיד חלק ומהיר אפילו אחרי משחקים כבדים כמו UT2. לאחר בערך 10 דקות הוינדאוס קפא לגמרי הוינאמפ נתקע, אבל יכלתי להוזיז את העכבר ??? חיכתי כמה זמן חשבתי שהוינדאוס ישתחרר וימשיך לעבוד, אך זה לא קרה נאלצתי לעשות RESET ולאחר מכן לא הצלחתי להכנס לוינדאוס יותר ולא למצב הבטוח של הוינדאוס :\. הוינדאוס עושה את הLOADING ולא נכנס לוינדאוס יענו הוא כל הזמן עושה לאודינג אבל לא נכנס לוינדאוס. כשחיברתי את …
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים התקנתי דיסק קשיח חדש ופירמטתי את כל האחרים. כרגע יש לי 3 דיסקים מחוברים. המחשב נהיה ממש כבד ובקושי זז. אשמח אם מישהו יעזור לי לפטור את הבעיה. איפה להתחיל?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-