Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם במחשב הנייד שרשמתי עליו הודעה קודמת יש לי בעיה (אני יכול או לפרמט או לפתור את הבעיה הזו) אני לא יכול להכנס למחשב בגלל סיסמא ששמתי שמה גם לאדימנסטטור יש סיסמא אז ככה שהיא אפשר לפרוץ את זה למישהו מכיר איזה דרך לפרוץ את זה ולהכנס למחשב ? אין לי כונן סידי אז אולי אפשר לעשות את זה דרך ה floppy ?? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בנוסף CPUZ מראה שאכן יש 6 על המחשב מערכת ווינדוס 7 64ביט. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב עם ביוס שמוגן בסיסמא. יש לי 2 שאלות: 1. איך אני מבטל את הסיסמא. 2. מצאתי שאפשר לאתחל את המחשב עם דיסקט של 98 במקום סידירום (הביוס נעול-כאמור) - איך אני ממשיך משם לפירמוט ל-XP. הפקודה SETUP הרי לא עובדת תחת דוס. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע איך אפשר להסיר את ההודעת "welcome" וההודעות שבאת איתה בווינדוס סרבר 2008? אני מתכוון לכך, שאחרי שהכנסתי יוזר/סיסמא, אני יראה את השולחן עבודה מיידית ולא את המסכים הנ"ל. ב XP יכלת לעשות את זה ידנית דרך הלוח בקרה, וב 2003 הייתה אפשרות לערוך מפתח ברגיסטרי שלא קיים ב 2008. תודה מראש על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש "מדריך" להתקנת windows xp .על כל שלבי ההתקנה. אם אתם יכולים להמליץ
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום חב'רה.. אז ככה השאלה שלי היא .. יש לי ווינדוס אקס פי פרו ועכשיו יש לי בעיות אם הצורב ויש לי וירוסים אז יש לי דיסק של הווינדוס אקס פי פרו ואני רוצה לדעת אם אני מתקין אותו כל מה שיש לי במחשב ימחק ?!? כי אני לא רוצה שימחק אני רק רוצה שהוא ישלים לי דברים ואולי זה יפתור לי תבעיות אם המחשב ותוירוסים.. תנו לי הסבר איך אני עושה את זה מבלי למחוק את הדברים במחשב שזה רק ישלים לי דברים בבקשה דחוף :
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני צריכה לדעת מה ההבדלים הבסיסיים בין המערכות השונות של WIN 7 או וונדווס 8.1 64 ביט, האם יש הבדל בין רשיון OEM לבין מייקרוסופט? ומה ההבדלים מבין הגרסאות של האולטימייט , הום, פרופשונל , מה הכי מומלץ למחשב של גרפיקה נייח בודד , אם זה בכלל משנה , איפה אני רוכשת את המערכו במחיר שפוי... והאם בכלל כדאי להתעסק עם הגרסא החדשה, 8 אני בטוח לא רוצה זה או 7 או 8.1 תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הנה מאמר שראיתי ב ynet לגבי הפיצ'ר הזה בויסטה (ראו 4): http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3495883,00.html זה גם ככה ב XP??? אופיר
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא רואה בשורת המשימותאת החלונות שפתוחים לי . והדרך היחידה שאני יכול לעבור דרך החלונות זה רק ALT+TAB . ניסיתי לשחק בהגדרות, אך ללא הצלחה. מצורף תמונה שבו רואים 4 חלונות פתוחים ושורת המשימות ריקה :-[ [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, מנסה לבצע עידכון גירסא מ 8.1 ל 10. במהלך ההתקנה הוא מבצע 3 שלבים (אני מדבר אחרי שהוא מוריד את העדכון שהוא מגיע למסך שחור כזה שלמטה יש 3 אופציות ), בשלב השלישי הוא נתקע על 75% ולא ממשיך משם. ניסיתי לבצע עידכון כמה פעמים וכל פעם הוא נתקע באותם 75 אחוז. מה יכולה להיות הבעיה? לאחר שאני מרסט את המחשב הוא מחזיר ל 8.1 ורושם שהייתה שגיאה בעידכון. אשמח לפתרון!! תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בזמן האחרון כל פעם שאני פותח חלון חדש הוא נפתח במסגרת מצומצמת ואני צריך ללחוץ על הריבוע מצד ימין למעלה וזה מעצבן איך מסדרים את זה ???
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה ממש מעצבנת...כשאני פותח קבצי RAR גדולים ב-vista יש לי שגיאות CRC ובסוף אני מקבל קובץ פגום שאני לא יכול להשתמש בו... הורדתי את הקבצים מחדש כמה פעמים, אפילו הורדתי תוכנה שנקראת Rar Repair Tool... היום במקרה נכנסתי ל-XP וגיליתי ששם הקבצים נפתחים ללא שום בעיה וללא שום שגיאות.. אני סובל מהבעיה הזאת כבר הרבה זמן..ולהיכנס כל פעם ל-XP לפתוח את הקבצים זה לא פיתרון כי אני מוריד בכמויות... בבקשה בבקשה אני אשמח מאוד אם למישהו יש פיתרון או שהוא יוכל לעזור לי כי אני חיפשתי ולא מצאתי...
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה נכון של VISTA יש בעיה במשחקים ישנים? כמו למשל Red Alert 2 או אפילו משחק יותק מתקדם כמו אנרגיל 2004 או far cry ??
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיים לי בעיה במחשב.. מישהו נגע ליבcontrol userpasswords2 שיחק עם הסיסמאת וכל זה עכשיו הממחשב תמיד מחובר על משתמש שהוא בהרשאות של GUEST ואין לי אפשרות לעשות כלום... תראו תמונה לדוגמה כמו שאתם רואים אין לי איפה להכניס סיסמה והלחצן של הכן חסום אין אפשרות כרגע להתקין \ למחוק כל דבר מהמחשב אם אפשר מישהו שידריך אותי איך לסדר את זה תודה רבה אלון
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
?- לא הי מצוין בשום מקום ולו פסיק אחד בקשר לזה.................... וגם מתי בכלל התעריך המשוער של XP64 (היה רשום בחדשות אבל שככתי) תודה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם הסכם השימוש בחלונות 10 באמת מעניק למיקרוסופט אפשרות לסרוק את קבצי המחשב שלכם ולנטרל תוכנות בלתי חוקיות? לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/חלונות-10-תוכל-להשבית-תוכנות-ומשחקים-פיר/
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לברר אם אפשר לחבר סמארטפון דרך RDP RemoteFX או שיש התקנים מסויימים שנתמכים. חיברתי ל-USB את ה-Galaxy S2 שלי וסימנתי אותו כשהתחברתי ל-RDP (הופיע תחת Other supported PnP devices), אבל אני לא רואה אותו אחרי שאני מתחבר ל-VM. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קוד השגיאה המתקבל הוא 80070057 חפרתי בגוגל ועשיתי ניקוי REGISTRY וCHKDSK וכלום לא עוזר. ניסיתי להתקין מUSB שיצרתי באמצעות הMEDIA CREATION TOOL וגם נכשל. יש למישהו רעיון אחר ?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
על פי דיווחים אחרונים בשוק, מיקרוסופט מתכננת להיפטר ממקור הלעג זה שנים שהוא דפדפן ה-\"אינטרנט אקספלורר\" שלה, עם תחליף קל שמגיע עם שם הקוד \"Spartan\" לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%95-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%97%d7%95%d7%a7%d7%a8-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%aa%d7%97%d7%9c%d7%99%d7%a3-%d7%90%d7%aa-%d7%93%d7%a4%d7%93%d7%a4%d7%9f/
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי לינוקס לצד WIN 7, לא התלהבתי, מחקתי בגלל שלינוקס לא משתמש בNTFS אני צריך להגיע לrecovery console ולהריץ fixbmr כדי לקבל בחזרה את המחיצה שלו איך מגיעים לזה ב7? כשאני מכניס את הדיסק התקנה אין אפשרות לבחור בזה, זה ישר מריץ התקנה תודה
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שידרגתי את הנייד שלי ל WIM 10 הוא של HP 620 HP לא תומכת בו מבחינת דריברים וביוס איך בכל זאת ניתן להתקין דריברים מתאימים אני חושב שהמחשב עדין ממש טוב אולי חסר 1GB של RAM אבל ככה ממש טוב מאמין שדריברים יכולים לעזור ממש תודה והמשך יום טוב
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עשיתי פירמוט למחשב וחילקתי כונן c 204800 MB שזה אמור להיות בעצם 200 gb אבל בפועל כנראה המערכת גונבת טיפה בהתקנה ויוצא לי כונן 199 gb כמה אני אמור לרשום שיצא בדיוק 200 ? תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-