עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Gasi,

האם יש איזו שהיא דרך לקבל את הסריאל של ההתקנה של הWINDOWS דרך התיקייה עצמה? איבדתי את הסריאל של ההתקנה ואני צריך לפרמט אבל אין לי את הקוד תודה על העזרה אם אפשר שיהיה סריאל דרך תיקיית WINDOWS ולא כל מיני תוכנות תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by BeBest,

אהלן, רציתי לדעת אם יש אפשרות בWindows server 2008 לדעת את הIP של מי שמחובר כרגע לRDP. בנוסף, יש אפשרות לדעת מה הIP של מי שהתחבר לאחרונה (נניח בשבוע האחרון)? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by alexrta,

ראיתי את זה דיי הרבה באינטרנט ואני רוצה לדעת מה זה?? תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  4. Started by InFecT[0]r,

שלום לכולם האם אפשרי לשחק משחקים במערכת windows server 2003

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  5. Started by OverModer,

שלום צירפתי תמונה ורציתי לדעת או תוכלו לעזור לי שם מה לבחור מי שמבין ואפשר גם באייסיקו אז תעזרו לי בבקשה אני התקנתי את הווינדוז כי ממזמן כבר רציתי שיהיה לי מחשב שהוא שרת שיוכלו להיכנס אנשים והכל כמו קאנטר ושטויות.......

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  6. Started by Hitman_47,

הורדתי Windows Server 2003 ואני רוצה להתקין אותו 1 אם הוא שווה משהו 2 אני צריך סיריאל ??????????

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Gliding,

היי, הורדתי מהאתר של מייקרוסופט את גרסת ה-64 הנסיונית של XP, אבל מכיוון שהיא נסיונית ברמות...היא לא באמת מאפשרת לי לראות שיפור כלשהו בביצועים מצד שני, קיימת היום בשוק מערכת הפעלה של WINDOWS שתומכת ב-64 והיא ה SERVER 2003. מישהו מכיר את הגרסא ויכול להסביר עליה קצת? מבחינת ת שימוש במחשב ביתי, ומבחינת התמיכה ב-64 (האם מדובר במעבדי ITANIUM למיניהם או גם באלו של AMD?) תודה מראש שחר

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  8. Started by demultiplexer,

אהלן, יש לי שרת שעובד על חומרה ישנה ואני רוצה לשדרג אותו. אני לא רוצה להתקין את מערכת ההפעלה מחדש אלא רק ליצור image ולהעביר אותו לחומרה החדשה. אני מניח שזה לא יעבוד בגלל הבדלים בחומרה (הציפסטים שניהם של אינטל אבל אני מניח שזה לא מספיק בשביל לעבוד). מה אני אמור לעשות כדי שזה יפעל? תודה לכולם

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by skywalker13,

מה ההבדל בין windows server 2003 standart edition לבין windows server 2003 enterprice edition? מה זה enterprice? תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  10. Started by poi212003,

מה ההבדל בין שני הגרסאות ואיזה עדיפה יותר ? תודה על העזרה.

11. Started by Runny,

ברשותי Windows Server 2003 החולש על כ4 מחשבים. הבעיה היא שלאחר זמן מסויים בו אין שימוש במחשבי הקצה הסרבר מעיף את המשתמשים אוטומטית ורק Log-On מחודש מאפשר המשך עבודה. אם למישהו יש רעיון איפה האופציה המונעת מהסרבר להעיף משתמשים או מכיר איזו תוכמה שתשלך ממחשבי הקצה פינגים קבועים לסרבר אשמח מאד לשמוע בתודה מראש רני

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  12. Started by ac1240,

יש לי בעייה להתקין את מערכת ההפעלה הזו על המחשב. לאחר ההרצה של הקבצים החיונים להתקנה של ה WINDOWS איפה שבוחרים באיזה כונן להתקין את הWIN זה אומר לי שהוא לא מזהה שום HD למרות שכרגע יש עליו WIN XP על המחשב וזה עולה כרגיל.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by huhxd,

שלום לכולם, אני רוצה לפתוח סרבר על המחשב שישמש לאתר שאני רוצה לפתוח. אשמח לדעת האם WINDOWS SERVER יכול לעזור לי ואיך. כעקרון אני רוצה לפתוח APPLICATION בFACEBOOK דרך FACEBOOK DEVELOPERS והבנתי שאני צריך בכל מקרה סרבר כאחסון. כמובן שאני רק רוצה להתנסות ולכן אני מחפש גם דרך לפתיחת סרבר חינמי בצורה כלשהי, ככה שאם למישהו יש הצעות אני אשמח לשמוע גם כן. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by gabi21,

התקנתי מכונה וירטואלית הגדרתי לה כרטיס רשת נתתי למכונה כתובת IP וכאשר אני בא להכניס את המכונה לDOMAIN המערכת לא מאפשרת לי זו היא טוענת שאין דומין כזה יש לי פינג בין המכונה לשרת עצמו והפינג נעשה בIPV6 משום מה בעוד שנתתי לו כתובת רגילה של IPV4 אין לי פינג למחשב חיצוני שבאותו תווך כתובות מישהו שיוכל לעזור לי בנושא למה אין לי תקשורת תקינה?

• 16 תגובות
    • 8.5k צפיות
  15. Started by intermaster,

שלום רב, נתקלתי בבעיות רבות ולשם הפתרון שלהן נתבקשתי להתקין כל מיני hotfixים של מיקרוסופט. לא הצלחתי להתקין אף HOTFIX על השרת הזה... תמיד נתקלתי בהודעה: the update is not applicable to your computer המערכת מותקנת על ESXI 4 VM Service pack 1 מותקן. מה הבעיה? אולי למישהו יש הוטפיקס כלשהו שאמור לעבוד (לא משנה באיזה נושא) שאני אבדוק... תודה...

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  16. Started by אריק9,

אהלן אנשים, אני חייב את המערכת הזאת ולכן יש לי מספר שאלות כי אני יודע שיש כאן כמה גאונים שאפשר להיעזר בהם יש לי כרגע וינדוס 7 אולטימייט 64 ביט מותקן על המחשב. כשאני מנסה להתקין את וינדוס סרבר 2008 אני רואה שבזמן ההתקנה זה שואל אותי על "Upgrade" או Custom מה שמשאיר אותי בהרבה סימני שאלה. האם ההתקנה של Windows Server 2008 תמחוק לי את הוינדוס הקיים או שתעשה לי בעיות ? האם ההתקנה הזאת היא בנוסף לוינדוס הקיים ? איך העיניין הזה עובד ? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Golden Fish,

Windows server 2008 vs vista sp1 טוב הרבה נכתב על וויסטה אבל לאחרונה יצאה גרסה חדשה ל ws, שיטוט קליל בגוגל, נכתב רק שבחים על WS08 (ה core דומה ל vista sp1) אני לא ארחיב במילים כרגע רק אתן חומר למחשבה, אציין שכל ה"גרפיקה" של וויסטה יש גם ב ws רק צריך לסמן והתקין מה שהופך את WS למאוד מודולרי. לינקים? www.win2008workstation.com http://exo-blog.blogspot.com/2008_03_01_archive.html http://blogs.msdn.com/vijaysk/archive/2008/02/11/using-windows-server-2008-as-a-super-desktop-os.aspx אז אם משהוא לוקח על עצמו לערוך בדיקה...תודה.

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  18. Started by yousux,

בהנחה שיש לי רישוי להתקין את שניהם, מה עדיף ? הבנתי ש WS2008 מגיע עם פחות שטויות ולכן דווקא עדיף לעבודה שוטפת על פני ויסטה ? יש לו גם DX10 והוא מריץ משחקים, אבל האם פחות או יותר טוב מ VISTA ? מישהו ניסה את זה ועובד באופן שוטף עם WS2008?

• 8 תגובות
    • 997 צפיות
  19. Started by shloosh,

היי לכולם, אני מתכנן להיכנס לתחום הרשתות ואני מעוניין לקנות לפטופ חדש ולהתקין עליו ווינדוס סרבר 2012 החדש שיגע או 2008 R2. האם הדבר אמור להיות בעייתי?? מבחינת דרייברים וכו'? אם כן האם יש לפטופים שמיועדים במיוחד למערכת של הסרברים? וגם אם במקרה מישהו יודע למרות שזה לא הפורום - אם יהיה אפשרי להתקין גם UBUNTU SERVER על אותו לפטופ.? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by techmeout,

בוקר טוב למי שמעונין לראות בעיניים איך נראית מערכת ההפעלה WINDOWS SERVER 2022, יצרתי סרטון (באנגלית) עם מדריך התקנה על גבי VMWARE ESXI אני רוצה להדגיש, זו עדיין גירסת בטא הסרטון הוא רק לצורך התרשמות ובדיקה של מה חדש וכו לינק לסרטון

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by BURTON,

כניראה עשיתי משהו למחשב ועכשיו התפריט של הכיבוי וההדלקה ניראים ככה כבר ראיתי את התצוגה הזאת כמה פעמים אבל אני רוצה לחזור לתצוגה הסטנדרטית Sys restore לא עבד מה עושים??

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  22. Started by hichcock,

חבר שלח לי את הקובץ הזה, חשבתי לשתף אתכם. אפשר להוריד את הקבצים מהאתר שלהם לפי השמות שמופיעים בתמונה. תהנו [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by ag43,

החלטתי לנסות את האופציה הנ"ל עם מחשב כף היד שלי. סה"כ נראה אפשרות חביבה רק עם בעיה קטנה - כמעט ולא נכתבו תוכנות לתכונה הזו. באתר של מיקרוסופט יש משהו כמו 40 גאדגטים לא משהו וזהו. אם מישהו משתמש ויכול להמליץ על תוספים מסוימים (במיוחד לניטור טמפרטורות מעבד וכרטיס מסך) או אתר שמתמחה בעניין זה יוכל לעזור לי מאוד.

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  24. Started by Booobb,

היי, פירמטתי והתקנתי את Win XP מחדש וביטלתי כמה צלילים ב Sound Scheme. (שנמצא ב Sounds and Audio Devices בלוח הבקרה) בכל מקרה, כל פעם שאני עושה ריסט כל הצלילים חוזרים לברירת המחדל וזה משגע אותי כי אני צריך כל פעם לבטל צלילים מסוימם מחדש. ניסיתי גם לשמור sound scheme משלי אבל זה לא עזר. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה ? תודה.

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  25. Started by Delux,

יש לי בCONTROL PANEL את הקובץ הבא: WINDOWS XP HOTFIX SP1 זה קשור הוא שזה סתם?

• 5 תגובות
    • 967 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.