עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכם, במחשבי מותקן סטיק אחד של 2GB DDR3 1333 של חברת kingston. התקנתי Win7 X64 Ultimate. משום מה כתוב לי זכרון RAM: 2GB (1.75 בשימוש) מדוע הוא לא מנצל את כל הזכרון שקיים אצלי? תודה לכם.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום אחרי התקנה של מחשב חדש עם windows 7 חוקית . כנראה שבתהליך של התקנות של תוכנות כמו דפדפנים ייתכן והתקנתי משהו נוסף בלי לשים לב. עכשיו באתרים שלא היו בהם פרסומות של גוגל , מופיעות פרסומות (במחשב הנייד שלי אותם אתרים לא מקבלים פרסומות של גוגל). חיפשתי בהסר תוכניות של windows לראות אולי משהו יושב לי שם שלא צריך ולא מצאתי. כמו כן כל הדפדפנים - פיירפוקס,אספלורר ואופרה - מציגים את הפרסומות הללו לכן מדובר ברכיב תוכנה של גוגל שיודע לזהות לאיזה אתר גלשתי ולשתול פרסומות ...רק איפה הרכיב הזה ואיך אפשר להעיף אותו. תודה.

3. Started by BneXt,

שלום לכולם, מישהו יודע אם זה אפשרי להקצות מספר ליבות מסויים לתוכנה אוטומטית? אני הצלחתי רק דרך מנהל המשימות תחת "הגדרת קירבה", אבל בכל הפעלה מחדש של התוכנה אני אצטרך לעשות זאת מחדש. האם יש אפשרות לקנפג את זה שהתוכנה תרוץ כבר מההתחלה על ליבה אחת נגיד? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. מישהו נתקל בבעיות כלשהן אחרי שדרוג מעבד במחשב קיים עובד, מבחינת מערכת ההפעלה? האם נהוג לפרמט אחרי דבר כזה או שזה כמו שדרוג כל רכיב אחר? מדובר בשדרוג מintel core 2 duo E5200 לe8500 אני מפרסם גם בפורום מעבדים כי לדעתי זה רלוונטי לשני הפורומים.

5. Started by vitali02,

כשאני מתקין את הוינדוס מחדש אני רוצה לחלק למחיצות גם בצורה מסודרת... ראיתי בסרטון אחד שהוא עשה מחיצה במיוחד רק בשביל הוינדוס... באמת עדיף ככה?? או עדיף להשאיר הכל בC??

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  6. Started by omer_xd,

שלום אני רוצה שכאשר אני יעזוב את המחשב ל30 דקות הוא יכנס למצב שינה וכאשר אני ילחץ על כפתור כלשהו המחשב ידלק כיצד לעשות זאת תודה לעוזרים (-:

• 4 תגובות
    • 6.5k צפיות
  7. אני שואל זאת כיוון שלחלונות XP היו בעיות בקריאת מערכת ExFAT בדיסק און קי שלי (SanDisk Cruiser Micro)(הדריבר שמגיע כברירת מחדל עם XP פגום ויש צורך להוריד ידנית דריבר תקין וגם התמיכה קיימת רק ב-SP מאוחרים, לכן פרמטתי אותו בחזרה ל-FAT32, על מנת שהוא יהיה קריא גם ב- XP ולא רק בויסטה ו-7). על כן אני חושב להמיר את הדיסק און קיי שלי ל-NTFS עם חלונות 7 שלי, ואין לי מושג האם חלונות XP תוכל לקרוא אותו, מאחר שאף על פי מערכת NTFS היא מערכת הקבצים העיקרית של XP, אין אפשרות לפרמט בה דיסק און קי עם NTFS (שזה כביכול שה-XP לא יוכל לגשת לדיסק און קי שלי אם הוא מפורמט עם NTFS). ועם FAT32 נוכחתי לשים לב שכשאני מעתיק קובץ כלשהו לדיסק און קיי שלי, התאריך ושעת היצירה של הקובץ משתנים לתאריך והשע…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by yarin153,

אני מתכנן לקנות תמחשב הבא:Dell Inspiron N5110 בקיצור למי שלא מכיר ואין לו כוח לחפש מפרט : מחשב חמוד מעבד I3 עם 4GB 1333 אני לא אחד שמשתמש ביותר מדיי תוכנות ומהירות המחשב חשובה לי מאוד לכן רציתי לשאול האם קיים הבדל בין גרסת ההום לאולטימייט אולי באחת מהם יש יותר תהליכים או שהיא כבדה יותר למחשב מסיבה כלשהי בנוגע לגרסאות הווינדוס אני לא מבין דבר ולכן אני פונה אליכם כדי שאני יידע האם להשתמש בגרסת אולטימייט שיש לי בבית או להשאיר את ההום שמגיע עם המחשב?

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  9. שלום, רציתי לשאול אם מישהו יודע איך אפשר להסיר קיצורים מהתפריט שנפתח כאשר לוחצים לחיצה ימנית על קובץ כלשהו (למשל אם יש WinRar על המחשב אז יש שם אפשרויות כמו: "add to archive" או קיצורים של האנטי - וירוס כמו: "scan with avast" וכל מיני כאלה..) תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  10. מדי פעם, כשאני עובר לשימוש באותיות עברית חל בלבול במחשב, ואותיות שאני לוחץ עליהן מופיעות כאחרות, לדוגמא האות ט' כשאני לוחץ על א', וכן כל מיני סימנים (symbols) במקום אותיות. זה קורא בעיקר בשימוש בשורת ה-search כשאני בעמוד של google, אבל לא רק. משום מה אם אני כותב בחלק שבו אמורים לכתוב את כתובת האתר הכל תקין אני משתמש בחלונות 7 גירסא 64 סיביות. האם מישהו מכיר את התופעה?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by guyl3,

אני עובד בתוך DOMAIN ואני ה ADMIN אחרי העתקת הפרופיל למחשב החדש , אני רוצה להחזיר את הOWNDERSHIP ליוזר שעבד עליו במקום אני רואה רק את היוזר של ה ADMIN - אני יודע שיש פעולה דרך ה Command שעושה זאת השאלה איך

12. Started by Liran3331,

התקנתי במחשב ווינדוס 7 ועכשיו האוזניות (שלפני רגע עבדו לי ב-Win xp) לא עובדות לי... ובאינטרנט לא מצאתי איזשהו דרייבר מתאים ב-Control Panel רשום לי שהאוזניות בכלל לא מחוברות אפילו שחיברתי כמו שצריך והקטע המצחיק שיש להן גם מקרופון והמקרופון כן מזוהה ועובד עוד דבר - מחוברים גם רמקולים והם כן עובדים עריכה: חיברתי את האוזניות במקום הרמקולים ועכשיו עובדות, אבל הרמקולים לא עובדים, למה זה לא מזהה גם את הרמקולים וגם את האוזניות במקביל?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  13. קניתי מחשב חדש ללא מערכת הפעלה. הזמנתי מערכת הפעלה והתקנתי אותה ומבירור עם טכנאי של בזק התברר לי שאין לי התקנה של דרייבר של כרטיס רשת במחשב ובבדיקה עם החנות הבנתי שבעצם לא התקנתי דרייברים של לוח אם וכרטיס מסך ( יכול להיות שהיה עדיף להשאיר לחנות לעשות את כל זה כי אני לא מבין בזה.אבל אולי עכשיו אני אבין). אז האם אני צריך לקחת את שני הדיסקים אחד של לוח האם והשני של כרטיס מסך להכניס ל DVD ולהתקין או שזה נעשה בצורה אחרת? תודה.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by yinonkahta,

שלום. יש לי מסך SAMSUNG LCD LA32B350 ברזולוציה טבעית של 1920X1080 ובתדירות של 60Hz. המסך מחובר למחשב נייד שמריץ WIN 7 בחיבור HDMI. עד אתמול הכל עבד טוב ויפה אבל פתאום הטקסט, כלומר הגופן התחיל להופיע בצורה זוועתית. האותיות זוויתיות חדות ובלתי ניתנות לקריאה. הבעיה מופיעה רק במסך כיוון שכשאני מנתק את הנייד, הבעיה לא מופיעה בו והטקסט קריא ונוח. ניסיתי לשחק עם ההגדרות, הן של המסך והן של המחשב וכלום לא עזר. גם לא CLEARTYPE. יש לציין שהבעיה מופיעה בכל השדות והחלונות. לא רק בדפדפנים. אני נואש ואני צריך עזרה דחוף.. אז לכרישים שביניכם.. אשמח לפתרונות. אני בטוח שהדבר ניתן לתיקון כיוון שעד אתמול הכל היה פיקס.. תודה!! רציתי לצרף מספר תמונות אבל זה קצת בעייתי כיוון שרק במסך שלי אני רוא…

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by yogev_23,

כלומר מוחקים את מע' ההפעלה ומביאים אותו למצב של מחשב חדש. הפעם האחרונה שעשיתי את זה הייתה בתקופת של מערכת קבצים FAT32 אז ניגשתי מDOS, כיום הכל הולך עם NTFS אז אין לי מושג איך עושים את זה. * למי שתוהה למה אני לא רוצה לעשות "clean install" של win7 מתוך המערכת הנוכחית, היא שאם יש ווירוסים הם נשמרים לרוב בתקיית windows.old שה"clean install" יוצר כגיבוי. לכן אני קודם כל רוצה לפרמט.

• 5 תגובות
    • 6k צפיות
  16. מערכת הפעלה - Win7 64bit (ניסיתי גם ב-XP 64bit ואין שינוי) כרטיס מסך - Radeon HD5850 הבעיה התחילה כשבאתי למחשב והמסך לא הראה שום תמונה (לפני שעזבתי אותו הכל היה בסדר). אחרי ריסטרט, הווינדוס לא עלה - קודם כל מופיע מסך הטעינה של הווינדוס, ואז יש מסך שחור (אבל מואר, כמו תמונה שחורה. אין פה בעיה של no signal) ולא קורה כלום. גם המקלדת לא מגיבה (CAPS LOCK), מה שאומר שהווינדוס לא עולה בכלל וזה לא רק שאין תמונה. הנחתי שזו בעיה עם הגרסה החדשה של ATI CATALYST 11.7 שהתקנתי, אז העלתי את המחשב ב-SAFE MODE, הסרתי את הדרייברים ואכן אח"כ המחשב עלה גם בלי SAFE MODE. הבעיה היא שכשניסיתי להתקין מחדש את ה-CATALYST, הבעיה חזרה. ניסיתי גם להתקין את הגרסה הקודמת שעבדה קודם בלי בעיה (11.6) אבל ה…

17. שלום. התקנתי ווינדוס XP מחדש הורדתי את הדרייברים מהאתר של החברה מכיוון שהיו מספר דרייברים שונים לכרטיס הרשת המובנה, ובגלל האופן שבו XP בוחר את הדרייבר הנכון (שלא כמו ווינדוס-7, XP דורש את התיקייה הספציפית), אני מהמר שבחרתי את הדרייברים הנכונים (שהרי אם לא - ההתקנה של הדרייבר לא הייתה מתבצעת כלל, נכון?) לאחר כל זאת, אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט בבית. אמנם התקנת הדרייברים הביאה ליזוהי של החומרה (וכן הופיע האייקון בעל שני המחשבים המהבהים בשורת המשימות), ואלה אכן מוצאים את החיבור (לאחר זמן רב שבהם הם מחפשים ומחפשים - ומדובר בחיבור חוטי ישיר, ולא אל-חוטי), אבל החיבור לא מתבצע (סימן קריאה צהוב - חיבוריות מוגבלת או לא פעילה). חיברתי את החשב בביתו של חבר, וגם שם קרה אותו דבר ב…

• 1 תגובה
    • 3.6k צפיות
  18. שלום רב לפני מספר ימים התקנתי על המחשב הנייד והנייח שלי את win7. במחשב הנייח הכל פועל היטב, אבל בנייד עליית מערכת ההפעלה מאוד איטית. בסביבות 3 דקות מרגע ההדלקה עד שמגיעים למסך הדסקטופ. יש לציין שפירמטתי את המחשב לפני שהתקנתי את win7. אני ממש לא מוצא סיבה לאיטיות המרגיזה הזאת. אגב, הנייד נקנה לפני 3 שנים הוא עם מעבד בעל 2 ליבות ו - 2 ג'יגה זיכרון RAM. אשמח אם תתנו לי פתרונות אפשריים לבעיה. תודה רבה.

19. Started by yagelk,

שלום לכולם, אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל זה המקום שראיתי לנכון שזה הכי מתאים להיכתב בו. אני מנסה ליצור דיסק BOOTABLE של ווינדוס 7. אבל, אני רוצה שבווינדוס עצמו כשהוא יותקן על המחשב יהיו מותקנות עליו כמה תוכנות כך שזה יחסוך את זמן התקנתן. מצאתי באינטרנט דרכים לשילוב של עדכון ווינדוס SP1 אבל זה לא כזה עוזר לי. אשמח אם מישהו כאן, יוכל להגיש לי עזרה כלשהי כדי שאוכל להכין את הדיסק הנ"ל. תודה רבה רבה, אם אצליח זה יחסוך לי הרבה מאד זמן..תודה!

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  20. Started by bronco,

לאחר רכישה של חומרה חדשה לוח אם אסרוק Z68 Extreme4 מעבד I7 2600K ולאחר התקנת מערכת הפעלה WIN 7 אני כל הזמן מקבל קריסות ומסך כחולבבדיקה בתוכנת WinDbgשהקריסה נגרמת עכב בעיית NTOSKRNL.EXE אודה לכם על פיתרון לבעיה התופעה מתחילה להיתגבר וזה מגיעה למסך כחול פעמיים ביום

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  21. סקר איזה מערכת הפעלה אתה משתמש בבית משפחת XP או WINDOWS 7

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  22. לפני כחודשיים שלוש רציתי להתקין בלפטופ שלי לינוקס backtrack 4 r1 עכשיו ברוב טיפשותי בהתקנה לא הקצתי מקום ובטעות מחקתי את הווינדוס שהיה (וויסטה). השאלה שלי אם יש דרך עכשיו להחזיר את הווינדוס עם כל הקבצים והמידע שהיה מבלי למחוק את הלינוקס (גם עליו יש לי מידע) וששני המערכות יעבדו ביחד. בבקשה תסבירו לי מה לעשות, רק בעיה שאין לי דיסקים של ווינדוס או דברים כאלה..

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  23. Started by Itzik 007,

אהלן, יש לי מחשב נייח ישן בבית שעם השנים הייעוד שלו הפך להורדות, קצת אינטרנט טגלישה באינטרנט. כל שאר הדברים עושים בלפטופים. המחשב הוא AMD 3200+ 1.5GB זיכרון GF6600GT המחשב כבר עייף... לא עבר פירמוט משנת 2007. כדי לפתוח דפדן אני ממתין 3 דקות, שלא נדבר על זמני טעינה וכיבוי. לכן החלטתי לפרמט - לדעתי רק ל-XP. איזה גירסה מומלצת - הום או פרו? ולמה? ברשת ראיתיח מלא גרסאות מומהרות כמו MICRO XP PRO SP3 TINY XP INTEGRADED וכו'. האם מומלץ להתקין אחת מאלה או ללכת על התקנה רגילה? החיסרון ברגיל זה שעות של עבודה על דרייברים, התקנות וכו'. החיסרון שמע' המוכנות זה שאתה לא יודע אם הכל תקין, עובד וגם שהכניסו לי תוכנות שאני לא צריך. מה מומלץ? ושאלה נוספת - המחשב מחובר ישירות לנתב שנותן רשת לכ…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by deathil93,

יש לי בעיה מוזרה בווינדוס 7, יש לי בכונן D סביבות ה-700 ג'יגה בכללי וסך כל הקבצים שם זה 62 ג'יגה (כולל החבויים), מה שדפוק זה שהמחשב מראה שרק 2 מגה פנוי לי, לא מבין למה. ניסיתי CC CLEANER, מחקתי קבצים שלא צריך, נקודות שחזור של ווינדוס, לא הצליח כלום. מישהו יכול לעזור לי עם זה? זה מחרפן! ועוד המקום בדיסק ממשיך לרדת אין לי מושג למה

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  25. Started by avivboker,

אני צריך להמיר תוכנה בפורמט MSU לפורמט MSI (לצורך התקנת תוכנת RSAT משרת על קליינטים..) תודה (קצת הסבר בגרופ פוליסי יש פיצ'ר שנקרא software distribution והוא מאפשר התקנת תוכנות אוטומטית פר יוזר.. הבעיה היא שזה כלי של מייקרוסופט ולכן הוא עובד רק עם תוכנות שמסתיימות בפורמט של מייקרוסופט שהוא MSI ) מקווה שמיקדתי את עצמי מישו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 984 צפיות

דיונים חדשים בפורומים