Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
היה פנטיום 2 מסריח ושידרגתי אבל את הארד דיסק השארתי ואת המעבד לוח אם וזיכרון החלפתי ושאני מפעיל את המחשב מופיע מסך כחול משהו יודע למה? עריכה : אני גולש מהמשרד של אבא שלי כי מהמחשב שלי אי אפשר למה תקראו למלעה
-
- 9 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המחשב שלי מכבה את עצמו באמצע עבודה (בעיקר במהלך משחקים). יש לי WIN 7. איך אני יכול לדעת מה גורם לבעיה ? יש בכל "נפילה" קובץ .DMP שאותו אני לא ידוע איך לפענח - האם מישהו יודע ? תודה !
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חטפתי וירוס ואני משותק לגבי כל מה שקשור לשולחן העבודה ,כאשר אני מנסה להחזיר את ההגדרות הרגילות, ולהוסיף תמונת רקע , אני לא מצליח מכיוון שהאפשריות האלה לא זמינות, כפי שאפשר לראות בתמונה.(כרגע לשולחן העבודה שלי יש צבע אחיד מגעיל ולא ברור) איך אני פותר את הבעיה הזאת ? (יכול להיות שיש לי בעיה עם הקובץ SERVICES.EXE ? אם כן איך אני משחזר את הקובץ הזה?) תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אהלן. יש לי ווינדוס XP. הדלקתי את המחשב ועוד לפני שעלה ווינדוס (אבל אחרי שהופיע הסמל של ווינדוס עם השורה הרצה), כיביתי ת'מחשב ע"י לחיצה על הכפתור. מאז, המחשב כל פעם שהוא מנסה לעלות הוא מראה מסך כחול עם כיתוב לחצי שניה (אי אפשר להספיק לקרוא כלום), ועושה ריסטרט. ככה ללא הפסקה. ניסיתי לעשות לו last known configuration וזה לא עזר. ניסיתי safe mode לא עזר. ניסיתי windows PE- להעלות את המחשב ולכבות אותו כמו שצריך- לא עזר. וככה הוא ממשיך וממשיך. כשאני מדליק את המחשב הוא מגיע למצב של הבחירה בין safe mode וכו'.. ולא משנה מה אני אבחר, הוא ינסה להעלות את ווינדוס, ורואים את השורה הכחולה הזאת שרצה כשווינדוס עולה ואז הוא מראה את המצב הכחול הזה ועושה ריסטרט. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?? …
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. הבעיה היא שכשאני לוחץ על לינק כדי להוריד משהו דרך האקספלורר, הוא ישר מוריד לי את הקובץ לתוך- temporary folder. לא שיניתי כלום בהגדרות ולא התקנתי משהו חדש לא יודע איך זה השתנה לי פתאום אבל אני מבקש שמישהו יסביר לי איך אני מחזיר את זה למצב הקודם שבו אפשר לבחור לאן להוריד את הקובץ. בתודה רבה, דודי.
-
- 9 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי תופעה מוזרה עם הנייד החדש שמותקן עליו ויסטה בשאר הניידים בבית מותקן XP יש לי רשת אלחוטית שעובדת מצויין אך בנייד החדש לאחר כמה דקות הוא נכנס למצב של קישוריות מוגבלת והתופעה הזו לא מופיעה בשום נייד אחר בדקתי גם ברשת אלחוטית אחרת וזה שוב קרה האם מישהו יכול לתת לי הסבר לתופעה ואיך לטפל בזה דרך אגב בחיבור ישיר למודם אין שום בעיה והאינטרנט עובד חלק.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאני מנסה לכבות אותו הוא פשוט מפסיק להגיב ואני חייב לכבות אותו ידני . זה פתאום התחיל ואני לא מבין למה אבל הוא כן עושה ריסטרט. איך פותרים את זה ???
-
- 9 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אולי קשור לפורום חומרה, אני עדיין לא יודע אחרי תקיעות, קפיאות וריסטים בלתי פוסקים , הוחלט להחליף לי את הזכרונות הקודמים (G.Skill DDR3 4096MB(2048MBX2) 1333 MHZ CL 9-9-9-24 ) במעבדה, לזיכרונות של קינגסטון, שתי סטיקים של 2 ג'יגה, עם 667MHZ ותזמונים 8-8-8-22 (נראה לי? ככה זה כתוב באוורסט) שכן לטענתם, הG SKILL בכלל לא התאים ללוח(GA-EP45T-UD3LR) ועשה להם ים בעיות גם בעבר ללקוחות עם חומרה דומה. אחרי החלפת הזכרונות , נעשה עידכון ביוס , ופרמוט והתקנה חדשה נקייה של WIN 7 64X. דאגתי להתקין דרייברים הכי מעודכנים שיש אם זה לכרטיס מסך, לוח, וכו'. הווינדוס מעודכן 100% עברתי על המדריכים, התקנתי את התוכנה WinDbg והורדתי סמלים מאתר של מייקרוסופט(חבילה של 300MB+) , אבל לא הצלחתי לטעון כמו…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שמעתי שהגרסאות של 8 לא מריצות טוב אז החלטתי ללכת על 7 אבל מה ההבדל בין 7 "רגיל" ל7 פרו? מה עדיף? (או שיש בכלל משהו אחר)
-
- 9 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני צריך לעלות לסייף מוד בשביל למחוק שאריות דרייברים עם Driver Cleaner Pro, אבל בעלייה לסייף מוד אני מקבל BSOD, כשאני מעלה את הוינדוס כרגיל הוא עולה כמו שצריך. *הבעיה בווינדוס XP
-
- 9 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי, מקרה אמיתי מהבוקר. חבר בעבודה אמר לי שקנה מהאתר של מייקרוסופט וינדוס 10 פרו במחיר של 200 דולר. אני אמרתי לו שהוא לא נורמלי כי ניתן לקנות סיריאלי במחיר של 50 שקל באתרים שמוכרים סיריאלים מקוריים. וכל מה שנשאר זה להוריד את הוינדוס מהאתר של מייקרוסופט. רציתי לקבל תשובה סופית אם הסיריאלים שמוכרים הם סיריאלים למערכת הפעלה חדשה ולא שדרוג ממערכת הפעלה קודמת. קישור לעמוד שמוכר את הסיריאלי שהראתי לו והוא סירב להאמין שזה אמין ובטוח : https://www.cjs-cdkeys.com/products/Windows-10-Professional-CD-Key.html
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, כשהווינדוס עולה אני מקבל אזהרה שרשום בה: The file or directory c:$MFT is corrupt or unreadable. please run chkdsk utility . לפני שהווינדוס עולה הוא עושה לעצמו צ'קדיסק כל פעם(מאז שהבעיה קיימת) ולא מוצא שום דבר, או לפחות לא מתקן שום דבר.. הבעיה החלה אתמול לאחר שניסיתי להתקין Internet Explorer 8 כאשר באמצע ההתקנה הופיע איזה ארור ולאחר מכן הוא לא יכל לסיים את ההתקנה. כיצד פותרים את הבעיה? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שמתי סיסמה למשתמש שלי בוידנוס ואני שכחתי את הסיסמה אני רוצה לדעת אם יש סיסמה ראשית לכל המשתמשים אוליי משהו כזה נ.ב הסיסמה של האדימנסטראטור והמשתמש שלי אותה סיסמה "
-
- 9 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה וזאת ההודעה הראשונה שלי) אז ככה.....) יש לי חבילה של סמלים בשביל הווינדווס ...נו חבילה שאפשר להחליף את הסמל של הסל מיחזור והכל. עכשיו איךך אני עושה את זה?? ד"א אני לא יכול לעשות מהמאפיינים וכל זה ז"א אני כן יכול אבל אין לי את האופציה להחליף את כל! הסמלים ... ניסיתי להכנס לתקייה של הווינדווס אבל אני מפחד להרוס שם או למחוק משהו בטעות ולכן ...רק מי שמבין ויכול שיענה מקווה שתעזרו לי (לא נראה לי שזה כ"כ מסובך פשוט אני לא מבין בזה).. נערך ע"י multicore. עיין בחוקי הפורום לגבי כותרות תיקניות.
-
- 9 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני נסיתי איזה 50 פעמים(אולי יותר)להתקין את windows xp ps2 והמחשב כל הזמן נתקע בהתחלה של ההתקנה(לפני הפירמוט) מה אפשר לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם יש לי win xp sp3 והוא עשה לי כמה עידכוני מערכת קטנים. בלי ידעתי, הוא התקין לי את התוכנה Windows Search. והיא תופסת לי זיכרון בתהליך הנקרא- searchindexer.exe. אני רוצה להסיר את הכלי הזא, ולכן נגשתי להוספה או הסרה של תוכניות ופשוט לחצתי על התוכנה בכדי למחוק אותה. איך שאני בא למחוק, יש לי הודעת אזהרה שרשום שם את כל התוכנות שהתקנתי אחרי שהתקנתי את Windows Search, ומצויין שם שאם אני יסיר את Windows Search, אז כל התוכנות שהתקנתי אחרי Windows Search עלולות לא לעבוד בצורה תקינה. מה אני אמור לעשות בכדי למחוק את הכלי המטופש הזא? ואם אי אפשר, אז לפחות אפשר לעצור את הproces שלו לתמיד? איך? תודה
-
- 9 תגובות
- 946 צפיות
-
-
כשאר אני מפעיל את המחשב, הוינודס מגיע למסך של "ברוך הבא" ואז מציג את רקע שולחן העבודה שלי בלבד וזהו. שיחקתי קצת עם מנהל המשימות, וגיליתי כשאשר אני סוגר את התהליך EXPLORER ואז עושה משימה חדשה ופותח שוב את EXPLORER אז הכל עולה. אבל זה מעצבן כל הפעלה לעשות את זה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הבנתי שיש אפשרות לקנות גרסת אפג' של וינדואז 7 דרך ארגון המורים במחיר של משהו כמו 100 שח. הבעיה היא שההתקנה לא נקיה היא חייבת להיות על גרסת וינדואז קיימת XP ומעלה. רציתי לשאול מה המשמעויות של התקנה כזאת האם היא ממולצת או עדיף להמנע ממנה והאם יש פתרונות שממקסמות את היעילות? תודה
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני זקוק ליכולת להשתלט על מחשב שעובד על win 2000 pro כאשר אני עובד עם win xp pro ויש לי את remote desktop connection תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. סליחה שאני מטריד עם בעיות "הזויות" כאלה. כאשר אני מבקש להקליד שם ארוך-משהו לתיקייה או קובץ, מתרחש דבר מוזר. אני מוגבל, ובו בעת הסמן של העכבר נעלם. בשני המקרים [בתמונות] אני מוגבל על ידי המערכת מלהמשיך ולרשום שם
-
- 9 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
כשאני עושה רסטרט למחשב ואז עולה מסך כחול זה טוען טיפה ואז זה רושם Setup Windows ואז זה נתקע ועולה לי מסך כחול וזה אומר לי עם זה פעם ראשונה שאני רואה את השגיאה לעשות ריסטרט ועם לא אז לעשות סריקה נגד וירוסים ואז לעשות CHKDSK /F ואז ריסטרט. אני עשיתי סריקות עם אנטיוירוסים והמחשב נקי וזה עדין עושה את הבעיה הזאת בבקשה עזרה
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום ,יש לוח אם גיגה בייט ga-k8nf-9 וכדי להתקין ווינדוס אקס פי אני צריך להגדיר את הsata כata, איך אני עושה את זה? יש לי לופ אינסופי של התקנה כל פעם שאני מתקין את הקבצים הראשוניים, והמחשב מתחיל מחדש אז הוא מבקש ממני למחוק את הקבצים, והוא מתקין אותם שוב, וחוזר חלילה. יש לי דיסק סאטא 200גב של wd. חברה אני ממש מתוסכל קיבלתי מחשב חדש היום ולא הצלחתי להתקין אפילו ווינדוס, אז בבקשה תעזרו לי. :'(
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי בעיה שמצריכה WINDOWSXP באופן זמני , יש לי רשיון ל מWIINDOWSXP64 PRO שאני משתמש בו במחשב הזה OEM (אני חייב 32) יש לי רשיון ל XP 32 של מחשב נישא גם EOM ...XP רגיל האם יש דרך אחת מהדרכים הללו להשמש ב WINDOWS אפילו ללא אקטיווציה ...אני צריך את זה ליום יומים? אני יכול להשתמש בדיסק של המחשב השניה ובקוד שלו ולא לעשות אקטיווזציה? זה חוקי ? יאפשר לי להוריד דריוורים ? ועידכונים ... זה ממש חשוב תודה
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-