עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ross,

היה לי וירוס במחשב שהרס לי את קיצורי הדרך (קבצים עם סיומת lnk) ועכשיו זה נפתח באמצעות תוכנה שאני קובע לו (פתיחה באמצעות). איך אני מתקן את הסיומת שקיצורי דרך יפתחו את הקישורים שלהם. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. הורדתי איזה קובץ RAR מאיפשהו ובלי להסתכל מה יש בפנים עשיתי "Extract Here" לדסקטופ ומסתבר שהיתה בפנים תמונה אחת כפול כמה מאות פעמים (עותק782.. עותק 845...) שמילאו לי את כל שולחן העבודה. מיד מחקתי את כל הקבצים אבל כל פעם שאני מדליק את המחשב אני רואה את הדסקטופ שלי מלא בעשרות/מאות קובצי תמונה. איך אני נפטר מהזבל הזה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by adam99,

שלום! לאחרונה אני נתקבל בהרבה מסכים כחולים. בדקתי קצת את המחשב ומצאתי שהקבלים של הכרטיס מסך התפוצצו אז החלפתי אותו. (וכנראה פתרתי את אחד המסכים הכחולים שקרה בזמן צפייה בסרטים) עכשיו יש לי מסך כחול Irql_not_less_or_equal שלפי bluescreenview מעורב בו הקובץ hal.dll המסך כחול מופיע רק כשאני עובד על האינטרנט האלחוטי, כשמתאם מנותק אז המחשב עובד בלי בעיות. (כשאני נסה להכנס לאינטרנט אז תמיד מופיע לי שגיאה של DNS או אי אפשר להתחבר לשרת ואני צריך לרענן מלא פעמים עד שהוא נכנס. אחרי כמה זמן אני מקבל את המסך כחול) ניסיתי להתקין את המתאם שוב פעם וגם ניסיתי מתאם אחר, אבל זה לא עזר. צירפתי את הקבצי MINIDUMP... נ.ב עשיתי MEMTEST לפני כמה חודשים ולא הייתה בעיה... תודה רבה! [attachm…

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  4. Started by benfree,

עשיתי קצת חיפוש ולא מצאתי משהו בנושא הזה. אני עובד עם ווינדוס 7 ועובד הרבה עם הרדיסקים פנימיים, יש לי 2 מגירות וכל פעם אני שם הרדיסק אחר, מחליף בערך 5 כל פעם. לכל הרדיסק אני נותן אות ספציפית בכוונה וחשוב לי שזה ישאר ככה מכוון שאני עובד עם תוכנות שמחפשות את הנתיב הנ"ל. הבעיה מתחילה כאשר אני מחליף בין הדיסקים, בין אם זה דרך טכנלוגיית אכסון מהיר או כיבוי המחשב האות משתנה ולפתרון הזמני אני נכנס לניהול-ניהול דיסקים-שינוי אות ונתיב ומשנה את האות. (לא נח ובזבוז זמן) השאלה שלי היא איך אני גורם לדיסקים להיות אות קבוע, מבלי שיתחלפו? אשמח לתשובה. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. Started by אוורסט,

שלום ! לפני כחצי שנה רכשתי מחשב נייד של DELL. במחשב הייתה מותקנת מערכת הפעלה WIN 7. את המחשב קיבלתי יחד עם הדיסק של מערכת ההפעלה. בימים אלה רכשתי מחשב נייד חדש (גם של DELL) ללא מערכת הפעלה. שאלתי, אם ניתן להתקין שוב את מערכת ההפעלה מן המחשב הנייד הקודם (שעדיין מותקנת בו) במחשב הנייד החדש או שמא הרשיון הוא רק למחשב אחד ? במידה והרשיון הוא חד פעמי(למחשב אחד) האם יש אפשרות להשרחיב אותו לשני מחשבים (כמו, ליצור קשר עם מייקרוסופט) ? תודה

6. Started by ofir-harlev,

התופעה היא כדלהלן: אני מכבה את המחשב. אחרי הרבה זמן שהוא כבוי אני מדליק אותו והכל נראה כשורה. המחשב מגיע למסך שבו רואים את הלוגו של ווינדוס. הנורה של ההארד-דיסק מהבהבת בצורה נורמאלית ונראה שמערכת ההפעלה עולה מיד... אך אבוי! ברגע ששלושת נורות המקלדת (הלוקים למיניהם) נדלקות ונכבות, המחשב נתקע וגם אלוהים לא יזיז אותו. במצב הזה אני חייב ללחוץ על הריסט משום שהמחשב פשוט קפוא ולא מגיב למאמצי השונים. אני לוחץ על הריסט, המחשב מתחיל הכל מהתחלה. עולה לי השאלה של הווינדוס האם אני מעוניין בכך שינסה לתקן את הבעיה, או שאני מעוניין שהווינדוס יעלה כרגיל. כמובן שהוא לא מצליח לתקן את הבעיה אז אני אומר לו להפעיל כרגיל והמחשב עולה פיקס כאילו כלום לא קרה. ריסטרטים של הווינדוס למיניהם עובדי…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. אני מתקין win7 במחשב יחסית ישן, אז אני רוצה לדעת אם אפשר לשנות לממשק פחות כבד

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  8. [table][tr][td] אהלן שידרגתי את המחשב לכרטיס מסך ATI 6780 , החלפתי ספק, והוספתי עוד 500GB . פירמטתי את הכוננים הקשיחים והתקנתי את WINDOWS VISTA מחדש. אחרי שסיימתי להתקין את הדרייברים וכל מיני תוכנות המחשב מגיב פחות טוב מאשר לפני הפרמוט. דוגמא: אני מנסה להפעיל את WINDOWS AERO- הוא בהתחלה מחליף אליו, ולאחר כמה שניות המסך נהיה שחור למינימום חצי דקה ואז מופיע המסך הכחול הידוע. המחשב עושה ריסטרט וזה כותב שמערכת התצוגה או משהו כזה שוחזרה וזה כותב באנגלית AMDועוד משהו שלא הספקתי לראות. הבעיה בדרייבר של הכרטיס מסך? בחיבורים? משהו בפרמוט לא הלך כמו שצריך? זה נראלי מוזר שהמחשב מגיב פחות טוב ואיטי יותר מאשר לפני הפרמוט. תודה אלעד [/td][/tr][/table]

• 7 תגובות
    • 987 צפיות
  9. Started by tokk,

שלום אני חדש פה דרך אגב וואלה נחמד פה.... טוב יש לי בעייה באינטרנט החיבור שלי הוא של ADSL כאילו כבל חוטי שברגע שאני מכניס אותו למחשב האינטרנט נכנס ישר הבאתי עכשיו מחשב אחר ואני רוצה להיתחבר לאינטנרט שאני מכניס הוא מזהה את החיבור ואומר ש הכל מקושר אבל שאני מנסה להיכנס לאינטרנט או משו אחר רושם שאין חיבור DNS משו לא נותן להיתחבר למסן או משו כזה אין באמת אינטרנט מה אני עושה? תודה מראש ...

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  10. המחשב של אחותי, והיא כרגע בחו"ל ככה שאין לי דרך להגדיר את המשתמש שלי. יש דרך כלשהי להתקין משחק בכל זאת? למרות שכביכול אין הרשאות?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  11. טוב אז ככה... יש לי win7 והתקנתי אותו על כונן flash 40 gb של אינטל. משום מה הוא כול הזמן מתמלא לי וניגמר בו המקום. בעיקרון מה שאני רוצה שיהיה מותקן עליו זה הוינדוס וכול הדרייברים הראשונים שהוא צריך.כול זה תופס בערך 15 GB. השאלה שלי היא איך אני גורם למחשב להפסיק לשמור הכול בכונן הראשי. למשל...איך מעבירים את התיקיה AppData מהתיקיה של היוזר בכונן הראשי לכונן השני ושימשיך לעדכן שם את כל הקבצים כי זה תופס הרבה במקום. כנ"ל את התיקיה programdata... בקיצור איך גורמים לזה שכול שהכול חוץ מהוינדוס ישמר בכונן D ולא ב C תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. התקנתי XP על כונן חדש, בהתקנה הקצאתי ל-C רק 10GB (פעם ראשונה שאני מתקין ווינדוס, זה היה נראה לי הגיוני) ואת השאר לכונן E. עכשיו מן הסתם גיליתי שזה ממש לא מספיק ושאני צריך להגדיל את המחיצה. אני כמובן יכול לפרמט הכל ולהתחיל מההתחלה, אבל כבר התקנתי את כל הדרייברים והתוכנות על כונן C ואם אני יכול להימנע מלעשות את זה פעם נוספת זה כמובן יהיה עדיף. השתמשתי גם בחלק מכונן E והעברתי לשם קבצים מהHD הקודם, אבל אין לי בעיה לאבד אותם. כאמור זאת פעם ראשונה שאני מתעסק בכל מה שקשור לפירמוט והתקנה של מערכת הפעלה, כך שאם אפשר להסביר דברים כמו לילד זה יהיה עדיף. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 4k צפיות
  13. אני מקווה שהשאלה בפורום הנכון אם לא תקנו אותי בבקשה כל פעם שאני נכנס לאקספלורר 7 דף הפתיחה הוא דף ישן ואני צריך ללחוץ על ה"ריפרש" כדי לקבל את הדף העדכני מערכת ההפעלה של היא ווינדוז XP בת כשש שנים לערך ניסיתי להתקין את אקספלורר 8 ו 9 אבל כפי הנראה בגלל שהחומרה ישנה זה לא מתאפשר גם המחשב באותו גיל אם זה רלבנטי תודה

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  14. Started by SLI/CF,

מה נשמע? יש לי מחשב נייח ומחשב נייד ברצוני להעתיק את מערכת ההפעלה כמות שהיא מהנייח לנייד כלומר ליצור קובץ ISO של מערכת ההפעלה מהנייח ולהעתיק לנייד איך אפשר לעשות זאת? מהם הסיכונים הנלקחים?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. לא מופיע אייקון ואני לא יודע איל להפעיל את זה, רעיונות ?

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  16. Started by eli_ha5,

שלום לחברי הפורום בהפעלת המחשב הוא נתקע על מסך החשבונות .(למרות שלא הגדרתי חשבונות) ועל מסך זה לא מופיעים חשבונות אפילו של אדמינסטרטור.ולכן אי אפשר להמשיך .ניסיתי להפעיל את המחשב במצב בטוח אבל הוא ביצע הפעלה רגילה לאחר שבחרתי במצב בטוח .איך גורמים למחשב להמשיך לעלות.דרך אגב הווינדוס הוא xp תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. אני עובד עם מערכת הפעלה של WINDOWS 7 ULTIMATE 64 BIT על מחשב שקניתי לפני מספר חודשים. זה אומר שיש לי 4 ליבות ו 4 גיגה RAM ואין סיבה שהמערכת תתקע. אחת למספר ימים כאשר הפעם האחרונה היתה אתמול המערכת נתקעת בצורה כל כך חזקה שאפילו לחיצה על כפתורי ה CONTROL ALT ו DELETE לא משחררים את התקיעה ועלי פשוט לכבות את המחשב פיזית. לאחר מיכן כשאני מדליקו שוב לוקח למערכת ההפעלה דקות ארוכות עד שהיא עולה. כמו כן כשאני מדליק אותו אני מקבל אפשרות בחירה האם להפעיל את המעכרת באופן נורמלי או במצב בטוח? אם נגיד אני בוחר במצב בטוח אז אין שום בעיה והמערכת עולה מהר. בעבר עבדתי על אותו מחשב עם XP ואני לא זוכר שסבלתי מהבעיה הזאת. [attachment deleted by admin]

• 33 תגובות
    • 6k צפיות
  18. שלום לכולם, שאלה שסיקרנה אותי היא מדוע העברה של הרבה קבצים במכה אחת לוקחת זמן רב בהרבה מאשר העברה של אותם קבצים אבל בחלקים? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  19. Started by שגיב,

שלום ולילה טוב לכולם יש ברשותי מחשב נייד עם ויסטה ואני רוצה לעבור ל XP, עכשיו שההתקנה עולה של ה XP הוא אומר לי שהוא לא מזהה דיסק קשיח אז ביררתי בכל מיני פורומים מה הסיפור הזה והבנתי שצריך להכניס דיסק של המערכת הפעלה ויסטה ולמחוק את כל המחיצות עכשיו השאלה שלי אם זה בטוח הפיתרון או לא תודה רבה לעונים בברכה שגיב

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  20. לאחרונה החלו בעיות במחשב שלי, שחלונות 7 החלה להשמיע צלילים של ניתוק וחיבור התקן ללא הפסקה ולהתריע כי התקן USB לא מזוהה חובר למחשב. זאת למרות שאני לא עשיתי שום דבר. למה?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום למומחים ה AVG זיהה איום בדיסק און קי שלי כשחיברתי אותו נסיתי לפתוח את הקבצים וקיבלתי הודעה שאין גישה לכונן סרקתי עם האנטי וירוס והסרתי את האיום עדיין אין גישה לכונן אני על חלונות XP HOME איך מאפשרים גישה? תודה ערן

• 5 תגובות
    • 6.5k צפיות
  22. איפה לעזאזל משנים את ההגדרה הזו .מי החליט ששמות קובץ חייב להיות פחות מ256 תווים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אהלן לפני יומיים עשיתי פורמט למחשב שלי. העניין הוא שלפני כשנתיים הוסיפו לי במעבדה, לאחר שתיקנו לי את המחשב, כונן קשיח נוסף במחשב בנפח של 80GB, כאשר הכונן המקורי הוא בנפח 150GB. בזמן הפורמט הייתה הקבוצה הראשונה של הדיסקים - הקבוצה שמהכונן הקשיח הגדול חולקה ל4 דיסקים, וכמה שורות מתחת לזה תחת כותרת אחרת, הופיע הכונן הקשיח הנוסף. מחקתי את כל הכוננים, גם לאחר הפורמט הכונן השני עדיין הופיע ברשימה (ריק כמובן), אך בהעלאת המחשב הוא אינו מופיע ואינו מזוהה. הכונן הראשי עומד כ150GB ולא מחולק (כי לא חילקתי אותו - לכן שאלתי היא לא כיצד לחלק למחיצות), אך אין זכר לכונן השני. מה עליי לעשות כדי "להחיות" את הכונן הנוסף?

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  24. Started by yigal83,

שלום ברשותי מחשב עם Windows 7 ובו מספר users (לכל בן משפחה), כאשר כולם (פרט לראשי) אין הרשאות מלאות (לבצע שינויים או הורדות...). התקנתי תוכנה (winstars המציגה את מצב הכוכבים בשמיים לפי ימים) שאותה אני רוצה שכל המשתמשים יוכלו להשתמש. הבעייה שנוצרה היא שבהפעלת התוכנה יש בקשה של windows כנראה שרוצה את הסיסמא (של ה administrator) לפני הפעלת התוכנה. איך ניתן להגדיר תוכנות מסויימות שיוכלו לרוץ בכל משתמש ללא בקשת סיסמא או הגבלות כלשהן ? תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by ELpsycho,

שלום לכולם, אני עובד כעוזר לאיש סיסטם בטכניון. החלטנו כי אנו משדרגים את כל המחשבים בכיתותו (לא חוות מחשבים) ל WIN7. הבעיה היא שהלוח אם ישן Intel D915GVWB, באתר של אינטל כבר אין תמיכה לדרייברים עבור WIN7. הבעיה היחידה שלי היא הכרטיס קול. (לא מעניין אותי שגם אין דרייבר לכרטיס מסך). משום שהמרצים מציגים תכנים בעלי קול בכיתות. ע"פ הממצאים שלי בעזרת התוכנה PC Wizard, מ הדגם של הכרטיס קול הוא Intel 82801FB (ICH6) High Definition Audio Controllers. יש גם מודל שהוא: ALC880 Realtek. אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא דרייבר מתאים לWIN7. תודה מראש לכל מי שיעזור או לכל מי שינסה לעזור.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים