Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום, כבר כמה שעות שאני מנסה לתקן את הקבצים במחשב שלי וכל פעם לפני שהמחשב אמור לעלות לשולחן עבודה הוא מציג לי לשניה מסך כחול עם מספר השגיאה הזה: 0x0000006B ובנוסף גם ההודעה הזאת: PROCESS1_INITIALIZATION_FAILED איך אני יכול לסדר את הבעיה הזאת? לפי מה שהבנתי יש שלושה אפשרויות לתקלה או רכיבים חדשים שלא מותקנים הייטב שאת זה לא עשיתי, או ווירוסים שאין לי, או קבצים של ווינדוס שחסרים שזאת הבעיה אצלי, אבל אני לא מצליח לתקן אותם בשום דרך... תודה רבה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי הום פרימיום 7 64 באנגלית..הפכתי לעברית עי שינוי מיקום ושפה..הבעיה שלי היא כאשר אני נכנס לדפדפן (מוזילה כרום וגםIE9 ) שפת הכתיבה היא אנגלית (כנראה ברירת מחדל)ואני תמיד צריך להפוך חזרה לעברית.. יש דרך לתקן את זה? שבדפדפן שפת הכתיבה המיידית תהיה עברית? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני יומיים החל להופיע לי חלון console שלו הכותרת "C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\vbc.exe" ב-startup של וינדוס. החלון הנ"ל מופיע ובנוסף מופיע חלון console נוסף אשר נכתב שם משהו ונעלם מהר לפני שאני מספיק לקרוא. לא עשיתי שום התקנות ושום שינויים, זה פשוט התחיל להופיע. ניסיתי את הפתרון הזה, אבל אחרי אחרי שכיביתי את כל ה-services והדלקתי לפי קטעים, החלון לא הופיע, רק כאשר סימנתי ב-msconfig, איתחול נורמלי - Normal startup הופיע החלון. בנוסף לכך מחוות משטח המגע וכפתורי המגע הפסיקו לעבוד למרות שהתהליך quickset פועל. quickset זו התוכנה שאחראית את כל המחוות וכל הכפתורי מגע בלפטופ. dell vostro 3500 windows 7 ultimate 64bit תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה שנשאלת אצל הרבה מאיתנו... מה כדאי Windows 7 64BITאו Windows 7 32BIT פרסום המפרט : מעבד - AMD Phenom II x4 945 3.0Ghz BOX לוח אם - Gigabyte GA-MA770-UD3 Retail זיכרונות(ראם) - A-Data 4GB(2X2GB) DDR2-800 CL4 Vitesta Extreme כונן קשיח- Samsung 500GB SATA3 3.5 7200 כרטיס מסך - Sapphire Radeon 4890 1GB GDDR5 Vapor-X Retail ספק כוח - Seasonic Silver Power 650W 52A@12V SPSS-650HT-APFC-F3 השימושים במחשב- משחקים (GAMER) , סרטים , עיצוב (PHOTOSHOP) וכו'....
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעבודה WIN7 ENTERPRISE, הוא בא מהקופסא עם אנטי וירוס (אולי גם FW, לא בטוח). השאלה שלי היא האם כל גרסה של WIN 7 באה עם האנטי וירוס הזה?
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי dell inspiron n5110 עם 8 ג'גה זכרון,קיבלתי את המחשב עם וינדוס 7 64 ביט הום פרמיום (עם הדרייברים מותקנים ועם מקאפי) זה הגיוני שגם כשהפעלתי את המחשב בפעם הראשונה ישר היה משהו כמו ג'גיה וחצי-2 ג'גיה של זכרון בשימוש? (זה תמיד ככה כשעולה המחשב) האם זה תקין? ואם לא איך אפשר להוריד בכמות הזכרון שהמחשב משתמש בו? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום האם בהתקנה של win 7 אני מחלק את המחיצות (ואם כן כיצד ? ) או לאחר שהתקנתי דרך חלונות ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם, (אני מקווה שהשאלה שלי נשאלת בפורום המתאים אם לא אשמח אם תגידו לי לאן להעביר את שאלתי) יש לי מערכת הפעלה WIN XP SP2 בימים האחרונים כל יום נוצרים לי בכונן D עשרות תיקיות בשם hotfixexpress שבתוכן תיקיה בשם 1033 ועוד קבצים זה גורם שהמחשב יכבה כל הזמן אני מצליח למחוק את הקבצים רק על ידי כניסה ל SAFE MOOD על ידי נתינת הרשאה מלאה אבל מיד לאחר המחיקה הקבצים נוצרים מחדש ואז שוב כניסה למחשב במצב רגיל גורמת לו לכבות את עצמו מיד לאחר העליה של הוינדוס כשנכנסים במצב בטוח המכשב לא נכבה אני משתמש באנטי וירוס AVG הוא לא זיהה את זה כוירוס לעזרתכם אודה, תודה
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
הי הוא מסומן כתקול במנהל התקנים. המחשב שלי איטי+רוב האפקטים של W7 לא ניתנים להפעלה. מקווה שרק הוא הבעיה....יש רעיונות? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם winsows 7 אני רציתי לחבר אותו לרשת בבית אבל הוא לא רואה את הראוטר(שמחובר למחשב עם WINDOWS XP) אמרו לי שזה איזה משהו באיזה קוד או שם שיש ב-winsows xp ששונה מ-7 גם בנייד של אמא שלי היתה את הבעיה הזאת וסידרו אותה אשמח לעזרה ותשובות.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בנוסף CPUZ מראה שאכן יש 6 על המחשב מערכת ווינדוס 7 64ביט. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי Windows 7 64bit. מבחינת ההגדרות הכל נראה תקין, אני לא מדבר על מצב שינה של המחשב. אני פשוט מדבר שהמסך נכבה עד שמזיזים את העכבר כדי "להעיר" אותו. כולכם מכירים את זה. בכל מקרה המסך לא נכנס למצב הזה גם או מוגדר שהוא כן יכנס. מה עושים? הבנתי שזה יכול להיות קשור משהו ליציאות של הUSB. איכשהו, כי היה לי את זה במחשב הישן. זה קשור? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הכל התחיל מכך שהמערכת העלתה חלונות כחולים- העלתי שוב ושוב את החלונות עד שהדבר נעלם. ברגע שזה נעלם, המערכת עלתה נורא נורא באיטיות ואז המקלדת והעכבר (S510, לוג'יטק) חדלו לעבוד. הבאתי מקלדת ועכבר בחיבור פרמיטיבי (PS2) והם כן עובדים. בנוסף יצאתי ממלא תכניות ועכשיו החלונות עובד לא רא בכלל, רק שעדיין הוא לא מצליח לזהות בכלל את הסט האלחוטי, ובכלל בהתקנות הוא נתקע. כולל USB. בנוסף ישנו גם USB שדווקא כן עובדים, כגון: DOK. יש לי כמה תכנות שאני עובד איתן בשוטף- כדלהלן:Spyware Doctor, CCleaner, Glary Utilities, Malwarebytes' Anti-Malware, , SUPERAntiSpyware, Soluto, SpyHunter. המחשב פעל ממש טוב, עד התקנת התכנות החדשות:Glary Utilities, Soluto, SpyHunter. העניין הוא, שנזקים באו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול איך אפשר לשנות את שפת מערכת ההפעלה ב windows 7 home basic. תודה רבה, גלית
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום כולם, ברשותי מחשב ניד עליו מותקנת מערכת הפעלה windows 7 pro באנגלית. התקנתי על המחשב mui עברית בעזרת vistalizator. עכשיו הוא רוצה להתקין service pack 1. אני זוכר שקראתי איפשהו שיש בעיות תאימות בין שני הדברים, אבל אני לא זוכר האם זה היה רק בשלב ההתקנה (אי אפשר להתקין עם vistalizator כאשר sp כבר מותקן) או שגם עכשיו אני לא יכול להתקין sp. מישהו התנסה בזה בעבר ויכול להגיד לי מה יקרה? אם אני אתקין sp1, וזה ייצור לי בעיות "תאימות", חזרה לאחור בעזרת נקודת שחזור תחזיר את המצב לקדמותו או שהבעיות עדיין יישארו?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני מספר ימים עשיתי פירמוט ו"שידרגתי" מויסטה לווינדוס 7. המחשב שלי מחובר בHDMI לטלוויזה ועכשיו יש בעיה שכל פעם שאני מנגן קובץ וידאו ויש חלק חשוך, זה ממש חשוך או שיש מין קפיצות כאלו מאור לחושך כל הזמן. ניסיתי מספר תוכנות עם מספר קודקים והגעתי למסקנה שלא שם הבעיה מ-2 סיבות:1. לא הייתה לי את הבעיה הזאת עם ווינדוס ויסטה עם בדיוק אותם תוכנון וקודקים. 2. כשאני מנגן את הקבצים על מסך מחשב אין את הבעיה הזאתי. בנוסף ברגע שאני מדליק את הטלוויזיה ושם על האינפוט של המחשב יוצא רעש סטטי מהרמקולים של הטלוויזיה למרות שהם על מיוט. אני מקווה שזה הפורום המתאים כי הבעיות רק התחילו מאז שעברתי לווינדוס 7. תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר אני מגדיר במחשב 1920x1080 זה נראה תקין על הצג של המחשב. אבל גדול מדי על הצג של הטלוויזיה, כאשר אני מקטין קצת מהרזולוציה של המחשב יש איכות גרועה מן הסתם במסך של המחשב ובטלוויזיה זה מסתדר. האם יש אפשרות להגדיר משהו מסויים בטלוויזיה ומשהו אחר על המחשב? יש לי 2 כרטיסי מסך של GTX 560TI ולפני כן היה Radeon 4870HD וזה היה תקין עם רזולוציה שהתאימה גם למסך וגם לטלוויזיה. לפני כן היה מסך של LG 22 אינצ' ועכשיו DELL 23 אינצ'.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש. מחשב ממש טוב שני כרטיסי מסך GTX 560I ומעבד I5. זיכרון 8 ג'יגה. לאחר בדיקה גיליתי שעל כל המשחקים (אני מדבר על שלושה משחקים שבדקתי) יש FPS נמוך יותר על 64ביט מאשר 86(32) האם זה הגיוני? זה דבר ידוע? המשחקים זה משחקים חדשים יחסית BC2 ו SHOGUN 2. האם זה הגיוני שאני אקבל פחות FPS ב64 ביט? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין שתיהיה לי אפשרות לסגור/לרסט מחשב שברשת שלי ממחשב אחר ברשת. תודה
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב Windows 7 64 bit כבר שנתיים. יש לי 280 ג'יגה בשימוש (כונן C של מערכת ההפעלה כמעט מלא וכונן D כמעט מלא) יש לי כונן חיצוני של 500GB. שאלתי היא: איך הכי כדאי לגבות את החומר? אני יודע שאני יכול לעבור תיקייה תיקייה (מהחשובות) ולהעתיק לכונן נפרד. השאלה היא האם ניתן ליצור Image לכל פרטישיין, אבל שאני אבחר אילו תיקיות יועתקו לImage? כי למשל בכונן C יש הרבה DATA שלא צריך כמו התיקייה של מערכת ההפעלה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי חלונות 7 וכרטיס מסך ATI Radeon HD 5500 יש לי 2 יציאות אודיו: אחד יציאה רגילה מכרטיס האם ושני יציאה מכרטיס מסך מחיבור HTMI אל טלוויזיה איך לגרום לחלונות 7 שיעבוד 2 יציאות במקביל מבלי שאחד מאודיו תהיה פעיל ושני כבוי כמו בתמונה. תודה על תשובה
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום רב, נתקלתי בבעיות רבות ולשם הפתרון שלהן נתבקשתי להתקין כל מיני hotfixים של מיקרוסופט. לא הצלחתי להתקין אף HOTFIX על השרת הזה... תמיד נתקלתי בהודעה: the update is not applicable to your computer המערכת מותקנת על ESXI 4 VM Service pack 1 מותקן. מה הבעיה? אולי למישהו יש הוטפיקס כלשהו שאמור לעבוד (לא משנה באיזה נושא) שאני אבדוק... תודה...
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייח+נייד, יצרתי homegroup, כדי לשתף את המדפסת שמחוברת לנייח וזה עובד נפלא. העניין הוא שעכשיו אני רוצה לשתף את כל כונן D, באופציות של הקבוצה הביתית יש רק אופציות לשתף מסמכים,תמונות,וידאו (את הספריות המוגדרות), אז עברתי למאפיינים של הכונן ושיתפתי אותו, הבעייה היא שבמחשב השני (הנייד) כשאני נכנס לקבוצה הביתית אני לא רואה את הקבצים... מישהו יודע מה הבעייה? תודה1
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
יש לי בעיה קצת טיפשית יצרתי HOMEGROUP רשמתי סיסמאות והכל אבל כשאני ניגש להתחבר למחשב השני - הוא מבקש שם משתמש וסיסמה מה לעזאזל השם המשתמש ? , הסיסמה היא מה שרשמתי , אבל אין לי שמץ מה שם המשתמש .......... עריכה : לא חשוב הבנתי
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה כאשר אני עורך תמונה בפוטושופ ושומר בשולחן עבודה או סתם מוריד מהאינטרנט תמונה תמיד אני רואה את התמונה בגוון צהבהב יותר. כאילו התמונה מקבלת צבעים "חמים" ומעוותת את הצבעים המקוריים של התמונה.. למה זה ואיך מסדרים את הבעיה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-