Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
היי המחשב לפתע נתקע לי. ואז עשה ריסט ומאז לא עלה.. רושם לי preapering automatic repair ואז רושם repairing disc errors ואומר שזה ייקח שעה. אבל זה לוקח יותר ושום דבר לא זז זה חוזר על עצמו עם דיסק ניסיתי להכנס לתיקון אבל שום אופציה שם לא הצליחה לי מה עושים? תודה
-
- 21 תגובות
- 6k צפיות
-
-
יש לי wundows 8.1 ואחת לכמה זמן ובאופן שרירותי תיקיות מאבדות את ה-ownership וכמו כן, את כל הרשאות הגישה - קריאה/כתיבה. זה גורם לכך שנעלמים אייקונים מתפריט ההתחל (כאשר התיקייה בה הם נמצאים מאבדת את ההרשאות) או שלא ניתן לשמור לתיקייה מסויימת או להכנס אליה. הבעיה נפתרת כאשר אני נכנס להגדרות האבטחה ומשתלט מחדש על התיקייה, הבעייה שזה קורה שוב מדי פעם וזה ממש מציק. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום למומחים, קיבלתי מחשב חדש עם windows 8.1 שתי בעיות התגלעו: 1.מפעם לפעם, לא ברור מתי ולמה המחשב קופץ למסך של "הפעלת הwindows " ואז אפשר לצאת ממנו רק בעזרת לחיצה על כפתור ה"'windows " 2. אחרי הרבה זמן שהשומר מסך דלוק המסך נתקע במין ריצוד מוזר כזה שהוא בין שילוב של הבועות של שומר המסך ופסים ורודים מוזרים. צירפתי תמונה של המסך במצב הזה. מהמצב הזה אי אפשר לצרת למרות שנראה שהעכבר עדיין עובד אבל שום כפתור לא הוציא את המצב הזה ונאלצתי לעשות restart. כל עזרה תתקבל בברכה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
WINDOWS 8.1 יעבוד לי על לוח אם B350M-MORTAR - MSI מעבד AMD Ryzen3 2200G זיכרון V-COLOR 8GB כונן ssd 250GB - SATA3 6GB Crucial התקנה דרך USB בדקתי באתר של הלוח אם והמעבד והם לא תומכים בwindows 8.1 אבל אני לא צריך אותו לשימוש קבוע אלה רק כדי להכנס להוריד המהאתר של מיקרוסופט win 10 ולהעתיק אותו לusb ואז להתקין על המחשב win10 פשוט יש לי win8 על הusb ואין לי מחשב או דרך אחרת להוריד win10
-
- 18 תגובות
- 4.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין להוציא כרגע מהמחשב קובץ ISO שגם התוכנות שיש כרגע על המחשב יהיו ביחד עם הווינדוס, שאני יבוא להתקין את הווינדוס אז הכל כבר יותקן ביחד איתו. יש למישו מושג איך אני עושה את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא יכול להריץ קבצים EXE וכד' שנמצאים בתיקיה שהשם שלה רשום בעברית, יש פתרון לזה? Win 8.1 pro
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה קורה לאחר דקה בלבד, למרות שמוגדר לו בpower options להירדם רק לאחר שעה. גם בadvanced settings בדקתי שכל אופציות השינה (כולל של הHDD) על never, עדיין ללא הועיל. ראיתי שהרבה מתלוננים על זה, ישנם כל מיני פתרונות שונים ומשונים ברשת, אף אחד מהם לא עובד אצלי.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בפינה הימנית - Windows 8, ובפינה השמאלית - Windows 7 Round One - FIGHT! אני אסכם בקצרה מה אני חושב על המערכת. סה"כ מערכת טובה, רצה מהר עם תוספת של כמה פיצ'רים נחדמים. אני לא רואה הבדל בין תפריט ההתחל למסך המטרו החדש. הם משמשים די לאותו הדבר רק האחד נפתח במסך מלא והשני לא. עיצוב כללי אני חושב נקי ונחמד - זה תלוי בכל אחד, שכל אחד יחשוב מה שהוא רוצה ולכל אחד מותרת הדיעה שלו. אני חושב שזה נראה טוב. אני אולי לא משתמש באפליקציות מטרו, אבל זה ממש לא מפריע לי, אני גם לא רואה סיבה שזה יפריע למישהו אחר. לא אוהבים - אל תשתמשו, אף אחד לא מכריח אותכם. אתם מוזמנים להתחיל להתווכח בינכם ובבקשה בואו נשמור על הפורום נקי ואת כל הוויכוחים על מה יותר טוב מה פחות טוב נשמור לכאן.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למרות שחלונות 9 צפויה לנחות אצלנו במחשב רק ברבעון השני של 2015, הדלפות מהימנות מראות לנו כבר עכשיו איך תיראה המערכת לכתבה: http://hwzone.co.il/windows-9-%d7%aa%d7%a4%d7%a8%d7%99%d7%98-%d7%94%d7%94%d7%aa%d7%97%d7%9c%d7%94-%d7%95%d7%a9%d7%95%d7%9c%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%a2%d7%91%d7%95%d7%93%d7%94-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a4%d7%99%d7%9d/
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה גרסאות יצאו לווינדוס 95? windows95b? OSR1/2/3? החלטתי להתקין על המחשב הישן (פנטיום 100) של אבא ווינדוס 95 אני יודע שיצאו כל מיני גרסאות של ווינדוס95 והאחרונה היא ממש יציבה וטובה. penny hardware - ראיתי שלך יש WIN95 אולי תוכל לעזור? כמובן אני זקוק שהגרסה תיהיה תומכת עברית (Enabled מספיק) תודה
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת, האם ניתן להתקין את מערכת ההפעלה windows 95 על ה לפטופ הישן שלי T4500c toshiba. אם כן האם יש גרסאות שלו על פלופי?
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מעוניין להתקין Windows 95 על פנטיום 4 128RAM . כרגע יש לי XP אני לא הכי מרוצה ממנו..המון נפילות בזמן האחרון ופירמוטים . מעוניין לדעת איך Windows 95 ייעבוד על מחשב כמו זה . האם יירוץ חלק ?.. (הבנתי שב95 צריך להוריד דרייברים לכרטיס רשת,מסך,קול) יש לי את הכל אבל זה לא יהיה מסובך ? בעניין חלונות98 ניסיתי..גם נופל ..עוד בעלייה של הWindows...להתקין דרייברים הוא נתקע ... ואי אפשר לכתוב על כוננים ככה הוא אומר "Disk Error write". ובכל זאת אולי 95 הוותיק והטוב ?..גם לו היו נפילות... אבל עדיין אמרו לי שזה אמין ... עוד על המחשב: תבינו ... המחשב שלי מאוד ישן משנת 2001...ספטמבר 2001...בערך . אפילו הBIOS ישן..ואני לא מתכוון לתקן אותו כרגע או לשדרג. המחשב שלי הגיע עם Windows 98...כי אז …
-
- 15 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
-
יש לי windows 98 בכל פעם שאני מנסה לפעיל משחק מופיעה הודעה שאומרת: a required.dll,storm.dll,was not found
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רק רציתי לוודא אם אפשר להתקין win 98 על מחשב ישן pentium 1 133 32 mb ? ואם אפשרי להתקין office xp על ה win 98
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני התקנתי XP ואח"כ WIN98 על שני כוננים בנפרד- הכל עבד מצויין - היה תפריט בו אני בוחר את המע' הרצוייה ונכנס אליה. עכשיו פירמטתי את ה- XP והתקנתי חדש - ומשום מה אין אפשרות להיכנס ל- WIN98 - כאשר אני בוחר אותו - המחשב נכנס לדוס. (אולי משהו עם ה- BOOTSECTOR) אודה מאוד אם תעזרו, תודה מראש - BigT.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי ש המחשב מסיים לעלות יש תמיד פעילות של דיסק קשיח שלא נפסקת (המנרה תמיד דולקת) וממש שומעים איך ש הדיסק הקשיח עושה רעש ו מתאמץ , ודרך אגב לא מרגישים ש המחשב עובד לאט או משהו ,עובד כמו פנתר. בדקתי SPYWARE-ADWARE ANTIVIRUS REGISTRY MECHANIC DRIVERS DEFRAG ו ללא שינוי. P4 1.4 - SOCKET 423 INTEL GARIBALDI 850 512 RDRAM LG CDRW 1.44 GB HITACHI 7200 40 GEFORCE 2 64 MB
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
הכוננים בחשב שלי אינם מאתחלים דיסקים באופן אוטומטי , עד כדי כך שאפילו לפרמט או להתקין את WINDOWS מחדש בלתי אפשרי. אשמח לשמוע הצעות לפיתרון
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
היי יש לי מערכת הפעלה windows 98 se ,וכל האייקונים בשולחן העבודה מופיעים גדולים, הדבר משפיע על כל חלון שאני פותח גם כן, באינטרנט כל התצוגה גדלה באופן משמעותי, ניסיתי לשנות רזולוציה אך לשווא (כעת זה 640 על 480 pixles ) אשמח לעזרתכם המהירה. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
היי. אני מיתכוון להתקין על הנייד הביתי (לא שלי) Windows 98 Se אם אתם שואלים למה לא XP.. התשובה היא שהמחשב הוא פנטיום 2,ו 128 MB זיכרון. בקיצור,נאבדה לי לגמריי האריזה עם הסיריאל. מה אני עושה עכשיו?
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני רוצה להוריד את כל העידכונים של מייקורוסופט לwindows 98 Enabled השאלה היא אם אני מוריד את העידכונים כעדכונים של הגרסא העברית (HEBREW) או האנגלית (ENGLISH) אני לא משתמש דרך WIN update כי אני רוצה להוריד אותם ולשמור אותם
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה חמורה בwindows 98 SE Hebrew Enabled לאחר התקנת client של תוכנת Priority SQL 11.1 כל המילים בעברית בשולחן העבודה הופכות לתמונת ראי של עצמן, ואין גישה כלל ל office ן- internet explorer אפילו לאחר התקנה מחדש. אותה תקלה קרתה בתחנות רבות. אם מישהו נתקל בתופעה ויודע איך לצאת ממנה, אנא פרסמו תגובה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם הבעיה שלי היא כזו, התקנתי widnows98 second edition ההתקנה עברה בסדר, המערכת הותקנה מדיסק. הבעיה היא שכרגע כשהמחשב עולה אין סידירום, כלומר יש בBIOS אבל לא במערכת הפעלה. ב SAFE MODE הוא קיים, אבל אי אפשר לגשת אליו הוא נמצא רק במנהל התקנים. יש למישהו רעיון?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום, (אני מתנצל מראש אם זהו הפורום הלא נכון לנושא זה.) בזמן האחרון יש לי בעייה מתמשכת ב- Internet Explorer 5/6, הפועל על מערכת ההפעלה Windows 98. הדפדפן נסגר בכל כמה דקות של עבודה עם שגיאה של "יישום זה ביצע פעולה לא חוקית", לרוב בקובץ Kernel32.dll או בקובץ User32.dll. הבעייה מתרחשת בעיקר כאשר פותחים יותר מחלון דפדפן אחד. ניסיתי לעשות פעמיים פורמט ולהתקין מחדש את Windows, אך זה לא עבד. למחשב המדובר יש רק 64MB RAM, אך אני מאמין כי הדפדפן היה אמור לעבוד כראוי גם עם כמות כזו של זיכרון. ב- Google או באתר הראשי של מיקרוסופט לא מצאתי פיתרון - האם מישהו יודע כיצד ניתן לפתור בעייה זו? בתודה, יובל
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם windows 98. קניתי מחשב חדש ואני מנסה להעביר את הכונן הישן למחשב החדש. במחשב החדש (מעבד 6300, לוח אם GA-73PVM-S2, כונן קשיח של 500 גיגה) הביוס מזהה את הכונן השני ואת כונן הדיסקים. כשאני מפעיל את המחשב, הווינדואס עולה אבל הוא כל הזמן נתקע בלנסות להתקין PCI standard ram controller. אם אני נותן לו למצוא את הדרייבר לבד הוא מוצא, מתקין, ואז שוב חוזר להתחלה ומבקש להתקין אותו שוב. כנ"ל אם אני לוחץ על cancel. ניסיתי להכניס את הדיסק של החלונות אבל אני לא רואה לא את הכונן החדש ולא את הכונן דיסקים. לפעמים, אם אני לוחץ ממש הרבה על cancel זה כן יעבור הלאה ויתקין עוד דברים, אבל בסוף יבקש לעשות ריסטרט ואז המעגל מתחיל מחדש. אני שוקל להתקין את החלונות מחדש אבל אני ממש ממש…
-
- 27 תגובות
- 3.5k צפיות
-