עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by itaiprz,

אני קניתי מחשב חדש core 2 duo 2140 1.6gh geforce 6500 512 mega ram 160g דיסק קשיח אני רוצה לשדרג את זה לזה core 2 duo geforce 7300gt 1 giga ram 250/300g דיסק קשיח אהם אני יוכל להפעיל ויסטה במחשב הזה ושהיא תרוץ לי

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  2. היה בזמנו מבצע שידוג חינם למי שרכש ויסטא באיזשהיא תקופה(שלא הייתי בה). אני עדיין צריך לשלם להם עוד כסף למרות שנדפקתי עם הויסטא?

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  3. המחשב עושה את זה הרבה פעמים אני לוחץ אינטר ואז הוא עוסה ריסטרט ואז עוד פעם איזה 3 פעמים ובסוף עולה \ מזה התופעה המחורבנת הזאת ?!

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  4. Started by dan9,

היי יש לי WINDOWS SERVER 2003 ויש לו את הסקינים הכי מעצבנים אני פשוט לא סובל את זה איך אני יכול להחליף למשהו כמו של XP? או אפילו אחרים יותר יפים? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  5. והאם על כולם רץ דירקט איקס 10?ואם אפשר פשוט להוריד את הsp1 מהאתר של מיקרוסופט? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  6. כמו שהיה בתפריט התצוגה באקס פי

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  7. Started by DaNcE242,

אני קניתי מחשב ישן יד שנייה (לניסויים טסטים ודברים כאלה) ואני רוצה להתקין עליו ווינדוס ME שהורדתי מראש עכשיו אני צריך מדריך איך להתקין אותו כי אני לא רוצה שייגרם סתם נזק(אני אף פעם לא התקנתי מערכות הפעלה שהם לא XP או ויסטה) תודה לכל העונים

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by hellyeahmofo,

שאני מפעיל תפריט ,בין אם באמצעות מקש ימני או לחיצה על שורת התפריטים , אני רואה רק את המסגרת , התוכן מופיע רק שאני עובר עם הסמן ראו תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 685 צפיות
  9. יש לי סריאל מקורי שאני מנסה לעדכן זה מה שהוא רושם : http://img517.imageshack.us/img517/1431/qqqrf5.jpg

10. Started by Burned,

התקנתי XP SP3 לפני כמה שבועות ויש לי בעיה שחוזרת על עצמה כל פעם. אחרי כל הדלקה מחדש של המחשב אין קול וצריך ללכת ללוח הבקרה ולעוצמת רמקולים כדי לשנות את זה.. כל פעם המד של עוצמת הרמקולים על 0 כשאני פותח את המחשב.. זה ממש מעצבן, יש פתרון לזה?

11. למה זה ? כל פעם הוא סוגר לי לבד.... בלי שאני עושה כלום

12. Started by ac1240,

קניתי LAPTOP ואני רוצה לדעת איך אני מקבל את ה WIN7 ובמה זה כרוך? תודה

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  13. שלום רב, אני רוצה לקנות וינדוס ויסטה מקורי ורציתי לשקול מחדש האם כדאי לקנות או לא, אני רוצה שתרשמו את היתרונות והחיסרונות של ויסטה כך שאני אחליט אם כדאי לקנות או לא....

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Atlon-Xp,

בדרך כלל טוב תמיד נראה לי צריך לרוץ רק RUNDLL32 אחד ברקע אבל משום מה רצים לי שתיים או לפעמים 3 ו4 אפילו. סרקתי את המחשב מוירוסים ומADWARES. ולא מצא שום דבר הקשור לזה... בבקשה תעזרו לי עם יש פתרון. תודה

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  15. מאיפה אני יכול להשיג עדכון xp לכרטיס מסך מסוג AGP-V7700 Pro deluxe geforce 2 gts pro בתודה מראש :saint:

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by yarl,

חברים אני זקוק לתוכנה שמתקנת כל מיני קבצים או שמסדרת את ה XP ישעבוד ללא פירמוט שמעתי על זה אבל אני לא יודע איזה תוכנה עושה את זה הכי טוב למשל אני לא מצליח להכנס ל-MSCONFIG וכו' חוצמיזה ה- XP עובד נורמלי בלי תופעות מוזרות יותר מידי אז בבקשה עזרה תודה

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  17. Started by NJorl,

יש לי בעיה באקטיבציה של windows xp הודעת השגיאה מופיעה בתצלום המצורף נסיתי את פתרון מס. 3 בלינק הבא : http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;816897 ועדיין לא עובד, לא כל כך הבנתי מה הם מציעים בפתרון מס. 1 , אולי זה יעזור. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  18. Started by motorola,

צהריים טובים.. טוב שמעו.. לאחרונה חשבתי על האפשרות לעבור לויסטה.. ובדקתי את הדרישות שלה והחשב שלי אמור להריץ אותה ללא קושי המערכת שלי היא כזאת.. מעבד:2180@2.0 ghz ראם:2 giga כ.מסך:מובנה של אינטל (950)(זה תומך בויסטה[ הארדיסק:160 גיגה לוח אם של אסוס p5gc\1333 ------------------------------------------ איזה ציון חוייתי אמור להיות לי בערך? האם המחשב ירוץ חלק? תודה

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  19. Started by Assaf,

יש לי שני מחשבים המחוברים בניהם. הכל עבד לי מצויין ב windows 98 אבל כשעברתי ל XP PRO לא ממש הבנתי מה הולך שם בכלל עם כל ההגדרות. זה פשוט שונה. מישהו גם סידר לי כבר פעם את ההגדרות ב XP אבל ההיתי צריך לפרמט והכל הלך. עכשיו אין לי גישה לזה שסידר לי ואני די תקוע. אני יודע שזה אמרו לעבוד רק לא יודע איך להפעיל את זה. ניסיתי את ה wizard של ה windows אבל זה לא ממש עוזר. ככה שאם מישהו יכול לעזור לי זה יהיה נחמד ???

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. איך אני מוחק את windows update עם אפשר לעשות את זה בכלל ואיך אני מתקין אחרי זה ?? ויש לי ווינדוס אקס פי ועל תשאלו למה אני רוצה למחוק את זה!!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, יש לי משימה להתקין מערכת הפעלה על netbook שהגיע מאירופה. עם XP בגרמנית. מעבד atom n270 ו-1GB RAM. איזה מערכת הפעלה הכי תתאים במקרה הזה? האם Windows 7 זה לא כבד מדי?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום. יש לי VISTA ULTIMATE 64 Bit בגרסא אנגלית (שונא את העברית) יש מצב להוריד/להשיג/ להתקין את המדיה סנטר בעברית ? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  23. Started by Troubled_Martyr,

יש לי Windows 2000 Pro SP4. החל מלפני שבוע, כשאני מדליק את המחשב, ה- Windows מתחיל לעלות, רואים את הלוגו עם ה- bar המתקדם למטה, ולאחר מכן הוא עובר לרקע הכחול של Windows, כמו שצריך. אלא שברגע הזה, ההרד דיסק נכבה והמחשב עושה reset לעצמו ועולה מחדש עם אותה בעיה. אותו דבר קורה גם כשאני מנסה לעלות ב- Safe Mode על כל נגזרותיו. למעשה אין לי שום דרך להעלות את ה- Windows. חיברתי את ההרד דיסק שלי למחשב אחר עם Windows XP בתור slave. שם קיבלתי גישה מלאה אליו בלי שום בעיה (המחשב לא אותחל דרך הדיסק שלי אלא דרך הדיסק שלו). בדקתי בדיסק שלי וירוסים עם Norton, בדקתי באמצעות Norton Disk Doctor ובאמצעות ה- Disk Check של Windows ולא נתגלתה שום בעיה. האם יש דרך להציל את ה- Windows שלי מבלי לפר…

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  24. הדגש על אופן קבוע. למשל אני רוצה שהiexplorer יעבוד על set priority - high כל פעם שאני מעלה אותו. איך עושים את זה ?

• 5 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.