Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
במחשב XP יש חשבון אדמין וחשבון אורח אני רוצה שבעת הפעלת המחשב עבור חשבון האורח יופעלו מס' תוכנות כך שהאורח לא יהיה רשאי להסיר אותם באף צורה. לא להרוג את הפרוסס במנהל ההתקנים, ולא למחוק את תקיית התוכנה או uninstall. כיצד עושים זאת?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי האם יש אפשרות להתקין קובץ MUI בווינדוס 7 home premium? מדובר בלפטופ ואשמח אם ניתן יהיה להתקין ממשק עברי, כרגע הווינדוס באנגלית ידוע לי כי ישנה תוכנה חיצונית להתקנה בווינדוס ויסטה, האם ישנה אופציה לעשות משהו בנידון בווינדוס 7? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
לאחר העלאת מ"ה אני מקבל מסך ריק עם סימנים מוזרים (ראה קובץ מצורף) במקום את שולחן עבודה מצב SAFE MODE תקין, וגם בדקתי וירוסים ורוגלות- מה עוד נשאר לבדוק לפני התקנה מ"ה מחדש? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עדכון חדש שיצא היום, http://support.microsoft.com/kb/2603229 On a computer that is running a 64-bit version of Windows 7 or of Windows Server 2008 R2, the values of the following registry entries are incorrect:HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows NT\currentversion\RegisteredOrganizationHKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows NT\currentversion\RegisteredOwnerHowever, the values of the 64-bit versions of these registry entries are correct. Note This issue may cause 32-bit applications on the computer to display incorrect license information. אז אם הבנתי נכון לערוך ברג'יסטטרי יש גרסה ב64 וגרסה ב32 והגרסה של ה32 לא מכילה את אותו הנתו…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה שאמורה להיות ממש פשוטה: בחלונות xp כאשר לוחצים על קובץ מסוים עם כפתור ימני, אחת האופציות בתפריט היא ״ערוך״. השאלה היא איך אני עורך את ה״ערוך״ הזה, מאיפה אני מגדיר את התוכנה שבה ייערך הקובץ? לצורך העניין, ברצוני שתמונות ייערכו ישירות בפאוור פוינט, אבל פתיחתן הרגילה תישאר במציג התמונות הרגיל של חלונות. זה אמור להיות ממש פשוט, לא?
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור חשבון אדמין עם סיסמה והכל. ובנוסף -חשבון עבור אורח ללא סיסמה אני רוצה גם שבכל הפעלה של המחשב אז אוטומטית זה ייכנס לי לחשבון של האורח ללא מסך פתיחה האם אפשרי? איך?
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי העביר כל מיני תקיות מכונן c למחיצה אחרת. כעת יש לו הרבה הודעות שגיאה בכל מני תוכנות. כנראה על הדרך הזיז קבצים של תוכנות ושל מהערכת ההפעלה. יש דרך להחזיר את הקבצים אאו שצריך לאט לאט לזהות מה הועבר ולהחזירו? מנסה לחסוך את ההתקנה מחדש של כל התוכנות. למערכת הפעלה תיקון יעזור? תתודה
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש, סמסונג RV511 ואני רוצה לבחור שבעת סגירת המסך המחשב יכבה או משהו בסגנון. נכנכסתי למקום המתאים כדי לשנות את זה, אך אין לי אפשרות כזו. כשאני לוחץ על כפתור השינוי, הוא אומר שאין לי אופציה כזו ושולח אותי ל"עזרה" אך שם לא רשום כלום. יש לציין שאני "מנהל" המערכת מבחינת משתמשים (יש רק משתמש אחד בכל מקרה). מצורפות שתי תמונות כדי להמחיש. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם, האם יש אפשרות להבליט תיקייה מסויימת בצורה כלשהי? אם זה הבלטת הפונט של התיקייה או שינוי האייקון של תיקיה ספציפית. האם יש תוכנה שיכולה לעשות זאת? OS: windows 7 home premium heb 64 bit תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
שלום לפורום לאחרונה החלו להופיעו מסכים כחולים בעת עבודה שגרתית (לא בזמן מאמץ\ OC לדוגמה אלא בעת גלישה באינטרנט) עם השגיאה של KERNAL PAGE ERROR... התעלמתי מכך כיוון והם הופיעו מדי פעם אבל עכשיו שאני מדליק את המחשב הוא עובר את כל השלבים בהפעלה (כולל את המסך הירוק עם העיגול המסתובב באמצע) אבל כשהוא אמור להגיע למצב שבו הוא מאתחל את אקספלורר עם כל החלונות- שום דבר לא קורה. המסך פשוט עומד. לאחר כדקה-שתיים המחשב מבצע ריסטרט עם BSOD וכותב "fatal system error, process terminated unexpectedly. יש לציין שהוא מעביר הודעה בתחילת ההפעלה שאומרת שיש בעיה עם הHD. כרגע אני עובד בSAFE MODE שמסתבר שאין בעיה להריץ אותו עזרה בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רכשתי היום מחשב נייד חדש של חברת HP. המחשב הגיע עם מערכת הפעלה Linux SuSe 11, הייתי מודע לעניין אבל חשבתי שאסתדר עם זה. אני רוצה לעבור למערכת ההפעלה windows 7. אך כשאני מכניס את הדיסק למחשב המערכת של Linux כאילו לא נותנת לי להפעיל את קובץ ההפעלה של ההתקנה מהדיסק, כאילו המערכת מונעת ממני מלהתקין Win7. רציתי לדעת אם ישנה איזשהי דרך קלה - להסיר את מערכת ההפעלה שבאה מותקנת במחשב - Linux SuSe 11 ובמקומה להתקין את מערכת ההפעלה Windows 7. אשמח למי שיכול לעזור! תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני משתמש במחשב שלי כיומן ואני צריך גג'ט של לוח שנה שאפשר לסמן על תאריכים מסויימים מה יש בהם (כמו הפאלפונים) חיפשתי הרבה זמן ולא מצאתי שום דבר ... אם אפשר עזרה .. תודה
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
חברה שלי קנתה מחשב חדש, dell inspiron n5110, מההתחלה יש פס בחלקה העליון של המסך והוא יוצר מסגרת חדשה, ניסיתי לשחק ברזולוציה וזה לא עזר. הוספתי תמונה כדי להבהיר על מה אני מדבר, עזרה בבקשה.. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
האם יכול להיות שהרצת סרט באמצעות windows media player נותנת איכות תמונה גבוהה יותר אילו מריצים את אותו הקובץ האמצעות תוכנה אחרת? למשל VLC או BS Player
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
^ התוכן בכותר, השגיאה למטה : This webpage is not available The webpage at https://accounts.google.com/ServiceLogin?hl=iw&continue=http://www.google.co.il/ might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address. Error 201 (net::ERR_CERT_DATE_INVALID): Unknown error. המחשב נבדק ונסרק עם SUPERANTISPYWARE,Malwarebytes' Anti-Malware נפתרה הבעיה: המחשב היה מתוכנת בטעות לשנתיים אחרונית(2009)...
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
^^^ אם לא, מה הגירסה הכי ישנה שכן תעבוד? (אחרי 6 התוכנה נהייתה כבדה ולא נוחה... ניסיתי את כולם וה-6 זה הכי טובה מבחינתי)
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין להוריד את הדף משתמשים שמופיע בהפעלת המחשב. לא רוצה סיסמאות, לא רוצה טביעוטת אצבע ולא רוצה שהמחשב יזהה את הפנים שלי. חפרתי בכל ההגדרות שאני מכיר ולא מצאתי איך לבטל את זה. אם אי אפשר אז לפחות שהאופציה היחידה שתופיע לי זה הסיסמה כדי לחסוך ממני את ההקלקה על האייקון של הסיסמה (יש לי משתמש יחיד ומופיעות לי כל האפשרויות זיהוי שציינתי קודם. זה מצ'גע אותי) תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום רב, התקנתי היום את מערכת ההפעלה windows standard embedded 7 מפני שהמחשב הנייח ממש חלש... ואני חיפשתי ולא מצאתי אקטיבציה. אני ממש זקוק לעזרתכם, הנה העמוד שהורדתי משם את מערכת ההפעלה: http://horadot.net/view,33363,%D7%95%D7%99%D7%A0%D7%93%D7%95%D7%A1_7_-Microsoft_Windows_Standard_7_August_2010_x86-LiTE__*%D7%A0%D7%91%D7%93%D7%A7*.html תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי בטעות איזשהו דפדפן לא מוכר וישר מחקתי אותו ,אחרי שמחקתי אותו כל הלינקים שהיו בשולחן עבודה שינו את את הסמל שלהן לסמל כאילו של "error" ואף לינק עכשיו לא עובד וכשאני מנסה להפעיל אחד מהלינקים זה רושם לי "Application not found" וגם כשאני מנסה למשוך מדף האינטנט לשולחן העבודה קישור/קיצור דרך חדש זה עושה לי את אותה הבעיה. מישהו יודע איך לסדר את הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, במחשב של חבר שלי יש מערכת הפעלה לא חוקית(הוא לא ידע על כך, הטכנאי התקין אותה ככה). המערכת הפעלה הינה Windows XP, הוא רוצה לרכוש רישיון חוקי(בדק כבר מחירים באזור ה430 שקל). עם הרישיון מגיע דיסק התקנה מן הסתם, הבעיה היא שהוא אינו מעוניין לפרמט ולהתקין מחדש. האם ישנה אופציה לשים את הרישיון החוקי בגירסה הזאת?(המערכת כרגע היא HOME, והוא קונה רישיון לHOME כמובן) בלי לפרמט? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
יש לי ויסטה ומשום מה ה-SP1 לא מופיע בעדכונים של הוינדוס. שאני בוחר להוריד אותו ידנית דרך האתר, אני יכול לבחור מספר שפות אבל אין עברית. האם יש בעיה אם אני מוריד באנגלית למרות שהויסטה בעברית?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין WIN 7 ULTIMATE ל ENTERPRISE ?
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי מחשב חדש שאני אמור לקבל בימים הקרובים. ואני לא כ"כ מבין איזה מערכת הפעלה תותאם לי הכי טוב כלומר 32 ביט או 64 ביט מדובר בווינדוס 7 המפרט: מעבד: intel core I5 1155 quad 2500 לוח : ASUS P8P67 B3 P67 ספק : CI POWER 550W זכרון : 4GB ddr3 KINGSTONE*2 דיסק קשיח : WD 1TERA SATA3 7200 64MB C.BLACK כרטיס מסך : NVIDIA GEFORCE 9600 GT (נשארתי עם הכרטיס של המחשב הישן אני אמור לקבל בקרוב מחבר שחוזר מחול כרטיס מתקדם יותר) בבקשה איזה מערכת הפעלה עליי להתקין? ואם אפשר הסבר למה. ואם יש תוכנות מומלצות להתקנה על מחשב חדש אני אשמח אם תתנו לי טיפים כמו אנטיוירוס טוב וכו.. תודה רבה לכולם וסוכות שמח
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום. לאחרונה קורה לי שאני מוריד קובץ , משאיר את הלפטופ פתוח ושאני חוזר המחשב נכנס למצב שינה. אחרי שאני לוחץ על כפתור ההדלקה/כיבוי הוא כותב לי "Resuming WINDOWS" ונכנס לשולחן עבודה. כשהמחשב נכנס למצב זה כל ההורדות מופסקות אוטומטית. יש איזה דרך לבטל/להשהות את זה ? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, החלפתי לוח במחשב שלי ואחרי החלפת הלוח, כשהווינדוס מנסה לעלות הוא קורס. אני יודע שפירמוט יעזור פה אבל שמעתי שיש דרך אחרת שתמנע את הפירמוט, עשיתי חיפוש קטן ללא הצלחה... אשמח לקבל עזרה בנושא, תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-