עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by yossia23,

שלום אנשים זאת המערכת שלי: WINXP מעבד E7200 כרטיס מסך 9600GT ספק כוח 550W זיכרון 2GB DDR2 המחשב בן יותר מ3 שנים ולא בא לי להשקיע כסף כמו לקנות זיכרון של DDR2 אני עובד עכשיו על מערכת הפעלה XP וחשבתי לשדרג ל WIN7 בעיקר בגלל המשחק BATTLEFIELD 3. אני יודע שלגירסת WIN7 64 BIT אין לי מספיק זיכרון אז חשבתי לשדרג לWIN7 32 BIT המחשב למשחקים חדשים כדאי לי? בתודה מראש

2. שלום , לאחרונה יש לי מסכים כחולים מפעם לפעם במערכת ההפעלה , אנא ראו את ההודעה שאני מקבל לאחר מכן ואודה לעזרתכם לפתרון בעיה זו בברכה , Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.768.3 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 1e BCP1: FFFFFFFFC000001D BCP2: FFFFF80003132495 BCP3: 0000000000000000 BCP4: FFFFF80002FFF900 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 768_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\103111-30747-01.dmp C:\Windows\Temp\WER-37721-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409 If the online pr…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום ניסיתי להתקין בדיסק און קי עם כמה תוכנות ללא הצלחה את מערכת הפעלה XP כדי להתקין משם במחשב נייד ללא כונן CDROM. ניסיתי אם תוכנה בשם ULTRAISO,עשיתי בדיוק מה שצריך אך במחשב הנייד שאני מעלה דרך הUSB עם דיסק און קי אני מקבל הודעת שגיאה שחסר קובץ TXTSETUP.SIF,בדקתי את זה במחשב נייח ואותה הודעת שגיאה מופיעה ,לעמת זאת,את אותו הדיסק שמנו במחשב אחר וזה עבד. התקלה חוזרת על עצמה גם בתוכנות אחרות כמו unetbootin של לינוקס,ו WIN TO FLASH ועוד. אני מאוד סקרן לדעת מה קורה פה?

4. Started by oshri8,

אהלן, לפני מספק שבועות קניתי מחשב מבוסס i3 ו 64x win 7 home premium שמתי לב שהתהליך explorer.exe לוקח 1.5 GB של RAM !!!!! הוא גם לוקח 25% מה CPU בצורה קבועה!! איך מסדרים את זה? הרצתי בדיקות וירוסים והכל יצא נקי (Symantec end point protection) תודה מראש אושרי

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. Started by ARIK1984,

שלום לכולם יש לי וינדוס XP אחרי שהוא מפסיק לטוען את עצמו הוא מבקש "סיסמא ההפעלה של וינדוס " שזה אף פעם לא היה לי בקיצור הווינדוס היה עולה לי בלי זה כל הזמן פיתאום יש לי את החלון הזה מה עושים

6. שלום, כאמור ב WIN 7, ברגע שעוברים עם העכבר על אייקון בשורת המשימות הוא נצבע בצבע(אדום, כחול וכו') לא משנה אם אח"כ עלינו למעלה ועובדים על משהו. זה מציק לי בעין. איך מבטלים? חיפוש ברשת לא הניב לי תוצאות. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  7. שבוע שלום לכולם! אז נראה לי שהכרטיס מסך שלי נדפק שאני מנסה להריץ משחקים או תוכנות עם רזולוזיה גבוה המחשב פשוט נתקע ועושה רעש מוזר מהרמקולים, חשבתי לעדכן את הכרטיס מסך שלי אבל כאשר אני נכנס לאתר של ATI ובוחר את הדגם הוא שואל אותי אם להוריד את הגירסא שמתאימה לווינדוס 32 או 64 ביט או משהו כזה אין לי מושג מה זה אומר אז רציתי לדעת אם יש למישהו מושג יש לי ווינדוס XP SP 3 כרטיס מסך radeon HD4870 אגב כשאני מתקין את הדרייבר בתצוגת מערכת הוא מראה את זה בתור radeon hd 4800 series תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. שלום אנשים כדאי להתקין WIN7 במחיצה אחרת במחשב עם ה WINXP? יהיה בעיות עם זה? המחשב שלי מספיק חזק להריץ WIN7 במשחקים כבדים? מה להתקין 64 BIT או 32 BIT? המחשב שלי: מעבד E7200 2GB זיכרון 9600GT כרטיס מסך ספק 550W בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by curdi1,

amd athlon 64 dual 5200 + 2gb - האם להתקין WIN7 ? או שעדיף XP ? (פורמט בכל מקרה יבוצע :-)

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  10. Started by niva401,

לאחר העלאת מ"ה אני מקבל מסך ריק עם סימנים מוזרים (ראה קובץ מצורף) במקום את שולחן עבודה מצב SAFE MODE תקין, וגם בדקתי וירוסים ורוגלות- מה עוד נשאר לבדוק לפני התקנה מ"ה מחדש? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ambare,

שלום לכולם..יש לי WINDOWS 7 וHD של 1 טרה.הדיסק מחולק לשתי מחיצות.מאתמול אני לא מצליח לראות את הקבצים במחיצה השניה בדיסק הקשיח.מערכת ההפעלה יושבת מבחיצה הראשונה.כאשר אני בודק את הקיבולת רואים שהדיסק מלא אבל שמנסה להכנס לכונן מראה שהמחיצה ריקה.במצב דוס רואים את הקבצים.מה עושים?? תודה...

12. בזמן התקנת מערכת הפעלה Win7 לא מחקתי את המחיצה של system-משהו, ובזמן תהליך ההתקנה, באחד האתחולים, הופיעו 2 מערכות הפעלה. כרגע, לאחר שההתקנה הושלמה, המערכת הפעלה עולה ישר בלי לרשום שיש לי 2 מערכות הפעלה. אבל עדיין הייתי רוצה להיות בטוח שהעניין הזה לא יפריע לי בהמשך. (יגרום לאיזה באגים או מה שזה לא יהיה)

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  13. שלום, אחרי שקבלתי מחשב נייד ללא עברית וווינדוס שאי אפשר להתקין בו עברית, הייתי חייב להתקין ווינדוס חדש (ultimate 64) כדי שאני יוכל להתקין עברית לאחר מכן, אבל שכחתי ממשהו שאחד, שאין לי driver למחשב, משמע אין לי אפשרות להתקין את הdriver של הרשת ככה שאני לא יכול לגלוש כרגע באינטרנט. יש איזה דרך להשיג דרייבר של זה? לא מצאתי באתר של HP הדגם זה HP 630 תודה

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  14. Started by ido-nava,

שלום יש לי מחשב חדש (intel i3 2100 sandybridge, asrock h61-hvs, 2x2GB Transcend DDR3 1333MHZ). כאשר התקנתי Windows 7 (כמובן 64bit), במאפיינים של המחשב רשום Installing Memmory (RAM): 4GB (3.73 GB usable). למה זה ? יש לי עוד 2 מחשבים בבית עם 4GB זכרון וWin7 64bit והוא מזהה לי את כל ה4GB בשניהם...

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  15. Started by assaf990,

במחשב XP יש חשבון אדמין וחשבון אורח אני רוצה שבעת הפעלת המחשב עבור חשבון האורח יופעלו מס' תוכנות כך שהאורח לא יהיה רשאי להסיר אותם באף צורה. לא להרוג את הפרוסס במנהל ההתקנים, ולא למחוק את תקיית התוכנה או uninstall. כיצד עושים זאת?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by SweeT_EviL,

היי, שני דברים, יש לי כרגע 2 גיגה ראם במחשב ואני רוצה להתקין WIN7 64BIT וראיתי שיש המלצה ל4 גיגה אם רוצים את הגרסה הזו. כרגע יש לי 2 גיגה על XP ואין לי בעיות, יש סיבה להוסיף? דבר שני, החומרה שלי לא תגביל אותי בהתקנת WIN7 64BIT על המחשב שלי? המפרט הרלוונטי q6600 ga 965p-s3 9600gt תודה.

17. Started by light7,

הי האם יש אפשרות להתקין קובץ MUI בווינדוס 7 home premium? מדובר בלפטופ ואשמח אם ניתן יהיה להתקין ממשק עברי, כרגע הווינדוס באנגלית ידוע לי כי ישנה תוכנה חיצונית להתקנה בווינדוס ויסטה, האם ישנה אופציה לעשות משהו בנידון בווינדוס 7? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 5.5k צפיות
  18. Started by assaf990,

אני רוצה ליצור חשבון אדמין עם סיסמה והכל. ובנוסף -חשבון עבור אורח ללא סיסמה אני רוצה גם שבכל הפעלה של המחשב אז אוטומטית זה ייכנס לי לחשבון של האורח ללא מסך פתיחה האם אפשרי? איך?

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  19. Started by Googleness,

עדכון חדש שיצא היום, http://support.microsoft.com/kb/2603229 On a computer that is running a 64-bit version of Windows 7 or of Windows Server 2008 R2, the values of the following registry entries are incorrect:HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows NT\currentversion\RegisteredOrganizationHKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows NT\currentversion\RegisteredOwnerHowever, the values of the 64-bit versions of these registry entries are correct. Note This issue may cause 32-bit applications on the computer to display incorrect license information. אז אם הבנתי נכון לערוך ברג'יסטטרי יש גרסה ב64 וגרסה ב32 והגרסה של ה32 לא מכילה את אותו הנתו…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Oranl,

שאלה שאמורה להיות ממש פשוטה: בחלונות xp כאשר לוחצים על קובץ מסוים עם כפתור ימני, אחת האופציות בתפריט היא ״ערוך״. השאלה היא איך אני עורך את ה״ערוך״ הזה, מאיפה אני מגדיר את התוכנה שבה ייערך הקובץ? לצורך העניין, ברצוני שתמונות ייערכו ישירות בפאוור פוינט, אבל פתיחתן הרגילה תישאר במציג התמונות הרגיל של חלונות. זה אמור להיות ממש פשוט, לא?

21. יש לי מחשב חדש, סמסונג RV511 ואני רוצה לבחור שבעת סגירת המסך המחשב יכבה או משהו בסגנון. נכנכסתי למקום המתאים כדי לשנות את זה, אך אין לי אפשרות כזו. כשאני לוחץ על כפתור השינוי, הוא אומר שאין לי אופציה כזו ושולח אותי ל"עזרה" אך שם לא רשום כלום. יש לציין שאני "מנהל" המערכת מבחינת משתמשים (יש רק משתמש אחד בכל מקרה). מצורפות שתי תמונות כדי להמחיש. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום. חבר שלי העביר כל מיני תקיות מכונן c למחיצה אחרת. כעת יש לו הרבה הודעות שגיאה בכל מני תוכנות. כנראה על הדרך הזיז קבצים של תוכנות ושל מהערכת ההפעלה. יש דרך להחזיר את הקבצים אאו שצריך לאט לאט לזהות מה הועבר ולהחזירו? מנסה לחסוך את ההתקנה מחדש של כל התוכנות. למערכת הפעלה תיקון יעזור? תתודה

23. שלום לפורום לאחרונה החלו להופיעו מסכים כחולים בעת עבודה שגרתית (לא בזמן מאמץ\ OC לדוגמה אלא בעת גלישה באינטרנט) עם השגיאה של KERNAL PAGE ERROR... התעלמתי מכך כיוון והם הופיעו מדי פעם אבל עכשיו שאני מדליק את המחשב הוא עובר את כל השלבים בהפעלה (כולל את המסך הירוק עם העיגול המסתובב באמצע) אבל כשהוא אמור להגיע למצב שבו הוא מאתחל את אקספלורר עם כל החלונות- שום דבר לא קורה. המסך פשוט עומד. לאחר כדקה-שתיים המחשב מבצע ריסטרט עם BSOD וכותב "fatal system error, process terminated unexpectedly. יש לציין שהוא מעביר הודעה בתחילת ההפעלה שאומרת שיש בעיה עם הHD. כרגע אני עובד בSAFE MODE שמסתבר שאין בעיה להריץ אותו עזרה בבקשה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by noodle,

שלום לכם, האם יש אפשרות להבליט תיקייה מסויימת בצורה כלשהי? אם זה הבלטת הפונט של התיקייה או שינוי האייקון של תיקיה ספציפית. האם יש תוכנה שיכולה לעשות זאת? OS: windows 7 home premium heb 64 bit תודה לעוזרים.

25. שלום, רכשתי היום מחשב נייד חדש של חברת HP. המחשב הגיע עם מערכת הפעלה Linux SuSe 11, הייתי מודע לעניין אבל חשבתי שאסתדר עם זה. אני רוצה לעבור למערכת ההפעלה windows 7. אך כשאני מכניס את הדיסק למחשב המערכת של Linux כאילו לא נותנת לי להפעיל את קובץ ההפעלה של ההתקנה מהדיסק, כאילו המערכת מונעת ממני מלהתקין Win7. רציתי לדעת אם ישנה איזשהי דרך קלה - להסיר את מערכת ההפעלה שבאה מותקנת במחשב - Linux SuSe 11 ובמקומה להתקין את מערכת ההפעלה Windows 7. אשמח למי שיכול לעזור! תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 881 צפיות

דיונים חדשים בפורומים