עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by satlan1,

היי, היה לי קודם הפסקת חשמל של איזה 2 שניות, המחשב נכבה ונדלק ומאז אני מקבל מסך כחול. הווינדוס מתחיל להיטען ואחרי 10 שניות מוצג המסך הבא: ניסיתי להפעיל במצב בטוח וזה גם לא עולה :\ מה אפשר לעשות? * ניסיתי לנתק את כל ההתקנים שמחוברים למחשב..השארתי רק מקלדת/עכבר ומסך ועדיין יש את השגיאה תודה!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by hugo_hand,

הי, האם אני יכול למצוא מי ניגש לתיקיות המשותפות במחשב שלי בעבר (לא כרגע)? אני עובד עם windows 7 תודה

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  3. שלום רב הבעיה שלי היא שאני לא יכול לכתוב בעברית דרך הדפדפן כרום. אני משנה את שפת הכתיבה לעברית והמערכת הפעלה מתעלמת. למטה בצד יש את האייקון שמראה לי HE , אני כותב והאייקון נשאר על עברית אבל הטקסט נכתב באנגלית. למשל את הפוסט הזה אני לא מצליח לכתוב בעברית, אז כתבתי אותו בוורד והדבקתי לכאן. לא משנה באיזה אתר אני נמצא – אני לא מצליח לכתוב בעברית (ג'מייל, פייסבוק או סתם תגובה במאקו). אגב, באקספלורר אני כן מצליח לכתוב בעברית. בתודה רבה לעוזרים

4. במחשב של אימא שלי (בו מותקן חלונות XP), נשמעים תכופות קליקים סתם, גם כאשר אני לא לוחץ על שום דבר במסך. לא לפני הרבה זמן, טכנאי המחשבים החליף דיסק קשיח במחשב של אמי, והתקין ווינדוס XP נקי, ועדיין קליקים אלו נשמעים בלי שום סיבה (מיותר לציין שכאשר משתמשי המחשב התקינו שם את תוכונות שלהם, הם התעלמו לחלוטין מההצעות של ההתקנה של התוכנות שלהם, להתקין Bundled Software צד שלישי כדוגמת טולברים (כמו יוטורנטבאר ו-Ask Toolbar ועוד טולברים ותוכנות חסרות שימוש שאינני מכיר) והסכימו להתקין אותם). האם קליקים שנשמעים ללא סיבה מבלי שלוחצים על משהו עם העכבר, הם סימן לוירוס או נוזקה כלשהי?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Abu-Ali,

אהלן וסהלן לכולם, בזמן התקנת עדכונים של ווינדוס לאחר כיבוי המחשב נפל המתח וכתוצאה מכך, בהפעלה של המחשב כעת אני מגיע למסך כחול לאחר הטעינה בו ווינדוס אומר שהוא משקם את הקבצים. אני לא מצליח להגיע לדסקטופ גם במצב בטוח. ווינדוס עולה, מופיע "מסך השיקום" ואז הוא נשאר תקוע כך במשך שעות. נתתי למחשב שהות של כ8 שעות בפעם האחרונה, אבל לפי מה שזכור לי במקרה דומה מהעבר גם לתת לו כמה ימים לא יעזור. :s05:

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  6. לא יודע מה קרה, פתאום הגלגלת של העכבר התחילה לשלוט בווליום של המערכת הפעלה כולה, לא חשוב איזה חלון אני נמצא כרגע, גם אם אני יורד למטה עם הגלגלת בדף אינטרנט הווליום מונמך. חיפשתי שעות בגוגל באנגלית ולא מצאתי פתרון נורמלי, אולי פה יש מישהו שיודע?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by baruchiro,

הגדרתי שתהיה התראת שולחן עבודה, אבל לא הייתה שום התראה כשקיבלתי מייל... מה יכולה להיות הסיבה? תודה!!

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  8. Started by theYORKdude,

היי! יש לי חלונות 7 32 ביט עם 2 מחיצות, כאשר החלונות נדפק ולא עולה. האם אפשר להתקין שוב את מערכת ההפעלה בלי לפרמט? כפי שמתואר פה: אם כן - בפעם האחרונה שהתקנתי חלונות פרמטתי את המחשב מלא פעמים עד שקיבלתי את התוצאה הרצוייה. איך לוודא שבאמת החלונות יותקנו בכונן שאני רוצה? האם הסימון של הפס הכחול מעיד איפה החלונות יותקנו? האם כונן D יימחק(כמו שאחרי פרמוט הכונן השני צריך אתחול)? לסיכום: 1. האם אפשר להתקין שוב את מערכת ההפעלה בלי לפרמט? 2. איך לוודא שבאמת החלונות יותקנו בכונן שאני רוצה? 3. האם כונן D יימחק(כמו שאחרי פרמוט הכונן השני צריך אתחול)? תודה מראש!

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. שלום, אני לפני קניית מחשב חדש למשחקים ואני תוהה איזו גירסא של Windows 7 עלי לקנות על מנת לאפשר תאימות מירבית למשחקים חדשים וישנים. ההבדל העיקרי מבחינתי בין Home ל-Pro הוא ה-XP Mode אשר יכול לדמות מכונת XP שעל פניו נשמע לי כמו סביבה מושלמת למשחקים שלא תואמים Windows 7. כרגע אני מדבר על משחקים כמו Doom 3 ו-Half Life 2 אבל השאיפה שלי היא להתקין מערכת הפעלה שתיהיה תואמת לכמה שיותר משחקים. מדובר במחשב i5 עם 8gb ram. האם ה-XP Mode יודע להשתמש במאיץ גרפי ייעודי (לא מה שמגיע על המעבד)?

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  10. Started by sdrum177,

שבת שלום לכולם. נתקלתי בבעיה שלא היתה לי קודם. אני משתמש במערכת הפעלה WIN 7 יש לי שני HD על אחד יושבת המערכת ההפעלה והוא מחולק לשני מחיצות והשני הוא 500 GB ללא חלוקה. נתקלתי בבעיה שכאשר אני מנסה להעתיק משהו להרד דיסק הגדול הוא כותב שאין לי רשות (או משהו בסגנון) ונותן רק אם אני פותח תיקייה בתוך ההרד הזה ובה אני מאחסן את המידע. היום גם נתקלתי בהודעה נוספת כאשר ניסיתי להעלות קובץ PST שמור ל-OUTLOOK. הוא כתב לי את ההודעה הבאה: תודה מראש על העזרה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  11. Started by omers1,

אהלן, אני מתקשה לחבר 2 מחשבים לאותה קבוצת רשת לצורך שיתוף מדפסת המצב הוא כזה: מחשב אחד שולחני windows 7 מחובר בכבל לראוטר מחשב נייד windows 7 מחובר ב wireless לאותו הראוטר למרות ששני המחשבים מחוברים לאותה הרשת אני לא רואה את המחשב השני בלשונית network בתיקיות (תמונה מצורת) וכאשר אני יוצר homegroup במחשב אחד ובא להחבר ל homegroup במחשב השני, בשני רשום שאין homegroup ברשת ושואל שוב אם אני רוצה ליצור אחת 2 המחשבים מחוברים בוודאות לאותו ראוטר אשמח לקבל עזרה תודה מראש [attachment deleted by admin]

12. Started by DUDEnamE,

התקנתי sliverlight בדקתי אותו דרך האתר והוא עובד אבל כשאני פותח אתרים כגון www.freestockcharts.com הוא נטען ונתקע , בכל דפדפן אפשרי[כולל אקספלרור] , מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  13. Started by theYORKdude,

היי! בסוף השבוע האחרון נסעתי אל מחוץ לעיר, וכשלא הייתי בבית היה שימוש קל במחשב שלי. כשחזרתי חיברתי את כל הכבלים למקומם הנכון(מישהו בילגן אותם אחרי שחיבר את המחשב שלו) מלבד הכבל של החשמל(שהוא היה כבר במקום). הדלקתי את המחשב, מסתבר שהוא היה על היברניישן. נכנסתי למשתמש שלי, וכשניסיתי לפתוח תוכנה כלשהי הופיע מסך כחול ועשה ריסטרט למחשב. אחרי שהוא עשה ריסטרט למחשב, עלתה הבעיה אליה אני צריך פתרון: "windows failed to start. ar recent hardware or software change might be the cause. fo fix the problem:" כאן מופיעות הוראות - להכניס דיסק התקנה של חלונות 7, ולעשות ריפייר יור קומפיוטר. עשיתי עם הדיסק התקנה שלי - לא עבד. ביקשתי מאחד מהחברים שלי שילווה לי את הדיסק שלו - …

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  14. Started by ngc224,

היי, יש לי W7 ואני חייב שתיהיה לי סיסמא בכניסה... אבל לא רוצה כל פעם להקליד אותה האם אפשר להגדיר איך שהוא בריג'סטרי את הסיסמא ושהמחשב יכנס אוטומטית ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by guy144,

[table] [tr] [td] [/td] [td]אני מתכוון לכל האפקטים של החלונות הקופצים והמעבר בין החלונות[/td][/tr][/table]

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by mrsph666,

שלום, איזה נפח מומלץ להגדיר ל-swap file? ברירת המחדל של Windows הגדירה אותו לכ-50% מעל הזכרון הפיזי, שזה נראה לי לגמרי מיותר. המערכת היא כזאת: i5 2500 3.3GHz 8GB DDR3 1TB HDD Windows 7 64bit המחשב משמש לגיימינג, אך ספק שהוא אי-פעם הגיע לשיא בשימוש בזכרון הפיזי, גם כאשר העומס עליו היה מקסימלי. מה תגידו, רבותי? כמה להגדיר ל-swap file? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום בווינדוס 7 התקנה חדשה כל פעם שאני כותב את האותיות הראשונות זה פתאום פותח את הסרגל חיפוש וממשיך לכתוב שם.. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  18. Started by dbx22,

שלום חברים. התקנתי אתמול התקנה נקיה XP SP3, אחרי ההתקנה והתקנת כל הדרייברים המחשב עבד מצוין. החל מהיום בבוקר, המחשב איטי בצורה שהוא גורם לי לרצות להעיף אותו מהחלון. חשבתי אולי הותקנה איזה תוכנה לא טובה, בדקתי בhijackthis את הלוג והכול בסדר. בsafe mode המחשב עובד טוב. שמתי לב שwindows update היה דלוק על אוטומטי וכנראה התעדכן בלילה, אז מחקתי את כל העדכונים שלו. עדיין לא עזר. אני אובד עצות. יש רעיונות מה אפשר לעשות? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by BaR151,

שלום, יש לי בעיה שהוינדוס תקוע לי על המסך "Welcome". אני חושב שזה נגרם כתוצאה של עידכון הוינדוס לservice pack 1. ד"א: יש לי וינדוס 7. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  20. שלום קיבלתי ממקום העבודה שלי מחשב נייד די ישן - לנובו N500 - אשר לא היה בשימוש תקופה די ארוכה. המשתמש הקודם של המחשב קבע סיסמת כניסה ( על המחשב מותקן XP) והיום איש לא יודע מה הסיסמא. איך ניתן לבטל/לשנות את סיסמת הכניסה (בלי לפרמט את הדיסק) כך שיהיה ניתן להפעיל את המחשב? תודה.

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. שאני מנסה להעתי קבים ממקום למקום במחשב או מדיסק הוא אומר לי file accses denied you need permisssion to prefor this action you require permission from administrtiom to make changes to this file עכישו שיניתי את הUAC למינימום ויוזר שאני משתמש בו הוא אדמין ונכנסתי גם לאדמין ביוזר של הווינזדוז וזה גם לא עובר ולא משנה מה אני מנסה לעשות זה עדיין מה שזה נותן לי יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  22. Started by Wolf90,

אז ככה, אני רוצה להתקין מחדש וינדואוס 7. כשאני ניכנס להתקנה אני בוחר ב custom installation ובשלב שאני צריך לבחור מחיצה ובוחר ב "C" הוא כותב לי שהמחיצה מלאה ואני לא יכול להתקין עלייה. איך אני מפרמט את המחיצה ומהתקין את הוינדואוס מחדש? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  23. Started by AmitDanan,

שלום לכולם יש לי בעיה בהפעלת עים תהליכים מסויימים: werfault.exe ו - winlogon.exe הבעיה היא כאזת אני מנסה להפעיל יישום מסויים על המחשב ואז קופץ לי התהליך winlogon לאחר כשניה קופץ התהליך werfault לאחר מכן היישום שפתחתי פשוט מסתיים ולא קורה כלום זה קרה בעבר ולא מצאתי את הבעיה, בעיקרון אני רוצה לדעת מה עושים התהליכים? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  24. Started by DannyBoy1904,

שלום. לפני כחודש נתקלתי בהודעת Missing NTLDR במחשב עם windows7 64 אחרי תקופה ארוכה שהשתמשתי בו בצורה הכי טוב שאפשר וללא תקלות כלל. התופעה באה משום מקום, לא התקנתי חומרה חדשה וכו'. בקיצור אחרי שכבר הלך לי הארדיסק אחד, החלטתי להחליף את זה שעליו הווינדאוז מחשש שיתקלקל מכיוון שהיה HD ישן. קניתי לי CORSAIR FORCE3 120GB SSD כדי למנוע את התקלה בעתיד ולהשתדרג על הדרך. מאז אני לא מפסיק לקבל את ההודעה הזאת. זה קורה בערך אחת ליום-יומיים , פעמים נדירות זה קורה פעמיים ביום. בגדול אותה התקלה בכל פעם. המחשב פועל רגיל, קופא בשלבים כאילו אין לו שום מקור למשוך ממנו את הנתונים. הדבר מחייב אותו לעשות ריסט מהכפתור, וישר אחרי שאני מדליק את המחשב אני מקבל Missing NTLDR. אני נכנס להגדרות של הביו…

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by sabosal,

אני מנסה להקליט קטע מתוכנית הרדיו שמשודרת דרך הדפדפן (באתר של גלי צה"ל)יש לי ווינדוס 7, נכנסתי להגדרות של הכרטיס קול, ושיניתי את ברירת המחדל בהקלטות ל stereo mix. ואני לא מקבל סיגנל מהמערכת. אני לא יכול להקליט.. מה אני עושה לא נכון? איך מסדרים את זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים