עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by darktetris,

שלום אני מבקש לדעת איך אני עושה שאני פותח את המחשב שלי הוא יבקש ממני ססימא שרק אני אדע אותה אני פשוט לא רוצה שאחים שלי יכנסו לי למחשב

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  2. Started by IMAGUY1X,

שלום לכולם, בדקתי עכשיו את האייפי של המחשב שלי , לא של האינטרנט!!!! של המחשב .. אם אני אפרמט את המחשב האייפי שלו ישתנה או לא? ועוד משהו: אם נגיד אתמול חבר שלי בדק את האייפי של האינטרנט, ושמר אותו והיום שיניתי תאייפי של האינטרנט, הוא יכל למצוא אותי או משהו כזה? זה ממש דחוף

3. מה ההבדל בין הקבצים שמאוכסנים בתיקיית Drivers (קבצי sys), לבין הקבצים שמאוכסנים בתיקיית Drivers store ? תודה לעונים !

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  4. [table][tr][td] last performed operation was: spawning תודה מראש לכל מי שיכול לעזור[/td][/tr][/table]

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  5. ישנם שני עידכונים של וינדוס שחוזרים על עצמם שוב ושוב, למרות שאחרי הורדת העידכון ותקנתו אם ידנית ואם שאני מכבה את המחשב. למחרת שוב אני מקבל את אותו עדכון וכך חוזר חלילה מידי יום. העדכון המדובר... מדוע זה קורה ?. אשמח לתגובות...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום חברים, הופיעה לי בעיה בזמן האחרון, כאשר אני מנסה להעביר קבצים מהמחשב לHD נייד או להיפך, יוצא מסך כחול, מתחילה ספירה עד 100 בקפיצות של 5, נדמה לי שזיהיתי שכתוב בתחתית המסך dumping memory או משהו דומה לזה. יש למישהו מושג מה יכול להיות הפתרון?

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  7. Started by sdrum177,

שבת שלום לכולם. חברים, אני חייב עזרה דחוף בבקשה. העניין פשוט משגע אותי.פתאום התחילה להופיע בעיה שנקראת: com surogate has stopped working (מצורפת שקופית) התופעה מופיע כאשר אני פותח תיקייה שבה יש קבצי AVI. מספיק שאני פותח את התיקייה השקופית קופצת וכמובן שזה קורה כאשר אני מנסה להפעיל את הסרט. מיותר לציין שה-WMP לא עובד במצב זה. מה שכן, קבצי וידאו בכל פורמט אחר כן עובדים והשקופית לא מופיעה. אני חייב לציין פה שאני לא עושה עידכונים למערכת הפעלה ולכן האופציה של בדיקת עידכונים עלמנת לתקן את הבעיה אוטומטית פסולה מבחינתי. למרות, שפעם אחת כבר ניסיתי אותה וזה לא עזר. אני מתפלא שMICROSOFT לא הוציאו לזה תיקון כי מגלישה באינטרנט נתקלתי בזה הרבה. רק שלאף אחד לא היה הפתרון שמתאים לי. אנא …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום, לאחרונה שמתי לב שמופיע ב"מנהל המשימות" התהליך "rundll32.exe" שלושה מופעים (שלושה פעמים) כשאני סוגר את התהליכים הם חוזרים שוב לאחר כמה רגעים, זה קורה גם כשאני מפעיל על "מצב בטוח". הרצתי אנטי וירוס (מעודכן) ולא מצא כלום. מערכת ההפעלה: XP, אודה אם מישהו יוכל לעזור..

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by dodo017,

קניתי מחשב חדש ווינדוס 7 פרימיום והעתקתי חלק גדול של הקבצים מהמחשב היישן ווינדוס 7 אולטימייט(שני המערכות הם 64 ביט) במחשב היישן לא הייתה שום בעיה ובמחשב בהתחלה הכל עבד מצויין ופתאום הסייר וינדוס לא מפסיק לקרוס אני לא יכול להיכנס לא למחשב שלי לא לשום תיקייה וגם לא להתחלת רק להפעיל איקונים שעל הדקסטופ משקים שמותקנים לי כבר עובדים איטיונס עובד אינטרנט אקספלורר וכרום גם עובדים

10. נוכחתי לשים לב לכך, שבעוד סרטונים בפורמטים של AVI ו-MP4 למשל, מציגים תמונת פתיחה בחלונות 7, סרטונים בפורמט FLV מציגים רק לוגו גנרי של נגן המדייה המשוייך אליהם (במקרה שלי Media Player Classic) ולא מציגים תמונת פתיחה. הדבר מחייב אותי להוריד מיוטיוב סרטונים בפורמט MP4 על מנת שתהייה תמונת פתיחה לסרטון, דבר שעשוי להוריד במקצת את איכות הסרטון, שכן בעת הורדה בפורמט שאיננו FLV, הסרטון עובר המרה לפורמט המבוקש, דבר שכרוך באובדן כלשהו מאיכות הסרטון, גם אם בוחרים באיכות המירבית. מה הסיבה לבעייה? (כל הסרטונים אצלי במחשב, הינם סרטונים שהורדו מיוטיוב, וחלקם הורדו כ-FLV)

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום, שאלה פשוטה אך לא לגמרי ברורה לי עדיין: האם המחשבים החדשים שיוצאים היום מחייבים שאתקין מערכת הפעלה 64 ביט או שתמיד תמיד אפשר להפעיל עליהם גם 32 ביט? רכשתי את זה: http://www.fujitsu.com/sg/products/pc/notebooks/aseries/ah531/specs.html אבל שואל גם באופן כללי: האם יש מצב שאי אפשר להתקין על מפרט כלשהו מערכת הפעלה 32 ביט?

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  12. יש לי במחשב דיסק עם שני מחיצות: C ו-D. איך אפשר לבצע בדיקת שגיאות בשני המחיצות בפעולה אחת (כלומר ש-CHKDSK יבדוק את C ואחר כך את D באופן אוטומטי במהלך אחד, מבלי שאצטרך לחכות עד שהוא יסיים בדיקה של C ולהפעיל ידנית בדיקה של D בנפרד) דרך חלונות 7 ללא צורך להפעיל ידנית את CHKDSK כל פעם על מחיצה אחרת?

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  13. Started by A1eX,

השאלה בכותרת.. שמתי לב שהוא שוקל כ2.5GB יקרים מאוד. האם ישנה אפשרות להסיר את התוכנה הזו?

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  14. נתקלתי הרבה פעמים בכל מני אתרים לא ממש חוקיים שמציעים להורדה גרסאות Windows עדכניות עד לתאריך האחרון, אבל עם קראק. יש לי Windows7 ultimate מקורי, איני מעוניין בשום פריצות, ולכן השאלה שלי - מאיפה ואיך הם משיגים עותקים מעודכנים? כי די נמאס לי כל פעם להוריד עדכונים וservice pack למערכת הפעלה שלי לאחר כל פורמאט.

15. שלום לכולם ! אני מנסה להסיר מתיקייה מסויימת, את הV של "מוסתר", הבעייה היא שזה חסום מה ניתן לעשות ? מישהו יודע? ??? תודה לעוזרים.. הנה תמונה המסבירה יותר את הבעייה:

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום לכולם, שמתי לב שכל פעם שאני מדליק את המחשב (windows 7 ultimate) הוא לא מתחבר לי לחשבון שלי אוטומטית. בדקתי ב"חשבונות משתמשים בלוח" בלוח הבקרה ולא מצאתי כלום. בדקתי ב"ניהול" וראיתי שיש עוד 2 חשבונות משתמשים: UpdatusUser ו HomeGroupUser$. כניראה שאחד מהם מפריע לחשבון שלי להעלות אוטומטית, מכיוון שבטח המחשב רוצה שאני יבחר לבד חשבון (למרות שמוצג רק חשבון אחד בכניסה). אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  17. אוקיי זה מוזר. אני מתנצל מראש אם ה-4 שורות ההבאות אינן מובנות לכולם, אך ברצוני לתאר בדיוק את שאירע: לאחרונה התחלתי להתעסק עם תכנות בסביבת ג'אווה. מכיוון ואני מנסה להיות כמה שפחות מפונק, אני משתמש בNOTEPAD++ לתכנות ומקמפל בעצמי את הקבצים. הבעיה הראשונה התחילה עם העובדה שהJAVAC סירב לעבוד בכל תוקף, מתוך טענה שאין לו גישה אל הקובץ שכן הCLASS לא מוגדר כPUBLIC [אע"פ שהוא כמובן כן מוגדר כך.. וזה הקלאס היחידי] אחרי ששיחקתי זמן מה עם הקובץ, עם הקוד ועם הגדרת ההרשאות של הקובץ, התייאשתי, והורדתי ECLIPSE ע"מ לבדוק מה הולך.. להפתעתי - גם ECLIPSE לא הצליח לקמפל שום קובץ ונתן רשימה ארוכה של ERRORS לא מובנים, הנוגעים להרשאות. החלטתי למחוק את הJDK [JAVA DEVELOPMENT KIT] והג'אווה עצמו…

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  18. למרות שהמחשב מוגדר שהמסך יתכבה לאחר 10 דקות ובנוסף שהמחשב יכנס למצב שינה אחרי שעה זה לא קורה וכל הזמן הכל דולק,אני לא מבין מה קרה? הערה:אני חושב שהבעיה התחילה מאז שחיברתי עכבר חדש של RAZER והאור בסמל של העכבר דולק קבוע גם כשאני מכבה לגמרי את המחשב . יש מצב שהבעיה נובעת מהעכבר? עריכה:העכבר לא קשור לזה כי שמתי עכבר אחר והבעיה עדיין ממשיכה. בנוסף השינויים האחרונים שביצעתי למחשב זה אוברקלוקינג , יש מצב שזה יכול להיות קשור אחד לשני ?

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. יש לי מפתח לWindows7 Ultimate. התקנתי בטעות Proffesional לפני חודש. עכשיו אני לא יכול לעשות אקטיבציה. אני לא רוצה לפרמט, האם קיימת דרך לשדרג לUltimate באופן מהיר יותר? ניסיתי upgrade anytime וזה החזיר שגיאה the upgrade was not successful, please try again

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  20. Started by PsyDream86,

יש לי 200 קבצים בשמות שונים מאותו סוג במקרה שלי DWG. אני מעוניין לשנות את השם של כולם ומצאתי שאפשרות היחידה המובנת בוינדוס זה לסמן הכל ולעשות RENAME לקובץ בודד לדוגמה DIMA אבל אז הוא ממספר אותם DIMA(1).dwg DIMA(2).dwg DIMA(3).dwg DIMA(4).dwg האם יש דרך לעשות את המספור בדרך שלי לדוגמא DIMA_1.dwg וכו' שאני יחליט איזה סיומת תרוץ על הקבצים?

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  21. אז ככה אני רוצה להתחבר למחשב של אבא שלי ולסדר ולעזור לו בכל מיני דברים...כאילו שאני יושב מול המסך.. וגם שלו תהיה שליטה על המחשב בו זמנית...(שהוא יוכל לראות על מה אני לוחץ).. אני מעוניין בכך שכל עוד המחשב מחובר לאינטרנט אני יכול להכניס סיסמה ולהתחבר אליו ללא צורך באישור שלו... (בקיצור שאני אכניס סיסמה ואני מקבל את המחשב לרשותי מבלי שהצד שאני צריך לעשות כל פעולה שהיא אפילו לא אישור על משהו) מבחינת אבטחת מידע...כמה הדבר מאובטח...מה חוזק הסיסמא? קידוד?.. שנינו עובדים על מערכת הפעלה וינדווס 7.. תודה רבה.. אגב אם יש תוכנות צד שלישי שועשות את זה...אפשר להעביר לפורום המתאים..

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by YairGOW,

יש לי ווינדוס 7 - 32 ביט, ואני רוצה לעבור ל64 ביט. רציתי לדעת אם יש לי תמיכה בו: יש לי 4GB RAM DDR2. מעבד: כרטיס מסך: אגב, אני יכול פשוט להתקין את ה64 ביט כשידרוג ל32 ביט, או שאני צריך להסיר את גירסאת ה32 ביט ואז להתקין מחדש כמו פירמוט?

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  23. Started by avirt,

היי, רציתי לגבות חומר מהמחשב הנייד על המחשב הנייח - פרקתי את ה-HD והכנסתי אותו לנייח, גיביתי את החומר. עשיתי מעשה מטופש וביצעתי defrag לכונן (מטופש כשאני חושב על זה). על הנייח מותקנת מערכת הפעלה WIN 7 64. על המייד מותקנת XP 32. מאז הנייד לא מזהה את הכונן. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  24. Started by gbars,

התקנתי win 7 בעברית לפני כמספר ימים אך המון תוכנות שעובדות בעלות אופצית שפה בערית והתקנתי על מחשב, אני רואה את הכיתוב בסימני שאלה או גיבריש. איך אני מתקן את זה. נ.ב בתוך ההגדרות של האיזור ושפה הכל מסומן בעברית

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  25. האם להשתמש ב-XP MODE שאפשר להתקין ב-WIN7 שיש לי (גרסת ULTIMATE) או להתקין משהו אחר ? מה עדיף ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים