Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
בו מותקן הויסטה.. איך אני יכול למחוק את כל הכונן הזה? אני מנסה ללחוץ התחל על הכונן אבל איך שהוא מתחיל הוא אומר לסגור דברים אחרים שפועלים מהכונן ואני לא יודע איזה דבר פועל מישם ואני סוגר כל מה שאני יכול ועדיין זה לא נותן.. אז איזה עוד אפשרויות יש?
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
לפני כמה דקות ניסיתי לפתוח את מנהל המשימות ולא הצלחתי הוא לא מגיב מה קרה?אין שום שגיע אני עובד בויסטה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכיר במיקרוסופט כמובן... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3513577,00.html איזה מצחיק תמיד שרואים את התכתובות הפנימיות של בכירים במיקרוסופט בכל מני משפטים והדלפות..
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום חברים רציתי בבקשה לדעת כיצד אוכל לשחזר ולהתקין את מערכת ההפעלה (ויסטה) המקורית שקיבלתי עם קניית המחשב ? אני ממש לא זוכר או יודע כיצד לעשות זאת.ניסיתי לחפש קצת בגוגל אך הלכתי לאיבוד. נכון לעכשיו מותקנת על המחשב מערכת הפעלה windows 7 ללא מפתח מוצר. ***חשוב לציין שאין ברשותי את דיסק ה recovery המקורי של ויסטה היות והוא אבד. האם ויסטה מזהה דרייברים בצורה מלאה כמו WIN 7 או שיהיה עלי להתקין ידנית ? מודה לכם מראש
-
- 38 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום. אשמח ל עזרתכם בשאלה הבאה. יש לי WIN 98 וכעת התקנתי XP. איך אפשר להסיר את 98 בצורה בטוחה ללא פגיעה בפעולת המחשב? בתודה מראש אבי
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה, חלון ה windows features שלי ריק, פשוט אין כלום ברשימה... הוא טוען לי עם ה please wait כמה שניות, ואז לא מראה יותר כלום... ראיתי את הדף באתר של מיקרוסופט (http://support.microsoft.com/kb/931712) על הבעיה, אבל זה לא עזר לא sfc /scannow ולא שחזור מערכת. הרצתי גם בדיקה עם hijackthis והוא לא מצא כלום מישהו נתקל בזה? מישהו יודע מה אני יכול לעשות? עריכה הבעיה נפתרה בעזרת מאמר נחמד שמצאתי http://www.raymond.cc/blog/archives/2009/03/06/fix-blank-or-empty-list-in-vista-turn-windows-features-on-or-off-optionalfeaturesexe/ מחקתי את כל ערכי הרגיסטרי הפגומים ועכשיו הכל עובד כמו שצריך
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני קונה בזמן הקרוב מחשב שהרכיבו לי פה בפורום ב10K אז וויסטה זאת לא בעיה. אבל כולם אומרים שהXP מהיר יותר והטכנאי אומר שבאפילו 20 אחוז יותר מהיר. אז כמו שהבנתם אני רוצה המלצה למערכת הפעלה (שתריץ משחקים כבדים בשקט) תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי ווינדוס אקס פי והכל ממש איטי משחקים נתקעים... סרטים לא רצים חלק והכל פשוט פועל לאט ! עכשיו כאשר אני לוחץ ctrl+alt+del הוא מראה לי שכל הזיכרון בשימוש ז"א 100 אחוז של הזיכרון תפוסים וזה לא הגיוני כי אין לי שום תוכנות ברקע סגרתי הכל ויש לי 512 MB של זיכרון. ניסיתי הכל כבר ואני ממש אובד עצות בבקשה מישהו יכול לעזור לי ?! תודה מראש, יובל
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שגיאה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
בשביל לעשות התקנה על התקנה בוינדוס xp פרופישונאל אני מכניס את הדיסק ואחר כך לאן ניכניסים לאיזה אפשרות בבקשה עזרה................
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
איך אני יכול לבצע גיבוי של מחיצות NTFS ב-GHOST?? הרי בממשק דוס, אין אפשרות לראות מחיצות NTFS לא? ועוד משהו, נאמר שהמחיצה שוקלת יותר מדיסק אחד ( במיוחד אם מדברים על XP ששוקל טונות ביחס למערכות הפעלה קודמות), איך אני מפצל את הגיבוי לכמה דיסקים? תודה לכל המשיבים
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אוקי אז ככה מחקתי דריבר של חיבור USB בשביל להתקינו מחדש, ועכשיו פתאום חסר דריבר ל SM BUS CONTROLLER - שאין לי מושג איזה דריבר זה ולמה זה.. הקיצר אין לי דרייברים בשבילו, ניסיתי לעשות חיפוש אולי בדיסק שקיבלתי עם הלוח אם אין שם דריבר לזה....... אני מחפש קישור להורדת הדריבר בבקשה תעזרו לי
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאשר אני רוצה להכנס לכתובות באתר: www.gamer.co.il מופיע בדפדפן (Internet Explorer) הרקע של הדף.
-
- 12 תגובות
- 933 צפיות
-
-
יש לי WIN2K עם SP4 וכל העידכונים כשאני לוחץ על הלחצן הימני האקספלורר קורס וכותב את ההודעה הבאה: Explorer has generate errors and will be closed by windows. You will need to restart the program. An error log has being created. מישהו יודע מה מקור הבעיה ואיך לטפל בה?
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת אם למישהו יש נסיון בווינדוס 7 64 ביט על מחשב אולפני מבחינת דרייברים לכרטיסי קול ואם משהו נתקל בבעיות בפלאגים מסויימים שלא עובדים ב64. האם אני ירגיש הבדל רציני בעבודה השוטפת ? אני יודע שאוכל לנצל את זיכרון ה4 ג'יגה שלי במלואם והמעבד שלי יעבוד מהר יותר.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר התקנת הדרייבר החדש של nvidia וערכת הכלים החדשה ששוחררה... נתקע המחשב בזמן שניסיתי לעשות משהו עם כלי הדיאגנוסטיקה... לאחר ריסוט המחשב, בזמן העלאת windows vista home pre 64 bit.... המחשב קפא ומת.... במהלך ניסיון הפעלה באמצעות safe mode התגלתה הבעיה ככשל בתיחול הדרייבר של הכרטיס מסך... ניסיתי להריץ תיקון למחשב באמצעות דיסק ההתקנה של הוינדווס... וזה גם לא עבד... וניסיתי לבצע גם system resotre לזמן מוקדם יחסית... וגם זה לא עבד... אני דיי אובד עצות למישהו יש רעיון???
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי את הדיסק אחרי שצרבתי אותו הפעלתי מחדש שמתי את הסידי בבוט שיעלה ראשון ... המחשב ממשיך ואז הוא כותב boot from CD וממשיך הלאה ומעלה את הווינדווס כרגיל ... מה אני עושה ? אני ממש בבעיה עם זה ... :kopfpatsch תודה לכולם ... העליתי תמונה של מה שנכתב לי בצד ... אחרי השלב הזה המחשב עולה רגיל משום מה ... [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אנשים אני לא מצליח להתקין וינדוס 7 RC 64 במקביל לוינדוס 7 RC 32 הקיים שלי ב dual boot ...! כאשר אני מנסה להתקין את מערכת 64 דרך וינדוס 32 מופיעה לי ההודעה שוינדוס מזהה מערכת שהיא 64 שלא תומכת במערכת שלי שהיא 32 ! ווינדוס ממליצה לי לתקין את המערכת 64 רק דרך ה boot טוב ניסיתי דרך boot CD בחרתי מחיצה D הכל טוב המערכת 64 מתחילה להתקין את עצמה עד שהיא עושה ריסטרט ואז הוינדוס 7 32 עולה לי למישהו יש תשובה ? ים של תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב שלי (אני עכשיו אחר בבית) עשיתי ריסט ופתאום קפצה לי הודעה בדוס: WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM חסר או נעלם וצריך לשים את הדיסק התקנה של וינדוס בכונן ולהעשות תיקון שמתיאת הדיסק נכנסתי לאשפשרות תיקון בדוס...וזה הגיע לי לדף דוס חדש שצריך לשים כמה פקודות מה הפקודות האלה אם מישוו יודע מה אני צריל לעשות? תודה לעוזרים זה דחוף אני אבוד... :'( :'(
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אם אתקין xp מדיסק אחר והמחשב שלי עבר אטיבציה עם ה xp הקודם- יבקשו ממני שוב אקטיבציה? או שאני יכול להעתיק את ה wpa/ dbl וזה יפתור לי את הבעייה? והאם צריך היום להתקשר או שאפשר באינטרנט?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם. ראשית עליי לציין, שבאתי לפה מאחר שלא ענו לי בפורום אחר (חומרה - תמיכה טכנית), ויש אפשרות שהבעיה נובעת דווקא מה- Windows. יש לי בעיית התקנה עם כרטיס טלוויזיה חדש שרכשתי לאחרונה. הכרטיס נקרא FM 7130. מערכת הפעלה: Windows XP SP2. במהלך ההתקנה, מיד לאחר שאני מפנה את המחשב לדיסק, בו נמצא מנהל ההתקן (דרייבר) של התוכנה, קופצת הודעה: TV Card 7130 has not passed Windows Logo testing to verify its compatibility with Windows XP לאחר מכן ההתקנה ממשיכה, אך בסופה מודיעים לי, שהתהליך נכשל, והחומרה לא תעבוד כראוי (ואכן כך). כשדיברתי עם התמיכה הטכנית של ספק המוצר, אמרו לי לבוא ולהחליף את הכרטיס בחדש, בהנחה שזה שברשותי פגום. החלפתי את הכרטיס בחדש, אך כפי שששיערתי, אותה הבעיה …
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
לקחתי את המחשב של בת דודה שלי לעשות פירמוט: P4 2.8GH סלרון 128 זיכרון 80 גיגה FX5200 על המחשב כבר היה מותקן XP.. הבעיה: כל פעם שאני מעלה את הדיסק בבוט מהסידירום.. טעינת הקבצים (עוד לפני שההתקנה בכלל עולה) קופאת והסידירום מפסיק לעבוד (נח לו ..) ניסיתי עם עוד 2 דיסקים של ווינדוס נוספים והבעיה עדיין לא נפתרה.. לקחתי סידירום אחר הכנסתי למחשב ועדיין הבעיה לא נפתרה (יש לציין שטעינת הקבצים נתקעת כל פעם בקובץ אחר) למשהו יש מושג מה עושים? תודה לכולם ..
-
- 14 תגובות
- 769 צפיות
-
-
איך אני משנה את גודל הפונטים בווידואס או לחילופין באינטרנט אקספלורר?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מישו יכול לעזור לי?? היום בבוקר קמתי וראיתי שיש לי קובץ חדש ומוזר בשולחן העבודה... הקובץ הוא מסוג פנקס רשימות והוא נקרא: hs_err_pid3876 גודלו: 8.22 שאני פותח אותו כתוב שם כל מיני דברים וגם מוזכרות המילה: JAVA יש שם גם הרבה מספרים ואותיות באנגלית ומיקומם של קבצים בווינדוס..... סרקתי עם נורטון אנטי וירוס החדש והמעודכן והוא לא מצא לי וירוסים... סרקתי גם עם AD-AWARE וגם הוא לא מצא לי קבצי ריגול מצורף הקובץ עצמו.. מישו יכול להגיד לי מה אני עושה איתו??? כי כבר מחקתי אותו שבוע שעבר והוא חזר היום
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-