עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. ההודעה שמופיעה לי היא ++ microsoft runtime eror c וזה אחרי שאני סוגר תוכניות כמו סרטים ועוד כמה דברים ואחרי ההודעה אני לא יכול ליפתוח אותם יותר אני צריך להפעיל מחדש תמחשב כדי שזה שוב יעבוד איך אני פותר את הבעיה הזאת??? יש לי ווינדוס אקס פי פרופשיונל עם חבילת שרות 2 sp2 פנטיום 4 2.6 512 מגה זיכרון

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  2. Started by parker8,

ניסיתי להוסיף מדפסת שמשותפת ברשת והאשף פשוט לא מצליח. לעומת זאת במחשב XP, זה כן מצליח. מה לעשות? המדפסת נמצאת אצל המחשב של אבי והיא משותפת (מחשב אחר עם XP כן מצליח)... הדגם הוא: HP Deskjet 3320 תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  3. Started by x-pac,

רציתי לדעת מה זה ולמה זה לוקח כל כך הרבה מאמץ מהמעבד [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  4. Started by Real_Me,

בהנחה שלא כל משתמשי XP מודעים לעניין ועקב חומרת הסיכון חשבתי לפרסם זאת כאן. הסבר מלא עם פאטצ' קטנטן כאן : http://grc.com/default.htm ד"א, גם התקנת SP1 אמורה, בין היתר,לחסום את הפירצה.

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  5. Started by moish77,

אתמול נחשך לי המסך - פתאום לא היה אות וידיאו, ואתחלתי את המחשב דרך המפסק הראשי לאחר איחוי שביצעתי מצאתי שנולד בדיסק שטח חדש גדול יחסית של קבצים שאינם ניתנים להעברה איזור שלא היה קיים קודם, כפי שניתן לראות בתמונה : האם נגרם נזק לדיסק? כיצד ניתן לבדוק מה קרה שם? תודה

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  6. Started by The_Byter,

לאחר התקנת SP1 לXP pro נעלמה האפשרות ללחוץ מקש ימני בתוך הexplorer n e 1 ?

7. שלום. שמתי לב שבזמן האחרון ל WINDOWS XP שלי לוקח המון זמן לעלות (2-3 דקות מאז שאני רואה את ה DESKTOP לראשונה עד שכל התכנות עולות והמחשב מתחיל להגיב....). אין לי כמעט תוכנות שעולות ישר שאני מדליק WINDOWS , רק ה mcafee security center, ATI control panel אני לא מבין למה לוקח לו כל כך הרבה זמן לעלות (סרקתי את המחשב ולא מצאתי וירוס או ספייוור שאחראים לזה...). יש משהו שאני יכול לעשות כדי לגרום לו לעלות שוב מהר יותר?

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by assaf990,

התקנתי WIN2000_ENG PRO SP4 על P3 לוח אם אינטל SE440BX-2 א. מה מחליף את MSCONFIG? ב. המחשב לא מתעורר לאחר מצב המתנה! (גם כשאני בועט בו!! ב-WIN98 הוא מתעורר גם ללא הבעיטות) ג. אני מצליח להגיע ל"מצב בטוח" אבל המקלדת והעכבר לא מגיבים!!

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  9. Started by Or23,

צריכה להיות שם אפשרות לתמוך בעיברית נכון? כלומר היא תהיה באנגלית אבל עם תמיכה בעיברית כמו עם הXP.

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  10. היי מה הולך אני כבר באיזור השנה מנסה לפתור בעיה שיש לי במחשב. כשאני מנסה לעדכן את הווינדוס שלי זה רושם לי “לא ניתן לעדכן את המחיצה השמורה במערכת”. ניסיתיח לעשות כל דבר ולא הצלחתי.. אם יש פה מישהו שמבין בזה ויודע איך לפתור את הבעיה אני מוכן גם לשלם לו העיקר שזה יעבוד.

11. Started by Ewingum,

בעיה של חבר שלי: הוא מפעיל את המחשב שלו (WINDOWS XP), מגיע למסך הזה של הסקאנדיסק (זה שבזמן הפעלת מערכת ההפעלה, לא מערכת ההפעלה עצמה) ואם הוא לוחץ על דלג -> ריסט. אם הוא ממשיך עם הסקאנדיסק, זה מבצע ואז עושה ריסט. אם הוא הולך לSAFE MODE, זה טוען את הקבצים של הSAFE MODE ו-> ריסט. ב-" last known good configuration", זה מגיע למסך של הסקאנדיסק ושוב.... רעיונות/הארות/הערות?

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  12. Started by sam1441,

היי עשיתי התקנה חדשה (לא שדרוג) של ויסטה, על ידי הכנסת הדיסק של ויסטה כשהמחשב עולה. התקנתי על מחיצה נפרדת, בלי ליגוע במחיצה של XP. עכשיו, כשהמחשב עולה, אני רואה רק את התפריט של ויסטה. XP נעלם! ואני בצרות צרורות כי הויסטה לא מתפקד לי טוב. איך אני יכול לתקן את הבוט שייתן לי גישה לXP שוב? בתודה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by kobi_af,

במחשב של אחותי(98( רשום להכניס דיסקט בוט הבעיה שבמחשב שלי נהרס כונן a מה אפשר לעשות?להכניס תדיסק של windows 98 ולשנות שיקרא ראשון cd ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Domovoi,

היי,אני זוכר שפעם היתי עושה למחשב stand by , וכל המאוררים היו נכבאים. לפני מספר ימים זה הפסיק פתאום (אין לי מושג למה) וכאשר אני עושה stand by המסך נכבה אך לא המאוררים. איך ניתן לתקן ולהחזיר את המצב לקדמותו? תודה

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  15. התקנתי דרייבר של כרטיס מסך, ועכשיו בכל פעם שהמחשב עולה, אני מקבל הודעה: User Account Control A program needs your permission to continue If you started this program, continue. VDOTool: Display Control Panel PALIT MICROSYSTEMS,INC. אני בוטח באפליקציה הזאת וכמובן שאני מאשר לה לפעול. הבעיה היא שמיקרוסופט שכחו ליישם בויסטה מנגנון למידה, ובכל פעם אני צריך לאשר את האפליקציה הזאת מחדש. מה יקרה כשאני אתקין 10 תוכנות שיעלו ב-Startup? בכל פעם אני אצטרך לאשר את כולם מחדש? זה מצב ממש לא הגיוני. איך אפשר לעקוף את זה?

• 11 תגובות
    • 923 צפיות
  16. Started by Boomer,

יש לי 768mb DDR 2100, WIN XP וכשלא קורה כלום, בדסקטופ, 200mb מזה בשימוש!!! זה כמו שישאר לי 50mb פנוי עם 256mb RAM אבל כשהיה לי 256mb RAM היה לי בין 100 ל-180 פנוי, ככה שמקסימום 150 היה בשימוש. כאן המינימום בשימוש זה 200, זה יותר גרוע לפעמים. חוץ גם ה-Page File על איזה 180mb. כשלוחצים על Processes אין יש איזה 30 פעילים שכולם ביחד לא מתקרבים אפילו ל-100mb... מישהו יכול להגיד לי מה קורה כאן???

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. עכשיו אני הולך להעביר את ההרידסק מהמחשב הישן לחדש ההרד דיסק מחולק לc ו d עכשיו בc יש את הwindows ובd כל המידע השאלה שלי אם אני מתקין windows מחדש אני יכול לפרמט רק את c ללא הd

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  18. Started by yair35,

יש לי דיסק xp ואני רוצה הוא יעלה דרך הבוט אבל כנראה שאין בדיסק בוט האים יש איזה קובץ או משהו כדאי להפוך תדיסק הקיים שיהיה דיסק שעולה דרך הבוט נ.ב שיניתי את הגדרות בביוס שיעלה מהסידי למי ששואל ותודה על העזרה שתגיע

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  19. שלום, השאלה בכותרת באה בעקבות מחשב נייד 10.1" שקניתי והוא בא עם XP עליו. לא היה שום דיסק של ווינדוס בתוכו פשוט מדליק את המחשב רושם כמה הגדרות וזה עובד. כששאלתי למה זה ככה אמרו לי שזה חוקי ויש לי רשיון לווינדוס ובגלל זה לא מקבלים דיסק. שאלתי אם אני צריך להתקין מחדש מה קורה הם אמרו (ב KSP) שאני מביא דיסק מחבר מתקין ושם את הרשיון שקיבלתי עם המחשב... איפה זה למה אני לא מוצא רשיון/סריאל כזה? זה חוקי מה שהם עושים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום, התקנתי לינוקס (Debian) לפני כמה ימים, ב-Dual Boot עם Windows XP... הכל עבד חלק ויפה עם LILO (ה-Boot Loader של לינוקס) עד שהחלטתי יום אחד להיפטר מלינוקס. לקחתי את ה-Partition Magic שלי, ופירמטתי את מחיצות ה-Ext3 של לינוקס. עכשיו, המחשב שלי מנסה להפעיל את Lilo (אני חושב), אבל ללא הצלחה, וכך, אני נשאר תקוע במצב שבין ה-post למערכת ההפעלה. האם אתם מכירים דרך להתקין מחדש את ה-Boot Loader של Windows XP ללא התקנה מחדש של המערכת/שימוש ב-CD של Windows? בתודה, --Vega.

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  21. יש לי נייד GIGABYTE 566N באתי להתקין WINXP אבל הוא לא רואה את ההרדיסק, הבנתי שצריך להתקין דריורים של SATA אבל איך?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  22. Started by HELPMAN,

שלום אני חדש יש לי שאלה בקשר לוינדוס אקספי כשאני נכנס למנהל המשימות-> לתהליכים יש לי כל מיני תהליכים ואאני יכול לבחור להם הגדרות עדיפות למשל בנמוכה אבל אני רוצה שתמיד שאני יתפח את התוכנית הזו אז ההגדרות העדיפות שלה יהיו בנמוכה. איך אני עושה את זה תודה מראש אם את זה ספציפי אי אפשר לעשות אז איך אני ממהר תוכנית כלומר גורם לה לפעול מהר יותר מהרגיל תודה מראש וחג שמח ! ;D

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי מחשב נייד עם 800 MHZ ו 128 MB ..... כמו שאתם רואים הוא ממש ישן ואני רוצה לבנות ממנו מערכת מולטימדיה לרכב .... איזה ווינודוס לשים עליו ? ווינדוס XP ממש כבד .... ווינדוס 98 לא תומך בשם דרייבר .... היחידי שאני חושב עליו הוא 2000 ...... מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  24. המחשב מזהה את העכבר ומתקין אותו אבל העכבר לא פועל על המחשב (העכבר עצמו פועל ואני לוחץ על כפתור ה"שן הכחולה" והמחשב מזהה אותו לצורך ההתקנה. בנוסף העבכבר אף עבד בסדר גמור מול ה-XP). כאשר אני בוחר שוב בהתקנת התקנים המחשב שוב פעם מזהה אותו כ "התקן חדש". הורדתי דריבר חדש לויסטה אבל העסק לא עובד. מישהו נתקל בבעיה דומה? אגב הויסטה (לצערי) היא HOME BASIC קנויה (כך שזה לא באג שנוצר, לא עלינו, כתוצאה מפריצה). המשך יום נעים

• 0 תגובות
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.