Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
כמובן שאין בעיה מבחינת ביצועים, אבל אני לא בטוח של- W2K3 יש את כל הדרייברים לחומרה הנ''ל. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום אני עם וינדוס 7 ועליו vmware workstation 8 מעודכן. בvmware התקנתי xp pro sp3. כשאני מפעיל וידאו בvm יש קצת תקיעות בוידאו (לרוב עובד חלק ופתאום נתקע לרגע ואז ממשיך). האצה גרפית מופעלת ואני משתמש בmedia player classic home cinema/vlc לסרטים. בזמן סרט המעבד משתמש בכ50-60 אחוז (כל התהליך של הvmware). כשאני בודק עם perfmon את הביצועים אני רואה שבזמן הסרט בvm הזיכרון עולה לשימוש 100 אחוז, למרות שבtask manager שלו מופיע שרק כ250 מגה בשימוש (ניסיתי עם 1gb/2gb). הערה: הפרמטר בperfmon הוא - pages/sec תודה
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
שלום, בעבר השתמשתי רבות בחיבור הhdmi שבמחשב הנייד שלי על מנת לחבר אותו למסכים על מנת לצפות במסך גדול יותר. לאחרונה נתקלתי בבעיה שאני לא מצליח להעביר סאונד (התמונה עוברת למסך אך הסאונד מסרב לעבור) . אני יודע שצריך לעשות קליק ימני על הרמקול בשורת המשימות ואז לבחור בהתקן שאליו חיברתי אך זה מסרב לעבור מ defult speakers למסך שאליו אני משדר למרות שהמחשב מזהה אותו. אני לוחץ על set as defult וזה לא מראה לי הודעה ולא כלום. פשוט לא עובר. ניסיתי לחבר למסכים שונים עם כבלים שונים והבעיה זהה בכולם. אני משתמש בwin7 64bit. תודה רבה לעוזרים .
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באמצע גלישה מידי פעם אני מקבל הודעה שהתליך נתקע והוא נסגר וצריך להפעיל מחדש.. האם זה נורמלי?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי ITUNES CWINDOWS XP. הבעיה היא שאפילו בלי להשתמש בITUNES , רק לפתוח אקספלורר אפליקציות של ITUNESHELPER.EXE MOBILESERVICE.EXE עולות וזה סתם לוקח זיכרון. יש דרך לעצור את זה?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
היי,הכוונה שלי היא למשל חיברתי DOK למחשב ואני מעוניין שהחיבור הזה לא ירשם ב-registry או בזיכרון. איך אני מוחק זאת? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL על המחשב מתוקנות שני מערכות הפעלה דרך grub arch ,windows לא מצאתי פתרון הולם בגוגל , לא הותקן /שונתה שום חומרה על המחשב חייב עזרה , אני יכול להוציא את כל הדברים שלי מהמחשב דרך הלינוקס אבל אני מעוניין לשמור על הווינדוס עובד .
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, יש לי Windows 7 Home Premium מקורי בעברית ואני מעוניין לשנות את שפת התצוגה לאנגלית. אני מדגיש - Home Premium ולא Ultimate.
-
- 1 תגובה
- 10.2k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה שבועות התקנתי WIN7 64BIT (המחשב תומך בזה) אבל כל כמה דקות (תלוי במצב רוח של המחשב ) נופל הווידוס וניראה המסך הכחול. כיוון שאין לי כל כך הרבה זמן להתקין כל פעם מחדש ווידוס (הותקן כמה פעמים ונוסה על מחשבים אחרים בלי תקלות) רציתי לשאול עם אולי יש איזו שהיא דרך לסדר את התקלה ? נ.ב השתמשתי בתוכנה BlueScreenView כדאי למצוא את התקלות : *SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION *IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL *KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש לי בכונן C הארד דיסק SSD של 55 ג'יגה זמינים, היום לאחר התקנת מערכת ההפעלה מחדש (Win 7 X64) עם כמה תוכנות (לא הרבה) נשארו לי 7 ג'יגה פנויים בכונן C, העברתי את קובץ ה-pagefile.sys מ-C לכונן אחר ועדיין אין לי כמעט מקום ב-C. איך אני עושה ניקיון ל-C ? לא יכול להיות שכל מה שמותקן לי על המחשב תופס כ"כ הרבה מקום (יש לי אופיס, ויז'ואל ועוד כמה תוכנות קטנות ללא שום תוכנות הורדה). אגב יש לי על המחשב 12 ג'יגה זיכרון. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם אפשר להתקין באמצעות DOK או רק עם CD? לחלופין האם יש אפשרות להתקין עם דיימון טולס (בהנחה שיש 2 כוננים קשיחים ובאחד מהם יש מ"ה אבל רוצים להתקין על הכונן הריק)
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין windows 7 על WESTERN DIGITAL WD5000AAKX Caviar Blue 500GB 7200 RPM 16MB cache SATA 6.0Gb/s ובמהלך ההתקנה מופיע השגיאה שלא נמצא כונן... בBIOS הכונן מזוהה ניסיתי לטעון את הדרייברים שבאים עם הלוח אם של המחשב ועדיין לא מזהה מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לבטל הדפסה שעשיתי הבעיה היא שאני לא מוצא את האיקון של המדפסת בסרגל כלים. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
לכל העוזרים תודה, מותקן במחשב שלי כיום וינדוס 8 שאני לא מרוצה ממנו. ולכן אני רוצה לפרמט את המחשב ולחזור לוינדוס אקס פי. יש לי דיסק התקנה שאחד מהם בזמן שאני מדליק את המחשב הוא מנסה להכנס לדיסק אבל נתקע בהתחלה כשאני לוחץ אנטר שיכנס לדיסק. לכן ניסיתי בדיסק אחר של אקס פי ושם הוא כן נכנס לדיסק והתחיל בפירמוט אבל ברגע שהגיע לשלב שצריך להסכים עם הרישיון וללחוץ F8, פתאום המקש לא מגיב ולכן לא ניתן להמשיך את הפירמוט. מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
האם יש דרך לבטל את ה - "shortcut" כשאני שם קיצור דרך לקובץ בשולחן העבודה? Windows7
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
אהלן,רציתי לדעת איפה תיקיית הרקעים במחשב נמצאת? יש לי כמה ערכות נושא שהגיעו ביחד עם הWINDOWS 7 ורציתי לדעת איפה הרקעים עצמם נמצאים? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב שמשמש לטלויזיה, מעבד כזה http://ark.intel.com/products/27518/Intel-Pentium-D-Processor-930-(4M-Cache-3_00-GHz-800-MHz-FSB) לוח אם כזה http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2178 כרטיס מסך radeon 5450 1gb זכרון (בהתחשב שאני אשדרג ל2GB, זה המקסימום של לוח האם) ואני מעוניין לשדרג את המערכת הקיימת (XP) לווינדוס 7 ultimate השאלה היא, האם להתקין מערכת הפעלה ב32bit או 64bit? תודה על העצות!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב שמשמש לטלויזיה, מעבד http://ark.intel.com/products/27518/Intel-Pentium-D-Processor-930-(4M-Cache-3_00-GHz-800-MHz-FSB לוח אם http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2178 כרטיס מסך radeon 5450 1gb זכרון (בהתחשב שאני אשדרג ל2GB, זה המקסימום של לוח האם) ואני מעוניין לשדרג את המערכת הקיימת (XP) לווינדוס 7 ultimate השאלה היא, האם להתקין מערכת הפעלה ב32bit או 64bit? תודה על העצות!
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרגע כונן 1TB יחיד במערכת כעליו כמובן מערכת הפעלה Win7 ואני רוצה לחבר כונן יש יותר 500GB (גם SATA 2 לצורך העניין) ככונן ראשי כשמערכת ההפעלה תהיה עליו וה 1TB יהיה כמשני. האם יש אפשרות לעשות זאת ללא פרמוט ה 1TB ? תודה לעזורים!
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי הארדיסק חדש ואני רוצה להעביר אליו את הווינדוס7 מהישן. יש לי נורטון גוסט 15 ובחרתי באפשרות Clone מהמחיצה של הווינדוס בדיסק הישן, אל מחיצה בדיסק החדש. את כל השכפול של הכוננים הוא ביצע תוך כדי שהווינדוס רץ ויכולתי להשתמש בתוכנות. אולי בגלל זה כשניסיתי לנתק את הHD הישן ולהריץ את הווינדוס שכביכול הועתק לחדש - קיבלתי הודעה autochk not found - skipping autocheck . הווינדוס בכונן החדש ניסה לעשות repair כמה פעמים ולא הצליח, זה לא עלה. כרגע החזרתי את הHD הישן, אבל אני חייב להעביר הכל לכונן החדש כי את הישן אני מחזיר (סוג של טרייד אין) אני חייב או לסדר את השגיאה שמופיעה (חפרתי בגוגל ולא מצאתי פתרון), או לבצע Clone בתוכנה אחרת בתקווה שילך חלק הפעם (על איזה תוכנה אתם …
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, הHDD בלפטופ שלי (טושיבה A300) חטף שבץ רציני אתמול, פתאום קיבלתי הודעת שגיאה בשרשרת של קבצי sys32 וכרגע הווינדוס עולה, המחיצות מופיעות אך רוב הקבצים, חוץ מתקיית ווינדוס, אינם מופיעים (אבל בדיקה בproperties מראה את התפוסה שצריכה להיות). ניסיתי לעשות repair של ויסטה (לא מהדיסק התקנה, משתמש בEasyBCD Lite של neosmart) אך זה לא מוצא שישנה בעייה... נכנסתי לCMD ורציתי להריץ chkdsk /f אך הכונן שמופיע זה איזה כונן וירוטאלי X, שאומר לא ניתן להריץ את הבדיקה: сannot lock drive. הבעייה שזה לא נותן לי גם לעבור ל-C ולעשות את זה משם... מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני נכנסתי לאיזה קובץ DLL שהורדתי באינטרנט דרך NOTEPAD, ומשום מה אחרי שעשיתי OPEN WITH ובחרתי בNOTEPAD אחרי זה יצא שכל קבצי הDLL מראים לי את האייקון של הNOTEPAD. חשבתי שלא נורא, אבל משום מה (יכול להיות מקריות, יכול להיות שלא) המחשב אחרי זה התחיל להתקע אחרי כל כמה זמן. כבר עשיתי היום 5-6 רסטרטים. נתקע במובן של הכל ניהיה NOT RESPONDING . איך אני מחזיר את הDLL כמו שהיה? כלומר שהאייקון יחזור להיות כזה: **בקובץ DLL שהורדתי לא נעשה שימוש, לא שמתי אותו בשום תיקיה של הוינדוס ולא שום תיקיה אחרת.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=514719.0 היי חברים בהמשך לנושא, הזה קיבלתי את המחשב החדש יש לי מספר שאלות: 1. איך אני יכול לראות שאכן קיבלתי את מה שהזמנתי? (ניסיתי עם אוורסט, אבל אולי הוא ישן מדי כי הוא לא מזהה את הלוח אם שלי) 2. כרגע נשארתי עם המשך הקודם (שכחו לשלוח לי אותו). מדובר במסך 15 או 17 אינץ' (לדעתי 15) הרזולוציה בוינדואס הזה שונה מהרזולוציה בוינדואס אקס פי כשאני גולש בצד ימין ובצד שמאל, יש אזור שלו מנוצל ולכן הכתב בגלישה שלי מאוד קטן. מישהו יודע איך מסדרים את זה? או שאולי זה קשור למסך? (אני גולש בפיירפוקס). ניסיתי לשחק עם הרזולוציה של הוינדואס, אבל זה לא הולך 3. אני מנסה להתקין תוכנות שהיו לי במחשב הקודם וזה רושם שיש בעיות אי תאימות ידועות מה זה א…
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
יש לי דיסק התקנה של XP ודיסק שדרוג(Upgrade) של 7. רציתי לדעת מספר דברים: האם להתקין את XP לוקח הרבה זמן? והאם ההתקנה מסובכת? הדיסק בא אם חבילת השירות הראשונה(service pack 1) ורציתי לדעת האם צריך לעדכן לגרסה חדשה לפני השדרוג? אפשר שבשדרוג זה יפרמט(כי בדרך כלל זה שומר Windows.old) את הכל? יש הבדל בין שדרוג לבין התקנה של המערכת הפעלה ישירות מהכונן DVD(התקנה רגילה, ללא צורך במערכת הפעלה לפני השדרוג)? האם צריכה להיות בעיית תאימות, של ה-XP(אני מזכיר שהואservice pack 1) לחומרה עדכנית של היום? ודבר אחרון. יכולה להיות בעיה עם שדרוג לאומת התקנה רגילה(יכולות להיות בעיות כל שהם)? אשמח לתשובות. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-