Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה של הרשאות במערכת ההפעלה הנ"ל אני מתכנת אתרים בשפת ASP כאשר VBS היא שפת ברירת המחדל ואני רוצה לגשת לאוביקט ולהריץ קוד שמאפשר לי לתקשר עם DOS ולהריץ פקודות מתי שאני עושה את זה אני מקבל שגיאה שהגישה נדחתה אתם יכולים לראות כאן פרטים נוספים ברמת התכנות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=130&msgid=108200206 אגב עוד כמה שאלות חשובות על הפרק: מזה Wins ולמה זה משתמש? מזה DNS ולמה זה משתמש כי פשוט ב - Windows 2003 Server אנטפריס יש באפשרותי לפתוח DNS ו WINS ועוד מלא שטויות אגב תנחשו כמה הגירסה של המערכת ההפעלה הזאת עולה אתם לא תאמינו אחרי שניחשתם גלגלו לסוף הדף | | | | | | | | | | | | | | | | | | נו ניחשתם כבר? | |…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי פה סוג של ויכוח עם חבר הוא אומר שיש לו כל הזמן בעיות עם הWIN כי הוא צרוב, לי יש את אותו WIN ואין לי בכלל בעיות חבר שלי טוען שזה בגלל שזה לא חוקי, ואני טוען שהוא לא יודע להשתמש במחשב בגלל זה יש לו בעיות.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חפעמים יש קישור בסרט באינטרנט כמו טריילרים וכאלה איפלו שירים ששומעים באון ליין ואני לא מצליח לראות או לשמוע שום דבר יש איזה משהו שחוסם לי אותו כניראה sp2 מישהו יודע איך אני מסדר את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יתחיל בתוכנות ואז בבעיה(היא מורכבת ממספר דברים) לניטור האינטרנט שלי אני משתמש בתוכנה networx יש לי חייגן בכבלים מכרטיס הרשת ישירות למודם של טריון ב012 אני משתמש בתוכנות הורדה של מגה אפלוד mega manager ו התוכנה jdownloader אנטי וירוס נוד 32 מעודכן ותקין אז ככה: 1) הנוד 32 מזהה בכניסה לוינדוס את הוירוס 10/02/2011 11:43:15 Startup scanner operating memory Operating memory Win32/Olmarik trojan הוא לא מצליח להסיר אותו וצצ מדי פעם,ניסיתי את ONE CARE של מיקרוסופט באינרטנרט כולל בדקית אנטי וירוס ותיקון שגיאות וזה עדיין לא עבר,וPANDA ANTIVIRUS LIVE 2)אחרי שימוש באחת מתוכנות ההורדה למעלה(שניהם עושים שימוש ב JAVA) קורה לי שמהירות ההורדה וההעלאה יורדות ל0 אבל הוינדוס מראה עדיי…
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
לאחרונה יש לי מלא מסכים כחולים ולא משנה איזה ווינדוס אני מתקין..(פשוט 7 הכי פחות קורס) והכל זה התקנות נקיות... לרוב אלו מסכים בלי שם קובץ כשהשגיאות הם 0x000001e או 0x000001a והBSOD לא מצליח לשמור קובץ DUMP מצאתי קובץ DUMP אחד והכנסתי אותו לקובץ ראר ביחד עם בדיקות של OCCT של שעה וטמפרטורות בזמן מנוחה... המפרט שלי בצד ימין אשמח אם תעזרו... עריכה: במשחקים ובסרטים(בעיקר HD) המחשב לפעמים נתקע עם צבעים מוזרים ומחורבשים והסאונד גם נתקע או שהוא עושה ריסטרט פתאומי... [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בבקשה רק מישהו שמבין בתחום ולא יגיד סתם.
-
- 10 תגובות
- 970 צפיות
-
-
היא מופיעה בכל נסיון ראשון להפעיל את התוכנה דרך הקלקה על קובץ העבודה השמור, בנסיון השני הבעיה לא מופיעה. הבעיה בקישוריות בין הקיצור דרך לישום חזרה על עצמה גם בהתקנת אי מיול, נאלצתי לנתב ידנית את הקיצורי דרך ישירות לקובץ ההפעלה ותיקיית ההורדות במחיצה D כמו גם לאייקון המתאים. התקנתי XP PRO אחרי שחילקתי אותו ל-C+D, ואחרי ההפעלה הראשונה התברר לי שכונן ה-DVD יושב משום מה ב-D ומחיצות ההארד דרייב מתחלקות בין C ל-E, אז החלפתי את אותיות הכונן בין D ל-E דרך ניהול הדיסקים באופן המתבקש ללא בעיות או הודעות שגיאה. בהתקנות אחרות כמו האנטיוירוס למשל לא היו בעיות כאלה של זיהוי. מה דעתכם? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שפתאום הופיעה....אני לא שומע סאונד במחשב זה לא בהכל, לדוגמא כשאני מפעיל סרט אז אני כן שומע והכל מצויין... אבל אני לא שומע את הקולות של וינדוס וגם כל דבר דרך הדפדפן (קליפ ביוטיוב וכדו') תודה לעונים יצחק
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב התחדשתי ב 64bit windows 7 professional ויש לי בעיה. אחרי ההתקנה הסתבר לי שהמערכת דיי חונקת לי את כונן C היכן שהיא מותקנת. יש לי דיסק שמחולק לשתי מחיצות C ו D ז"א ששתי המחיצות האלו נמצאות פיזית בדיסק אחד, לאחר קריאה פשוט עשיתי shrink למחיצת D (משהו כמו 10GB) ושאני רוצה לעשות extend ל C המילה extend אפורה ולא ניתנת לבחירה. ה 10GB הפנויים האלו נראים כ- free space בצבע ירוק, לפי מה שהבנתי זה אמור להיות כ- unallocated space אבל זה לא קורה. איך אני מסדר את זה מבלי להוריד כל מיני תוכנות צד שלישי?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני עומד להתקי XP HOME במחשב חדש בימים הקרובים. כרגע יש לי XP מותקן על מחשב ישן. אין לי כוונה לעשות GHOST למחשב הה אלא להתקין הכול מחדש. האם יש דרך להעביר הגדרות בצורה פשוטה ממחשב למחשב? דברים כגון: כתובות דואר, הודעות דואר שמורות, MAIL RULES ו BLOCKED SENDERS LIST SERVICES וכו' ? אודה לכם על העזרה!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי הודעת שגיאה : Process1_ Initialization_Failed מתי ש Windows 7 Ultimate עולה להתקנה , בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות , פרסמתי במלא פורומים את הבעיה הזאת ואף אחד לא יודע ! בבקשה אחים שלי תעזרו לי אני מת להתקין .!~ )))
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מערכת הפעלה חלונות 10. אני מוגדר כ-Administrator, בעוד הילדים שלי מוגדרים כמשתמשים רגילים, לכל אחד סיסמת כניסה משלו. האם קיימת דרך בה אני יכול לגלות את הסיסמה שלהם, כך שמדי פעם אעשה מעקב אחר הפעילות שלהם?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ה cmd לא מגיב לקודות לדוגמא אני כותב Ipconfig ןזה מה שהוא כותב http://www.zix.co.il/images/z-7212076.JPG אמרו לי להיכנס ל להפעלה ואז ל gpedit.msc ןזה מה שזה כותב http://www.zix.co.il/images/z-67960964.JPG מה עושים כדי לתקן את הבעיה? ד"א אני לא יודע אם זה הפורום הנכון רק לא ידעתי איפה לפרסם
-
- 10 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שום דבר במחשף! בטעות נכנסתי לניהול של היוזרים והורדתי את היוזר שלי, שהוא היה האדמין היחיד במחשב, מקבצות ה- ADMINS איך ווינדוס נותן לי לעשות דבר כזה ריבונו של עולם, להשאיר את המחשב שלי בלי שום חשבון אדמין. על כל פנים, איך אני ניגש כעת למחשב עם פריבלגיות אדמין? אנא עזרווו. תודה
-
- 10 תגובות
- 731 צפיות
-
-
לאחר סיום השלב הראשון של ההתקנה והוצאת הדיסק, מופיעה ההודעה NTLDR is missing Press any ket to restart. מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 871 צפיות
-
-
הופיעה לי בעיה מוזרה, האייקון של ה wifi מחובר במגש המערכת פתאום התחלף לאייקון של ה"כבל רשת מנותק" (אייקון של LAN עם X אדום) זכור לי שהיתה לי כבר בעיה כזו בעבר ואיכשהו פתרתי אותה, אבל אני לא זוכר איך וחיפושים ממושכים בגוגל לא העלו כלום... למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות?
-
- 10 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
עברתי לא מזמן לויסטה(שלושה ימים)והיום רציתי להתקין את המדפסת שלי, מדפסת משולבת HP OfficeJet 5610. התקנתי הכל טוב ויפה, עשיתי ריסטרט למחשב והUSB לא מזוהה. ניסיתי הכל! לא יודע מה לעשות כבר.. וכן, התקנתי דרייברים מתאימים לויסטה, ובהתקנה של המדפסת זה התקין לי את הדרייברים וזה זיהה את המדפסת.. מה עושים ? תודה
-
- 10 תגובות
- 949 צפיות
-
-
כשאני מכניס את המחשב למצב שינה דרך תפריט ההתחל בווינדוס 7, אז המסך נכבה כזה כאילו הוא עומד להיכנס למצב שינה, ואז פשוט המחשב נכבה במקום לעבור למצב סטנד ביי. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
מחפש תוכנות לתחזוק* המחשב כמו ה BUGDOCTOR...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכל משתמשי Vista Ultimate, מיקרוסופט שיחררה דרך Windows Update את שאר חבילות השפה בניהן עברית, ערבית וכו'. ניתן להוריד באופן חוקי ובחינם דרך Windows Update, בהצלחה. אם זה כבר פורסם כאן אז כנראה פספסתי...
-
- 10 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום. אצל חבר שלי כאשר הוא מנסה לשלוח מכתב דרך הOUTLOOK EXPRESS הוא מצליח, אך אם הוא מנסה לצרף קובץ עם המכתב הזה כגון: תמונה,מצגת וכדומה הוא מקבל הודעת שגיאה ניסיתי לעשות RESTART וכדומה מה ניתן לעשות בכדי לשלוח את המכתב עם הקובץ המצורף שהוא מצגת PPS אגב היא שוקלת 5MB יכול להיות שזה בגלל שהקובץ כבד מדי? ובנוסף אני מדעיף לא למחוק ולהתקין מחדש את הOUTLOOK אלא לחפש דרך לפתור את זה תודה מראש לעזורים. עיכדון: הוספתי תמונה שמתארת את מספר השגיאה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אהלן חברה יש לי כרגע win 7 32 bit enterprise הורדתי win 7 ultimate 64bit שמתי בדיסק און קי (ההורדה כבר bootable) ולאחר שאני הגדרתי את הUSB שיעלה ראשון דרך הביוס זה עושה ריסט ורושם a disk read error occurd משהו כזה . מה אני צריך לעשות ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אפשר לדעת מאיזה תאריך הותקן הווינדוס על המחשב? בתודה מנור
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-