עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אתמול התעוררה בעיה חדשה: הייתי אצל לקוח (אני טכנאי מחשבים),שמותקנת אצלו במחשב מערכת הפעלה של ווינדוס XP (לדברי הלקוח המחשב אצלו כבר 4 שנים. אני תוהה איך יש לו XP ולא 7...),וכנראה שהאנטי וירוס שלו עשה בעיות (AVAST אנטי וירוס על הפנים!!!),כל הזמן שלח לו הודעות,ובמיוחד אם ניסיתי להסיר את הוירוסים והרוגלות,שהאנטי וירוס הזה מצא (הוא שלח הודעה שאני צריך לשדרג לגרסה המלאה,שכמובן איך לא,עולה הרבה כסף!). מה שניסיתי לעשות כדי להתקין אנטי וירוס אחר עלו בתוהו (ניסיתי גם להתקין נוד 32 דרך המצב בטוח,אבל המחשב שלח הודעה שלא ניתן להגיע לWINDOWS INSTALLER וגם לא ניתן לשזחר את המחשב אלא אם כן אני אפעיל את המחשב מחדש,שכמובן זה לא יעזור!!!). הבנתי מיד שהבעיה היא גם במערכת,או בעייה של וירוס א…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום וברכה, אני לא יודע איך זה קרה אבל כשהדלקתי את המחשב, הוא לא הסכים להיכנס לשולחן העבודה הרגיל שלי, אלא הוא כל הזמן נכנס רק לשולחן עבודה שהוא קורא לו "פרופיל זמני" (כאילו פתחתי פרופיל חדש). איך אני מחזיר את המצב לקדמותו? ז"א שהוא ייכנס לשולחן העבודה הרגיל שהיה לי תמיד עם כל ההגדרות הישנות? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  3. Started by annad,

שלום! לא מזמן קניתי מחשב נייד חדש וביקשתי שיביאו לי אותו בלי WINDOWS עליו. הורדתי WINDOWS 7 64 BIT ULTIMATE ההתקנה הלכה כמו שצריך הווינדוס עלה בצורה נורמלית אבל אחרי שהדלקתי אותו שוב קיבלתי את ההודעה BOOTMGR IS MISSING PRESS ANY KEY TO RESTART. איך אני פותרת את זה??

4. Started by FIRE-KID,

לפני יומיים הייתי לי בעיה שלא ידעתי איך להתמודד איתה : עוד לפני העליה לוינדוס המחשב כתב שקובץ NTLDR חסר וכל דבר שהייתי עושה, היה עושה ריסטארט, הבעיה הגדולה היא גם שלא יכלתי להכנס לSAFE MOD ולנסות לפתור משם את הבעיה.. איך יכלתי לפתור את הבעיה בלי פירמוט? מזה הקובץ הזה?

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. שדרגתי את המערכת מ-WIN7 ל-WIN8. כאשר אני לוחץ במאטרו (START) על MAIL\STORE וכו' כל אפליקציה של מיקרוסופט הוא עובר למסך שלה לשניה מראה את הלוגו של האפליקציה וחוזר למסך הראשי של המאטרו כך שבעצם לא מצליח לפתוח אף אפליקציה. מישהו נתקל בבעיה? יש הצעות לפתרון בבקשה? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי ברשותי עותק מקורי של WINDOWS 7 ULTIMATE 64 BIT. אני מעוניין לפרט את הכונן הקשיח הראשי במטרה להתקין את המערכת הפעלה מחדש על כונן קשיח חדש שאקנה בע"ה. השאלה שלי היא כזו.האם לאחר שאני אמחוק את הווינדווס ואתקין אותו מחדש על ההארד דיסק החדש.זה יחשב לי כעותק לא חוקי?הכוונה האם הסריאל של הווינדווס יעשה לי בעיות כשהוא יזהה "מחשב שני שהותקן עליו"? אני יודע שהשאלה מטופשת אבל זה חשוב לי.אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו מאוד.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. ווינדוס 7 הום פרימיום לא מתקין לי את שני העדכונים הבאים. כל פעם זה נכשל מה יכולה להיות הבעיה? מערכת חוקית תודה עדכון אבטחה עבור Windows 7 עבור מערכות מבוססות x64 ‏KB979687 גודל הורדה: ‪2.5 MB‬ ייתכן שתצטרך להפעיל מחדש את המחשב שלך כדי שעדכון זה ייכנס לתוקף. סוג עדכון: חשוב זוהתה בעיית אבטחה העלולה לאפשר לפורץ מרוחק לא מאומת לסכן את המערכת שלך ולהשיג שליטה במערכת. באפשרותך לסייע בהגנה על המערכת שברשותך על-ידי התקנת עדכון זה של Microsoft. לאחר שתתקין עדכון זה, ייתכן שיהיה עליך להפעיל מחדש את המערכת. עדכון אבטחה עבור Windows 7 עבור מערכות מבוססות x64 ‏KB982132 גודל הורדה: ‪152 KB‬ ייתכן שתצטרך להפעיל מחדש את המחשב שלך כדי שעדכון זה ייכנס לתוקף. סוג עדכון: חשוב זוהתה בעיית א…

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. Started by kobibo,

ברשותי XP עם SP2 הגדרתי את העברית כמו שצריך בהגדרות האזוריות ואין שום בעיה בלראות עברית באופיס או בכל אתר אינטרנט . פשוט אתרים שרשומים אצלי בעברית ב favorites נראים בגיבריש . אודה לעזרה.

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  9. Started by d3vil,

שלום ניסיתי להתקין את ווינדוס2000 פרו, אך ההתקנה נכשלת לי כל פעם באותו מקום, ניסיתי מ3 תקליטורים שונים, ניסיתי ע"י העתקת שניהם להרדדיסק, ניסיתי על שני הרדדיסקים שונים (כמובן שההרדדיסקים פורמטו כל פעם). ההתקנה לרוב נופלת באותו שלב: לאחר העתקת הקבצים לכונן ההתקנה, לאחר הבוט הראשוני להמשך ההתקנה, כאשר ההתקנה מעתיקה שוב את הקבצים הפעם לספרית הויונדוס, הוא לא מצליח להתקין מספר קבצים, שונים כל פעם, וכל ההתקנה נכשלת. למישהו יש רעיון מה הבעיה? (ההשערה האחרונה שלי היא לוח האם או בקר הIDE עליו...) תודה, ערן עריכה: שני ההרדיסקים, עבדו בלי בעיה, לפני התחלת התקנות, לכן אני מניח שהם בסדר, בנוסף בבדיקת דיסק לסקטורים פגומים - שביצעתי רק על התחלת הדיסק, על קבצי ההתקנה - לא נמצאו בעיות, לכ…

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  10. Started by benor,

שלום, ברשותי שני מחשבים (המחשב שעכשיו אני כותב ממנו עכשיו הוא התקין) אז במחשב השני יש בו WINXP+SP2, והבעיה בו שאני לא יכול לכתוב בעברית בתוך האקספלורר , לדוגמא: בתיבת שיח של החיפוש, בפורומים וכו' וכו'. הנה דוגמא לאיך שזה כותב כשאני מנסה לכתוב בעברית. ככה זה נראה: ג?ח ?‗דח?ג ?‗ד?י?ח ג?‗ד?ח?י‗????‗ד??ח‗??די??ח?‗?דיט?ג?ד??י??‗?י'חד??‗?די ?‗י?ד‗?יח??ח?‗ד?גי‗?ד??י?‗ג??טח?י?‗?ג?‗??חד?‗???גהיח???ה?יח'??‗?ד??י?ג‗?ד??‗???י???‗ח'י?ח???‗ ??י‗????‗?די?ה?יחד‗??????‗ד???‗?ד?י???‗?ד??ג?‗ד???ג‗ד????גה???‗?גיה,‗ג?ה??י‗גה???‗ג?י?ה??י‗גה?? ניסיתי להסיר את השפה העברית מהמחשב ולהתקין אותה שוב אך זה לא עזר. יש לכם עצה מלבד לפרמט?

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  11. Started by sir f,

ALT+SHIFT לא עובד, הפיתרון שהובא בת'רד שבסטיקי לא עובד (בהנחה שעשיתי אותו כמו שצריך) ואני לא מצליח לשנות שפה. יש רעיון למישהו? עריכה: הבעיה נפתרה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני משתמש ללימודים במחשב נייח בבית ונייד להרצאות. אין לי ראוטר במעונות, אז כדי להעביר קבצים מהנייד לנייח אני משתמש בדיסק און קי. השיטה מאוד לא נוחה, אז חשבתי לחפש דרך אחרת לביצוע ההעברה. יש שיטה כזו, שלא דורשת ממני חיבור של ראוטר? אולי סתם חיבור כבל USB משני הצדדים? מחשב אחד XP בשני ויסטה 64BIT.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. התקנתי ויסטה X64 על דיסק חדש (wd3200aaks) מאריזה אטומה, בגודל 320MB ויסטה ביצעה ההתקנה תוך מספר דקות כולל פירמוט ראשוני של הדיסק!! הכל תקין אבל לא ברור לי איך ויסטה חוסכת שעה שלמה לפחות של פירמוט הדיסק כמו שהיה ב-XP קרה למישהו?

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  14. Started by RX7,

משום מה הוא לא נותן לי להוריד דברים משם פעם היה לי איזה משהו שמאפשר לי יש למישהו?

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  15. היי אנשים התקנתי עכשיו ויסטה מחדש על המחשב (יש לי גם XP בנוסף) ושמתי לב למשהו מוזר.. יש לי דיסק 1TB שיש בו 2 מחיצות שוות אחת מהן הוא מזהה בלי בעיה, ואת השניה הוא לא מזהה ב disk managment הוא מציג לי את המקום של המחיצה השניה כ unallocated.. יש למישהו רעיונות?

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  16. שלום לכם אנשים... יש לי שאלה קטנה אתם מבטלים את האפקטים של הווינדוס ? כל הה APPERANCE ... תודה .. סתם מסקרן אותי

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אני קונה עכשיו מערכת של קונרו ואני בדילמה איזה ווינדוס להתקין לה ... או רגיל או 64 ביט ... עכשיו רציתי לדעת עם ה 6300 הוא 64 ביט.. ועם כן אז איך ווינדוס של 64 ביט ישפיע על הביצועים של המחשב לעומת ווינדוס רגיל של xp

18. אני מקווה שאני לא עובר אל חוקי הפורום?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  19. אהלן. המחשב עכשיו אחרי פירמוט. התקנתי את כל הדרייברים וכו' וכו'. איך שהתקנתי את המודם ניגשתי לעדכון ווינדוס נכנס הוא רושם שהוא מתקין ועושה REGISTER אךחרי זה הוא נותן לי לבחור איך להתקין אני בוחר בקטגוריה המומלצת וזה תמיד חוזר לשם: Register or reinstall the files for me now (Recommended) ושוב הוא מראה שהוא מוריד, ועושה REGISTER ושוב פעם אני מגיע לאותו מסך בקיצור הוא לא מעדכן לי כלום ואני רוצה SP2 בדחיפות מישהו יכול לעזור לי בבקשה? שנה טובה.

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  20. Started by razaviv005,

שלום, יש לי מחשב חזק ביותר וחדש ולא ממש משנה המפרט, יש לי windows 7 64 bit וזה מריץ אותו חלק ואיזה 6 EXTRACTS ביחד טס בלי בעייה 6 ג'יגה ראם בקיצור מחשב חזק מאוד. שאני מנסה להתקין את הדרייבר המקורי של הכרטיס מסך של NVIDIA ל GEFORCE 9800 GT הוא לא עובד, יש שם אופציות רק ל xp ו ויסטה אין שם לווינדוס 7. ניסיתי להתקין את המשחק NBA 2009 רק בשביל לבדוק אם זה עובד בכלל זה עושה בעיות, ההתקנה היא לא כמו התקנה רגילה של המשחק שהתקנתי פעם בויסטה במחשב הישן, אלא מעיין חילוץ מוזר כזה שנתקע אחרי כמה דקות והברירה היחידה הנותרת היא לסגור אותו דרך ה TASK MANAGER. רציתי לשאול אם בווינדוס הזה כדאי להשאר בכלל, אם הוא יהיה טוב לסרטים משחקים וכדומה. אני כבר די התרגלתי אליו הוא ממש נוח, אני מתכנת…

21. Started by idofr,

אז ככה הפעלתי אותו הוא פעל טוב וניראה לי שהוא כיבה את עצמו או משו כזה ועכשיו הוא לא מקשיב לי יותר :-[ מישו יודע למה מה זה יכול להיות????

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  22. Started by zaroor,

שלום לכם ראיתי תופעה מוזרה במספר מחשבים שלוחצים במחשב שלי על מאפיינים המצגת 2 שורות תחתונות רשום סוג מעבד והמהירות ושורה למטה רשום גודל הזיכרון ולידו גם מהירות המעבד שלא תואם לקיים בשורה מעליו לדוגמא: cpu 3.00 ghz ram 480 2.00ghz דוגמא שנייה: p-4 cpu 3.00ghz ram 1000 2.80ghz מישהו יודע מה זה אומר אני זוכר במקרה אצלי לפני 3חודש שהמחשב היה חדש הנתונים היו תואמים השנוי המוזר הוא מס, ghz בשורה ליד גודל הזיכרון ?

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  23. Started by TheSlidead,

אהלן. אני מתחבר כרגע מניו יורק. בכדי לצפות בשידורים מחו"ל, ניסיתי לשחק עם הPROXY של האקספלורר (דרך tools/options/connections/lan settings/proxy server) ועכשיו אני לא מצליח להעלות את דף הבית שלי, אתר WALLA. כל שאר האתרים עולים כמו שצריך, וWALLA עובד אצלי בבית במחשבים אחרים. הודעת השגיאה כותבת שInternal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request ו- Apache/1.3.37 Server at now.walla.co.il Port 80 מה עושים? slidead@walla.co.il או avihu_k@walla.co.il

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. קניתי מחשב נייד חדש השבוע ודרשתי שיגיע עם XP, אבל הוא הגיע עם ויסטה לצערי, ניסיתי להתקין XP כולל פירמוטים וכו' ולא הלך הדגם של המחשב שלי הוא HP pevilion dv6-1260ej איך אני תקין עליו XP? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.