עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. עם תום תקופת הנסיון של WIN 7 RC, התקנתי את הגרסה המלאה, על המחשב הנייד. במחשב היו שתי מחיצות (על כונן פיזי יחיד), כאשר באחד מותקנת מערכת ההפעלה, ובשני כל הקבצים (מסמכים, מדיה וכיו"ב). שמרתי על אותו שם משתמש, אבל כל הקבצים שהיו על המחיצה השניה, נמנעת ממני גישה אליהם (כל ה-MyDocuments מכוון למחיצה השנייה, ולא למחיצה של מערכת ההפעלה) עשיתי TAKE OWNERSHIP על כל הכונן, אבל עדיין אין לי הרשאות, ואז אני צריך לעבור קובץ אחר קובץ ולשנות את ההרשאות. יש פתרון מהיר יותר? מדובר באלפי קבצים.... תודה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by cateye,

שלום, יש לי מערכת WIN 7 32BIT על נייד ודיי נמאס לי מזה שיש לי רק 2GB RAM אני רוצה לשדרג RAM אבל אם אני אשים 4GB אנ יאקבל סביבות ה3GB -> לא משתלם.. משום שכך, אני רוצה לדעת אם כדאי לי לשדרג לWIN7 64BIT? ובעצם האם המעבד שלי מסוגל לתמוך בזה? הנה תמונה של המעבד תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום, מאתמול בערך יש לי פתאום תופעה מאוד מוזרה במחשב. כל פעם שאני נכנס ליוטוב למשל, או סתם אתר עם איזה סרטון הדפדפן קורס (גם אופרה,גם כרום וגם IE ) , הסקייפ לא נכנס, הספוטיפיי קורס כשאני מפעיל שיר, וכשאני מפעיל סרט מהמחשב הנגן קורס... ניסיתי לעדכן גאוו'ה , פלאש, ודרייבר של כרטיס מסך. אין לי מושג מה עוד אפשר לנסות... תודה.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by ido567,

פירמטתי את המחשב וכשאני מתקין Windows 7 מופיעה לי שגיאה מספר 80070570 וכתוב שהדיסק פגום ניסיתי כמה דיסקים וכולם אותו דבר ועם הדיסק שלי הצלחתי לפרמט מחשב אחר מה אפשר לעשות?? אני תקוע עם מחשב ריק תודה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אתמול בערב והיום בבוקר קיבלתי 2 מסכים כחולים עם אותה השגיאה, כמתוארת בכותרת. השתמשתי ב- bluescreenview כדי לראות מה השתבש וב-2 קבצי המינידאמפ השגיאה נגרמה בקבצים הבאים: 1. classpnp.sys ntfs.sys ntoskrnl.exe 2. היום בבוקר: fvevol.sys ntoskrnl.exe volmgr.sys אני מוכרח לציין שמדובר בהתקנה דיי טרייה של ווינדוס 7 וקצת קשה לי להבין מה כבר גורם לבעיות. שינויים קיצוניים שביצעתי ביומיים האחרונים: אתמול העתקתי קרוב ל-300ג'יגה מההרדיסק לכונן גיבוי חדש. אתמול בדיוק כשבאתי לפרמט כונן כלשהוא של 20ג'יגה, באמצע הפעולה קיבלתי את המסך הראשון (מס' 1). את המסך השני ראיתי בבוקר כשקמתי. במהלך הלילה הדבר היחידי שנעשה זה הורדת קובץ כלשהוא. אשמח לעזרתכם בנושא, ערן [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  6. Started by shimon956,

שלום לכולם אני יודע וראיתי פה בחיפוש שלעוד אנשים היתה בעיה דומה לי יש משהו אחר אני הקדמתי את כול הקטע של הסריקה אנטיוירוס וספיורס הכול בדקתי ואין לי כלום ניסתי לבדוק אולי יש משהו שרץ לי בשורת משימות לא מצאתי משהו חשוד רק שש CSRSS.EXE זה עובד לי על 50 אחוז ויש עוד כמה תוכנות שממש מעמיסות לי לא יודע קחו אתם את הרשימה תגידו לי מה לא בסדר בזה אני כבר מאוד מתוסכל מזה אני אולי חושב בכיוון של הוינדוס של מתאים למעבד של ה AMD 64 BIT עם מערכת הפעלה של SP2XP לא יודע כבר מה לעשות???? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by igal_nazar,

יש ברשותי מחשב נייד של חברת Dell מסדרת Vostro 3550, עליו מותקנת מערכת הפעלה win7 64bit. רכשתי מערכת הפעלה win 8 64bit וניסיתי להתקין על הנייד, במקום המערכת שקיימת. ניסיתי להתקין את מערכת ההפעלה החדשה באמצעות השדרוג (ולא דרך ה BOOT). הכל הלך ממש טוב, כמעט עד סוף ההתקנה. לאחר 3 הפעלות מחדש, המערכת כמעט ועלתה, אבל אז היה מסך שחור. חיכיתי לראות אם משהו ישתנה, אבל אחרי 10 דקות שלמות של המתנה, עשיתי restart ואז קיבלתי את ההודעה כי " windows installation was not succsessful. your previous version of windows is being reseted". ואז חזרתי למערכת win 7. הרצתי את Windows8-UpgradeAssistant וקיבלתי את התמונה הבאה: למיטב הבנתי, אחד או יותר מההערות שמופיעות בתמונה הן הגורמים לבעיה. …

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by muam,

שלום, יש בעיה אצל מחשב של חבר שרוצה לשחק במשחק שדורש מערכת הפעלה 64 BIT אבל אצלו יש 32 BIT. עשיתי בדיקה והמחשב שלו כן תומך ב64 BIT. מה הדרך הכי קלה ומהירה לשדרג למערכת 64 BIT ? האם צריך להתקין ווינדווס מההתחלה ולמחוק את כל קבצי המחשב ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by kfirbep,

אני עושה ריסטארט למחשב ולוחץ על f8 לפני שהלוגו של win עולה אבל המחשב ממשיך ומעלה את המחשב רגיל כלומר אני לא מגיע לsafe mode אלא המחשב מעלה את windows 7. יש אפשרות אחרת להגיע ל safe mode? תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. אז ככה לשותפה שלי יש מחשב דיי ישן. לוח אם :foxconn n15235 מעבד: intel pentium 4 3g זיכרון: של 1 ג'גה דיסק קשיח: 120 ג'גה כרטיס המסך משולב עם הלוח ומסך LG 22 אינץ חדש. עכשיו לפני זה עמד לה XP home ועשה לה הרבה בעיות (לטענתה) אז החלטתי לפרמט את המחשב ולהתקין וינדוס 7 32 ביט (התקנתי כבר את המערכת הזו על מחשבים יותר חלשים ואפילו על נטבוקים והיא עבדה ללא בעיה) עכשיו ברגע שהתקנתי אותה המחשב מראה תצוגה של 8 ביט ורזלוציה מקסימלית של 640 * 480. עכשיו הבנתי שזאת בעיה של דרייברים אז הורדתי דרייברים מהאתר שלהם והם לא עשו דבר. הורדתי כול דרייבר שמצאתי ברשת שקשור ללוח אם הזה ושום דבר לא עזר.. פשוט כלום נישאר עם ה8 ביט שלו והרזלוציה הנמוכה החלטתי לרדת מהעיניין ולהתקין וינדוס XP PRO עכ…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. פתאום,המחשב של האחיות שלי החל לקרוס תכופות עד שהוא נתקע בטעינה של windows והוא עובד רק במצב בטוח. עכשיו פתאום הופיע לי מסך כחול 0*000007a-מה הוא אומר? מה עלי לעשות? לא בוצע שום שינוי במחשב במהלך הזמן האחרון-מה זה יכול להיות? כרגע אני מריץ memtest ואין שום שגיאה כך שזה לא הזיכרון. משהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by godisme171,

טוב אז ככה: יש לי XP והוא בקושי זז (תראו מפרט) אז החלטתי להתקין מערכת אחרת השאלה איזה WIN98SE או WIN2K PRO עוד שאלה: האם WIN2K ירוץ יותר טוב מהXP?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. יש לי מסך מחשב וטלוויזיה אני מעוניין לדעת, האם אני יכול לשחק בPES09 בטלוויזיה, בזמן שאחותי גולשת באינטרנט במסך הרגיל? חשוב לציין שהמשחק בטלוויזיה נעשה באמצעות השלטים של הXBOX הגלישה נעשת באמצעות המקלדת והעכבר. ניסיתי לעשות זאת, אבל בכל פעם שלוחצים על העכבר זה יוצא מהמשחק. אם יש דרך לעשות זאת, מה היא? תודה מראש ערן.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום הכונן DVD שלי נדפק אז אני רוצה להתקין את המערכת דרך הDOK שלי הבעיה שנשאתי כבר משהו כמו 5 מדרכים וגם כמה מהאתר פה ואני לא מצליח לעשות BOOT להתקנה של הWIN דרך הUSB. אני מגדיר בBIOS שהוא יעשה BOOT קודם מUSB-FDD הבנתי שזה מה שאני צריך לבחור זה נכון? המדריך האחרון שעשיתי הוא המדריך הזה הוא מראה שם שיש תפריט לבחור מאיזה כונן לעשות BOOT לא מצאתי את זה אצלי...(ד"א הדגם של לוח האם בצד עם המפרט)משהו יכול להסביר לי למה אני לא מצליח לעשות את הBOOT תודה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by davidz85,

שלום, רציתי לבקש הסברים על superfetch וprefecth בווינדוס 7. יש לי כונן SSD שעליו מותקנת מערכת ההפעלה, ואני רוצה לדעת אם אני צריך את התכונות האלה מופעלות, או שמא לקנפג ולהשתמש רק בחצי מהן או לבטל בכלל. אם מישהו יוכל לשפוך אור על הנושא הזה אני אודה לו מאוד.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום, אני אתמצת את מצב הענינים. 1. Win 7 הותקנה על דיסק 1 (C:) ועבדה בסדר. 2. בוצעה התקנת אובונטו על דיסק 2 (D:) שהתקין GRUB ומאז Win 7 לא עולה. 3. כל המחיצות ב-C קיימות (כולל ה-boot בגודל 100M בערך) וניתן לגשת אליהן מלינוקס, וגם כלי דיסק שונים מ-Hiren's boot CD מזהים את C והמחיצות עליו. 4. היות ו-Win מתלונן שהוא לא מזהה דיסק אז ביצעתי boot מההתקנה של Win 7 וניסיתי לבצע repair ואפילו restore מ-image שיצרתי על D המזוהה על ידי התוכנה, ללא הועיל היות ו-C לא מזוהה. 5. ביצעתי : bootrec /fixMBR bootrec /fixBoot וכעת Win 7 מתחיל boot (כי אין יותר GRUB) אבל נופל לאחר מספר שניות. אפילו אם אני רוצה להתקין מחדש אז ה-Installer מזהה את המחיצה הראשונה ב-C בגודל 100MB ולא מזהה את שאר …

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by eladbu,

איך אני מבטל את מסך הפתיחה! לא מבקש סיסמה וכלום אבל פשוט רוצה שווינדואס ישר תעלה!

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by DeMoney,

אוקי אני רוצה לעשות פירמוט כללי למחשב ולאחר מכן להתקין וינדוס 98 כבר יש לי דיסק (cd) לא דיסקט!! אם מישהו רציני יכול להסביר לי צעד אחרי צעד אודה לא באמת!!

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by shirNoshe,

DX10 הבנתי מה זה. אבל מה זה DX10.1? http://www.istartedsomething.com/20070730/vista-sp1-vs2008-directx/ עריכה: ממש לא יאומן!אחרי קריאת הלינק הנוסף,מסתבר שבילגייטס "מנקנק" את רוכשי החומרה של DX10. http://devicing.blogspot.com/2007/08/dx-101-wont-work-with-current-dx-10.html

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. היי, קניתי מחשב חדש ראשון לא מזמן- ולצערי מופיעות בו כמה תופעות שממש מבאסות את החוויה. אשמח לעזרה כלשהי בנושא. המפרט: Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Scythe Katana 3 Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 Corsair 4GB Kit DDR3 1333Mhz XMS3 Samsung 1TB F3 Sapphire ATI Radeon 5770 Enermax Pro 82 525W Cooler Master Centurion 590 Samsung T240 Logitech X540 5.1 מערכת הפעלה: Win 7 Ultimate התופעות שמופיעות אצלי: 1. כל הזמן - אם אני מזיז את העכבר מצד לצד, באמצע התזוזה הוא קופא ואז קופץ למקום המתאים. 2. מידי פעם המחשב נתקע באופן מוחלט - (מרגיש כאילו המעבד טוחן..) המסך מתחיל להבהב ומופיע מסך שחור. מידי כמה שניות מופיעה שוב התצוגה.. אבל הכול קפוא.. העכבר זז בקושי. במצב הזה אני נאלץ לכבות את…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by alergic,

יוצא לתקן לחברים את המחשבים ולפעמים אפילו לפרמט וזה לוקח המון זמן, במיוחד העדכונים. איזו תוכנה תמליצו לעשות תמונת מערכת כדי להתקין את הכל מהר עם עדכונים ודרייברים? וכמובן אשמח ללינק מהיר למדריך קצר לשימוש נכון. תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by beeper,

יש לי XP Pro ואני רוצה ממשק באנגלית (עם תמיכה בעברית). איך? תודה ;D

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by sheffi9,

אפשר לקבל מדריך מפורט מאוד על התקנת+לינק להורדה של win 7 64 bit בעברית. ההתקנה תתבצע על מחשב שנקנה ללא מערכת הפעלה(כאשר אני אדליק אותו הוא יבקש אחת). אשמח למדריך מפורט וטוב...

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by hagay21,

מותקן אצלי directx9 והתקנתי משחק שדורש 8 (הוא ביקש להתקין את ה 8) ניסיתי להעלות את המשחק אך הוא אמר לי שאני צריך להתקין directx 8 זה רק אני או שהמחשב שלי השתגע?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. אוקיי אז ככה כשהXP אמור לעלות אז הוא כותב את השגיאה הבאה: <windows root>\system32\hal.dll is missing מה אני עושה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים