עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by nore0,

היום זה עלה לי בהפעלה של המחשב מה זה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by OhadOnPC,

שלום, אז אני בונה מחשב חדש, ובעיקר אני לא רוצה לשלם 500 ש''ח על מערכת הפעלה של ווינדווס 10. מישהו יכול לתת לי מדריך או פריצה של ווינדווס 10 שאני יוכל להתקין על USB ואז דרך הBIOS? תודה לכל העוזרים.

3. אני מעוניין שהווידוס יפעל בלי שאני ילחץ על השם משתמש שלי, יש לציין שהוא לא מבקש ממני ססמא כלשהי רק ללחוץ על השם משתמש שלי. יש לי שם משתמש אחד במחשב, איך אני גורם לווינדוס לרוץ בלי ללחוץ על כלום?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by LiorZi,

אני לא יודע אם זה הפורום הכי מתאים לנושא, אבל פה נראה לי הכי נכון לכתוב אותו. אז ככה: קניתי אוזניות חדשות של Sennheiser - דגם HD202, והווליום ב-windows 7 מאוד חלש... יש משהו לעשות בנדון בלי תוכנה או חומרה חיצונית? כמובן שהגברתי להכי גבוה שיש בכל מה שאפשר...

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by galCool,

1. כמה Windows professional שוקל? 2. יש לי מחשב חדש למשחקים אני מתקין אותו לבד.. אבל אני לא יודע איך לחלק את המחיצות? למי לתת יותר מקום לWINDOWS או למשחקים? תודה@!#

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. כשהתקנתי את XP הוא מצא לי רק עדכון אבטחה אחד. גם יש לו קטעים מפגרים שבהם הוא שואל אותי משהו בנוסח "windows update מצא עדכונים חשובים. להורדה לחץ על הורדה" וכשאני לוחץ על הורדה כל החלון נעלם ואין אליו זכר....... אבל בלי קשר, יש לי פנטיום 3 ואמרו שיש איזה פאצ' שעושה שXP יעבוד מהר יותר בפנטיום 3. למה windows update לא מציג לי אותו ? יש דרך להוריד אותו ידנית ?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by michael9090,

שלום לכם, יש לי בעיה במחשב עם המסכים הכחולים האלה. זה עושה את הבעיה הזו: stop: 0x00000050 (0xFFFFFE28, 0x00000000, 0x80701427, 0x00000000 ) אם למישהו יש מושג מזה, אז אני אשמח לדעת. תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 31.08.2009 בשעה 21:41:49 בדקתי את הקבצים בminidump1- Probably caused by : memory_corruptio זה אז בזיכרון כנראה.. 2- Probably caused by : rdbss.sys ( rdbss!RxCancelRoutine+28 ) וזה אין לי מושג מזה, מישהו יודע מזה במקרה? תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Zadu,

אז ככה, יש לי כרגע ווינדוס 10 ששידרגתי מווינדוס 8.1 עם Product key מדיסק מקורי שקניתי. אני רוצה לפרמט את המחשב, להתקין עליו ווינדוס 8.1 מהדיסק המקורי עם Product key ואז לשדרג לווינדוס 10 דרך הwindows updates בחינם. אני יוכל להשתמש בProduct key שיש לי מהדיסק אחרי הפרמוט שוב? עוד שאלה קטנה, אחרי שאני מתקיו ווינדוס 8.1 ועושה את השידרוג לווינדוס 10, זה אפשרי לעשות שידרוג בצורה של "התקנה נקייה" שזה ישדרג לווינדוס 10 אבל לא ישאיר שום תוכנה או משהו שהיו קיימים לפני השידרוג?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Boomer,

תשמעו, יש לי WIN XP PRO. עוד יומיים אני מקבל מחשב חדש שיהיה במיוחד בשביל משחקים. השאלה היא האם כדאי לי להתקין עליו את ה-XP PRO, או שלמשחקים עדיף את ה-Home Edition? כי שמעתי שמהסיבה שב-PRO יש הרבה יותר דברים, הוא פועל קצת יותר לאט. זה נכון? גם כשמפעילים את המחשב לוקח לו יותר זמן עד שה-WIN עולה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. אני השתמשתי ע"י הסירטון הזה: אבל רגע לפני שאני רואה את המחיצות של המחשב בהתקנה של הUSB קופץ לי מסך כחול חשוב לציין שלא שמתי את הUSB אחרי הHD בBOOT (ואולי זה הבעיה אבל אני לא יכול לשנות כי הביוס נעול) יש לי 2GB USB של CRUCIAL תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום לכולם, אני רוצה לפרמט את המחשב שלי, מדגם Asus X301A-RX011V, לא שדרגתי שום רכיב, אך שהוא נשאר במפרט המקורי שלו. ברשותי Windows 7 Ultimate ו-Windows 8.1 Pro שתיהן בגרסות של 32 ביט ו-64 ביט. אשמח להמלצתכם לאיזה ווינדוס ואיזו גרסה מומלצת להתקנה על המחשב הנייד שלי. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  12. אני עובד עם כמה מחשבים, לכולם יש DOCK STATION שיושב על השולחן, ובו אני שם דיסקים 3.5 שהם בעצם נשלפים ועובדים ממחשב למחשב. כולם אותו דגם, מחוברים ב E-SATA. תמיד אני מנתק אותם לפני ב"הוצא באופן בטוח" כי כבר נדפקו לי 2 הארדיסקים בגלל זה. עכשיו שדרגתי 2 מחשבים ל WIN7 , האייקון לא מאפשר לי להוציא את אותם דיסקים מה E-SATA. גם כשאני משנה בביוס ל AHCI , אני רואה שניתן להוציא דיסקים אחרים ברשימה, ביניהם אפילו C, וגם USB, אבל לא את הדיסקים עם ה DOCK החיצוני (שעד עכשיו זה עבד טוב). מה הפיתרון ?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום יש לי ווינדוס אקס פי פרו באנגלית ולאחר ההתקנה התקנתי את ה MUI שמשנה את השפה לעברית כעת לאחר פירומוט עשית את כל ההתקנה רק בסדר קצת שונה שעשה לי קצת בלאגן התקנתי קודם את הגיבוי של השירים שלי ולאחר מכן את התקנת ה MUI שמות הקבצים שהיו רשומים בעברית הפכו לגיבריש אני רוצה לדעת אם האפשר לשחזר את השמות של הקבצים הוספתי תמונה אשמח מאוד לקבל תשובה תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. היי נתקלתי בבעיה מוזרה. כאשר אני מעתיק טקסט ומעביר אותו למייל \ מסמך אחר אני נתקל בבעית ג'יבריש פיתרון לבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by E-me,

לא יודע איך או למה אבל עכשיו שאני עושה דאבל קליק על ספריה במקום פשוט לפתוח : אותה הוא מחליט לעשות בא חיפוש. הדרך היחידה לפתוח תיקיה בצורה הנורמלית היא לעשות ריט קליק ולבחור open הוא כיאלו שינה את הdefulte לחיפוש ניסית כבר הכל אפילו ירדתי לשפל המדרגה וניסיתי את ה trubleshooter של ווינדאוז שלא עשה שום דבר בבקשה תעזרו לי בבעיה הקטנה והמעצבנת הזאת. אני כבר 4 שעות שובר את הראש. plzzzzz help!!!!!!!!!

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. הרבה פעמים קורה ש-Explorer.exe קורס, ואז כל החלונות של Explorer נסגרים וכל האייקונים ב-Traybar נעלמים (התוכנות עצמן ממשיכות לרוץ ברקע), מלבד האייקונים של האנטיוירוס, הפיירוול והשפה. יש אפשרות להחזיר את האייקונים שנעלמים מבלי לסגור את התוכנות ולהפעיל אותן מחדש, לאתחל את המחשב או לעשות Log Off? ??? הבנתי שאפשר להגדיל את היציבות של Explorer.exe (על חשבון גודל הזיכרון) ע"י יצירת תהליכים נפרדים של Explorer.exe עבור ה-Desktop, ה-Taskbar והחלונות של Explorer, במקום תהליך אחד Multithreaded שמכיל את כל החלקים השונים של Explorer. 8) יש אפשרות לעשות את זה באמצעות ה-Registry. יצרתי ב-Registry במפתח [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. מה הפקודה שצריך להקליד בהפעלה(בהתחל) כדי להיכנס לרגיסטרי(עורך הרישום)?? שכחתי אותה......איזה מעפן אני....חחחח ;D ;D ד"א היה בזומביט (באיזה פרק לפני שבוע שבועיים)דרך להוריד תהודעה המעצבנת הזאת של המסנגר סרביס דרך הרגיסטרי אולי מישהו זוכר כדי שתגידו לי כי זה ממש נמאס!Q!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by tzahi97531,

שלום לכולם האם קיימת מערכת הפעלה שתשב על דיסק און קי, לא מערכת ליצירת BOOT אלא מערכת שבא אוכל להפעיל WINDOWS במחשב גם כאשר אין דיסק קשיח בו תודה רבה ושבוע טוב

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by hagai-,

Im new to windows XP, look at the time, I just finished to install it. anyway, no hebrew support here, (WinXP Pro) how can I write in hebrew? There's no Hebrew option under language properties. Closest I got was "Hungarian" ..lol Seriuosly now.. what should I do? I know this was probably answered before but I can't use the search option beause.. well you know.. no hebrew.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Shlompy,

אוקיי, זה המשך לנושא שנפתח כאן לפני כמה זמן. קניתי מחשב נייד, שמגיע עם VISTA PREMIUM. לא קיבלתי עם המחשב דיסק התקנה של ווינדווס וגם לא דיסק ושחזור מערכת. הבנתי שזה יהיה חוקי אם אני אוריד את זה מהאינטרנט ואשתמש ברשיון שמודבק לי על המחשב. בכל מקרה, אני לא מוצא את זה בשום מקום באינטרנט. אני שיש הרבה מקומות להוריד VISTA ULTIMATE השאלה שלי, היא, אם אני מוריד את גרסאת ה ULTIMATE, כשאני בא להתקין אותה, יש לי אולי במקרה אפשרות לבחור להתקין PREMIUM? תודה לעונים, מקווה שזה לא נוגד את חוקי הפורום, כי לפי הנושא שהיה פה לפני זה הבנתי שזה חוקי אם אני יעשה דבר כזה. מייקרוסופט לא נתנו לי תשובה בקשר לזה. ואין לי ממי להשיג את הדיסק של הווינדווס, אז האפשרות היחידה שיש לי כרגע זה להוריד את ז…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. היי לכולם. יש לי דיסק מקורי לחלוטין של XP (כן אני מאלו שממש קנו אותו) ולצערי אני נאלץ לפרמט את המחשב, שתי שאלות לי בבקשה. 1. המדבקה עם המספר בסידורי נעלמה לי, יש דרך למצוא מיתוך הדיסק (שוב מקורי לחלוטין) את המספר הסידורי שלו ? 2. איך אני יכול לפרמט את הכונן עליו נמצאת מערכת ההפעלה ? תודה מראש. תומר.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. היי, אני משתמש בWindows vista SP1 32bit מזה כ-5 חודשים. עד היום לא היו שום בעיות עם הווינדוס והכל עבד מצוין. לפני כמה ימים שמתי לב שבאורח פלא נעלם לי הRecycle bin מהדסקטופ. לא מחקתי את האייקון שלו ולא נגעתי בו, הוא פשוט נעלם מעצמו. בכל אופן, אני תוהה כיצד אני יכול לשחזר אותו? איפה הוא נמצא? ביצעתי חיפוש על המחשב לRecycle bin וזה לא מעלה תוצאות. תודה לכל מי שיעזור.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  23. Started by vered,

אחרי שאני מתנתקת מהאינטרנט, האיסיקיו לא עובר ל-NDetect (האייקון הצהוב), ומתבצע חיוג אוטומטי לאינטרנט, :'( איך מבטלים את האוטומטיות הזו? ???

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Reppix,

לצערי, אני ושאר המשפחה חולקים את אותו חיבור אינטרנט (ISDN64). שלושה מחשבים שמחוברים ברשת, למחשב שלי, שמשמש כ-Gateway. יש איזושהי דרך להגביל את מהירות הגלישה של ה-Clients? לפעמים כאשר אחרים גולשים זה מאוד מפריע לי... יש פתרון?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by swg,

התקנתי עדכון של NVIDIA לכרטיס שלי (6600). מס העדכון:100.65 והוא תואם לויסטה, אך לאחר שאני התקנתי את העדכון החדש, הוא ביקש ממני להפעיל את המחשב מחדש, הפעלתי ובום... מסך כחול. יש למישהו מושג למה זה קשור? ומה עושים? תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.