Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
1. ביומן האירועים הוא רושם תקלה 7026: The following boot-start or system-start driver(s) failed to load: TfFsMon TfSysMon מה זה ואיך לפתור את זה??? 2. תקיעה אחרת (תקלה 4226) רושמת: TCP/IP הגיע למגבלת האבטחה שנכפתה לגבי מספר הנסיונות לחיבור TCP בו-זמנית. למען הסר ספק, שתי התקלות הנ"ל אינן קורות יחד, כמובן, אז אבקשכם להסביר לי את פתרון כל אחת בנפרד. (והאם ייתכן קשר לתוכנה BITTORRENT, כי ייתכן שזה קורה רק לאחר הפעלתה) אובד עצות ממש! תודה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! אתמול עבדתי במחשב ופתאום הוא התחיל לזוז לאט ולהתקע, עשיתי RESET ואז קיבלתי מסך כחול unmountable_boot_volume ניסיתי את כל האפשרויות שמייקרוסופט נתנו ושום דבר לא עבד. כשאני עושה chkdsk (על כל האפשרויות F P וכו') הוא מגיע ל50% ונתקע (הנורה האדומה עדיין דלוקה והוא כאילו חושב למרות שאין שום רעש מההארד דיסק) עשיתי Fixboot ואפילו ניסיתי לעשות התקנה מחדש של הווינדוס אבל כשאני מגיע לדף של המחיצות הוא כותב לי שיש לי 2 אבל הראשונה היא unknown. בעיקרון יש לי 2 מחיצות, אחת נקראת C: והשניה D: על C יש את הווינדוס ועל D קבצים שאני מוריד... ההארד דיסק שלי הוא WD 320Gb בחיבור SATA. יש לזה פתרון? נ.ב יש משהו מוזר, לפעמים כשאני מעלה את הדיסק של הווינדוס או של ERD הוא כותב לי שק…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חבר שלי ניסה לסדר עברית במחשב של חברה שלו וכמו שכבר הבנתם, אם אני כותב את זה - הוא לא הצליח עכשיו יש לו בעיה להעלות את הוינדוס עצמו הוא מגיע למסך שה וינדוס טוען את עצמו ועושה ריסט וכך חוזר חלילה... הוא ניסה להעלות דרך Safe Mode אבל גם משם יש בעיה של ריסטים או תקיעות הוא אמר שכשהוא ניסה להעלות דרך ה Safe Mode הוא מבצע ריסט אחרי הקובץ mup.sys יש למישהו רעיון איך אפשר לסדר\ לתקן\ להחליף את הקובץ?? ??? או שהוא חייב לעשות פירמוט? תודה לכול העונים... בברכה דקל
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אנשים יש לי בעיה רצינית, פתאום בלי קשר לכלום החלק למטה של ה EXPLORER שאמור להראות את "האחוזים" שאתר נטען נעלם, האינטרנט שלי לא זז, וזה מוזר למה CPU USAGE 0, פינג רגיל כשאני עושה PING לאתר מסויים, אבל כשאני מנסה להיכנס לאתרים או להיכנס למירק (mirc) או מנסה להיכנס למשחקים זה לא זז. לא הגיוני שזה ווירוס למה לא עשיתי שום דבר יוצא דופן בשבוע האחרון, אני בקושי גולש באינטרנט ואם אני גולש אני גולש באתרים מסויימים (בעיקר פורומים) אז איך זה הגיוני שפתאום כל זה קרה.. ניסיתי SPYBOT SEEK AND DESTORY לנקות REGISTRY כלום לא עוזר.. בבקשה תעזרו לי תודה מראש!!
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני עושה ריסטארט למחשב ולוחץ על f8 לפני שהלוגו של win עולה אבל המחשב ממשיך ומעלה את המחשב רגיל כלומר אני לא מגיע לsafe mode אלא המחשב מעלה את windows 7. יש אפשרות אחרת להגיע ל safe mode? תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יצא וינדוס ויסטה ומהיכן ניתן לקנות / להשיג אותו?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה לשותפה שלי יש מחשב דיי ישן. לוח אם :foxconn n15235 מעבד: intel pentium 4 3g זיכרון: של 1 ג'גה דיסק קשיח: 120 ג'גה כרטיס המסך משולב עם הלוח ומסך LG 22 אינץ חדש. עכשיו לפני זה עמד לה XP home ועשה לה הרבה בעיות (לטענתה) אז החלטתי לפרמט את המחשב ולהתקין וינדוס 7 32 ביט (התקנתי כבר את המערכת הזו על מחשבים יותר חלשים ואפילו על נטבוקים והיא עבדה ללא בעיה) עכשיו ברגע שהתקנתי אותה המחשב מראה תצוגה של 8 ביט ורזלוציה מקסימלית של 640 * 480. עכשיו הבנתי שזאת בעיה של דרייברים אז הורדתי דרייברים מהאתר שלהם והם לא עשו דבר. הורדתי כול דרייבר שמצאתי ברשת שקשור ללוח אם הזה ושום דבר לא עזר.. פשוט כלום נישאר עם ה8 ביט שלו והרזלוציה הנמוכה החלטתי לרדת מהעיניין ולהתקין וינדוס XP PRO עכ…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, התקנתי הרגע חלונות על המחשב החדש. כמו שאתם יכולים לראות יש לי שני כוננים פיזיים. כונן 0 - משמש לגיבויים - האם אפשר לשנות שיהיה כונן 1 ע"י שינוי החיבור ללוח האם? האם לא יהיה נזק או תידרש התקנה מחדש? כונן 1 - כונן ראשי עליו מותקנת המערכת. - האם אני יכול להעלים את כונן D או לחליפין לשנות לו את האות ל-Z? מפריע לי שהוא נתקע בין C ל E אבל אני לא רוצה לגרום נזק... בבקשה תענו רק אם אתם בטוחים!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
משהו יודע מה זה הדבר המוזר הזה? הוא כל הזמן תוקע לי את המחשב@!! אני מנסה להכנס לcontrol panel או mycomputer זה לא נכנס ואז מציג שגיאה של התוכנה המסוית הזאת dr warson
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
בישביל למחוק אני צריך להיכנס ל-UNERASE WIZARS אתמול אני בא למחוק ושנכנסתי עלתה ההודעה ומאז אני לא יכול למחוק דברים נישאר לי 1GB פנוי מה עושים
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני השתמשתי ע"י הסירטון הזה: אבל רגע לפני שאני רואה את המחיצות של המחשב בהתקנה של הUSB קופץ לי מסך כחול חשוב לציין שלא שמתי את הUSB אחרי הHD בBOOT (ואולי זה הבעיה אבל אני לא יכול לשנות כי הביוס נעול) יש לי 2GB USB של CRUCIAL תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בוקר טוב. התקנתי בשישבת XP PRO. מייד אחרי סיום ההתקנה הורדתי את הכונן אופטי מהאופציה של "BOOT FROM". ברגע שביטלתי את הכונן הופיעה הודעת השגיאה החביבה הזו. עכשיו לתעלומה: כשאני מחזירה את הסדר של ה BOOT FROM לכונן אופטי ראשון ורק אח"כ לדיסק הקשיח, מערכת ההפעלה עולה תקין למרות שכאשר הוא מבקש PRESS ANY KEY TO BOOT FROM CDROM אני לא לוחצת על כלום ניסיתי לתקן את המערכת ההפעלה ע"י העלאה של דיסק ההתקנה ויישום פקודות ה FIXMBR ו FIXBOOT - ללא הועיל. בנוסף הרצתי גם CHKDSK ליתר בטיחות. כרגע המצב הוא כזה - אם הדיסק התקנה בכונן והכונן נבחר כאופציה ראשונה ב BOOT SEQUENCE, הכל עובד נפלא. ברגע שאני בוחרת את הדיסק הקשיח עליו הותקנה מערכת ההפעלה כראשון, השגיאה החביבה הזו מופיעה. אני …
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקנתי במחשב ווינדוס 7 ועכשיו האוזניות (שלפני רגע עבדו לי ב-Win xp) לא עובדות לי... ובאינטרנט לא מצאתי איזשהו דרייבר מתאים ב-Control Panel רשום לי שהאוזניות בכלל לא מחוברות אפילו שחיברתי כמו שצריך והקטע המצחיק שיש להן גם מקרופון והמקרופון כן מזוהה ועובד עוד דבר - מחוברים גם רמקולים והם כן עובדים עריכה: חיברתי את האוזניות במקום הרמקולים ועכשיו עובדות, אבל הרמקולים לא עובדים, למה זה לא מזהה גם את הרמקולים וגם את האוזניות במקביל?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אוקי אני רוצה לעשות פירמוט כללי למחשב ולאחר מכן להתקין וינדוס 98 כבר יש לי דיסק (cd) לא דיסקט!! אם מישהו רציני יכול להסביר לי צעד אחרי צעד אודה לא באמת!!
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! אין לי מושג למה, אבל היום קרתה תקלה קטנה בג'ימייל. אז ככה, הג'ימייל עולה כרגיל, רק שאחרי לחיצה שתים הוא פשוט קופא במקום עד שאני סוגר אותו. אני משתמש עם גוגל כרום, אבל מה? שאני עושה "גלישה פרטית" זה עובד חלק, וכן בפיירפוקס. מה צריך לעשות שזה יעבוד כמו שצריך שוב? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה עם אחד המחשבים שלי, בזמן שהוא עולה אני מקבל את השגיאה NTLDR is missing. בעבר נתקלתי בשגיאה והצלחתי לסדר אותה באמצעות הפקודה bootcfg \rebuild ב recovery console. ניסיתי להעלות את ה recovery console במחשב הספציפי עם הדיסק של מערכת ההפעלה, נכנסתי לבפנים ושם הייתי צריך להכניס סיסמת administrator. מה שמוזר הוא שלמחשב הזה אין שום סיסמה בכלל, לא על היוזר שלו ולא על היוזר של האדמין, לא קיימת סיסמה בכלל. בגלל זה אני לא יכול לרשום שום פקודה בrecovery console, אם אני לוחץ enter הוא מבקש עוד פעם סיסמה ל administrator ואחרי 3 פעמים המחשב עושה ריסט, אני לא מבין למה הוא מבקש סיסמה אם היא לא קיימת בכלל. חיפשתי במקומות שונים והבנתי שיש דרך לסדר את זה באמצעות שינוי …
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה לקיח חצי לילה והתקנתי ועובד על הכיפק. בילד 5342 ומצאתי ביינתים רק באג אחד שסרטוני וידאו גורמים ל בלו סקריין בכל מקרה ניסיתי להעביר את הישומים מXP שיעבדו על ויסטה אבל אופיס 2003 לא רוצה לעבוד... האם התקנה מחדש על ההארדדיסק של ויסטה תעזור? ומישהו יודע איך הוידווס יזי טראנספר עובד? ניסיתי אותו אבל לא ממש מצאתי שזה העביר משהו...
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מותקן אצלי directx9 והתקנתי משחק שדורש 8 (הוא ביקש להתקין את ה 8) ניסיתי להעלות את המשחק אך הוא אמר לי שאני צריך להתקין directx 8 זה רק אני או שהמחשב שלי השתגע?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מצורפת תמונה של מערכת הפעלה חדשה ומדהימה היא עדיין BETA מתוצרת (פתחו את התמונה ותיראו). דן
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אז אני בונה מחשב חדש, ובעיקר אני לא רוצה לשלם 500 ש''ח על מערכת הפעלה של ווינדווס 10. מישהו יכול לתת לי מדריך או פריצה של ווינדווס 10 שאני יוכל להתקין על USB ואז דרך הBIOS? תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
כאשר ההתקנה מגבה את הקבצים הוא כותב לי שatapi.sys לא קיים ואי אפשר להעתיק אותו אבל האו כן קיים כ עשיתי חיפוש במחשב ומצאתי אותו מה הבעייה? איך מתקנים את זה?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחרי שאני מתנתקת מהאינטרנט, האיסיקיו לא עובר ל-NDetect (האייקון הצהוב), ומתבצע חיוג אוטומטי לאינטרנט, :'( איך מבטלים את האוטומטיות הזו? ???
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לחלק מהחברים שהתקינו מסנג'ר 6.2 יש לוח ציור ושיתוף ישומים..למה שאני התקנתי ת6.2 רגיל אין את זה? איך אפשר לעשות את זה ב6.2 .. אל תגידו לי תוריד 4.7
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בטעות מחקתי את ה MSR שלי מישהו יודע איך אפשר לשחזר אותו בלי להוריד התקנה של WIN וכמובן בלי WIN עצמו (הוא לא עולה) יש לי UBUNTU... אשמח לעזרה בהקדם תודה רבה אריה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יוצא לתקן לחברים את המחשבים ולפעמים אפילו לפרמט וזה לוקח המון זמן, במיוחד העדכונים. איזו תוכנה תמליצו לעשות תמונת מערכת כדי להתקין את הכל מהר עם עדכונים ודרייברים? וכמובן אשמח ללינק מהיר למדריך קצר לשימוש נכון. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-