Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
I have an extremely annoying problem I have a windows XP in hebrew .somehow I can't write in Hebrew plz help
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX 1270שח לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 620 שח זכרונות: OCZ 2048MB PLATINUM (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-15 1010 שח כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL 2100שח מסך: NEC 20.1 WGX2 קישור http://www.trustedreviews.com/displays/review/2006/06/08/NEC-MultiSync-20WGX2-20-1in-widescreen-LCD/p2 מארז: THERMALTAKE ARMOR JUNIOR VC3000BNS w/o PSU - BLACK 560שח קישור http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/armorjr/vc3000swa.asp ספק כח: ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT 600שח כונן קשיח: WD 320GB SATA2 7200 510שח צורב די…
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשדרג את הקונן ל SSD , איך אני מתקין עליו WIN 10 ? (כיום יש לי WIN 10 על קונן רגיל) תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
הי. יש לי מחשב נוסף בבית. [לא שלי]. לפני כחמש שנים קנינו דיסק מקורי של ווינדוס ב-900 ש"ח. כשהוחלט להחליף כמה רכיבים במחשב [למשהו חדיש יותר], לקחנו את המחשב למעבדה ושם נתנו להם את הדיסק המקורי של ווינדוס [שקנינו אז] על מנת שיתקינו לנו. היום כשהדלקתי את המחשב קפצה לי הודעה הבאה: בנוסף כל מסך המחשב הפך לשחור. למה זה הופיע? יכול להיות שקרה שם במעבדה משהו שאנחנו לא יודעים עליו? אשמח לעזרה. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמה GB להקציב למערכת Win98? כמה GB להקציב למערכת WinXP? תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מאיפה באמת מורידים Langauge Packs ל Windows Xp ול Windows 2000?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מצורפת תמונה של מערכת הפעלה חדשה ומדהימה היא עדיין BETA מתוצרת (פתחו את התמונה ותיראו). דן
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב משנת 2009 שרכשתי חדש. המחשב הגיע עם חלונות XP גרסת OEM עם דיסק מקורי ומס' רישיון. אני מעוניין לפרמט ולהתקין מע' הפעלה קצת יותר מתקדמת. רציתי לשאול האם חלונות 8.1 יעלה אצלי? מצורף צילום מסך של מפרט המחשב. אם כן, האם יש מבצעים לשדרוג מחלונות XP ל- 8.1? אני סטודנט ולא מעוניין לשלם בערך 500 ש"ח לרישיון חדש כל כמה שנים. הבנתי שיש מבצעי שדרוג, האם אתם יודעים על זה משהו? תודה מראש, גיא. נ"ב למחשב יש 4GB זיכרון ולא כפי שרשום. פשוט ה- XP מסוגל לזהות עד 3GB וחבל.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בטעות מחקתי את ה MSR שלי מישהו יודע איך אפשר לשחזר אותו בלי להוריד התקנה של WIN וכמובן בלי WIN עצמו (הוא לא עולה) יש לי UBUNTU... אשמח לעזרה בהקדם תודה רבה אריה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני כבר יומיים מנסה להתקין ווינדווס 10 במחשב של חבר אך משום מה ההתקנה נעצרת בחלון הסרביסים אחרי הגדרות חשבון (לא freeze פשוט לא עובר לצעד הבא בהתקנה) ולאחר כמה דקות הרקע של ההתקנה הופך סגול ועדיין לא מוצג כלום (הוספתי תמונות). הלוח: Gigabyte z77 d3h הוספתי למחשב Samsung evo 860 500gb חדש (לפני כן הייה ווינדווס 7 מותקן על הארד דיסק מכני שבזמן ההתקנה כרגע מפורמט ומנותק). באמת שכבר נגרמרו לי כל הרעיונות, הכנתי 3 התקנות על 3 dok שונים, החלפתי כבלי sata וחיבורים פיזיים, בביוס וידאתי שהקונטרולר הוא AHCI ולא IDE ועשיתי עידכון לביוס. למישהו יש מושג?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לפני מספר שבועות דיווחתי על בעיה עם הצגת הג'אדגטים שלי בווידוס 7. מסתבר שיש עוד אנשים שיש להם את אותה בעיה. אתם בד"כ עונים מהר לשאלות... מה קורה? זה יהיה ממש משמח אם תגיבו בקרוב עם תשובה מספקת. אני יודע שאתם לא מייקרוסופט, אבל עדיין.... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=480886.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=485241.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=480426.0 מה לעשות???
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכםאין לי אנטיוירוס במחשב ורוצה חוץ מזה למחוק את הדפנדר המובנה מחלונות 10 איך אפשר למחוק בבקשה?תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם כבר המון זמן שאני מחפש פתרון לבעיה הזו ומתייאש בדרך. יש במחשב שלי (בן 7, 2 גיגה ראם, חלונות 7) תהליך סורר (svchost) , שפשוט לא נותן לי להשתמש במחשב. הוא מגיע בשיאו ל900 אלף K . מה גורם לתהליך הזה להיות כל כך מעיק? אני לא מצליח להצביע על פעולה כלשהי שאני עושה שגורמת לו לנסוק, האמת שגם כשהמחשב לא בשימוש כמה שעות הוא עדיין ככה. אחרי חיפוש קטן בפורום ראיתי שדיברו הרבה על עדכונים, ניסיתי להתקין את העדכונים (59) שהצטברו, וזה נתקע. אשמח לעזרה מכם, תודה וערב טוב!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שאני מתנתקת מהאינטרנט, האיסיקיו לא עובר ל-NDetect (האייקון הצהוב), ומתבצע חיוג אוטומטי לאינטרנט, :'( איך מבטלים את האוטומטיות הזו? ???
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף מקום לספריית הסיסטם על חשבון פרטישן אחר (פיזית הם נמצאים על אותו כונן) יש לי כונן 320 ג'יגה שמחולק כך: 16 ג'יגה לסיסטם (כונן C 175 ג'יגה (כונן D) 100 ג'גה (כונן E) יש לי עוד 10 ג'יגה שלא משוייכים לכלום ואותם אני רוצה לאחד עם כונן C כדי שיהיה סה"כ 26 ג'גה. כשאני נכנס ל- COMPUTER MANAGMENT ולוחץ קליק ימני על כונן C אני מקבל את האפשרויות הבאות בלבד: איך מאחדים אותם? [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
העלתי מלא תמונות מטיול שעשיתי לאחרונה ל one drive. הבעיה שזה בכונן C ועכשיו אין לי מקום לכלום אפילו לא לעדכון של מערכת ההפעלה או כל תוכנה אחרת שאני צריך. בקיצור איך מעלים דברים לענן הזה בלי שזה יקח מקום מהמחשב?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי תיקיה במחשב שלא נפתחת.. אני פותחת את כונן c ואת התיקיה של הdoucment זה לא פותח וזה רושם לי שאין גישה ושהתיקיה חסומה.. לבעיה הזו יש פיתרון לפי מה שהבנתי נתנו לי את הקישור הזה http://www.annoyances.org/exec/forum/winxp/t1059763591 אבל הכל באנגלית ואני לא מבינה כלום. מישהו יודע מה עושים?
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום התחילה לי בעיה חדשה ( ;D ) , כשאני פתח למשל את האקספלודר, המחשב נתקע, מה הכוונה נתקע? ההארדיסק נטחן, אני שומע אותו נטחן ונטחן ונטחן, וכל המחשב זז לאט לאט, האינטרנט מפסיק להוריד, הכל נתקע פשוט, ככה ל-40 שניות, אז לא הבנתי מה קרה שההארדיסק חושב כל כך הרבה, חשבתי אולי בגלל שלא איחיתי אותו הרבה זמן, אבל בכל זאת ניסיתי לבדוק על מה הוא חושב כל כך הרבה, אז הרצתי את FileMon שבודקת בזמן אמת אילו קבצים משתנים וכשההארדיסק נטחן היא מראה לי בבירור שהקובץ שטוחן את ההארדיסק הוא c:\pagefile.sys , מישהו מכיר את הבעיה? אפשר לעשות משהו כדי שההארדיסק לא ייתכן? נ.ב, אם זה חשוב, גודל הקובץ הוא 545 מגה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מערכת הפעלה: Windows 10 אני מנסה ולא מצליח ליצור משתמש במחשב שלא יוכל להתקין תוכנות חדשות, גם לא דפדפן אני רוצה שהמשתמש יוכל להשתמש רק בתוכנות שהתקנתי לו ולא אחרות ניסיתי לעשות משתמש רגיל מוגבל וכן משתמש אורח, אך שניהם מצליחים להתקין דפדפנים אחרים ותוכנות שונות למרות שהם מוגדרים שהם לא יכולים בפעם הבאה שהם נכנסים למשתמש התוכנות לא נמצאות אבל אני מנסה למנוע את זה בכלל. כשהמשתמש לדוגמה מנסה להתקין דפדפן פיירפוקס או כרום, הוא מתבקש להזין סיסמת admin. לאחר שהוא לא מקליד סיסמה עדיין הוא יכול להתקין על המשתמש המקומי מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים. התקנתי אתמול התקנה נקיה XP SP3, אחרי ההתקנה והתקנת כל הדרייברים המחשב עבד מצוין. החל מהיום בבוקר, המחשב איטי בצורה שהוא גורם לי לרצות להעיף אותו מהחלון. חשבתי אולי הותקנה איזה תוכנה לא טובה, בדקתי בhijackthis את הלוג והכול בסדר. בsafe mode המחשב עובד טוב. שמתי לב שwindows update היה דלוק על אוטומטי וכנראה התעדכן בלילה, אז מחקתי את כל העדכונים שלו. עדיין לא עזר. אני אובד עצות. יש רעיונות מה אפשר לעשות? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כרגע 98. מה שאני עושה זה אני הולך להתקין את 98 על כונן D, ורוצה להתקין את השידרוג שיש לי של XP על כונן C. רציתי לשאול אם בXP זה כמו בשאר המערכות שגם בגירסת השידרוג אפשר להתקין על תיקיה אחרת, או שבXP הוא מתקין עצמו עצמו (בשידרוג) רק באותה תיקיה שבה נמצאת מערכת ההפעלה הקיימת ? כי ב98 דרך דוס אפשר לקבוע להתקין אותו בתיקיה אחרת חוץ מהסטנדרט, אבל בwindows לא נראה לי שהוא שואל... בקיצר: בXP שידרוג, אם יש לי כרגע 98 אני אוכל להגיד לXP להיות מותקנת בתיקיה אחרת מwindows או שהוא לא יישאל אותי? דרך אגב, כדי להפעיל את ההתקנה של XP מדוס יש דברים מיוחדים שצריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני צריךלהתקין את וינדוס 98 יש לי את הדיסק המקורי! עכשיו פירמטתי דרך הדיסק של אקס פי שעולה מהבוט ואחרי זה כיבתי ודלקתי ושמתי את הדיסק של 98 עכשיו איך מתקין ?אני מגיע למצב שהוא אומר לי שאני צריך דיסק boot ואין לי את התקליטון וגם לא floppy יש לי רק סידי רום,מה עושים במצב כזה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם צצה לי לאחרונה בעיה מוזרה-כשאני כותב בשורת הRUN את IPCONFIG החלון קופץ ומיד נעלם למה זה קורה ואיך פותרים את זה (יש לי WINDOWS 7 ULTIMATE) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הצילו! מישהו השתלט לי על המסנג'ר, יכול להיות שעם MSN Freezer? אני לא יכול לאפס סיסמה, או להיכנס למייל שלי או למסנג'ר שלי.. מה לעשות??
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
די מסביר את עצמו. אני רוצה להתקין XP על דיסק קשיח בשביל הלפטופ. עשיתי image על דיסקונקי אבל זה מסרב להגיב. ניסיתי גם על שני מחשבים ושניהם לא קוראים את הפלאש. חשבתי לחבר את הדיסק של הנייד למחשב ולהתקין מתוך חלונות אבל האופציה מחוקה באוטוראן. יש דרך לעקוף את זה? ניסיתי להוציא את הHD המרכזי ולהשאיר רק את הפלאש והדיסק המפורמט אבל כלום לא קורה. עצות?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-