Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
המחשב נכנס כל הזמן למצב שינה וכשניסיתי לשנות הגדרות אין לי אופצייה, הוא רושם לי "מידע אודות תוכנית צריכת החשמל שלך אינה זמינה". יש לי windows 7 ואני הadministrator, אין לי איזשהו מנהל רשת, חיפשתי גם אצל מיקרוסופט אין תשובה... מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
משהו יודע מה זה הדבר המוזר הזה? הוא כל הזמן תוקע לי את המחשב@!! אני מנסה להכנס לcontrol panel או mycomputer זה לא נכנס ואז מציג שגיאה של התוכנה המסוית הזאת dr warson
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
DX10 הבנתי מה זה. אבל מה זה DX10.1? http://www.istartedsomething.com/20070730/vista-sp1-vs2008-directx/ עריכה: ממש לא יאומן!אחרי קריאת הלינק הנוסף,מסתבר שבילגייטס "מנקנק" את רוכשי החומרה של DX10. http://devicing.blogspot.com/2007/08/dx-101-wont-work-with-current-dx-10.html
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! אין לי מושג למה, אבל היום קרתה תקלה קטנה בג'ימייל. אז ככה, הג'ימייל עולה כרגיל, רק שאחרי לחיצה שתים הוא פשוט קופא במקום עד שאני סוגר אותו. אני משתמש עם גוגל כרום, אבל מה? שאני עושה "גלישה פרטית" זה עובד חלק, וכן בפיירפוקס. מה צריך לעשות שזה יעבוד כמו שצריך שוב? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לצערי, אני ושאר המשפחה חולקים את אותו חיבור אינטרנט (ISDN64). שלושה מחשבים שמחוברים ברשת, למחשב שלי, שמשמש כ-Gateway. יש איזושהי דרך להגביל את מהירות הגלישה של ה-Clients? לפעמים כאשר אחרים גולשים זה מאוד מפריע לי... יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, התקנתי הרגע חלונות על המחשב החדש. כמו שאתם יכולים לראות יש לי שני כוננים פיזיים. כונן 0 - משמש לגיבויים - האם אפשר לשנות שיהיה כונן 1 ע"י שינוי החיבור ללוח האם? האם לא יהיה נזק או תידרש התקנה מחדש? כונן 1 - כונן ראשי עליו מותקנת המערכת. - האם אני יכול להעלים את כונן D או לחליפין לשנות לו את האות ל-Z? מפריע לי שהוא נתקע בין C ל E אבל אני לא רוצה לגרום נזק... בבקשה תענו רק אם אתם בטוחים!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מבקש את: win 7 sp2 64 bit download בעברית להורדה ישירה חינמית או בלינק לביטורנט.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אז אני בונה מחשב חדש, ובעיקר אני לא רוצה לשלם 500 ש''ח על מערכת הפעלה של ווינדווס 10. מישהו יכול לתת לי מדריך או פריצה של ווינדווס 10 שאני יוכל להתקין על USB ואז דרך הBIOS? תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה פירמטתי והתקנתי XP מחדש. יש לי שתי בעיות עם העברית במנהל קבצים / explorer 1) שמות (של סיפריות, קבצים) מופיעים בעברית הפוכה (אמגוד במקום דוגמא) 2) המועדפים מופיעים בג'יבריש רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם win nt ואני רוצה לפרמט אותו ולהתקין win98. האם זה אפשרי בהתחשב בזה שההארד דיסק הוא ntfs וב-98 זה יהיה fat32 ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חבר שלי ניסה לסדר עברית במחשב של חברה שלו וכמו שכבר הבנתם, אם אני כותב את זה - הוא לא הצליח עכשיו יש לו בעיה להעלות את הוינדוס עצמו הוא מגיע למסך שה וינדוס טוען את עצמו ועושה ריסט וכך חוזר חלילה... הוא ניסה להעלות דרך Safe Mode אבל גם משם יש בעיה של ריסטים או תקיעות הוא אמר שכשהוא ניסה להעלות דרך ה Safe Mode הוא מבצע ריסט אחרי הקובץ mup.sys יש למישהו רעיון איך אפשר לסדר\ לתקן\ להחליף את הקובץ?? ??? או שהוא חייב לעשות פירמוט? תודה לכול העונים... בברכה דקל
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מצורפת תמונה של מערכת הפעלה חדשה ומדהימה היא עדיין BETA מתוצרת (פתחו את התמונה ותיראו). דן
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בטעות מחקתי את ה MSR שלי מישהו יודע איך אפשר לשחזר אותו בלי להוריד התקנה של WIN וכמובן בלי WIN עצמו (הוא לא עולה) יש לי UBUNTU... אשמח לעזרה בהקדם תודה רבה אריה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יוצא לתקן לחברים את המחשבים ולפעמים אפילו לפרמט וזה לוקח המון זמן, במיוחד העדכונים. איזו תוכנה תמליצו לעשות תמונת מערכת כדי להתקין את הכל מהר עם עדכונים ודרייברים? וכמובן אשמח ללינק מהיר למדריך קצר לשימוש נכון. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום התחילה לי בעיה חדשה ( ;D ) , כשאני פתח למשל את האקספלודר, המחשב נתקע, מה הכוונה נתקע? ההארדיסק נטחן, אני שומע אותו נטחן ונטחן ונטחן, וכל המחשב זז לאט לאט, האינטרנט מפסיק להוריד, הכל נתקע פשוט, ככה ל-40 שניות, אז לא הבנתי מה קרה שההארדיסק חושב כל כך הרבה, חשבתי אולי בגלל שלא איחיתי אותו הרבה זמן, אבל בכל זאת ניסיתי לבדוק על מה הוא חושב כל כך הרבה, אז הרצתי את FileMon שבודקת בזמן אמת אילו קבצים משתנים וכשההארדיסק נטחן היא מראה לי בבירור שהקובץ שטוחן את ההארדיסק הוא c:\pagefile.sys , מישהו מכיר את הבעיה? אפשר לעשות משהו כדי שההארדיסק לא ייתכן? נ.ב, אם זה חשוב, גודל הקובץ הוא 545 מגה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה עם אחד המחשבים שלי, בזמן שהוא עולה אני מקבל את השגיאה NTLDR is missing. בעבר נתקלתי בשגיאה והצלחתי לסדר אותה באמצעות הפקודה bootcfg \rebuild ב recovery console. ניסיתי להעלות את ה recovery console במחשב הספציפי עם הדיסק של מערכת ההפעלה, נכנסתי לבפנים ושם הייתי צריך להכניס סיסמת administrator. מה שמוזר הוא שלמחשב הזה אין שום סיסמה בכלל, לא על היוזר שלו ולא על היוזר של האדמין, לא קיימת סיסמה בכלל. בגלל זה אני לא יכול לרשום שום פקודה בrecovery console, אם אני לוחץ enter הוא מבקש עוד פעם סיסמה ל administrator ואחרי 3 פעמים המחשב עושה ריסט, אני לא מבין למה הוא מבקש סיסמה אם היא לא קיימת בכלל. חיפשתי במקומות שונים והבנתי שיש דרך לסדר את זה באמצעות שינוי …
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אתמול הפעלתי את המחשבמחדש ופתאום בהפםעלה מופיע לי מסך כחול עפ הודעה שרשום שווינדוס לא מופעל בשל לא לגרום נזק ומופיע ההודעה unmountable boot volume ואחרי זה כל מיני דברים כמו עם התקנת משהו חדש אז תנתק אותו וכו.. ובסוף מספרים כמו x0.000000ו וכו עכשיו ניסתי הכול להתקין מחדש וינדוס 7 וינדוס ויסטה להשתמש בריכברי טולס להפעיל בסף מוד הכול אבל המחשב או שמגיע למסך הכחול ונתקע או שפשוט נתקע עם מסך שחור רק אני לא מצליח להגיע אפילו לוננדוס או לעשות כל דבר עם המחשב מה ניתן לעשות תודה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כרגע המערכת SP3 אחרי כל עידכוני האבטחה. נעשתה במצב "בטוח" סריקה עם AVG מעודכן וגם סריקה עם SPY BOT ועם MALWAREBYTES. הכל נקי. משום מה שחזור מערכת מבוטל. אין מושג מתי או מדוע וכיצד זה בוצע, סביר להניח שעל ידי משהו זדוני. נסיון להסיר את הסימון V בתיבת "בטל שחזור בכל הכוננים" מגיב הודעת שגיאה: שחזור המערכת נתקל בשגיאה בנסיון להפעיל..... תמונת ההודעה מצורפת. יש עצה כיצד להשיב עטרה ליושנה? הגדרות באיזה מפתח רישום? משהו? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כרגע 98. מה שאני עושה זה אני הולך להתקין את 98 על כונן D, ורוצה להתקין את השידרוג שיש לי של XP על כונן C. רציתי לשאול אם בXP זה כמו בשאר המערכות שגם בגירסת השידרוג אפשר להתקין על תיקיה אחרת, או שבXP הוא מתקין עצמו עצמו (בשידרוג) רק באותה תיקיה שבה נמצאת מערכת ההפעלה הקיימת ? כי ב98 דרך דוס אפשר לקבוע להתקין אותו בתיקיה אחרת חוץ מהסטנדרט, אבל בwindows לא נראה לי שהוא שואל... בקיצר: בXP שידרוג, אם יש לי כרגע 98 אני אוכל להגיד לXP להיות מותקנת בתיקיה אחרת מwindows או שהוא לא יישאל אותי? דרך אגב, כדי להפעיל את ההתקנה של XP מדוס יש דברים מיוחדים שצריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היי, התקנתי win 7 home ועכשיו את -ה office 2007. אילו עדכונים אני צריך להוריד מהאתר של מיקרוסופט? האם service pack 1 ו -2 רלוונטים? לא רשום במפרט שהם מתאימים ל-win7. האם יש עוד עדכונים ל-office חוץ מאלה?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי מודם יחיד ולא ראוטר, ולאחרונה אני מתחבר אוטומטית לאינטרנט, בלי חייגן (כתוצאה מכך שלא יכלתי ליצור חייגן חדש מכיוון שכל פעם שניסיתי הווינדוס העלה חלון שהיה כתוב בו ''שגיאה 5: הגישה נדחתה'', ולא יכלתי להתחבר כלל). היום ניסיתי להתחבר דרך הדפדפן, לא התחבר. ניסיתי להתחבר למסנג'ר- לא התחבר. נכנסתי לsafe mode with networking ורק דרך פה אני יכול להתחבר לאינטרנט (אוטומטית, בלי חייגן). בבזק הציעו לי לטפל בבעיה עם החייגן כי הפתרון שנתנו לי הוא זמני, ואני מפחד שגם הסייפ מוד כבר לא יצליח להתחבר ואז אני ממש אדפק. אם צריך להעביר את הנושא לפורום רשתות אז תודיעו לי, אני ממש צריך עזרה פה. תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם : יש לי שאלה כזו: אני רוצה לשנות את תמונת המסך אבל לאחר התקפת סוסטרויאני כאשר אני מנסה לשנות את תמונת המסך אני מצליחה. אני לוחצת במסך במקש הימני על מאפיני ושם לא מופיע לי ההגדרה של שולחן עבודה קיימים שם רק הסימניות לערכות נושא,מראה והגדרות אילך אני יכולה להוסיף את הכרטיסיה שולחן עובדה כדי לשנות את רקע המסך?(שולחן העבודה). בבקשה תעזרו. :
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם האם קיימת מערכת הפעלה שתשב על דיסק און קי, לא מערכת ליצירת BOOT אלא מערכת שבא אוכל להפעיל WINDOWS במחשב גם כאשר אין דיסק קשיח בו תודה רבה ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי עדכון של NVIDIA לכרטיס שלי (6600). מס העדכון:100.65 והוא תואם לויסטה, אך לאחר שאני התקנתי את העדכון החדש, הוא ביקש ממני להפעיל את המחשב מחדש, הפעלתי ובום... מסך כחול. יש למישהו מושג למה זה קשור? ומה עושים? תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום באתר https://www.scool.co.il/ness/index.aspx?id=2423 מציעים תוכנות לעובדי מערכת החינוך במחירים נוחים על פי הסדר מיוחד עם משרד החינוך. האם מישהו מכיר את ההסדר ואת התוכנות המוצעות? מה המשמעות של תוכנה משודרגת = UPGRADE? האם יש תמיכה של מיקרוסופט? מה משמעות ההצהרה שבתחתית טופס ההזמנה ? בברכה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-