עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Cha0stAlker,

חשבתי על זה שאם אני אחכה איזה שלושה חודשים ורק אז אקנה, בטוח יסדרו מלא באגים התחלתיים שאיתם לא הייתי צריך להתמודד אילו הייתי קונה היום. או שאולי מצד שני כבר סידרו את רוב הבאגים? אני מת כבר להתפטר מהויסטה שלי וכל הבעיות שלה, אבל אני מניח שגם ל7 יש בעיות כי היא רק יצאה.. בקיצור עזרו לי להחליט

2. יש לי כמה תוכנות שאני משתמש בהם באופן תקוף אבל אם אני אנעץ את כולן לא ישאר לי מקום אני מעונין לדעת אם אפשר לנעוץ תקיה ואז ריחוף מעליה יראה את הקישורים בה מתפריט ליד בערך כמו שאם נועצים את WMC אז ריחוף מעליו נותן כמה אפשרויות ... OFF TOPIC כמו כן המלצה חמה לPLUGIN ל WMC http://www.mediabrowser.tv

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  3. יש לי לפטופ שלפעמים מתחבר למסכים חיצוניים ולמקרן. וכאר הוא עושה את זה הוא לפעמים משנה רזולוציה. נניח שיש לי רקע שאני רוצה לשים. ויש לי אותו בכל רזולוציה אפשרית מ800X600 ועד FULL HD 16:9. האם אפשר לגרום לרקע המוצג להיות מותאם לרזולוציה? בעיקר כאשר יש הבדל בין מסך רחב למסך 3:4?

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  4. היו לי המון תיקיות שבתוכם היו סדרות או סרטים עם קובץ כתוביות ועכשיו משום מה הם מופיעים בלי שיוך לתיקיה. משום מה כשאני עושה חיפוש אני רואה שהמחשב מזהה אותם בתוך התיקיות' אבל בפועל זה נראה כאילו הכל נמצא בלי תיקיות. אתם מצליחים לזהות לבד מה הבעיה? האם יש שתי תיקיות לוידאוים?

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  5. Started by ychig,

כשאני מקליק על rate this computer לא קורה כלום, לפי הצעות לפתרון באינטרנט מחקתי את תכולת C:\Windows\Performance\WinSAT\DataStore וריסטרתי, אך זה לא עזר. לאחרונה החלפתי זכרונות מ2 סטיקים של800MHZ 1GB לסטיק 2GB 666MHZ

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. בווינדוס XP 32 , יכולתי להפעיל עוד תוכנות, אך לאחר התקנתק ווינדוס 7 אי אפשר לשמוע משום תוכנה אחרת בזמן שהASIO עובד(ביחד עם guitar rig 4) , אם אני מפעיל את הASIO לאחר (לדוגמא) שהרצתי שיר במדיה פלייר, אז בASIO ההתקן Realtek hd output במצב "Unavailable" , ורק לאחר סגירת הנגן הוא חוזר למצב תקין. לפני שהתקנתי WIN7, בXP לא הייתה את הבעיה.. מה אפשר לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. התקנתי מערכת WIN7 64 סיביות - הכל דבש אבל כל נושא הPIN לא ברור ביכלל....יש קיצורי דרך שהוא מקבל בסדגל למטה למשל אקרובט / ווינזיפ או אוטלוק קיצור דרך לחיבור לחייגן רשת - לא מוכן לקבל וקיצורי דרך לתיקיות הוא "כביכול " מקבל /מאפשר PIN > אבל זהמופיע באיזה חלון ניפרד שלא יודע איך להגיע אליו שבוא מופיעים גם תוכנות שפתחתי הכי הרבה פעמים אני משתגע מיזה !!! ??? מי מסביר לטובת הכלל או מפנה אותנו ללינק שיסדר את הבלאגן תודה מראש! מי מסביר לט

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  8. יש לי win 8.1 pro 64 bit ואני לא מצליח למצוא עדכונים ב windows update הוא רושם לי כל הזמן שגיאות מסוימות כמו 8024402F או שגיאה אחרת. ניסיתי כבר כמה מדריכים לתקן את זה ולאפס את windows update בין היתר הפסקתי את התהליך מחקתי את התיקיות ב windows 32 וזה לא פתר את הבעיה. אם יש פתרון אשמח לשמוע תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. אהלן, אני לא מצליח להגדיר את תוכנת הדואר כברירת מחדש לשליחת קבצים מהסייר לדוגמא... כל ההגדרות תקינות אבל עדיין כשאני מנסה לשלוח קובץ אני מקבל הודעה שלא מוגדרת תוכנת ברירת מחדל. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  10. Started by yiftach2,

שלום, אני רוכש מחשב חדש ומעוניין לרכוש מערכת הפעלה, הרעיון היה לרכוש את WIN7 אבל ראיתי במספר פורמים אנשים שמציינים ש-WIN8 עולה 40$, באתר של מייקרוסופט רשום שאפשר לשדרג מ-WIN7 ל-8 ב-40$, כלומר צריך שה-7 יהיה כבר מותקן, יכול להיות שפיספסתי משהו ובאמת אפשר לרכוש WIN8 חדש ב-40$? תודה מראש למגיבים,

11. 1. התקנתי מערכת הפעלה חדשה של WIN8 - סיביות64 כמובן >>> על כונן SSD 2. התקנתי אופיס 2007 3. העתקתי את קובץ ה PST הקודם מהאוטלוק הקודם ( שהיה תחת XP סיביות32) עד כאן הכל סבבה....האמת גם ההמשך סבבה - אבל מוזר ? בריבוע! כשאני ממיין בOL את ההודעות לפי גודל קובץ - ואני עומד על קבצים שיובאו/ הועתקו מהאוטלוק הישן/הקודם ? (לא חדשים שהיגיעו השבוע) הם מיד מצטמצמים לגודל מינימאלי ...שמנותק מגודל הצרופה = גם כשאין צרופה למשל : אם ישנה הודעה עם צרופה של תמונה בגודל 1 מגה ? היא מצטמצמת ל 40K או הודעה בלי צרופה של 250K ? מצטמצמת ל 15K וכו הנקודה המבורכת שזה לא נעלם... כלומר אם ההודעה הישנה שקלה 2 מגה למשל? = ועכשיו אחרי שסימנתי אותה? = היא הצטמצמה ל 250K ? עדיי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. התקנתי ווינדוס 8 והממשק שלו ממש לא נוח..האם יש אפשרות להישאר עם הווינדוס הזה אבל לחזור לממשק הישן? כל התפריט הזה של ההתחל ממש לא נוח. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by benor,

ברשותי מחשב נייד עם מפרט סביר לכל הדעות: I5 3230M 8GB RAM הווינדוס לפעמים מגיב לאט ומקרטע, כבר עשיתי התקנה נקייה מחדש וזה עזר רק באופן חלקי. יש לכם רעיונות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by אבי11,

עזרה הצילו כאשר אני מפעיל את המחשב ומתחילה לעלות מערכת ההפעלה windows98 אני מקבל הודעה שהכותרת שלה microsoft registry checker ולאחר מכן תוכן ההודעה you have restored a good registry windows found an error in your system files and restored a recent backup of the files to fix the problem. press enter to restart your computer. אני לוחץ enter המחשב עושה ריסטרט ושוב אני מגיע לאותה הודעה כך במין "loop" אנא עזרתכם במציאת פתרון אבי11

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  15. Started by avil055,

שלום לכולם ובוקר טוב , ============= יש לי 2 הרד דיסקים , שבראשי WIN XP PRO בעברית , ובשני העתק של דיסק ההתקנה של WIN98 , השאלה שלי היא : האם ניתן להתקין WIN98 מההרד דיסק עצמו לאותו הרד דיסק (כמובן שבספרייה נפרדת) ואם כן כיצד ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by elad-k1,

שלום, אני צריךלהתקין את וינדוס 98 יש לי את הדיסק המקורי! עכשיו פירמטתי דרך הדיסק של אקס פי שעולה מהבוט ואחרי זה כיבתי ודלקתי ושמתי את הדיסק של 98 עכשיו איך מתקין ?אני מגיע למצב שהוא אומר לי שאני צריך דיסק boot ואין לי את התקליטון וגם לא floppy יש לי רק סידי רום,מה עושים במצב כזה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. וזו לשון ההודעה: explorer caused an invalid page fault in module KERNEL32.DLL at 016f:bff7b9f5 :registers EAX=7fc29e61 cs=016f eip= bff7b9f5 eflgs=00010202 EBX= 018CFF88 SS=0177 ESP=01890000 EBP=01890024 ECX=01891DF8 DS=0177 ESI=00000001 FS=1317 EDX=00000001 ES=0177EDI=8197155CGS=0000 BYTES AT CS:EIP e8 75 04 33 c0 eb 54 85 c0 74 4b c7 65 89 57 56 stack dump cff88 7fc29e61 00000001 018cff88 7fc29e61 01891df8 018 bffc1564 bff79250 ffffffff 01891e08 bff7ce23 7fc29e61 000000017fc23046 7fc29e61 01891e30 שאלותי הן: 1. כיצד ניתן לפתור את הבעיה? 2. מה המשמעות של הבעיה? 3. כיצד אפשר לפתור הודעות אלו בכוחות עצמי? תודה מראש. …

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  18. Started by vourt,

שלום...! בעיה די מוזרה, אוליי יש למישהו כיוון או רעיון בWIN98 - כאשר מתחברים לאינטרנט עם מודם samsung pppoe adsl דרך כרטיס רשת כמובן, לא ניתן לגלוש לתוך אתרי דואר מאובטחים כגון yahoo וגם hotmail , פשוט לאחר הקלדת שם/סיסמא מקבלים את דף האתר , ואז בכניסה למייל אני מקבל "page cannt be display". כמו כן בכניסה לעידכוני win. התקנה מחדש של וינדוס , כבר פעם שלישית (second edition) לא עזרה, התקנת נורטון אנטיוירוס לא מצא אף וירוס, תוכנות טרוגנים לא מצאו כלום, מחשב נסרק לכל הוירוסים/טרוגנים שיש, Explorer עודכן לגירסת 6.1 , אבל לא ניתן לעדכן את שאר הwin בגלל שאתר הwin update אינו עולה. אשמח לכל רעיון/עצה/טיפ בנושא. תודה...! כפיר kfir@jesta.co.il

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  19. Started by yfbr,

^ הכותרת מכילה את גוף ההודעה ^

20. Started by BABA_Z_Z,

כל פעם כשלוחצים דרך התחל כיבוי ->כיבוי המחשב מבצע RESET תודה מראש

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  21. Started by assaf990,

יש לי כונן (דיסק קשיח) ראשון שמחולק ל-2 ועוד כונן שני (פיזי) מחוברים. אז כונן C תמיד זה הראשי אבל כונן D ו E כל פעם מתחלפים, בין המחיצה השנייה בכונן הראשון ובין הכונן השני. איך מקבעים את האותיות ש-D יהיה תמיד למחיצה של כונן ראשון ו-E יהיה שייך תמיד לכונן הפיזי השני.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  22. Started by itaysk,

אני צריך WINDOWS 98 מקורי אבל אני צריך את זה עכשיו אז אני יכול להתקין אותו מעותק לא מקורי ואז לקנות את המקורי אחרי יום או משהו?? זה חוקי?

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  23. Started by DOCTOR X,

אפשר להתקין 98 על מחשב p1 עם 21MB זכרון ו1MB זכרון ווידאו (PCI)???? כדאי בכלל????? כי אם אני עושה פורמט ו98 יעשה בעיות אז זהו כל משנשאר לעשות איתו זה לשחק כדורגל... :AR15: כרגע יש 95... תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by boogie,

בויסטה יש אפשרות לשים קיצור של המדיה פלייר בTASKBAR. האם יש אפשרות דומה גם לWINAMP? ואם כן אז איך עושים זאת?

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  25. Started by quepasa,

http://warez מישהוא ניסה/ שמע על זה עם כן דווחו איך זה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.