עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. התקנתי ווינדווס 7 ועשיתי מחיצה 1 של 200 גיגה וחשבתי שכל השאר ילך לדיסק הששני [ D ] אחרי ההתקנה ראיתי שיש לי רק דיסק אחד[C] של 200 גיגה וזהו :\ יש אפשרות לעשות עכשיו את הדיסק D אם כל מה שנשאר לי או שצריך להתקין מחדש את הווינדווס ? \ תודה מראש

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  2. שלום . נעלם לי האייקון הלחיץ שולחן עבודה מהמחשב שלי (נניח ואני רוצה לנתב מהמחשב שלי לשולחן עבודה בלחיצת כפתור) איך אני מחזיר אותו ? ניסתי לגרור אבל הוא נותן לי רק להכניס אותו בתוך קטוגריה פנימית תמונה מצורפת תודה

• 4 תגובות
    • 4.5k צפיות
  3. Started by shimronfio,

היי, האם קיים גאדג'ט של וינדוס או תוכנה שבה ניתן לכבות את המחשב לפי זמן. בXP השתמשתי בפקודה דרך הפעלה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם הורדתי ווינדווס 7 בעברית. מה אני צריך לעשות עכשיו?? אני צרבתי אותו על דיסק. אני פשוט מכניס אותו ל ולוחץ אל read from disk ?? או שיש דרך אחרת ?? ועוד משהו. אחרי שאני מתקין אותו אני לא צריך סיסמא או משהו?? אם לא אז תסבירו בבקשה מה עושים. ושאלה אחרונה בקשר לעדכונים של הווינווס.. זה מעדכן אותו או שלבטל את האופציה הזאת?? כל השאלות האלה מתייחסות למחשב חדש. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  5. Started by Soak,

לפני שנתיים וחצי כשקניתי את המחשב הקצתי 50GB מהכונן הקשיח כמחיצת מערכת. בזמנו זה נראה לי גודל סביר, בפועל כבר שנה שאני נחנק בכונן C... המחיצה התמלאה ואני נאלץ בכל פעם להסיר התקנה של תוכנות, לנקות קבצים זמניים ולהזיז הכל למחיצה השניה - שם יש לי עוד הרבה מקום. עשיתי קצת גוגל והופתעתי לגלות שאין פתרון קל ופשוט לעניין הזה. בגלל שזו מחיצת SYSTEM זה בעייתי, וכל הפתרונות שמצאתי כללו בשלב מסויים מחשב שלא מצליח לעלות והתקנה מחודשת של windows עם repair. אני לא מאמין שמיקרוסופט לא חשבו על העניין הזה והוציאו איזה פתרון נוח... האם יש דרך קצת פחות מסוכנת וקצת יותר ידידותית לעשות את זה? כזו שלא תגרום לי לקריסות שונות אח"כ? מפרט המחשב: מעבד: Intel Pentium Dual-Core E5200 לוח אם: Gigabyt…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by nesber,

אני יודע שבעיית איתחול איטי בדרך כלל נובעת מדרייברים, אבל העניין שאצלי זה מתחיל עוד הרבה לפני שהותקנו דרייברים כלשהם- כבר באחד האיתחולים הראשונים של ווינדוס XP, כאשר אני מתקין אותו(לא ניסיתי ווינדוס 7 על המחשב הזה). הדיליי נמשך כ15-20 שניות, לפני שמתחילה קריאה מההארדיסק. מדובר בשלב שבו הלוגו של אקספי מופיע, ואותם פסים אופקיים זזים. מה שמוזר זה שהוחלפו שני חלקים מהותיים במחשב הזה במשך השנים: לוח האם והארדיסק. נשארו המעבד, זכרונות, כרטיס מסך וספק. גם אחרי שהוחלפו החלקים האלה(לא מהסיבה הזאת) עדיין נמשך הדיליי. מעבר לזה הכל פועל בסדר. המערכת שלי היא: core 2dou e7400 4gb ocz ddr2 intel DG41RQ ספק enermax 600 wat כרטיס מסך geforce 9600GT asus OCZ SSD agility 60GB כמו שציינתי הת…

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  7. Started by shlomiabo,

שלום רב אני מחפש דרך לעדכן תיקייה זהה שנמצאת במספר מחשבים מרוחקים דרך תיקייה ראשית (ADMIN) שתמצא על המחשב שלי או בענן משהו בסגנון של ה - Dropbox אך ההבדל הוא שאותה תיקייה במחשבים השונים מתעדכנת לפי התיקייה הראשית - אך כל שינוי שיעשה באיזושהי תיקייה מרוחקת לא ישפיע על התיקייה הראשית סנכרון אוטומטי בכיוון אחד בלבד - מתקיית המנהל לכל התיקיות המרוחקות מקווה שאני מובן תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by yadinS,

שלום יום אחד שהדלקתי תמחשב פיתום הכל נהיה לי כפול במחשב ובצורה אחרת תמונה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  9. Started by kfirbep,

אני עושה ריסטארט למחשב ולוחץ על f8 לפני שהלוגו של win עולה אבל המחשב ממשיך ומעלה את המחשב רגיל כלומר אני לא מגיע לsafe mode אלא המחשב מעלה את windows 7. יש אפשרות אחרת להגיע ל safe mode? תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by LoopXXX,

יש לי קובץ שאני מעוניין למחוק אך כשאני רוצה לזרוק לפח אשפה הוא אומר שהקובץ פתוח ב WINDOWS EXPLORER. יצוין כי סגרתי את כל התוכנות בדקתי בTM שאין משהו נוסף פתוח ואפילו עשיתי ריסטרט. ולא משנה בכל פעם הוא לא נותן לי למחוק את הקובץ באותה טענה. יש איזה תוכנה שיכולה לעזור שמחייבת את מע' ההפעלה לעשות דברים? כי אני לא יודע מה כבר מתשמש בקובץ.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by elyaz,

אהלן יש לי מין בעיה מוזרה שכזאת. כאשר אני שומר משהו, ונפתח לי חלון דו שיח ששואל איפה לשמור את הקובץ, אם אני לוחץ על הכפתור של make new folder, המחשב נתקע למשך כמה דקות. זה לא משנה אם אני שומר משהו דרך firefox chrome explorer word או אפילו תוכנת ARCGIS, ברגע שאני לוחץ על make new folder בחלון דו שיח- זה נתקע. לאחר שהמחשב "חושב" כמה דקות זה מסתדר - ז"א נפתחת תיקיה חדשה והכל בסדר, אבל עד שזה קורה.. אני חושב שהבעיה היא ב Windows לכן אני כותב כאן ולא בפורום תוכנה. מדובר בWINDOWS 7 64bit אם למישהו יש רעיון לסיבה אני אשמח לשמוע תודה

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by yuval1983,

בוקר אור אנשים.. אני רוצה ליצור partition שהוא recovery , לדוגמא במקום לשפוך כול הזמן image אז ככה אני יכול להחזיר את המחשב למצב הקודם שלו בלי הבעיה.. (כמו שמקבלים מחשב נייד ויש שם pattition שמחזיר את המערכת למצב התחלתי ככה אני רוצה לעשות) אשמח למדריך בנשוא (לא מצאתי משהו מוצלח בגוגל).. מישהו ניסה את זה ?? יום טוב ותודה רבה ;D ;D

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  13. Started by IG,

שלום לכולם. אני מתכנן רכישה של מחשב חדש בזמן הקרוב ואני חושב לקנות גם גירסת OEM של וינדוס 7. השאלות: 1. מה ההבדל העקרוני (מה שיכול לעניין אותי בתאכלס) בין כל הגירסאות? home, pro, expert, super multi וכו'... אני לא מתכנת ולא מתכוון לפרוץ לפנטגון בזמן הקרוב (אולי לכמה סעודים). מה שמעניין אותי זה שאני אוכל להשתלט על המחשב מרחוק (מהלפטופ), שתהיה לי אופציה לכמה שפות (הבנתי שזה מוגבל בצורה כלשהי בכמה גירסאות), ומה הכי משתלם לי לקנות? 2. מה המיגבלות ש גירסת הOEM? אני יכול להתקין אותה על מחשב אחד, לדוגמא, ואז על עוד מחשב ולנתק את העידכון אוטומטי? אני יכול להתקין על מחשב אחד ואז על אחר (במידה ואני משדרג...)? תודה לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 4.3k צפיות
  14. שלום , יש לי שני מחשבים האחד בבית ויש לו את המערכת הבאה windows xp home edition ( pack 3) 2002 והמחשב השני ( הנייד) רץ על win 7 home premium אני טס לחול הרבה ואני מעוניין לדעת אם יש אפשרות להשתלט על הנייח מחו"ל ? האם יש אפשרות להשתלט דרך התוכנה המובנית בווינדוס ? תודה ,

15. Started by oz4225,

אחרי פירמוט לפני שהוא בא להיכנס ל windows יש לי הודעה של windows boot manager ויש לי שם ליבחור: earlier version ו Windows 7 ו tools: windows memory diagnostic... אני תמיד בוחר ב Windows 7 איך אני מבטל את זה....

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם יש שאלה שמאד מטרידה אותי. היה לי מחשב עם WIN XP שהיה עולה מאד לאט. מהדלקת המחשב ועד שסיימו לעלות כל ה SERVICES והתוכנות שעולות ב-STARTUP היה לוקח איזה 5-7 דקות (המחשב היה כבר מאד מזובל עם המון תוכנות שהותקנו, הוסרו והותקנו). לאחרונה החלפתי מחשב והחלטתי שיותר זה לא יכול להיות (אני מרכיב את המחשבים שלי בעצמי). אז קניתי SSD וביצעתי עליו חלוקה כך ש- 18.6GB ממנו מוקדש ל- smart response cache ואילו כל השאר יהיה למערכת ההפעלה + התוכנות שעולות ב-STARTUP, כל זאת כדי שהאיתחול יהיה מהיר. בהתחלה, לאחר התקנת WINDOWS 7 ULTIMATE הכל היה נהדר. האנימציה של עליית ה-WIN עוד לא הייתה מסתיימת וכבר המחשב היה עולה, מוכן לפעולה. לאחר מכן התקנתי פירוול, אנטיוירוס ו-DROPBOX, כולם על ה-S…

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  17. Started by lancealot,

שלום רב לאשתי יש מחשב (חדש) עם וינדוס 7 64 ביט, מעבד חדיש וכו' היא נכנסת לאתר מסוים לצרכי עבודה אך מקבלת באתר הספציפי DOES NOT SUPPORT AJAX נסיתי לעשות חיפוש ולחפש מה צריך להתקין על מנת לפתור את הבעיה אבל לא הצלחתי אשמח לשמוע רעיונות לעזרה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by gkman,

שלום. אני רואה את כל התמונות מהמערכת חלונות 8 החדשה של מיקרוסופט והממשק בנוי בצורת אריחים שלטאבלטים ומסכי מגע זה רעיון מצוין אבל למחשב שולחני עם מקלדת ועכבר יותר נוח הממשק הישן והרגיל (לדעתי לפחות) או שווינדוס 8 לא מיועדת בכלל למחשבים שולחנים?

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  19. Started by NURITSHUSHAN,

היי, כשאני מדליקה את המחשב מופיע לי ERROR STUCK KEY 42 PRESS F1 אחרי שאני לוחצת F1 המחשב נדלק לי למסך של הסיסמא, הכל רגיל כמו ווינדוס 7 אבל מופיע לי המסך כניסה של המדיה סנטר, הסמלים של האופיס הפכו לי לסמלים של מדיה סנטר. זה לא נכנס לא להגדרות לא לאינטרנט לכלום שהוא לא תמונה או סרט. אני לא יודעת מה לעשות. בבקשה תעזרו לי תודה רבה...

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  20. Started by Nahum2,

אני צריך לעבוד ב WINXP מנסיבות אלו ואחרות. ואני רוצה TASKBAR יותר נוח לעבודה. עדיף כזה שיודע להמתח על מספר מסכים. משהו בסגנון זה של חלונות שבע או ה DOCK של OSX. האם מישהו מכיר תוכנה שיודעת לעשות כזה דבר?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by gkman,

שלום לחבר שלי יש מחשב נייד comaq presario cq62 וכל פעם שהוא נכנס למשתמש שלו עולה לו הודעת שגיאה ש מודל msimah32.dll לא נמצא. הוא ביקש ממני למצוא לו פתרון לזה. אני נכנס לגוגל מקליד לחיפוש msimah32.dll לא מוצא כלום ניסיתי וריאציות שונות של הקלדה ולא מוצא כלום. אני עכשיו מחפש באתר של compaq ומקווה שאמצא משהו. המחשב עצמו רק חלק ללא בעיות אחרי שהוא מציג את ההודעת שגיאה. בכל זאת ההודעה מעידה שמשהו לא עובד ואני לא רוצה שדווקא כשהוא צריך את הדבר הזה דחוף זה לא יפעל לו. אז אם מישהו יודע מה הבעיה אז שבבקשה יעזור. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ForceXY,

שלום, יש לי בעיה שאני מסמן את : Debug Dump Files שהוא שוקל אצלי 923 MBSystem error memory dump files שוקל אצלי 923 MGשני הדברים האלה, לאחר שאני מסמן אותם ושולח למחיקה, איך שזה מסיים את הפעולה, אני נכנס לראות וזה מופיע לי שוב באותו גודל של 923 מ"ב, בשני הדאמפ פיילס, איך אפשר להיפטר מיזה, מה הבעיה? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. עדכון KB2656351 כל זמן חוזר כבר מעדכן מזמן נסיתי להסיר KB2656351 שוב עדכון לא עוזר אני רוצה להיפסק עדכון מה בעיה מזה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ORrrr,

שלום, לאחרונה יש לי בעיה, שבלי התראה בלי שאני עושה משהו מיוחד, שולחן העבודה פשוט קופא ואי אפשר ללחוץ על שום אייקון. הסרגל למטה פועל כרגיל וגם שאר המחשב אם אני נכנס אליו דרך תפריט ההתחלה. ניסיתי לחפש פרוססים משונים ומצאתי את הדבר הבא: אני לא מתשמש באינטרנט אקספלורר בכלל ולמרות זאת יש לי פה פרוססים שלו. ובאמת כאשר אני סוגר אם הפרוססים האלה, אחד מהם, לא במיקום קבוע וגם הכמות שלהם לא קבועה, תמיד "משחרר" לי את שולחן העבודה ואז כולם נסגרים. זה הפתרון שלי כבר כמה ימים אבל זה מעצבן ואני לא רוצה לפרמט בשביל לפתור את זה. יכול להיות שזה סוג של וירוס כלשהו? או שאיזו תוכנה משתמשת באינטרנט אקספלורר מאחורי גבי ותוקעת לי אך ורק את שולחן העבודה? לחידוד אם אני לוחץ על אייקון כלשהו, אז כאשר…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים