Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להוסיף למחשב שפה עברית כי יש לי רק אנגלית איך אני עושה את זה ? יש אפשרות לעשות את זה בלי הדיסק התקנה של ווינדוס?
-
- 10 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
אני שיניתי קונפיגורציה ואני רוצה לעשות התקנה נקיה של כל המערכת אבל כשאני מכניס את הדיסק של WIN7 הוא טוען את הקבצים וממשיך להפעלה רגילה של WIN7 ונתקע. אם אני מוציא את הדיסק אז הוא עולה ואמר שיש בעיה במערכת הפעלה ומציעה לי להכניס את דיסק של WIN7 לעשות REPAIR ועוד 2. אני מכניס את הסדיסק, טעון קבצים כיאלו של התקנה ואז שוב פעיל את WIN7 :s05: בלי שום תפריטים בלי כלום, הכי טוב זה אחרי שהדיסק בפנים אחרי שהוא כבר מעלה את המערכת הצלחתי להכנס למסך הטעינה (F8) אבל זה עדין לא עוזר לי מישהו?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את הפיירוול: zapSetup 40 146 029 עכשיו, אני לא מצליח להתחבר למסנג'ר, ואני נתתי להכל גישות, אפילו ל Dll! בבקשה, תאמרו לי מה עוד אני יכול לעשות? לאחר מכן ניסיתי עם : Symantec.Client.Firewall.v5.1.1. ואחרי זה גם: McAFee InternetSecurity! 2004! ואפילו ניסיתי בלי! כלום לא עזר! הנה השגיאה:
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב של אחותי!!! תעזרו לי פליז הנה תמונות לזה: http://www.2send.us/uploads/99c00a8f23.JPG http://www.2send.us/uploads/8091f4d499.JPG http://www.2send.us/uploads/36a55a4662.JPG מה עושים???
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רכשתי כונן SSD ואני מעוניין להתקין את הwindows עליו וכמובן במגביל לפרמט את הHDD. ישנם הגדרות שאני אמור לשנות בלוח לפני התקנה? כי אני מניח שגם אם אני יתקין את הכונן, המחשב קודם יזהה לי את כונן הHDD ולא את הSSD. והאם אני אמור קודם לפרמט את הHDD ולאחר מכן להתקין את הwindows על הSSD?... ואיך אני מבצע את הפירמוט לכונן הHDD? מדובר במערכת הפעלה windows 7 64bit. תודה מראש לעונים!
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פתאום...לא מזהה לי חיבור של אייפון / נוט 2 למחשב, ניסיתי להתקין שוב ושוב דרייברים ותוכנות של הטלפון, הבעיה בוינדוס ולא בטלפון... לדעתי אני צריך למחוק את כל ההיסטוריה של ההתקנות USB / איפוס כלשהוא... עזרה???
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כרגע מותקן אצלי Windows xp pro בלי ה SP1 רציתי לשאול מישהו שהשתמש ב XP PRO בלי ה SP1 ועם SP1 האם ישנם איזו שהם שיפורים? חוץ מכמה סתימת חורי הבטחה. משום שבנתיים בלי ה SP1 ה Windows שלי עובד בסדר גמור אבל הייתי רוצה לדעת בכל זאת
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. יש לי עוד בעיה חדשה.. שאני מריץ סרטים על המחשב (בעיקר כשאני פותח וסוגר הרבה את המדיה פלאייר או מחליף סרטים הרבה) אז המחשב נתקע וצריך לעשות לו ריסטרט מהכפתור.. לפני שהוא נתקע הוא כאילו מפוצץ את הסמל של העכבר למלא פיקסלים ואז הוא מתחיל לתקוע קודם את המדיה פליאר (אבל נתקע גם עם תוכנות אחרות) ואז נתקע לגמרי ולא מגיב.. יש פיתרון לבעיה? למישוה יש רעיונות?
-
- 10 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני לא צוחק הוא פעול ללא כל רצוני אני אפילו לא רואה אותו פועל ברקע ואני וזה נכנס לי למסנ'גר למשתמש והכל דרך המס'נגר של ה windows העפתי אותו כבר אלף פעם מה msconfig לא עוזר ... הוא מופיע לי פועל בה מנהל מישמות וכל פעם שמתחילים מחדש את המחשב צריך לצאת ממנו
-
- 10 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי מספר רב של מחשבים עם XP PRO, באפשרויות אבטחה נתתי לEVREYONE אפשרות לכבות את המחשב מרחוק אולם רק חלק מהמחשבים מאפשרים לי לכבות אותם מרחוק ובשאר אני מקבל שגיאה " Access is denied (5)" ניטרלתי אנטי וירוס ופיירוול אך ללא הועיל יש למישהו רעיונות?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחר חיפוש, לא מצאתי את התשובה שחיפשתי. אני מעוניין לשדרג את המחשב לVISTA , הרצתי את התוכנה שבודקת את התאימות של המחשב שלי לVISTA והתוכנה מצאה שהכרטיס מסך שלי לא יתמוך ב WINDOWS AERO באמת Ti4400 לא מספיק בשביל VISTA ? או שישנם דרייברים שסוגרים את הפינה הזאת .. ???
-
- 10 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אחרי שאני יוצר קובץ גוסט עם תוכנת, - Norton Ghost 2003 אני לוחץ על יציאה והוא מחזיר אותי לדוס. איך כותבים פקודה לחזרה לוינדוס ?. ממתין לתגובות בתודה מראש. (אקס פי פרו)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה קטנה (ענקית!!) במחשב. לפני מספר שבועות שמתי לב שמחשב נהיה איטי בצורה בלתי נסבלת. חשבתי בהתחלה שזה וירוס או בעיית דפרגמנטציה, אבל הסתבר שזה לא המקרה וכנראה הכונן נדפק איכשהו. אז הלכתי לי חיש מהר לחנות המחשבים הקרובה למקום מגוריי וקניתי כונן קשיח חדש של 1 טרהבייט. התקנתי עליו מערכת הפעלה כרגיל, אבל עשיתי שם טעות קריטית. בגלל שאות הכונן C הייתה תפוסה ע"י הכונן הדפוק (שעדיין עבד ורציתי לגבות ממנו מידע) אז התקנתי על כונן F. עכשיו כבר המצב מחמיר ולמחשב קשה לזהות את הכונן הפגום כשאני מאתחל את המחשב (הוא מצליח אם אני נותן לו לנוח כמה דקות). הבעיה היא שאני לא יכול לנתק את הכונן הפגום כי אז אות הכונן משתנה ומערכת ההפעלה לא מוצאת את הקבצים שהיא מחפשת (חכמים אלה ב…
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל מחשב ללא מגע של עכבר ומקלדת וגם ללא מסך ברור לי שעם המסך אין בעייה ושאני חייב את העכבר והמקלדת כדי להתקין את המחשב כמו שצריך השאיםה שלי היא לשים איזה משהו בstartup שירוץ מרגע שהמחשב נדלק וWINXP עולה. אני לא רוצה שתהיה מקלדת ולא שיהיה עכבר... ושוונידוס יעלה גם אם יש הפסקת חשמל ולא יגיד לי שהוא צריך עכבר או מקלדת מישהו יודע איך אני עושה את זה?? אנא עזרו לי
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום!!! שמתי לב שתקיית הTEMP שלי שנמצאת ב-C:\Documents and Settings\moshe\Local Settings (winXP pro) גודלה 8גיגה מה עושים??? מותר למחוק ?? יש תוכנה שמוחקת??? עזרה :s05:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. כל פעם שאני מכניס כתובת מסויימת לשורת הכתובת באקספלורר בלי http:// או www. (כתובתת כזו: hwzone.co.il) זה מגיע לי לדף כזה: http://www.ms-search.com/search.php?aid=30626&q=hwzone.co.il ותמיד זה היה ניכנס לי ישר לאתר בלי להוסיף בהתחלה http:// או www איך אפשר לסדר את זה? (ניסיתי כל תוכנה נגד spys אבל לא הצלחי..) תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 910 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום, בימים הקרובים אקבל מחשב נייד חדש המריץ Windows 7 64 bit, השימושים שלי יהיו הרצה של סרטי 720P ו-1080P, כמו כן הרצה של הסרטים הנ"ל ל-LCD דרך יציאת hdmi. הייתי רוצה לקבל מכם רשימה של תוכנות וקודקים המומלצים להתקנה, כדי שאוכל להריץ על המחשב את מה שאני מבקש. אם דרוש מידע נוסף כלשהו אשמח לספק, בתודה רבה מראש.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! מאז שיש לי WINDOWS XP, אני סובל מבעית העומס של EXPLORER.EXE. ומידי פעם גם אחד מקבצי ה SVCHOST.EXE תופסים יותר מידי זכרון: (אל תשימו לב לפוטושופ) האקפלורר הוא גם אחת הסיבות העיקריות לתקיעות מחשבים (מזל שהמחשב שלי חזק). אולי יש תוכנה אחרת שמחליפה את האקפלורר? כי זה ממש עולה לי על העצבים. המחשב שלי נקי מוירוסים וספיי, אין בעיה עם זה. תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני כרגע לומד דרך משרד העבודה קורס טכנאי PC ורשתות היום עברנו על פרק מעבדים ודברנו קצת על מעבדים כפולי ליבה המדריך אמר שכיום WIN XP לא תומכת בכפולי ליבה אני טענתי שכן ושיש אפשרות לשנות אזיה מעבד מקוצה לאזיה מטלה אם אני צודק אם WIN XP תומכת בכפולי ליבה ואם אתם יכולים לכוןן אותי לאתר מוסמך נגיד מיקרוספט שכתוב שם את זה תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 988 צפיות
-
-
טוב יש לי שתי מחיצות אחת שעלייה מותקן xp על ntfs (או איך שלא קוראים לזה) על השנייה אין מערכת הפעלה והיא על fat 32 אז רציתי לדעת עם כדאי לי לפרמט אותה לntfs ואם כן אז איך אני עושה את זה.....
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מותקנים אצלי בלוח אם 4 סטיקים של 1GB , ב WIN XP המחשב מראה רק 3.5 ...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאבא שלי יש כמה רשיונות ל- Windows XP Pro, אז לקחתי אחד והתקנתי איתו, אבל לצערי אבא שלי כבר התקין איתו ועכשיו אני לא יכול לעשות Activasion ל- Windows. אני רוצה לקחת ממנו עוד CDKEY שבו הוא כנראה לא השתמש, אבל כדי לעשות Activasion עם ה- CDKEY הזה אני קודם צריך לשנות אותו ב-Windows. מישהו יודע איך עושים את זה? ממש אין לי כוח להתקין מחדש... תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב נייח ישן בבית שעם השנים הייעוד שלו הפך להורדות, קצת אינטרנט טגלישה באינטרנט. כל שאר הדברים עושים בלפטופים. המחשב הוא AMD 3200+ 1.5GB זיכרון GF6600GT המחשב כבר עייף... לא עבר פירמוט משנת 2007. כדי לפתוח דפדן אני ממתין 3 דקות, שלא נדבר על זמני טעינה וכיבוי. לכן החלטתי לפרמט - לדעתי רק ל-XP. איזה גירסה מומלצת - הום או פרו? ולמה? ברשת ראיתיח מלא גרסאות מומהרות כמו MICRO XP PRO SP3 TINY XP INTEGRADED וכו'. האם מומלץ להתקין אחת מאלה או ללכת על התקנה רגילה? החיסרון ברגיל זה שעות של עבודה על דרייברים, התקנות וכו'. החיסרון שמע' המוכנות זה שאתה לא יודע אם הכל תקין, עובד וגם שהכניסו לי תוכנות שאני לא צריך. מה מומלץ? ושאלה נוספת - המחשב מחובר ישירות לנתב שנותן רשת לכ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשהכל היה טוב היה מותקן XP SP1. בטעות התקנתי בנוסף (לא ע"י UPDATE אלא ע"י INSTALL ) SP2 . עכשיו כשהמחשב עולה אני צריך לבחור. גרסא אחת הכל כמו קודם, בגרסא החדשה, כמו מחשב חדש- שום תכנה לא מותקנת שום SETTING שהיה קודם לא נשמר. את החדש אני רוצה להעיף. איך לעשות זאת בלי לפגוע בכלום?? תודה!
-
- 10 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי לכולם. התקנתי אתמול windows 7 ׂ32 על המחשב שלי. מדובר בהתקנה מדיסק ENG מהחנות (ולא באיזו הורדה פיראטית מהרשת או משהו בסנגנון) התקנתי את הדיסק על ה- C לאחר (שדרך ההתקנה של ה- 7) פרמטתי אותו ומחקתי כל זכר ל- XP. הכל הלך הסדר עד שהייתי צריכה להעלות את המחשב מחדש. אז הופיעה בפעם הראשונה ההודעה: BootMGR IS MISSING " PRESS CTRL ALT DEL TO REBOOT" כאשר לחצתי על CTRL ALT DEL הדבר כמובן קרה שנית לחצתי על F12 וקבעתי בוט מה-DVD. המחשב עלה כפי שצריך היה. לאחר מכן, היה עלי שוב לאתחל את המחשב מספר פעמים (התקנות וכל זה). הדבר קרה (כמובן) שוב אולם היה לפחות מקרה אחד בו כאשר הפניתי אותו לבוט מה- DVD הוא ניסה להתקין את ה- 7 מחדש. איתחלתי מחדש ושוב לאחר ההפניה לבוט עלה ה- 7 כרגיל אם כי …
-
- 10 תגובות
- 3.5k צפיות
-