Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם, זו שאלה לא סטנדרטית קצת, אבל בטוח שכולם נתקלו במצב הבא: הרמקולים בעוצמה מסויימת ופתאום מדליקים קול ונבהלים מהעוצמה - קורה לאחרונה בסרטי יוטיוב, מעבר מסרטון שקט לקולני וכו' (שלא נדבר על הפרסומות). לבעיה הזו יש פתרון והיא נירמול, אפשר להפעיל אותה לדוגמה ב-MPC למי שמשתמש, אבל האם יש תוכנה או פתרון משוכלל וכללי יותר? מקווה שהסברתי את עצמי מספיק טוב (ושאני בפורום הנכון...) עריכה: מצאתי משהו מעניין מובנה בחלונות, הולך לנסות... - לא עובד :-( http://anderwald.info/windows/normalize-all-sound-output-in-windows-vista-and-higher/ עריכה 2: האפשרות הזו עוזרת קצת, מישהו מכיר משהו יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון למה אני לא מצליח להדפיס מקובצי PRN שאני מכין הכנתי קובץ PRN מטופס של ביטוח לאומי ושאני בא להדפים אותו במדפסת עם DOK יוצאים לי מלא דפים עם שורה וכמה סימנים למעלה וכל השאר ריק לחצת בתוכנה של אדובה על הדפסה עשיתי לו וי ב"הדפס לקובץ" ושמרתי את הקובץ ככה עושים את זה? לא צריך לשנות עוד משהו שם? תודה!
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היי , אתמול הייתי צריך למדוד משהו במחשב אז מתחתי מטר מהלוח אם למעלה לכיוון איזה ברזל לא משנה, הבעיה היתה שלא שמתי לב שהקצה של המטר הוא מברזל והמחשב היה דולק וזה נגבע בדיוק בהלחמות ומגעים שהיו על הלוח....איך שזה נגע המחשב נכבה מייד ונדלק מחדש, כשקפץ לי החלון של לעשות startup repair או launch windows normaly, בחרתי שיעלה את הווינדוס רגיל הוא התחיל לעלות עם הלוגו של מייקרוסופט ומיד בום עושה ריסטארט.. startup repair גם אל עולה הוא כותב משהו לגבי זה שהוא נכשל בגלל שינויים בחומרה או משהו כזה מה שמוזר ש SAFE MODE, כולה בסדר גמור... ניסיתי כפיתרון ראשוני אולי לחזור ל RESTORE POINT , שהיתה קיימת מאתמול בבוקר אז בסוף התהליך הוא עשה ריסטארט ועדיין לא עלה.. ד"א ההארד עצמו תקין …
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המערכת יש את כל השחור ויש מקום שרשום שיש שני Windows 7 יענו שתי בחירות של Windows 7, האם זה אומר שיש לי שני Winodws? זה סתם? זה יאט לי את המחשב?
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפטופ T520 שהגיע עם ווינדוס 7 pro. יש בו את כל מיני המיני תוכנות של ה-thinkpad-ים של lenovo רצים כברירת מחדל (battery manager, thinkvantage...) ועוד לא התקנתי בו כלום (מהתוכנות שלי) פתחתי את ה-task manager כדי לראות כמה תהליכים רצים... 106 תהליכים !!! על המחשב הנייח יש לי xp עדיין וידעתי שב-7 יש יותר תהליכים, אבל 106 ? זה הגיוני בכלל ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ה windows נתקע על welcome מדובר במחשב נייד של dell מבקש עזרה דחוף
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מספר אצבע לדברים הבאים: 1) כמה ערכי registry יש במחשב ממוצע? 2) כמה ערכי registry חדשים נכתבים ביום בממוצע? ברור לי שקשה מאד לכמת את זה כי זה מאד אמורפי. אני מחפש מספר שיהיה נכון לפחות בסדר גודל עבור הממוצע. כמובן שאם למישהו יש סטטיסטיקה של דברים כאלה מאירגונים או מהאינטרנט אני אשמח מאד לקבל את המספרים (אין לי צורך בשם של הארגון שעליו מדובר). תודה רבה, MODY.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למה זה קורה לי ? פתאום הוא נידלק לבד אחרי שאמרתי לו להיכנס למצב שינה... איך מסדרים את זה? עדכון למי שאין כוח לקרוא את כל העץ הפתרון הוא: התחל> הגדרות> לוח בקרה> מערכת> "מנהל ההתקנים">מצא את מתאם הרשת (ים), קליק ימני ובחר "מאפיינים". בכרטיסייה "ניהול צריכת חשמל", בטל את "אפשר להתקן זה להעיר את המחשב"
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי לפני חודשיים בערך פרמטתי את המחשב והתקנתי חלונות 7 (שגם היה מותקן טרם הפרמוט). מאז שהתקנתי, יש מקרים רבים בהם טקסטים בעברית שטרם הפרמוט הוצגו כראוי, מוצגים כג'יבריש. זה קורה לי בין היתר עם: תיוג של שירים באייטיונז - תיוג שפעם הוצג כראוי מוצג כעת כג'יבריש עם שמות קבצים בעברית שאני עושה להם send to קבצי txt שהיה בהם תוכן בעברית וכעת אני רואה בהם רק ג'יבריש אודה מאוד לעזרה.. תודה!
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
לא יודע אם זה בדיוק קשור לפה אבל זה בעיה בWINDOWS אני עם בעיה כבר איזה שבועיים שאני לא מצליח לראות את הכוננים שלי {של הדיסקים} ליפני 3 ימים גיליתי שיש לי ורוס {RUNDLL32} והצלחתי להיתגבר עליו אבל עדים אני לא מצליח לראות את הכוננים מה שאומר שזה לא קשור איך פותקרים תבעיה....
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להפעיל דיסק די ישן עם דרשת מערכת מאוד ישנות והוא לא עולה כניראה בגלל שהמערכת שלי היא וונדוס 7 מתקדמת יותר ממה שהיה פעם יש דרך להפעיל את זה למרות שדרישות המערכת שלי חדש ואני באמת אומר הדרשת מערכת לדיסק מאוד ישנה ויש לי הודעת שגיאה כזו תמונה= http://www.fastup.co.il/images/1563927.png יש דרך להפעיל ? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי נייד של ASUS G73JH הוא עושה לי בעיות ממש רציניות נתקע נכבה לא מגיב , אני משתגע בתור אחד ששונא לפרמט החלטתי ללכת על זה בלב שלם עכשיו הבעיה היא , איך לעזאזל אני מפרמט את המחשב הזה? אני משתגע חיפשתי בפורומים בחול אני לא מוצא תשובות זה המחשב אם זה עוזר למישהו http://usa.asus.com/Notebooks/Gaming_Powerhouse/G73Jh/
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי מיני לפטופ שמותקן בו ווינדוס 7 סטרטר. כרגע אין לי אפשרות לעשות הרחבת ממסך(לחיבור מקרן או מסך..יש רק אפשרויות של שכפול מסך..או להפעיל רק במקרן). רציתי לשאול מה אפשר לעשות ואיך אפשר לסדר את האופציה הזאת(שמעתי ממשהו שבווינדוס 7 סטרטר אין אפשרות כזאת אבל רציתי לשאול אם משהו מכיר דרך בכל זאת). תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני עובד במשרד על מחשב די ישן של HP-COMPAQ שהתחיל לעשות לי בעיות בזמן האחרון. יש לי מחשב נוסף של COMPAQ שהוא קצת יותר ישן אבל עובד בסדר. שני המשחבים עם מעבדי אינטל P4 האם אני יכול פשוט להעביר את הדיסק הקשיח בין המחשבים? האם מע' ההפעלה (XP) תמשיך לעבוד במצב כזה? תודה נמרוד
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יצרתי Shortcut לתוכנה ואז יצרתי לזה Shortcut key, בטעות מחקתי את הקובץ אבל עדיין נשמר לי הקיצור של המקלדת, איך אני יכול לסדר את זה שלא יהיה הקיצור הזה יותר? תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת איפה ניתן למצוא את חבילת הפונטים הכי מקיפה של עברית להורדה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב נייד עם Win7 Home Premium בעברית. המחשב מלא בזבל, ואני רוצה לפרמט ולהתחיל מחדש. האם אפשר עם מפתח המוצר הקיים (מה שמודבק במחשב מלמטה) להתקין Win7 באנגלית? כרגע יש שם 32 ביט. האם אפשר להתקין 64? בהנחה והכל אפשרי - מאיפה אני מוצא התקנה של זה? אין לי דיסק ועל הדרך - מותקן שם גם אופיס 2007 בעברית מקורי לגמרי, יש לי את הדיסק ואת קוד המוצר המקורי. האם אפשר להתקין אותו באנגלית או שהוא יכריח אותי בעברית?
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
וגיליתי שהאתר הרשמי לgadgets נעלם. ובמקומו מופיעים כמה מעשרות התוספות "המובילות", והודעה שכל האתר הוסר בגלל שמייקרוסופט "נלהבים" ממערכת ההפעלה Windows8. Because we want to focus on the exciting possibilities of the newest version of Windows, Microsoft no longer supports uploading new gadgets. אוקיי. אבל אם אני לא מעוניין ליצור gadget מסוים, אלא פשוט להשתמש בקיימים? למה להעלים את רובם?
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מדגם HP probook 4530s ואני רוצה להתקין עליו וינדוס 7 ultimate האם זה אפשרי או שיש מגבלה בסוגי הוינדוס שאפשר להתקין? משום מה ב hp אמרו לי שאי אפשר
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, מדובר על windows 7 גרסאת 64 bit, שרץ על מחשב עם מעבד intel i3 עם 2 gb זכרון. לאחרונה כאשר אני מחבר disk on key או דיסק קשיח חיצוני כלשהו למחשב, מ"ה קופאת לכמה שניות עד דקות. מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בסנכרון מידע בין שני שרתיים בין 2 תקיות, אני מעוניין להעתיק רק את השינויים בלבד של התקייה USER משרת א ל תקייה USER של שרת ב, אני מעוניין רק בכיוון אחד מ א- ל ב. מה שכבר בצעתי זה העתקה של כל תוכן התקייה של שרת א לשרת ב ,באמצעות פעולת העתקה רגילה דרך וינדוס. לצורך העניין אני רוצה להשתמש בסקריפט הפשוט הזה: @ECHO OFF SETLOCAL SET _source="E:\user" SET _dest="\\backup-02\E\user\" SET _what=/COPYALL /B /SEC /MIR /XJ SET _options=/R:0 /W:0 /LOG:MyLogfile1.txt /NFL /NDL ROBOCOPY %_source% %_dest% %_what% %_options% האם זה יעתיק לי רק את השינויים ,ולא יבצע העתקה מחודשת , כי מה שאני רוצה זה רק את השינויים בלבד לפי TIMESTAPE תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
איך יוצרים גיבוי לWINDOWS עצמו על דיסק או כונן חיצוני ? הבנתי שאפשר ליצור קובץ IMAGE אבל זה דורש המון שטח מאות GB. בקיצור האם אפשרי ליצור גיבוי על דיסק DVDR אחד בודד או שניים?
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
יש לי כפתור מיותר ומעצבן במקלדת שלחיצה עליו גורמת לוינדוס להתחיל ב-shut down בלי שום אפשרות להתחרט. הבעיה היא שהכפתור הזה נלחץ בטעות יותר מדי פעמים וזה ממש מעצבן. האם יש דרך לבטל אותו בלי לגרום נזק למקלדת, כלומר דרך הגדרות של מערכת ההפעלה? עריכה: איך שסיימתי לכתוב את ההודעה נפתח לי חלון עם הודעות דומות אז בהודעה הבאה ראיתי איך מתקנים את זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=196327.0 חבל שהחיפוש הידני באתר לא עובד טוב כמו האוטומאטי...
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
עברתי עכשיו לוינדוס 7 אולטימט ואני לא הכי מסתדר איתו... (עברתי בצער רב בגלל ששידרגתי לI5 ויש לי 8 גיגה עכשיו וXP לא יעבוד איתם) אני רוצה להגדיר את ה7 שיהיה כמה שיותר דומה לXPוגם לבטל למטה את העסק הזה של הלשוניות של כל ישום שיושב שם איך אני עושה את ה7 כמה שיותר דומה לXP? :s05:
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הכונן הקשיח חזר מחבר .לפני חיבורו מחדש סרקתי אותו באנטיוירוס שגילה ומחק שני וירוסים .בפתיחה של הכונן רוב המוחלט של הספריות קיבלו סימון של קיצור דרך ושאני מנסה הספריה לא נפתחת ויוצאת הודעה windows can not find g:\recycker\0xA250d5dbd.exe פתרון בבקשה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-