Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
מדובר בעדכון כבד שלוקח להוריד אותו הרבה זמן(חיבור רגיל לאינטרנט) ובנוסף מסתובבים כאן כל מיני סיפורים שונים על בעיות בהתקנה.האם יש כאן מישהו שהוריד והתקין ?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
sp 1 win xp for leagal xp only sp 1 beta!!!! http://www.iexbeta.com/ אני מזהיר רק לגרסאות חוקיות !
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי יש לי WIN XP עם SP1 מותקן מחשב P4 עם בורד Gigabyte GA-8IPE1000 Pro שבא עם USB2 חיברתי DISK ON KEY שתומך בUSB2 למחשב והוא עבד בקצב של USB1 וקיבלתי הודעה: HI-SPEED USB DEVICE PLUGGED INTO NON HI SPEED USB HUB THE GENERIC USB HUB WILL FUNCTION AT REDUCED SPEED (THERE ARE NO HI-SPEED USB HOST CONTROLLERS INSTALLED ON THIS PC) מה אני צריך לעשות שזה יעבוד בUSB2 ? תודה
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי מחשב אחר פרמוט, הוספתי לו כמה דברים, והוא עלה בסדר. התחברתי לאתר של מיקרוסופט, הורדתי את העדכון של תוכנת ההורדה והValidation Tool. עד כאן הותקן בהצלחה. התחלתי להוריד כל מיני עדכוני מערכת שהמליצו לי להוריד, הורדו בהצלחה הותקנו, ונתבקשתי לעשות Restart. עשיתי, ומאז המחשב עושה סימנים שהוא עולה בסדר, אבל כשאני מגיע למסך של הוינדואוס (עם הפס הירוק שרץ מתחת ללוגו) המחשב מאתחל את עצמו אחרי כמה שניות. במצב בטוח המחשב עולה בסדר. איך מסדרים? עריכה שכחתי להגיד שמדובר בHome Edition.
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
האם זה נורמלי , שלפחות 4 פעמים ביום המחשב שלי פתאום סתם עושה ריסט ? בדקתי עם אנטי וירוס והכל - ואין לי ספיי וורים , או וירוסים. ממה שהבנתי , מתי שהווינדוס מגלה בעיה קריטית הוא פשוט אוטומטית עושה ריסט , השאלה שלי היא כזו : האם זה בטוח להסיר את האפשרות automaticly reset מהלוח בקרה ? כי זה יפתור לי את הבעיה ? או שזה מסוכן כי אז המחשב יכול להתחמם..וזה לא יתריע אותי ? מפני פיצוץ אפשרי..או שגיאה קריטית ? :-X אגב , עם הבעיה של המחשב שלי נגרמת בגלל חום יתר של המעבד או בעיה במאוור , יש איזה תוכנה שיכולה לבדוק לי את זה ?
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי במקרה חיפשתי באחד מאתרי הטורנטים שאני חבר בהם הורדה של win xp sp2 ומצאתי את הדבר הבא - Win XP SP2 - Black Edition , ההורדה שוקלת כ 4.02 Gb , מה שאומר - התקנה רק באמצעות כונן / דיסק dvd . לפי מה שהבנתי זו גירסה שדיי מזכירה את הויסטה , לפחות לפי הסקינים (אבל זה לא מדד כל כך משמעותי) . המייחד את הגירסה הזו היא האפשרות להתקין כל מיני תוכנות בזמן ההתקנה (או אחריה) - אנטיוירוס של Zona Alarm , פוטושופ CS3 הגירסה המורחבת , חבילת קידודים לסרטים , פיירפוקס ועוד המון המון דברים נוספים , שזה כנראה מה שתופס מהנפח של ה 4 גיג'ה . חוץ מזה , אני לא יודע בדיוק במה הגירסה הזו שונה מה win xp sp2 pro הפשוט , ומה מיוחד כל כך בה , ולכן אני העלתי את הנושא כאן (חוץ מזה שמעניין לראות עוד גירסא…
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני פירמטתי את המחשב ואני רוצה SP3 אני כמעט בטוח שאין לי דבר ראשון אם יש איזשהי דרך לבדוק זאת.. דבר שני בWIN UPDATE אין עדכונים למחשב שלי, אבל עוד פעם אני די בטוח שאין לי SP3 על המחשב... יש לי WIN מקורי לכל האלה שתהו...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי בכמה אתרים שיש את זה (SP3 - WIN XP) כבר בשוק או באינט' האם זה נכון??? ואם כן זה בטא או משהוא כזה או שזה מלא???
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי נייד נטבוק של HP שהוא יחסית חלש לכן לא מותקן עליו ויסטה או WIN 7, מה שכן יש לי אפשרות לעדכן את המחשב לSP3 אבל רציתי לדעת האם זה כדאי? הנייד הוא חלש עם 1 ג'יגה זיכרון ראם ומעבד חד ליבה חלש, מה הSP3 ישפר? גם כן, חייבים לגבות?
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
יש פה מישהו שהצליח ליצור דיסק התקנה unattended ל-XP עם שילוב של דרייברים ל SCSI ויכול לחלוק איתי את הידע? [br]פורסם בתאריך: 26.10.2009 בשעה 20:43:45 מסתבר שהדבר יותר פשוט מפשוט עם nlite.נפתר
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלוםלכולם אולי נתקלתם בבעיה הזו אבל אני משתגע כבר נכנס לי הוירוס הבלסטר שמכבה את המחשב אחרי 60 שניות הורדתי את העדכון אבל משום מה הוא מתחיל לרוץ אבל נעלם לגמרי אותו דבר הנורטון אנטי וירוס אני פותח אותו כדי לעשות סריקה או עדכון הוא נסגר ונעלם נכנסתי לאתר של מיקורוספט וקראתי אחר כל ההוראות בכדי להסיר את התולעת אבל שוב הקובץ נפתח ולאחר כמה שניות נסגר ונעלם אותו הדבר הנורטון אנטי וירוס מה אני עושה?. יש פתרון? במצב של safemode הכל עובד חלק אבל שאני עולה עם הוינדוס במצב רגיל אותו הדבר נפתח האנטי וירוס לכמה שניות ונסגר אותו הדבר קובץ ההרצה של התולעת עשיתי כבר את כל העידכונים של ה xp יש לי את הכל אין לי שום עדכונים חדשים אני נכנס לעדכונים חדשים אבל שאני מאתחל את נמחשב ונכנס…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מדובר ב WIN XP , והאפשרות לראות את השפה בסרגל הכלים לא קיימת , שאני ניכנס ללוח הבקרה ומנסה משם לסדר את העניין , החלונית סרגל שפה לא "עובדת" יש תמונה . כנראה שצריך לשנות משהו - בהפעלה - "עורך הרישום". אז בבקשה אלה שמיתמצאים בעניין תנו יד. דבר נוסף שורת הכתובת גם היא נעלמה לי מהתיקיות - על התיקיות - עשיתי איפוס תיקיות וזה לא עזר , באקספלורר , שורת הכתובת קיימת . כנראה שגם כאן צריך לבצע שינוי בהפעלה - "עורך הרישום". תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי WIN XP ללא BOOT,הדיסק הפעלה של WINDOWS 98 מצליח להביא אותי למצב של MSDOS אך אני לא יכול לעשות SETUP לדיסק כי הוא אומר שהוא נמצא במצב MSDOS.... איך אני יכול לעשות BOOT שכן יעזור לי? אם יש לינק לBOOT כזה אני אשמח לקבל...תודה רבה...
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
יש לי win xp חוקי אבד לי המספר שלו איך אני מצוא את המספר הסידורי של win
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק המקורי :o והכל היה בסדר ואז הרצתי את המשחק והוא אומר שהדיסק לא בפנים (והוא כן) וזה ככה בשני הcd rom-ים מה לעשות? ??? נ.ב וזה גם בדיסקים מקוריים אחרים
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משום מה הוא עשה לי RESTART ומאז כל פעם שהוא מתחיל לעלות ומגיע כבר ל- DESKTOP הוא שוב עושה RESTART. ב-SAFE MODE הוא עולה בסדר. מישהו יודע מה הבעיה ואיך מסדרים?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מישהו יכיול להסביר לי מה ההבדל בי הרגיל ל Windows XP 6 in 1 לבין Windows XP 8 in 1 לבין Windows XP Media Center והאם החבילות עיברית תומכות בהם ???? אם אפשר פירוט של כל אחת ממש תודה לעוזרים,
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חפרתי ברשת ולא מצאתי תשובה במחשב שלי הייתה מותקנת תוכנת win xp sp2 רציתי לעשות dual boot והתקנתי את win7 בכונן אחר מה שקרה בעלית הווינדוס עולה win7 ואין זכר ל win xp שני התוכנות הם 32 ביט אני חייב את הxp בשביל תוכנות שאינן עובדות עם win7 תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ואז לבסוף הוא מכבה את המחשב בגלל.. למשהוא יש מושג איך אני מבטל את זה ??? תודה.
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי. יש לי בעיה במחשב, הווינדוס עולה רגיל, אני מנסה להתחבר לאינטרנט או ללחוץ על משהו וכלום לא קורה ואין שום תגובה זה ככה כמה דקות עד שזה עובר והמחשב עובד רגיל . משהו אמר לי שזה אולי משהו בהגדרות של הכרטיס מסך..(FX5200 אם נחוץ) אני לא יודע אם זה קשור אבל אודה לכם אם תוכלו לעזור לי תודה.
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
ברשותי P-3 733 עם זכרון 256 ,האם הוא מסוגל להריץ WIN XP בצורה חלקה? כרגע יש לי 98 ,אני יודע שהוא עתיק אבל אני משתמש בו רק להדפסות והרבה אינטרנט.
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
קראתי שמותר לך לשים Win XP Home Edition שקונים על שני מחשבים (אם יש לך בבית). האם זה נכון לגבי גירסת ה-Upgrade או רק למלאה? ועוד משהו: ב-Win Me למשל גירסת העידכון מ-98 הייתה גירסה מלאה לכל דבר. יכולתי להתקין אותה גם אם שום ווינדווס לא היה מותקן. האם זה ככה גם ב-XP? כאילו יש הבדל בכלל בין גירסת העידכון לגירסה המלאה? מה שמוזר זה שנגיד אם קונים מחשב חדש אז הגירסה המלאה של-XP באה עם המחשב ביותר זול מקניית גירסת העדכון של XP.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
האם זה יפעל טוב על מחשב כזה? P3 800 128mb RAM זה נראה לי מאוד מוזר, כשאני עושה Alt+Ctrl+del ואני רואה כמה זיכרון נמצא בשימוש אצלי על המחשב Athlon XP 1600 עם 256mb זיכרון אני רואה שקצת פחות מחצי פנוי. זאת אומרת שאיזה 130mb נמצאים בשימוש. וזה כשאני לא עושה כלום במחשב. אז השאלה היא, איך המערכת הפעלה בכלל פועלת עם 128mb כאשר היא זקוקה ל-130 רק בשביל לפעול כמו שצריך? ואם עוד מפעילים איזה משחק אז בכלל זה לא נראה הגיוני. אני אשמח לשמוע את הסברכם.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו נתקל בבעיה שה taskbar של מערכת ההפעלה (winxp pro) קופא ולאחר מספר שניות כל מערכת ההפעלה עצמה קופאת ועל מנת להחזיר אותה למצב פעיל צריך להפעיל את ה task manager (ctrl+alt+del)? פעולה זאת מתרחשת כל מספר דקות.. המחשב נקי מוירוסים ותוכנית ריגול לאחר שיחזור מערכת שלפני התקנת sp2 ועדיין התקלה קיימת.
-
יש לי כונן 500GB של סיגייט שמדי פעם נעלם מהמחשב, בד"כ בזמן שימוש בUTORRENT אבל לא תמיד .. ככה שלא בטוח הבעיה מהתוכנה.. יש לכם מושג איך אפשר לסדר את זה ? תודה עדכון: עכשיו הכונן לא מופיע גם לאחר אתחול..
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-