עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Grim Reaper,

כיום יש לי XPPRO שעובד על FAT32, האם כדאי לי לשים את הווינדוס פעם הבאה שאני עושה פורמט על NTFS? אני בעיקר צריך את המחשב לגלישה ומשחקים, קצת תוכנות אבל לא משהו כבד.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Kurt,

שלום! כשאני מדליק את המחשב כל מה שאני רואה זה את הלוגו של פנטיום 4 פרוס על כל המסך לשניות ספורות ואחרי זה מייד מגיע הלוגו של ווינדוס לא משנה אם אני לוחץ F8 או del זה לא עושה כלום. זה מעצבן כי אני לא יכול לגשת לדוס ולעשות כל מיני פעולות כמו לפרמט ככה זה היה מאז שקניתי את המחשב ורק עכשיו שמתי לב שאני צריך להיכנס לדוס ואני לא יכול מה עושים?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by maphisto,

sp 1 win xp for leagal xp only sp 1 beta!!!! http://www.iexbeta.com/ אני מזהיר רק לגרסאות חוקיות !

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. יש לי יוזר יחיד במחשב WINDOWS VISTA אני רוצה שבזמן שאני מדליק את המחשב יעלה לי כבר היוזר ככה שאני לא אצתרך לרשום את הסיסמא ואז לחכות שתתבצע כל ההטענה (כי בויסטה זו ההטענה ארוכה בגלל הFETCH) . העניין הוא שאני רוצה שהכיוזר יעלה אבל עדיין תשאר האפשרות של להכניס סיסמא. כמו לעשות כניסה רגילה עם סיסמא ואז לעשות SWITCH USER, ככה שיש יוזר פועל במערכת אבל אני נמצא רק במסך הLOGIN . זה אפשרי ? תודה.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by s.os,

טוב תראו יש לי בעיה מעצבנת בויסטה קופץ כל שנייה החלון הזה : כשאני לוחץ על החלון מופיע לי ההודעה הבאה: וזה אצלי כבר כמה ימים בהתחלה חשבתי שזה העכבר שמחובר בUSB אבל זה לא העכבר כי החלפתי אותו ועדייין יש תבעיה הזאת והקטע הוא שאין לי שום דבר שמחובר לUSB ממש ממש כלום. תעזרו בבקשה ;D תודה מראש

• 10 תגובות
    • 872 צפיות
  6. היי המחשב שלי בן כחצי שנה ופועל מעולה וחלק אני אפילו מקפיד לעשות לו ניקוי בכוננים ומנקה אותו מאבק כל כמה חודשים עכשיו, כל הזמן ווינדוס מקפיץ לי הודעה (צרפתי תמונה) שהמחשב מתקשה להריץ את ממשק ה-aero של WIN7 עקב חוסר של משאבים וכל פעם שאני מבטל את ההודעה הזו או בוחר באופציה שהוא לא יזכיר לי אותה היא מופיעה מחדש בסופו של דבר מישהו יכול להגיד לי מה מקור הבעיה פה? או איך לסדר אותה? תודה לעונים מפרט: מעבד: i7-2600 RAM: 12GB 1600Mhz כ. מסך: Gigabyte GTX560 TI OC [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by jackhammer,

שלום לכולם. מצטער אם כבר דיברו על בעבר, לא ממש מצאתי דיון שעונה בדיוק על השאלה הזאת. אני רוצה לשדרג מ8.1 (חוקי) ל10. בזמנו כשיצא 10 אמרו שיהיה חינם לשנה ואז יצטרכו לשלם. אחר כך אמרו שזה יהיה חינם לגמרי ואז עוד פעם אמרו שזה חינם לתקופה מוגבלת... בקיצור נהיה לי בלאגן. מישהו יכול לעשות לי סדר? אם אני משדרג עכשיו לווינדוס 10 זה ישאר חינם? אני לא אצטרך לשלם? ומה יקרה במקרה של פירמוט? אני יכול ישר להתקין חזרה ווינדוס 10? או שצריך להתקין ווינדוס 8.1, לשים עליו את הרשיון שלי ורק אז לשדרג לווינדוס 10? תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. Started by love-its-my-name,

בבקשה אני רוצה לפרמט את המחשב שלי... אבל יש לי כמה שאלות... האקפלורר ימחק לי? איך מפרמטים? זה דחוף בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אה עוד שאלה : אחרי שאני מפרמט פשוט זה נכנס לי לוינדואוז אקס פי שלי רגיל רק שהכול יהיה מחוק...? זה דחוף רצחחחחחחחחחחח

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by asaf999,

שלום לכולם! היום קיבלתי את המחשב החדש שלי, וניסיתי להתקין בו וינדווס XP, התחלתי להתקין את הווינדוס (מדובר בעותק מקורי של XP HOME EDITION של חבר, לא שלי! עותק די ישן מהראשונים שיצאו... אבל מה זה משנה?!)..... אולם אז הסתבר לי שאין לי CD KEY ... אז ניסתי איזה 10 CD KEY שלקחתי מהאינטרנט (לגירסה שלי כמובן..) ושום דבר לא היה טוב, אני חושב אולי שיש בעיה בCD או משהו. בכל מקרה לא הצלחתי להמשיך בהתקנה!!! בקיצור הבנתי שאני לא אוכל להתקין את זה!! אז מה שעשיתי לקחתי מחבר אחר XP PRO (צרוב) אבל להפתעתי הרבה אני לא יכול להתקין גם אותו, מכיוון שהמחשב מבקש את הווינדוס השני (הראשון... יותר נכון).... מה שקורה נוצר מצב שבו אני מפעיל את המחשב, עולה לי ווינדוס XP HOME EDITION ומבקש להמשיך בהתקנ…

• 10 תגובות
    • 722 צפיות
  10. Started by Kak,

אני מתכוון לקנות Intel 180GB 330, לשים את הWIN 7 בכונן C יחד עם האנטיוירוס והדרייברים של המחשב ואת שאר הנפח לפצל לכונן אחר ולהתקין עליו את המשחקים היותר כבדים שלי. אז בעצם יש לי שתי שאלות: 1. כמה מקום ממולץ להקצות לC? 2. סתם עצה כללית, יש עוד תוכנות שקריטי להתקין דווקא בC?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by DeaglinG,

שלום, התקנתי התקנה חדשה של XP. עשיתי את ה- tweaking של http://www.tweaktown.com/document.php?dType=review&dId=324&dPage=1 ומעכשיו חלק מהאתרים פשוט לא עולים, זה אומר כאילו אין כזה אתר.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by matan007,

בניתי HTPC מאפס. ז"א שהרכבתי את כול החלקים לבד החל מלוח לתוך המארז, מעבד זיכרונות וכו". זו הפעם הראשונה שהרכבתי מחשב מאפס ולפי מה שאני מבין הכל יצא בסדר! שאני מנסה להתקין ווינדוס יש כמה תופעות מוזרות שלא נותנות להתקנה להתבצע: 1)בהתחלה כאשר הייתי עושה בוט מ- DVD אחרי שלב הטעינה של הווינדוס מיתוך הדיסק לכונן הקשיח, הייתה מופיעה הודעה שיש שגיאה בחומרה שלא מגיבה או שנותקה פתאום. הבעייה הזו נעלמה בפעם השנייה שניסיתי להתקין אבל חזרה אולי עוד פעם אחת. 2)בפעמים שהבעייה הראשונה לא מופיעה, אני מגיע עד לשלב בהתקנה בו יש כבר מסך כחול של ווינדוס והעכבר כבר עובד ושאני מתחיל התקנה יש שלב שנקרה אם אני לא טועה "expanding windows files" בו המחשב חושב במשך חצי שעה לפחות מבלי להתקדם אפילו אח…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. יש לחברה שלי מיני לפטופ במחשב הם שחכו סיסמה של הוינדוס אין לה כונן סידי אז הורדתי את ה ERD לUSB ו"צרבתי " אותו דרך האולטרה ISO הורדתי איזה כמה גירסאות בכולם הוא רושם לי שחסר קובץ או שהוא לא מצליח לפתוח תוכל לעזור לי אולי יש תוכנה אחרת שיכולה לאפס סיסמה ? תודה מראש ומצטער על ההפרעה תודה מראש נ.ב ניסתי דרך המצב בטוח אבל גם שם יש סיסמה ב ADMIN

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. למה העתקת קבצים נכשלת ומתקבלת הודעה לא ממש מובנת? כמו בתמונה? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Frequency,

בכונן C יש לי XP וב D יש לי באלגן שלם + ויסטה אז החלטתי לפרמט. נכנסתי ל CMD בחרתי "yes" כמובן ופתאום במקום לפרמט הוא כתב לי העוד הודעה עם השאלה הבאה: format cannot run because the volume is in use by another procces. format may run if this volume is dismounted first. all opened handles to this volumewould then be invalid. would you like to force a dismount on this volume? בחרתי "yes" ואז הוא כתב עוד הודעה: volume dismounted. all opened handles to this volume are now invalid. cannot lock the drive. the volume is still in use. רק הפעם נשללה ממני זכות הבחירה ): יש לי הרגשה שזה קשור לויסטה. דחוף לי מאוד לפרמט, מה לעשות? תודה רבה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לפעמים כשאני מוריד הוא מראה לי את השגיעה הבא: http://i10.tinypic.com/4bf3xol.jpg זה קוראה לי כשאני יותא מEXPLORER(לא יודע אם יש קשר או שזה סתם צרוף מקרים) וגם לא מזמן התקנתי את הדפדפן Netscoape וגם שם זה היה לי.... וזה משגעה אותי כי לפעמים אני מוריד קבצים גדולים וכמה אחוזים לפני הסוף זה מופיע אך אני פותר את זה נ.ב עד כמה שאני זוכר זה קראה לי בעבר במשחק/במשחקים אני לא ממש זוכר כבר אם זה מתאים יותר לתוכנות אז תעבירו בבקשה תודה מראש

• 10 תגובות
    • 860 צפיות
  17. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לנסות לעזור לי. החלפתי היום ללוח אם חדש. ומדובר ב-Win XP SP2 Pro Heb. עכשיו, מה שקורה זה שהמחשב נדלק, מתחיל לעלות, ובשלב שרואים את הסמל של הווינדווס באמצע המסך עם הקו התקדמות הכחול הזה הוא מתקדם לכמה שניות, ואז נתקע ומתחיל את הבוט מהתחלה. ניסיתי לעלות ב-SafeMode ולאחר טעינה של איזה 10-15 קבצים הוא אומר שחסר לו איזה קובץ ואי אפשר להמשיך. אז החלטתי לעלות מהדיסק התקנה של הוינדווס ולעשות לו REPAIR. מה שלא ממש הלך. שיניתי את סדר הבוט בביוס. הדלקתי מחדש עם הדיסק בתוך הכונן. והמחשב סירב לעלות דרך הדיסק. ניסיתי כמה פעמים. לשנות טיפה הגדרות. כל מני. וכלום לא עבד. יש למישהו רעיון איך אני מעלה את המחשב חזרה? תודה רבה לכל העוזרים, פיטר.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by raacup23,

ok אז ככה מכיוון שאני חושב שזה האתר בכל מה שקשור למחשבים אני פונה פה עם הבעייה שלי והבעייה היא: עשיתי שכפול ממחשב ישן למחשב חדש במחשב הישן היה גירסה של windows xp home oem עכשיו כאשר אני מעלה את המחשב החדש הוא קורס עוד לפני שעולה ה-windows גם במצב בטוח זה קורה וגם בכל אפשרות אחרת . ניסיתי דרכים ב-recovery console לא ממש עזר לי בבקשה מכל התותחים פה עזרו לי. נ.ב לפני כמה שנים ידעתי לטפל בעניין אך שכחתי איך עושים את זה. בברכה רענן מנהל רשתות מיקרוסופט פרש-נט מחשבים

• 10 תגובות
    • 857 צפיות
  19. Started by vered,

אחרי שאני מתנתקת מהאינטרנט, האיסיקיו לא עובר ל-NDetect (האייקון הצהוב), ומתבצע חיוג אוטומטי לאינטרנט, :'( איך מבטלים את האוטומטיות הזו? ???

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by itayze,

התקנתי לסבא שלי winxp וכעת משחקים לא עולים אצלו ( פרעה , קליאופטרה , sim city 3000 וכו... ) מה יכולה להיות הבעייה ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by eranisra,

האם החבילה כבר יצאה וניתן להורידה?

• 10 תגובות
    • 801 צפיות
  22. שלום לכולם, קניתי לא מזמן מחשב חדש עם ויסטה 64, התקנתי את הגירסא הזאת כי אני עובד בעיקר עם תוכנות תלת מימד ורציתי לנצל את כל ה4GB זיכרון שלי. כל המשחקים שהתקנתי על המחשב (C&C 3, HALO 2,COMPANY OF HEROES ועוד כמה) נתקעים אחרי כמה דקות משחק,(בין 3 ל20 דקות),בדרך כלל המערכת פשוט חוזרת WINDOWS ואומרת "THE PROGRAM HAS STOPPED WORKING,PLEASE WAIT WHILE WINDOWS TRIES TO SOLVE THE PROBLEM" או משהו כזה,ואז כל מה שנשאר זה לכבות את המשחק,התקנתי את כל הפאצ'ים של המשחקים וגם את כל העידכונים של ויסטה כולל שתי החבילות שיצאו ועידכון של הדרייבר של הכרטיס מסך וזה לא עזר, יש למישהו הצעה לפיתרון לפני שאני מתייאש וחוזר לXP? תודה! המפרט: QUAD 6600 4GB CORSAIR 800MHZ לוח ASUS P5K כרטיס מסך …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. במחשב הנייד שלי, העדכון ל 1709 מנטרל את כל יציאות ה USB, ללא אפשרות תיקון. ביטול ה service של windows update לא עוזר. יש דרך החלטית?? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by deyv,

אני צרי דריבר לצורב lg GSA-4163B שצריך שיתמוך בויסטה ניסיתי לחפש אבל כל ההורדות לא עובדות או שהוא לא תומך וויסטה. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 993 צפיות
  25. -כותרת- הדיסק הוא דיסק BOOT כמובן (נוסה בהצלחה כבר הרבה פעמים) מה עושים ? הדיסק CD מוגדר כעדיפות ראשונה בבאיוס..

• 10 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.