עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כשהמחשב עולה יש לי מסך של בקשת סיסמא לפני ההצגה של השולחן עבודה. ניסיתי לבטל את זה דרך חשבונות משתמשים אבל זה כנראה לא קשור לזה אלא לעידכון מסויים. איך אני מבטל את זה? אני רוצה שכשהמחשב יעלה הוא ישר יגיע לשולחן העבודה בלי בקשות של סעיסמא לפני

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  2. Started by CocainHore,

אהלן אנשים, מעוניין לשאול משהו - אני מתכוון לתת את המחשב שלי לאחותי ולקחת הפסקה של חודשיים בערך לגמרי מהמחשב מכיוון שיש לי איזה שני מבחנים בתקופה הזו ואחד מהם פסיכומטרי אז לא חסר לי מה לעשות כרגע, שאני יסיים אני כבר יקנה מחשב חדש לגיימינג. עכשיו יש לי win xp sp3 מעודכן, כל התוכנות שצריך אם זה אנטי וירוס \ אופיס וכו' - הכול פשוט מותקן וחבל לי לפרמט את המחשב רק בשביל לשנות את השפה לעברית אלא אם כן זו האופציה היחידה. אז השאלה שלי בעצם אם יש אפשרות להמיר או משהו את כל הווינדוס שיהיה עברית ? אני מתכוון התפריטים והכול.. פשוט ווינדוס שכולו עברית. תודה.

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by ng400,

החלפתי לוח אם אחרי שהקבלים בקודם התנפחו וקיצרו אותו, והתקנתי גם חלונות XP. אבל מאז, כשאני מכה את המחשב - הוא מיד נדלק מחדש, ואני נאלץ לבצע "כיבוי אלים". ביטלתי את האתחול האוטומטי כשיש תקלה וזה לא עזר. חשבתי אולי יש לי טרויאני בביוס, אבל הרצתי פנדה מעודכנת, וזה לא עזר (אולי צריך בסייף מוד?). קשה לי לראות איך יש כאן בעיית חומרה, מה שמוביל אותי לחשוב שזה בכל זאת קשור למערכת ההפעלה או לאיזו בעיית תוכנה. הרצתי חיפוש בפורום ולא ראיתי משהו דומה, אבל אולי מישהו בכל זאת מכיר את התופעה?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. אני מעביר את הכונן הקשיח שלי למחשב אחר עם חומרה אחרת, בהרד דיסק שלי יש ווינדוס שעליו התקנתי את כל סוגי הדביירים שנחוצים למחשב הנוכחי שלי אבל למחשב השני צריך דרייברים אחרים. יש דרך לנקות את התקנות הדרייברים האלה? דרייברים כגון motherboard chipset driver לא מופיעים ברשימת התוכנות להסרה, אז מה עושים?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  5. Started by DJO,

אהלן אני מתכוון עוד מעט להתקין ווינדוס XP, רציתי לשאול האם מומלץ להפעיל את הפיירוואל המובנה? כרגע אני משתמש ב ZoneAlarm ומרוצה.. וחוץ מזה יש לכם טיפים בנוגע לשימוש ב XP?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by d_v,

שלום, ויסטה חדשה לי ואני לא מצליח להתמצא בה. אני רוצה להתקין AD AWARE ולא מצליח. ניסיתי לשמור את הקובץ ואז להתקין אך גם זה לא הצליח. אם יש איזה מדריך לויסטה אשמח לקבל לינק. תודה!

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  7. תודה לעונים

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by jacko_il,

שלום לכולם, שמתי לב שפונקצית ה PRINT SCREEN בויסטה עובדת רק לגבי שולחן העבודה ולא עובדת כאשר נמצאים במשחק (בניגוד ל XP). מאחר ומאד חשוב לי לשמור צילומי מסך ממשחקים הייתי שמח לדעת אם יש דרך לעשות את זה .. עשיתי על זה חיפוש בגוגל איזה שעה ולא מצאתי כלום לגבי זה. הדבר הקרוב היחיד שמצאתי זה הסברים על כלי ה SNIPPING שיש בויסטה, אבל זה שוב לא רלוונטי לצילום מסך ממשחק.. תודה לעוזרים, שחר.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by zoharbe,

שלום. יש לי מחשב ללא חיבור אינטרנט,למטרה אחת ומטרה אחת בלבד. גיימינג. בלי יותר מדי בולשיט,בלי תוכנות צד שלישי,רק משחקים עליו. שאלה! האם WIN98 ייקח את המשחקים החדשים שבשוק?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Yehudaa,

לאחרונה שמתי לב שהטסק מנגר בווינדוס 8 נתקע איפה שיש רשימת תהליכים אחוז שימוש במעבד קבוע בכל התהליכים ואין שינוי בזמן אמת כמו שאמור להיות הגרפים שמראים שימוש במעבד שימוש בזכרון תקועים הכל נעצר ואין "דיווח בזמן אמת " אם תסתכלו בתמונות יש פרוסס של anti malware של ווינדוס עם שימוש במעבד של 46 אחוז יכול להיות שוירוס עשה את זה ?

11. מאז שהתקנתי SP2 כל פעם כשאני נכנס לווינדוס אני מקבל תפריט LOGON שבו אני צריך לבחור את המשתמש שלי כדי להיכנס. אבל רק אני משתמש במחשב ואני לא צריך את המסך בחירה הזה, אני רוצה להיכנס למחשב עם השם משתמש שלי אוטומטית בלי לבחור אותו כל פעם, מה לעשות ? נכנסתי למשתמשים וקבוצות בלוח בקרה שיחקתי עם האפשרויות הדבר היחיד שהצלחתי לעשות זה במקום מסך בחירה - תבנית בחירה. אבל אני לא רוצה את זה אני רוצה שזה יכנס אוטומטית

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי! אולי שמתם לב של אהייתי פה בזמן האחרון וזאת מפני שהמחשב שלי נדפק. בקיצור, התקנתי מחדש את הוינדוז, וכל המסמכים והכל נמחק. כל התקיות בPROGRAM FILES נמצאות אך לא מופיעות ברשימה של הSTART. למישהו יש מושג איך לתקן זאת? תודה!

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  13. איזה ווינדוס ואיזה גירסא הכי מתאימים למחשב נייד הזה2GHz 120gb Dell inspiron 6400

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  14. כלומר אם מותקן לי ויסטה, אני יכול להתקין באמצעות הדיסק שני אקבל גרסה נקייה של WIN7? כלומר בלי כל התוכנות שהיו לי בויסטה?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  15. יש לי Windos XP... מה אני עושה עם ההתקן הזה???

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  16. שלום, לאחרונה קניתי (בעזרתכם האדיבה) מחשב חדש עם כונן ssd שבו מותקן מערכת ההפעלה. מכיוון שאני דיי מוגבל עם גודל הכונן, אני רוצה להתקין את המשחקים בכונן המכאני, שם יש לי טרה. האם יש בעיה עם זה, מכל בחינה שהיא? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  17. Started by 3d7,

אני רוצה לקרוא ולכתוב למחיצת EXT3 בWindows XP. מה אני צריך לעשות?

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  18. שלום לכולם התקנתי על המחשב הנייח שלי וינדוס 7 ultimate. ההתקנה בוצעה כמו שצריך בלי בעיות, גם המחשב עבר פורמט לפני ההתקנה כך שלא אמורות להיות בעיות. לאחר המסך פתיחה וטעינת הדסקטופ המחשב נתקע. בהתחלה אפשר לזוז עם העכבר ולאחר מכן לא. יש לציין שיש לי מחשב טוב שאמור להריץ את ה7 בקלות. אני אשמח לעזרה, אני ממש תקוע, ולא בא לי לחזור ל XP... תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 3.6k צפיות
  19. לפני כמה ימים התקנתי XP ביחד עם חלונות 98 (לא שדרוג של 98 ) , בהתחלה כל פעם שהדלקתי את המחשב היתה לי אפשרות בחירה בין שתי מערכות ההפעלה , היום כשהדלקתי את המחשב אפשרות הבחירה נעלמה !!!! המחשב מעלה רק את חלונות XP ולא נותן אפשרות בחירה כדי להעלות את ה 98 אם משהוא ממכם יודע איך להחזיר את אפשרות הבחירה בין מערכות ההפעלה כשהמחשב נדלק או מאתחל בקשה שיעזור לי , יש לי המון מסמכים ותוכנות חשובות ב 98 , יש גם משחקים ישנים שעולים רק ב 98 ( ומי שרוצה יודיע לי אני יכול לשלוח לו משחקים ישנים ).......

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by JohnnyBravo,

מישו מכיר אתרים טובים?-אני מתכוון לג'אגד'טים לשולחן העבודה(לסרגל הצדדי)

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  21. יש לי בעייה מרגיזה : אני לא מצליח לראות סרטי מדיה פלייר בחלון דפדפן, למשל אלה שב-WOW.WALLA. במקום תמונה מופיע ריבוע אפור וקול בלבד. יכולתי בעבר ולא יודע מה קרה. חיפשתי והורדתי ברשת קודקים לנגן אבל אף אחד לא פתר הבעיה. ראיתי פתרון אפשרי לבעיה : Per MikeB: If you are getting gray screens (grey) instead of video for embedded playback using WMP6, while the content is playing right-click on the player, choose FILE: PROPERTIES and click the Advanced tab, double click on the "Windows Media Video Decoder" entry in the first box of the dialog, and make sure that the controls aren't all zeroed. Finally, if none of that helps, make sure your connection bitrate is set, as if the con…

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  22. Started by Mr Gadget,

למי שמנסה להריץ יישומים של MS-DOS תחת WinXP SP2 ומקבל הודעת שגיאה על Autoexec.nt. כמו שאני ניסיתי להריץ BorlandC או יישומים אחרים של MS-DOS לא הצלחתי בגלל אותה הודעת שגיאה ישנו פיתרון XP FIX "This installaton program will reinstall the missing or corrupt Windows XP system files command.com, autoexec.nt and config.nt. The absence or corruption of one or more of these files causes a "16 Bit Subsystem" error. We recommend that you download this file and save it to your desktop or to another location where you can find it. Double click on the file to run it once it's downloaded. If problem reoccurs in the future, simply re-run this program." נלקח מפה

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  23. Started by mike-mt,

היי! מקווה שזה פורום הנכון, אם לא תכוונו אותי לפורום הנכון התחדשתי במחשב חדש i7 920 לוח asus p6t זיכרון 6 גיגה כ.מסך quadro fx 580 התקנתי עליו וינדואוס 7 64 ביט חוץ מזה שנתקלתי עם הבעיות של דרייברים בוינדואוס 7 (בדיסק שקיבלתי לא היו דריברים מתאימים והורדתי אותם אחד אחד מאינטרנט) בזמן הרנדר בתוכנת סטודיו מקס הוא לא מנצל את כל הזיכרון, רק 25 או 30 אחוז סימנתי בהגדרות no paging file, אבל עדין לא מנצל את כל הזיכרון יש למישהו פתרון? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by yarl,

אני רוצה להתקין XP אחד על השני זאת אומרת לעשות ריפר זה עושה איזשהו נזק ? והאם זה עוזר או מתקן או ???.... או שכדאי לפרמט וזהו ..... תודה לעונים ....

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  25. Started by Director,

שלום. יש לי חלק מהדבים עברית וחלק אין לי עברית. נכנסתי שם ללוח בקרה הוספתי עברית והכל . אבל אני לא יודע למה זה לא עובד . אם משהוא יוכל לעזור לי אני יודה לו ;D תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.