עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by c5123,

hi i got a problem i create 2 user accounts on my xp and i started a game and few porgrams on it then i tryed to swich to the other user (start/log of/swich user)and it works but there is a problem the screen size is limit up to 800x600 and color are limit to like 4 and this not leting me chang it the setings works fine when i am not runing the game on the other user is there any way to fix this so i can run a game on one and swich to the other and run other games?? thx

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  2. Started by barak1lavi,

שלום רב יש לי hard disk שעליו מתקנות 2 מערכות הפעלה לינוקס ו-WINXP 2. מערכות ההפעלה עבדו הצורה טובה עד ששניתי משהו בWIN שגרם לכך שבכל פעם שאני מנסה להעלות אותו המערכת מבצעת איתחול באופן אוטומטי (בשלב שבו כתוב XP ורצים הקווים הכחולים). הלינוקס עובד באופן תקין. חיברתי את ה-hard disk למחשב אחר (בנוסף לhard disk שקיים בו) ולאחר העלאת WIN של המחשב השני אפשר להיכנס לקבצים של הhard disk הראשון (שלא ניתן לעלות באמצעותו את WIN). מה אני צריך לעשות כדי לגרום להצליח להעלות את הWIN ע"י ה-hard disk הראשון? ד"א לא ניתן להכנס לsafe mode תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  3. Started by alienboo,

hello folks, any1 of u guys have a win xp or win xp sp1 ? if so, i need help and i need it now. please goto your windows\system32 folder and find a file "sfc_os.dll" and email that file to me. my email is nirshoval1@bezeqint.net please use the subject : SFC_OS.DLL so i'll know not to delete the email thank you very much. Solvd the problem, thanks, dont send any files :ylsuper: .

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  4. Started by Or ei,

התקנתי XP PRO ועכשיו כשאני מנסה להתקין כל מיני דברים כמו דריברים של נבידיה הוא אומר שהקובץ לא טוב(לא זוכר מה הוא בדיוק אמר אבל ניסיתי להתקין אותו ישר אחרי שהורדתי אותו ) וזה לא הקובץ היחדיד שהוא אומר לי את אותו הדבר... וגם לפעמים פשוט מתחשק לו לעשות לי בוט מבלי שום סיבה ??? מישהו יודע מה הבעיה?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by yak,

האם אפשר להתקין את שניהם על דיסק אחד במחיצות שונות?

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  6. Started by ychig,

כשאני עושה בוט לxp לאחר הטעינה הראשונית המחשב פשוט עושה ריסטארט, אם אני בוחר בתפריט שלפני ההפעלה שהווינדוס לא יעשה ריסטארט לאחר כשל מערכת, מתקבל מסך כחול "Session3_initialization_failed" הדבר היחיד החשוד שעשיתי בהפעלה התקינה האחרונה היה disable לאינטרנט, בגלל שזה הראה שהכבל רשת מנותק.. אבל עכשיו אני במק ואינטרנט רץ.. יש דרך לתקן את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  7. Started by Psycho17,

צהריים טובים אנשים. אתמול נכנסתי לאתר של Windows וגילית להפתעתי בעמוד הראשי שיצא WIN XP 64Bit... יש אפשרות להוריד איזה קובץ ולהתקין (משדרג את מערכת ההפעלה הנוכחית של XP של 64 ביט). הנה קישור:קישור יש לי שאלה גם האם אתם ממליצים להתקין אותו??? (ה64 BIT) ;D ;D ;D

• 8 תגובות
    • 828 צפיות
  8. Started by The UnKnown,

אני קצת לא מעודכן בכל מה שהולך עם החומרה\תוכנה בזמן האחרון [אולי קצת יותר], בכל אופן היום ראיתי את המערכת הפעלה הנ"ל ונאמר לי שהיא הכי חדשה ומעודכנת לפני VISTA. חשוב לציין שהיא נראית מצויין... רצה מעולה... ומבחינת מראה מהווה הכלאה בין XP לVISTA [בקטנה]. זאת גרסה מומלצת לי בתור משתמש 32BIT שעדיין לא מרגיש צורך לעבור לVISTA ? מה גם שהמערכת שלי תיאורטית לא אמורה להריץ את ויסטה בצורה יותר מדי טובה, לפחות בהיבט של משחקים. תודה !

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by o07,

I have a system on which there is only one HDD with XP loaded but the system is refusing to boot without the XP installation CD in the CD-ROM drive. This is a new system that was under construction and the only time XP was booted was with the installation done by the CD in the CD Drive. After we power on and we get the error message "DISK BOOT FAILURE - INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER" and we put the CD in and press enter - sooner or later the system is running on the XP loaded on the hard disk and we can take out the installation CD to no interruption on the XP functioning itself. How do I get rid of the need to have the installation CD in the ATPI CD ROM drive. I hav…

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  10. Started by JUVE,

יש לי 2 H.D נפרדים על אחד (כונן C ) יש לי WIN XP ועל השני יש לי WIN 98SE . אני רוצה פעם להתחיל עם XP ופעם להתחיל עם 98 האם אפשר, איך עושים את זה . תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Or ei,

מה ההבדלים בניהם ומה יותר ממומלץ לגיימר כבד כמוני?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by kurt80,

מה ההבדלים בין שתי הגרסאות ומה מומלץ למשתמש ממוצע כמוני? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by N.S,

אני מפמט ככה איזה מיליון פעמים בחודש ופתאום המחשב הפאג שלי עושה בעיות עם הטעינה של הווינדוס ... אני בא עושה ריסטרט למחשב והוא אמור לעשות boot לפני שהווינ עולה .... אבל הוא לא עושה את זה ... מה לעשות בשביל שהמחשב החכם שלי יטען אותו ? כבר נסיתי כל דבר ב Bios ... בבקשה תעזרו מהר .... זה דחוף

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  14. Started by alexrta,

ב-WIN XP יש בדיקה שנקראת win Xp logo test רציתי לדעת על הבדיקה שני דברים: 1) מה זאת הבדיקה הזאת? 2) איך לעז**ל מבטלים את הבדיקה? ??? תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  15. Started by X-_PLOSIVE,

האם זה נכון שהגירסה שיש לי של וינדואוס xp 2002 היא גירסה לא סופית שגם מפסיקה לעבוד אחרי 180 יום או יותר? זה מה שראיתי באיזה פורום אחד רציתי לדעת אם זה נכון

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by giri71,

Hello I got 5 years old PC with windows xp pro sp2 installed on it and freezes every couple hours When i was checking event logs i got this alerts ACPI_ERR_AMLI_ILLEGAL_IO_READ_FATAL Anyone can help me with this here can it be something with motherboard BIOS Regards

17. Started by IP,

או : WIN 2000 + 98 תכתבו למה לדעתכם המערכת הפעלה שאתם משתמשים בה יותר טוב. בתודה מראש, IP.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by NuXeR,

שלום ! אני מחפש לינק להורדה של SP1 הרגיל (לא ה-a) , אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי לינק (או לשלוח לי) , השפה אנגלית ! תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  19. אהלן יש לי בעיה בעייתית... במשך תקופה לא ארוכה המחשב שלי סובל מהתרסקויות של מערכת ההפעלה ומופיע המסך הכחול המפורסם... היו לי בעיות עם הכרטיס מסך, אז החלפתי אותו במחשבה שזה אולי גם יפתור את הבעיות הנ"ל, אך ללא הועיל... היום המחשב קרס שוב, באמצע עבודה, והפעם רשמתי לעצמי את הודעת השגיאה (אם זה אומר משהו למישהו...) אז הנה: STOP: 0000008E(oxc0000005, 0xBF837895,0xB5FEEA68,0x00000000) Win32k.sys - Adress BF 837895 base at BF800000,DateStamp 45f013f6 אני לא יודע אם זה אומר משהו למישהו מכם אבל אם יש מבין(צדיק) אחד בסדום אני מאד אודה לו אם יש צורך אז מפרט המערכת: AMD ATHLON 3200+ 2 GB RAM GFORCE 7600 GS אם צריך עוד מידע אני מוכן לספק בכייף תודה רועי

20. Started by yuraxp,

רציתי לדעת מה ההבדלים בין הגרסאות? והאם יש ל HOME EDITION תמיכה מלאה בSIDE WINDER (הגה רוטט)? כיוון שב PRO הוא לא יכול להתקין את הדריבר. נ.ב ההגה בלי כניסת USB אלא GAME PORT.

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  21. שלום רב, התקנתי WIN XP PRO מקורי וכעת אני במסגרת ה30 יום מכיוון שכבר התקנתי את התוכנה מס' פעמים בגלל כל מיני סיבות הפעלת הWIN דרך האינטרנט אינו מתאפשר לי בגלל חסימה והוא אינו קולט את הקוד הקיים האם יש איזשהו קוד אחר שיכול לפתור לי את הבעיה? נותרו רק 8 ימים לחסימת מערכת ההפעלה בבקשה עיזרו לי בהקדם.(אני לא מעוניינת להתקשר למיקרוסופט) תודה מראש

22. Started by bohen44,

לאחר תקלה או וירוס windows לא עלה . כדי לא לאבד את קבצים החשובים התקנתי עוד windows אחד בדיסק D ( כמוון אראשון היה ב-C ) . הצלחתי לתקן את הWINDOWS הראשון . איך עכשיו להסיר את הWINDOWS השני בלי לפרמט D ? ???

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  23. Started by Boomer,

ראיתי שב-Guru3D מישהו כתב ש-Microsoft אמרו שהם יתקנו את הבעיה ב-SP1 אבל אין שום זכר לתיקון הבעיה ברשימה ב-Microsoft קוראים לה Windows XP Pre-SP1 Hotfixes

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by gtabak_37,

בכל אתר חדשות אומרים כי יצא חבילת השירות החדשה של חלונות XP וכי אפשר לעדכן את המערכת דרך windows update service כשאני נכנס לשירות העידכון הוא פשוט לא מראה לי את העידכון של חבילת השירות החדשה האם להוריד את חבילת העידכון מאתרים אחרים? מה הבעיה של שירות העידכון? למה הוא לא מראה לי את חבילת השירות החדשה? תודה לעוזרים גל

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  25. Started by Ibrow-Now,

זה ייכלול דברים חדשים, או שמי שהוריד את כל ההוט פיקסס לא צריך את זה?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.