עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by sagim194,

כל להיות??? תמונה.... http://www.zix.co.il/viewer.php?id=1384201601.gif

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  2. Started by assafcohen1,

יש איזה אופציה לנעול תיקיות עם סיסמה? שלא יוכלו להיכנס או למחוק אבל בו זמנית שאני לא אצטרך לשנות את מיקום התיקיה , אני מכיר תוכנות כמו Folder Lock אבל זה גם נגמר אחרי חודש, וגם צריך להעביר הכל לתוך תיקיה מסויימת ומזה אני מנסה להמנע... תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  3. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי כמה שאלות על ויסטה [גירסת ultimate] נכון לעכשיו יש לי XP מותקן על המחשב שלי [מפרט בצד]. רציתי לדעת האם כדאי לי לעבור לויסטה? הXP עובד לי נורא מהר וכיף לעבוד איתו ככה והוא לא רע בכלל, אין בעיות תאימות של תוכנות וכו'... מצד שני אני רוצה את הDX10 [שאגב מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג? זה בא עם ויסטה?] אבל מצד שני כבר התקנתי פה תוכנות וכאלה ואין לי ממש כוח \ רצון להתחיל להתקין הכל מהתחלה נכון לעכשיו יש לי אנטיווירוס של kaspersky 7 ועוד כמה תוכנות הם יעבדו לי בויסטה? או שאני יצטרך לקנות אנטיווירוס אחר? אפשר דעות שלכם על ויסטה? [רצוי מישהו שמשתמש בה] תודה

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  4. לפני כחודש התקנתי מערכת הפעלה של ווינדוס 8 pro מקורית. לפני מספר ימים התברר לי כי מספר האפליקציות שמופיעות לי בחנות של ווינדוס קטן בצורה משמעותית מזה שמופיע אצל משתמשים אחרים. לדוגמא, לא מופיעה לי אפילו לא אפליקציה אחת בקטגוריה 'חברתי'. אשמח לקבל עזרה בעניין. שבת שלום

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  5. Started by TheWave,

שלום! כאשר אני פותח את ההפעלה ופותח משם את הרגיסטרי הוא נפתח לכמה שניות ואז נסגר אותו דבר על CMD COMMAND ועוד הרבה דברים איך אני יכול לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  6. שלום לפני כמה זמן התחילה לי בעיה מוזרה במחשב כל סרט \ שיר שאני מפעיל דרך המחשב או דרך האינטרנט פועל בצורה מאוד מוזרה או שזה פועל מהר מאוד ולא מבינים כלום או שזה פועל עם עיוותים ולאט מידי , אפילו ביוטיוב זה ככה מה לא ניסיתי XP התקנתי כמה פעמים מחדש , דרייברים התקנתי מחדש והכי מוזר הקתנתי וינדוס 7 בתקווה שזה יפתור את הבעיה אך ללא הצלחה :-[ המפרט שלי E6750 EP43-DS3L 9800GT 3GIG RAM יש לי כרטיס קול של REALTEK נראה לי כרטיס מובנה האם הבעיה היא בלוח אם \ כרטיס קול ?

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  7. Started by Riquelme,

שלום לפני כשנה רכשתי לפטופ של לנובו g550 עם זכרון של 4G.באותו הזמן הדגם היה נמכר עם WIN 7 HOME PREMIUM 32BIT ולא היה את הגירסה של 64 ביט.השאלה שלי היא האם מגיע לי לקבל את הגירסה של 64 ביט?כי היום הדגם הזה נמכר עם 64 ביט.במקרה ומישהו נתקל במצב כזה ויודע אשמח לתגובה,תודה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by erez84,

יש לי את כל הדסקטים של הווינדוס הזו אבל נדפק דיסק מס' 1 ואני לא יכול להתקין את המערכת, למישהו יש דיסקט כזה? ("דיסקט מס' 1") שכתוב עליו microsoft windows? חיפשתי באנטרנט ולא מצאתי, מצאתי רק טורנט של זה , וכשהורדתי אותו, זה נתן לי קבצי IMG .

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום!(אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אם לא אז להעביר בקשה) מישהו שלח לי באיסיקיו את הווירוס הזה: w95.cih.dameged (לא יודע למה האנטי ווירוס לא נעמר כששלחו לי אות הקובץ) האנטי ווירוס מצא אותו ובסיר אותו(יש לי נורטון 2003) אבל עכשיו אני מקבל כול מיני הודעות שגיאה קטנות(שלא משפיעות על הביצועים או ההפעלה של המחשב) ולא חשובות...ואני מפחד שהוא אולי השאיר לפני שנמחק כמה רוגלות או סוסים טרואיינים או סתם מחק קבצים לפני שמחקתי אותו...וגם אולי הוא השאיר עותקים של עצמו בגלל שקיבלתי את ההודעה שהווירוס אותר ונמחק פעמיים אז??מה אני צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  10. Started by XTZ-Mike,

שלום לכולם, לידידה שלי יש מחשב עם לוח אם של FOXCONN דגם: 945P7AD-8EKRS2H. בפינה הימנית התחתונה של הלוח ישנו לד קטן אדום שדולק גם כאשר המחשב לא עובד ורק מחובר לחשמל. אחרי הפוסט והכל פשוט המסך נהיה שחור ולא מופיע המסך שבו מתבצעת טעינת הווינדוס והמחשב לא עולה. מישהו יכול לעזור לי בנושא?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. קניתי מחשב חדש, התקנתי עליו ויסטה, אבל שומר המסך ושאר הגדרות צריכת החשמל מסרבים לעבוד. מחיפוש באינטרנט מצאתי שכנראה הבעיה נגרמת מהסט (מקלדת+עכבר) האלחוטי של מיקרוסופט - ובאמת כשניתקתי את המשדר שומר המסך עבד. לפי מה שכתוב, אמור להיות תיקון באמצעות WINDOWS UPDATE, אבל אני לא מקבל שום עדכון רלוונטי כשאני מחפש (בשני מחשבים) מישהו יודע אולי מאיפה אפשר להוריד ידנית את קובץ התיקון, או על פתרון אחר לבעיה ???

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. כמו שיש ב PCPOWER ... אם קונים מהם מחשב אז הם מסדרים אותו ככה שכשיוצרים מוזיקה אז הווינדוס לא יתפוס זכרון כך שנוכל לעבוד בתוכנות כמו קיובייס וריזון במהירות.. הנה הדברים ש PCPOWER עושים: התקנת מערכת הפעלה טיפול בשירותי הרקע ויצירת פרופילים עפ"י דרישה צמצום נפח רג'יסטרי בכ -50% מזעור תיקיית -WIndows כיוון מדויק של הגדרות הביוס הכנה וסידור של מחיצות העבודה קביעת הגדרות מערכת בדיקת ביצועים מלאה גיבוי המערכת לאחר האופטימיזציה - מאפשר שחזור מהיר במיוחד תמיכה טכנית ויעוץ בעת הצורך אוקיי אז בעיקרון אני רוצה לדעת אם יש איזשהו מדריך באיטרנט או שאתם יודעים איך לעשות חלק מהדברים ברשימה הזאת זה יהי נחמד (חוץ התקנת מערכת הפעלה וגיבוי-את זה אני יודע חח) - אם יש לכ…

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  13. היי, אז ככה, ה-P4 שלי עושה בעיות. הכל התחיל באיזה קודד חדש שהורדתי והמחשב נתקע ונאלצתי לעשות הפעלה מחדש ופוף, השולחן עבודה לא עולה. בעצם, הוא עולה למספר שניות ואז נעלם(נשאר רק הרקע של השולחן עבודה) וחוזר חלילה. אני מנחש שזאת קריסה, ניסיתי לעשות clear comos ע"י קיצור(מהמילה קצר) עם מברג, לא עזר. ניסיתי להעלות הגדרות אופטימליות בביוס(יש אפשרות כזאת), גם לא פועל. אני דיי נואש =\ המעבד כמו שאמרתי זה P4 3.0GHZ והלוח הוא Gigabyte 8I915PLG. (אני מתפלא שהצלחתי לרשום את ההודעה הזאת). תודה, אלן.

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  14. היי , יש לי לוח אם GA-H170-D3H gigabyte אתמול יחד עם עדכון דרייברים כללי עשיתי עדכון גרסה לBIOS דרך התוכנה של APPCENTER , הדגם הנכון נבחר אוטומטית לחצתי NEXT הכל עבר חלק , ואז הוא רשם שיבוצע אתחול אוטומטי תוך 10 שניות ומאז המחשב מת . לא נדלק אפילו ! למרות שאני רואה שיש מתח , היינו המנורות מאחורה דולקות . מה לעזאזל זה יכול להיות ואיך אפשר לפתור את זה? חייב עזרה ...תודה!

15. Started by daniel4x,

שלום לכולם, לאחרונה התחדשתי במחשב חדש עם SSD 120GB. בכל אופן התקנתי עליו בצורה חלקה וינדוס 7 64ביט, הבעיה שהווינדוס מוגדר עם כל הקבצים של המשתמש להיות על C (הSSD) וגם כל ההתקנות מכוונות לשם באופן אוטומטי. השאלה שלי אם יש דרך (אם צריך אני יפרמט ויתקין וויינדוס מחדש) למנוע את המצב הזה אני רוצה רק את הווינדוס וקבצים ספציפים שאני יבחר בSSD. כל השאר בשאר המחיצות. תודה מראש דניאל.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום רב, יש לי שני שאלות: 1. האם ניתן לחסום בווינדוס אקס פי פרופצ'יונל את קבצים של הווינדוס כלמור שלא לכל אחד יהיה גישה אליהם וגם חסימת הורדה של דברים שיכולים לסכן את המחשב מפני וירוסים, כי לחבר שלי יש שני אחים קטנים וכמעט שלוש פעמים בשבוע יש לו תקלה בגלל הדברים האלה... יש דרך לפתור אותה? 2. לחבר אחר יש ווינדוס אקס פי, האם ניתן להתקין בנוסף לאקס פי ווינדוס 98? זה יצור בעיות או שהם יוכלו לעבוד יחד? אם ניתן להתקין מישהו יכול לרשום לי את הדרך שאני יתקין את הווינדוס מבלי לפגוע בווינדוס אקס פי... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  17. Started by ocb,

יש לי אקסל 2010, ואני מנסה להעתיק מהקובץ אקסל לקובץ NOTEPAD טקסט בסינית ויפנית. התוצאה שאני מקבל זה ריבועים בNOTEPAD. בכוונה פירסמתי את האשכול כאן כי אני מאמין שזה קשור לווינדוס ולא לתוכנה עצמה. שמתי לב לעוד דבר שבאקסל עצמו אני לא יכול לשים מספרים, אלא מופיעים לי הכתוביות הללו: http://screencast.com/t/uYfol54qVga כל אלו אמורים להיות בעצם מספרים מלמעלה למטה, 1-5, וזה מה שמופיע. זו בעיה שצצה לי אחרי שהתקנתי עדכון של ווינדוס, לא יודע איזה בדיוק. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בזה. תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by ADIR_M,

שלום קיבלתי מחשב חדש עם מערכת הפעלה VISTA 64bit . ראיתי שיש שתי תיקיות program files ונוספת עם תוספת X86 בסוף. מה ההבדל בניהן? עפ"י מה נקבעת הבררת מחדל להתקנות של התוכנות השונות? תודה

• 2 תגובות
    • 4.7k צפיות
  19. יש ברשותי מחשב ישן, פנטיום 4 עם לוח אם Asus p4p800 deluxe. ב-BIOS קיימ אופציה של Power On by PS/2 Mouse שמכוונת ל-ENABLED כמו"כ מסודר בביוס שלחיצה על כפתור הכבוי של המחשב מעבירה אותו למצב SUSPEND. אם המחשב עושה POST, ואני לוחץ על הכפתור, אז המחשב נכבה, וניתן להדליקו ע"י הזזת העכבר. אבל, וכאן הבעיה, אם אני מכבה את המחשב דרך חלונות XP אני לא יכול להדליק אותו עם העכבר, רק ע"י לחיצה על הכפתור. גם כשניסיתי לכבות את ה-XP ע"י Stand-By או Hibernate זה לא עבד. מישהו יודע כיצד אני יכול לשנות זאת? תודה

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  20. Started by slrr,

סופי או לא?? למה זה לא מופיע בווינדוס אפדייט?? מאיפה מורידים?? (X64) (לינק אם אפשר)

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  21. Started by moo2004,

יש לי שני מחשבים זהים לחלוטין. @ על המחשב הראשון התקנתי Windows מ- Image שהיה לי והוא לא מזהה שזה Dual Core, ב Task manager אני רואה רק מעבד אחד @ על המחשב השני התקנתי Windows מדיסק של Windows ושם הוא מזהה שיש Dual Core. במחשב הראשון, אין לי אפשרות ב Task manager בטאב של ה Performence תחת CPU History לראות יותר ממעבד אחד. איך אני מסדר את זה??

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  22. יש לי 2 דיסקים קשיחים,הראשון הישן יותר הוא 80 גיגה SATA והמערכת הפעלה עליו,הוספתי דיסק נוסף 250 גיגה SATA 2 חדש וחילקתי אותו לשלוש מחיצות, 3 גיגה ,122 גיגה ו - 107 גיגה,הוספתי את הדיסק הנ"ל דרך אופציית ניהול דיסקים,עשיתי פירמוט רגיל,בחרתי NTFS ועשיתי טעות וסימנתי את האופציה "אפשר דחיסת קבצים ותיקיות",אחרי שהבנתי שטעיתי,עשיתי דבר נוסף שאולי יתברר בהמשך כטעות נוספת,כשלחצתי על מאפיינים בחלון המחיצה שנפתח למטה היו 2 אפשרויות שהיו מסומנות,הראשונה היא הרלבנטית "דחוס כונן כדי לחסוך בשטח דיסק",מכיוון שחשבתי שאם אני מסיר את הסימן אני אפתור את הטעות הראשונה שעשיתי כשאיתחלתי ולכן הסרתי את הסימן,לאחר מכן אמרו לי שזה לא יפתור את הבעיה ואני חייב לעשות למחיצה איתחול,אז הלכתי לעשות לה אי…

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  23. לא מוצא את זה עם קליק ימני על שולחן העבודה כמו שיש ב XP... איפה עושים את זה? אני רוצה שומר מסך אחרי 10 דקות כיבוי צג אחרי 20 דקות תודה ערן

• 30 תגובות
    • 4.7k צפיות
  24. Started by -Tal-,

היי, אני חושב על להתקין ווינדוס 7 במחשב הראשי ובמחשבים האחרים יש XP. שמעתי איפשהו שבשביל רשת, חייב ששני המחשבים יהיו עם ווינדוס 7. האם זה נכון? או שאפשר שהמחשב הראשי יהיה 7 והמחשבים האחרים יהיו XP? תודה

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  25. Started by injection,

שלום! יש לי בעיה מאוד מוזרה עם המחשב שלי... לפני כשבועיים נאלצתי לפרמט את המחשב בגלל בעיה כלשהי, עכשיו פירמטתי עם דיסק של ווינדוס את 2 הכוננים(Dו-C), אך משום מה לאחר יממה הוא העלה לי את מד הזמן שיש את הריבועים הכחולים האלה ורשום Windows XP וכמובן אז הוא אמור לעלות את הווינדוס, אך לי משום מה, פשוט עושה ריסט למחשב כאילו שהווינדוס שלי אינו קיים עוד, כאילו נמחק. טוב חשבתי שהבעיה היא אולי בדיסק מפני שניסיתי עוד פעם 1 לפרמט וקרה לי את אותה הבעיה, הורדתי את הדיסק החדש של הווינדוס של חודש אוגוסט, פירמטתי, עשיתי את כל מה שצריך, ושוב הבעיה הופיעה לאחר יממה... אני בא בצהריים, מדליק את המחשב, הוא שוב מראה לי את מד הזמן הזה, אך לא מעלה לי את הווינדוס אלא עושה ריסט למחשב... מה הבעיה א…

• 7 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.