עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום חברה !!! רכשתי מחשב חדש מסוג ACER E732Z מעבד I3 , עכשיו איך שהפעלתי את המחשב בא לי חלון להקיש סיסמא הקשתי אותה וישר זה הוביל אותי , למערכת הפעלה מוזרה כזאת ניסיתי להיכנס לBIOS ולראות איך אני מפעיל את WINDOWS שלי אך ללא הצלחה , לא עוזר שעה אני יושב על המחשב מפעיל מחדש ושוב מפעיל מחדש ולא עוזר לא מצליח להתקין , בבקשה עזרה

• 5 תגובות
    • 4.8k צפיות
  2. היי ככה: יש לי שני מחשבים ועל שניהם אני רוצה את אותו וינדוס 7.(לא החלטתי עדיין אם HOME או אחר) אני יודע שבגרסאת RETAIL אפשר להתקין וינדוס 7 על כל מחשב כל עוד זה לא מותקן על מחשב נוסף. למשל אם קנית מחשב חדש, אתה יכול להתקין עליו את הוינדוס 7 אם אתה מסיר אותו מהקודם. הישן. משהו שאי אפשר לעשות עם OEM שאותו אפשר להתקין רק על מחשב אחד. השאלה אם יש סוג רשיון וינדוס 7 שאיתו אפשר להתקין וינדוס 7 על יותר ממחשב אחד בו זמנית?

• 7 תגובות
    • 4.7k צפיות
  3. Started by eyalraz,

שלום, יש לי מחשב חדש עם מערכת הפעלה windows 7 ultimate אני רוצה ליצור אימג' ל-CD עכשיו לפני שהמחשב יהיה מלא בקבצים, תוכנות וכו. מישהו יכול להסביר לי איך עושים אימג' מלא למערכת שלי. שמידה והמערכת תקרוס פשוט אתקין מחדש הכל מה CD

• 5 תגובות
    • 6k צפיות
  4. הי זה אולי נשמע כמו שאלה מטומטמת אבל....טוב היא באמת מטומטמת אבל אני לא יודע אז אני שואל: אני רוצה win7 home באנגלית אבל עם תמיכה בשפה העברית. (אחרי התקנה או הגדרה מסוימת) כלומר שכל מערכת ההפעלה תהיה באנגלית, למשל יהיה לי "START" ולא "התחל" כשלוחצים על כפתור הוינדוס, אבל שאני אוכל לקרוא ולכתוב מסמכי WORD בעברית ולהקליד, לתת שמות לקבצים בעברית, לכתוב בפורומים בעברית וכ"ו. ולהיות מסוגל להחליף מהר בין השפות ע"י CTRL+SHIFT או כל צירוף מקשים אחר. כמו ב XP ובעצם כמו בכל מערכות ההפעלה של וינדוס. יש אפשרות כזאת? לגרסאת ה HOME של וינדוס 7 יש אופציה כזאת , נכון?

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  5. יש לי ווינדוס XP במחשב ישן אינטל 2.8 הווינדוס לא עולה, הביוס עולה והכל ואחרי הטעינה המסך נכבה אבל יש את סאונד ברמקולים כאילו זה נכנס לווינדוס. ניסיתי להפעיל ב Safe Mode ועולה, עשיתי Check Disk והפעלתי מחדש ועכשיו גם ה Safe Mode לא עולה. נתקע בסוף כל הרשומות במסך השחור של ה DOS. ניסיתי גם לעשות Last known... וגם לא עולה מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. האם יש הסבר למה אני לא יכולה לפתוח קבצים מדיסק און קי בווינדוס 7 64 ביט? לדוגמה העברתי קבצי mp3 לדיסק און קי ממחשב xp. במחשב אחר שמותקן בו וינדוס 7 64 לא ניתן לפתוח, הקבצים מופיעים בחלקם וכתוב שהגודל הוא 0.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. המחשב נכנס כל הזמן למצב שינה וכשניסיתי לשנות הגדרות אין לי אופצייה, הוא רושם לי "מידע אודות תוכנית צריכת החשמל שלך אינה זמינה". יש לי windows 7 ואני הadministrator, אין לי איזשהו מנהל רשת, חיפשתי גם אצל מיקרוסופט אין תשובה... מה אפשר לעשות? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. התקנתי win 7 ultimate 64bit ואני לא מצליחה להתקין תוכנות/דרייברים שמתאימים לגרסה הזו של הwin.אני מקבלת הודעת שגיאה שהגרסה לא תואמת. אפילו דרייבר של מדפסת לא הצלחתי להתקין :'( אני מצרפת את גרסת המערכת ואת הודעת השגיאה. בתודה מראש לעוזרים... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by bronco,

מה הנפח המומלץ לדיסק קשיח עבור חלונות 7 ? כיום אני מערכת הפעלה כולל כל התוכנות הנילוות צורכות נפח של 100 מגה וכל זה מותקן על דיסק של 500 מגה תמונות סרטים ומוזיקה נמצאים על כונן אחר חבל לי על כל הנפח של הכונן שלא בשימוש אני חושב להביא דיסק חדש ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. כשאני מנסה להתקין את המערכת הפעלה, זאת השגיאה שאני מקבל עשיתי כבר כמה פעמים פרמוט להארד דיסק וזה ממשיך לקרות http://ufu.co.il/files/d6elweioiqj17q28pwl6.png

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. כאשר נכנסים לתיקיה יש אפשרות לראות את פריטי התיקייה בצורה של רשימה או משבצות וכו'. נניח שסימנתי שאני רוצה שפריטי התיקיה יוצגו בצורה של רשימה. כעת אני רוצה שהגדרה זו תחול על כל תיקייה שאפתח. ב-XP ידעתי לעשות את זה. בוינדוס 7 משום מה ההגדרה הזו לא מתבצעת באותה צורה ואני לא מוצא את הדרך לעשות זאת

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  12. היי יש לי מערכת הפעלה windows 7 על מחשב נייד, אין לי את הדיסק. האם הפעולה sfc /scannow דרך הפקודה cmd מתקנת את קבצי המערכת, או שזה לא מספיק? בנוסף...יש איזה כלי או תוכנה שבאמצעותה אפשר פשוט לתקן קבצי מערכת ואפילו לשחזר קבצי מערכת שנמחקו או שאין אפשרות לתקנם? בנוסף כשאני מחבר usb למדפסת, הusb מדווח שהוא לא מזהה, בבדיקה במנהלי ההתקנים, יש על חיבור הUSB סימן צהוב. תודה רבה דידו

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. הכתב במקרים מסוימים לא מספיק שחור ועבה, מה עושים? אני מדבר לא רק על החלונות אלא יותר על הדפדפן למשל פיירפוקס

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  14. שלום. אני התחלתי המרה של קבצים במחשב והשארתי אותו בזמן שיצאתי לעשות כל מיני דברים. כשחזרתי גיליתי שהמחשב לא המיר לי כלום כי הוא הלך לישון באמצע.(מאוד מעצבן!) אני רוצה להגדיר למחשב (וונדוס 7) לא ללכת לישון כשתהליכים מסוימים במחשב מופעלים (בתוכנה עצמה אי אפשר להגדיר את זה) חיפשתי באינטרנט אבל כל מה שמצאתי זה איך לכבות את מצב שינה לגמרי- ואני לא מעונין בזה! אני רק רוצה שבתהליכים מסוימים שהוא לא ירדם. זה אפשרי?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by amits1995,

שלום חברים, יש לי חבר שאחותו שמה לו סיסמא למחשב והיא כנראה טעתה בסיסמא, כעת לא מצליחים להיכנס למחשב... מה אפשר לעשות? נ.ב: זהו מחשב קטן כלומר אין בו אפשרות להכניס דיסק, אני מניח שצריך להכין bootable disk on key... אשמח למדריך קצר ולעניין, תודה!

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  16. ואז אני רוצה לפרמט ולהתקין אותו שוב, זה אפשרי? או שהסריאל או חד פעמי? או שאני יכול לפרמט ולהתקין כמה פעמים שאני רוצה? ואז אפשר להתקין כמה פעמים שאני רוצה אז למה אי אפשר להתקין על כמה מחשבים

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. היי המחשב שלי בן כחצי שנה ופועל מעולה וחלק אני אפילו מקפיד לעשות לו ניקוי בכוננים ומנקה אותו מאבק כל כמה חודשים עכשיו, כל הזמן ווינדוס מקפיץ לי הודעה (צרפתי תמונה) שהמחשב מתקשה להריץ את ממשק ה-aero של WIN7 עקב חוסר של משאבים וכל פעם שאני מבטל את ההודעה הזו או בוחר באופציה שהוא לא יזכיר לי אותה היא מופיעה מחדש בסופו של דבר מישהו יכול להגיד לי מה מקור הבעיה פה? או איך לסדר אותה? תודה לעונים מפרט: מעבד: i7-2600 RAM: 12GB 1600Mhz כ. מסך: Gigabyte GTX560 TI OC [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by gkman,

שלום. האודיו של קובץ AVI יכול להיות MP3 או AAC- בחלונות XP אם הייתי לוחץ על מאפיינים ועל הטאב של פרטים הייתי רואה שכתוב שם שהסוג אודיו הוא MP3 (אם לא היה כתוב איזה סוג אודיו אז הייתי יודע שהוא AAC) אבל בחלונות 7 לא כתוב לי כלום על הסוג אודיו של הקובץ. (לא AAC ולא MP3) יש דרך לבדוק את זה בקלות?

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  19. משום מה אני לא מצליח לראות מסך מלא של הדפדפן, אלא אני רואה את שולחן העבודה שלי בחלק העליון של המסך. יש לי מחשב סמסונג סידרה 7 15.6 אינץ

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  20. Started by omri123,

שלום משהו יכול להסביר לי בבקשה איך אני עושה הגנה על הכונן, כלומר, אני יודע שבמחשבים ציבוריים (סיפריות בתי ספר וכו') הדסקטופ וכונן C מוגנים מפני שמירת קבצים עליהם, ישנה אפשרות גם לשמור קבצים על הדסקטופ אבל ברגע שהמחשב נכבה או עושים LOGOFF הקבצים נמחקים. מישהו יודע במקרה איך אני עושה את זה בWINXP, האם זו תוכנה או אפשרויות בWIN? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by t_eliran,

שלום, יש לי Windows 764bit רץ על מחשב נייד של HP היום בצעתי כמה עדכונים למערכת באמצעות תוכנה שנקראת: Auslogics BoostSpeed תוכנה יחיסת פשוטה שהתנסתי בה כמה פעמים ללא כל בעיה ותמיד עשתה את העבודה. לאחר שאני מפעיל מחדש את המחשב היום אני מקבל הודעה " IHQPL is compressed press ctrl +alt + delete" הכנסתי דיסק גיבוי של HIREN והעלתי miniXP והחלפתי את הקובץ IHQPL המגובה שהיה לי לתיקייה בC עשיתי ביטול לכל הפעולות שבוצעו בתוכנה שהשתמשתי בה. הפעלתי את שחזור מערכת על המחשב לתאריך מלפני יומיים כל הדברים האלו לא עזרו ובבוט מHD אני עדיין מקבל את ההודעה הנ"ל - אני מצליח להעלות את הWINDOWS רק עם דיסק שחזור. בגוגל אין שום מידע על הקובץ IHQPL . אני כבר…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. http://imageshack.us/photo/my-images/16/23070384.jpg/

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. שלום. היתה לי את הבעיה הזו כבר המון זמן. כל לילה אני נותן למחשב לישון. כל בוקר הוא מתעורר לפני. עקבתי אחרי כמה וכמה מדריכים מהאינטרנט, כלום לא עזר. הבוקר החלטתי לבדוק אם זה התיזמון של האנטי-וירוס או של מאחה הדיסק או משהו כזה, ואז גיליתי, רובכם בטח מכירים, את "מתזמן המשימות" ה-Task Scheduler עם רשימה אינסופית של משימות מתוזמנות, שלכל משימה ניתן להגדיר את התנאים ואפילו הרשאה להעיר את המחשב משינה. כמובן שנדלקו הנורות והתחלתי לעבור משימה משימה לחפש בעיות. הדבר הראשון הוא שגיליתי משימות, שאסור להן להפעיל את המחשב, אבל הפעילו עצמן סביב 5:00 בבוקר, מה שאומר שהוא כבר היה ער בשעות האלה. ואחרי שעברתי על 90 אחוז מהמשימות מצאתי אותה. איזשהוא אידיוט סידר של media center תהיה הרשאה להע…

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  24. חלונות 7 שברשותי נוטה מדי כמה זמן להפסיק להגיב לקראת סיום הטעינה כאשר רואים את שולחן העבודה עם הסמלים, ואת חלק מהתוכנות הטעונות באיזור ההודעות. למה זה קורה?

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  25. שלום וברכה, הפכתי את הפלאפון שלי למודם (Motorola Defy) ועכשיו מעוניין להתחבר דרך המחשב למודם הזה. כלומר לעבוד עם האינטרנט של סלקום. איך אני עושה זאת? נ.ב. יש לי Windows 7.

• 0 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים