Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום לצרכי ניסויים, אני זקוק להתקנה של מס' מערכות הפעלה שונות (בעיקר xp pro, 2003 server 32/64bit) על אותה חומרה (יענו מחשב אחד). פתרון של VMWare לא מתאים לי מאחר והוא מעוות את כל מסקנות הניסויים (נעשה כבר). יצא לי בעבר להתקין 2 מערכות הפעלה על אותו כונן, ואז במהלך BOOT יש בחירה איזה מערכת הפעלה להעלות. האם זה יעבוד בהתקנה של 4-6 מערכות הפעלה שונות על אותו כונן ? לדוגמא שתי התקנות XP PRO אחת 32 ביט ואחת 64 ? לחילופין אני מחפש אם בכלל קיימת תוכנה (מיני מערכת הפעלה?) שיודעת לנהל כמה מערכות הפעלה, ואם קיים snapshot אז בכלל אהיה מאושר. מישהו שמע על כזה דבר ? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי. אני צריך מערכת DOS (ממש מערכת הפעלה של DOS!) ומערכת של XP על אותו מחשב. מה שאני יודע עד עכשיו: יש צורך ב- 2 מחיצות. יש צורך להתקין קודם את המערכת הישנה יותר ואז את החדשה. (כלומר קודם DOS ואז XP) השאלות שלי: 1. מאיפה ניתן להשיג DOS 6.22? 2. האם ניתן להתקין רק את ה- DOS מ- 98? אשמח לתשובות.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
השאלה בגוף הההודעה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נכון אחרי שאתם עושים TASK MANAGER יש את החלון שאם אתה רוצה לשלוח לשרת של מיקרוסופט את הREPORT והם י"טפלו" בזה אני אומר רמאות אחת גדולה למה: 1. אין להם איך להתקשר אליך (E-MAIL) 2. מה רק בשבילך הם יפתרו את הבעיה 3. מעצבן
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחי נמחק איזה קובץ מהווינדוס וכתוב לו שהוא צריך לעשות REPAIR אז הנכסתי את הדיסק של ווינדוס ויש לי שם שלוש אפשרויות להתקין את ווינדוס , לעשות ריפיר ועוד אחת שאני לא זוכר לחצתי על R לעשות ריפיר אבל הוא מכניס אותי למסך כזה שאני צריך לעשות Log on או משהו כזה לווינדוס והבחירה היחידה שלי זה ללחוץ 1 ( c:\windows ) ואז זה רק רושם לי c:\windows ואני לא יודע מה לעשות איך עושים ריפר ?
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי אני לא מוצא באתר של מיקרוסופט את החבילה של הx64 יש רק את הx86. האם החבילה של הX86 מתאימה לשילוב על דיסק של X64??? האם יש mUI לX64 שאפשר לשלב עם nLITE?? תודה לעונים... :yelclap:
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי Vista Premium ויש משהו ממש קטן שמאוד מציק לי ואני לא מבין מדוע זה קורה. הבעיה היא בתפריט start, הזה שלמטה, שם יש כלמיני shortcuts ויש אפשרות לשנות את מיקומם - להעביר shortcut מסויים למעלה/למטה וכן הלאה (יש לציין שאני משתמש ב-classic start menu)... אז בתפריט הראשון של start ובתפריט הפנימי שלו - programs, אם אני משנה את סדר shortcuts והתיקיות, זה לא שומר את זה (מספיק לעשות restart או log off והכל חוזר לעצמו - לפי איך שויסטה מסדרת את זה ולא לפי מה שאני סידרתי) - בשאר התיקיות הכל עובד כמו שצריך והסדר שאני מגדיר נשמר. מישהו יודע מודע זה ככה ואיך אפשר לעשות שסדר שאני מגדיר ישמר? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 944 צפיות
-
-
למה לא מופיע לי האפשרות של language used in menus and dialogs ?? בשינוי שפות
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם קיבלתי את הDELL XPS L502X מעבד I7-2720 עכשיו קיבלתי אותו עם HOME PREMiUM וארדיסק לא מחולק החלטתי לחלק את הארדיסק ולהתקין ULTIMATE אבל עכשיו אין לי את הדרייברים של המחשב כל התוכנות של DELL ללחצני הFN אפילו כרטיס הרשת לא מזוהה.. יש אולי איזה חבילה של DELL להורדה? עם כל ההגדרות והדרייברים כי עם המחשב קיבלתי דיסק אחד והוא הווינדוס בנוסף קיים לי קובץ RECOVERY - WIM כנראה זה הגירסה של הHOME, אולי משם אפשר למשוך הכל? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מה הייתם מתקינים במחשבה שזאת המערכת האולטימטיבית למחשב שלכם.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט שלי כתוב בצד ימין פה. יש לי כמה שיקולים שאני חושב עליהם לעבור לויסטה כבר.. א) אני רוצה לפרמט את המחשב.. אז אולי על הדרך כבר לעבור לויסטה.. ב) וינדוס ויסטה כמה שזה מוזר אני זוכר שהתקנתי פעם ורץ יותר מהר במחשב שלי מאשר XP PRO... במיוחד בloading שלו בהפעלת המחשב.. עכשיו יש את השיקולים האחרים מסביב.. כמו: האם זה ישפיע לי על חווית המשחק? זאת אומרת, אני אוכל אולי להשתמש בDX10 ולבדוק לעצמי באמת אם אני רואה הבדל משמעותי בפעם הראשונה, והאם זה עלול להוריד לי את הביצועים במשחקים בגלל שויסטה כבד יותר? וכנ"ל לגבי כל שאר התהליכים, ויסטה עלול להשפיע על הביצועים שלי למרות המפרט? (בכל זאת, 3 גיגה ראם בDual Channel, 8800GT, E6400.. מחשב לא רע בכלל...) מה אתם חושבים? אני שואל עכשיו כי…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש דרך למחוק מהמחשב את כל המידע(אה-לה פירמוט) *מלבד* מערכת ההפעלה? ואם לא, האם קיומה של מדבקת רשיון על המחשב יאפשר לי בעצם להתקין מחדש את מערכת ההפעלה "כראוי" והרשיון יישאר חוקי?
-
- 10 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, והחלטתי להתקין בו XP 32 BIT ו VISTA 64BIT, בכאילו DUAL BOOT.... האם יש בזה חסרונות? חוץ מהאקסטרה מקום, ומחיצות מפוצלות...? או שאין בזה חסרונות חוץ מהנ"ל? ממה שאני יודע [וחושב] לא אמור להיות עוד חסרונות כי המערכת הפעלה השנייה לא פועלת באותו זמן שהשנייה רץ, ככה שהיא אינה תופסת משאבים, ורק גוזלת מקום, אלא אם אני בוחר להפעיל אותה [ואז המערכת הפעלה השנייה אינה מופעלת]... יתרונות? ניסיון בשני המערכות הפעלה... וכול התוכנות שאני זקוק להן יפעלו... חסרונות..? פחות מקום אכסון, מחיצות מפוצלות... יש עוד חסרונות?
-
- 10 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם עד לא מזמן הייתי רץ על גרסה לא חוקית windows 8.1 וכמו כולם קיבלתי הודעה על שדרוג ל windows 10 חינם חוקי למרות שהמערכת שלי הייתי לא חוקית... בכל מקרה שדרגתי והכל טוב ויפה עכשיו אני רוצה להתקין windows נקי וחדש איך אני עושה את זה בחינם כמובן כי הרי מפתח הם לא הביאו לי בזמן השדרוג...
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
כל יום יש לו התקף או שניים ביום שלוקח את כל הזכרון ורושם שיש לבצע ריסט למישהו זה קורה ? ברקע רק דפדפן עובד
-
- 10 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום חברים. התקנתי אתמול התקנה נקיה XP SP3, אחרי ההתקנה והתקנת כל הדרייברים המחשב עבד מצוין. החל מהיום בבוקר, המחשב איטי בצורה שהוא גורם לי לרצות להעיף אותו מהחלון. חשבתי אולי הותקנה איזה תוכנה לא טובה, בדקתי בhijackthis את הלוג והכול בסדר. בsafe mode המחשב עובד טוב. שמתי לב שwindows update היה דלוק על אוטומטי וכנראה התעדכן בלילה, אז מחקתי את כל העדכונים שלו. עדיין לא עזר. אני אובד עצות. יש רעיונות מה אפשר לעשות? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. אני מבין שהנושא די לעוס, אבל לא קיבלתי תשובה חד משמעית. יש דרך שWindows 7 Home Premium 32bit תזהה ותשתמש בכל ה-4GB שמותקנים במחשב? או שאין ברירה וחייב להתקין 64bit? תודה
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
(אני זוכר שהיה כזה ת'רד לפני נפילת ה-DB של הפורום, לצערי לא מצאתי איזכור בפורום המחודש.) הורדתי את הדרייברים ל-XP מהאתר של MUSTEK, הסורק עובד, אבל רואים על הפנים. תראו איך רואים : (גם מגעיל, וזה גם מרוח לאורך) ניסיתי למצוא דרייברים ל- 2000 (לא מצליח להוריד מהאתר של MUSTEK) ולהתקין אותם על ה-XP, אבל לא מצאתי. יש גם איזה FIX ל-XP שאמור לסדר את ההתקנה של דריבריים WIN2000 על ה-XP, אבל גם את זה לא הצלחתי להוריד. אני זוכר שלפחות לבן-אדם אחד בפורום יש כזה סורק והוא התגבר על הבעיה. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב לכם, ובכן, הבעיה כי כדיקלמן: ברגע אחד, האייקונים נהפכו כולם ל256 צבעים. מערכת ההפעלה היא ווינדוס 2000, גירסת detonator היא 7.58 עם GTS 32 MB. מה שנוסה עד עכשיו בשביל לפתור זה, כולם לא עבדו: 1. להשתמש בTweak UI בשביל לעשות Repair לאייקונים. 2. במאפיינים בשולחן העבודה, Effects וסימון ה Show Icons using all Possible Colores. 3. הסרה והתקנה מחדש של הדרייברים, כולל הוצאת הכרטיס מסך מהמקום. 4. העברת האייקונים לדיפולט שוב פעם ללא הוצלחה. למישהו יש מושג מה הפתרון והאם זאת בעיה מוכרת? בתודה, גוסט.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם להלן מפרט המחשב : CPU Type Intel Pentium 4 530, 3000 MHz (15 x 200) System Memory 2048 MB (PC3200 DDR SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB) כעת מורץ עליו ויונדוס xp . האם כדאי לנסות להתקין עליו 7 - כאילו מבחינת מהירות ויכולות זה ישפר או אפילו יעמיס?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
גיליתי שאפשר להעביר את השעה בין המסכים (ע"י גרירת ה TaskBar), אבל למה פשוט אי אפשר לראות אותה בשניהם, כמו שאת האייקונים הרגילים אפשר...
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה מאד. אני יוצר תיקיה חדשה והיא מוגדרת לקריאה בלבד. אני מבטל את זה, לוחץ אישור וכשאני בודק שניה אח"כ היא שוב מוגדרת לקריאה בלבד. גם חלק מהתיקיות הישנות מפגינות את זה. ולפני שתשאלו, לא הצלחתי לברר אם יש איזו קורולציה למשהו (זמן יצירה, כונן וכד'). הקטע הוא שבתיקיות שלא מפגינות את זה אני יכול לשנות את הפרמטר הזה כרצוני והוא נשאר כפי שסימנתי אותם באחרונה. ניסיתי לעשות הפעלה מחדש - ללא תועלת. אני תמה. האם יש באיזה מקום איזשהו checkbox שאומר "פתח כל תיקיה לקריאה בלבד" שצריך להוריד לו את הסימון? הסתכלתי בלוח הבקרה -> אפשרויות תיקיה אבל לא מצאתי שום דבר כזה. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי בעיה... אני לא יודע מה קרה, אבל פתאום הדפדפן פותח לי קבצי rar ו-mp3 אוטומטית מהרשת, במקום להציג לי את החלון שבו אני יכול לבחור אם אני רוצה לשמור את הקובץ או לפתוח אותו ישירות - הוא פשוט פותח את הקבצים אוטומטית, כאילו שלחצתי על OPEN... ואני כמובן מעדיף לשמור... האם ישנה דרך שאני אוכל להחזיר את התיבה שבה אני בוחר אם אני רוצה לשמור או לפתוח?? אני משתמש ב-WinXP Pro ודפדפן Internet Explorer 6 תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מיקרוסופט שחררה היום את הגרסה הסופית של SP1, והיא זמינה להורדה ללקוחות ה-premier. ללקוחות רגילים הגרסה הזאת תהיה זמינה החל מה-9 לחודש, כמתוכנן. עם זאת, אפשר כבר להוריד את הקובץ מהאתר של מיקרוסופט, ללא שימוש בשם וסיסמה. להנאתכם: http://premierdownload.microsoft.com/download/whistler/SP/SP1/WXP/EN-US/xpsp1_en_x86.exe
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-