עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by yakir8,

שלום! אני שוקל לקנות מחשב נייד עם למעלה מ-4GB זיכרון ראשי. לפי מה שהבנתי, על מנת לנצל את כל הזיכרון, עלי להתקין מערכת הפעלה מסוג 64bit. הבעייה היא שבמערכות הפעלה כאלה קיימת בעייה של תאימות, כלומר, קיימות תוכנות/דרייברים אשר לא ניתן יהיה להשתמש בהם במערכת ההפעלה הזו. האם משהו מכיר מערכת הפעלה ממשפחת windows אשר כן מאפשרת לנצל למעלה מ-4GB של זיכרון ושהיא כן תומכת בכל התוכנות שנתמכות על ידי WinXP? חשבתי להתקין על המחשב הנייד windows 2003 server, אבל אני לא בטוח שזה פתרון טוב למחשב נייד. מה דעתכם? תודה!

• 10 תגובות
    • 973 צפיות
  2. Started by YARONGT,

יש לי מחשב נייד Lenovo s10-3 ומאז שקניתי אותו אני לא מצליח לשנות את הרקע בשולחן עבודה והוא נשאר לי עם הרקע של של הווינדוס 7 הרגיל בקיצור מישהו יודע איך לשנות את ההגדרות האלה שאני יוכל לשנות את הרקע במסך בבקשה תגובות

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שאני נכנס לאתר כמו כאן לדוגמא כל פעם אנ י צריך לרשום מחדש את השם משתמש והססמה.. עד לפניי יומיים זה עבד לי.. ועשיתי באקספלורר בתוכן שם השלמה אוטומטית זה מסומן בוי לשמירה ובכל זאת זה לא שומר.... יש עוד פתרון לבעיה? תודה :s05:

• 10 תגובות
    • 969 צפיות
  4. אז ככה אני עושה פורמט וזה אתם יודעים הוא מעתיק קבצים מחהדיסק ואז עושה ריסט בישביל להתחיל בהתקנה אחלה ואז יש תמסך הזה כאילו שהוינדוס עושה לאוד(טוען) עם הקן הכחול הזה אז הוא ניתקע לי וזה לא זז! ניסיתי לעשות כמה דיסקים אולי ניסיתי על הארד דיסק אחר לא יודע מה הבעיה מישהו יודע אולי מה לעשות אני מיוואש

• 10 תגובות
    • 879 צפיות
  5. Started by eliil1,

יש לי עכשיו שני כוננים, נגיד C ו , על C מותקן אולטימט 64 ביט, אבל מכיוון שאני צריך לעבוד עם דוס (אסמבלי) אני צריך וינדוס גרסת 32 ביט , אז רציתי פשוט להוסיף וינדוס של 32 ביט, שבעת הפעלת המחשב אני אבחר את הגרסה שאני רוצה . איך אני עושה את זה?

• 10 תגובות
    • 824 צפיות
  6. Started by __MIKO__,

אם בכלל, כך הווינדוז לא יזהה שזה MP3 אלא רק אם נוסיף את הסיומת ידנית?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by x-boy_24,

שלום . בהודעה הזאת אני ינסה לפרט כמה שיותר על הבעיה , למקרה שהמחשב שוב לא יעבוד. אז ככה לפני כמה זמן נקתע לי המחשב ועשיתי ריסט . אחרי זה ניסיתי להיכנס לאינטרנט דרך הFIRE FOX (אותו דבר דבר היה לי בE של מיקרוסופט) ולא משנה לאיזה אתה ניסיתי להיכנס זה לא נכנס והיה רשום בטאב Untitled וזה אפילו לי ניסה לחפש את האתר . אחרי זה הופיע לי הודעה שצריך להכניס דיסק של WINDOWS כי יש משהו שחסר במחשב . וגם הופיע לי חלון של DOS עם שגיאות (אין לי מושג למה הופעיה לי חלון כזה ) . אחרי שכיביתי את המחשב וניסיתי להדליק שוב הוא לא עלה . אחרי ההדלקה הופיע לי כמה אפשרויות ,להיכנס לוינדוס כרגיל , להיכנס במצב בטוח, ולהיכנס במצב בטוח +אינטרנט. , ויש למטה שעון של 30 שניות בשביל לבחור אפשרות . לא משנה …

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. תודה לעוזרים או שיש למישהו תוכנה כמו PARTITION MAGIC אבל בחינם ?

• 10 תגובות
    • 715 צפיות
  9. Started by puuma,

בעיה מוזרה קצת... אני לא יכול לשמור תמונה מאתר מסויים בתור קובץ jpg הוא נותן לי רק אפשרות של שמירה בקובץ bmp.זה קורה לי רק באתר מסויים , שאר האתרים זה שומר לי רגיל את הקובץ כמו שהוא.. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. 1.מה זה הקובץ ccapp.exe? 2.הוא אמור לגמור לי 95%-99% מה-cpu? *** הבעיה נפתרה(מחקתי את הנורטון)

• 10 תגובות
    • 852 צפיות
  11. אני כרגע עם xp pro sp3 כבר כמות זמן רצינית ולאחרונה הוספתי זכרון למחשב. אני עכשיו עם 4 ג'יגה, (32 bit מזהה עד 3.5) ככה שזה זמן טוב להתקדם קצת עם מערכת ההפעלה. הבעיה העקרית של הנושא, כמו תמיד, תמיכה בתוכנות. אני רוצה לדעת אם וינדווס 7 כבר נמצא במצב סביר מבחינת יעילות + תמיכה, כי מן הסתם זו ה-os שחשבתי להתקדם אליה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Devil Servant,

חח מצטער שאני מתווסף לשלל ה"ויסטה ירוץ על...." אבל זה באמת חשוב לי. ויסטה ירוץ על (חחח) מקסטור 40G 5400RPM? תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום למומחים נעלם לי חיווי השפה ( HE EN ) משורת המשימות בתחתית המסך. שיפט+אלט משנים את השפה אבל האותיות שתמיד נמצאות שם נעלמו... בקליק ימני על שורת המשימות אני רואה ששורת המשימות נעולה , בסרגלי כלים- יש V על סרגל שפה נסיתי להוריד את הסימון , להחזיר אותו- האותיות לא חוזרות... מערכת הפעלה XP איך מחזירים ? תודה ערן

• 10 תגובות
    • 18.9k צפיות
  14. דוד שלי שינה לי את ערכת הנושא של ווינדוס xp(כחולה ועגולה) לערכת הנושא של ווינדוס 98(אפורה ומרובעת). ועכשיו שאני מנסה להחזיר את זה רשום לי באפשרויות רק: 1.windows xp(השתנה). 2.ערכת הנושא הנוכחית שלי. 3.קלאסי של windiws. 4.ערכות נושא נוספות באינטרנט. 5.עיון. איך אני יכול להחזיר את זה לרגיל של windows xp? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by DAVIDKI19,

hard 1Tb seagete

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שם המחשב שלי הוא ANMINISTATOR ואני רוצה לשנות אותו לשמי..יש לי ווינדוס אקס פי פרופשיונל...איך אני אמור לעשות זאת..???

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by roey1,

קניתי מחשב נייד של חברת COMPAQ מאופיס דיפו. המחשב הגיע בלי דיסקים של הדרייברים, הכל מובנה כולל וינדוס ויסטה מובנה עם רישיון. הויסטה רץ יחסית לאט ותקוע על המחשב וברצוני להתקין על המחשב XP לא בנוסף אלה במקום הויסטה. יש לי דיסק של XP ואני יודע לפרמט XP אבל אני חושב שצריך לעשות פה משהוא אחר חוץ מהפירמוט הרגיל. ואני גם צריך עזרה בקשר לדרייברים, מה לעשות איתם? תודה ענקית לעוזרים, אני חייב את זה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום, ברשותי לפטופ של LENOVO מעבד 1.6MHZ core 2 duo 2 יש לי 2G זיכרון פנימי, ראיתי שדרישות המערכת של גירסת ה 32BIT באופן משמעותית נמוכות יותר מגירסת ה64BIT אבל מצד שני לפי מה אני מבין גרסת ה64BIT תידע לנצל את המעבד שלי טוב יותר. לכן אני בדילמה איזו גרסה עליי להתקין. תודה מראש לעונים.

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  19. היי לפני מספר ימים ניסיתי לעדכן דרייבר לכרטיס מסך במחשב הנייד (יצרן MSI) במהלך ההתקנה המחשב נתקע, ביצעתי ריסטרט למחשב ומאז הוא לא עולה, אלא נתקע במסך של הפסים הירוקים שזזים מצד לצד. ניסיתי להפעיל ב SAFE MODE אבל ההפעלה נתקעת בקובץ crcdisk.sys (חיפוש בגוגל מעלה שזו בעיה נפוצה אבל בלי פתרון יחיד). ניסיתי להכניס את הדיסק של ויסטה במטרה לעשות REPAIR או מקסימום התקנה מחדש- הבעיה היא שגם הדיסק לא עולה, אלא גם הוא נתקע בשלב של הפסים הירוקים. מתוך ייאוש ניסיתי אפילו להיכנס להתקנת ווינדו XP, ווינדוס 7 ואפילו ווינדוס XP דרך דיסק און קי. שום דבר לא עובד, הם תמיד נתקעים בשלב של טעינת הווינדוס. הביוס מזהה את הדיסק הקשיח, הסידי והזכרון. יש למישהו עיצה? נ.ב. אני מאוד מרוחק פיזית מהיבוא…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by deelad,

שלום. יש לי שני הארד דיסקים באחד התקנתי מערכת הפעלה WIN PRO ובשני היתה מערכת הפעלה WIN HOME. אני עשיתי FORMAT למחיצה עם ה WIN HOME ועדיין אני חושב שזה לא מחק את המערכת לגמרי. כי כשאני נכנס לתוך לוח בקרה-ביצועים ותחזוקה-כלי ניהול-ניהול מחשב-ניהול דיסקים. אני רואה שרשום לי איפה שהיה ה WIN HOME מערכת ואיפה שיש WIN PRO רשום איתחול ויש עוד איזה מחיצה שרשום בא פעיל. עכשיו השאלה שלי היא למה רשום מערכת איפה שאין מערכת הפעלה ואיפה שיש רשום איתחול??? גם בתוך ה BOOT.INI רשום לי: multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(3)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Home Edition" /fastdetect מה אני יכול לעשות?. מישהו בבקשה!!!!!!!!!!!!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by satlan1,

פרסמתי את הבעיה בפורום חומרה כי חשבתי בהתחלה שהבעיה בהארדיסק.. אבל יש מצב שזה במערכת הפעלה. כשאני מפעיל את המחשב אני מגיע לעמוד שניתן לבחור בו איך להעלות את הווינדוס(SAFE MODE, NORMAL ואלה..) כשאני בוחר באחת האפשרויות הווינדוס מתחיל להיטען כמה שניות ואז מופיע לשניה מסך כחול. צילמתי אותו בערך אם זה עוזר לכם: http://www.siz.co.il/up/e2jwnmwnjzm2.jpg ואז המחשב שוב חוזר לעמוד הראשון ונכנס ללופ כזה.. ממ אמרו לי לנסות להפעיל את המחשב עם WINDOWS PE או לעשות REPAIR . ניסיתי לעשות REPAIR אבל הבעיה שליד כונן C רשום לי unknown. ואין לי את האפשרויות לעשות REPAIR על הכונן. מה אתם מציעים לעשות? אני חייב לגבות איכשהו את הקבצים שיש לי בהארדיסק תודה!!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. יש לי WINXP SP1, והמסנג'ר המובנה לא רוצה להיסגר, הוא אומר לי שכמה תוכנות אחרות צריכות להיות כבויות וכולם כבויות. אבל גיליתי שלאחר שאני סוגר במנהל המשימות את CCAPP.EXE שזה משהו של SYMANTEC כנראה של האנטי וירוס 2003 כי זה הדבר היחיד שהתקנתי אצלהם, רק אז המסנג'ר נסגר... האם אני יכול לבטל אותו בMSCONFIG או שזה ייפגע לי באנטי וירוס? עוד משהו! יש לי בעיה מוזרה, לפעמים פתאום שומעים רק ברמקולים השמאליים שלי! הכל מחובר נכון! בהגדרות קול זה נמצא באמצע, לאחר הפעלה מחדש זה מסתדר, אבל לפעמים זה עדיין משמיע רק ברמקול השמאלי! את המפרט של המחשב תוכלו לראות.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by OR2OOO,

http://www.theverge.com/2014/9/30/6868695/microsoft-windows-10-announced-official לזה לא ציפיתי...

• 10 תגובות
    • 4.2k צפיות
  24. אהלן. במחשב שהגיע אלי יש בשולחן העבודה קובץ ששוקל 0 בתים. שם הקובץ כתוב בג'יבריש או סינית, והסיומת היא PPS. כאשר אני מנסה למחוק את הקובץ אני מקבל הודעה מחלונות שאין אפשרות לקרוא מהמקור, או אין גישה לקובץ. גם במצב בטוח אי אפשר למחוק אותו, וניסיתי אין-ספור תוכנות שמבטיחות למחוק קבצים בעייתיים ואף אחד מהן לא הצליחה לפתור את הבעיה. כמובן שהקובץ לא משתמש בתהליך מסויים שרץ ברקע. לעזרתכם אשמח, אופיר

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. Started by הדרי,

שלום אז התחדשתי בDELL E4300 וההתרשמות היא כרגע בינונית לחלוטין אבל על זה סהזדמנות אחרת. יש לי תכנה מסויימת לXP מנסה להתקינה בWIN7, דורשת הורדת .NET 3.5 ואז אני נדרש לנוכחות SP2 של XP אז מה זה "תאימות" לXP אם אני לא מסוגל להתקין תוכנה פשוטה ביותר?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.